Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

10-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddie Murphy wil Oscars niet presenteren

Eddie Murphy wil Oscars niet presenteren


http://img822.imageshack.us/img822/2608/eddiemurphyc.jpg

Eddie Murphy zal de 84ste uitreiking van de Oscars dan toch niet presenteren. De acteur trekt zich terug, kort nadat regisseur Brett Ratner als producent ontslag nam.

Eddie Murphy speelt mee in de recentste film van 'enfant terrible' Brett Ratner. Hij nam de dubbelrol van acteur en co-producer op zich voor 'Tower Heist', een prent waarin ook Ben Stiller te zien is. Ratner hield de eer aan zichzelf door zich terug te trekken uit de Oscars nadat hij beledigingen tegenover homo's geuit had. Zo had Ratner gezegd dat "repeteren" iets voor "flikkers" is.

Murphy wilde solidair zijn met zijn vriend en bekende het net als Ratner heel spijtig te vinden. "Ik had er echt naar uitgekeken om deel uit te maken van het spektakel dat het team beginnen schrijven was", zegt de acteur. "Ik ben ervan overtuigd dat het nieuwe productieteam en de nieuwe presentator fantastisch werk zullen leveren."

Tom Sherak, voorzitter van de Academie, heeft respect voor de beslissing: "Ik waardeer de loyaliteit van Eddie Murphy die zich duidelijk verloren voelde zonder zijn creatieve partner. Ik wens hem het beste toe." De Academie zal nu snel op zoek moeten naar een alternatief, want de Oscars staan al gepland voor 26 februari.


10-11-2011 om 12:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Openbaar onderzoek rond herinrichting Rock Werchter

Openbaar onderzoek rond herinrichting Rock Werchter


http://img214.imageshack.us/img214/9369/rockwerchter.jpg


De provincie Vlaams-Brabant organiseert een openbaar onderzoek rond het nieuwe ontwerp van ruimtelijk uitvoeringsplan voor de festivalweide van Rock Werchter. Tot 16 december kunnen op het gemeentehuis van Rotselaar en het provinciehuis in Leuven de plannen ingekeken worden en eventuele bezwaarschriften worden ingediend. De provincieraad keurde het ontwerp op 4 oktober goed.

Meest opvallend in de nieuwe plannen is de uitbreiding van de festivalweide aan de rechterzijde van de ingang langs de Haachtsesteenweg met circa 2,5 ha, waarvan een groot deel bebost is. Festivalorganisator Live Nation mag de bomen kappen op voorwaarde dat hij elders in de regio een even grote oppervlakte bos aanplant. Deze uitbreiding zal het mogelijk maken bijkomende podiumruimte te voorzien en dus ook meer artiesten te programmeren.

Een andere wijziging die de provincie aanbrengt aan dit provinciaal ruimtelijk uitvoeringsplan, dat pas in 2007 werd goedgekeurd, is de mogelijkheid die de gemeente Rotselaar krijgt om buiten de festivalperiode hier enkele kleinschalige evenementen te organiseren. Daarnaast verhuizen enkele Rock Werchter-campings uit een natuurgebied langs de Demer naar elders. Ook werden enkele buurtwegen en grachten verlegd. (br.hln)


09-11-2011 om 22:48 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapper Heavy D (44) gestorven

Rapper Heavy D (44) gestorven

Klik op de foto om ' Now That We Found Love ' te beluisteren





De Amerikaanse rapper Heavy D is op 44-jarige leeftijd overleden. Dat melden verschillende Amerikaanse media. De doodsoorzaak wordt nog onderzocht.

Volgens de entertainmentwebsite tmz.com werd de rapper in zijn huis in Beverly Hills onwel. Na een oproep naar het alarmnummer 911, werd Heavy D naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij.
 
De website noemt de rapper, wiens echte naam Dwight Arrington Myers was, een van de meest invloedrijke rappers van de jaren negentig. Hij rapte bijvoorbeeld op de hit 'Jam' van de overleden popster Michael Jackson. Heavy D raakte bekend bij het grote publiek met de versie van 'Now That We Found Love', een hit uit 1978, die hij in 1991 maakte met zijn groep Heavy D & the Boyz. Begin oktober tras hij nog op tijdens een huldeconcert voor Michael Jackson in Wales.
 
De rapper was ook te zien in verschillende tv-series, waaronder 'Bones', en in enkele films, zoals 'Step Up'.


09-11-2011 om 18:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe single Madonna online gelekt

Nieuwe single Madonna online gelekt


http://img713.imageshack.us/img713/6495/madonnaj.jpg


De nieuwe single van Madonna 'Gimme All Your Love', is integraal op het internet gelekt en onthult een meer dancepop-geluid dan het hardere, door hiphop beïnvloede gelid van haar jongste album, 'Hard Candy' uit 2008.

Hoewel het nummer gepolijst klinkt, is het mogelijk dat de gelekte versie een demoversie is. Verwacht wordt dat Madonna (53) haar nieuwe single zal voorstellen tijdens de Superbowl op 5 februari volgend jaar. Zangeres M.I.A. en rapper Nicki Minaj zouden Madonna daar op het podium vervoegen, wat het gerucht voedt dat de twee ook gastrollen krijgen op Madonna's nieuwe album. Ook dj Martin Solveig en producer William Orbit werkten mee aan het twaalfde studioalbum van Madonna.


09-11-2011 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Debby Pfaff en Nicolas Liébart trouwen in mei

Debby Pfaff en Nicolas Liébart trouwen in mei

http://img337.imageshack.us/img337/3481/debbypfaffnicolaslibart.jpg

Debby Pfaff en Nicolas 'Robinson' Liébart zullen elkaar in mei volgend jaar het jawoord geven. Dat laat het management van het koppel weten.

Debby en Nicolas - ook bekend van de realitysoap 'De Pfaffs' - hebben samen twee kindjes: Liam en Keano. Ze plannen een groots trouwfeest met meer dan zeshonderd genodigden voor de receptie en zo'n tweehonderd gasten op het avondfeest.

De trouwpartij zal geen deel meer uitmaken van de tv-serie rond de beroemde Vlaamse familie. In de winter komt er wel nog een mini-afscheidreeks, maar daar blijft het bij.

Volgend jaar in mei zullen Debby's ouders, Jean-Marie en Carmen, dus drie gehuwde dochters hebben.


09-11-2011 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson vol lof over de nieuwe Marilyn Monroe

Emma Watson vol lof over de nieuwe Marilyn Monroe

Klik op de foto om de trailer ' My Week' te bekijken





Emma Watson is behoorlijk onder de indruk van Michelle Williams, haar tegenspeelster die in 'My Week With Marilyn' in de huid kruipt van Marilyn Monroe. "Michelle was fantastisch. Ze heeft een magisch kantje, net zoals Marilyn", aldus de Harry Potter-actrice.

Volgens Watson kon de studio geen betere actrice vinden voor de rol van Marilyn Monroe: "Ik vond zoveel dingen van Marilyn terug in haar. Het was redelijk eng en bizar. Ik heb geen idee hoe Michelle dat voor elkaar heeft gekregen."

Ondertussen doet het gerucht de ronde dat Emma opnieuw vrijgezel is. De Hollywoodster was sinds een paar maanden samen met acteur Johnny Simmons, maar die romance lijkt alweer bekoeld. "Emma heeft haar vrienden verteld dat ze relatieproblemen hebben", onthult een bron aan de Daily Mail. "Johnny neemt afstand van haar. Emma vreest dat dat komt omdat hij wat overdonderd is door haar roem."

"Ze hebben elkaar al een hele tijd niet meer gezien en ze praten nog amper. Ze heeft hem uitgenodigd om naar Oxford te komen, maar hij is nog niet op haar voorstel ingegaan. Ze wil niet dat het er ongemakkelijk aantoe gaat wanneer ze elkaar opnieuw zullen zien. Emma is bang dat hun relatie al voorbij is nog voordat ze goed en wel begonnen is."

'My Week With Marilyn' draait vanaf februari 2012 in de Belgische bioscoopzalen.


09-11-2011 om 11:54 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
08-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demi Moore weigert te scheiden

Demi Moore weigert te scheiden

http://img88.imageshack.us/img88/6403/demimooreashtonkutcher.jpg


Demi Moore, die vrijdag 49 wordt, zou afzien van een scheiding van Ashton Kutcher (33). Ashton zou zijn vrouw bedrogen hebben met de 22-jarige Sara Leal, en dat ligt Demi zwaar op de maag, maar ze gelooft naar verluidt in een nieuwe start.

"Het waren een paar moeilijke weken, maar zij en Ashton gaan ervoor", vertelt een bron aan Showbizspy.com.

"Ze heeft hem al verteld dat ze niet wil scheiden en ze doen hun uiterste beste de schade te herstellen. Ashton zal zoveel tijd als mogelijk met zijn vrouw doorbrengen zodat ze deze nare periode kunnen afsluiten".

Bruce Willis, Demi's ex-man, zou de jonge acteur onlangs flink de wind van voren hebben gegeven in verband met zijn ontrouw.


08-11-2011 om 17:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevangenisdirectie vreest dat Murray zelfmoord pleegt

Gevangenisdirectie vreest dat Murray zelfmoord pleegt

http://img853.imageshack.us/img853/723/conradmurray.jpg
Vlak na het voorlezen van het vonnis werd Conrad Murray gisteren in de handboeien geslagen. © bruno


Michael Jacksons lijfarts wordt permanent in de gaten gehouden omdat de gevangenisdirectie vreest dat hij zich van het leven zal beroven. Conrad Murray zou in een isolatiecel geplaatst zijn nadat de jury hem gisteren schuldig verklaarde aan onvrijwillige doodslag op de zanger. Volgens de rechter is Murray een gevaar voor de samenleving.

Pas op 29 november zal de 58-jarige cardioloog zijn strafmaat kennen. Hij riskeert tot vier jaar cel. Het was een anonieme bron die aan de Los Angeles Times meldde dat Murray in de isolatiecel zit en door cipiers in de gaten gehouden wordt omdat gevreesd wordt dat de man zelfmoord pleegt.

Geen contact met andere gevangenen
Daarenboven werd Murray voor zijn eigen veiligheid alleen in een cel gestopt. Gevreesd wordt dat medegevangenen hem aanvallen, en dus krijgt hij ook altijd en overal een begeleider mee, ook als hij zich gaat douchen. Hij mag niet in contact komen met andere gevangenen.

Leden van de familie Jackson huilden in stilte toen het verdict gisteren werd voorgelezen. Buiten de rechtszaal steeg gejuich op van honderden fans, die Jacksons hit 'Beat It' zongen.

Jacksons zus LaToya verklaarde: "Bedankt Amerika, bedankt iedereen. Jullie waren fantastisch. Michael houdt van iedereen. Hij was in de rechtszaal bij ons, en dat is waarom gerechtigheid is geschied". Zijn oudere zus Rebbe: "Ik ben blij dat het allemaal voorbij is. Niets zal Michael terugbrengen, maar ik ben gelukkig dat Murray schuldig is bevonden".

Murray blijft in de cel tot de uitspraak van de strafmaat volgt, op 19 november. Verwacht wordt dat hij in beroep gaat tegen zijn veroordeling. (br.hln)



08-11-2011 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele met succes aan keel geopereerd

Adele met succes aan keel geopereerd

Klik op de foto om ' Someone Like You ' te beluisteren







De Britse zangeres Adele, die wegens bloedingen aan haar stembanden een hele reeks concerten moest afgelasten, is in Boston, Massachusetts met succes geopereerd. Ze had een goedaardige poliep, die werd verwijderd.

Het ziekenhuis meldt: "Gebaseerd op het advies van haar dokter en haar stemtherapeut in Groot-Brittannië, kwam Adele naar Boston om een operatie aan haar stembanden te ondergaan. De operatie werd uitgevoerd door dokter Zeitels, de directeur van het General Hospital Voice Center. Dokter Zeitels is tevens professor in keelchirurgie aan de Harvard Medical School en is pionier in het gebruik van speciale lasers om het bloeden van stembanden bij zangers te stoppen. Hij heeft die unieke operatie in het verleden al uitgevoerd op onder meer Steven Tyler, wat hem in staat stelde opnieuw voluit op te treden". De dokter voegt er aan toe dat hij verwacht dat Adele volledig herstelt na deze laser-microchirurgie.


08-11-2011 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kuifje-film lokte al 612.000 Belgen

Kuifje-film lokte al 612.000 Belgen


http://img811.imageshack.us/img811/1487/kuifje.jpg


Na tien dagen heeft de Kuifje-film van Steven Spielberg al 612.000 Belgen naar de bioscoop gelokt. Verdeler Sony Pictures noemt dat cijfer "bovennatuurlijk", zo meldt Het Laatste Nieuws.
 
In het laatste weekend van de herfstvakantie lokte 'The Adventures of Tintin' nog eens 20 procent meer bezoekers dan de dagen ervoor. Daarmee laat de animatiefilm alle concurrentie ver achter zich.
 
Ter vergelijking: 'Code 37', dat ongeveer tegelijkertijd uitkwam maar enkel in Vlaanderen en Brussel, lokte tot nu een knappe 170.000 bezoekers. Voor 'De Helaasheid der Dingen' stond de teller na tien dagen op 110.000. Het cijfer van 'Loft' (300.000 Vlamingen in tien dagen) blijft wel ver buiten bereik voor Veerle Baetens en co.


08-11-2011 om 11:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Janet Jackson laat uurtje voor show in Sydney fans stikken

Janet Jackson laat uurtje voor show in Sydney fans stikken

http://img171.imageshack.us/img171/7583/janetjacksont.jpg
Zaterdagavond trad de zangeres nog wel op. Ze zou met stemproblemen kampen. 


Amper een uur voor de aanvang van haar optreden zondagavond in het beroemde Opera House in Sydney annuleerde Janet Jackson de show. Eerder al had de zus van wijlen Michael Jackson haar Australische tournee onderbroken om in de VS het proces over de dood van haar broer bij te wonen.

Geen tweede opeenvolgende concert van Janet Jackson uit de 'Up Close and Personal'-tour voor de Sydneysiders. De diva onderbrak de concertenreeks vorige week ook al voor het proces rond Conrad Murray, de lijfarts van broerlief Michael. Ze kwam daarna toch weer overgevlogen voor een show in Melbourne, die drie 'intiemere' optredens moest ballen in één gig in de enorme Rod Laver Arena. Toen waren de fans dus al de dupe van de strapatsen van La Jackson. Zij betaalden 300 dollar (225 euro) voor een ingekort concert, waar ze dan ook nog eens rijkelijk laat aan begon.

Zaterdag dan werd Sydney getrakteerd op een optreden van Janet Jackson in het prachtige Opera House. Maar de fans die een ticketje voor zondagavond hadden, konden fluiten naar hun concert, dat ook niet op een later moment zal plaatsvinden. Het schijnt dat de zangeres op doktersvoorschrift haar stem twee dagen moet laten rusten, zodat ze de derde en laatste show in Sydney wél zou aankunnen. Die staat gepland op dinsdagavond.


08-11-2011 om 10:07 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
06-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sergio Herman wordt nu ook uitgever

Sergio Herman wordt nu ook uitgever


http://img832.imageshack.us/img832/8179/sergioherman.jpg

De Nederlandse kok Sergio Herman gaat aan de slag bij de uitgeverij van kookboeken Minestrone. Samen met fotograaf Tony Le Duc zal hij er boeken van zichzelf, maar ook van andere koks uitgeven. Dat laat Minestrone vandaag weten.

Le Duc en Herman hebben eerder al samengewerkt, onder meer bij de creatie van een driedelig kookboek van Sergio Herman. Hun eerste gezamenlijke uitgave wordt 'Sergiology', een 'tijdsdocument over de inspiratiebronnen en de creaties van een driesterrenchef'.

Daarnaast gaat de uitgeverij ook een halfjaarlijks kooktijdschrift uitgeven en boeken van andere chefs, onder meer Wouter Keersmaekers van restaurant De Schone van Boscoop.
Minestrone bekijkt ten slotte ook de mogelijkheden in andere media, zoals televisie.

06-11-2011 om 17:15 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
05-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Martine Tanghe (55) ondergaat operatie wegens borstkanker

Martine Tanghe (55) ondergaat operatie wegens borstkanker


http://img526.imageshack.us/img526/2240/martinetanghe.jpg


Bij VRT-journaliste Martine Tanghe, nieuwsanker van Het Journaal op één, is onlangs borstkanker vastgesteld. Dat meldt de VRT in een persbericht. Opvallend: Martine Tanghe presenteerde al de benefietshow 'Kom op tegen kanker' en werkte ook mee aan het magazine Pink Ribbon en de actie 'Laat naar je borsten kijken' . Eerder werd ook al Phara de Aguirre van de nieuwsdienst geopereerd voor borstkanker. Zij herstelde volledig.


De bijna 56-jarige Martine Tanghe wordt volgende week geopereerd en begint daarna aan haar revalidatie. Ze zal zeker tot het voorjaar van 2012 afwezig zijn, aldus de VRT.


Bij Het Journaal zal haar afwezigheid in eerste instantie worden opgevangen door haar collega's. De drie nog resterende afleveringen van het consumentenprogramma 'Volt' dit najaar zullen door Kobe Ilsen alleen worden gepresenteerd, aldus de VRT die Martine Tanghe veel sterkte en een spoedig herstel toewenst. (br.hln)

05-11-2011 om 16:24 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Never again: The Hague Jazz failliet verklaard

 The Hague Jazz failliet verklaard

http://img253.imageshack.us/img253/4562/thehaguejazz.jpg


Het doek is gevallen over het Nederlandse festival The Hague Jazz. De organisatie van het Haagse jazzfestival is failliet verklaard door de rechtbank in Den Haag. 
 
De organisatie kampte al een tijdje met financiële problemen. Dit jaar werd de zesde editie van het festival georganiseerd. Onder anderen Grace Jones, Macy Gray en George Clinton traden toen op.


05-11-2011 om 15:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De Bachelor' vanaf 21 november op vtm

'De Bachelor' vanaf 21 november op vtm


http://img217.imageshack.us/img217/5332/debachelor.jpg

Vanaf maandag 21 november kan romantisch Vlaanderen het hartje ophalen aan 'De Bachelor', de datingshow waarin een begeerlijke vrijgezel - de succesvolle Jeoffrey (26) uit Hasselt - uit 16 dames zijn prinses mag kiezen.

Het paradijselijke Phuket, Thailand vormt de arena van de amoureuze zoektocht van Jeoffrey, die een eigen taxibedrijf en horecazaak runt. Professioneel gaat het hem voor de
wind, maar op relationeel vlak heeft hij zijn soulmate nog niet gevonden.

Presentatrice Katja Retsin wil daar verandering in brengen. Zij stelt de bachelor voor aan zestien single-meiden die hij via allerlei romantische dates beter leert kennen. 

Spannend wordt het op het einde van elke aflevering, want dan geeft Jeoffrey aan de uitverkoren dames een roos...


04-11-2011 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metallica en Lou Reed geven eenmalig concert in Keulen

Metallica en Lou Reed geven eenmalig concert in Keulen

Klik op de foto om de clip te bekijken





Metallica en Lou Reed geven op 11 november een eenmalig concert in Keulen. De show zal in Duitsland uitgezonden worden op 1Live en zal ook te zien zijn op www.einslive.de en www.metallica.de.

Tickets, iemand?
Vierhonderd fans kunnen de show bijwonen en zullen ook de kans krijgen Metallica en Reed vragen te stellen over hun project 'Lulu'. De show zal live enkel te zien zijn in Duitsland. Enkele uren na afloop, zal het concert ook gestreamd worden op www.loureedmetallica.com. Wie tickets wil winnen, kan aan de wedstrijd deelnemen op www.einslive.de or www.metallica.de. Leden van de Metallica fanclub loggen in op www.metallica.com, waar eveneens tickets te winnen zijn.

Dit concert is (voorlopig?) het enige van de Velvet Underground-legende en de metalkeizers. Hun album 'Lulu' dat vorige week verscheen, doet alleszins stof opwaaien. Dat deed het eigenlijk al maanden geleden. Vooral fans van Metallica verguisden de plaat nog voor ze er een noot van gehoord hadden.

Het is dan ook geen toegankelijke stuff en dat Reed er een nieuwe generatie fans zou mee aanspreken, is hoogst twijfelachtig. 'Lulu' wordt algemeen neergesabeld door de critici, op de vier sterren in Uncut na. De verkoop ziet er ook niet denderend uit. Verwacht wordt dat van 'Lulu' in de VS slechts tussen 12.000 en 15.000 exemplaren worden gesleten in de eerste week. Die schatting is gebaseerd op de verkoop op de dag van de release, 1 november. Ter vergelijking: van het laatste studioalbum van Metallica, 'Death Magnetic' uit 2008, werden in drie dagen tijd 490.000 stuks verkocht. 

'Lulu' is gebaseerd op een songcyclus die Reed schreef rond twee toneelstukken van de Duitse Frank Wedekind over een 'femme fatale'. Zowel Metallica als Reed reageren met flegma op de barre kritiek. Reed onthulde dat hij doodsbedreigingen ontvangt van Metallica-fans. "Ik heb sinds 'Metal Machine Music' (zijn 'moeilijk' album uit 1975, nvdr) toch geen fans meer. Kan het me wat schelen? Ik doe dit toch voor de lol". Drummer Lars Ulrich van Metallica: "Toen we in 1984 op 'Fade to Black' akoestische gitaren gebruikten, gold dat als een nucleaire ramp in de metalwereld. (...) Dit is iets dat niemand ooit gehoord heeft. Niemand hoort ritmes of brengt poëzie zoals Lou dat doet. Het is niet voor iedereen misschien, maar ik denk dat het een fantastische plaat is geworden". Maar zoals Nigella Lawson steevast sensueel zegt: "The proof of the pudding is in the eating". Waarna ze haar vingers suggestief aflikt.


04-11-2011 om 19:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elbows bier proeven in 'Voor de Show'

Elbows bier proeven in 'Voor de Show'


http://img832.imageshack.us/img832/8356/elbows.jpg


De kerels van de Britse band Elbow zijn danig grote liefhebbers van bier dat ze besloten een eigen biermerk op de markt te brengen.  'Build a Rocket Boys' is niet alleen de titel van hun jongste album, het is nu ook bier 'met een volle body, een zachte bitterheid en fruitig aroma'. Maandagavond zien we in 'Voor de Show' op vtm hoe Hilde De Baerdemaeker het samen met hen proeft.


http://img84.imageshack.us/img84/1860/elbowsbier.jpg


Het bier, een zogenaamde 'bitter', zal enkel verkocht worden in de pubs van de keten Robinsons. Zanger Guy Garvey en zijn kompanen noemen zich dan ook 'trotse steunverleners van het traditionele Britse bier'. Ze werkten voor hun eigen gerstenat samen met de brouwerij Robinsons of Stockport uit Manchester. Het bier is enkel op vat verkrijgbaar en werd vorig jaar goed onthaald op het Food & Drink Festival in Manchester.


04-11-2011 om 19:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metalgroep Gwar verliest gitarist Flattus Maximus

Metalgroep Gwar verliest gitarist Flattus Maximus

Klik op de foto om ' Let Us Slay ' te beluisteren





Gitarist Cory Smoot van de Amerikaanse metalband Gwar is gisterochtend overleden, laat de groep weten. De band is bekend van zijn spectaculaire optredens, waarbij de leden verkleed als afschrikwekkende 'buitenaardse wezens' het publiek bespuiten met vals bloed en slijm.

Smoot sloot zich bij Gwar aan in 2002. Zijn personage heet Flattus Maximus, en de gitarist was volgens Wikipedia al de vijfde die in de huid van de figuur kroop.

Frontman David 'Oderus Urungus' Brockie laat weten dat de groep geschokt is door het verlies van hun groepslid en geliefde vriend, en dat het nog niet duidelijk is waaraan het plotse overlijden te wijten is.

Gwar is bezig aan een zes weken durende tournee door Noord-Amerika, die de groep zal afwerken.


04-11-2011 om 15:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay investeert in flitsende polsbandjes

Coldplay investeert in flitsende polsbandjes

Om Coldplay te bekijken druk op de foto.


.


Coldplay gaat investeren in flitsende polsbandjes. Chris Martin en zijn gevolg besloten in zee te gaan met electronicabedrijf RB Concepts nadat ze de resultaten van de polsbandjes zagen tijdens hun concert in Madrid vorige week. Coldplay was de eerste band die de polsbandjes uitdeelden en de kleinoden bleken "de publieksparticipatie te bevorderen".

Via livestreaming werd het concert, waarmee ze hun nieuw album 'Mylo Xyloto' voorstelden, door naar schatting 19 miljoen mensen bekeken. "We zijn verheugd dat we kunnen samenwerken met Coldplay. De volgende stap is dat we de bandjes willen introduceren tijdens sportmanifestaties en avondlijke evenementen. Ook de Olympische Spelen volgend jaar staan op ons verlanglijstje".


04-11-2011 om 10:44 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna moet tweede show in Zweden afgelasten

Rihanna moet tweede show in Zweden afgelasten

Om Rihanna te bekijken druk op de foto


.


Gisteravond moest Rihanna wegens griep een tweede concert in Stockholm afgelasten. Een uur voor ze moest opkomen, oordeelde een dokter dat ze daar niet toe in staat was.

"Rihanna is uitgeput en ziek. Jammer genoeg zien we ons genoodzaakt deze moeilijke beslissing te elfder ure te nemen", liet concertpromotor Live Nation weten.

De 23-jarige zangeres werd van het ziekenhuis naar haar hotel gebracht, ondersteund door twee lijfwachten. Maandag moest Rihanna haar concert in Malmo al afgelasten. Ze werd in het ziekehuis opgenomen, waar ze aan een baxter moest.

Eerder deze week kwam aan het licht dat dokters haar hebben gewaarschuwd niet meer te drinken.



04-11-2011 om 10:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!