Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

18-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry neemt sabbatjaar om gezin te stichten

Katy Perry neemt sabbatjaar om gezin te stichten

Klik op de foto om ' Firework ' te beluisteren






Katy Perry (27) heeft aangekondigd dat ze een jaar vrij neemt om bij haar man Russell Brand te zijn en, als ze dan toch samen zijn, te proberen een kind te krijgen. Volgende week zet Perry na 122 optredens een punt achter haar mamoettournee 'California Dreams'.

Eerder deze week onthulde Perry dat zij en Brand een kind samen willen en dat ze er het volste vertrouwen in heeft dat de 36-jarige komiek een schitterende vader zal zijn.

"Ik zou heel graag kinderen krijgen. Ik denk dat dat één van de redenen is waarom je trouwt. Je denkt dan toch dat die andere persoon een goede partner zal zijn, en een goede ouder".

Hoeveel kinderen ze zal krijgen, laat Perry afhangen van hoeveel pijn ze zal moeten doorstaan bij de geboorte van haar eerste kind. "Als het de eerste keer geen pijn doet, zal ik ze er blijven uitpersen", stelde ze nogal plastisch in de talkshow van Ellen DeGeneres.


18-11-2011 om 11:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evy Gruyaert opnieuw single

Evy Gruyaert opnieuw single


http://img844.imageshack.us/img844/9727/evygruyaert.jpg


Mannelijk Vlaanderen mag weer dromen. Evy Gruyaert (32) is opnieuw vrijgezel. De omroepster maakte gisteren bekend dat ze niet langer samen is met Jan Smekens (44). Hun relatie liep eigenlijk al op het einde van de zomer op de klippen, enkele dagen nadat ze op 22 augustus nog samen waren opgedoken op het 'Optima Open'-tennistornooi in Knokke, schrijft de krant Het Laatste Nieuws.

De 32-jarige Gruyaert en de 12 jaar oudere Jan, baas van het tv-productiehuis Arendsoog, begonnen in oktober van vorig jaar een relatie. Deze zomer nog vierden ze samen met goede vrienden Evy's verjaardag. "Een topdag", zo vertelde de presentatrice toen. "Ik voel me vandaag veel beter in mijn vel dan toen ik 22 was, ook al zit dat vel net iets minder strak. Maar ik weet nu veel beter wat ik wil én niet wil." Waar ze over tien jaar zou willen staan, wist ze niet exact, behalve dan dat ze tegen dan graag een stuk of twee kinderen zou willen hebben. En Jan mocht toen nog de eventuele vader zijn. "Ik zie in hem absoluut een goede papa, ja", klonk het toen.

Maar een paar weken later, zo blijkt nu, liep het fout tussen de twee. Jan staat intussen mee op het lijstje van ex-vrienden van Evy. Al is dat lijstje allesbehalve indrukwekkend. Er was een West-Vlaamse jeugdliefde, gevolgd door tv-producer Lieven Rossignol met wie ze vier jaar samenwoonde. In de zomer van 2009 was de liefde met Lieven op. "Uit elkaar gegroeid", heette het.

Een paar maanden later dook Jan Smekens op, de ex-vtm-medewerker die eerder een knipperlichtrelatie had met vtm-nieuwsanker Lynn Wesenbeek. De klassieke filoloog werkte eerst bij enkele tv-zenders, was even operationeel directeur bij EXQI-tv en richtte zijn eigen productiehuis op. Aan ambitie, net als bij Evy, geen gebrek dus. Maar die combinatie met een langdurige relatie bleek te moeilijk. Gruyaert en Smekens lieten gisteren weten dat er niet meer informatie zal volgen over de breuk.  (br.hln)


17-11-2011 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga:

Lady Gaga: "Ik plas regelmatig in mijn prullenbak"


http://img72.imageshack.us/img72/2685/ladygagatc.jpg



Dat Lady Gaga iets of wat apart is, wisten we al langer dan vandaag. Nu heeft de zangeres bekend dat ze regelmatig in haar prullenbak plast. "Het is niet evident om in mijn kostuums door heel de gang te wandelen op zoek naar het toilet. Daarom durf ik regelmatig wel eens in mijn prullenbak in mijn kleedkamer te plassen", aldus de zangeres.

"Het zou onlangs een grappige foto geweest zijn. Ik had enkel een grote roze strik aan en hing over mijn prullenbak. De badkamer was in de gang, maar ik was naakt. Ik heb een belangrijke relatie met mijn vuilbak", lachte Gaga. "Ik moet vaak naar het toilet voor ik moet optreden en als ik telkens op zoek moet naar de badkamer, zou ik binnenkort 'Latey' Gaga heten."

Vanavond is de 25-jarige zangeres van plan om haar langste video ooit te onthullen. 'Marry The Night: The Prelude Pathetique' duurt maar liefst 15 minuten.


17-11-2011 om 16:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mohammed Ali heeft nog zes maanden te leven

"Mohammed Ali heeft nog zes maanden te leven"

http://img254.imageshack.us/img254/986/mohammedali.jpg

De Amerikaanse bokslegende Mohammed Ali zou nog zes maanden te leven hebben. Dat beweert althans de Amerikaanse tabloid Globe.

Het magazine citeert enkele vrienden van de 69-jarige kampioen. "Hij is erg aan het achteruitgaan en heeft nog minder dan zes maanden te leven", vertelt een bron. "De voormalige kampioen is het gevecht tegen Parkinson aan het verliezen."

Een zwak ogende en bevende Ali woonde deze week de rouwdienst bij van "Smokin' Joe" Frazier, die op 7 november overleed. Frazier was de eerste bokser die Mohammed Ali versloeg. Dat was in 1971.

Ali werd geboren als Cassius Marcellus Clay in Kentucky. Hij veranderde zijn naam nadat hij lid werd van de Nation of Islam, een separatistische religieuze organisatie. Zijn bijnamen waren 'The Greatest' of 'Louisville Lip'. Hij werd door het sportblad Sports Illustrated uitgeroepen tot Sportman van de Eeuw.

Ali werd driemaal wereldkampioen in het zwaargewicht en won een gouden medaille in het lichtzwaargewicht op de Olympische Spelen van 1960 in Rome. Ali wordt beschouwd als de beste zwaargewicht bokser ooit.


17-11-2011 om 16:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Conrad Murray binnenkort opnieuw vrij man?

Conrad Murray binnenkort opnieuw vrij man?

http://img853.imageshack.us/img853/723/conradmurray.jpg


De kans bestaat dat Conrad Murray weldra als vrij man door het leven stapt. De arts van Michael Jackson verschijnt op 26 november voor de rechtbank voor de bepaling van zijn strafmaat, maar zijn advocaten Mike Flanagan en Ed Chernoff gaan resoluut voor een voorwaardelijke straf, schrijft Het Laatste Nieuws.

Verwacht wordt dat de dokter vier jaar zal krijgen voor 'onvrijwillige doodslag', al wordt ook dat door diezelfde advocaten gerelativeerd. Volgens de twee zal Murray maximaal twee jaar van die tijd achter tralies zitten wegens een nieuwe Californische wet. "Als hij al in de gevangenis belandt", voegen de twee eraan toe, "want Murray komt gezien zijn blanco strafblad zeker in aanmerking voor een enkelband." (br.hln - foto bruno)

17-11-2011 om 16:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verdikte Miley Cyrus krijgt de volle lading op Twitter

Verdikte Miley Cyrus krijgt de volle lading op Twitter

http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Miley-Cyrus-1.jpg?t=1321467711


Miley Cyrus laat niet over zich heen lopen. De voormalige Hannah Montana-ster krijgt de laatste tijd heel wat kritiek over zich heen nadat ze een aantal kilo's verdikte, en dat is ook Miley niet ontgaan. Het kindsterretje neemt het op Twitter voor zichzelf op: "Ik hou van mezelf en als jullie hetzelfde konden zeggen dan zouden jullie nu niet achter de computer zitten om anderen te kwetsen."

De dochter van Billy Ray Cyrus zette bovendien een foto van een graatmager meisje met uitstekende ribben online, waar ze het volgende onderschrift bijzette: "Dit is wat je anderen aandoet, door meisjes zoals mij dik te noemen."

Miley zette daarna een foto van Marilyn Monroe online waarbij ze schrijft dat mannen, waaronder ook vriendje Liam Hemsworth, vrouwen met rondingen verkiezen: "Dit is het bewijs dat je door duizenden mannen aanbeden kan worden, zelfs wanneer jouw bovenbenen elkaar raken."

"Ik wil er niet uitzien als een meisje. Ik vind het heerlijk om vrouwelijke vormen te hebben, en geloof me dames, jouw vriend heeft daar ook helemaal geen problemen mee."

Demi Lovato, die vorig jaar in behandeling ging voor haar eetstoornis, nam het op voor haar vriendin:  "God, ik hou van jou. Wie jou dik noemt, krijgt nog wel een koekje van eigen deeg. Ik ben zo trots op jou dat je dit op Twitter hebt gezet!"


16-11-2011 om 23:23 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe reünie Doe Maar

Nieuwe reünie Doe Maar

Klik op de foto om ' De Bom ' te beluisteren





De Nederlandse groep Doe Maar heeft gisteren een nieuwe reünie aangekondigd ter gelegenheid van 'Symphonica in Rosso 2012'. Henry Vrienten en Co staan 17 oktober op het podium in de Arnhemse Geldredome.

Doe Maar is een van de succesvolste bands uit de Nederlandse muziekgeschiedenis. Begin jaren '80 scoorden de vier muzikanten, met als frontmannen Ernst Jansz en Henny Vrienten, hit na hit, zoals 'Is dit alles', 'De bom', 'smoorverliefd', '1 Nacht alleen' en 'Sinds 1 dag of 2 (32 jaar)'. In 2000 kwam de popband na vijftien jaar afwezigheid weer bijeen voor een reeks van zestien reünieconcerten in Ahoy. In 2008 gaf Doe Maar twee uitverkochte concerten in De Kuip en dit jaar stond de band met Guus Meeuwis op de bühne in het Philips Stadion in Eindhoven.

Volgend jaar is 'Symphonica in Rosso' de reden voor een nieuwe reünie. Dan delen de popsterren het podium met een veertigkoppig symfonisch orkest. Daarmee treden ze in de voetsporen van andere Nederlandse en internationale artiesten. De jaarlijkse concertreeks in Arnhem begon in 2006 met Marco Borsato, die tien shows uitverkocht. Het jaar daarop stond Paul de Leeuw vijf avonden in het stadion. De jaren daarna betraden Lionel Richie, Diana Ross en Sting het podium. Het Nederlandse duo Nick & Simon kon de Geldredome dit jaar vier keer vullen.


16-11-2011 om 13:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nathalie Meskens en Jeroen Van Dyck openen Thais eethuis

Nathalie Meskens en Jeroen Van Dyck openen Thais eethuis


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Jeroen-Van-Dyck-Nathalie-Meskens.jpg?t=1321446585


Zangeres-actrice Nathalie Meskens (29) en haar echtgenoot - tevens acteur en muzikant - Jeroen Van Dyck (31) openen in februari een Thais eethuis op het Antwerpse Zuid. Het is al langer bekend dat het koppel zot is van Thailand en nu bereiden ze samen de opening van hun Thais eetcafé Yam Thai voor. Ze zullen er hun eigen lievelingsgerechten serveren, weliswaar bereid door een Thaise chef. Maar de twee zullen wel geregeld in de zaak te zien zijn.

Intussen heeft een andere Antwerpse BV, Tom Waes (43), zijn wijnbar Soho geopend, ook al op het Zuid.


16-11-2011 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
15-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex van Morel trouwt met hun babysit

"Ex van Morel trouwt met hun babysit"


http://img221.imageshack.us/img221/527/marierosemoreli.jpg


Volgens het weekblad Story gaat de ex-man van wijlen Marie-Rose Morel, Christian Schellemans, trouwen met de zestien jaar jongere Julie Kegels. Dat is niet de eerste de beste: Kegels is familie van Schellemans en zou, nog volgens Story, ook hun jarenlange babysit geweest zijn.

De betreurde politica heeft Kegels altijd vertrouwd omdat ze de achternicht zou zijn van haar ex-man, zo schrijft Story. Het tijdschrift haalt er een anonieme bron bij die stelt dat het meisje enorm opkeek naar de Vlaams Belang-politica en ervan droomde om in haar voetsporen te treden. Wat ze nu ook doet, al is dat wel op erg vreemde wijze. Op 26 november trouwt Schellemans met Kegels, waardoor die laatste dus officieel stiefmoeder van de kinderen zal worden.

Sinds het overlijden van Morel is de relatie tussen de families Schellemans en Morel er alleen maar slechter op geworden. Het hoederecht over de kinderen blijft een twistpunt. Morel heeft altijd gehoopt dat haar zoontjes niet van haar eigen familie zullen ontvreemden, maar het nakende huwelijk zou daar ongetwijfeld weinig goeds aan doen.

De redactie van website Clint.be kreeg Schellemans aan de lijn, maar die ontkende dat het om de gewezen babysit zou gaan. "Pure riooljournalistiek van Story, het is gewoon nonsens. De rechtbank heeft trouwens beslist dat deze zaak niet meer in de pers mag komen. De familie Morel moet stoppen met stoken, in het belang van de kinderen." (br.hln)


15-11-2011 om 18:52 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown koopt stulpje van 1 miljoen in Hollywood

Chris Brown koopt stulpje van 1 miljoen in Hollywood


http://img17.imageshack.us/img17/2153/chrisbrownr.jpg


Chris Brown heeft een huis gekocht in de Hollywood Hills. De ex van Rihanna telde anderhalf miljoen dollar (oftewel 1,1 miljoen euro) neer voor het nieuwe stulpje, dat slechts op een boogscheut ligt van het lekkend huis dat Riri onlangs met verlies verkocht.

De 'Champion'-zanger pakte zijn biezen in West Hollywood nadat hij duizenden dollars aan parkeerboetes moest betalen. De r&b-ster maakte namelijk al maandenlang gebruik van de gehandicaptenparking waarvoor hij tientallen keren op de bon ging.

"Dit is een veel beter huis voor Chris. Hier moet hij zich tenminste geen zorgen maken om vervelende buren en hij kan parkeren waar hij wil. Chris is veel gelukkiger in zijn nieuwe woning", aldus een bron aan RadarOnline.


15-11-2011 om 18:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael J. Fox rockt ondanks Parkinson

Michael J. Fox rockt ondanks Parkinson

Klik op de foto om de clip te bekijken




Elk jaar geeft acteur Michael J. Fox (50), bekend van de filmreeks 'Back To The Future' en al tien jaar Parkinsonpatiënt een benefietavond voor onderzoek naar de ziekte.

Het voorbije weekend stond hij op het podium van het Waldorf-Astoriahotel in New York en speelde er samen met Joan Jett 'Johnny B. Goode' van Chuck Berry zoals zijn personage Marty McFly in de eerste 'Back To The Future' 26 jaar geleden.

In de film deed Fox alsof hij gitaar speelde, maar na de opnames besloot hij gitaar te leren spelen.



15-11-2011 om 18:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pippa moet zich gedeisd houden na liefdesbreuk

Pippa moet zich gedeisd houden na liefdesbreuk


http://img853.imageshack.us/img853/4880/pippas.jpg


Pippa Middleton heeft de niet mis te verstane boodschap gekregen ver van de spotlights te blijven na de liefdesbreuk met Alex Loudon. Daarom heeft ze haar aanwezigheid op een liefdadigheidsevenement afgezegd.

Het jongere zusje van hertogin Kate Middleton zou normaal het gemaskerd bal van Square Mile opfleuren, maar heeft zich op het laatste moment teruggetrokken, weet de London Evening Standard. Pippa kreeg namelijk te horen van het Brits koningshuis dat ze zich low profile moet houden, zeg maar gedeisd. Mocht ze naar het liefdadigheidsbal gegaan zijn of naar de afterparty in de befaamde 'Bungalow 8', dan zou gegarandeerd de wereldpers daarop gesprongen zijn. En dat wil de koninklijke familie effe niet, nu Pippa na een relatie van 1,5 jaar gedumpt werd door haar vriendje Alex Loudon.

De 31-jarige ex-cricketspeler had het moeilijk met het hele circus rond zijn lief, die de al die aandacht zelf wel lijkt te appreciëren. Loudon zou al de feestjes waar Pippa nu op uitgenodigd wordt, haten. Hij zou zelf liever niet in de schijnwerpers lopen en dat is met iemand als Pippa aan de zijde nogal onmogelijk.


15-11-2011 om 11:36 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
14-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chokri: Verder dan dit aanbod kunnen we niet gaan

Chokri: "Verder dan dit aanbod kunnen we niet gaan"

http://img545.imageshack.us/img545/569/chokri.jpg


Steeds meer Pukkelpopgangers eisen hun geld terug. Organisator Chokri Mahassine krijgt vandaag een aangetekende brief in de bus waarin tien festivalgangers ermee dreigen naar de rechtbank te stappen indien ze hun centen niet terugkrijgen. Dat schrijven de Concentrakranten. Organisator Chokri Mahassine laat weten niet in te gaan op de dreigingen.

 Afgelopen zomer sloeg het noodweer toe op Pukkelpop. Op de eerste festivaldag vielen vijf doden. Het festival werd stopgezet. Als geste tegenover de duizenden mensen die een ticket kochten, maar daarvoor niets in de plaats kregen, stelde de organisator een tegemoetkoming voor in de vorm van drank- en eetbonnetjes.

Niet iedereen is daar echter tevreden mee. Steeds meer jongeren eisen hun geld terug en nemen daarvoor ook een advocaat onder de arm. Sommigen doen dat in eigen naam, anderen in groep. Vandaag krijgt Mahassine alvast een brief in de bus van tien misnoegde jongeren. Zij geven de organisator twee weken de tijd om de aankoopprijs van het festivalticket terug te storten.

"We hadden verwacht dat enkelingen niet tevreden zouden zijn met ons voorstel van compensatie", aldus organisator Chokri Mahassine.
"We hebben inderdaad enkele brieven ontvangen van mensen die willen dat we hun tickets terugbetalen", zegt Pukkelpop-organisator Chokri Mahassine. "Het gaat over enkele tientallen bezoekers, die door een advocaat werden verzameld. Ik ben niet boos op hen, en ik begrijp ze zelfs, maar verder dan het aanbod dat we gedaan hebben, kunnen we helaas niet gaan. Iedereen terugbetalen staat gelijk aan het failliet van Pukkelpop."

Chokri Mahassine herhaalt dat hij niet verplicht is om enige vorm van compensatie aan te bieden. "We zijn erkend als rampgebied en iedereen is overtuigd van de overmacht die ons parten heeft gespeeld. Bij deze ramp waren er alleen maar slachtoffers. Hoewel we dus helemaal geen terugbetaling of andere geste moesten doen, hebben we in de vorm van gratis drank- en eetbonnen toch een compensatie aangeboden."

"Ik merk dat vele tienduizenden mensen hier gretig gebruik van maken. Vooral omdat de bonnen overdraagbaar zijn, en dus ook kunnen doorgegeven worden. Dat er enkelen zijn die deze vorm van tegemoetkoming onvoldoende vinden, hadden we wel verwacht. Vandaar dat we ons ook zullen organiseren om ons hiertegen te verdedigen. Maar de verhouding van de vele tevreden bezoekers ten opzichte van enkele critici bewijst dat onze inspanningen door de overgrote meerderheid gewaardeerd worden", besluit Mahassine. (br.hln)



14-11-2011 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna: Ik werd gepest, dus liet ik okselhaar staan

Madonna: "Ik werd gepest, dus liet ik okselhaar staan"

http://img713.imageshack.us/img713/6495/madonnaj.jpg

Omdat Madonna op school werd gepest besloot ze als tienermeisje haar pesters de wind uit de zeilen te nemen door precies het tegengestelde te doen van wat van haar werd verwacht. Zich gedragen zoals populaire meisjes deden, daar had ze geen zin in.

"De jongens op school lachten me uit om mijn uiterlijk. 'Harig monster', noemden ze me. Op de middelbare school zag ik hoe populaire meisjes zich moesten gedragen om in de smaak te vallen bij de jongens. Ik besefte dat ik niet in dat plaatje kon passen en besloot precies het tegenovergestelde te doen. Ik weigerde make-up te dragen, ik had geen kapsel en liet mijn okselhaar groeien", onthult de 53-jarige zangeres in de Britse editie van Harper's Bazaar.

Tot vandaag voelt Madonna dat ze zich moet conformeren om populair te zijn.

"Om een of andere reden, voelt het alsof ik nog altijd op de middelbare school zit. Als je je niet gedraagt zoals mensen van je verwachten, krijg je de wind van voren. Dat is voor mij niet veranderd. Ik ben me altijd enorm bewust van hoe je verondersteld wordt je te gedragen als je populair wil zijn".


14-11-2011 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochtertje Pink voor het eerst in de spotlights

Dochtertje Pink voor het eerst in de spotlights

http://img84.imageshack.us/img84/6991/dochtertjepink.jpg



Willow, het vijf maanden oude dochtertje van zangeres Pink, heeft haar eerste stapjes gezet in de wereld van glitter en glamour, schrijft AD.nl.

Pink en haar man, Carey Hart, droegen het meisje over de rode loper in Hollywood, waar de première van de film Happy Feet Two plaatsvond.

Net als de pinguins in de film was het gezin volledig uitgedost in het zwart, ook de kleine Willow. (br.hln - foto bruno)

14-11-2011 om 15:32 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hasta la vista pakt Publieksprijs Noordelijk Film Fest met monsterscore

'Hasta la vista' pakt Publieksprijs Noordelijk Film Fest met monsterscore

Klik op de foto om de trailer te bekijken





Geoffrey Enthovens 'Hasta la vista' heeft gisteravond de Publieksprijs gewonnen op het 33ste Noordelijk Film Festival in het Nederlandse Leeuwarden. Dit gebeurde met een monsterscore van 9,66 (op 10). Mariano Vanhoof, producent van de film, was aanwezig om de prijs in ontvangst te nemen. Ondertussen is 'Hasta la vista' bij ons voorbij de kaap van de 200.000 bezoekers, wat hem de platinumstatus oplevert.
 
Het 33ste Noordelijk Film Festival kleurde verrassend Vlaams dit jaar. Naast de Publieksprijs voor 'Hasta la vista', ontving Matthias Schoenaerts er zaterdagavond virtueel de 'Award for Special Contribution to Northern Cinema'. Tenslotte haalde ook Hans Van Nuffels 'Adem' de topvijf van de publiekslievelingen met een gemiddelde van 8,82.

Het werd een bijzonder weekend voor 'Hasta la vista'. In België meldde filmdistributeur KFD dat de film voorbij de kaap van de 200.000 bioscoopbezoekers is en nog steeds in de top 10 prijkt. Gisteravond stond het bezoekersaantal al op ruim 210.000 bezoekers. De Platinum Award die een Vlaamse film ontvangt bij 200.000 bezoekers werd zaterdagavond uitgereikt op het Internationaal Filmfestival in het Franse Arras. Daar werden de aanwezige makers en enkele van de acteurs ook tot tweemaal toe op een staande ovatie onthaald.

'Hasta la Vista' is een productie van Mariano Vanhoof voor Fobic Film. In de hoofdrollen zien we Robrecht Vanden Thoren, Gilles De Schryver, Tom Audenaert en Isabelle De Hertogh. Het scenario is van Pierre De Clercq. De film loopt sinds 14 september bij ons in de zalen. Later deze maand komt hij uit in Nederland, terwijl de Franse release voor maart 2012 staat gepland.


14-11-2011 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elvis Costello niet in Brussel wegens zieke vader

Elvis Costello niet in Brussel wegens zieke vader

Klik op de foto om ' She ' te beluisteren





De vader van Elvis Costello, Ross McManus, heeft ernstige gezondheidsproblemen en om die reden heeft Costello de rest van zijn Europese solotournee afgelast. Ook zijn tweede Belgische concert in het Koninklijk Circus, gepland aanstaande donderdag 17 november, zal niet doorgaan.

De singer-songwriter laat via Facebook weten dat het hem spijt en dat hij zal proberen om in 2012 de afgelaste optredens in te halen.

Vorige week gaf Costello nog een schitterend soloconcert in een uitverkochte Elisabethzaal.


13-11-2011 om 19:35 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Netsky, Soulwax/2Manydj's en Tomorrowland grote winnaars op Red Bull Elektropedia Awards

Netsky, Soulwax/2Manydj's en Tomorrowland grote winnaars op Red Bull Elektropedia Awards


http://img600.imageshack.us/img600/5673/netsky.jpg


Nadat eerder deze week 'Pump Up the Jam' van Technotronic door 10.751 clubbers en muziekliefhebbers tot het Beste Belgische Dansnummer Aller Tijden verkozen werd, vond gisteravond in Gent de uitreiking van de Red Bull Elektropedia Awards 2011 plaats ¿ in aanwezigheid van alle winnaars en genomineerden.

Stephen en David Dewaele gingen met de meeste awards naar huis: 2ManyDJs won BEST DJ, Soulwaxmas is de BEST PARTY en voor hun baanbrekende app Radio Soulwax kregen ze een SPECIAL VANGUARD AWARD.

Netsky moet niet voor de broers onderdoen. De internationaal gerenommeerde Antwerpse drum & bass-producer won BEST ARTIST en BEST SONG ('Iron Heart'). Het is de eerste keer dat Netsky in eigen land in de prijzen valt. Begin dit jaar won hij in Groot-Brittannië nog vier prijzen op de Drum & Bass Awards.

Ook het zomerfestival Tomorrowland won twee prijzen: BEST FESTIVAL en de MARC MEULEMANS AWARD, die elk jaar gaat naar de artiest/organisatie die visueel/grafisch het sterkst uit de hoek komt. Ruim tienduizend mensen vonden dat het festivalterrein van Tomorrowland dit jaar die eer verdiende.

Andere winnaars zijn Goose (BEST ALBUM; Synrise), The Subs (BEST LIVE ACT), The Magician (BEST REMIX; I Follow Rivers van Lykke Li), Mumbai Science (BREAKTHROUGH), Lektroluv Records (BEST LABEL), Fuse (BEST CLUB) en Switch (TOMORROW IN THE PAPERS AWARD; media award).

De Red Bull Elektropedia Awards 2011 werden gevolgd door I Love Techno in Flanders Expo.

De Red Bull Elektropedia Awards zijn een initiatief van Red Bull Elektropedia, het online platform van de Belgische dance & club scene, in samenwerking met Studio Brussel.


13-11-2011 om 16:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oprah Winfrey krijgt ere-Oscar

Oprah Winfrey krijgt ere-Oscar


http://img685.imageshack.us/img685/3599/oprahwinfrey.jpg



De Amerikaanse tv-presentatrice Oprah Winfrey heeft gisteravond tijdens de derde Governors Awards in Hollywood een ere-Oscar gekregen voor haar liefdadigheidswerk.
 
De 57-jarige Winfrey kreeg de 'Jean Hersholt Humanitarian Award' uit handen van één van de duizenden studentes die hoger onderwijs konden genieten dankzij een door de presentatrice gefinancierde beurs.
Zeer ontroerd zei de 'koningin van de talkshow' "nooit te hebben gedacht een Oscar te krijgen".
 
Oprah Winfrey is één van de rijkste Amerikaanse vrouwen, met een geschat fortuin van 2,4 miljard dollar.


13-11-2011 om 16:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sacha Baron Cohen in westernprent van Tarantino

Sacha Baron Cohen in westernprent van Tarantino


http://img21.imageshack.us/img21/260/sachabaroncohen.jpg

De 40-jarige Britse komiek Sacha Baron Cohen krijgt zo goed als zeker een rol in de nieuwe film van succesregisseur Quentin Tarantino, zo bericht het vakblad Variety. Ook Christoph Waltz, Jamie Foxx en Leonardo DiCaprio behoren tot de cast van de westernprent Django Unchained.

Tarantino's eigen versie van de spaghetti-western speelt zich af in het diepe zuiden van de States. Waltz speelt een premiejager die een verbond sluit met de slaaf Django (Foxx) om zijn vrouw te bevrijden uit de klauwen van een tirannieke plantage-eigenaar, een rol die DiCaprio zal vertolken.
 
Volgens Variety staat Cohen, bekend van zijn personages Borat en Bruno, op het punt een contract te ondertekenen voor een rol in de prent. Hij zou een gokker spelen die Django's vrouw als stoeipoes heeft gekocht.
 
Tarantino zou begin volgend jaar willen starten met de opnames. Ook Samuel L. Jackson, Kurt Russell en Don Johnson zouden rolletjes krijgen in de nieuwe prent van de maker van Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Kill Bill en Inglorious Basterds.


13-11-2011 om 15:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!