Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn Salma Hayek en Colin Farrell een koppel?

Zijn Salma Hayek en Colin Farrell een koppel?

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/salma-hayek.jpg
Salma Hayek en Colin Farrell hadden al een korte romance tijdens de opnames van 'Ask the Dust'.

Salma Hayek en Colin Farrell hebben zelf de geruchten aangewakkerd dat ze een koppel zouden zijn. De twee konden niet van elkaar blijven tijdens de laatste ceremonie van de Golden Globes Awards.

Volgens een bron kuste de acteur Salma Hayek meermaals op de lippen. "Het was heel intiem, niet zoals twee mensen die alleen maar goede vrienden zijn."

Verslaafd
Het is wel niet de eerste keer dat de twee een relatie hebben. Ze waren kort samen toen ze in 2004 aan de film 'Ask the Dust' werkten. Volgens een bron in National Enquirer magazine heeft de relatie toen niet stand gehouden omdat de 32-jarige Farrell toen meer met drank en drugs bezig was.

Toch liet Salma Hayek weten dat ze de acteur aanbidt en volgens de bron zou Farrell nu hij clean is een veel betere kans maken bij de actrice.

Het is niet de eerste relatie voor Salma Hayek. Zij heeft een 16 maanden oude dochter uit een vorige relatie met François-Henri Pinault.

28-01-2009 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ashlee Simpson verdedigt extra kilootjes van zus Jessica

Ashlee Simpson verdedigt extra kilootjes van zus Jessica

Om With You te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B
.

.
Ashlee Simpson vindt het belachelijk dat media wereldwijd aandacht hebben besteed aan het toegenomen gewicht van haar zus Jessica. Dat schrijft de 24-jarige zangeres, die onlangs moeder werd van zoontje Bronx, op haar weblog. "Ik vind de berichten over het gewicht van mijn zus walgelijk."

Eerder deze week verschenen foto's van een optreden dat Jessica afgelopen weekeinde gaf tijdens een evenement van een radiostation in Florida. Op de plaatjes was duidelijk te zien dat de 28-jarige blondine de laatste tijd wat kilo's is aangekomen. Dit resulteerde in koppen als 'De nieuwe vette look van Jessica Simpson'.

Ashlee Simpson begrijpt niets van de kritiek. "Vrouwen komen in alle vormen en maten. En er zou geen andere standaard moeten gelden alleen omdat je bekend bent", vindt ze. "Hoe kunnen tienermeisjes respect en liefde voor zichzelf opbouwen in een omgeving waarin een maatje 36 al voor kritiek zorgt? Kunnen we ons nu alsjeblieft richten op de dingen die er echt toe doen?"

28-01-2009 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Organisatie Oscars klaagt ticketbedrijf aan

Organisatie Oscars klaagt ticketbedrijf aan

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/oscars.jpg
De organisatie van de Oscars heeft een bedrijf aangeklaagd dat kaarten voor de uitreiking van de filmprijzen verkoopt. De Academy of Motion Picture Arts and Sciences spande een rechtszaak aan tegen McMurry Inc. om tegen te gaan dat het bedrijf luxe-arrangementen voor het evenement op 22 februari aanbiedt.

Het jaarlijkse filmfestijn is uitsluitend toegankelijk voor genodigden. Vanwege veiligheidsreden is het ook niet mogelijk om op het kaartje van een ander binnen te komen. De arrangementen die McMurry aanbiedt, met prijzen vanaf 132 euro, zijn volgens de Oscarorganisatie dan ook niet geldig.

De Academy Awards, zoals de Oscars officieel heten, worden op 22 februari voor de 81e keer uitgereikt.

28-01-2009 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna bevestigt Europese tourneeplannen

Madonna bevestigt Europese tourneeplannen

Om American te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B
.

.
Madonna meldt op haar website dat ze terugkeert naar Europa met haar 'Sticky & Sweet'-tournee. De zangeres bevestigt hiermee de geruchten dat ze in de zomer haar toer hervat om de Europese steden te bezoeken die ze vorig jaar niet aan heeft gedaan.

In welke steden de Queen of Pop een concert zal geven en wanneer de shows plaatsvinden, wordt later deze week bekendgemaakt. Madonna reisde van augustus tot en met december door Europa, Amerika en Latijns-Amerika met haar 'Sticky & Sweet'-toer.

28-01-2009 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen Wauters presenteert Nederlandse musical-talentenjacht

Koen Wauters presenteert Nederlandse musical-talentenjacht

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/koen-wauters-1.jpg
Koen Wauters gaat een musical-talentenjacht presenteren. De winnares van het Nederlandse televisieprogramma 'Op zoek naar Maria' zingt in september en oktober de hoofdrol in The Sound of Music in de stadsschouwburg in Antwerpen. Dat meldt De Telegraaf vanavond.

De zoektocht naar de nieuwe Maria start op 25 maart bij VTM. Voor de rest blijft de cast grotendeels hetzelfde. De flamboyante producent Albert Verlinde, die al jaren op de Nederlandse zender RTL4 het populaire showbizzprogramma RTL Boulevard presenteert, zit tijdens de liveshows in de jury.

"In het jaar dat The Sound of Music 50 jaar bestaat, wordt andermaal bewezen dat deze voorstelling springlevend is. Het wordt een spannende zoektocht naar Maria. Ik weet dat er ook in Vlaanderen voldoende talent is om die rol in te vullen", aldus Verlinde.

'The sound of music' ging eind september in première in De Efteling. Ruim een maand later waren er al honderdduizend kaarten voor de voorstelling verkocht. De musical vertelt het verhaal van de jonge non Maria die het klooster verlaat om als kindermeisje te werken en in het huis van kapitein Von Trapp en zijn zeven kinderen terechtkomt.

28-01-2009 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Potter nodigt dochters Obama uit op set

Harry Potter nodigt dochters Obama uit op set

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/harry-potter-5.jpg
Daniel Radcliffe heeft Sasha (7) en Malia (10) Obama uitgenodigd op de filmset van de zevende en laatste Harry Potterfilm. De acteur die Harry Potter speelt wil de First Daughters hoogstpersoonlijk rondleiden op de set van 'Harry Potter and the Deathly Hallows' (in het Nederlands 'De Relieken van de Dood'), meldt de Britse krant Daily News.

De dochters van president Obama zijn grote fans van de jonge tovenaar. De 19-jarige Radcliffe "zou vereerd zijn om hun persoonlijke gids te zijn". De acteur was aanwezig bij de inauguratie van de nieuwe president. "Ik ben zo blij voor de Verenigde Staten. Hij is alles wat de rest van de wereld waardeerde in Amerika en nu opnieuw waardeert."

Radcliffe is niet de eerste die de Sasha en Malia benadert. Eerder bood actrice Anne Hathaway al aan om te babysitten en gaf zanger David Archuleta aan de meiden muziekles te willen geven.

28-01-2009 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metallica en Coldplay op Rock Werchter

Metallica en Coldplay op Rock Werchter

Om Nothing Else Matters te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
Metalband Metallica doet - twee jaar na zijn vorige passage - opnieuw Rock Werchter aan.

Rock Werchter heeft vandaag de eerste namen bekendgemaakt voor de editie 2009 van het vierdaagse muziekfestival. Vrijdag 3 juli zijn de Britse rockers van Coldplay de hoofdact. De Amerikaanse metalgrootheid Metallica is zondag 5 juli de grote publiekstrekker.

Ongekroonde koningen van Werchter
Coldplay zakt na 2002 en 2003 voor de derde keer af naar de wei in Werchter. De groep van frontman Chris Martin bracht vorig jaar het album 'Viva La Vida' uit. De Britse groep concentreert zich deze zomer op eigen stadionshows en maakt één enkel weekend vrij voor festivals waaronder Rock Werchter.

Metallica, "de ongekroonde koningen van Werchter", zal voor de zesde keer op het Werchterse podium staan. De groep brak vorig jaar na een mindere periode de ban met het album 'Death Magnetic'. "Voor geen enkele groep zijn er de afgelopen 34 edities zo veel mensen naar de heilige wei afgezakt", laat de festivalorganisatie weten.

Placebo en The Killers
Verder zijn ook al Placebo en The Killers bevestigd. De Britten van Placebo zijn coheadliner op donderdag 2 juli en stellen net als bij hun vorige albums hun toekomstige nummer zes voor in Werchter. De groep, met nieuwe drummer, viert in 2009 haar vijftiende verjaardag. De Amerikaanse rockgroep The Killers zal op vrijdag 3 juli op de Werchterse bühne staan.

Prijzen
Het festival loopt van donderdag 2 juli tot en met zondag 5 juli. Elke dag is er plaats voor 80.000 festivalgangers in het festivalpark. De prijzen blijven ongeveer gelijk. Een combiticket kost 169 euro, vorig jaar was dat 165 euro. Een dagticket blijft ongewijzigd op 75 euro. Kamperen kost net als vorig jaar 17 euro. Tickets zijn beschikbaar vanaf zaterdag 14 februari. Per persoon kunnen maximaal vier tickets besteld worden.

28-01-2009 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton: "Gordon Ramsay is toch Britse premier hé?"

Paris Hilton: "Gordon Ramsay is toch Britse premier hé?"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/paris-hilton-33.jpg
Paris Hilton heeft haar reputatie van dom blondje weer alle eer aangedaan. De hotelerfgename is in Engeland om haar nieuwe tv-show 'Paris Hilton's British Best Friend' te lanceren. In een interview antwoordde ze op de vraag of ze weet wie de Britse premier is: "Ja, dat is toch Gordon Ramsay hé?". De voornaam had ze al juist, nu Brown nog... De echte Britse premier zal alvast niet graag horen dat hij verward wordt met de scheldende tv-kok die de krantenkoppen haalde met zijn vele minnaressen.

Het is dan ook reikhalzend uitkijken naar het nieuwe tv-programma. Welke stoten gaat Paris daarin weer uithalen? Omdat ze haar vriendinnen in LA maar niks vindt ("Wat een sletten", zegt ze over hen) zoekt ze nu Britse kandidaten. Hetero mannen vallen sowieso af, maar homo's kunnen weer wel. Twaalf kandidaten -11 vrouwen en één homo - bleven over. Elke week valt er eentje af met de boodschap: TTYN, wat staat voor Talk To You Never. Fun verzekerd daar op ITV2.

28-01-2009 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wasbeertje
Wasbeertje


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Penelope-Cruz---Wallpaper-1.jpg



Wasbeertje is trouw
Wasbeertje is een vrouw
Wasbeertje is waar ik van hou
Wasbeertje die alles maar doet, zonder gesnauw
Wasbeertje die vliegt voor mij
Wasbeertje maakt mij blij
Wasbeertje die denkt, daar heb je hem weer
Wasbeertje die vraagt, heb je nog gedichten, meer !!!!
Wasbeertje daar hoor je mee te zijn
Wasbeertje schreeuw ik: "Ik vindt je zo fijn"
Wasbeertje alles he, jij en Knuffelbeertje een stel zonder teugels
Wasbeertje,lieverd we vliegen zonder vleugels
Wasbeertje ik hou van jou
Wasbeertje ik ziet je gauw


28-01-2009 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
27-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ron Wood bijna blut?

Ron Wood bijna blut?

Om Satisfaction te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
Stonesgitarist Ron Wood zou grote geldproblemen hebben waardoor hij de financiering van zijn nieuwe huis niet rond krijgt.

De rocker, die vorig jaar zijn vrouw Jo aan de kant zette voor de 20-jarige Russin Ekatarina Ivanova, heeft de 2,5 miljoen pond die hij verdiende met de jongste Rolling Stone-wereldtournee, al uitgegeven.

Een aantal slechte investeringen en eigen zaken zouden Ronnie veel geld hebben gekost. Zo investeerde de muzikant in een bouwproject in Oost-Londen, waarbij groot verlies werd geleden, meldt The Sun.

Momenteel zou Ronnie vooral op zijn kredietkaart leven. Hij heeft zijn stiefzoon Jamie gevraagd om samen met een aantal accountants zijn financiën onder de loep te nemen.

27-01-2009 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeven NME-nominaties voor Oasis

Zeven NME-nominaties voor Oasis

Om I'm Outta Time te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
Oasis is de grote slokop bij de nominaties van de NME-awards die pas werden bekendgemaakt. De Britse rockers haalden zeven nominaties binnen. In de categorie Beste Britse Band nemen ze het op tegen Bloc Party, The Last Shadow Puppets, Muse en Radiohead. Samen met Muse en Radiohead is Oasis ook in de running voor de titel Beste Live Band, net als The Killers en Kings of Leon.

Het jongste Oasis-album 'Dig Out Your Soul' is genomineerd voor Beste Album, en de single 'The Shock of Lightning' is genomineerd voor Beste Video. Voorts is Oasis in de running voor Beste Blog, is Noel Gallagher genomineerd voor Best Geklede Man en Held van het Jaar. Eén nominatie zal Oasis niet echt plezieren: die van Slechtste Band. Hieronder alle nominaties. (bang/lb)

Beste Britse Band:
Bloc Party
The Last Shadow Puppets
Muse
Oasis
Radiohead

Beste Internationale Band:
Crystal Castles
The Killers
Kings Of Leon
MGMT
Vampire Weekend

Beste Solo-artiest:
Ladyhawke
Laura Marling
Lightspeed Champion
Jay-Z
Pete Doherty

Beste Nieuwe Band:
Glasvegas
Late Of The Pier
MGMT
Vampire Weekend
White Lies

Beste Live Band:
The Killers
Kings Of Leon
Muse
Oasis
Radiohead

Beste Album:
Bloc Party - Intimacy
Glasvegas - Glasvegas
The Killers - Day & Age
Kings Of Leon - Only By The Night
Oasis - Dig Out Your Soul

Beste Track:
Kings Of Leon - Sex On Fire
The Last Shadow Puppets - The Age Of The Understatement'
MGMT - Time To Pretend
The Ting Tings - That's Not My Name
Vampire Weekend - 'A-Punk'

Beste Video:
The Last Shadow Puppets - My Mistakes Were Made For You
Late Of The Pier - Heartbreak
Oasis - The Shock Of The Lightning
Radiohead - House Of Cards
Vampire Weekend - A-Punk

Slechtste Album:
Britney Spears - Circus
Coldplay - Viva La Vida Or Death And All His Friends
Jonas Brothers - A Little Bit Longer
Razorlight - Slipway Fires
Scouting For Girls - Scouting For Girls

Slechtste Band:
Fall Out Boy
Jonas Brothers
Oasis
Scouting for Girls
Tokio Hotel

27-01-2009 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fergie en haar man willen kind adopteren

Fergie en haar man willen kind adopteren

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/fergie-6.jpg
Fergie en haar kersverse man Josh Duhamel hebben tijdens hun wittebroodsweken beslist dat ze een kind gaan adopteren. Josh wilde zo snel mogelijk een kind, maar Fergie is nog niet klaar om zwanger te worden. Een bron in de National Enquirer: "Fergie is nog niet bereid om haar carrière op pauze te zetten voor een kind, maar ze weet hoe belangrijk het is voor Josh om een gezin te stichten en ze wil hem dat plezier gunnen. Ze hebben besloten dat adoptie de beste oplossing is".

27-01-2009 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Olivia Newton-John niet verdronken maar voortvluchtig

Ex Olivia Newton-John niet verdronken maar voortvluchtig

Om Xanadu te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
Olivia Newton-John woonde negen jaar samen met bedrieger Patrick McDermott.

Patrick McDermott, de ex van Olivia Newton-John, is niet verdwenen maar voortvluchtig. McDermott zette na een tocht in zijn vissersboot in juni 2005 zijn eigen verdwijning in scène. Amerikaanse onderzoekers zeggen nu dat hij al jaren op de vlucht is voor zijn schuldeisers. Door te verdwijnen hoopte de ex-cameraman dat zijn zoon een levensverzekering van zo'n 75.000 euro zou opstrijken.

Bankroet
Patrick McDermott was 48 toen hij na zijn visserstrip in Californië niet terugkeerde. Volgens het officiële rapport was hij verdronken. Vanaf 1996 woonde de Australische actrice-zangeres Olivia Newton-John (nu 60, maar als jonge actrice vooral bekend van de film 'Grease' en de monsterhit 'Tomorrow') samen met de cameraman. In 2008 trouwde ze met zakenman John Easterling. Net voordien was McDermott bankroet gegaan en hij moest nog duizenden dollars betalen aan zijn ex-vrouw.

Val
Sinds 2007 zoekt een team rond Philip Klein - gespecialiseerd in ontvoerde of verdwenen mensen die niet gevonden willen worden - naar McDermott. Klein zette een val op via het internet. Op findpatrickmcdermott.com konden de onderzoekers meevolgen wie de site bezocht. "Als je op de vlucht bent, kijk je altijd achterom", zegt Klein. "We zijn zeker dat McDermott nog leeft. Hij werd al gesignaleerd door zeventien getuigen in Mexico en Zuid-Amerika. We merkten via de website ook dat Olivia Newton-John zelf de zoektocht op de voet volgt. We weten dat hij een fout zal maken en we zijn zeker dat we hem zullen vinden."

27-01-2009 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geri Halliwell na maand al verloofd met Italiaanse miljonair

Geri Halliwell na maand al verloofd met Italiaanse miljonair

Om Friendship never ends te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
Fabrizio Politi ging op de knieën voor Geri Halliwell.

Pas vorige maand kwamen Geri Halliwell en de Italiaanse miljonair Fabrizio Politi elkaar tegen in een nachtclub in Firenze en nu al is de Italian lover op zijn knieën gegaan om zich te verloven met de ex-Spice Girl.

Trouwplannen?
"We zijn heel blij te mogen aankondigen dat Geri Halliwell en Fabrizio Politi verloofd zijn", zegt het management van Halliwell. "Fabrizio schonk Geri een verlovingsring als symbool van hun verbintenis. Toch heeft het koppel nog niet onmiddellijk trouwplannen." Het stel liet zich al fotograferen als een gelukkig gezinnetje met ook dochter Bluebill Madonna.

Dochter
Politi kan toch maar beter uitkijken, want Halliwell heeft de reputatie van een mannenverslindster. Haar twijfelachtige palmares begon met tv-presentator Chris Evans. Vervolgens had ze een korte relatie met Robbie Williams in de zomer van 2000. Van scriptschrijver Sacha Gervasi kreeg ze in 2006 dochter Bluebell Madonna. Bij de geboorte was het stel al uit elkaar. Vorig jaar datete ze kort met danser Ivan Velez. Hoe serieus de verloving met haar Italiaanse tycoon zal zijn, weten we pas in de komende weken of maanden.

27-01-2009 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geri Halliwell na maand al verloofd met Italiaanse miljonair

Geri Halliwell na maand al verloofd met Italiaanse miljonair

Om Friendship never ends te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
Fabrizio Politi ging op de knieën voor Geri Halliwell.

Pas vorige maand kwamen Geri Halliwell en de Italiaanse miljonair Fabrizio Politi elkaar tegen in een nachtclub in Firenze en nu al is de Italian lover op zijn knieën gegaan om zich te verloven met de ex-Spice Girl.

Trouwplannen?
"We zijn heel blij te mogen aankondigen dat Geri Halliwell en Fabrizio Politi verloofd zijn", zegt het management van Halliwell. "Fabrizio schonk Geri een verlovingsring als symbool van hun verbintenis. Toch heeft het koppel nog niet onmiddellijk trouwplannen." Het stel liet zich al fotograferen als een gelukkig gezinnetje met ook dochter Bluebill Madonna.

Dochter
Politi kan toch maar beter uitkijken, want Halliwell heeft de reputatie van een mannenverslindster. Haar twijfelachtige palmares begon met tv-presentator Chris Evans. Vervolgens had ze een korte relatie met Robbie Williams in de zomer van 2000. Van scriptschrijver Sacha Gervasi kreeg ze in 2006 dochter Bluebell Madonna. Bij de geboorte was het stel al uit elkaar. Vorig jaar datete ze kort met danser Ivan Velez. Hoe serieus de verloving met haar Italiaanse tycoon zal zijn, weten we pas in de komende weken of maanden.

27-01-2009 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ignace Crombé krijgt schadevergoeding van ex-finalisten MBB

Ignace Crombé krijgt schadevergoeding van ex-finalisten MBB

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ignace-crombe-2.jpg
Drie voormalige finalistes van de Miss Belgian Beauty-wedstrijd zijn door de rechter in Kortrijk veroordeeld tot het betalen van elk 1.500 euro schadevergoeding aan organisator Ignace Crombé. Crombé had de meisjes laten dagvaarden wegens contractbreuk.

Jolien Barbier, Katrien Goris en Caroline Vandewijer waren in 2007 vroegtijdig uit de MBB-wedstrijd gestapt. Organisator Ignace Crombé eiste daarom van de drie een schadevergoeding. De rechter gaf de man gelijk en veroordeelde de dames tot het betalen van elk 1.500 euro.

Daarnaast moeten de meisjes opdraven voor de kosten van het proces, in totaal 1.131 euro. De drie voormalige kandidates hadden op hun beurt een tegeneis gedaan. Ze vroegen geld omdat volgens hen de wedstrijd niet eerlijk verliep. Ook eisten ze dat Crombé de tickets terugbetaalde die zij aan vrienden en familie verkochten. De rechter wees hun eisen af.

27-01-2009 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linda de Mol Producties BV verdiende 2,4 miljoen

Linda de Mol Producties BV verdiende 2,4 miljoen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/linda-de-mol.jpg
Het gaat Linda de Mol voor de wind. Het tv-programma Shownieuws op de Nederlandse zender SBS 6 heeft de hand kunnen leggen op gegevens van de Kamer van Koophandel, waaruit zou blijken dat Linda de Mol Producties BV in 2008 een winst van 2,4 miljoen euro heeft geboekt. Dat meldt De Telegraaf.

Onder de BV, vergelijkbaar met een Belgische bvba, valt alles waar 'presentatiekoningin' Linda de Mol (44) zich professioneel mee bezig houdt: zoals het tijdschrift LINDA (gemiddelde oplage van 140.000 nummers, 795.000 lezers) als de tv-serie Gooische Vrouwen.

Jardins secrets
Die succesvolle serie wordt ook buiten het Nederlandstalige taalgebied uitgezonden. In Frankrijk, Zwitserland en Canada bijvoorbeeld, waar de serie gedubd wordt uitgezonden en naar de naam 'Jardins secrets' luistert.

27-01-2009 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beckhams ruziën over verhuis naar Milaan

Beckhams ruziën over verhuis naar Milaan

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/beckhams-3.jpg
HIj wil in Milaan blijven om zijn carrière in stijl af te sluiten, zij wil in Los Angeles blijven voor haar carrière en de kinderen.

David en Victoria Beckham raken het naar verluidt maar niet eens over een permanente verhuis naar Milaan. David zou maar wat graag bij AC Milan willen spelen, de ploeg aan wie hij voor drie maanden is 'uitgeleend' door zijn Amerikaanse team Los Angeles Galaxy. Victoria wil echter haar zakenimperium in de VS verder uitbouwen en wil ook dat de drie kinderen daar naar school blijven gaan.

Relatietest
"Dit wordt een heuse test voor de relatie tussen David en Victoria", aldus een bron in The Sun. "Zal het gezin een offer brengen zodat David zijn carrière in stijl kan afsluiten? Hij is gelukkiger dan ooit en zou zijn contract bij Milan het liefst verlengen. Maar de drie jongens hebben heel wat vriendjes in LA en ze zijn daar gelukkig op de school waar ze zitten. Victoria was niet echt gelukkig toen David voor Real Madrid speelde en ze vreest dat Milan hetzelfde verhaal wordt".

Aangeklaagd door fotograaf
Recent kwam ook aan het licht dat David Beckham aangeklaagd wordt door fotograaf Emicles Da Mata, die beweert dat David eind vorig jaar door het autoraam van Da Mata diens camera vastgreep en die probeerde af te nemen. Volgens de gerechtsdocumenten werd Da Mata vervolgens herhaaldelijk geslagen door de lijfwacht van Beckham, die de camera weggraaide en in een vuilbak gooide. Beckham wordt aangeklaagd wegens slagen en verwondingen en het veroorzaken van een emotioneel trauma.

27-01-2009 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy keert terug naar haar echtgenoot

Amy keert terug naar haar echtgenoot

Om Valerie te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
Amy Winehouse heeft een verzoek ingediend om haar echtgenoot Blake Fielder-Civil in de gevangenis te gaan bezoeken. Dat meldt The Sun. Ze is bereid terug te keren van een verlengde vakantie op het Caribische eiland Saint Lucia om alsnog te proberen haar huwelijk te redden. Twee weken geleden vroeg Fielder-Civil, die een straf van 27 maanden uitzit wegens slagen en verwondingen en het belemmeren van de rechtsgang, de scheiding aan.

"Als Blake haar verzoek goedkeurt, vliegt ze terug naar Engeland. We zullen zien wat zijn prioriteit is: Amy of haar geld", aldus een insider.

Tijdens haar zonvakantie had Amy al twee vriendjes: rygbyspeler-acteur Josh Bowman en de plaatselijke tennisleraar.

27-01-2009 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verzwegen liefde
Verzwegen liefde

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Keira-Knightley---Wallpaper-2.jpg


Hoe kan ik het je zeggen
hoe kan ik je bereiken
ik heb je lief,zoals je bent
moet ik het weer uit gaan leggen?
 
ontgaat het jou,mijn glimlach?
zie je echt niet,mijn verdriet?
stormen,we hebben ze samen doorstaan
vertel me alleen dan ,dat je me graag mag
 
mischien is het houden van
een geworden gewoonte
geef me die dag,
dat ik weer met je lachen kan
 
onbegrensd is mijn liefde voor jou
vele gedichten schrijvend
hopend door jou wordt gelezen
hou van mij,haal me uit het kille kou


27-01-2009 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (6)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!