Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verliefd?
Verliefd?


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Penelope-Cruz---Wallpaper-5.jpg


Je sloeg je armen om me heen,
en mijn angst verdween,
je pakte me vast en duwde me tegen je aan,
zou ik me wel of niet laten gaan..
 
In jou blauwe ogen kon ik uren staren,
subtiel streek jij met je handen door mijn haren,
jou handen streelde mijn lichaam,
beetje bij beetje liet ik me steeds meer gaan,
ik luisterde hoe hard je hart klopte,
ik wou dat de tijd stopte,
dat ik eeuwig in je armen kon blijven,
de kriebels gaan maar door,
ik blijf gedichten over je schrijven,
omdat ik door jou alle controle verloor.
 

31-01-2009 om 12:54 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
30-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna komt voor de allereerste keer naar ons land

Madonna komt voor de allereerste keer naar ons land

Om Frozen te bekijken  druk op de foto.

Zet de Player af A.U.B.


.
Op zaterdag 11 juli is het zover! Dan komt - voor velen 'eindelijk' - de Queen of Pop voor de allereerste keer naar België voor het vervolg op haar 'Sticky en Sweet'-tour. Madonna geeft op de Vlaamse feestdag een optreden in het festivalpark van Werchter. Tickets kosten 75 of 85 euro en kunnen vanaf zaterdag 7 februari 9 uur gereserveerd worden via Proximus Go For Music.

Andere landen en steden
Eerder had Madge aangekondigd deze zomer door Europa te trekken en daarbij de steden en landen die ze tijdens haar 'Sticky & Sweet'-tour van vorig jaar had overgeslagen deze keer niet te vergeten. Ze hield dus woord.

Holiday
Madonna liet voor het eerst van zich horen in 1983 met de single "Holiday". Het werd meteen een grote hit. Voor "Hard Candy", haar jongste album, werkte ze samen met onder andere Timbaland, Justin Timberlake, Pharrell Williams en Danja. De intussen 50-jarige Amerikaanse met Italiaanse roots is met 250 miljoen verkochte albums de best verkopende vrouwelijke artiest aller tijden.

Maximum 6 tickets per persoon
Tickets kosten 75 en 85 euro (ticketprijzen exclusief servicekosten).
Ze kunnen vanaf zaterdag 7 februari om 9 uur gereserveerd worden via het nummer 0900 2 60 60 of de website www.proximusgoformusic.be. Per persoon kunnen maximaal 6 tickets worden aangekocht.

30-01-2009 om 17:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Osbourne in rehab wegens "verderfelijk Londen"

Kelly Osbourne in rehab wegens "verderfelijk Londen"

Om One Word te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.



Kelly Osbourne zit in de afkickkliniek omdat ze zich liet meeslepen in het Londense feestgedruis. Dat beweren althans vrienden van de 24-jarige ster. "Kelly laat zich opslorpen in de feestcultuur die daar heerst. Haar vrienden wonen daar, en ze kan er niet aan weerstaan. Van zodra ze in Londen komt, steken haar oude gewoontes weer de kop op".

Zelfde kliniek als papa
Recent werd beweerd dat Kelly's pa Ozzy Osbourne zijn dochter naar dezelfde strenge afkickkliniek stuurde waar hij zelf van zijn verslavingen aan drank en drugs verlost raakte: de Hazelden Alcohol and Drug Rehabilitation Center in Oregon.

Steun van familie
Kelly's moeder Sharon heeft bevestigd dat Kelly in behandeling is, maar wilde daar geen details over kwijt.

Dertig dagen
"Kelly wist dat ze dit moest doen en we zijn trots op haar dat ze deze stap neemt. Het hele gezin steunt haar". Verwacht wordt dat Kelly dertig dagen in de kliniek blijft.

30-01-2009 om 15:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvester Stallone gaat nog eens Rambo spelen

Sylvester Stallone gaat nog eens Rambo spelen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sylvester-stallone.jpg
Sylvester Stallone gaat opnieuw in de huid van Rambo kruipen. Stallone was zo onder de indruk van het succes van de vierde Rambofilm die vorig jaar uitkwam, dat hij al op locatiejacht is voor een vijfde. "We gaan er nog een maken, het enige twistpunt is of we zullen opnemen in Amerika of in het buitenland. De vierde 'Rambo' werd grotendeels in Thailand opgenomen.

30-01-2009 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naomi Watts droomt niet van huwelijk

Naomi Watts droomt niet van huwelijk

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/naomi-watts-2.jpg
Naomi Watts zit niet te wachten op een aanzoek van haar vriend Liev Schreiber. "Ik ben niet opgegroeid met het idee van een sprookjeshuwelijk", vertelt de actrice in het Amerikaanse tijdschrift Parade. "Mijn moeder is twee keer getrouwd en twee keer gescheiden en Liev heeft een soortgelijke achtergrond."

Twee zonen
De 40-jarige Watts, die met Schreiber zonen Sasha (achttien maanden) en Sam (zeven weken) kreeg, sluit niet uit dat ze ooit alsnog in het huwelijksbootje stapt met haar grote liefde. "Misschien worden we op een dag wel wakker en zeggen we: 'Kom op, laten we het gewoon doen', maar misschien ook niet", vertelt ze. "We vormen een gezin. We hebben alleen geen huwelijkscertificaat en dat vinden we allebei prima."

Heath Ledger
Watts en Schreiber zijn al vier jaar samen. Daarvoor had de blonde actrice, die bekend is van films als 'Mulholland Drive', 'The Ring' en 'King Kong', twee jaar lang een relatie met Heath Ledger. Ze ontmoetten elkaar in 2002 op de set van de Australische film 'Ned Kelly'. "Hij bezat een magische mix van kracht en kwetsbaarheid in alles wat hij deed", herinnert ze zich. "Daarin werd je meegezogen. Zijn kracht was intrigerend en zijn kwetsbaarheid raakte je."
Ledger, die na de breuk goed bevriend bleef met Watts, overleed begin vorig jaar na een onbedoelde overdosis medicijnen. "Het is nog steeds ontzettend moeilijk voor me", vertelt ze.

30-01-2009 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mine Me gaat van bil met Big Brother babe

Mine Me gaat van bil met Big Brother babe

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/mime-me.jpg

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/chanelle-hayes.jpg
Chanelle Hayes.

The Sun houdt zelfs de kleinste sterren in de gaten en zo weten we dat Verne Troyer heeft gescoord bij de appetijtelijk ogende en minstens dubbel zo grote Chanelle Hayes. Zangeresje Chanelle zat met Mini Me in het Engelse Big Brother-huis en het weerzien was naar verluidt bijzonder warm.

Klein maar dapper
Verne en Chanelle zaten de hele nacht te flirten in een Londense nachtclub, waarna ze samen vertrokken in de vroege uurtjes. De 21-jarige Chanelle houdt de lippen stijf op elkaar, maar een vriendin was loslippiger. "Ze weet nu dat lengte er niet toe doet. Verne is dan wel een klein baasje, maar hij weet hoe je een vrouw kan plezieren".

Hitsige Jack Russell
Verne, bekend van de Austin Powers-films, was met vrienden aan het doorzakken toen hij Chanelle tegen het lijf liep. Hij was toen al dronken, maar van zodra hij haar zag, liet hij de wodka staan. "Hij leek wel een hitsige Jack Russell", stelt een ooggetuige.

Sekstape
Troyer kwam vorig jaar in het nieuws toen een sekstape die hij met een voormalig liefje had gemaakt uitlekte.

30-01-2009 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Mayer bedriegt Jennifer Aniston met blondine

John Mayer bedriegt Jennifer Aniston met blondine

Om Your Body Is A Wonderland te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
Jennifer en John.

Bezige bij, die John Mayer. Maandag sliep hij nog bij Jennifer Aniston, woensdag stond hij te smossen met een aantrekkelijke blonde vrouw in een restaurant in Santa Monica.

"John stond te praten met die meid, die echt knap was. Ze was in de wolken. Naarmate het diner vorderde, ging hij steeds dichter bij haar zitten. Jennifer zal niet blij zijn".
Het is niet de eerste keer dat John met de mysterieuze blonde wordt gespot, en de twee doen weinig moeite om hun gevoelens voor elkaar te verbergen.
Een andere bron in het magazine In Touch Weekly: "Die twee waren duidelijk op een date. Vorige keer kwam hij samen met haar binnen in het restaurant. Hij gaf haar een lange kus toen ze wegging. John is hier de voorbije twee weken zes keer komen eten, maar geen enkele keer met Jennifer".

Mayer en Aniston begonnen in april vorig jaar een relatie, maar gingen in augustus weer uit elkaar. In oktober was het weer koekenbak. Sinds ze weer samen zijn, werd al meermaals gespeculeerd dat er een huwelijk zit aan te komen. Op 11 februari wordt Jennifer veertig, misschien zal John haar dan ten huwelijk vragen.

30-01-2009 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megan Fox volgt Angelina Jolie op als Lara Croft

Megan Fox volgt Angelina Jolie op als Lara Croft

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/megan-fox-2.jpg
Hollywoodster Angelina Jolie zullen we niet meer in de rol van superheldin Lara Croft zien. De producenten plannen een derde film over de heldin uit het gelijknamige videospel, maar zullen de moeder van inmiddels zes kinderen niet vragen voor de hoofdrol. Dat meldt het vakblad Hollywood Reporter.

Twee keer
Angelina Jolie heeft al twee keer de rol van Lara Croft gespeeld, in 'Lara Croft: Tomb Raider' (2001) en 'Lara Croft Tomb Raider The Cradle of Life' (2003).

Megan Fox
Voor de sequel kiezen de producenten voor een jongere actrice, de 22-jarige Megan Fox. Wie het scenario zal schrijven en de regie op zich zal nemen, is nog niet bekend.

Megan Fox brak door als actrice in 'Transformers'.

30-01-2009 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Love Hewitt voert voogdijstrijd om haar hond

Jennifer Love Hewitt voert voogdijstrijd om haar hond

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jennifer-love-2.jpg
Jennifer Love Hewitt is in een voogdijstrijd om haar hond verwikkeld. Hoewel de breuk met haar verloofde Ross McCall eerder deze maand "vriendschappelijk" verliep, wil geen van beiden afscheid nemen van hun boxer Mona. "Jennifer probeert zelfs de naam van de hond te veranderen. Zodoende zou Mona niet meer komen als Ross haar roept", aldus een bron in de New York Daily News.

Jennifer bekende eerder dat ze een andere hond van haar, de cavalier spaniel Charlie, Prozac gaf toen het beest zich vreemd begon te gedragen. "Charlie begon nerveus in de lucht te likken. Ze heeft een angstprobleem, dus hebben ze haar op Prozac gezet. Ze is nu gelukkiger dan ooit", verklaarde ze toen.

30-01-2009 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy outfit Paris Hilton niet opgewassen tegen Britse kou

Sexy outfit Paris Hilton niet opgewassen tegen Britse kou

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/paris-hilton-34.jpg
Paris Hilton is momenteel in Londen voor de promotie van haar nieuwe tv-show 'My British Best Friend'. De Amerikaanse hotelerfgename is duidelijk de Californische zon gewoon en dat is te merken aan haar sexy outfit die niet voorzien is voor de strenge Britse winterkou. Aan de bijpassende handschoenen had ze wel gedacht, maar haar dunne blauwe blouse verraadt dat Paris het wel degelijk koud heeft in Londen.

We zouden Paris Hilton toch maar aanraden om in Londen te gaan shoppen voor een (winter)bh en een dikke jas, want net als in België krijgt Groot-Brittannië de komende dagen weer een stevige winterprik te verwerken.

30-01-2009 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inbrekers in woning Amy Winehouse

Inbrekers in woning Amy Winehouse

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/amy-winehouse-27.jpg
Inbrekers hebben gisteren voor ruim zestienduizend euro aan spullen van Amy Winehouse gestolen uit haar woning in Londen. De criminelen trapten midden in de nacht de deur in en haalden het optrekje van de zangeres overhoop, zo meldt de Britse krant The Sun.

Flatscreen en vijf gitaren
De dieven zouden er onder meer met een flatscreen televisie, vijf gitaren en opnameapparatuur vandoor zijn gegaan. Ze waren al weg toen de politie arriveerde bij de woning in de Londense wijk Camden. Een woordvoerder van de politie laat weten dat een onderzoek is ingesteld naar de inbraak, maar dat er nog geen arrestaties zijn verricht.

Sentimentele waarde
De 23-jarige Winehouse was niet thuis tijdens de inbraak. Ze verblijft al sinds de feestdagen op het Caribische eiland Saint Lucia. "Amy is er kapot van", weet een bron. "Sommige gitaren zijn onvervangbaar vanwege sentimentele waarde." Winehouse vliegt naar verluidt dit weekeinde terug naar Groot-Brittannië om te beginnen met opnamen van haar derde album.

30-01-2009 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woorden
Woorden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Penelope-Cruz---Wallpaper-6.jpg

het is het ritme
die woorden laat dansen
op papier
en via stem

het zijn de woorden
die zinnen worden
en die gedichten vormen

gevoel bespelen
gedachten laten zweven
het is het ritme
die woorden laten dansen...


30-01-2009 om 13:33 geschreven door artist lover


» Reageer (10)
29-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carla geeft brief van De Gaulle aan jarige Sarko

Carla geeft brief van De Gaulle aan jarige Sarko

Om Quelqu'un m'a dit te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B
.

.
Carla Sarkozy, de echtgenote van de Franse president, bedacht haar man dit jaar met een wel erg origineel verjaardagsgeschenk. Nicolas Sarkozy krijgt voor zijn 54ste verjaardag morgen een originele brief van de vroegere Franse president Charles de Gaulle (1958-69).

Nicolas verzamelt al enige tijd brieven van historische figuren, verklaarde Carla Sarkozy onlangs op de Italiaanse televisie.
Sarkozy huldigde in oktober nog samen met de Duitse bondskanselier Angela Merkel (CDU) een gedenkmonument voor de Gaulle in.

Aids-ambassadrice
Vorig jaar organiseerde mevrouw Sarkozy voor haar man een verrassingsfeestje ter ere van zijn verjaardag. Op de lijst van genodigden figureerden toen ook heel wat ministers en bedrijfsleiders.

In februari zal het paar voor het eerst op hetzelfde moment naar een afzonderlijke bestemming afreizen. Terwijl de president in de Perzische Golf verwacht wordt, doet zijn vrouw als aids-ambassadrice het West-Afrikaanse Burkina Faso aan.

Op 2 februari vieren de Italiaanse zangeres en de Franse president overigens hun eerste huwelijksverjaardag.

29-01-2009 om 19:34 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriend bedriegt Jessica Simpson in haar eigen bed

Vriend bedriegt Jessica Simpson in haar eigen bed

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jessica-simpson-5.jpg
Jessica Simpson en haar vriend Tony Romo in betere tijden.

Jessica Simpsons vriend Tony Romo zou zijn vreemdgegaan in haar eigen bed. Verschillende bronnen vertellen aan Star magazine dat Tony een wild feest gaf in Jessica's huis. Zij was op dat moment net vertrokken naar Los Angeles. Eén donkerharige dame kon bezette Tony wel bekoren, en hij ging met haar naar boven. Dat meldt De Telegraaf.

Een aanwezige bron vertelt: "Iedereen beneden had het erover. De meiden waren echt verontwaardigd over Tony's gedrag, ze konden niet geloven dat hij vreemdging in háár huis." Benieuwd wat Jessica hiervan vindt als ze dit leest...

29-01-2009 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse speelt topless scrabble

Amy Winehouse speelt topless scrabble

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/amy-winehouse-26.jpg
Enkele dagen geleden liet Amy Winehouse nog uitschijnen dat ze bereid was haar (ex-)man Blake Fielder-Civil in de gevangenis te gaan bezoeken om hun huwelijk te redden, maar daar komt blijkbaar weinig van in huis. In plaats daarvan amuseert Winehouse zich verder kosteloos tijdens haar vakantie op het Caribische eiland St. Lucia. Ze geniet weer topless van de zon, deze keer tijdens een partijtje scrabble.

Op een terugkeer naar de aan drugs verslaafde ex Blake in het koude Londen zit Amy blijkbaar niet te wachten. Zon, zee en strand doen de Britse zangeres goed. Ze ziet er gezonder (of minder ongezond) uit dan ooit. Daar kan blijkbaar geen 'rehab' tegenop.

29-01-2009 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U2 wil legendarische studio kopen

U2 wil legendarische studio kopen

Om With Or Without You te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
U2 heeft zo van de opnames van hun nieuw album genoten dat ze overwegen de studio in Londen te kopen waar de meeste sessies plaatsvonden. De voorbije zes maanden zaten Bono en zijn gevolg hoofdzakelijk in de Olympic Studios, waar legendarische albums van Led Zeppelin, Jimi Hendrix en de Rolling Stones werden ingeblikt.

De Olympic Studios zijn eigendom van platenfirma EMI, maar die stelde de studio onlangs te koop. De prijs is niet bekend, maar het gebouw alleen al is miljoenen waard.

"De sfeer daar heeft de band enorm positief beïnvloed. Ze hebben al een studio in Dublin, maar Olympic zou een verstandige investering zijn. Momenteel bekijken de boekhouders de mogelijkheden en de kans is groot dat U2 een bod doet", aldus een bron in The Sun.

29-01-2009 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De meest vervuilende sterren ter wereld

De meest vervuilende sterren ter wereld

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sterren.jpg
Ze zijn wereldberoemd en stinkend rijk. Eigenlijk zouden ze een voorbeeld voor hun fans moeten zijn, maar in werkelijkheid hebben ze een ecologische voetafdruk waar we van duizelen. Deze zes sterren kunnen onze planeet in hun eentje een groot plezier doen als ze even zouden stilstaan bij wat ze verbruiken.

1. David Beckham
Veel topvoetballers verdienen een rode kaart als we hun ecologische voetafdruk zouden berekenen, maar David Beckham staat volgens Carbon Trust, een Britse groene organisatie, eenzaam aan de top. Becks zou verantwoordelijk zijn voor een uitstoot van 163 ton CO2. In 2007 legde Beckham liefst 400.000 kilometer per vliegtuig af om naar voetbalwedstrijden te reizen of om zijn dure reclamecontracten te vervullen. En de rest van de familie Beckham doet niet veel beter. Echtgenote Victoria 'Posh' Beckham vliegt regelmatig naar de meest blitse shopcentra over de hele wereld. Het gezin beschikt ook over meerdere huizen en heeft vijftien auto's.

2. Prins Alwaleed bin Talal van Saoedi-Arabië
Prins Alwaleed bin Talal beschikt over een slordige 13 miljard euro en staat in de top 20 van de rijkste mensen ter wereld. Hij wordt binnenkort de eigenaar van een A380 jumbo als privéjet. Hij doopte het toestel al om tot zijn 'paleis in de lucht'. Hij zal nog tot volgend jaar op zijn speeltje moeten wachten, maar kan intussen al genieten van zijn gigantisch jacht of rondrijden in één van zijn 300 wagens.

3. Madonna
Hoewel Madonna zich in de media graag voordoet als lid van het groene clubje, is de zangeres jaarlijks verantwoordelijk voor heel veel vervuiling. Haar recente tour zou meer dan 1.600 ton CO2 geproduceerd hebben. Madonna was zelf verantwoordelijk voor 95 ton omdat ze met een privéjet naar 37 locaties in minder dan vier maanden moest vliegen. 250 mensen moesten de zangeres dagelijks in haar behoeften voorzien. Zo had ze een persoonlijke trainer en masseuse. Ze zou ook enorme hoeveelheden flesjes water verslinden.

4. Tom Cruise
Tom Cruise beschikt over drie privévliegtuigen en de acteur maakt er veelvuldig gebruik van. Jaarlijks zou hij meer dan 700.000 euro uitgeven aan brandstof. Milieuactivisten noemen Tom Cruise 'emission impossible', een verwijzing naar de films waarin de acteur meespeelde. Vooral de 'romanticus' in Tom Cruise is onverbeterlijk. Op zijn eerste date nam hij Katie Holmes mee voor een diner in één van zijn vliegtuigen. Cruise zou zijn jets ook vaak gebruiken om boodschappen voor Holmes op te halen. Vooral de modesector ziet het koppel graag komen. Volgens de New York Post zou Katie Holmes onlangs in zes maanden tijd ongeveer tien miljoen euro uitgegeven hebben aan kleding.

5. John McCain
De voormalige Republikeinse presidentskandidaat beloofde tijdens zijn campagne om iets te doen tegen global warming, maar misschien moet hij eerst zijn eigen voetafdruk eens bestuderen. McCain zou tussen zeven en tien huizen bezitten. Over het cijfer bestaat onduidelijkheid, omdat McCain er niet in slaagt om te definiëren wat hij als één huis beschouwt. Volgens milieuexperts zouden die huizen ongeveer 150 ton CO2 produceren, tien keer meer dan de gemiddelde Amerikaan. En dan zwijgen we nog over de privéjet van zijn echtgenote.

6. Elizabeth Hurley
Elizabeth Hurley kreeg in 2007 haar droomhuwelijk, maar de impact op het milieu moet enorm geweest zijn. Het huwelijk had plaats in vier verschillende steden op twee continenten. Eerst liet ze 24 vrienden met een privéjet van Engeland naar Mumbai (India) vliegen. Vanuit Mumbai verplaatsten zeven vliegtuigen de 250 gasten naar het noordelijk gelegen Jodhpur. Volgens schattingen zou het hele huwelijk 228 ton CO2 uitgestoten hebben.

29-01-2009 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna showt sexy bikini

Rihanna showt sexy bikini

Om Umbrella te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
De 20-jarige zangeres uit Barbados ging uit de kleren voor de Mexicaanse versie van GQ. Foto's GQ Magazine

Rihanna is uit de kleren gegaan voor de Mexicaanse versie van het tijdschrift GQ. De op Barbados geboren Latina-zangeres draagt op de coverfoto een rood bikinitopje en een jeansbroek. In het blad is de vriendin van zanger Chris Brown languit te bewonderen in een sexy witte bikini. De 20-jarige zangeres heeft zo te zien op het strand geen 'Umbrella' nodig zoals in haar wereldhit.

29-01-2009 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader Lindsay Lohan smeekt fans haar leven te redden

Vader Lindsay Lohan smeekt fans haar leven te redden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/lindsay-lohan-14.jpg
Lindsay en Samantha.

Lindsay Lohans vader Michael, die zijn misprijzen jegens Lindsays vriendin Samantha Ronson niet onder stoelen of banken steekt, beweert dat Samantha het leven van zijn dochter verwoest. Hij roept Lindsays fans op tussenbeide te komen en Lindsay ertoe te bewegen haar relatie met Samantha te beëindigen.

Talenten vergooid
Michael Lohan in zijn blog: "Ik vraag iedereen op welke manier ook tussenbeide te komen om Lindsay te helpen en zo haar leven te redden. Help deze fantastische, goedhartige en getalenteerde jongedame inzien wat Samantha haar aandoet en hoe ze haar leven vernielt. Help Lindsay inzien dat ze haar talenten niet meer aanwendt zoals ze deed voordat ze Samantha ontmoette".

Manipulatief en dominant
Michael Lohan omschreef de lesbische Samantha Ronson eerder als "manipulatief en dominant". Hij stelt ook dat Samantha zijn dochter dwong om haar zusje Ali in de steek te laten in Los Angeles.

Eerder dit jaar deed het gerucht de ronde dat Lindsay en Samantha uit elkaar waren. "Toen dankte ik God voor Lindsays vrijheid, maar nu stel ik vast dat Samantha zich terug in Lindsays leven heeft gewrongen en sindsdien gaat het van kwaad naar erger".

29-01-2009 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stuntman Harry Potter in kliniek na ontploffing

Stuntman Harry Potter in kliniek na ontploffing

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/harry-potter-6.jpg
De stuntman die Harry Potter speelt in de gelijknamige filmreeks moest in het ziekenhuisopgenomen worden na een explosie op de filmset.

Verlamd?
De 25-jarige liep "vreselijke verwondingen" op toen een vliegscène in een harnas fout afliep en de ontploffing, die deel uitmaakte van de stunt, hem neer deed storten. De jongeman was bij bewustzijn na de val en zei tegen collega's dat hij geen gevoel meer had in zijn benen. De ambulanciers die hem naar het ziekenhuis brachten, vrezen dat de jongen verlamd is.
"De jongeman zat in een harnas en vloog door de lucht. Wellicht ging de explosie te vroeg af. Iedereen hoopt dat hij volledig herstelt", aldus een bron in de Britse pers.

Preproductie
Momenteel wordt aan de preproductie gewerkt van 'Harry Potter and the Deathly Hallows', de zevende Potter film. In een studio in de buurt van Watford werden stunts getest toen het ongeval gebeurde. Een woordvoerder van de studio: "We kunnen bevestigen dat een productielid gewond raakte in een ongeval. Uit respect voor de familie kunnen we daarover niets meer vertellen".

29-01-2009 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!