Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriend bedriegt Jessica Simpson in haar eigen bed

Vriend bedriegt Jessica Simpson in haar eigen bed

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jessica-simpson-5.jpg
Jessica Simpson en haar vriend Tony Romo in betere tijden.

Jessica Simpsons vriend Tony Romo zou zijn vreemdgegaan in haar eigen bed. Verschillende bronnen vertellen aan Star magazine dat Tony een wild feest gaf in Jessica's huis. Zij was op dat moment net vertrokken naar Los Angeles. Eén donkerharige dame kon bezette Tony wel bekoren, en hij ging met haar naar boven. Dat meldt De Telegraaf.

Een aanwezige bron vertelt: "Iedereen beneden had het erover. De meiden waren echt verontwaardigd over Tony's gedrag, ze konden niet geloven dat hij vreemdging in háár huis." Benieuwd wat Jessica hiervan vindt als ze dit leest...

29-01-2009 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse speelt topless scrabble

Amy Winehouse speelt topless scrabble

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/amy-winehouse-26.jpg
Enkele dagen geleden liet Amy Winehouse nog uitschijnen dat ze bereid was haar (ex-)man Blake Fielder-Civil in de gevangenis te gaan bezoeken om hun huwelijk te redden, maar daar komt blijkbaar weinig van in huis. In plaats daarvan amuseert Winehouse zich verder kosteloos tijdens haar vakantie op het Caribische eiland St. Lucia. Ze geniet weer topless van de zon, deze keer tijdens een partijtje scrabble.

Op een terugkeer naar de aan drugs verslaafde ex Blake in het koude Londen zit Amy blijkbaar niet te wachten. Zon, zee en strand doen de Britse zangeres goed. Ze ziet er gezonder (of minder ongezond) uit dan ooit. Daar kan blijkbaar geen 'rehab' tegenop.

29-01-2009 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U2 wil legendarische studio kopen

U2 wil legendarische studio kopen

Om With Or Without You te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
U2 heeft zo van de opnames van hun nieuw album genoten dat ze overwegen de studio in Londen te kopen waar de meeste sessies plaatsvonden. De voorbije zes maanden zaten Bono en zijn gevolg hoofdzakelijk in de Olympic Studios, waar legendarische albums van Led Zeppelin, Jimi Hendrix en de Rolling Stones werden ingeblikt.

De Olympic Studios zijn eigendom van platenfirma EMI, maar die stelde de studio onlangs te koop. De prijs is niet bekend, maar het gebouw alleen al is miljoenen waard.

"De sfeer daar heeft de band enorm positief beïnvloed. Ze hebben al een studio in Dublin, maar Olympic zou een verstandige investering zijn. Momenteel bekijken de boekhouders de mogelijkheden en de kans is groot dat U2 een bod doet", aldus een bron in The Sun.

29-01-2009 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De meest vervuilende sterren ter wereld

De meest vervuilende sterren ter wereld

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sterren.jpg
Ze zijn wereldberoemd en stinkend rijk. Eigenlijk zouden ze een voorbeeld voor hun fans moeten zijn, maar in werkelijkheid hebben ze een ecologische voetafdruk waar we van duizelen. Deze zes sterren kunnen onze planeet in hun eentje een groot plezier doen als ze even zouden stilstaan bij wat ze verbruiken.

1. David Beckham
Veel topvoetballers verdienen een rode kaart als we hun ecologische voetafdruk zouden berekenen, maar David Beckham staat volgens Carbon Trust, een Britse groene organisatie, eenzaam aan de top. Becks zou verantwoordelijk zijn voor een uitstoot van 163 ton CO2. In 2007 legde Beckham liefst 400.000 kilometer per vliegtuig af om naar voetbalwedstrijden te reizen of om zijn dure reclamecontracten te vervullen. En de rest van de familie Beckham doet niet veel beter. Echtgenote Victoria 'Posh' Beckham vliegt regelmatig naar de meest blitse shopcentra over de hele wereld. Het gezin beschikt ook over meerdere huizen en heeft vijftien auto's.

2. Prins Alwaleed bin Talal van Saoedi-Arabië
Prins Alwaleed bin Talal beschikt over een slordige 13 miljard euro en staat in de top 20 van de rijkste mensen ter wereld. Hij wordt binnenkort de eigenaar van een A380 jumbo als privéjet. Hij doopte het toestel al om tot zijn 'paleis in de lucht'. Hij zal nog tot volgend jaar op zijn speeltje moeten wachten, maar kan intussen al genieten van zijn gigantisch jacht of rondrijden in één van zijn 300 wagens.

3. Madonna
Hoewel Madonna zich in de media graag voordoet als lid van het groene clubje, is de zangeres jaarlijks verantwoordelijk voor heel veel vervuiling. Haar recente tour zou meer dan 1.600 ton CO2 geproduceerd hebben. Madonna was zelf verantwoordelijk voor 95 ton omdat ze met een privéjet naar 37 locaties in minder dan vier maanden moest vliegen. 250 mensen moesten de zangeres dagelijks in haar behoeften voorzien. Zo had ze een persoonlijke trainer en masseuse. Ze zou ook enorme hoeveelheden flesjes water verslinden.

4. Tom Cruise
Tom Cruise beschikt over drie privévliegtuigen en de acteur maakt er veelvuldig gebruik van. Jaarlijks zou hij meer dan 700.000 euro uitgeven aan brandstof. Milieuactivisten noemen Tom Cruise 'emission impossible', een verwijzing naar de films waarin de acteur meespeelde. Vooral de 'romanticus' in Tom Cruise is onverbeterlijk. Op zijn eerste date nam hij Katie Holmes mee voor een diner in één van zijn vliegtuigen. Cruise zou zijn jets ook vaak gebruiken om boodschappen voor Holmes op te halen. Vooral de modesector ziet het koppel graag komen. Volgens de New York Post zou Katie Holmes onlangs in zes maanden tijd ongeveer tien miljoen euro uitgegeven hebben aan kleding.

5. John McCain
De voormalige Republikeinse presidentskandidaat beloofde tijdens zijn campagne om iets te doen tegen global warming, maar misschien moet hij eerst zijn eigen voetafdruk eens bestuderen. McCain zou tussen zeven en tien huizen bezitten. Over het cijfer bestaat onduidelijkheid, omdat McCain er niet in slaagt om te definiëren wat hij als één huis beschouwt. Volgens milieuexperts zouden die huizen ongeveer 150 ton CO2 produceren, tien keer meer dan de gemiddelde Amerikaan. En dan zwijgen we nog over de privéjet van zijn echtgenote.

6. Elizabeth Hurley
Elizabeth Hurley kreeg in 2007 haar droomhuwelijk, maar de impact op het milieu moet enorm geweest zijn. Het huwelijk had plaats in vier verschillende steden op twee continenten. Eerst liet ze 24 vrienden met een privéjet van Engeland naar Mumbai (India) vliegen. Vanuit Mumbai verplaatsten zeven vliegtuigen de 250 gasten naar het noordelijk gelegen Jodhpur. Volgens schattingen zou het hele huwelijk 228 ton CO2 uitgestoten hebben.

29-01-2009 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna showt sexy bikini

Rihanna showt sexy bikini

Om Umbrella te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
De 20-jarige zangeres uit Barbados ging uit de kleren voor de Mexicaanse versie van GQ. Foto's GQ Magazine

Rihanna is uit de kleren gegaan voor de Mexicaanse versie van het tijdschrift GQ. De op Barbados geboren Latina-zangeres draagt op de coverfoto een rood bikinitopje en een jeansbroek. In het blad is de vriendin van zanger Chris Brown languit te bewonderen in een sexy witte bikini. De 20-jarige zangeres heeft zo te zien op het strand geen 'Umbrella' nodig zoals in haar wereldhit.

29-01-2009 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader Lindsay Lohan smeekt fans haar leven te redden

Vader Lindsay Lohan smeekt fans haar leven te redden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/lindsay-lohan-14.jpg
Lindsay en Samantha.

Lindsay Lohans vader Michael, die zijn misprijzen jegens Lindsays vriendin Samantha Ronson niet onder stoelen of banken steekt, beweert dat Samantha het leven van zijn dochter verwoest. Hij roept Lindsays fans op tussenbeide te komen en Lindsay ertoe te bewegen haar relatie met Samantha te beëindigen.

Talenten vergooid
Michael Lohan in zijn blog: "Ik vraag iedereen op welke manier ook tussenbeide te komen om Lindsay te helpen en zo haar leven te redden. Help deze fantastische, goedhartige en getalenteerde jongedame inzien wat Samantha haar aandoet en hoe ze haar leven vernielt. Help Lindsay inzien dat ze haar talenten niet meer aanwendt zoals ze deed voordat ze Samantha ontmoette".

Manipulatief en dominant
Michael Lohan omschreef de lesbische Samantha Ronson eerder als "manipulatief en dominant". Hij stelt ook dat Samantha zijn dochter dwong om haar zusje Ali in de steek te laten in Los Angeles.

Eerder dit jaar deed het gerucht de ronde dat Lindsay en Samantha uit elkaar waren. "Toen dankte ik God voor Lindsays vrijheid, maar nu stel ik vast dat Samantha zich terug in Lindsays leven heeft gewrongen en sindsdien gaat het van kwaad naar erger".

29-01-2009 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stuntman Harry Potter in kliniek na ontploffing

Stuntman Harry Potter in kliniek na ontploffing

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/harry-potter-6.jpg
De stuntman die Harry Potter speelt in de gelijknamige filmreeks moest in het ziekenhuisopgenomen worden na een explosie op de filmset.

Verlamd?
De 25-jarige liep "vreselijke verwondingen" op toen een vliegscène in een harnas fout afliep en de ontploffing, die deel uitmaakte van de stunt, hem neer deed storten. De jongeman was bij bewustzijn na de val en zei tegen collega's dat hij geen gevoel meer had in zijn benen. De ambulanciers die hem naar het ziekenhuis brachten, vrezen dat de jongen verlamd is.
"De jongeman zat in een harnas en vloog door de lucht. Wellicht ging de explosie te vroeg af. Iedereen hoopt dat hij volledig herstelt", aldus een bron in de Britse pers.

Preproductie
Momenteel wordt aan de preproductie gewerkt van 'Harry Potter and the Deathly Hallows', de zevende Potter film. In een studio in de buurt van Watford werden stunts getest toen het ongeval gebeurde. Een woordvoerder van de studio: "We kunnen bevestigen dat een productielid gewond raakte in een ongeval. Uit respect voor de familie kunnen we daarover niets meer vertellen".

29-01-2009 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seksscènes Kate en Leonardo waren ongeremd

Seksscènes Kate en Leonardo waren ongeremd

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kate-winslet-8.jpg
Kate Winslet had "geen grenzen" toen ze liefdesscènes opnam met Leonardo DiCaprio voor hun jongste film 'Revolutionary Road'. Sam Mendes, de echtgenoot van Winslet die de film regisseerde, laat weten dat zijn vrouw geheel schaamteloos de stomende scènes speelde.

Op de keukentafel
Mendes: "Er waren geen grenzen. Leo kon doen wat hij wou, Kate was gewillig en hij wist dat. Het is opwindend voor een acteur als hij weet dat zijn tegenspeelster niet vervelend zal gaan doen als hij haar slaat of op de keukentafel tilt om met haar te vrijen. Dat was een enorm geluk voor mij. Ik erfde de relatie tussen Kate en Leonardo. Zoiets kan je tijdens repetities niet creëren. Het is er of het is er niet".

Familiair
Ook DiCaprio zei onlangs dat de seksscènes met Winslet "geheel natuurlijk en comfortabel" waren. "Na 'Titanic' tien jaar geleden was ik het gewend Kate te kussen. Ze is als een familielid. Een vreemde, verknipte familie weliswaar".

29-01-2009 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patrick Swayze stopt kankerbehandeling

Patrick Swayze stopt kankerbehandeling

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/patrick-swayze-9.jpg
In zijn laatste rol in de tv-serie 'The Beast'.

De 56-jarige Patrick Swayze, die sinds begin vorig jaar een gevecht levert tegen pancreaskanker, heeft naar verluidt elke behandeling stopgezet. Hij kreeg van de artsen te horen dat ze niets meer kunnen doen tegen de uitzaaiingen.

Morfine en sigaretten
Een familievriend in de National Enquirer: "De dokters kunnen niets meer doen voor Patrick. We zijn er het hart van in, en het doel is om het Patrick zo comfortabel mogelijk te maken. Hij kan niet meer geopereerd worden en ze hebben de chemotherapie stopgezet. Hij verliest nog altijd gewicht en is zeer zwak. Hij krijgt morfine. Dat en de sigaretten zorgen ervoor dat hij de pijn kan verbijten".

Longontsteking
Eerder deze maand werd Swayze in de kliniek opgenomen met een longontsteking. Op 16 januari mocht hij het ziekenhuis verlaten, maar volgens vrienden heeft de ontsteking hem fel verzwakt. In een recent interview drukte Swayze nog de hoop uit nog twee jaar te kunnen leven. Ook sloot hij een mirakel niet uit. "Ik wil het volhouden tot er een remedie wordt gevonden", zei hij nog.

29-01-2009 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussen regels door:
Tussen regels door:


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Aishwarya-Rai---Wallpaper-5.jpg


Tussen regels door:

Als zij afdwaalt


uren tuurt ze naar de
vissen die glijden
door het violette licht
het geeft een heel relaxed
gevoel en streelt daarbij
ook het gezicht als ze de
iris in haar ogen strelen
want wat kan haar het
schelen als visite straks
moet wachten op de koffie
het aquarium is
nummer één en houdt
haar lekker op de been
als ze niet geïnteresseerd is
in prulverhalen van een ander

29-01-2009 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
28-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pussycat Dolls ondervragen Hamilton voor date met Nicole

Pussycat Dolls ondervragen Hamilton voor date met Nicole

Om I Hate This Part te beluisteren druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
Lewis Hamilton heeft niet zomaar een date kunnen versieren met Nicole Scherzinger. De Formule 1-rijder moest eerst een kruisverhoor doorstaan van de Pussycat Dolls. Zij wilden zeker zijn dat hun zangeres niet met een playboy op stap ging.

"Toen we vernamen dat Hamilton een jongen uit het Formule 1 was, wilden we toch even controleren of het geen playboy was", aldus Melody Thorton, "We stelden hem verschillende vragen zoals wat hij van plan was, of hij een brave jongen is, of hij haar juist zou behandelen en of hij bloemen zou meebrengen. Als iemand een nieuw liefje heeft, dan kijken we altijd toe of ze ons wel goed behandelen."

Imponeren
Maar Hamilton doorstond de test goed. Hij imponeerde de meisjes met zijn Engelse accent en gedroeg zich als een echte gentleman. "Hij is zo lief en heeft zo'n goede manieren", aldus Kimberly Wyatt, "Bovendien vinden we het leuk dat hij Brits is."

Nicole Scherzinger zelf beweert intussen dat ze gelukkiger is dan ooit. Ze plant zelfs al haar toekomst met Hamilton. "We spreken er al van om samen schattige baby's op te voeden."

28-01-2009 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Producer 'Thriller' daagt Michael Jackson voor rechter

Producer 'Thriller' daagt Michael Jackson voor rechter

Om Thriller te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B

.
Michael Jackson is voor de rechter gedaagd door de producer van zijn videoclip "Thriller". Volgens John Landis heeft hij nog vier jaar aan betalingen te goed van de King of Pop.

In 1983 sloegen Landis en Michael Jackson de handen in elkaar om de videoclip van "Thriller" te maken. In het contract stond dat Landis vijftig procent zou krijgen van al de inkomsten die de clip opbracht.

Miljoen dollar
De producer klaagt de zanger nu aan omdat hij de laatste vier jaar niets meer zou doorstorten naar Landis. Het is niet duidelijk hoeveel Jackson achterhield, maar het bedrag wordt geschat op een miljoen dollar.

Michael Jackson werkt momenteel aan een Broadway musical van zijn hit "Thriller". De musical zal het verhaal vertellen van een jong koppel dat samen uitgaat, en van wie de jongen dan in een weerwolf verandert.

28-01-2009 om 14:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn Salma Hayek en Colin Farrell een koppel?

Zijn Salma Hayek en Colin Farrell een koppel?

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/salma-hayek.jpg
Salma Hayek en Colin Farrell hadden al een korte romance tijdens de opnames van 'Ask the Dust'.

Salma Hayek en Colin Farrell hebben zelf de geruchten aangewakkerd dat ze een koppel zouden zijn. De twee konden niet van elkaar blijven tijdens de laatste ceremonie van de Golden Globes Awards.

Volgens een bron kuste de acteur Salma Hayek meermaals op de lippen. "Het was heel intiem, niet zoals twee mensen die alleen maar goede vrienden zijn."

Verslaafd
Het is wel niet de eerste keer dat de twee een relatie hebben. Ze waren kort samen toen ze in 2004 aan de film 'Ask the Dust' werkten. Volgens een bron in National Enquirer magazine heeft de relatie toen niet stand gehouden omdat de 32-jarige Farrell toen meer met drank en drugs bezig was.

Toch liet Salma Hayek weten dat ze de acteur aanbidt en volgens de bron zou Farrell nu hij clean is een veel betere kans maken bij de actrice.

Het is niet de eerste relatie voor Salma Hayek. Zij heeft een 16 maanden oude dochter uit een vorige relatie met François-Henri Pinault.

28-01-2009 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ashlee Simpson verdedigt extra kilootjes van zus Jessica

Ashlee Simpson verdedigt extra kilootjes van zus Jessica

Om With You te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B
.

.
Ashlee Simpson vindt het belachelijk dat media wereldwijd aandacht hebben besteed aan het toegenomen gewicht van haar zus Jessica. Dat schrijft de 24-jarige zangeres, die onlangs moeder werd van zoontje Bronx, op haar weblog. "Ik vind de berichten over het gewicht van mijn zus walgelijk."

Eerder deze week verschenen foto's van een optreden dat Jessica afgelopen weekeinde gaf tijdens een evenement van een radiostation in Florida. Op de plaatjes was duidelijk te zien dat de 28-jarige blondine de laatste tijd wat kilo's is aangekomen. Dit resulteerde in koppen als 'De nieuwe vette look van Jessica Simpson'.

Ashlee Simpson begrijpt niets van de kritiek. "Vrouwen komen in alle vormen en maten. En er zou geen andere standaard moeten gelden alleen omdat je bekend bent", vindt ze. "Hoe kunnen tienermeisjes respect en liefde voor zichzelf opbouwen in een omgeving waarin een maatje 36 al voor kritiek zorgt? Kunnen we ons nu alsjeblieft richten op de dingen die er echt toe doen?"

28-01-2009 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Organisatie Oscars klaagt ticketbedrijf aan

Organisatie Oscars klaagt ticketbedrijf aan

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/oscars.jpg
De organisatie van de Oscars heeft een bedrijf aangeklaagd dat kaarten voor de uitreiking van de filmprijzen verkoopt. De Academy of Motion Picture Arts and Sciences spande een rechtszaak aan tegen McMurry Inc. om tegen te gaan dat het bedrijf luxe-arrangementen voor het evenement op 22 februari aanbiedt.

Het jaarlijkse filmfestijn is uitsluitend toegankelijk voor genodigden. Vanwege veiligheidsreden is het ook niet mogelijk om op het kaartje van een ander binnen te komen. De arrangementen die McMurry aanbiedt, met prijzen vanaf 132 euro, zijn volgens de Oscarorganisatie dan ook niet geldig.

De Academy Awards, zoals de Oscars officieel heten, worden op 22 februari voor de 81e keer uitgereikt.

28-01-2009 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna bevestigt Europese tourneeplannen

Madonna bevestigt Europese tourneeplannen

Om American te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B
.

.
Madonna meldt op haar website dat ze terugkeert naar Europa met haar 'Sticky & Sweet'-tournee. De zangeres bevestigt hiermee de geruchten dat ze in de zomer haar toer hervat om de Europese steden te bezoeken die ze vorig jaar niet aan heeft gedaan.

In welke steden de Queen of Pop een concert zal geven en wanneer de shows plaatsvinden, wordt later deze week bekendgemaakt. Madonna reisde van augustus tot en met december door Europa, Amerika en Latijns-Amerika met haar 'Sticky & Sweet'-toer.

28-01-2009 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen Wauters presenteert Nederlandse musical-talentenjacht

Koen Wauters presenteert Nederlandse musical-talentenjacht

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/koen-wauters-1.jpg
Koen Wauters gaat een musical-talentenjacht presenteren. De winnares van het Nederlandse televisieprogramma 'Op zoek naar Maria' zingt in september en oktober de hoofdrol in The Sound of Music in de stadsschouwburg in Antwerpen. Dat meldt De Telegraaf vanavond.

De zoektocht naar de nieuwe Maria start op 25 maart bij VTM. Voor de rest blijft de cast grotendeels hetzelfde. De flamboyante producent Albert Verlinde, die al jaren op de Nederlandse zender RTL4 het populaire showbizzprogramma RTL Boulevard presenteert, zit tijdens de liveshows in de jury.

"In het jaar dat The Sound of Music 50 jaar bestaat, wordt andermaal bewezen dat deze voorstelling springlevend is. Het wordt een spannende zoektocht naar Maria. Ik weet dat er ook in Vlaanderen voldoende talent is om die rol in te vullen", aldus Verlinde.

'The sound of music' ging eind september in première in De Efteling. Ruim een maand later waren er al honderdduizend kaarten voor de voorstelling verkocht. De musical vertelt het verhaal van de jonge non Maria die het klooster verlaat om als kindermeisje te werken en in het huis van kapitein Von Trapp en zijn zeven kinderen terechtkomt.

28-01-2009 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Potter nodigt dochters Obama uit op set

Harry Potter nodigt dochters Obama uit op set

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/harry-potter-5.jpg
Daniel Radcliffe heeft Sasha (7) en Malia (10) Obama uitgenodigd op de filmset van de zevende en laatste Harry Potterfilm. De acteur die Harry Potter speelt wil de First Daughters hoogstpersoonlijk rondleiden op de set van 'Harry Potter and the Deathly Hallows' (in het Nederlands 'De Relieken van de Dood'), meldt de Britse krant Daily News.

De dochters van president Obama zijn grote fans van de jonge tovenaar. De 19-jarige Radcliffe "zou vereerd zijn om hun persoonlijke gids te zijn". De acteur was aanwezig bij de inauguratie van de nieuwe president. "Ik ben zo blij voor de Verenigde Staten. Hij is alles wat de rest van de wereld waardeerde in Amerika en nu opnieuw waardeert."

Radcliffe is niet de eerste die de Sasha en Malia benadert. Eerder bood actrice Anne Hathaway al aan om te babysitten en gaf zanger David Archuleta aan de meiden muziekles te willen geven.

28-01-2009 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metallica en Coldplay op Rock Werchter

Metallica en Coldplay op Rock Werchter

Om Nothing Else Matters te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
Metalband Metallica doet - twee jaar na zijn vorige passage - opnieuw Rock Werchter aan.

Rock Werchter heeft vandaag de eerste namen bekendgemaakt voor de editie 2009 van het vierdaagse muziekfestival. Vrijdag 3 juli zijn de Britse rockers van Coldplay de hoofdact. De Amerikaanse metalgrootheid Metallica is zondag 5 juli de grote publiekstrekker.

Ongekroonde koningen van Werchter
Coldplay zakt na 2002 en 2003 voor de derde keer af naar de wei in Werchter. De groep van frontman Chris Martin bracht vorig jaar het album 'Viva La Vida' uit. De Britse groep concentreert zich deze zomer op eigen stadionshows en maakt één enkel weekend vrij voor festivals waaronder Rock Werchter.

Metallica, "de ongekroonde koningen van Werchter", zal voor de zesde keer op het Werchterse podium staan. De groep brak vorig jaar na een mindere periode de ban met het album 'Death Magnetic'. "Voor geen enkele groep zijn er de afgelopen 34 edities zo veel mensen naar de heilige wei afgezakt", laat de festivalorganisatie weten.

Placebo en The Killers
Verder zijn ook al Placebo en The Killers bevestigd. De Britten van Placebo zijn coheadliner op donderdag 2 juli en stellen net als bij hun vorige albums hun toekomstige nummer zes voor in Werchter. De groep, met nieuwe drummer, viert in 2009 haar vijftiende verjaardag. De Amerikaanse rockgroep The Killers zal op vrijdag 3 juli op de Werchterse bühne staan.

Prijzen
Het festival loopt van donderdag 2 juli tot en met zondag 5 juli. Elke dag is er plaats voor 80.000 festivalgangers in het festivalpark. De prijzen blijven ongeveer gelijk. Een combiticket kost 169 euro, vorig jaar was dat 165 euro. Een dagticket blijft ongewijzigd op 75 euro. Kamperen kost net als vorig jaar 17 euro. Tickets zijn beschikbaar vanaf zaterdag 14 februari. Per persoon kunnen maximaal vier tickets besteld worden.

28-01-2009 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton: "Gordon Ramsay is toch Britse premier hé?"

Paris Hilton: "Gordon Ramsay is toch Britse premier hé?"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/paris-hilton-33.jpg
Paris Hilton heeft haar reputatie van dom blondje weer alle eer aangedaan. De hotelerfgename is in Engeland om haar nieuwe tv-show 'Paris Hilton's British Best Friend' te lanceren. In een interview antwoordde ze op de vraag of ze weet wie de Britse premier is: "Ja, dat is toch Gordon Ramsay hé?". De voornaam had ze al juist, nu Brown nog... De echte Britse premier zal alvast niet graag horen dat hij verward wordt met de scheldende tv-kok die de krantenkoppen haalde met zijn vele minnaressen.

Het is dan ook reikhalzend uitkijken naar het nieuwe tv-programma. Welke stoten gaat Paris daarin weer uithalen? Omdat ze haar vriendinnen in LA maar niks vindt ("Wat een sletten", zegt ze over hen) zoekt ze nu Britse kandidaten. Hetero mannen vallen sowieso af, maar homo's kunnen weer wel. Twaalf kandidaten -11 vrouwen en één homo - bleven over. Elke week valt er eentje af met de boodschap: TTYN, wat staat voor Talk To You Never. Fun verzekerd daar op ITV2.

28-01-2009 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!