Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

19-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams terug bij Take That in film

Robbie Williams terug bij Take That in film

Om Relight My Fire te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
Robbie Williams is van plan mee te werken aan een film over Take That, de boysband die hij in 1995 verliet. Hij is daarover in onderhandeling met zijn vroegere bandmaat Gary Barlow.

Een vriend van Robbie in de Britse pers: "Tegenwoordig doet Robbie niets anders dan wat voetballen en relaxen in zijn huis in Los Angeles. Er is heel wat nodig om hem enthousiast te krijgen, maar de idee van een biopic over zijn jaren bij Take That heeft dat voor mekaar gekregen. Zichzelf op het witte doen zien, daar heeft Robbie wel oren naar".

Vorige maand werd nog volop gespeculeerd dat Robbie zich opnieuw bij Take That zou voegen. Nadat de band in 1996 uiteenviel, maakten ze in 2005 een geslaagde comeback. Gary Barlow verklaarde vorige maand dat hij erin was geslaagd Robbie te overhalen terug in Engeland te komen wonen.

19-01-2009 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue presenteert Brit Awards

Kylie Minogue presenteert Brit Awards

Om Slow te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
Kylie Minogue presenteert op 18 februari de Brit Awards. De Australische zangeres wordt bijgestaan door de Britse acteurs Mathew Horne en James Corden. Kings of Leon, Duffy en Girls Aloud zullen optredens verzorgen.

U2
Vorige week werd al aangekondigd dat U2 van de partij is op de Brit Awards, die worden uitgereikt in Londen. Ook de Pet Shop Boys verzorgen een optreden.

Morgen nominaties
Morgen worden de nominaties voor de prestigieuze muziekprijzen onthuld. Vorig jaar waren Arctic Monkeys en Foo Fighters de grote winnaars. Ook Take That, Mika en Kylie Minogue vielen toen in de prijzen. De Brit Awards werden vorig jaar gepresenteerd door Ozzy en Sharon Osbourne.

19-01-2009 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Penelope Cruz komt gehavend en in tranen uit sexy dansje

Penelope Cruz komt gehavend en in tranen uit sexy dansje

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/penelope-cruz.jpg
Bij het uitvoeren van een sexy dansje tijdens de opnames van haar nieuwe musical 'Nine' heeft Penelope Cruz de pijn moeten verbijten. De Spaanse schone hield schrammen en kneuzingen over aan het gedeelte waarin ze aan een touw moest bengelen. "Ik was zo bang dat ik ging vallen en daarom verbeet ik de pijn. Ik heb minutenlang staan huilen van emoties toen de dans eindelijk succesvol ingeblikt was. De pijn en het vele werk hadden dan toch geloond." 'Nine', met ook Daniel Day-Lewis in een glansrol komt pas in het najaar uit.

"Op de duur achtervolgde die bewuste dans me. Ik was er bijna aan verslaafd. Ik had zoveel moeite gedaan met danslessen en repetities dat ik de pijn moest verbijten. Ik danste in het donker en met één spotlicht op mij gericht. Ik moest dus bijzonder alert blijven. Achteraf merkte ik dan alles blutsen en builen die mijn sexy dansje op mijn lichaam hadden achtergelaten."

19-01-2009 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geri Halliwell verliefd op Italiaanse miljonair

Geri Halliwell verliefd op Italiaanse miljonair

Om Stop te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B
.

.
Geri Halliwell is opnieuw verliefd. De voormalige Spice Girl heeft haar hart verloren aan de Italiaan Fabrizio Politi. Op foto's die de Britse krant The Sun plaatste is te zien hoe de tortelduifjes innig gearmd door Londen wandelen.

"Echte liefde"
De 36-jarige zangeres ontmoette Politi vorige maand tijdens de opening van een club in Florence. Kort na de ontmoeting reisde Politi, die leiding geeft aan een bedrijf dat luxe jachten bouwt, af naar Groot-Brittannië. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. Zo zouden ze al op vakantie zijn geweest naar de Malediven en Parijs. "Dit is echte liefde", verklapt een vriend van Halliwell in de krant. "Fabrizio is geweldig met haar dochtertje." Tijdens de wandeling in Londen werd de 2-jarige Bluebell Madonna, die werd geboren uit een relatie met scriptschrijver Sacha Gervasi, in haar buggy voortgeduwd door de nieuwe liefde van haar moeder.

Reeksje relaties
Geri Halliwell had tot eind oktober een relatie met achtergronddanser Ivan 'Flipz' Velez, die ze had leren kennen tijdens de reünietournee van de Spice Girls. Daarna zou ze een korte romance hebben gehad met de Britse nachtclubeigenaar Nick House.

19-01-2009 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gastrol voor Ashlee Simpson in CSI: NY

Gastrol voor Ashlee Simpson in CSI: NY

Om I Am Me te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B
.

.
Ashlee Simpson en haar echtgenoot Pete Wentz hebben een gastrol bemachtigd in de Amerikaanse politieserie CSI: NY. "Ze spelen een Bonnie en Clyde-achtig stelletje", vertelt een bron aan het Amerikaanse tijdschrift People.

De 24-jarige Ashlee, die in november beviel van zoontje Bronx Mowgli, zou al begonnen zijn met de opnamen. De vijf jaar oudere Wentz begint naar verluidt volgende week. De aflevering met het sterrenkoppel wordt op 18 maart uitgezonden in Amerika.

Het is niet de eerste keer dat Simpson zich op het acteerpad begeeft. Eerder maakte ze al haar opwachting in de dramaserie 7th Heaven. Fall Out Boy-bassist Wentz speelde eerder zichzelf in meerdere afleveringen van One Tree Hill.

De zangeres en haar echtgenoot zijn niet de eerste sterren die hun opwachting maken in CSI. Eerder deden Rumer Willis en rapper Nelly mee in de serie. Rapper Diddy speelde een gastrolletje in CSI: Miami.

18-01-2009 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse wil niet scheiden

Amy Winehouse wil niet scheiden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/amy-winehouse-21.jpg
Winehouse voelt zich naar eigen zeggen fantastisch.

Amy Winehouse wil niet scheiden van haar man Blake Fielder-Civil. "Ik houd nog steeds van hem", vertelt ze aan de Britse krant The Sun. "Hij zit nog in de gevangenis, maar zodra hij vrijkomt ben ik er om hem op te vangen."

Verslaafde echtgenoot
Fielder-Civil werd vorig jaar veroordeeld tot een celstraf van 27 maanden voor het mishandelen van een kroegbaas en het vervolgens proberen om te kopen van de man. Hij kwam in december vervroegd vrij. Nog geen maand later werd hij opnieuw opgesloten. Fielder-Civil, die met een drugsverslaving kampt, zou de voorwaarden voor zijn vervroegde vrijlating hebben overtreden.

Vakantieliefje Amy
Vanuit de cel zou Fielder-Civil eerder deze maand zijn raadsman opdracht hebben gegeven de echtscheidingsprocedure in gang te zetten, toen foto's opdoken van zijn echtgenote met haar vakantieliefde, de 21-jarige Josh Bowman. "Josh was heel lief, maar het was maar een vakantieliefde", legt Winehouse uit. "Ik heb Blake. Zolang hij in de gevangenis zit, blijf ik de bloemetjes buiten zetten. Maar zodra hij vrijkomt, zullen we gewoon weer samen zijn."

Nieuwe nummers schrijven
De 25-jarige 'Rehab'-zangeres is van plan om Blake, zodra hij weer op vrije voeten is, over te laten vliegen naar het Caribische eiland. "Zolang Blake nog in de gevangenis zit, wil ik niet terug naar Groot-Brittannië", vertelt ze. "Ik wil hier blijven en Blake hierheen laten overvliegen. Hij zal het hier geweldig vinden." Als het van haar vader Mitch en van haar platenmaatschappij mag, wil Winehouse nog minstens twee maanden op Saint Lucia blijven. "Ik gebruik geen drugs en doe veel aan fitness", vertelt ze. "Ik ben begonnen met het schrijven van nummers. Ik voel me fantastisch."

18-01-2009 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jenny McCarthy leest Playboy voor schaamhaartips

Jenny McCarthy leest Playboy voor schaamhaartips

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jenny-mccarthy-1.jpg
Jenny in haar Playboy-periode.

Jenny McCarthy heeft er geen behoefte meer aan naakt in de Playboy te staan. De voormalige playmate leest het blad alleen nog om te weten hoe het schaamhaar van andere vrouwen er uitziet. "Ik moet toch weten wat voor patronen en modellen tegenwoordig populair zijn", vertelt ze aan de New Yorkse krant Daily News.

De 36-jarige blondine, die al enkele jaren samen is met acteur Jim Carrey, heeft haar doorbraak te danken aan Playboy. McCarthy werd in 1993 uitgeroepen tot playmate van het jaar. Ze vond kort daarna werk als presentatrice en actrice. Zo was ze te zien in films als 'Scream 3' en 'Scary Movie 3'.

18-01-2009 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry krijgt verkeerde prijs

Katy Perry krijgt verkeerde prijs

Om I Kissed A Girl te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B
.

.
Katy Perry is gisteren tijdens de Franse NRJ Music Awards in Cannes het slachtoffer geworden van een organisatorische blunder. De prijs die de Amerikaanse zangeres kreeg voor de beste internationale single, voor haar nummer 'I kissed a girl', bleek eigenlijk bestemd te zijn voor Rihanna.

Fout bij telling
Kort voor het einde van de live-uitzending op TF1 en radio NRJ kondigde presentator Nikos Aliagas aan dat er een fout was gemaakt bij het tellen van de stemmen en dat deze prijs eigenlijk naar de zangeres Rihanna uit Barbados had moeten gaan voor haar hit 'Disturbia'. Perry moest het beeldje teruggeven. Rihanna, die de meeste stemmen had gekregen voor haar single 'Disturbia', was niet aanwezig op het awardgala. Toch ging Perry niet met lege handen naar huis. De 24-jarige zangeres won, en deze keer terecht, de prijs voor beste internationale album, voor haar debuutplaat 'One of the boys'.

Record voor Mylène Farmer
De Franse zangeres Mylène Farmer won de achtste NRJ Music Award in haar carrière en brak daarmee haar eigen record. Farmer viel in de prijzen in de categorie 'Franstalig album van het jaar'. De prijs voor de beste internationale vrouwelijke artiest ging naar Britney Spears, die ook niet aanwezig was op de uitreiking.

De NRJ Music Awards worden sinds 2000 jaarlijks georganiseerd door de Franse radiozender NRJ en het Franse televisienetwerk TF1. De winnaars worden bepaald door het publiek, dat in de weken voorafgaand aan de awards via het internet kan stemmen. (belga/novum/bf)

De winnaars
Franstalige vrouwelijke artiest: Jenifer (Frankrijk)
Internationale vrouwelijke artiest: Britney Spears (VS)
Franstalige mannelijke artiest: Christophe Maé (Frankrijk)
Internationale mannelijke artiest: Enrique Iglesias (Spanje)
Franstalige groep: de musical Cléopâtre (Frankrijk)
Internationale groep: The Pussycat Dolls (VS)
Franstalig lied: 'Belle demoiselle' van Christophe Maé (Frankrijk)
Internationaal lied: 'Disturbia' van Rihanna (Barbados)
Franstalig album: 'Point de suture' van Mylène Farmer (Frankrijk)
Internationaal album: 'One of the boys' van Katy Perry (VS)
Franstalige ontdekking: Zaho (Frankrijk)
Internationale ontdekking: Jonas Brothers (VS)
NRJ Music Award d'honneur: Coldplay (GB)

18-01-2009 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verlangen
Verlangen



http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Eva-Mendes---Wallpaper-2.jpg


soms heb je
een stil verlangen
waarvan je hoopt
dat het eens waarheid wordt
 
soms heb je
liefdevolle dromen
en hoop je
dat ze eens uitkomen
 
maar verlangens
kunnen ook pijn doen
zo erg
dat je er 's nachts niet van kan slapen
 
dan wordt het tijd
dat je jezelf vermaant
en eens diep
adem haalt

18-01-2009 om 01:27 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
17-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylies nieuwe vlam: latino, hot en verstokt vrijgezel

Kylies nieuwe vlam: latino, hot en verstokt vrijgezel

Om Santa Baby te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
Dit is 'm in zijn volle glorie: Andres Velencoso Segura, de nieuwe liefde van de 40-jarige Kylie Minogue. Het Spaanse model is tien jaar jonger dan zij en heeft angst om zich aan een vrouw te binden. Tja. Maar kom, de twee lijken het goed met elkaar te vinden en ik ben de laatste die Kylie in haar ongeluk wil zien lopen. Maar wie is de kerel die de meest begeerlijke zangeres op deze aardbol en tevens draagster van 'de perfecte kont' wist te strikken? Zal het blijven duren? En vooral: waarom valt hij op oudere vrouwen?

Ontmoeting tijdens fotosessie
Kylie en Andres leerden elkaar kennen tijdens een fotosessie. Toen ze in oktober vorig jaar op het verjaardagsfeest van Dita von Teese samen werden gefotografeerd, ontkende Kylie nog dat ze een nieuwe relatie had. In 2007, nadat ze haar gevecht tegen borstkanker overwon, raakte het uit met de Franse acteur Olivier Martinez en sindsdien leek Kylie maar aan geen vent te raken.

Nieuw jaar, nieuwe vlam
Maar tijdens de feestdagen nodigde Kylie haar nieuwe vlam uit voor een skivakantie in het Franse Chamonix, en daar werd duidelijk dat de twee meer waren dan goede vrienden. In de bar No Escape konden ze niet van elkaar blijven en vorige week nodigde Andres Kylie uit in 'zijn' Barcelona, waar ze arm in arm gingen winkelen. Meteen werd duidelijk dat Kylie het nieuwe jaar heeft ingezet met een nieuwe man. En wat voor een.

Bindingsangst
De knappe Andres zegt dat hij, als goede katholieke Spanjaard, in het huwelijk en het gezin gelooft maar biecht ook op dat hij schrik heeft om zich te binden.
"Ik loop weg van toewijding maar de liefde is onvoorspelbaar", zegt hij in een interview. "Wanneer de vrouw van mijn leven opdaagt, zal ze welkom zijn. Maar ik hoop dat ze nog wat wacht, zo verlies ik niet mijn vrijheid om rond te reizen".

Besluiteloos en lichtgeraakt
"Ik ben besluiteloos en lichtgeraakt. Ik kan het niet verdragen dat andere mensen mijn spullen aanraken. Met mij samenleven is niet makkelijk. Tenminste, dat is wat mijn ex-vriendin zegt".

Monogaam van opleiding
"Ik ben dol op kinderen, maar daar is het nog te vroeg voor. Stel je voor dat ze op school gevraagd worden wat hun vader doet en dat ze dan 'model' moeten antwoorden. Dat zie ik niet zitten. Als het zover is, hoop ik een ander beroep te hebben. Ik geloof in monogamie, zo ben ik ten slotte opgevoed. Maar ik begrijp dat het mensen zwaar valt om trouw te blijven aan hun partner. We leven in een wereld die enorm is veranderd. Maar toch geloof ik nog in het huwelijk, in trouw en een gezin stichten".

Oudere vrouwen
Andres valt voor oudere vrouwen. "Ik hou van alle vrouwen. Maar het liefst heb ik mature vrouwen, met beide voeten op de grond, een vrouw die weet wat ze wil. Intelligent, lief en met een groot hart. Ik val vooral voor latino vrouwen: elegant, slank en stijlvol".

Klantenlokker
Andres is geboren en getogen in Tossa de Mar aan de Costa Brava, 70 kilometer ten noorden van Barcelona. Zijn ouders runden er een restaurant in een 14-de eeuws kasteel en daar kwam de kleine Andres goed van pas. Als kleine uk stond hij voor het restaurant om klanten binnen te lokken. Voorbijgangers konden niet zijn schattige snoet en lieve glimlach niet weerstaan.

Zijn zus Sonia herinnert zich dat Andres altijd al onweerstaanbaar is geweest voor vrouwen. "Hij was zo snoezig dat vrouwen hem over zijn hoofd wilden strelen en in zijn kaakjes knijpen. Zijn grote, dromerige bruine ogen waren zo populair dat het restaurant altijd vol zat. Naarmate hij ouder werd, kreeg hij steeds meer te horen hoe knap hij wel was, maar dat had hij niet graag".

Dromen van voetbalcarrière
"Hij droomde ervan voetballer te worden en voor Barcelona te gaan spelen. Hij speelde heel goed maar toen hij negentien was, brak hij zijn rechterenkel na een gemene tackle. Het kostte de dokters zes maanden om die enkel weer goed te krijgen, maar dat was wel het einde van Andres' voetbaldroom. Hij besloot dat hij net als ons pa in het toerisme zou gaan en ging in Barcelona dan ook toerisme studeren. Maar ik, mijn zus Silvia en onze moeder moedigden hem aan om model te worden".

"Andres weigerde dat maar uiteindelijk liet hij zich toch tot enkele fotosessies overhalen. Hij werd al gauw opgemerkt door een agentschap in Barcelona en dat was het begin van zijn modellencarrière".

Weinig relaties
Een jaar later was Andres naar New York verhuisd, hoewel hij geen woord Engels sprak. Hij begon een relatie met de Puerto Ricaanse actrice Micaela Nevarez, nu 35, met wie hij twee jaar samen was. Zijn langste relatie ooit.

Zus Sonia: "Andres heeft maar weinig relaties gehad, daarvoor is hij te toegewijd in zijn werk. Hij reist de wereld rond, en dat maakt het niet makkelijk om met iemand te zijn".

Jennifer Lopez
Andres' carrière nam een vlucht toen hij naast Jennifer Lopez poseerde voor een reclamecampagne van Louis Vuitton. Nu heeft hij vette contracten met Emporio Armani en Lacoste. Hij had veel succes als parfummodel voor 'Fleur de Male' van Jean-Paul Gaultier en 'Allure Pour Homme' van Chanel.
Zijn hobby's? Duiken langs de Costa Brava, Pilates en fotografie.

Moeder overleden
Het grote drama in zijn jonge leven, is het overlijden van zijn beminde moeder. De zondagspsycholoog in ons vermoedt - weliswaar op vrijdag, mijn baas weigert het weekendtarief te betalen - dat dit kan verklaren waarom hij een boon heeft voor oudere vrouwen. Zijn moeder Lucia, blond met blauwe ogen, overleed in 2002 en Andres liet drie maanden later haar naam op zijn borst tatoeëren. "Mijn moeder is de ster van mijn leven", stelt hij.

Kylies lijdensweg
Kylie is de voorbije jaren ook niet van ellende gespaard gebleven. In mei 2005 werd bij haar borstkanker vastgesteld, een jaar later werd ze genezen verklaard. Het was de Fransman Olivier Martinez die haar in die donkere periode steunde.

Kylie daarover: "Op zware dagen lag ik te huilen op de vloer van de badkamer en Olivier zei: 'Ok, schat, nu mag je vijf minuten huilen, maar daarna neem ik je mee op de motor voor een toertje door Parijs'. Dan dacht ik 'Hmm, eigenlijk heb ik best wel zin in een ritje op de motor'".

Kylie heeft ook in de liefde niet bepaald geluk gehad. Ze heeft relaties achter de rug met wijlen INXS-zanger Michael Hutchence, de Franse fotograaf Stephane Sednaoui en het Engelse model James Gooding. Onlangs vroeg Paris-Match haar of ze zich wilde settelen en kinderen krijgen. "Zo makkelijk ligt dat niet. Als het gebeurt, zou dat fantastisch zijn. Ik hou van de idee een gezin te hebben. Maar ik ga mezelf niet opleggen dat ik kinderen moet hebben om mijn leven compleet te maken". Zo'n geschikte zaaddonor, zoals deze Andres er wel uitziet, het is een goed begin.

17-01-2009 om 18:18 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams regelde reünie Take That

Robbie Williams regelde reünie Take That

Om How Deep Is Your Love te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
De fans van Take That hebben het aan afvallig bandlid Robbie Williams te danken dat hun favoriete boysband enkele jaren geleden terug samenkwam.
Mark OWen onthulde onlangs dat Robbie, het enige lid van de originele bezetting die niet terugkwam, een stevige hand heeft gehad in de reüinie. Hij was het immers die Jason Orange overtuigde deel te nemen aan de comeback.

Mark: "Robbie heeft ons geholpen om terug samen te komen. Jason had er weinig zin in en dacht dat het een verkeerde zet was, maar tijdens enkele ernstige gesprekken overtuigde Rob hem om mee te doen".

17-01-2009 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex van Silvy De Bie verloofd met meisje van zestien

Ex van Silvy De Bie verloofd met meisje van zestien

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/silvy-de-bie.jpg
Schandaal in het Vlaamsche showbizzland. Nog geen maand nadat de scheiding van Sylver-zangeres Silvy De Bie is uitgesproken, blijkt haar ex-man Khalid Boujiba verloofd te zijn. Met een meisje van zestien! Dat meldt het blad Story, en dankzij ons hoeft u niet naar de kapper om het daar te lezen.

Slechte timing
De Marokkaanse Khalid, niet onbesproken in de rayons van de ontrouw en van het huiselijk geweld, heeft een ziekelijke zin voor timing. Hij verloofde zich op zaterdag 3 januari, een dag voor Silvy's 27ste verjaardag. Zijn verloofde, Ikeram, is pas zestien geworden en gaat volgens "een betrouwbare bron" in Mechelen, waar ze geboren is, naar school.

Al twee jaar verliefd
Khalid is 29 en ontmoette de kleine Ikeram toen hij pas met Silvy getrouwd was. Ikeram was pas veertien, maar de vonk sloeg meteen over. De twee bleven elkaar zien, ook nadat Khalid en Silvy in november 2007 een dochter hadden gekregen, Noor.

Seks is nu toegestaan
Het verlovingsfeest vond volgens de Marokkaanse traditie plaats in het ouderlijke huis van Ikeram. Dat de twee verloofd zijn, betekent dat ze zich samen in het openbaar mogen vertonen en ook seks mogen hebben.

Van moeten?
Story voert ook een "kenner van de Marokkaanse tradities" op die suggereert dat de twee zich verloofden omdat Ikeram zwanger is. "Het gebeurt wel vaker dat men zich in allerijl verlooft bij een ongewenste zwangerschap. Zo kan men een beetje sjoemelen met de kalender. Als de familie bij de geboorte zegt dat het om een vroeggeboorte gaat, kan men beweren dat het kind pas na de verloving verwekt is".

Tiens, was dat in Vlaanderen in een niet zo ver verleden ook niet schering en inslag? Of stamt de uitdrukking 'het is van moeten' uit het Marokkaans? Hoe dan ook, onze gedachten gaan naar het prille stel. En naar Silvy natuurlijk, die we een nieuw lief wensen. Als het even kan een die niet lonkt naar meisjes van veertien.

17-01-2009 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anne Hathaway wil babysitten in het Witte Huis

Anne Hathaway wil babysitten in het Witte Huis

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/obama-3.jpg

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/anne-hatheway-1.jpg
Anne Hathaway wil 'First Babysitter' worden in Obama's team.

De Amerikaanse actrice Anne Hathaway ('The Devil wears Prada', 'The Princess Diaries') biedt zich bij toekomstig president Barack Obama aan als babysitter. Zij ziet het helemaal zitten om op zijn dochtertjes, Sasha en Malia, te passen. Dat zegt de knappe actrice in het Amerikaanse tijdschrift People. "Het lijkt me geweldig om de 'First Babysitter' te zijn."

Mister Big
Ook andere celebrities willen deel uitmaken van Obama's team. 'Sex and the City'-acteur Chris Noth, beter bekend als de sexy Mister Big, ziet een job als minister van Milieu helemaal zitten. "Ik zou wel over milieuzaken willen beslissen. Dan zou ik de belangrijkste job van het moment hebben. Ik beslis dan over het voortbestaan van onze blauwe planeet."

Proeflezer en hiphopambassadeur
Rapper Common ziet zichzelf wel als 'hiphopambassadeur'. "Ik zou me dan over sociale zaken buigen, zoals kinderen zonder ouders. Daar zou ik wel wat mee kunnen." En ook 'Desperate Housewives'-actrice Andrea Bowen, in de series Susan Mayers dochter Julie, biedt zich aan bij Obama. Zij wil wel proeflezer worden van zijn speeches. "Ik vind ze namelijk geweldig."

17-01-2009 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metallica-Guitar Hero komt pas uit in mei

Metallica-Guitar Hero komt pas uit in mei

Om Nothing Else Matters te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
De fameuze Metallica-versie van het muziekspel Guitar Hero ligt pas in mei in de winkel, meldt uitgever Activision. Het spel bevat naast Metallica-nummers ook nog songs van bands als Foo Fighters, Queen, Judas Priest en Slayer.

Dubbele basdrum
Het spel is gebaseerd op 'Guitar Hero: World Tour', en bevat dus tracks voor zang, drum, gitaar en basgitaar. Het spel bevat ook een extra moeilijkheidsgraad, Expert Plus. Drummers moeten daarvoor twee kickpedalen hebben om de snelle basdrums te kunnen bijhouden. Het spel krijgt ook foto's, video's en trivia van de band, meldt Eurogamer.

Nummers
Het spel verschijnt voor de PlayStation 2 en 3, Nintendo Wii en Xbox 360 en bevat alvast de volgende nummers:

* Enter Sandman - Metallica
* For Whom The Bell Tolls - Metallica
* Fuel - Metallica
* Hit The Lights - Metallica
* King Nothing - Metallica
* Master of Puppets - Metallica
* No Leaf Clover - Metallica
* Nothing Else Matters - Metallica
* Sad But True - Metallica
* The Unforgiven - Metallica
* Where I May Roam - Metallica
* No Excuses - Alice in Chains
* Turn The Page - Bob Seger
* Hell Bent For Leather - Judas Priest
* Demon Cleaner - Kyuss
* Tuesdays Gone - Lynyrd Skynyrd
* Blood and Thunder - Mastodon
* Armed and Ready - Michael Schenker Group
* Mother of Mercy - Samhain
* Black River - The Sword

17-01-2009 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tanja Dexters breekt pols tijdens snowboarden

Tanja Dexters breekt pols tijdens snowboarden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/tanja-dexters.jpg
Tanja Dexters heeft tijdens het snowboarden haar pols gebroken. Dat meldt de blondine zelf op haar Facebookpagina, waar ze een foto van haar arm in een gipsverband toont. Tanja is met P-magazine op skivakantie in Val die Fiemme in Noord-Italië.

Dinsdag viel ze bij het snowboarden. Tanja hoopte er met een pijnstiller van afte komen, maar toen de pijn aanhield, ging ze naar een ziekenhuis. "Maar ons Tanja stond donderdag al weer op het snowboard", zegt Tanja's tweelingzus Mieke.

17-01-2009 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé gaat "At last" zingen bij inhuldiging Obama

Beyoncé gaat "At last" zingen bij inhuldiging Obama

Om If I Were A Boy te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
Beyoncé Knowles gaat de klassieke song "At last" zingen bij de opening van het inhuldigingsbal van Barack Obama. De kersverse president zal het bal openen met een dans met zijn vrouw Michelle. Dat heeft de zangeres vrijdag aangekondigd.

Etta
"At last" is in 1941 geschreven door Mack Gordon en Harry Warren. Het werd vertolkt door onder meer Glenn Miller, Nat King Coleen, in 1960, door Etta James, die er veel bekendheid mee verwierf.
Beyoncé speelt Etta James in de recent uitgekomen film "Cadillac Records".

17-01-2009 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Knoxville: granaat schuld van garderobemeisje

Johnny Knoxville: granaat schuld van garderobemeisje

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/johnny-knoxville-1.jpg
Johnny Knoxville wist niet dat er een nep-handgranaat in zijn handbagage zat toen hij op de luchthaven van Los Angeles op het vliegtuig wilde stappen naar Miami. Dat schrijft de Jackass-ster op zijn website. Knoxville werd donderdag opgepakt na de bizarre vondst, maar mocht later toch zijn reis voortzetten.

Nitro Circus
De 38-jarige acteur nam enkele dagen geleden een serie spotjes op voor Nitro Circus, een nieuw MTV-programma. "Ik had een paar gekke rekwisieten meegenomen naar de opnamen", schrijft Knoxville.
"Toen de opnamen voorbij waren, heeft een meisje van de garderobe mijn tas ingepakt zodat ik naar huis kon. Zij heeft, zonder dat ik het wist, een nep-handgranaat in het voorvakje van mijn tas gestopt. Toen ik vanmorgen mijn spullen pakte om met mijn vriendin en dochter op vakantie te gaan, heb ik niet gezien dat er een nep-handgranaat in mijn tas zat."

Miami
Toen de douane het 'explosief' ontdekte, werden bomexperts ingeschakeld. Zij stelden vast dat de granaat niet werkte. Knoxville, die bekendstaat om zijn bizarre en gevaarlijke stunts voor het MTV-programma Jackass, werd kort daarna vrijgelaten en mocht alsnog met het vliegtuig naar Miami vertrekken.

Knoxville baalt ervan dat hij niet zijn tas heeft nagekeken voordat hij naar de luchthaven vertrok. "Het is mijn eigen, domme fout. Ik had mijn verdomde tas moeten nakijken, maar dat heb ik niet gedaan en nu is dit gebeurd."

17-01-2009 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patrick Swayze verlaat ziekenhuis

Patrick Swayze verlaat ziekenhuis

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/patrick-swayze-7.jpg
Patrick Swayze is weer thuis na een verblijf van een week in een ziekenhuis. In een verklaring laat zijn woordvoerder weten dat de acteur, bij wie begin vorig jaar alvleesklierkanker werd vastgesteld, thuis uitrust. Ze wilde niet zeggen hoe het nu met hem gaat.

Longontsteking
De 56-jarige Swayze meldde zich vorige week vrijdag bij het ziekenhuis met een longontsteking. De 'Dirty dancing'-acteur liet zich uit voorzorg opnemen omdat hij door chemotherapie erg verzwakt is.
Swayze, die een hoofdrol speelt in de nieuwe dramaserie 'The Beast', zei eerder deze maand in een interview met talkshowpresentatrice Barbara Walters dat hij niet verwacht nog langer dan twee jaar te leven. "Ik denk dat vijf jaar niet realistisch is", zei hij. "Twee jaar ligt meer voor de hand als je op de statistieken afgaat. Maar ik wil blijven volhouden tot ze een medicijn hebben gevonden." Alvleesklierkanker is een vorm van kanker waarbij de overlevingskans slechts vijf procent is.

17-01-2009 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te koop: naaktfoto Madonna voor 7.500 euro

Te koop: naaktfoto Madonna voor 7.500 euro

Om Material Girl te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
Een naaktfoto van Madonna gaat volgende maand onder de hamer in New York. Veilinghuis Christie's verwacht dat de foto zo'n 7500 euro opbrengt.

Achttien euro voor fotoshoot
De zwart-witfoto werd genomen in 1979 door fotograaf Lee Friedlander, toen de superster nog een 20-jarige danseres was die de eindjes aan elkaar moest knopen. Ze reageerde op een advertentie van de fotograaf, die een naaktmodel zocht. Ze zou slechts achttien euro hebben verdiend met de fotoshoot.

Reeks verkocht aan Playboy
Een woordvoerder van Christie's laat weten dat de fotoserie in de jaren tachtig aan Playboy is verkocht. De foto, die op 12 februari onder de hamer gaat, is 'de meest expliciete' en verscheen in 1985 in het mannenblad. "Er is niets glamoureus aan", legt hij uit. "Dat maakt de foto juist zo krachtig." In 2003 werden de vijf andere foto's uit de serie samen verkocht voor 5400 euro. Naast de foto's van Friedlander gaat ook een foto die Helmut Newton van de zangeres maakte onder de hamer. Naar verwachting brengt die foto zeven- tot elfduizend euro op. Op die foto, die ook in Playboy verscheen, draagt Madonna lingerie.

17-01-2009 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een vriend

een vriend



http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Naomi-Watts---Wallpaper-2.jpg



Ik Laat je niet zomaar los
zeker weten niet in de steek
ik zal je helpen in zo ver
dat het mogelijk is.
 
Met een traan of een lach
weet dat ik je altijd mag
altijd zal ik er zijn voor jou
want weet ik hou van jou
 


17-01-2009 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (3)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!