Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

17-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patrick Swayze verlaat ziekenhuis

Patrick Swayze verlaat ziekenhuis

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/patrick-swayze-7.jpg
Patrick Swayze is weer thuis na een verblijf van een week in een ziekenhuis. In een verklaring laat zijn woordvoerder weten dat de acteur, bij wie begin vorig jaar alvleesklierkanker werd vastgesteld, thuis uitrust. Ze wilde niet zeggen hoe het nu met hem gaat.

Longontsteking
De 56-jarige Swayze meldde zich vorige week vrijdag bij het ziekenhuis met een longontsteking. De 'Dirty dancing'-acteur liet zich uit voorzorg opnemen omdat hij door chemotherapie erg verzwakt is.
Swayze, die een hoofdrol speelt in de nieuwe dramaserie 'The Beast', zei eerder deze maand in een interview met talkshowpresentatrice Barbara Walters dat hij niet verwacht nog langer dan twee jaar te leven. "Ik denk dat vijf jaar niet realistisch is", zei hij. "Twee jaar ligt meer voor de hand als je op de statistieken afgaat. Maar ik wil blijven volhouden tot ze een medicijn hebben gevonden." Alvleesklierkanker is een vorm van kanker waarbij de overlevingskans slechts vijf procent is.

17-01-2009 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te koop: naaktfoto Madonna voor 7.500 euro

Te koop: naaktfoto Madonna voor 7.500 euro

Om Material Girl te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
Een naaktfoto van Madonna gaat volgende maand onder de hamer in New York. Veilinghuis Christie's verwacht dat de foto zo'n 7500 euro opbrengt.

Achttien euro voor fotoshoot
De zwart-witfoto werd genomen in 1979 door fotograaf Lee Friedlander, toen de superster nog een 20-jarige danseres was die de eindjes aan elkaar moest knopen. Ze reageerde op een advertentie van de fotograaf, die een naaktmodel zocht. Ze zou slechts achttien euro hebben verdiend met de fotoshoot.

Reeks verkocht aan Playboy
Een woordvoerder van Christie's laat weten dat de fotoserie in de jaren tachtig aan Playboy is verkocht. De foto, die op 12 februari onder de hamer gaat, is 'de meest expliciete' en verscheen in 1985 in het mannenblad. "Er is niets glamoureus aan", legt hij uit. "Dat maakt de foto juist zo krachtig." In 2003 werden de vijf andere foto's uit de serie samen verkocht voor 5400 euro. Naast de foto's van Friedlander gaat ook een foto die Helmut Newton van de zangeres maakte onder de hamer. Naar verwachting brengt die foto zeven- tot elfduizend euro op. Op die foto, die ook in Playboy verscheen, draagt Madonna lingerie.

17-01-2009 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een vriend

een vriend



http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Naomi-Watts---Wallpaper-2.jpg



Ik Laat je niet zomaar los
zeker weten niet in de steek
ik zal je helpen in zo ver
dat het mogelijk is.
 
Met een traan of een lach
weet dat ik je altijd mag
altijd zal ik er zijn voor jou
want weet ik hou van jou
 


17-01-2009 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
16-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lopez:

Jennifer Lopez: "Scheiden is geen optie"

Om Get Right te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
J-Lo en Marc Anthony in de film 'El Cantate'.

Jennifer Lopez is het beu dat ze voortdurend wordt aangesproken over haar huwelijk met Marc Anthony, dat volgens de geruchtenmolen al enige tijd op springen staat. "Telkens ik mijn trouwring niet draag, denken mensen dat ik ga scheiden. Scheiden is nooit een optie geweest, ook nu niet", vertelt de zangeres-actrice in In Touch Weekly.

Geflirt
Toen beide echtelieden gespot werden zonder hun trouwring, begon de geruchtenmolen op volle toeren te draaien. Bovendien zou Anthony openlijk hebben staan flirten met vrouwen in nachtclubs in New York en Las Vegas en zou hij gezegd hebben dat zijn vrouw hem het bloed vanonder de nagels haalt.

Goede vriend
Benny Medina, de voormalige manager en goede vriend van Lopez, beaamt dat de relatie tussen Lopez en Anthony solide is. "Jennifer en Marc hebben een verbintenis aangegaan en daar houden ze zich aan. De geruchten slaan nergens op", aldus Benny. Maar andere bronnen stellen dat de hechte vriendschap tussen Benny en Jennifer een doorn in het oog van Anthony is. "Aanvankelijk konden Benny en Marc het goed met elkaar vinden. Maar de jongste tijd is Benny een blok aan het been voor Marc", aldus een bron in In Style Weekly.

Twee scheidingen
Hoewel ze de idee van een scheiding van tafel veegt, is J-Lo al twee keer eerder getrouwd: met over Ojani Noa en danser Chris Judd. Beide huwelijken eindigden met een scheiding. Daarnaast had ze ook romances met P. Diddy en Ben Affleck.

16-01-2009 om 19:18 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oprah bejubelt de "echte borsten" van Kate Winslet

Oprah bejubelt de "echte borsten" van Kate Winslet

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kate-winslet-4.jpg
Oprah Winfrey heeft de loftrompet geblazen over de borsten van Kate Winslet in de film 'Revolutionary Road'. Winslet was te gast in de talkshow van Oprah.

Vallen of opstaan
"Ik waardeer het dat je echte borsten hebt, want in al de scènes waarin ze te zien zijn, doen je borsten wat echte borsten ook doen. Als je op je rug ligt, gaan je borsten uit elkaar liggen. Bij een vrouw die geen echte borsten heeft, blijven die borsten gewoon rechtop staan. Zo weet je het. God zegene je echte borsten", toeterde Oprah.

Halle Berry
Onlangs gaf Halle Berry nog toe dat ze jaloers is op het figuur van Winslet. "Kate Winslet is altijd naakt. Ik zou graag het soort actrice zijn die net als Kate zo op haar gemak is met haar lichaam", zei Berry.

Niets van aantrekken
Winslet, die in films als 'Titanic', 'Little Children' en 'The Reader' in vol ornaat te bewonderen was, heeft er niet de minste moeite mee naakt te acteren. "Het doet me enorm plezier zo'n compliment van Halle te krijgen. 'Je kan het ook', wil ik haar zeggen. Het enige wat je moet doen, is zeggen 'ik trek er me niets van aan dat ik hier in mijn blootje rondloop'".

16-01-2009 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cheap Trick brengt symfonische hulde aan Beatles

Cheap Trick brengt symfonische hulde aan Beatles

Om Cheap Trick te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
De rockers van Cheap Trick voeren onderhandelingen om een gigantische symfonische show rond de muziek van The Beatles in Las Vegas op te voeren.

In augustus 2007 bracht de band die het best bekend is van 'I Want You to Want Me' al hulde aan de Beatles in de Hollywood Bowl. Dat was naar aanleiding van de veertigste verjaardag van het album 'Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band'.

Volgens de kant Las Vegas Review-Journal staat het viertal op het punt een deal te sluiten met het Hiltonhotel in Vegas. Cheap Trick zou daarbij het voornoemde album opvoeren met de ruggesteun van een symfonisch orkest. Die voorstelling zou nog dit voorjaar in première gaan en de rest van het jaar lopen.

16-01-2009 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naomi Campbell schikt met huishoudster na slagen

Naomi Campbell schikt met huishoudster na slagen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/naomi-campbell-2.jpg
Naomi Campbell heeft een schikking getroffen met een voormalige huishoudster. Gaby Gibson klaagde Campbell aan omdat het Britse model haar zou hebben uitgescholden. Volgens de advocaat van Campbell zijn beide partijen tevreden met de uitkomst van de zaak, waarvan geen details zijn vrijgegeven.

Naomi ontkent
Gibson werkte van november 2005 tot 2006 voor het heetgebakerde supermodel in Manhattan. Ze beweert dat de 38-jarige Campbell haar ook heeft geslagen en heeft gedreigd haar aan te klagen wegens diefstal toen ze een spijkerbroek nergens kon vinden. Campbell ontkent de aantijgingen.

Agenten mishandeld
Het is niet de eerste keer dat Campbell zich in de nesten werkt. In juni vorig jaar kreeg het model een taakstraf van tweehonderd uur opgelegd wegens mishandeling van twee agenten tijdens een opstootje op de Londense luchthaven Heathrow. In 2007 dweilde ze vijf dagen lang de vloeren van een pakhuis in Manhattan omdat ze een andere huishoudster zou hebben mishandeld.

16-01-2009 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Knoxville gepakt met granaat op vliegveld

Johnny Knoxville gepakt met granaat op vliegveld

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/johnny-knoxville.jpg
Johnny Knoxville is donderdag opgepakt op de luchthaven van Los Angeles. De Jackass-ster had een handgranaat in zijn handbagage meegebracht.

Nadat beveiligingsbeambten het explosief in de tas van Knoxville ontdekten, werden bomexperts ingeschakeld. Zij stelden vast dat de granaat niet werkte. Knoxville, die bekendstaat om zijn bizarre en gevaarlijke stunts voor het MTV-programma Jackass, werd even later vrijgelaten en mocht alsnog met het vliegtuig naar Miami vertrekken.

De 38-jarige acteur, die eigenlijk Philip John Clapp heet, verklaarde tegenover de politie dat de granaat een rekwisiet was waarvan hij was vergeten dat het nog in zijn tas zat. Het is nog onduidelijk of Knoxville wordt vervolgd voor het incident.

16-01-2009 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterren doen beloften aan Obama

Sterren doen beloften aan Obama

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/obama-2.jpg
Ruim vijftig Hollywood-sterren hebben beloften gedaan om zich in te zetten voor een betere wereld. Zij zijn daarbij geïnspireerd door de nieuwe politieke weg die de aankomende Amerikaanse president Barack Obama wil inslaan.

Het acteurskoppel Ashton Kutcher (The Butterfly Effect) and Demi Moore (Ghost) hebben een video gemaakt waarin zij en andere sterren hun beloften presenteren. Het filmpje wordt maandag op de netwerksite MySpace geplaatst, de dag voor Obama's inauguratie.

Plastic flessen
Op het lijstje staan ook de zanger van de rockband Red Hot Chili Peppers Anthony Kiedis en de actrices Eva Longoria Parker (Desperate Housewives), Lucy Liu (Charlie's Angels), Cameron Diaz (The Mask) en Eva Mendes (Hitch).

Een aantal goede voornemens zijn bekend. Zo zweert Parker het gebruik van plastic flessen af en heeft Liu beloofd voor een beter milieu de metro te pakken.

16-01-2009 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Casey Affleck maakt film over Joaquin Phoenix

Casey Affleck maakt film over Joaquin Phoenix

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/joaquin_phoenix.jpg
Casey Affleck komt met een documentaire over zijn schoonbroer Joaquin Phoenix. De 'Gone Baby Gone'-acteur is van plan met zijn camera de beginnende muzikale carrière van Phoenix vast te leggen. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad Hollywood Reporter.

Johnny Cash
De 34-jarige Phoenix maakte in oktober bekend zijn acteercarrière aan de wilgen te hangen. De acteur, die op 12-jarige leeftijd zijn speelfilmdebuut maakte in 'Space Camp', ontdekte zijn liefde voor muziek door zijn rol van Johnny Cash in 'Walk the line', waarvoor hij een Golden Globe won. Hij werkt momenteel aan een album dat wordt geproduceerd door Sean 'Diddy' Combs.

Familiezaak
Casey Affleck, de jongere broer van Ben Affleck, is getrouwd met Joaquins zus Summer Phoenix. Naast zijn werk als acteur maakte hij eind jaren negentig enkele korte films voor het Amerikaanse Sundance Channel.

Wanneer de documentaire te zien zal zijn, is niet bekend.

16-01-2009 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eiland Saint Lucia bedankt Winehouse voor publiciteit

Eiland Saint Lucia bedankt Winehouse voor publiciteit

Om Valerie te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
Het ministerie van Toerisme van Saint Lucia is Amy Winehouse dankbaar voor de extra publiciteit die zij genereert voor het kleine Caribische eiland. Minister Allen Chastanet liet gisteren weten een cadeaumand met lokale producten bij de Britse zangeres te hebben laten bezorgen.

Nooit meer naar huis
De 25-jarige Winehouse reisde vorige maand af naar Saint Lucia voor een vakantie. Ze verlengde haar verblijf in het luxe resort al meermaals en liet vorige week weten eigenlijk nooit meer naar huis te willen. "Het lijkt alsof ik hier op een andere planeet ben, en niets of niemand kan me pijn doen", vertelde de zangeres zondag in News of the World.

Geen drank meer
Toch is niet iedereen blij met Winehouse, die met haar entourage het resort volledig op zijn kop zou zetten. Zo zou ze onder meer een hotelgast een drankje in het gezicht hebben gegooid en hebben overgegeven over het ontbijtbuffet. Daarnaast zou ze van het hotelpersoneel geen alcohol meer krijgen, waardoor ze zich gedwongen zou voelen cocktails van andere gasten te stelen. Volgens minister Chastanet lacht Amy echter op iedere foto of is ze in de weer met lokale bewoners van het eiland.

16-01-2009 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tommy Lee Jones in Cowboy Hall of Fame

Tommy Lee Jones in Cowboy Hall of Fame

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/tommy-lee-jones.jpg
Tommy Lee Jones is gisteren opgenomen in de Texas Cowboy Hall of Fame.

Acteur-veehouder
Naast een bekende acteur uit films als 'The Fugitive' en 'No Country for Old Men' is de 62-jarige Jones veehouder op zijn ranch in zijn geboortestaat Texas. Hij houdt er koeien en fokt polopaarden.

Promotie western-levensstijl
In de eregalerij van het cowboymuseum in Fort Worth (Texas) worden jaarlijks mensen opgenomen die uitblinken in de rodeocompetitie of een belangrijke rol spelen in de promotie van de western-levensstijl.

Persoonlijk
Jones toonde zich tijdens de ceremonie erg verguld met zijn plekje in de Hall of Fame. "Dit is de eerste keer dat ik een onderscheiding als iets persoonlijks opvat. In al die jaren dat ik prijzen heb gewonnen, is dit de eerste keer dat ik zou willen dat mijn opa hier aanwezig kon zijn", verklaarde de acteur, die onder meer een Oscar en een Golden Globe heeft gewonnen voor zijn rol in 'The Fugitive' (1993).

16-01-2009 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spoedoperatie voor Aerosmith-gitarist

Spoedoperatie voor Aerosmith-gitarist

Om Walk This Wayte bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
Aerosmith heeft een concert in Venezuela moeten afzeggen. De Amerikaanse rockband kan op 1 februari niet optreden in Caracas omdat gitarist Joe Perry een spoedoperatie aan zijn knie moet ondergaan. Dat stelt de band in een verklaring.

Complicaties
Perry kreeg in maart een nieuwe knie. Er zijn "onvoorziene complicaties" opgetreden, waardoor de artiest opnieuw onder het mes moet. Het is onduidelijk wat hem precies mankeert.

Teleurgesteld
Frontman Steven Tyler vindt het jammer dat het optreden in Caracas, het enige dat gepland stond voor de band, niet doorgaat. "Optreden in Venezuela was een perfect begin van het nieuwe jaar geweest", laat hij weten. "De band is teleurgesteld en hoopt iedereen alsnog snel te zien."

16-01-2009 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boy George liever naar cel dan doodzieke moeder te grieven

Boy George liever naar cel dan doodzieke moeder te grieven

Om The Crying game te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
Tijdens zijn proces wegens mishandeling en gevangenneming van een mannelijk escort weigerde Boy George zijn versie van de feiten te geven om zijn stervende moeder te ontzien.

Escort aan radiator geboeid
De voormalige zanger van Culture Club staat terecht omdat hij in 2007 de Deense escort Audun Carlsen in zijn appartement in Londen aan een radiator vastklonk met handboeien. Vandaag wordt de strafmaat bepaald, George riskeert een levenslange gevangenisstraf.

Liever de cel in
Volgens David O'Dowd, de broer van Boy George, gaat George nog liever de cel in dan dat hij zijn moeder Dinah O'Dowd nog meer hartzeer bezorgt door over het incident te praten. De moeder van Boy George ligt op sterven.
In de Daily Mirror vertelt David dat zijn broer verklaarde: "Ik weet dat ik waarschijnlijk de gevangenis in moet, maar ik kon mijn verhaal niet vertellen omwille van mama. De enige reden waarom ik niet met tegenbewijzen aankwam, was om haar te behoeden. Ze heeft in haar leven al genoeg ellende gekend".

Clean en nuchter
Boy George houdt zijn onschuld staande maar ziet naar eigen zeggen niet op tegen een gevangenisstraf omdat hij eindelijk van de drugs af is. "Hoewel ik onschuldig ben, zal ik moeten gaan zitten. Maar dat maakt niets uit. Wat telt, is dat ik clean en nuchter ben. Om mijn moeder niet nog meer pijn te berokkenen, heb ik geen bewijs willen leveren".

16-01-2009 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samen is nooit alleen
Samen is nooit alleen


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Naomi-Watts---Wallpaper-5.jpg


Als je diep, heel diep kijkt
weet je dat niets voor je wijkt
dat liefde nog elke dag
naar je toe komt en lacht
 
Dat die liefde, blijft groeien
ook al zit je met jezelf te knoeien
wees niet bang om te gaan schuilen
om even onder anders vleugels te huilen
 
Want is de liefde echt zo groot
gaat ze zeker niet makkelijk dood
overleven jullie woeste zeeën of orkanen
met gelach of echt veel tranen
 
Weet dat liefde is wat je bind
en dat is wat jullie nog steeds bemind
van elkaar houden is, misschien normaal
elkaar graag zien, is niets abnormaal
 
Liefde, zal overwinnen ze geeft niet op
jullie staan samen weer aan de top
wees niet bevreesd, als je dit leest
want zo is het vaak, de gang alé toch het meest!
 

16-01-2009 om 12:40 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
15-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham stript voor Armani

Victoria Beckham stript voor Armani

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/victoria-beckham-13.jpg
Victoria Beckham heeft haar eerste fotoshoot voor de lingerielijn van Giorgio Armani achter de rug, maar Posh blijkt allerminst tevreden over haar lichaam.

De 34-jarige vrouw van David Beckham, die eerder ook al uit de kleren ging voor Armani, is naar eigen zeggen "nooit meer helemaal de oude geworden na drie zwangerschappen". "Ik vind mijn lichaam helemaal niet mooi. Mijn buik is bijvoorbeeld niet strak genoeg."

Wij bespeurden in ieder geval niet veel overtollige bagage. Maar oordelen jullie vooral zelf...

15-01-2009 om 19:30 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metallica in Rock and Roll Hall of Fame

Metallica in Rock and Roll Hall of Fame

Om Nothing Else Matters te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
Metalband Metallica en hiphopgroep Run DMC zijn opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame. Ook gitarist Jeff Beck, singer-songwriter Bobby Womack en de doo-wopgroep Little Anthony and the Imperials hebben een plaatsje gekregen in de Hall of Fame.

Elk jaar worden er vijf nieuwe namen opgenomen. De artiesten worden op 4 april gehuldigd tijdens een ceremonie in de Amerikaanse stad Cleveland.

In de Rock and Roll Hall of Fame wordt de geschiedenis van invloedrijke musici, producers en anderen vastgelegd. Artiesten maken 25 jaar na de uitgave van hun eerste album kans op een plek in de Hall of Fame.

15-01-2009 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meest sexy vrouw van Nederland in film Mega Mindy

Meest sexy vrouw van Nederland in film Mega Mindy

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/yolanthe-cabau-1.jpg
Yolanthe Cabau van Kasbergen, het lief van charmezanger Jantje Smit, heeft een rol bemachtigd in de eerste Mega Mindy-film. De actrice/presentatrice speelt in Het Geheim van Mega Mindy Miss Volta, die de strijd aangaat met de Belgische superheldin. In juni 2006 en mei 2007 kozen de lezers van het mannenblad FHM haar tot de meest sexy vrouw van Nederland.

Droom
De film is gebaseerd op de televisieserie over de heldin, die sinds 2006 te zien is op Ketnet. "Een droom komt uit", aldus Cabau van Kasbergen. "Voor mij als actrice betekent dit een grote uitdaging voor zowel België als Nederland. Ik heb er Mega veel zin in."

Free
De volledige tv-cast, onder wie Free Souffriau als Mieke/Mega Mindy, speelt mee in de film. De regie is in handen van Matthias Temmermans, die ook de serie regisseert. De film gaat over een groep criminelen die Mega Mindy wil uitschakelen, omdat zij alle boeven vangt.

Miss Volta
Miss Volta, de eigenaresse van de energiecentrale, is hun leidster. Zij wil de superheldin uit haar tent lokken en dan verslaan met haar eigen wapens.

De filmopnames vinden plaats op verschillende locaties in België en in de studio in Londerzeel. Het Geheim van Mega Mindy komt in de zomer uit.

15-01-2009 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jonathan Ross volgende week terug bij BBC

Jonathan Ross volgende week terug bij BBC

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jrossBBC0209_468x655.jpg
Jonathan Ross keert volgende week na een schorsing van drie maanden terug bij de BBC. Vrijdag zijn onder anderen Tom Cruise en Stephen Fry te gast in de eerste aflevering van zijn talkshow 'Friday night with Jonathan Ross'. Dat meldt BBC News.

Treitertelefoontjes
Ross werd eind oktober geschorst na een uit de hand gelopen grap die hij samen met Russell Brand uithaalde in diens radioshow op BBC Radio 2. Ze pleegden een serie treitertelefoontjes naar de 78-jarige Fawlty Towers-acteur Andrew Sachs, waarin ze onder meer seksueel getinte opmerkingen over zijn kleindochter maakten.

Russel Brand en twee Radio 2-bazen namen ontslag naar aanleiding van de ophef die door het incident ontstond. Ross werd voor drie maanden onbetaald geschorst.

Bafta Awards
BBC News meldt verder dat Ross volgende maand de presentator zal zijn tijdens de uitreiking van de Bafta Awards. De belangrijkste Britse filmprijzen worden 8 februari uitgereikt in het Royal Opera House in Londen.

15-01-2009 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fantasy Island-acteur (88) overleden

Fantasy Island-acteur (88) overleden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ricardo-montalban.jpg
Ricardo Montalban is woensdag op 88-jarige leeftijd overleden in zijn huis in Beverly Hills. Volgens zijn schoonzoon kwakkelde de acteur, die vooral bekend was door zijn rol in de serie 'Fantasy Island', al maanden met zijn gezondheid en is hij overleden aan ouderdomscomplicaties.

Star Trek
De in Mexico geboren Montalban begon zijn carrière in de jaren veertig met kleine rolletjes op Broadway. In 1947 werd hij door filmmaatschappij MGM naar Hollywood gehaald. Hij speelde vervolgens in films als 'Fiesta' (1947), 'Neptunes Daughter' (1948) en later onder meer in 'Star Trek: the Wrath of Khan' (1982) en twee Spy Kids-films (2002 en 2003). Van 1978 tot en met 1984 was hij te zien als de mysterieuze Mr. Roarke in 'Fantasy Island'.

15-01-2009 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!