Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

24-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arnold Schwarzenegger gaat weer acteren

Arnold Schwarzenegger gaat weer acteren

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/arnold-schwarzenegger-2.jpg
Arnold Schwarzenegger gaat meespelen in een sequel van de film 'True Lies'. Schwarzenegger, die momenteel gouverneur van Californië is, wil naar verluidt maar wat graag opnieuw samenwerken met regisseur James Cameron en tegenspeler Tom Arnold. Dat zou tegen het einde van zijn ambtstermijn gebeuren.
"Als alles volgens het plan verloopt, zullen we eraan beginnen van zodra Arnold gouverneur af is. Volgens Jim zal de sequel niet 'True Lies II' heten, maar vast staat dat we ons gaan amuseren", stelt Tom Arnold. Die werkte recent nog samen met Schwarzenegger. "Hij deed samen met Jamie Lee Curtis een cameo in 'The Kid and I', een film die ik schreef en produceerde".

In 'True Lies' speelde Arnold een spion die ontdekt dat zijn vrouw - die niet weet dat haar man spion is - een minnaar heeft.

24-01-2009 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dakota Fanning als vampier in 'Twilight'-sequel

Dakota Fanning als vampier in 'Twilight'-sequel

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dakotafanning.jpg
Dakota Fanning gaat een vampier spelen in 'New Moon', de sequel van de hitfilm 'Twilight'. De producers willen de 14-jarige actrice zo hard dat ze zelfs geen auditie hoefde te doen.

Fanning gaat Jane spelen, een lid van een groep van drieduizend vampieren, de Volturi. Haar personage wordt omschreven als een engelachtige demoon met rode ogen die bij haar slachtoffers illusies van pijn kan veroorzaken. 'New Moon', met de sterren van 'Twilight' Robert Pattinson en Kirsten Stewart, wordt in november in de bioscoop verwacht.

24-01-2009 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-lijfwacht: "Angelina trok bij Brad in toen hij nog getrouwd was"

Ex-lijfwacht: "Angelina trok bij Brad in toen hij nog getrouwd was"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/angelina-jolie-28.jpg
De voormalige bodyguard van Angelina Jolie gaat proberen een graantje mee te pikken van het succes van zijn vroegere werkgever.

In zijn boek wil Mickey Bratt alles vertellen over Angelina en vooral over haar relatie met Brad. Mickey beweert dat hij in zijn boek bewijst dat Angelina al bij Brad introk terwijl hij nog getrouwd was met Jennifer Aniston. "Hij weet alles van Angelina", vertelt een bron. "Het wordt één van de meest explosieve boeken ooit geschreven."

Volgens In Touch Weekly zou de actrice inmiddels overwegen welke stappen ze kan ondernemen tegen haar vroegere lijfwacht.

24-01-2009 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politicus wou Travolta afpersen met foto overleden zoon

Politicus wou Travolta afpersen met foto overleden zoon

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/johntravolta.jpg
De politie op de Bahamas heeft twee personen aangehouden in de afpersingszaak rond de overleden zoon van de Amerikaanse acteur John Travolta. De verdachten zijn een lokale politicus en een ambulancechauffeur.

De aangehouden mannen zouden naar verluidt vele miljoenen dollars hebben geëist in ruil voor een foto van de op 2 januari op de Bahamas plotseling overleden zoon van Travolta en zijn vrouw Kelly Preston. Wanneer het geld niet betaald zou worden, dreigden de twee de foto van de stervende Jett (16) openbaar te maken.

De autoriteiten op de Bahamas onderzoeken of er voldoende reden is om de verdachten te vervolgen. Een woordvoerder van Travolta en zijn vrouw weigerde commentaar te geven. Het echtpaar is inmiddels met het as van hun overleden zoon naar hun huis in de Amerikaanse staat Florida teruggekeerd.

24-01-2009 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Breakfast Club-actrice zwanger van tweeling

Breakfast Club-actrice zwanger van tweeling

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Molly-molly-ringwald-95866_1024_768.jpg
Molly Ringwald, bekend van films als 'The Breakfast Club' en 'Sixteen Candles', is zwanger van een tweeling. De baby's, een jongen en een meisje, worden in augustus verwacht. Dat heeft de actrice bekendgemaakt aan het Amerikaanse tijdschrift People.
De 40-jarige actrice heeft al een 5-jarige dochter met haar tien jaar jongere echtgenoot, journalist Panio Gianopoulos.

Ringwald is momenteel in de Verenigde Staten te zien in de televisieserie 'Secret Life'. Haar zwangerschap zal worden verwerkt in de verhaallijn van de serie, zo heeft een woordvoerder van tv-zender ABC bevestigd.

24-01-2009 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefde is gewoon prachtig
Liefde is gewoon prachtig


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Kristen-Bell---Wallpaper-1.jpg



Liefde geven, is liefde nemen

 

Als ik bedenk, dat ik van jou hou
warmte overvalt mij, niets van die kou
dan gaat mijn hartje, zo te keer
en verlang ik steeds een beetje meer

In gedachten, kom ik naar jou toe
vol energie, helemaal niet moe
een reis van honderd dagen, wil ik maken
om met mijn liefde, tot bij jou weten te raken

In mijn hartje, heb ik je gesloten
nooit zal ik je eruit laten, dat is vast besloten
want wat wij gaan doen, is van elkaar genieten
onze liefde heeft prachtig veel te bieden

Ik hou van jou, mijn schatteke!


24-01-2009 om 12:33 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
23-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rob Halford registreert naam 'Metal God' voor game

Rob Halford registreert naam 'Metal God' voor game

Om Painkiller te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
Judas Priest-zanger Rob Halford heeft de rechten laten vastleggen op een videospel met de titel Metal God. Dat is de naam van een nummer van de metalband dat al jaren geldt als de bijnaam van de zanger.

Ook controllers
Dat doet natuurlijk vermoeden dat er effectief een game komt van de zanger of de band, maar mogelijk wil Halford enkel de naam beschermen, meldt gamessite Kotaku. De handelsnaam werd gedeponeerd op 11 januari en beschermt 'computerspelletjes, videospelletjes en spelcontrollers voor computerspelletjes'. Ook controllers? Misschien komt er in het spoor van Aerosmith en Metallica dus een speciaal Guitar Hero- of Rock Band-spel van Judas Priest?

Zang
Hopelijk gaat het niet om een zangspel, want gezien de legendarische hoge uithalen van Halford kan dat leiden tot hoogoplopende burenruzies.

23-01-2009 om 19:44 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie Heath Ledger trots op Oscarnominatie

Familie Heath Ledger trots op Oscarnominatie

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/heath-ledger-3.jpg
De familie van Heath Ledger heeft laten weten "trots en blij" te zijn dat de acteur postuum kans maakt op een Oscar. Toch kan de nominatie de pijn niet verzachten die zijn dood teweeg heeft gebracht.

Beste mannelijke bijrol
Precies een jaar nadat de 28-jarige acteur stierf aan een overdosis medicijnen werd gisteren bekend dat hij genomineerd is in de categorie beste mannelijke bijrol voor zijn vertolking van The Joker in de blockbuster 'The Dark Knight'. "Voor ons lijkt het slechts een dag geleden", stelde Kate Ledger, een zus van de acteur, vandaag ten overstaan van de pers.

Plezier
Samen met de twee andere zussen van de filmster, Ashleigh Bell en Olivia Ledger, las ze voor uit een verklaring op een van de favoriete plekken van Ledger, het strand van Cottesloe, in de buurt van de stad Perth. "Om voor Heath te spreken; hij vond het fantastisch om The Joker te spelen en hij zei dat hij nooit eerder zo veel plezier had gehad bij het maken van een film", stelde Bell.

Na de toespraak kwam de familie van Ledger samen om hem te herdenken tijdens een lunch in een restaurant met uitzicht op het strand.

Golden Globe
Ledger, die eerder postuum werd onderscheiden met een Golden Globe voor zijn rol, heeft in de categorie beste mannelijke bijrol concurrentie van Robert Downey Jr. ('Tropic Thunder'), Josh Brolin ('Milk'), Philip Seymour Hoffman ('Doubt') en Michael Shannon ('Revolutionary Road'). Velen voorspellen dat de Oscar toekomt aan Ledger.
Hij zou in de geschiedenis van de prestigieuze Academy Awards de tweede acteur zijn die postuum een gouden beeldje krijgt toebedeeld. In 1976 gebeurde dat voor het eerst bij wijlen Peter Finch, voor zijn rol in de film 'Network'.

23-01-2009 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Osbourne in afkickkliniek

Kelly Osbourne in afkickkliniek

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kelly-osbourne-1.jpg
Kelly Osbourne is opgenomen in een afkickkliniek. Dat bevestigde haar moeder Sharon tegenover de Amerikaanse website Radar. "Ze wist dat het verstandig was om zich te laten opnemen en we zijn trots op haar dat ze het heeft gedaan. De hele familie staat achter haar. Kelly wist dat ze hulp nodig had en nu krijgt ze die."

Slaaptabletten
Sharon wilde niet onthullen in welke Amerikaanse kliniek haar 23-jarige dochter is opgenomen en waar ze voor wordt behandeld. "Dat zal ze zelf vertellen als ze er uitkomt", beloofde ze. Kelly werd in 2004 ook al opgenomen in een Californische afkickkliniek omdat ze verslaafd was aan slaaptabletten. Een jaar later kreeg ze een terugval en liet ze zich weer enkele weken opnemen.

Ruzie met journaliste
Vorige week werd Kelly nog gearresteerd door de Britse politie omdat ze afgelopen zomer een journaliste zou hebben geslagen na een ruzie in een Londense club. Na betaling van een borgsom was de dochter van rocker Ozzy Osbourne weer vrij. In maart komt de zaak voor de rechter.

23-01-2009 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader Heroes-actrice krijgt boete voor slaan vrouw

Vader Heroes-actrice krijgt boete voor slaan vrouw

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/hayden-panettiere-1.jpg
De vader van actrice Hayden Panettiere, bekend uit de tv-serie 'Heroes', is veroordeeld tot een proeftijd van twee jaar voor het slaan van zijn vrouw. Alan Panettiere bekende dinsdag schuld in ruil voor strafvermindering. Hij moet een boete betalen van ruim driehonderd euro en een programma van een jaar volgen over huiselijk geweld.

In gezicht geslagen
Alan werd in augustus gearresteerd op verdenking van het gebruiken van geweld tegen zijn vrouw Lesley, de moeder van Hayden. Het echtpaar zou ruzie hebben gekregen na een feestje in Hollywood. Alan zou zijn vrouw in het gezicht hebben geslagen.

'Mediacircus'
De 19-jarige Hayden deed de zaak vorig jaar af als een mediacircus. "Het is compleet uit zijn verband getrokken door een sheriff die ook eens in de spotlights wilde staan", vertelde ze toen in het Amerikaanse entertainmentprogramma Extra.

23-01-2009 om 14:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boy George brengt single uit vanuit cel

Boy George brengt single uit vanuit cel

Om The Crying Game te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
In maart brengt Boy George een nieuw nummer uit. George zit sinds vorige week voor vijftien maanden in de cel wegens het gevangen nemen van een mannelijk escort. Voor zijn zaak voorkwam, werkte de zanger samen met de 78-jarige Franse artiest Regine Zylerberg. Hun duet 'J'ai toujours porté bonheur aux hommes' wordt over twee maanden uitgebracht.

George (47), echte naam George O'Dowd, werd veroordeeld omdat hij het Noorse model Audun Carlsen tijdens een fotosessie aan de radiator van zijn appartement vastklonk met handboeien. De 29-jarige Noor beweert dat George en een andere man hem sloegen, handboeiden en vastmaakte aan een haak in de muur naast het bed van George. De man zou ook geslagen zijn met een ketting voordat hij erin slaagde te vluchten. Volgens de rechter maakte George zich schuldig aan gratuit geweld.

23-01-2009 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechter zet ex uit huis Rob de Nijs

Rechter zet ex uit huis Rob de Nijs

Om Banger Hart te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B
.

.
Belinda Meuldijk moet het huis van haar ex-man Rob de Nijs in het Nederlandse Bosch en Duin verlaten. Dat heeft de rechter in Utrecht vandaag geoordeeld. Binnen drie maanden moet ze de woning, waarin ze woont met haar zoon Yoshi, ontruimen en leeg opleveren.

Hypotheek
Op het voormalige echtelijk huis van Meuldijk en De Nijs rust nog een hypotheek die op de naam van de twee ex-echtelieden staat. Binnen een maand moet De Nijs er zorg voor dragen dat Meuldijk van die hypothecaire verplichting wordt ontslagen.

Autistische zoon
Volgens eerder gemaakte afspraken tussen Meuldijk en De Nijs, wier scheiding vorig jaar definitief werd gemaakt, zou Meuldijk op 1 november al de woning moeten hebben verlaten. Zij zei toen geen nieuwe woning te kunnen vinden. De huizenjacht zou worden bemoeilijkt door Yoshi, die door zijn autisme afhankelijk is van speciaal onderwijs.
Bemiddelingspogingen die eind vorig jaar plaatsvonden, waren onsuccesvol. De Nijs spande begin deze maand een kort geding aan tegen zijn ex.

23-01-2009 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen wil met rijke vent trouwen

Lily Allen wil met rijke vent trouwen

Om LDN te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
Lily Allen, die net brak met de stinkend rijke kunsthandelaar Jay Jopling, zegt dat ze zo lang mogelijk succes wil hebben als zangeres zodat ze een rijke man aan de haak kan slaan.

Prioriteit
"Ik hoop alleen maar dat ik lang genoeg beroemd kan blijven zodat een rijke man met me wil trouwen. Dat is het enige waar ik tegenwoordig aan denk", aldus Allen.

Volwassenen interessanter
Allen, die altijd met oudere mannen is geweest, zegt ook dat ze zich nooit op haar gemak voelt bij haar leeftijdsgenoten. "Op school was ik zeer ongelukkig. Met de kinderen van mijn leeftijd kon ik niet overweg. Waarom weet ik niet. Ik vond volwassenen veel interessanter. Ik denk dat ik te veel tijd met volwassenen heb doorgebracht, maar ik vond kinderen gewoon stom".

Geen spijt
Allen heeft geen spijt van haar keuzes: "Ik denk niet dat ik veel heb gemist. Ik heb veel zaken al verwerkt waarmee mijn leeftijdsgenoten nu pas geconfronteerd worden, zoals alcohol en drugs en relaties".

23-01-2009 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth richt boekenclub op om Madonna op te fleuren

Gwyneth richt boekenclub op om Madonna op te fleuren

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/gwyneth-paltrow-4.jpg
Gwyneth Paltrow heeft in Hollywood een boekenclub opgericht om haar vriendin Madonna op te monteren. De actrice heeft een aantal van haar vriendinnen gevraagd om samen te komen en hun favoriete boeken te bespreken. Ze wil zo hun winterblues verjagen en in het bijzonder Madonna helpen haar scheiding te verteren.

Donkere maand
Paltrow (36): "In januari voel ik me ook wat teneergeslagen. De dagen zijn zo kort, de hemel zo grijs. De beste manier om daar aan te ontsnappen is bij een haardvuur gaan zitten met een roman". Gwyneth heeft nog een doel met haar leesclubje: "Ik ken graag de literaire voorkeuren van mensen, dat verschaft me een inzicht in hun innerlijk leven".

Madonna leest veel en volgens Gwyneth is 'Het Ongrijpbare Meisje' van Mario Vargas Llosa haar favoriete boek.

Lingerie en seksspeeltjes
Het is niet de eerste poging die Gwyneth onderneemt om haar vriendin Madonna op te beuren. Enkele weken geleden deed ze Madonna lingerie en seksspeeltjes van het chique merk Agent Provocateur cadeau.

23-01-2009 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader Marco Borsato onverwacht overleden

Vader Marco Borsato onverwacht overleden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/marco-borsato-7.jpg
De vader van Marco Borsato is overleden. Roberto Borsato is donderdagnacht onverwacht gestorven in zijn huis aan het Italiaanse Gardameer. Hij is 69 jaar geworden. De doodsoorzaak is niet bekendgemaakt.

Innige band met familie
Borsato en zijn familie zijn volgens een bericht op zijn website "zeer aangeslagen". "Roberto had ondanks de grote afstand een innige band met zijn kinderen en kleinkinderen. Afgelopen week heeft Roberto zijn kinderen gelukkig nog in Italië gezien."

Drie kinderen
De Italiaan Roberto Borsato kreeg samen met de Nederlandse Mary drie kinderen: Marco, Armando en Sylvana. Marco werd in Nederland geboren maar bracht zijn vroege jeugd door in Italië waar zijn vader een restaurant had. Na de scheiding, toen Marco 5 was, vertrok Mary echter met haar kroost naar Nederland.

Roberto laat een vriendin achter: Gabriëlla. Zij was bij hem toen hij overleed.

23-01-2009 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patrick Swayze komt met memoires

Patrick Swayze komt met memoires

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/patrick-swayze-8.jpg
Patrick Swayze is van plan om zijn levensverhaal in boekvorm gieten. Dat vertelde een bron dicht bij de acteur aan het Amerikaanse tijdschrift People. In zijn memoires, die hij samen met zijn vrouw Lisa wil schrijven, zal de acteur onder meer zijn strijd tegen alvleesklierkanker beschrijven.

Nog twee jaar
Die ziekte werd begin vorig jaar bij de 56-jarige 'Dirty Dancing'-acteur geconstateerd. In een Amerikaans televisie-interview verklaarde de acteur onlangs dat hij niet verwacht nog langer dan twee jaar te leven. "Ik denk dat vijf jaar niet realistisch is", zei hij. "Twee jaar ligt meer voor de hand als je op de statistieken afgaat."

23-01-2009 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evi Hanssen bevallen van zoontje Scout

Evi Hanssen bevallen van zoontje Scout

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/evi-hanssen-1.jpg
Presentatrice Evi Hanssen is dinsdag bevallen van zoontje Scout. Papa is zanger Fred Di Bono, sinds 2005 echtgenoot van Evi Hanssen. De nieuwe spruit woog bij de geboorte 3,865 kilogram.

De naam Scout zou kunnen geïnspireerd zijn door het tweede dochtertje van dat andere - voormalige - showbizzkoppel Demi Moore en Bruce Willis. Ook een Scout, die het licht zag in 1991.

Ouders en baby stellen het goed.

23-01-2009 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samen zijn
Samen zijn


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Eva-Longoria---Wallpaper-7.jpg


samen zijn
jij en ik
is zo ontzettend fijn
samen warm in bed
elkaar verwarmen
in slaap vallen
in elkanders armen

23-01-2009 om 13:20 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
22-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mick Myers en Paris Hilton grote kanshebbers Razzies

Mick Myers en Paris Hilton grote kanshebbers Razzies

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/paris-hilton-32.jpg
'The Love Guru' van Mike Myers is zeven keer genomineerd voor een Golden Raspberry Award. De film, waarin de acteur een liefdesgoeroe speelt, maakt onder meer kans op een award voor de slechtste film. Myers en zijn medespelers Jessica Alba, Verne Troyer en Ben Kingsley maken ieder kans op de prijs voor de slechtste acteerprestatie.

De filmprijzen, die in de volksmond de Razzies worden genoemd, zijn een reactie op de Oscars en werden in 1980 voor het eerst vergeven. Ze worden op 21 februari uitgereikt, één dag voor de Oscaruitreiking.

De andere genomineerden in de categorie slechtste film zijn 'Disaster Movie', 'Meet the Spartans', 'The Happening', 'In the Name of the King: a Dungeon Siege Tale' en 'The Hottie & the Nottie', met Paris Hilton. Hieronder alle nominaties

Slechtste film:
'Disaster Movie'
'Meet The Spartans'
'The Happening'
'The Hottie and the Nottie'
'In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale'
'The Love Guru'

Slechtste acteur:
Larry the Cable Guy - 'Witless Protection'
Eddie Murphy - 'Meet Dave'
Mike Myers - 'The Love Guru'
Al Pacino - '88 Minutes' en 'Righteous Kill'
Mark Wahlberg - 'The Happening' en 'Max Payne'


Slechtste actrice:
Jessica Alba - 'The Love Guru'
Cameron Diaz - 'What Happens in Vegas'
Paris Hilton - 'The Hottie and the Nottie'
Kate Hudson - 'Fool's Gold' en 'My Best Friend's Girl'
Annette Bening, Eva Mendes, Debra Messing, Jada Pinkett-Smith en Meg Ryan - 'The Women'

Slechtste bijrol:
Uwe Boll - 'Postal'
Pierce Brosnan - 'Mamma Mia!'
Ben Kingsley - 'The Love Guru', 'War, Inc.' en 'The Wackness'
Burt Reynolds - 'Deal' and 'In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale'
Verne Troyer - 'The Love Guru' and 'Postal'

Slechtste vrouwelijke bijrol:
Carmen Electra - 'Disaster Movie' en 'Meet the Spartans'
Paris Hilton - 'Repo! The Genetic Opera'
Kim Kardashian - 'Disaster Movie'
Jenny McCarthy -'Witless Protection'
Leelee Sobieski - '88 Minutes' en 'In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale'

Slechtste koppel
Cameron Diaz and Ashton Kutcher - 'What Happens in Vegas'
Paris Hilton and either Christine Lakin or Jorel David Moore - 'The Hottie and the Nottie'
Larry the Cable Guy and Jenny McCarthy - 'Witless Protection'
Eddie Murphy and Eddie Murphy - 'Meet Dave'

Slechtste prequel, sequel, remake of rip-off:
'The Day the Earth Stood Still'
'Disaster Movie'
'Meet the Spartans'
'Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull'
'Speed Racer'
'Star Wars: The Clone Wars'

Slechtste regisseur:
Uwe Boll - 'Tunnel Rats' en 'In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale'
Jason Friedberg and Aaron Seltzer - 'Disaster Movie' en 'Meet the Spartans'
Tom Putnam - 'The Hottie and the Nottie'
Marco Schnabel - 'The Love Guru'
M. Night Shyamalan - 'The Happening'

Slechtste scenario
Jason Friedberg and Aaron Seltzer - 'Disaster Movie' en 'Meet the Spartans'
M. Night Shyamalan - 'The Happening'
Doug Taylor - 'In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale'
Mike Myers and Graham Gordy - 'The Love Guru'

22-01-2009 om 18:51 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Armen en voeten geamputeerd bij kandidate Miss World

Armen en voeten geamputeerd bij kandidate Miss World

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/mariana-bridi.jpg
De 20-jarige Braziliaanse schone Mariana Bridi da Costa werd getroffen door een levensbedreigende infectie.

Braziliaanse dokters hebben de handen en voeten van een model moeten amputeren nadat was gebleken dat zij een levensbedreigende bacteriële infectie aan haar urinewegen had opgelopen. De 20-jarige Mariana Bridi da Costa stond vorige maand in de finale om Brazilië te vertegenwoordigen op de Miss World-verkiezing in Zuid-Afrika. Haar vader verklaarde dat overleven nu centraal stond voor zijn dochter.

Toen Bridi Op 30 december naar de dokter ging, dachten artsen dat ze nierstenen had, maar het bleek om een erg agressieve bacteriële infectie te gaan. Het amputeren van de handen en voeten van het model bleek de enige manier om verspreiding van de infectie tegen te gaan en haar leven te redden. Bridi stond tot twee keer toe in de finaleronde van Miss Brazilië.

22-01-2009 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!