Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

26-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Potter-acteurs bij bestverdienende sterren

Harry Potter-acteurs bij bestverdienende sterren

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/harry-potter-4.jpg
Rupert Grint, Daniel Radcliffe en Emma Watson.

Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint haalden de toptwintig van bestverdienende sterren onder de dertig jaar. De lijst werd opgesteld door het Amerikaanse zakenblad Forbes. Het trio komt daarmee in de buurt van de bankrekeningen van Beyoncé Knowles, basketster Kobe Bryant en Hollywoodster Katherine Heigl.

Radcliffe, alias Harry Potter, haalde tussen juni 2007 en juni 2008 niet minder dan 25 miljoen euro binnen. Daarmee geeft hij Miley Cyrus en de Jonas Brothers het nakijken. Emma Watson, die in de filmreeks Hermelien Griffel speelt, verdiende dat jaar 5,4 miljoen euro. Rupert Grint, die Ron Wemel speelt, moest het met 4,9 miljoen euro stellen.

Beyoncé spant echter de kroon met een geschatte jaarverdienste van 80 miljoen euro. Op de tweede plaats staat Justin Timberlake, die 44,2 miljoen euro vergaarde.

26-01-2009 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy drinkt fles wodka per dag

Amy drinkt fles wodka per dag

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/amy-winehouse-24.jpg
Amy Winehouse mag dan geen drugs meer snuiven, er is nog altijd de alcohol om haar de dieperik in te boren. Volgens Sam Shaker, een vriend van de zangeres, werkt ze elke dag zelfs een fles wodka naar binnen.

Hard ontwaken
Na enkele wilde weken op het vakantie-eiland St Lucia ontwaakt Winehouse stilaan uit haar feestroes. Wat haar in de échte wereld te wachten staat, ziet er niet zo netjes uit: eerst en vooral is er de ferme liefdeskater die ze overgehouden heeft aan haar kortstondige flirt met Josh. De jongeman schreeuwt van de daken dat hij zich nog niet klaar voelt voor een serieuze relatie en beantwoordt nu zelfs haar telefoontjes niet meer.

Tien miljoen
En dan is er natuurlijk nog haar ex Blake Fielder-Civil, die zijn zinnen gezet heeft op haar centen. Zes miljoen eist hij van haar als er een scheiding komt. "Amy is woedend en weigert hem ook maar een cent te geven. Blake heeft zelf toegegeven dat hij Amy met een drugsprobleem opgezadeld heeft. En dan nu zo op haar geld uit zijn, dat is er toch echt wat over", aldus Shaker.

Spel wordt hard gespeeld
Dat het spel hard gespeeld zal worden, staat nu al buiten kijf. Blake wil zelfs een liefdesbrief van Amy inzetten om de helft van haar fortuin binnen te rijven. In die handgeschreven brief beloofde de 25-jarige zangeres dat ze haar nieuwe albums zou opdragen aan haar echtgenoot. Die blijk van liefde zou moeten bewijzen dat Blake niet de bruut is waarvoor hij versleten wordt, met als gevolg dat hij recht heeft op zijn deel van de koek...

26-01-2009 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Cruise verslaafd aan water

Tom Cruise verslaafd aan water

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/tom-cruise-12.jpg
Tom Cruise (46) is ervan overtuigd dat hij door het drinken van water niet ouder wordt.

Tijdens zijn verblijf in Londen zou hij tientallen flessen met het Schotse Deeside water hebben besteld, zo meldt showbizspy. "Tom gelooft dat het water een antiverouderende werking heeft", vertelt een bron. "Hij drinkt zich helemaal suf."
Maar daarnaast zorgt de acteur er ook voor dat hij voldoende beweging krijgt: "In de vroege uurtjes glipte hij het hotel uit om te gaan hardlopen in Hyde Park."

26-01-2009 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Brand: "Drie dames per dag, ik ben seks beu"

Russell Brand: "Drie dames per dag, ik ben seks beu"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/russel-brand-1.jpg
De Britse komiek Russell Brand wil van zijn seksverslaving afraken. Brand beweert per dag drie vrouwen seksueel te bedienen, en dat is zelfs voor hem wat van het goede teveel.

Manuel gepest
De man kwam enkele maanden geleden in het nieuws omdat hij op de BBC-radio samen met Jonathan Ross plaagtelefoontjes had gedaan naar de man die Manuel speelde in 'Fawlty Towers'. Brand zei op de radio dat hij met de kleindochter van Andrew Sachs de lakens had gedeeld, wat een storm aan protest teweegbracht waarna Brand zelf ontslag nam bij de openbare omroep.

Drank en heroïne
Brand heeft al eerder zijn verslavingen aan drank en heroïne bekampt en stelt dat hij nu ongelukkig wordt van "betekenisloze seksuele ontmoetingen".

Saturatie
"Als ik geluk wil vinden, zal ik mijn ego opzij moeten zetten. Op het vlak van drugs heb ik mijn saturatiepunt bereikt, en nu gebeurt hetzelfde met seks. Ik wil een positie bereiken waar de mensen niet meer hoeven te zeggen 'neukte hij niet met die stripster?' of 'ging hij niet naar die stripclub?'. Dat moet gedaan zijn. Tot ik kan zeggen 'kijk, ik ben celibatair en veganistisch. Al wat ik doe is mediteren, stand-up comedy en films maken".

Dwangmatig
De Britse komiek beweert dat hij dagelijks met drie verschillende vrouwen seks heeft. Gevraagd hoeveel vrouwen hij per maand bedient, antwoordde hij: "Het is simpel: tel de dagen en doe dat maal drie. Ik hou van seks. Ik ben een zeer verslavende persoonlijkheid en het is voor mij zeer makkelijk dwangmatig te worden in al wat sensueel is".

26-01-2009 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dichtbij
Dichtbij


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Catherine-Zeta-Jones---Wallpaper-5.jpg


Toch mooi
over gedichten lezen,
opduiken van gedachten
en ze plaatsen.

Het boek
ben je zelf, de woorden
dansen over je heen,
maken een nieuwe werkelijkheid.

Vertellen over leven,
vertragen de tijd

voor even.
 

26-01-2009 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
25-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna opnieuw naar Europa deze zomer?

Madonna opnieuw naar Europa deze zomer?

Om Frozen te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
Madonna heeft plannen om haar 'Sticky & sweet'-tournee, die op 21 december ten einde kwam, in de zomer weer op te pakken. De Queen of Pop is van plan om Europese steden aan te doen die ze in augustus en september moest overslaan. Dat meldt de fansite Madonnatribe.com op basis van informatie van ingewijden.

Volgens de website lijkt het erop dat Madonna onder meer Marseille en Milaan zal aandoen. Ook zou de 50-jarige zangeres van plan zijn om voor enkele concerten terug te keren naar Londen.

220 miljoen
Madonna reisde met haar tournee van augustus tot en met december door achtereenvolgens Europa, de Verenigde Staten en de Latijns-Amerikaanse landen Argentinië, Chili en Brazilië. Op 2 september stond de superster in de Amsterdam Arena.

Volgens concertorganisator Live Nation heeft de toer bijna 220 miljoen euro opgebracht. Daarmee is het de meest lucratieve tournee ooit voor een soloartiest.

25-01-2009 om 19:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Abba-dames ontkennen geruchten over ruzie

Abba-dames ontkennen geruchten over ruzie

Om Mamma Mia te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
Agnetha Fältskog en Anni-Frid Lyngstad, de twee zangeressen van Abba, ontkennen dat er tussen hen sprake was van haat en nijd. "Er is veel geschreven over hoe Agnetha en ik ruzie zouden hebben gemaakt. Dat is absolute onzin", stelt de 63-jarige Lyngstad in de Zweedse krant Aftonbladet.

Fabels
Ook de 58-jarige Fältskog doet de hardnekkige geruchten af als zijnde fabels. "Nee, we hebben geen ruzie gehad. Maar we hebben wel moeten opboksen tegen heel veel van dat soort misconcepties."

De Abba-sterren kregen donderdag van Aftonbladet een oeuvreprijs uitgereikt. De twee mannelijke leden van de band, Björn Ulvaeus en Benny Andersson, waren niet bij de prijsuitreiking aanwezig.

Zelden samen
De vier artiesten verschijnen zelden samen in het openbaar. Vorig jaar was het viertal aanwezig bij de Zweedse première van de musicalfilm 'Mamma mia!', die is gebaseerd op de grootste hits van de groep. Zelfs op de filmpremière, waarbij de voltallige wereldpers aanwezig was, waakten de voormalige bandleden ervoor om samen op de foto te gaan.

Abba scoorde in de jaren zeventig en tachtig wereldhits met nummers als 'Waterloo', 'Dancing Queen', 'Chiquitita' en 'The Winner Takes it All'. In 1982 trad de band voor het laatst op.

25-01-2009 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sienna Miller maakt Broadway-debuut

Sienna Miller maakt Broadway-debuut

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sienna-miller-9.jpg
Sienna Miller staat deze herfst voor het eerst op Broadway in New York. De Britse actrice speelt de hoofdrol in het toneelstuk 'After Miss Julie', zo heeft toneelgezelschap Roundabout Theatre Company bekendgemaakt.

Bewerking van Strindberg
Het stuk van Patrick Marber is een moderne bewerking van het negentiende-eeuwse 'Miss Julie' van de Zweedse toneelschrijver August Strindberg. In 'After Miss Julie' speelt Miller een rijke jonge vrouw die het aanlegt met een bediende. Het stuk speelt zich af in het Groot-Brittannië van 1945.

Alfie
Wanneer de voorstelling in première gaat, in welk theater het te zien zal zijn en wie nog meer zijn gecast, is nog niet bekendgemaakt.
De 27-jarige Miller werd in 2004 bij een groot publiek bekend door haar rol in de film 'Alfie'. Later speelde ze in films als 'Casanova', 'Factory Girl' en 'Interview', de Amerikaanse remake van de gelijknamige film van Theo van Gogh.

25-01-2009 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slumdog Millionaire in de prijzen

Slumdog Millionaire in de prijzen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/slumdog-millionaire-1.jpg
Regisseur Danny Boyle en zijn cast.

Slumdog Millionaire van Danny Boyle heeft de prijs van de Producers Guild of America (PGA), de vakorganisatie van Amerikaanse film- en televisieproducenten, gewonnen in de categorie beste film. De film haalde het van Batman: The Dark Knight, The Curious Case of Benjamin Button, Frost/Nixon en Milk.

Slumdog Millionaire gaat over een jonge bewoner van de sloppenwijken in Mumbai die meedoet aan de Hindi-versie van het programma Who Wants to be a Millionaire. Hij raakt in de laatste ronde, maar wordt dan gearresteerd omdat men denkt dat hij een oplichter is.

De PGA Awards zijn een belangrijke graadmeter voor de aankomende Oscars. De winnaar van de PGA Award heeft de voorbije negentien jaar twaalf keer de Oscar voor beste film gewonnen.

25-01-2009 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes reikt SAG Award uit

Katie Holmes reikt SAG Award uit

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/katie-holmes-5.jpg
Katie Holmes is een van de sterren die vanavond op komen dagen om een prijs uit te reiken tijdens de Screen Actors Guild Awards. Dat heeft de Amerikaanse vakbond voor acteurs, die de prijzen uitreikt, bekendgemaakt. Ook acteurs als Josh Brolin, Emily Blunt en Clare Danes zijn toegevoegd aan het rijtje prijsuitreikers.

De Screen Actors Guild Awards worden in Los Angeles uitgereikt in veertien categorieën. De film- en televisieprijzen worden dit jaar voor de vijftiende keer vergeven.

25-01-2009 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parlementslid treedt af om afpersingszaak Travolta

Parlementslid treedt af om afpersingszaak Travolta

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/johntravolta.jpg?t=1232887908
Parlementslid Pleasant Bridgewater van de Bahama's is afgetreden omdat ze ervan beschuldigd wordt John Travolta te hebben afgeperst. Ondanks haar aftreden ontkent ze elke betrokkenheid bij de afpersingszaak.

Zoon
Bridgewater werd donderdag gearresteerd in verband met de zaak. Vrijdag kwam ze weer vrij na betaling van een borgsom van ruim 30.000 euro. Naast het parlementslid werden donderdag ook ambulancemedewerker Tarino Lightbourne en oud-minister van Toerisme Obie Wilchome aangehouden in de zaak. Wilchome is inmiddels ook weer op vrije voeten. Lightbourne zit nog vast. Lightbourne heeft de afgelopen weken meermaals in de media verslag gedaan van zijn vergeefse pogingen om Travolta's zoon Jett te reanimeren. De 16-jarige jongen overleed begin deze maand in het vakantiehuis van de familie op de Bahama's aan een toeval.

Vorige week maakten Travolta en zijn vrouw Kelly Preston bekend dat ze slachtoffer waren van afpersing. Details over het vermeende complot zijn niet bekendgemaakt.

25-01-2009 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weet je nog
Weet je nog


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Kristen-Bell---Wallpaper-5.jpg



Weet je nog die dag
De allereerste keer dat ik je zag
Je had me gelijk betoverd
En mijn hart heb je toen echt veroverd

Weet je nog die eerste zoen
Ik was smoorverliefd vanaf toen
Het voelde als een droom, zo fijn
Ik wou dat het voor altijd zo kon zijn

Weet je nog de laatste keer dat je hier was
Toen waren we beiden in onze sas
Het was het mooiste weekend van mijn leven
Wil dat nog wel een keer beleven

Ik wil de rest van mijn leven bij je blijven
En gedichten voor je blijven schrijven
Ik hou gewoon ontzettend veel van jou
En blijf je voor altijd en eeuwig trouw

25-01-2009 om 12:31 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
24-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey woest omdat ze niet bij gezin Obama mocht zitten

Mariah Carey woest omdat ze niet bij gezin Obama mocht zitten

Om Without You te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B
.

.
Mariah Carey zong tijdens het inzweringsbal van Obama.

Mariah Carey was woedend toen ze te horen kreeg dat ze niet bij het gezin van president Obama mocht zitten tijdens diens inauguratie. De zangeres, die optrad tijdens het inzweringsbal van Obama, vond het onbetamelijk dat ze dinsdag tijdens de ceremonie tussen andere beroemdheden plaats moest nemen.

"Mariah zat in de VIP-ruimte, waar ook mensen als Bon Jovi, Mary J. Blige, Alicia Keys en Bruce Springsteen zaten. Ze had echter verwacht dat ze bij het gezin Obama zou mogen zitten, en was in alle staten toen ze vernam dat er daar geen plek voor haar was", aldus een bron dicht bij de zangeres.

24-01-2009 om 17:40 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay was "te saai" voor platencontract

Coldplay was "te saai" voor platencontract

Om Lost te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B


.
Alex James, de bassist van Blur, weigerde Coldplay in de jaren negentig een platencontract omdat hij de muziek van Chris Martin en co. "te saai" vond.

Zoals The Beatles
"Ik ging naar een optreden van Coldplay in het gezelschap van Damien Hirst en Joe Strummer, met wie ik samen mijn platenfirma runde. We vonden het saai en ordinair en lieten hen vallen. Iedereen deed dat trouwens, behalve Parlophone. Hetzelfde gebeurde met The Beatles, en ook met Blur".

Geen spijt
James heeft overigens geen spijt van zijn beslissing en stelt dat hij nog altijd niet snapt waarom Coldplay zo'n groot succes is geworden;

"Ik vind het nog altijd een vrij ordinaire band, hoewel ze een goede zanger hebben. Het is dan ook niet makkelijk een goede popsong van drie en een halve minuut te maken. De truc is om een echt goede tekst te schrijven bij simpele melodieën, maar bijna niemand kan het".

In eigen borst
Alex James, die tegenwoordig een boerderij runt, gaf eerder toe dat Blur volgens hem geen lang leven zou beschoren geweest zijn mochten ze later begonnen zijn. "In het huidige klimaat zouden we na ons tweede album, 'Modern Life is Rubbish', afgedaan hebben omdat het geen groot verkoopsucces was". Na dat album bracht Blur nog vijf platen uit, waaronder het succesvolle 'Parklife'. De groep splitte in 2003, maar vorig jaar kondigden de leden aan dat er een reünietournee komt en mogelijk ook een nieuw album.

24-01-2009 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Musical over Obama in maart in première

Musical over Obama in maart in première

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/obama-4.jpg
In Londen gaat in maart de musical 'Obama on My Mind' in première, over de presidentscampagne van Barack Obama.
De productie bevat harde politieke commentaar maar ook veel muziek: pop, gospel, jazz en soul.

24-01-2009 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winehouse eerste in lijst 'gelieve in natuurramp te sterven'

Winehouse eerste in lijst 'gelieve in natuurramp te sterven'

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/amy-winehouse-23.jpg
Amy Winehouse is verkozen tot de celebrity die de Britten het liefst zouden zien omkomen in een natuurramp. De bizarre poll werd uitgevoerd om de lancering van 'Disaster Movie' op dvd en Blu-Ray luister bij te zetten.

Britten zouden het liefst Amy zien verpletterd worden door een meteoor, of verpulverd door een blikseminslag. Weggespoeld in een vloedgolf mag ook, of weggeblazen door een tornado.

Een dubbelgangster van Winehouse drinkt petroleum in de openingsscène van de film, waarna ze vertrappeld wordt door een mamoet. De Britten hebben niet alleen aan Winehouse een hekel. Ook Peaches Geldof, Jonathan Ross en Katie Price alias Jordan verdienen het de gramschap van moeder aarde over zich te krijgen in een of ander rampscenario.

Toptien 'gelieve door een natuurramp om te komen'
1. Amy Winehouse
2. Peaches Geldof
3. Jonathan Ross
4. Timmy Mallet
5. Kerry Katona
6. Pete Doherty
7. Katie Price
8. Simon Cowell
9. Russell Brand
1O. Mylene Klass

24-01-2009 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arnold Schwarzenegger gaat weer acteren

Arnold Schwarzenegger gaat weer acteren

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/arnold-schwarzenegger-2.jpg
Arnold Schwarzenegger gaat meespelen in een sequel van de film 'True Lies'. Schwarzenegger, die momenteel gouverneur van Californië is, wil naar verluidt maar wat graag opnieuw samenwerken met regisseur James Cameron en tegenspeler Tom Arnold. Dat zou tegen het einde van zijn ambtstermijn gebeuren.
"Als alles volgens het plan verloopt, zullen we eraan beginnen van zodra Arnold gouverneur af is. Volgens Jim zal de sequel niet 'True Lies II' heten, maar vast staat dat we ons gaan amuseren", stelt Tom Arnold. Die werkte recent nog samen met Schwarzenegger. "Hij deed samen met Jamie Lee Curtis een cameo in 'The Kid and I', een film die ik schreef en produceerde".

In 'True Lies' speelde Arnold een spion die ontdekt dat zijn vrouw - die niet weet dat haar man spion is - een minnaar heeft.

24-01-2009 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dakota Fanning als vampier in 'Twilight'-sequel

Dakota Fanning als vampier in 'Twilight'-sequel

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dakotafanning.jpg
Dakota Fanning gaat een vampier spelen in 'New Moon', de sequel van de hitfilm 'Twilight'. De producers willen de 14-jarige actrice zo hard dat ze zelfs geen auditie hoefde te doen.

Fanning gaat Jane spelen, een lid van een groep van drieduizend vampieren, de Volturi. Haar personage wordt omschreven als een engelachtige demoon met rode ogen die bij haar slachtoffers illusies van pijn kan veroorzaken. 'New Moon', met de sterren van 'Twilight' Robert Pattinson en Kirsten Stewart, wordt in november in de bioscoop verwacht.

24-01-2009 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-lijfwacht: "Angelina trok bij Brad in toen hij nog getrouwd was"

Ex-lijfwacht: "Angelina trok bij Brad in toen hij nog getrouwd was"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/angelina-jolie-28.jpg
De voormalige bodyguard van Angelina Jolie gaat proberen een graantje mee te pikken van het succes van zijn vroegere werkgever.

In zijn boek wil Mickey Bratt alles vertellen over Angelina en vooral over haar relatie met Brad. Mickey beweert dat hij in zijn boek bewijst dat Angelina al bij Brad introk terwijl hij nog getrouwd was met Jennifer Aniston. "Hij weet alles van Angelina", vertelt een bron. "Het wordt één van de meest explosieve boeken ooit geschreven."

Volgens In Touch Weekly zou de actrice inmiddels overwegen welke stappen ze kan ondernemen tegen haar vroegere lijfwacht.

24-01-2009 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politicus wou Travolta afpersen met foto overleden zoon

Politicus wou Travolta afpersen met foto overleden zoon

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/johntravolta.jpg
De politie op de Bahamas heeft twee personen aangehouden in de afpersingszaak rond de overleden zoon van de Amerikaanse acteur John Travolta. De verdachten zijn een lokale politicus en een ambulancechauffeur.

De aangehouden mannen zouden naar verluidt vele miljoenen dollars hebben geëist in ruil voor een foto van de op 2 januari op de Bahamas plotseling overleden zoon van Travolta en zijn vrouw Kelly Preston. Wanneer het geld niet betaald zou worden, dreigden de twee de foto van de stervende Jett (16) openbaar te maken.

De autoriteiten op de Bahamas onderzoeken of er voldoende reden is om de verdachten te vervolgen. Een woordvoerder van Travolta en zijn vrouw weigerde commentaar te geven. Het echtpaar is inmiddels met het as van hun overleden zoon naar hun huis in de Amerikaanse staat Florida teruggekeerd.

24-01-2009 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!