Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amanda Bynes maakt weer ruzie op Twitter

Amanda Bynes maakt weer ruzie op Twitter

http://oi41.tinypic.com/2s13w5t.jpg

Amanda Bynes is de laatste tijd op oorlogspad. Ze het eerder op Twitter al met zangeres Rihanna en actrice Jenny McCarthy aan de stok, nu maakt Amanda ruzie met model Chrissy Teigen.


Teigen schrijft op haar twitterpagina dat Bynes geen vrienden lijkt te hebben. "Het is verontrustend dat Amanda Bynes geen steunbetuigingen kan retweeten." Ook vroeg ze haar volgers mensen met psychische problemen te steunen, maar vreemd en beangstigend gedrag af te keuren.

Dat schoot Bynes in het verkeerde keelgat. "Het is beledigend dat je zegt dat ik psychische problemen heb", schrijft ze als reactie. "Jij bent een lelijk, oud model. Je lijkt wel 45. Ik heb geen respect voor jou en ik ben veel knapper dan jij."

29-05-2013 om 19:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn Miley Cyrus en Liam Hemsworth definitief uiteen?

Zijn Miley Cyrus en Liam Hemsworth definitief uiteen?

http://oi39.tinypic.com/4i0wti.jpg

Het zou wel eens definitief voorbij kunnen zijn tussen Miley Cyrus en Liam Hemsworth, al is dat bij hen nooit zeker. "Het is gedaan", zou Miley volgens 'Us Weekly' tegen een vriendin hebben gezegd.


Het was de laatste tijd vaker uit dan aan tussen de twee. De ene keer werd Miley met haar verlovingsring gespot, de andere keer droeg ze het sieraad niet.

Naar verluidt was het Liam die de knoop definitief heeft doorgehakt. Daarmee lijkt hij gehoor te hebben gegeven aan de oproep van zijn broers Chris en Luke. Die zouden hun broertje in april op het matje hebben geroepen voor een pittig gesprek. "Zij wilden dat hij de relatie met Miley voorgoed zou verbreken", vertelde een anonieme bron destijds aan hetzelfde weekblad.

Liam Hemsworth was afgelopen week alleen in Cannes voor het filmfestival, terwijl Miley in Las Vegas verscheen bij de uitreiking van de Billboard Awards. Liam en Miley waren sinds juni vorig jaar verloofd.

29-05-2013 om 19:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ann Van Elsen heeft stiekeme relatie met gescheiden zakenman

Ann Van Elsen heeft stiekeme relatie met gescheiden zakenman

http://oi41.tinypic.com/33emq15.jpg

Ann Van Elsen (33) heeft volgens Dag Allemaal al maanden een relatie met een 48-jarige gescheiden zakenman die actief is in de modesector, een zekere Filip. "Een relatie in het geniep", klinkt het. Volgens het blad houdt de voormalige Miss België naar de buitenwereld toe nog altijd vol dat ze vrijgezel is.


In de entourage van Van Elsen vernam Dag Allemaal dat Ann en Filip met elkaar verder willen. Hun beider kinderen vormen ook geen probleem. "Ze zijn zelfs al samen op vakantie geweest naar Egypte, met zijn dertienjarige zoon erbij en haar dochtertje June", vertelt een anonieme bron.

29-05-2013 om 11:04 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
28-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RaRa wie ligt er in dit "grote oude bad"?

RaRa wie ligt er in dit "grote oude bad"?

http://oi44.tinypic.com/2rylqh2.jpg

"Lil ol me in my big ol tub!!!" Dat tweette niemand anders dan RiRi, ook wel bekend onder de naam Rihanna. Met een linkje naar Instagram erbij, naar een foto waarop de zangeres gewillig poseert in haar ruime, oude badkuip. De 25-jarige Barbadiaanse is slechts gehuld in een bikini van Charlie By Matthew Zink, waar RiRi blijkbaar even reclame voor wou maken. Die is binnen!


Nu haar knipperlichtex Chris Brown weer aanpapt met model Karrueche Tran, lijkt Rihanna in een reactie haar eigen troeven in de verf te willen zetten op de sociale media. Eerder stond ze al te pronken met blonde pruiken en schaarse kledingdracht à la Marilyn Monroe om de aandacht te trekken en nu pakt ze dus uit met deze blauwe bikini om haar welgevormde lichaam. En natuurlijk met een indrukwekkend bad...

28-05-2013 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Weer Victoria's Secret-model voor Leonardo DiCaprio"

"Weer Victoria's Secret-model voor Leonardo DiCaprio"

http://oi42.tinypic.com/262p26x.jpg

Het is Leonardo DiCaprio weer gelukt: de acteur heeft opnieuw een model aan de haak geslagen en dit keer is het de Duitse Toni Garn.


"Ze zijn sinds deze week erg close", laat een bron weten aan de Amerikaanse website 'New York Daily News'. "Er is duidelijk een klik tussen de twee."

Op de foto's is te zien dat de 38-jarige DiCaprio en Toni (20) samen met een aantal vrienden in de auto zitten. Ze komen net terug van de Grote Prijs in Monaco. Daarna zou de hele groep nog veel plezier gemaakt hebben op een jacht in de Zuid-Franse badplaats.

Net als veel eerdere liefjes van Leonardo heeft Toni voor Victoria's Secret geposeerd. De acteur had eerder relaties met onder meer Gisele Bündchen, Bar Refaeli en Erin Heatherton.

28-05-2013 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie haalt schoonouders in huis

Angelina Jolie haalt schoonouders in huis

http://oi40.tinypic.com/2wq4ple.jpg

Angelina Jolie wil de ouders van Brad Pitt in hun landhuis in de Provence laten intrekken. Angelina kreeg de voorbije maanden een bijzondere band met haar schoonouders, die haar enorm steunden nadat ze besloot haar beide borsten te laten amputeren ter preventie van borstkanker.


Vooral schoonma Jane was een rots in de branding voor Angelina. Nu willen Brad en Angelina dat zijn ouders meer tijd kunnen doorbrengen met Brad, Angelina en hun zes kinderen.

"De operatie van Angelina heeft de hele familie dichter bij elkaar gebracht? Jane was een enorme steun voor Angelina. In het verleden brachten ze maar weinig tijd samen door, maar nu wil Angelina dat Jane in de buurt blijft. De schok van wat Angelina doorstond heeft hen dichter bij elkaar gebracht", aldus een bron in het magazine Grazia.

Brad en Angelina, van wie wordt aangenomen dat ze deze zomer zouden trouwen, zijn begonnen met de renovatie van de voormalige duiventil bij Chateau Miraval in het Zuid-Franse Correns. Daar krijgen zijn ouders een permanente verblijfplaats zodat ze kunnen komen en gaan wanneer ze willen.

"Het wordt een prachtige cottage. Brad wil het zijn oudjes zo comfortabel mogelijk maken, want het ziet er naar uit dat ze een hele tijd zullen blijven", aldus een ingewijde.

Vorig weekend overleed Angelina's tante Debbie Martin op haar 61ste aan borstkanker.

28-05-2013 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NFL-ster jaagt snelheidsduivel Justin Bieber stuipen op het lijf

NFL-ster jaagt snelheidsduivel Justin Bieber stuipen op het lijf

http://oi41.tinypic.com/egr1q1.jpg

Het voorbije weekend probeerde de voormalige NFL-ster Keyshawn Johnson een hartig woordje te wisselen met Justin Bieber, die in de buurt van zijn huis met zijn Ferrari aan het scheuren was. Bieber vluchtte echter als een bang kind in zijn huis en weigerde Johnson te woord te staan. Dat meldden ooggetuigen aan TMZ.


Johnson, een beer van een vent, verliet zondagavond net een feestje in de bewaakte residentiële wijk in Calabasas. Johnson had zijn kind in zijn auto toen Bieber aan hoge snelheid met zijn Ferrari voorbij scheurde.

Johnson oordeelde dat Bieber anderen in gevaar bracht. Hij was woedend, bracht zijn kind naar huis en zette de achtervolging in in zijn Prius.

Aangekomen bij het huis van Bieber blokkeerde hij met zijn wagen de Ferrari van de zanger op de oprit. Hij stapte uit en wilde Bieber onder vier ogen spreken. Maar de zanger vluchtte in zijn huis en weigerde nog buiten te komen. Stelt u het zich voor: Johnson meet 1,92 meter en weegt goed negentig kilo, Bieber komt niet hoger dan 1,72 meter en amper zestig kilo.

Minstens twee mensen belden die avond de politie om te melden dat Bieber als een gek in de buurt rondreed. Het kwam hem op een berisping van de politie te staan.

Maar er is meer: volgens de bronnen van TMZ waren er verscheidene getuigen die er heel zeker van zijn dat het Bieber was die de auto bestuurde. Bovendien leek hij volgens enkele getuigen stoned op dat moment.

28-05-2013 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Vermoorde Nederlandse volleybalster was zwanger"

"Vermoorde Nederlandse volleybalster was zwanger"

http://oi43.tinypic.com/2sacljs.jpg

De vermoorde Nederlandse ex-topvolleybalster Ingrid Visser was zwanger. Dat meldt de regionale Spaanse krant Levante-EMV. Het was al bekend dat Visser en haar partner Lodewijk Severein in Murcia waren voor een afspraak bij een vruchtbaarheidskliniek. Ze kwamen op 14 mei niet bij de kliniek opdagen, ondanks het feit dat ze daar bekend stonden als punctueel. Levante-EMV beroept zich op 'betrouwbare bronnen' die de krant wisten te vertellen dat Visser iets meer dan drie maanden zwanger was.

Het stel zou de afspraak bij de vruchtbaarheidskliniek hebben aangegrepen voor een zakelijke ontmoeting met de voormalige technisch directeur van volleybalclub Murcia. Hij geldt nu als één van de verdachten in de zaak. Er zijn drie verdachten opgepakt.

Geschokt
De nabestaanden van de vermoorde Nederlandse ex-topvolleybalster Ingrid Visser en haar partner Lodewijk Severein zijn geschokt over de publicatie van details rond de dood van de twee slachtoffers. "De publicatie in Spaanse media was onnodig en bovendien zijn nabestaanden nog niet over de omstandigheden ingelicht", zei een woordvoerster van de families in Murcia. Ze noemde als voorbeeld berichten over de veronderstelde zwangerschap van Visser op het moment van haar dood. "Vooral omdat de familie dat niet wist", luidt het.

28-05-2013 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul de Leeuw heeft spijt van parodie rond moord Woolwich

Paul de Leeuw heeft spijt van parodie rond moord Woolwich

http://oi39.tinypic.com/346t189.jpg

Paul de Leeuw heeft spijt van de parodie in zijn tv-show 'Langs de Leeuw', waarin komieken de draak staken met de moord op de Britse soldaat Lee Rigby. "Ik draag verantwoordelijkheid voor de show! En het spijt me ten zeerste", reageert Paul op de kritiek.


Twee dagen geleden probeerde De Leeuw de verantwoordelijkheid nog van zich af te schuiven. "De Kwis is een zelfstandig item in het programma, waar ik de inhoud op voorhand ook niet van ken. Don't shoot the messenger", klonk het nadat de Britse boulevardpers er een staatszaak van gemaakt had.

In 'Langs de Leeuw' was zaterdag te zien hoe acteurs met bebloede slagersmessen naar de kijkers zwaaien, een duidelijke verwijzing naar de moord op de militair in Londen. Ze moesten zogezegd de Engelse inzending van het 'Eurocrisis Songfestival' voorstellen.

Cabaretiers Joep van Deudekom, Rob Urgert, Niels van der Laan en Jeroen Woe reageerden intussen ook al op de kritiek. "De aanslag in Engeland was schokkend en is een menselijk drama. Dat is niet alleen de publieke opinie, maar ook de mening van de VARA, van Paul de Leeuw en van ons als makers van de Kwis", klinkt het.

28-05-2013 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears wil weer trouwen

Britney Spears wil weer trouwen

http://oi43.tinypic.com/35jmb2q.jpg

Britney Spears is dol op haar nieuwe liefje David Lucado. De 31-jarige zangeres wil zich dan ook zo snel mogelijk verloven.


De twee kennen elkaar pas sinds februari dit jaar, maar volgens een ingewijde is David (27) als een blok voor Britney gevallen. "David wil trouwen en Britney vindt dat een uitstekend idee", zegt de bron tegen het Britse tijdschrift Now.

Ondertussen is papa Spears wat minder enthousiast. "Hij vindt David een prima kerel", gaat de insider verder. "Maar ze kennen elkaar net en Jamie hoopt dat Britney geen overhaaste beslissingen neemt."

De bezorgdheid van Jamie Spears is niet geheel onterecht. Britney was in 2004 al kortstondig getrouwd met jeugdliefde Jason Alexander. Niet veel later stapte ze met Kevin Federline in het huwelijksbootje en in 2011 verloofde ze zich met Jason Trawick. Maar in januari dit jaar gingen ook zij uit elkaar.

28-05-2013 om 10:20 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
27-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Louis Talpe 'vergeet' cheque voor gratis waxen

Louis Talpe 'vergeet' cheque voor gratis waxen

http://oi44.tinypic.com/30tjt6c.jpg

De West-Vlaamse acteur Louis Talpe, bekend van de reeksen 'Spring', 'De Kotmadam' en 'Goesting', werd na zijn benoeming tot Meest Sexy Man van Nederland overladen met prijzen. Maar niet alles ging mee naar huis. Hij vergat namelijk een cheque "ter waarde van een paar duizend euro" in Amsterdam.


Met de cheque kan de acteur uit de Nederlandse soap 'Goede Tijden, Slechte Tijden' zich een jaar lang gratis laten waxen. In 'Manneke Paul' bekende hij dat hij de prijs was vergeten. Paul de Leeuw vroeg hem vervolgens of hij zich wel eens liet waxen. "Nee, ik ben niet van het waxen. Het is op bepaalde plekken allemaal clean zoals het hoort, maar niet gewaxt", antwoordde Louis.

Talpé  werd vorige week door het magazine Glossy met de titel bekroond. Naast de cheque kreeg hij ook een bakfiets en een hoop ondergoed.

27-05-2013 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown riskeert celstraf na ongeval met vluchtmisdrijf

Chris Brown riskeert celstraf na ongeval met vluchtmisdrijf

http://oi39.tinypic.com/1zd0qw3.jpg

De politie van Los Angeles is een onderzoek gestart naar Chris Brown, die na een ongeval vluchtmisdrijf pleegde en gezien zijn probatie daarmee een celstraf riskeert.


Vorige week reed Chris Brown een wagen aan. Hij weigerde de bestuurster van die wagen zijn papieren te tonen en volgens TMZ verschafte hij haar bovendien onjuiste informatie over zijn verzekering. Toen de vrouw zijn identiteitspapieren vroeg, wilde hij die evenmin tonen. Dat staat gelijk aan vluchtmisdrijf, oordeelt de politie.

Brown is nog vrij onder voorwaarden nadat hij in 2009 werd veroordeeld voor het mishandelen van zijn toenmalige vriendin Rihanna. Eén van zijn probatievoorwaarden is dat hij geen enkele wet overtreedt. Indien de rechter oordeelt dat hij de wet overtrad door de plek van het ongeval te verlaten zonder de wettelijk vereiste informatie prijs te geven, kan hij voor vier jaar de cel in vliegen. De politie van Los Angeles wil Brown verhoren.

27-05-2013 om 22:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elke Pattyn wordt anker van 'VTM Nieuws'

Elke Pattyn wordt anker van 'VTM Nieuws'

http://oi41.tinypic.com/2rfr5v7.jpg

Journaliste Elke Pattyn gaat deze zomer het 'VTM Nieuws' presenteren. Ze wordt het vijfde nieuwsanker, naast vaste waarden Dany Verstraeten, Stef Wauters, Catherine Moerkerke en Birgit Van Mol.

Elke Pattyn werkt al ruim acht jaar op de nieuwsdienst van VTM. Als journaliste trok ze al verschillende keren naar het buitenland. Zo bracht ze onder meer verslag uit van de kernramp in Fukushima in Japan en de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Pattyn wordt ook opnieuw het gezicht van 'Telefacts Zomer', vanaf 30 mei elke dinsdag- en donderdagavond bij VTM.

27-05-2013 om 22:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Will Smith: "Showbizz is een verslavende drug"

Will Smith: "Showbizz is een verslavende drug"

http://oi41.tinypic.com/jt5law.jpg

27-05-2013 om 22:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps! Koala urineert op sacoche van Geri Halliwell

Oeps! Koala urineert op sacoche van Geri Halliwell

http://oi44.tinypic.com/2uo51sk.jpg

Geri Halliwell maakt momenteel Australië onveilig en dat zullen we geweten hebben. De voormailge Spice Girl zal alvast de ontmoeting met een koala in de Taronga Zoo in Sydney niet licht vergeten. Het dier plaste namelijk op haar handtas. Als verwelkoming Down Under kan dat tellen.

De Britse popster is naar de andere kant van de wereld afgezakt om te zetelen in de jury van Australia's Got Talent. Samen met dochter Bluebelle verkende ze de prachtige zoo van Sydney maar het bezoek liep niet geheel volgens plan.

Een koala vond er niet beter op dan zijn behoefte te doen op de sacoche van 'Ginger Spice'. De 40-jarige Halliwell nam het 'accidentje' gelukkig sportief op en postte een foto van het voorval op Twitter.

27-05-2013 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Johnny de Mol had seks met zijn gasten"

"Johnny de Mol had seks met zijn gasten"

http://oi40.tinypic.com/308d36q.jpg

Volgens voormalig Nederlands voetballer Johan Derksen heeft televisiemaker Johnny de Mol heel wat amoureuze avonturen beleefd tijdens de opnames voor zijn programma 'Waar is de Mol?' waarin Johnny met een bekendheid naar een buitenlandse bestemming trok.

"Toen ik wegging, zei Johnny: 'Je bent de eerste gast die ik niet heb geneukt'", verklaarde Derksen over de huidige vriend van Josje Huisman (K3).

Johnny de Mol ontving in 'Waar is de Mol?' onder meer Katja Schuurman, Estelle Gullit en Yolante Cabau-Sneijder.

27-05-2013 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schittert David Beckham weldra op het witte doek?

Schittert David Beckham weldra op het witte doek?

http://oi39.tinypic.com/ivdfv4.jpg

Nu David Beckham zijn voetbalschoenen definitief aan de haak heeft gehangen, is hij op zoek naar een nieuwe manier om zijn tijd in te vullen. Aan tuinieren denkt de 'gepensioneerde' Becks natuurlijk niet. Wel zou hij het dolgraag maken in de filmwereld. Maatje Tom Cruise is alvast bereid om zijn filmcarrière te lanceren, zo schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite Showbizspy.


"David heeft er altijd van gedroomd om mee te spelen in een actiefilm. Heel lang geleden beloofde Tom hem dat hij zou helpen om zijn dromen waar te maken", aldus een bron aan de website.

"Uiteraard is David nog steeds gek op voetbal, maar hij beseft dat hij  alles uit zijn carrière heeft gehaald wat erin zat. Nu hij nog jong genoeg is om stoere rollen te bemachten, weet hij dat het perfecte moment is aangebroken om in de filmindustrie te stappen."

Ondanks het feit dat Posh en Becks sinds het hele Scientology-gebeuren niet zoveel contact meer hebben met Tom Cruise, zou de filmster toch bereid zijn om David een duwtje in de rug te geven. De twee heren hebben het contact trouwens altijd behouden. Benieuwd of Cruise zijn belofte kan waarmaken en we David Beckham ooit zullen zien schitteren op het witte doek...

Mocht het er ooit van komen, zou jij dan gaan kijken? Laat het ons zeker weten via de reacties!

27-05-2013 om 11:41 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
26-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow krijgt klachten over lichaamsgeur

Gwyneth Paltrow krijgt klachten over lichaamsgeur

http://oi39.tinypic.com/34zacz5.jpg

Gwyneth Paltrow mag dan wel zijn uitgeroepen tot de mooiste vrouw van de planeet, blijkbaar ziet de 'Iron Man 3'-actrice er duizend keer beter uit dan dat ze ruikt. Op het MET-gala in New York, dat doorging op 6 mei, zouden verschillende gasten immers geklaagd hebben over de lichaamsgeur van mevrouw Chris Martin, zo schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite Showbizspy.


"Gwyneth zag er 'picture-perfect' uit, maar door de warme lampen is ze een beetje beginnen te stinken", aldus een insider. "Het was redelijk hard en ze had niets door. Ik heb zeker twee mensen gezien die met hun handen hun neus dichtknepen nadat ze haar voorbijliepen."

"Gwyneth heeft gehoord dat deodorants die aluminiumverbindingen bevatten kankerverwekkend zijn. Maar als ze nu nieuwe deo's aan het uitproberen is, faalt ze in elk geval. Zelf zegt ze liever te stinken dan dood te gaan."

"Stom en super heet"
Eerder liet Paltrow al weten dat ze nooit meer naar het MET-gala zou gaan: "Dit is de laatste keer dat ik geweest ben. Het was zo stom", sprak de actrice in een interview met USA Today. "Het was super heet en veel te druk. Ik heb er absoluut niet van genoten", voegde Paltrow eraan toe.

26-05-2013 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roze Palm voor erotische homothriller

Roze Palm voor erotische homothriller

http://oi42.tinypic.com/23jliwx.jpg

De erotische homothriller 'L'inconnu du Lac' heeft gisterenavond de Roze Palm gewonnen. De film, die vertelt over een moordenaar die tot veel rumoer leidt onder de bezoekers van een cruiseplek, draaide in het programma 'Un Certain Regard'.


De Queer Palm wordt sinds 2010 uitgereikt aan een film in één van de programma's die volgens de jury een positieve bijdrage levert aan de internationale beeldvorming van homoseksuelen.

'L'inconnu du lac', waarin veel expliciet naakt en homoseks te zien is, werd door critici al geprezen om de manier waarop de gang van zaken op een cruiseplek wordt geschetst. Het gaat mannen echt niet alleen om de seks, maar ze kunnen hier ook onder elkaar helemaal zichzelf zijn.

Er was dit jaar in Cannes sowieso veel expliciete seks tussen partners van hetzelfde geslacht te zien. In 'Behind the Candelabra', een filmbiografie over het leven van pianist Liberace, bedrijven Michael Douglas en Matt Damon samen de liefde. En een van de meest besproken fragmenten van het festival was een lesbische seksscène van een kwartier in competitiefilm 'La Vie d'Adele', die wordt gezien als grote kanshebber voor de Gouden Palm. Die wordt vanavond uitgereikt.

26-05-2013 om 21:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Katy Perry aan het daten met Robert Pattinson"

"Katy Perry aan het daten met Robert Pattinson"

http://oi44.tinypic.com/1z2fy1u.jpg

Robert Pattinson en Kristen Stewart besloten vorige week definitief een einde te maken aan hun relatie. Volgens Daily Star heeft niemand minder dan Katy Perry met de breuk te maken. Want vlak voordat het acteurskoppel uit elkaar ging, gingen Robert en Katy samen op date. "Het was duidelijk dat er chemie tussen de twee was", aldus Bella Rapone, een vriendin van Katy.


Volgens Rapone was Robert woedend op Russell Brand en John Mayer, om de manier waarop ze Katy behandelden. En Katy zou er op haar beurt niks van kunnen begrijpen dat Robert zijn ex Kristen terugnam nadat ze hem had bedrogen.

"Ze zijn allebei erg ongelukkig geweest in de liefde en daarom voelen ze zich verwant. Katy vindt hem heel erg schattig en Robert voelt zich erg tot haar aangetrokken", vertelt Bella.

26-05-2013 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!