Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

27-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown riskeert celstraf na ongeval met vluchtmisdrijf

Chris Brown riskeert celstraf na ongeval met vluchtmisdrijf

http://oi39.tinypic.com/1zd0qw3.jpg

De politie van Los Angeles is een onderzoek gestart naar Chris Brown, die na een ongeval vluchtmisdrijf pleegde en gezien zijn probatie daarmee een celstraf riskeert.


Vorige week reed Chris Brown een wagen aan. Hij weigerde de bestuurster van die wagen zijn papieren te tonen en volgens TMZ verschafte hij haar bovendien onjuiste informatie over zijn verzekering. Toen de vrouw zijn identiteitspapieren vroeg, wilde hij die evenmin tonen. Dat staat gelijk aan vluchtmisdrijf, oordeelt de politie.

Brown is nog vrij onder voorwaarden nadat hij in 2009 werd veroordeeld voor het mishandelen van zijn toenmalige vriendin Rihanna. Eén van zijn probatievoorwaarden is dat hij geen enkele wet overtreedt. Indien de rechter oordeelt dat hij de wet overtrad door de plek van het ongeval te verlaten zonder de wettelijk vereiste informatie prijs te geven, kan hij voor vier jaar de cel in vliegen. De politie van Los Angeles wil Brown verhoren.

27-05-2013 om 22:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elke Pattyn wordt anker van 'VTM Nieuws'

Elke Pattyn wordt anker van 'VTM Nieuws'

http://oi41.tinypic.com/2rfr5v7.jpg

Journaliste Elke Pattyn gaat deze zomer het 'VTM Nieuws' presenteren. Ze wordt het vijfde nieuwsanker, naast vaste waarden Dany Verstraeten, Stef Wauters, Catherine Moerkerke en Birgit Van Mol.

Elke Pattyn werkt al ruim acht jaar op de nieuwsdienst van VTM. Als journaliste trok ze al verschillende keren naar het buitenland. Zo bracht ze onder meer verslag uit van de kernramp in Fukushima in Japan en de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Pattyn wordt ook opnieuw het gezicht van 'Telefacts Zomer', vanaf 30 mei elke dinsdag- en donderdagavond bij VTM.

27-05-2013 om 22:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Will Smith: "Showbizz is een verslavende drug"

Will Smith: "Showbizz is een verslavende drug"

http://oi41.tinypic.com/jt5law.jpg

27-05-2013 om 22:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps! Koala urineert op sacoche van Geri Halliwell

Oeps! Koala urineert op sacoche van Geri Halliwell

http://oi44.tinypic.com/2uo51sk.jpg

Geri Halliwell maakt momenteel Australië onveilig en dat zullen we geweten hebben. De voormailge Spice Girl zal alvast de ontmoeting met een koala in de Taronga Zoo in Sydney niet licht vergeten. Het dier plaste namelijk op haar handtas. Als verwelkoming Down Under kan dat tellen.

De Britse popster is naar de andere kant van de wereld afgezakt om te zetelen in de jury van Australia's Got Talent. Samen met dochter Bluebelle verkende ze de prachtige zoo van Sydney maar het bezoek liep niet geheel volgens plan.

Een koala vond er niet beter op dan zijn behoefte te doen op de sacoche van 'Ginger Spice'. De 40-jarige Halliwell nam het 'accidentje' gelukkig sportief op en postte een foto van het voorval op Twitter.

27-05-2013 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Johnny de Mol had seks met zijn gasten"

"Johnny de Mol had seks met zijn gasten"

http://oi40.tinypic.com/308d36q.jpg

Volgens voormalig Nederlands voetballer Johan Derksen heeft televisiemaker Johnny de Mol heel wat amoureuze avonturen beleefd tijdens de opnames voor zijn programma 'Waar is de Mol?' waarin Johnny met een bekendheid naar een buitenlandse bestemming trok.

"Toen ik wegging, zei Johnny: 'Je bent de eerste gast die ik niet heb geneukt'", verklaarde Derksen over de huidige vriend van Josje Huisman (K3).

Johnny de Mol ontving in 'Waar is de Mol?' onder meer Katja Schuurman, Estelle Gullit en Yolante Cabau-Sneijder.

27-05-2013 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schittert David Beckham weldra op het witte doek?

Schittert David Beckham weldra op het witte doek?

http://oi39.tinypic.com/ivdfv4.jpg

Nu David Beckham zijn voetbalschoenen definitief aan de haak heeft gehangen, is hij op zoek naar een nieuwe manier om zijn tijd in te vullen. Aan tuinieren denkt de 'gepensioneerde' Becks natuurlijk niet. Wel zou hij het dolgraag maken in de filmwereld. Maatje Tom Cruise is alvast bereid om zijn filmcarrière te lanceren, zo schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite Showbizspy.


"David heeft er altijd van gedroomd om mee te spelen in een actiefilm. Heel lang geleden beloofde Tom hem dat hij zou helpen om zijn dromen waar te maken", aldus een bron aan de website.

"Uiteraard is David nog steeds gek op voetbal, maar hij beseft dat hij  alles uit zijn carrière heeft gehaald wat erin zat. Nu hij nog jong genoeg is om stoere rollen te bemachten, weet hij dat het perfecte moment is aangebroken om in de filmindustrie te stappen."

Ondanks het feit dat Posh en Becks sinds het hele Scientology-gebeuren niet zoveel contact meer hebben met Tom Cruise, zou de filmster toch bereid zijn om David een duwtje in de rug te geven. De twee heren hebben het contact trouwens altijd behouden. Benieuwd of Cruise zijn belofte kan waarmaken en we David Beckham ooit zullen zien schitteren op het witte doek...

Mocht het er ooit van komen, zou jij dan gaan kijken? Laat het ons zeker weten via de reacties!

27-05-2013 om 11:41 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
26-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow krijgt klachten over lichaamsgeur

Gwyneth Paltrow krijgt klachten over lichaamsgeur

http://oi39.tinypic.com/34zacz5.jpg

Gwyneth Paltrow mag dan wel zijn uitgeroepen tot de mooiste vrouw van de planeet, blijkbaar ziet de 'Iron Man 3'-actrice er duizend keer beter uit dan dat ze ruikt. Op het MET-gala in New York, dat doorging op 6 mei, zouden verschillende gasten immers geklaagd hebben over de lichaamsgeur van mevrouw Chris Martin, zo schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite Showbizspy.


"Gwyneth zag er 'picture-perfect' uit, maar door de warme lampen is ze een beetje beginnen te stinken", aldus een insider. "Het was redelijk hard en ze had niets door. Ik heb zeker twee mensen gezien die met hun handen hun neus dichtknepen nadat ze haar voorbijliepen."

"Gwyneth heeft gehoord dat deodorants die aluminiumverbindingen bevatten kankerverwekkend zijn. Maar als ze nu nieuwe deo's aan het uitproberen is, faalt ze in elk geval. Zelf zegt ze liever te stinken dan dood te gaan."

"Stom en super heet"
Eerder liet Paltrow al weten dat ze nooit meer naar het MET-gala zou gaan: "Dit is de laatste keer dat ik geweest ben. Het was zo stom", sprak de actrice in een interview met USA Today. "Het was super heet en veel te druk. Ik heb er absoluut niet van genoten", voegde Paltrow eraan toe.

26-05-2013 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roze Palm voor erotische homothriller

Roze Palm voor erotische homothriller

http://oi42.tinypic.com/23jliwx.jpg

De erotische homothriller 'L'inconnu du Lac' heeft gisterenavond de Roze Palm gewonnen. De film, die vertelt over een moordenaar die tot veel rumoer leidt onder de bezoekers van een cruiseplek, draaide in het programma 'Un Certain Regard'.


De Queer Palm wordt sinds 2010 uitgereikt aan een film in één van de programma's die volgens de jury een positieve bijdrage levert aan de internationale beeldvorming van homoseksuelen.

'L'inconnu du lac', waarin veel expliciet naakt en homoseks te zien is, werd door critici al geprezen om de manier waarop de gang van zaken op een cruiseplek wordt geschetst. Het gaat mannen echt niet alleen om de seks, maar ze kunnen hier ook onder elkaar helemaal zichzelf zijn.

Er was dit jaar in Cannes sowieso veel expliciete seks tussen partners van hetzelfde geslacht te zien. In 'Behind the Candelabra', een filmbiografie over het leven van pianist Liberace, bedrijven Michael Douglas en Matt Damon samen de liefde. En een van de meest besproken fragmenten van het festival was een lesbische seksscène van een kwartier in competitiefilm 'La Vie d'Adele', die wordt gezien als grote kanshebber voor de Gouden Palm. Die wordt vanavond uitgereikt.

26-05-2013 om 21:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Katy Perry aan het daten met Robert Pattinson"

"Katy Perry aan het daten met Robert Pattinson"

http://oi44.tinypic.com/1z2fy1u.jpg

Robert Pattinson en Kristen Stewart besloten vorige week definitief een einde te maken aan hun relatie. Volgens Daily Star heeft niemand minder dan Katy Perry met de breuk te maken. Want vlak voordat het acteurskoppel uit elkaar ging, gingen Robert en Katy samen op date. "Het was duidelijk dat er chemie tussen de twee was", aldus Bella Rapone, een vriendin van Katy.


Volgens Rapone was Robert woedend op Russell Brand en John Mayer, om de manier waarop ze Katy behandelden. En Katy zou er op haar beurt niks van kunnen begrijpen dat Robert zijn ex Kristen terugnam nadat ze hem had bedrogen.

"Ze zijn allebei erg ongelukkig geweest in de liefde en daarom voelen ze zich verwant. Katy vindt hem heel erg schattig en Robert voelt zich erg tot haar aangetrokken", vertelt Bella.

26-05-2013 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Chris Brown woont weer samen met Karrueche Tran"

"Chris Brown woont weer samen met Karrueche Tran"

http://oi44.tinypic.com/35b84kx.jpg

Het ziet ernaar uit dat Chris Brown sinds de breuk met Rihanna weer voluit voor zijn ex Karrueche Tran gaat. Bronnen vertelden aan TMZ dat de twee nu al weer samenwonen. Tran zou sinds het begin van deze maand zijn ingetrokken in de villa van Chris in de Hollywood Hills.


Toch is Karrueche niet helemaal zeker van een goede afloop tussen haar en Chris, want volgens de bronnen heeft ze haar eigen appartement nog aangehouden. Wel heeft ze bijna al haar spullen naar het huis gebracht.

Chris en Karrueche maken er geen geheim van dat ze het weer willen proberen samen. Ze worden regelmatig samen gespot. Zo waren ze met z'n tweetjes bij de afterparty van de Billboard Awards.

26-05-2013 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zesduizend fans kijken naar seizoensfinale Thuis

Zesduizend fans kijken naar seizoensfinale Thuis

http://oi40.tinypic.com/2rcu6w9.jpg

Zowat zesduizend fans van de VRT-serie 'Thuis' trokken vandaag naar Mechelen voor de jaarlijkse Thuisdag. Ze hebben er in avant-première de laatste aflevering van het seizoen kunnen meepikken.


Op 31 mei zendt Eén de laatste aflevering uit van het achttiende seizoen van de populaire soap. Trouwe fans konden vandaag echter al terecht bij Utopolis in Mechelen, waar de jaarlijkse Thuisdag plaatsvond.

3.400ste aflevering
"Die staat dit jaar in het teken van THUIS@themovies", stelt Eén-persmedewerker Pieter Van Eyndhoven. "Zo'n 6.000 fans zijn vandaag naar Mechelen afgezakt. Ze konden op groot scherm in avant-première naar de seizoensfinale kijken, die volgende vrijdag op tv wordt uitgezonden. Het gaat intussen om de 3.400ste aflevering van de reeks."

De fans konden tijdens handtekeningsessies ook een praatje slaan met de acteurs. 'Thuis' is, na de VTM-serie 'Familie', de langstlopende Vlaamse serie.

26-05-2013 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gouden Palm Filmfestival van Cannes voor 'La vie d'Adéle' van Abdellatif Kechiche

Gouden Palm Filmfestival van Cannes voor 'La vie d'Adéle' van Abdellatif Kechiche

http://oi40.tinypic.com/5ma7uc.jpg

Op het filmfestival van Cannes is zondag de Gouden Palm voor de beste film toegekend aan de drie uur durende Franse lesbische liefdesfilm 'La vie d'Adèle' van Abdellatif Kechiche, zo maakte de jury aan het eind van het belangrijkste filmfestival ter wereld bekend.


De regisseur deelt de prijs met zijn twee actrices, Adèle Exarchopoulos en Léa Seydoux.

De tweede meest prestigieuze prijs, die van de jury, ging naar de Japanner Hirokazu Kore-Eda en zijn film 'Soshite chichi ni naru' (Zo de vader, zo de zoon)".

De Grote Prijs was voor 'Inside Llewyn Davis'van de gebroeders Ethan en Joel Coen.

De prijs voor de beste acteur was voor de Amerikaan Bruce Dern in 'Nebraska' van Alexander Payne. Die voor de beste actrice was voor Bérénice Bejo in 'Le Passé' (Het Verleden) van Asghar Farhadi (Iran).

De onderscheiding voor de beste regie ging naar de Mexicaan Amat Ascalante en zijn film 'Heli'.

De Chinees Jia Zhangke kreeg voor 'A touch of sin' de prijs voor het beste scenario.

De Caméra d'or, een beste eerste film bekronend, was voor 'Ilo Ilo' van de Singaporese regisseur Anthony Chen.

De Gouden Palm voor de beste kortfilm ging naar 'Saf' van Byoung-gon uit Zuid-Korea.

Op het 66ste filmfestival van Cannes waren er twintig films in competitie. Leden van de door regisseur Steven Spielberg voorgezeten jury waren onder meer Nicole Kidman, Christoph Waltz en Ang Lee.

De Gouden Palm van vorig jaar was voor de Oostenrijkse regisseur Michael Haneke.

26-05-2013 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rita Ora geeft op podium liefde voor Calvin Harris toe

Rita Ora geeft op podium liefde voor Calvin Harris toe

http://oi39.tinypic.com/2rnymhw.jpg

Rita Ora is al even aan het daten met dj Calvin Harris, maar volgens The Sun zijn de twee intussen een stapje verder. Rita is namelijk verliefd. Dat heeft ze onthuld tijdens een optreden in een café in Parijs.


Vlak voordat ze een nieuw nummer inzette, zei ze: "Dit liedje heet Out Of Love, niet meer verliefd en dat terwijl ik nu juist echt verliefd ben".

De Britse krant schrijft dat het nummer gaat over de breuk tussen haar en Rob Kardashian, deze relatie eindigde in december nadat Rob haar had beschuldigd van vreemdgaan. Calvin Harris en Ora zouden twee weken geleden al kussend zijn gespot in Las Vegas.

25-05-2013 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liberaces blinde poedel wint Palm Dog

Liberaces blinde poedel wint Palm Dog

http://oi39.tinypic.com/ftpzdz.jpg

De eerste prijs voor 'Behind the Candelabra', de biografiefilm van entertainer Liberace, is binnen. Het drama met in de hoofdrollen Michael Douglas en Matt Damon won gisterenavond op het Festival van Cannes de Palm Dog, de ludieke prijs voor de beste hondenrol van het festival.


De prijs, die bestaat uit een versierde halsband, ging naar Baby Boy, de bijna-blinde poedel die een glansrol speelt in de film. Het diertje zorgt ervoor dat Liberace (Douglas) en zijn grote liefde Scott (Damon) elkaar leren kennen. De beroemde pianist hield een groot aantal honden in zijn enorme villa.

De tweede prijs ging naar de honden uit 'The Bling Ring', de film die Sofia Coppola maakte over een bende tieners die beroemde Hollywoodsterren beroven. De Nederlandse film 'Borgman' van Alex van Warmerdam, waarin ook honden figureren, viel buiten de prijzen.

De jury van de Palm Dog merkte op dat dieren het dit jaar in Cannes uitzonderlijk zwaar hadden. In diverse films worden honden doodgereden, gewurgd of afgemaakt met kruisbogen. De Palm Dog werd dit jaar voor de 13de keer uitgereikt. De beroemdste winnaar tot nu toe is Uggy, de terriër uit 'The Artist'.

25-05-2013 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Billy Joel raakte in diepe depressie na 9/11

Billy Joel raakte in diepe depressie na 9/11

http://oi39.tinypic.com/2u8e35w.jpg

Billy Joel heeft geen drankprobleem. Maar de rock 'n roll-legende geeft wel toe dat hij drank nodig heeft om om te kunnen gaan met zijn depressieve buien sinds 9/11.


Na de aanslagen op de twin towers in New York gebruikte Billy 'drank als medicijn' in plaats van voorgeschreven medicijnen. "Het ging niet goed met me. Ik was niet gefocust. Ik raakte in een diepe, diepe depressie na 9/11", onthult hij in een interview met de krant The New York Times.

"Ik raakte helemaal van slag door 9/11 en ik weet niet eens of ik daar inmiddels van hersteld ben. Het doet echt pijn dat iemand een ander dat kan aandoen", legt Billy uit. De singer-songwriter zou de drank nooit helemaal willen laten staan. "Af en toe neem ik een glas wijn en ik ga dat niet verbergen", besluit hij.

25-05-2013 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian scheldt paparazzo de huid vol

Kim Kardashian scheldt paparazzo de huid vol

http://oi44.tinypic.com/2rn8y0w.jpg

Kim Kardashian was even alle paparazzi beu toen ze samen met haar moeder Kris Jenner aankwam op het vliegveld van Los Angeles. Op een video op de website van Perez Hilton is te zien dat de realityster een cameraman behoorlijk uit begon te schelden.


In het begin was Kim nog aardig, maar als ze zich door alle fotografen door heeft geworsteld om bij haar auto te komen, gaat ze door het lint. Op het moment dat ze in wil stappen, ziet ze dat een fotograaf aan de andere kant ook de deur open heeft gedaan om zo kiekjes te kunnen maken van de zwangere Kardashian. "Doe die fucking deur dicht, idioot", roept ze naar hem.

Toen hij dit deed, stapte ze snel in en ze gooide de deur achter zich dicht. Vervolgens ontstond er een opstootje tussen een van haar bodyguards en de cameraman.

25-05-2013 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kato uit de kleren in fel bekritiseerde clip

Kato uit de kleren in fel bekritiseerde clip

http://oi40.tinypic.com/2a2sxz.jpg

Zangeres Kato (21) wil in de clip van haar nieuwste single 'Sugar Rush' duidelijk haar imago van 'braaf meisje' van zich afschudden. Nogal letterlijk zelfs. Ze ontdoet zich immers van een groot deel van haar klederdracht en schuwt de intieme scènes niet.


Op YouTube werd de video al meer dan 135.000 keer bekeken, maar de Idoolkandidate editie 2011 krijgt er ook fors de wind van voren. "Wansmakelijk", luidt het onder meer. Anderen nemen dan weer de verdediging van Kato's koerswijziging op zich. Over smaken valt niet te twisten

25-05-2013 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West projecteert nieuwe single op Gentse Boekentoren en Gravensteen

Kanye West projecteert nieuwe single op Gentse Boekentoren en Gravensteen

http://oi39.tinypic.com/2z6uxe9.jpg

Kanye West zal morgenavond de videoclip van zijn nieuwe single 'New Slaves' op de gevel van Gentse gebouwen projecteren. Op de website van West worden projecties tegen onder andere de Boekentoren en het Gravensteen aangekondigd.

West lanceerde vorige week zijn single 'New Slaves' met een stunt. De videoclip van het nummer werd vorige vrijdag in een zestigtal steden wereldwijd tegelijkertijd geprojecteerd tegen de gevels van gebouwen.

'New Slaves' is het eerste nummer uit het nieuwe, zesde album van Kanye West, 'Yeesus'.

Gisteravond maakte West op zijn website een nieuwe reeks projecties bekend in onder meer Cannes, Amsterdam, Birmingham en Gent.

De beelden zullen geprojecteerd worden op het Gravensteen, de Boekentoren en twee gebouwen in de Belfortstraat en de Sint-Pietersnieuwstraat. Dit is de planning: Boekentoren (21.30 tot 22.30 uur), Gravensteen (22.30 tot 23.30 uur), Sint-Pietersnieuwstraat (23.30 tot 00.30 uur) en Belfortstraat (00.30 tot 01.30 uur).

25-05-2013 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jurk Mariah Carey schiet los tijdens live show

Jurk Mariah Carey schiet los tijdens live show

http://oi42.tinypic.com/2z3p1xi.jpg

Gênant moment voor Mariah Carey: tijdens een praatje in de 'Good Morning America'-show schoot de achterkant van haar jurk plots open. De verantwoordelijken voor de styling waren er als de kippen bij om de schade te herstellen, maar toch diende de zangeres een hele tijd zelf het lapje textiel op de juiste plaats te houden. Al kon ze ook rekenen op een helpende hand van presentatrice Lara Spencer...


Met een humoristische knipoog lachte Carey het voorval uiteindelijk van zich af. "Dit wordt een YouTube-momentje, vrees ik", klonk het op een gegeven moment. En of, mooie Mariah. De Amerikaanse excuseerde zich ook bij ontwerpster Donatella Versace omdat ze haar creatie ongewild in een slecht daglicht plaatste.

Einde van haar lijdensweg? Niet echt, want in haar volgende outfit vloekte ze ook nog eens omdat ze in de knoop lag met haar microfoonset. In een land als Amerika staat zoiets gelijk aan heiligschennis.

Na haar optreden bedankte ze haar fans omdat ze zo geduldig gebleven zijn. Mariah lag recent nog onder vuur omdat ze tijdens een medley in 'American Idol' geplaybackt zou hebben.

25-05-2013 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry geeft 8,64 miljoen uit aan twee nieuwe stulpjes

Katy Perry geeft 8,64 miljoen uit aan twee nieuwe stulpjes

http://oi43.tinypic.com/52dkxg.jpg

De hitmachine Katy Perry heeft zichzelf getrakteerd op twee huizen nadat ze de villa van haar en haar ex Russell Brand op de markt had gezet voor 5,35 miljoen euro. Ze kocht stulpjes die op drie aanpalende stukken grond in de heuvels van Hollywood liggen.

Op het terrein liggen twee zwembaden en twee luxueuze gastenverblijven voor vrienden. Het eerste stekje, een Spaanse villa, werd in de jaren 50 gebouwd en heeft 3,5 badkamers en drie slaapkamers. Eerdere bewonders waren de drummer van Bruce Sprinsteen en de ouders van Jake en Maggie Gyllenhaal. Haar twee stulpje is een huis uit 1953 met vijf slaapkamers en drie badkamers. De 28-jarige schone zou momenteel iets hebben met de politieagent Michael Kives.

25-05-2013 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!