Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

12-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul de Leeuw zuigt melk uit borsten tijdens uitzending

Paul de Leeuw zuigt melk uit borsten tijdens uitzending

http://oi44.tinypic.com/e8js48.jpg

Paul de Leeuw heeft in zijn programma Langs de Leeuw moedermelk gedronken. De presentator zoog het uit de borsten van een van de moeders die bij hem te gast waren.


Naar aanleiding van Moederdag besteedde De Leeuw in zijn programma aandacht aan een databank voor moedermelk. Omdat sommige moeders meer melk hebben dan hun baby's nodig hebben en andere moeders te weinig, is er een manier bedacht om op een veilige manier moedermelk te delen.

In zijn show waren negen moeders te gast die lieten zien hoe het kolven van melk in zijn werk gaat. "Hoe smaakt het nou?" vroeg De Leeuw op een gegeven moment. "Lekker zoet?"

Goed doel
Hij vroeg van welke moeder hij de melk mocht proeven. "Ik mag zeker niet aan een tiet hangen van iemand?" Eén van de moeders antwoordde: "Als je niet bijt, mag het best hoor." Waarop Paul eerst aan de rechter- en daarna aan de linkerborst zoog. Zijn commentaar: "Heel erg lekker!"

Het moment was 's middags al opgenomen. Vanmiddag liet de vrouw die De Leeuw melk gaf, via Twitter weten wat er gebeurd was: "Bwahaha ik heb Paul de Leeuw gezoogd :) #truestory".  's Avonds meldde ze dat ze "met de handen voor haar ogen" naar de uitzending zat te kijken. "Nouja het was voor een goed doel zullen we maar zeggen", aldus de vrijgevige moeder.

De eerste reacties op Twitter waren overwegend negatief. "Nou ja zeg, Paul de leeuw die melk uit de borst van iemand drinkt..", schreef Barbara Barend. "Sorry, maar beetje bizar.."

12-05-2013 om 11:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ferrari van John Lennon gaat onder de hamer

Ferrari van John Lennon gaat onder de hamer

http://oi41.tinypic.com/34o1rbl.jpg

De allereerste auto van John Lennon zal op 12 juli worden geveild tijdens het Goodwood Festival of Speed in het Britse Chichester. Dat maakte het Londense veilinghuis Bonhams zaterdag bekend. Het gaat om een blauwe Ferrari 330 GT coupe, die ongeveer 220.000 pond (260.000 euro) moet opbrengen.


Lennon, een van de Beatles, kocht de Ferrari op 24-jarige leeftijd, vlak nadat hij in 1965 zijn rijbewijs gehaald had. De auto was 3 jaar in zijn bezit.

Voor de toekomstige eigenaar liggen niet alleen de sleutels klaar, maar ook de volledige onderhoudshistorie van de auto en bijbehorende correspondentie van de zanger.

11-05-2013 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Khloé Kardashian slachtoffer van swatting

Ook Khloé Kardashian slachtoffer van swatting

http://oi42.tinypic.com/2cpvrj8.jpg

Steeds meer sterren worden het slachtoffer van swatting. Khloé Kardashian en Lamar Odom zijn de meest recente, schrijft E!Online.


Het koppel sluit aan bij een lange rij Hollywoodsterren die het slachtoffer zijn geworden van de valse noodoproepen aan de politie. Speciale politie-eenheden (zogenaamde SWAT-teams) spoedden zich naar het huis van Khloé en Lamar nadat er een noodmelding werd gemaakt. Al snel werd duidelijk dat het een neptelefoontje betrof.

Swatting begint een steeds groter probleem te worden voor de politie in Los Angeles. Eerder werden al Ashton Kutcher, Justin Bieber, Miley Cyrus, Chris Brown, Clint Eastwood, Paris Hilton, P. Diddy en Rihanna slachtoffer van het fenomeen.

De politie heeft besloten de swat-praktijken niet langer openbaar te maken om de daders zo te ontmoedigen aandacht te vragen.

11-05-2013 om 22:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Twilight'-acteur opnieuw vrijgezel

'Twilight'-acteur opnieuw vrijgezel

http://oi40.tinypic.com/331f1xl.jpg

Kellan Lutz is opnieuw vrijgezel. De 'Twilight'-acteur zette begin mei een punt achter zijn relatie met de Australische soapster Sharni Vinson, maar het nieuws werd vandaag pas bevestigd. Lutz en Vinson vormden sinds september 2011 een koppel.


De acteurs leerden elkaar tijdens de audities van 'Step Up 3D' kennen. Hoewel Vinson de rol van straatdanseres Natalie in de wacht sleepte, zag Lutz de film aan zijn neus voorbijgaan.

Kellan stak zijn liefde voor de 'Home And Away'-ster nooit onder stoelen of banken: "Ze is een heel blij persoon, het klikt heel goed tussen ons. Het is geweldig om iemand te hebben waarmee je voortdurend kan lachen. Dat is iets heel speciaals."

Lutz had van 2008 tot 2010 een knipperlichtrelatie met '90210'-actrice AnnaLynne McCord. Vinson was van 2007 tot 2008 samen met 'CSI: NY'-veteraan A. J. Buckley.

11-05-2013 om 22:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patrick Janssens weer even burgemeester in Zone Stad

Patrick Janssens weer even burgemeester in Zone Stad

http://oi39.tinypic.com/30djgjc.jpg

De fictie die achterhaald wordt door de werkelijkheid. In de elfde aflevering van Zone Stad maandagavond speelt Patrick Janssens de rol van burgemeester van Antwerpen, een functie die hij negen jaar lang ook in het echte leven vervulde. Maar inmiddels zit Bart De Wever op de troon in de metropool.


Patrick Janssens moest eind 2012 de sjerp inderdaad, tot zijn eigen verbazing en diepe teleurstelling, aan zijn rivaal, Bart De Wever, overlaten. Maar in Zone Stad kruipt hij weer even in de huid van Antwerpse burgervader. Janssens is er "als zichzelf" aanwezig op de staatsbegrafenis van oud-gouverneur Vandermeulen.

11-05-2013 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Upton: "Ik kan er niets aan doen dat mijn borsten zo groot zijn"

Kate Upton: "Ik kan er niets aan doen dat mijn borsten zo groot zijn"

http://oi43.tinypic.com/2ep0pbm.jpg

Kate Upton is hot. Het 22-jarige model heeft het dan ook tot de cover van het juninummer van de Amerikaanse Vogue geschopt. Daarmee snoert ze meteen haar criticasters de mond als zouden haar ronde vormen te veel in het oog springen.


Vogue roemt de blondine. "Kate Upton is de Amerikaanse droomvrouw." Het topmodel praat in het modeblad ronduit over haar welvingen. "De dingen waarvoor ze me bekritiseren, kan ik niet aanpassen", aldus Upton. "Ik kan fitnessen en gezond leven maar mijn cupmaat kan ik niet veranderen. Mijn borsten zijn echt!"

"Ik hou van mijn lichaam, het is een geschenk van God", vervolgt de knappe blondine. "Ik voel me zelfzeker en hoop dat ik andere vrouwen kan inspireren."

11-05-2013 om 22:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amai, zó veel haar, krijg ik overal te horen

"Amai, zó veel haar", krijg ik overal te horen

http://oi44.tinypic.com/35mefsm.jpg

Elke Vanelderen viert overmorgen haar allereerste Moederdag met Ellie Martha. En óf ze daar trots op is: «Alle clichés kloppen: ik ben zotverliefd op mijn kleine aapje.»


«Ik kon mij wel iets voorstellen bij het moederschap, ik heb al vaak op de kinderen van mijn zussen gepast en weet wel hoeveel voedsel er in een baby gaat en hoeveel gekrijs er uit komt, maar de gevoelens die daar bijkomen, dat kon niemand mij op voorhand vertellen. Alle clichés kloppen. Het is enorm hoe dat moedergevoel je inpalmt. Ik was al verliefd van bij de geboorte, maar dat gevoel groeit nog elke dag. Ik heb het ook ontzettend getroffen met haar. Ze is zo braaf en geeft amper een kick.»

Enkel haar haar is dus uitbundig?
«(Lacht) Ja, dat is het eerste wat ik te horen krijg als ik met haar bij de bakker of de slager kom: 'Amai, zó veel haar!' Dat is zowat het enige uiterlijke dat ze voorlopig van mij heeft. Toen ze geboren was, was ze een echte Monchichi. Vandaar dat we haar vaak 'klein aapje' noemen. Maar ik vind dat wel leuk, het maakt haar speciaal en het ijs is direct gebroken als ik ergens kom.»

Hoe vallen de nachten mee? Met een man die 's nachts werkt, ben jij van dienst.
«Super. Ik moet pas om vier uur opstaan om haar tutje te geven en om acht uur is ze wakker. Ocharme die mama's van wie de kindjes de hele nacht schreeuwen. Dat moet vreselijk zijn. Je krijgt daar als koppel echt stress van. Ik prijs me heel gelukkig dat ik zo een brave heb. Zo nen bleiter, of een kindje met reflux of krampjes is gene cadeau. Al hebben we nu wel iets anders aan de hand: omdat de lucht niet in haar darmpjes blijft vastzitten, laat ze enorm veel windjes. Dat zorgt wel voor gênante momenten. En voor explosieve pampers. Ongelofelijk hoeveel kaka er uit zo een klein lijfje komt. De eerste pamper die Regi moest verversen, hingen ze allebei vol. Ik was toen net naar de winkel en kreeg telefoon: 'Rampen zijn het, rampen!', tierde hij (schatert).»

Is Regi een goede papa?
«Regi is een fantastische papa. Iedereen die hem kent, weet dat hij totaal geen ervaring heeft met kindjes. Ik hield mijn hart al vast, maar van de eerste seconde was hij ermee weg. Al heb ik hem ook niet gespaard. Ik heb Ellie Martha meteen in zijn armen geduwd. 'Hier trek uw plan.' Weet je wat ik vooral super vind? Als hij 's morgens in bed ligt, en ik onze twee kopjes tussen de deur steek, dan wil hij onmiddellijk dat zijn kleine meid bij hem komt liggen om haar te vertroetelen en met haar te spelen. Dat zijn momenten waarop je hart overloopt van plezier.»

11-05-2013 om 15:57 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schauvliege: Mijn beslissing is onderbouwd, procedures zijn gevolgd

Schauvliege: "Mijn beslissing is onderbouwd, procedures zijn gevolgd"

http://oi41.tinypic.com/344fa6a.jpg

Vlaams minister van Cultuur Joke Schauvliege pareert de kritiek op haar beslissing om de Musical van Vlaanderen een projectsubsidie van 850.000 euro toe te kennen. "Deze beslissing is goed onderbouwd. Ik heb alle nodige procedures en voorschriften gevolgd", zegt ze aan persagentschap Belga.


Cultuurminister Schauvliege kreeg vandaag kritiek op de beslissing een projectsubsidie van 850.000 euro toe te kennen aan Musical van Vlaanderen. Vorig jaar was nog beslist om de musicalorganisatie geen structurele subsidies meer toe te kennen.

Projectsubsidies
Nu krijgt de organisatie toch geld uit de projectenpot voor de musical 'Assepoester, het tamelijk ware verhaal'. Daarnaast krijgt de organisatie ook nog eens 95.000 euro ondersteuning voor het project 'Musicallabo', waarin studenten een musicalstage kunnen volgen.

Zakelijke en artistieke adviezen
"Musical van Vlaanderen had vier aanvragen voor projectsubsidies ingediend. Daarvan zijn er twee afgekeurd en twee goedgekeurd. Voor de Assepoester-musical was er een positief zakelijk advies en een negatief artistiek advies. Net het omgekeerde van bij de structurele subsidieronde", legt Schauvliege uit.

Voortbestaan genre
Dat de organisatie ondanks een negatief artistiek toch subsidies krijgt, heeft volgens de CD&V-minister te maken met het eerdere positieve artistieke advies en met "het garanderen van het voortbestaan van het musicalgenre in Vlaanderen".

"Men moet soms van adviezen durven afwijken, bijvoorbeeld wanneer het voortbestaan van genres onder druk staat. Vorig jaar zei men trouwens dat ik de moed moest hebben om van adviezen af te wijken. Nu ik dat doe, krijg ik het verwijt dat ik afwijk", klinkt het.

"Geen vriendjespolitiek"
Ze weerlegt ook andere kritiek. Zo zegt oppositiepartij Groen dat de beslissing geïnspireerd is door "vriendjespolitiek". "Klopt niet", zegt Schauvliege. "Het klopt dat er in de raad van bestuur van Musical van Vlaanderen CD&V'ers zitten. Maar er zitten even goed mensen van andere partijen. Bovendien zijn de projectsubsidies van 400 organisaties uit de brede kunstensector goedgekeurd. Musical van Vlaanderen is daar maar één van".

"Door alle coalitiepartners goedgekeurd"
Ook het verwijt dat ze met "twee maten en twee gewichten" zou werken - een verwijt van coalitiepartner sp.a - klopt volgens Schauvliege niet. "Dit is trouwens een beslissing die door alle partijen in de regering, CD&V, N-VA en sp.a, is goedgekeurd".

Studio 100
Op de kritiek van Hans Bourlon, medeoprichter van Studio 100, dat de subsidies voor Musical van Vlaanderen concurrentieverstorend werken, antwoordt Schauvliege: "Studio 100 heeft geen dossier ingediend. Hadden zij een aanvraag voor projectsubsidies ingediend, waren zij even goed in aanmerking gekomen voor ondersteuning".

11-05-2013 om 10:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kris Kross-rapper begraven

Kris Kross-rapper begraven

http://oi44.tinypic.com/30w44qr.jpg

De vorige week overleden Kris Kross-rapper Chris Kelly is gisteren onder grote belangstelling begraven in Atlanta. De uitvaart vond plaats in de Jackson Memorial Baptist Church. Veel sterren waren aanwezig om de rapper de laatste eer te bewijzen. Dat meldden diverse Amerikaanse media.


Zijn Kris Kross-maatje Chris Smith vocht tegen zijn tranen toen hij de aanwezigen toesprak. 'Hij was een ware vriend. Ik wil je zeggen dat ik van je hou en dat ik je ongelofelijk ga missen. Mijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn, al hoop ik dat ons nalatenschap in de hiphop nooit zal worden vergeten.'

Optreden
De uitvaart werd bijgewoond door een reeks beroemdheden, zoals onder andere Kris Kross-ontdekker Jermaine Dupri, r&b-zanger Keke Wyatt, rapper Da Brat en de leden van Xscape, die allen een optreden verzorgden.

Op woensdag konden fans al afscheid nemen van de rapper, die vorige week op 34-jarige leeftijd overleed. Kelly, beter bekend als Mac Daddy, werd bewusteloos aangetroffen in zijn woning in Atlanta. Volgens zijn moeder had hij een mix van cocaïne en heroïne gebruikt.

Jump
Kelly vormde samen met Chris Smith, beter bekend als Daddy Mac, Kris Kross. In 1992 hadden ze hun bekendste hit Jump. Ze waren toen 12 en 13 jaar oud.

10-05-2013 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Crimi Clowns' genomineerd voor tv-festival Monte Carlo

'Crimi Clowns' genomineerd voor tv-festival Monte Carlo

http://oi43.tinypic.com/14ah0qr.jpg

De Belgisch-Nederlandse serie 'Crimi Clowns', die werd gemaakt door Luc Wyns, is genomineerd voor twee grote prijzen op het grote televisiefestival van Monte Carlo. De serie maakt kans op prijzen in de categorie beste internationale komedie en beste Europese komedie van het jaar.


'Crimi Clowns' gaat over Wesley Tersago, een student op de Filmacademie, die besluit om de daden van de gangsterbende van zijn vader op film vast te leggen. De cast bestaat uit zowel Nederlandse en als Belgische acteurs.
De belangrijkste rollen zijn weggelegd voor de Nederlandse Johnny De Mol en de Belgische Luk Wyns en Manou Kersting.

'Crimi Clowns' werd afgelopen najaar op Belgische zender 2BE en de Nederlandse zender Veronica uitgezonden. De reeks is geproduceerd door Diamond City Films in België en Column Film in Nederland.

De nominaties worden uitgedeeld door een professionele vakjury. 
De 53e uitreiking van de televisieprijzen vindt plaats in Monaco half juni en wordt bijgewoond door prins Albert.

10-05-2013 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shakira: "Ik zat bijna niet in de jury van 'The Voice'"

Shakira: "Ik zat bijna niet in de jury van 'The Voice'"

http://oi43.tinypic.com/69izk2.jpg

Bijna had Shakira neen gezegd tegen het programma, want de zangeres vindt gezin belangrijker dan werk. Samen met de producent van 'The Voice' heeft ze dan toch een manier gevonden om die twee dingen in haar leven te combineren.


''Toen ik het eerste telefoontje kreeg van de makers van 'The Voice', was ik er niet zeker van dat ik het zou doen'', vertelde de Colombiaanse zangeres aan Jay Leno. ''Ik wilde liever niet dat mijn vriend op me moet wachten tot ik thuiskom. Ik heb zolang de liefde gezocht en ik ben eindelijk gelukkig. Dus ik zei vergeet het maar. Liefde is momenteel het belangrijkste in mijn leven.''

Shakira vond in overleg met de producent toch een manier om werk en privé te combineren. Nu is ze blij dat ze als jurylid en coach meedoet in de show, naast Adam Levine, Blake Shelton en Usher. Shakira vliegt heen en weer tussen Los Angeles en Barcelona, waar haar man Gerard Piqué als verdediger van FC Barcelona in de Spaanse competitie voetbalt.

In het blad Hello vertelde Shakira deze week dat ze de laatste zwangerschapskilo's nog kwijt probeert te raken. ''Ik zie er redelijk uit, maar ik heb nog wel een lange weg te gaan. Ik heb nog een paar pondjes voor de boeg'', zei ze tegen verslaggevers op een 'Voice'-feestje.

10-05-2013 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Diana's Audi gaat onder de hamer

Prinses Diana's Audi gaat onder de hamer

http://oi40.tinypic.com/4qsxs0.jpg

De Audi Quattro waarin de Britse prinses Diana achter het stuur heeft gezeten, wordt te koop aangeboden. De cabrio uit 1994 zal op 29 juni een van de topstukken zijn op een veiling in Blenheim Palace, schrijft The Telegraph.


De Audi was de familieauto waarin de prinses van Wales verschillende keren werd gefotografeerd met haar kinderen William en Harry op de achterbank. "Dit is een buitengewone kans om een stuk koninklijke geschiedenis te verwerven", zegt een woordvoerder van het veilinghuis in de krant. De richtprijs van de auto ligt tussen de 20.000 en 25.000 pond, omgerekend 23.000 tot 30.000 euro. "We hebben geen idee hoeveel de auto zal opbrengen", zegt het veilinghuis.

Interesse vooral uit Amerika
"Hoewel we tot nu toe nog niet officieel bekend hadden gemaakt dat de auto te koop is, hebben zich al geïnteresseerden van over de hele wereld gemeld. Het zijn vooral mensen uit Amerika." De auto verkeert volgens het veilinghuis in topconditie en heeft slechts 21.000 mijl op de teller, bijna 34.000 kilometer.

Tot de veiling is de auto te bewonderen in een hotel in Londen waar bezoekers een verzegeld bod op het voertuig kunnen uitbrengen. Daarna worden de biedingen aan het veilinghuis overhandigd.

10-05-2013 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groenste festival verbouwt en verkoopt eigen voedsel

'Groenste' festival verbouwt en verkoopt eigen voedsel

http://oi43.tinypic.com/35k5s42.jpg
Mister & Mississippi

Het festival 'Welcome to The Village' dat eind juli in Leeuwarden wordt gehouden, trakteert bezoekers op eten uit eigen tuin. Afgelopen weekend ging de eerste spade de grond in en komende week worden de eerste zaadjes geplant. In de moestuin worden de komende maanden groenten en kruiden gekweekt die vrijwilligers, artiesten en bezoekers tijdens het muziekfestijn zullen voeden.

Welcome to The Village wordt gehouden op recreatiegebied De Groene Ster, vlak buiten Leeuwarden. Het vindt plaats van 26 tot en met 28 juli. Een weekendticket voor het festival kost 50 euro, daarnaast worden er ook losse dagkaarten verkocht. Logeren kan op de speciale festivalcamping nabij het terrein.

Op het festival zijn optredens van ruim zestig bands en dj's te zien. Reeds bekendgemaakt zijn ...And You Will Know Us By The Trail Of Dead, We Were Promised Jetpacks, Ewert and the Two Dragons, Lucky Fonz III, And So I watch You From Afar, Truckfighters, Mister & Mississippi en een dertigtal anderen.

Binnenkort maakt het festival ook nog een kunst- en literatuurprogramma  (br.hln)


10-05-2013 om 11:05 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
09-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Arno en Damien Rice present op Lokerse Feesten

Ook Arno en Damien Rice present op Lokerse Feesten

http://oi40.tinypic.com/5cj3h5.jpg
Damien Rice


De affiche van de Lokerse Feesten is een aantal namen rijker. Ook Damien Rice, Arno, Seasick Steve en Donavon Frankenreiter maken dit jaar hun opwachting op het stadsfestival, dat plaatsvindt van vrijdag 2 tot en met zondag 11 augustus. Zo heeft de organisatie van het festival bekendgemaakt.


Eerder zegden al onder andere Beady Eye, Deep Purple, Alice Cooper, Monster Magnet, Motörhead, Sabaton, Fear Factory en Ugly Kid Joe toe om te zullen spelen in Lokeren.

Nieuwe namen en informatie over onder andere de ticketverkoop volgen binnenkort, klonk het nog. Informatie over de 39e editie van de Lokerse Feesten vindt u intussen op de website van het festival.


09-05-2013 om 08:24 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
08-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthew Perry krijgt prijs voor strijd tegen verslaving

Matthew Perry krijgt prijs voor strijd tegen verslaving

http://oi43.tinypic.com/5u4e1l.jpg

Matthew Perry werd gisteren verrast met een bijzondere prijs. De acteur kreeg een Champion of Recovery Award uitgereikt in het Witte Huis. Dat weet The Hollywood Reporter.


Matthew kreeg de award onder meer voor de manier waarop hij omgaat met het overwinnen van zijn verslaving. Daarover heeft hij veel gesproken en volgens de organisatie is de acteur een voorbeeld voor veel andere verslaafden.

"Hij heeft een stem gegeven aan de miljoenen Amerikanen die aan het herstellen zijn van een verslaving." De Friends-acteur vertelt dat het krijgen van de award 'surealistisch' is. "In mijn donkerste dagen had ik nooit kunnen bedenken dat ik een award zou krijgen in het Witte Huis." Perry vindt dat hij veel geluk heeft gehad. "Als ik gearresteerd was, dan had ik nu in de gevangenis gezeten met een tatoeage in mijn gezicht. Ik ben heel blij dat dit nooit is gebeurd."

De Friends-acteur was jarenlang verslaafd aan pijnstillers en alcohol. Na twee keer opgenomen te zijn in een kliniek, vertelt hij nu vaak op bijeenkomsten en congressen over zijn ervaringen.

08-05-2013 om 11:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna's compliment voor Nicole Richie: "Je maakt mij kotsmisselijk"

Rihanna's compliment voor Nicole Richie: "Je maakt mij kotsmisselijk"

http://oi42.tinypic.com/rwqxkj.jpg

Gewoon zeggen dat ze iemands outfit en look mooi vindt, dat is niet aan Rihanna besteed. Zij vermomt haar complimentjes liever als een belediging, zo blijkt uit een Twitterbericht naar Nicole Richie. "Van deze bitch moet ik kotsen", schreef ze bij een foto van de realityster op het Met Gala van gisterenavond.


Hoewel veel websites uit het bericht besluiten dat Rihanna Nicole Richie haat, is de opmerking volgens TMZ zeker als een compliment bedoeld.

Rihanna zou grote fan zijn van Nicole's outfit en de jurk 'sick' (cool, geweldig) vinden. Aangezien de tweet gevolgd wordt door #bestdressed, lijkt dat inderdaad de juiste verklaring te zijn.

Nicole heeft zelf nog niet gereageerd op het bericht, dus het is nog onduidelijk hoe de realityster het 'compliment' heeft opgevat.

07-05-2013 om 23:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CIA haalde folterscènes uit Bin Laden-film

CIA haalde folterscènes uit Bin Laden-film

http://oi44.tinypic.com/15jdyf.jpg

De Amerikaanse inlichtingendienst CIA heeft ingegrepen in het script van 'Zero Dark Thirty' (2012), de film waarin de zoektocht naar en dodelijke raid op al-Qaïda-boegbeeld Osama Bin Laden uit de doeken wordt gedaan. 'The Agency' maakte om zijn reputatie te beschermen bezwaar tegen twee folterscènes die daarin zouden voorkomen. Dat blijkt uit een geheime memo die openbaar werd gemaakt.


Het was de Amerikaanse site Gawker die de CIA-inmenging wereldkundig maakte. De site diende een aanvraag in rond vrijheid van informatie om geheime documenten over 'Zero Dark Thirty' te mogen inkijken. Daaruit blijkt dat regisseur Kathryn Bigelow en schrijver Mark Boal contact hadden met de CIA over de manier waarop de inlichtingendienst zou worden neergezet.

Het doel van die gesprekken was tot 'een gepaste portrettering van de CIA en de operatie tegen Bin Laden te komen', leert de memo die Gawker opdiepte. En daarom vroegen de CIA-mensen aan Boal om twee folterscènes uit de film aan te passen.

Kijken mag, aankomen niet
Zo moest onder meer het begin van de film worden herschreven. Oorspronkelijk zou hoofdpersonage Maya daarin een gevangene aan agressieve ondervragingstechnieken onderwerpen. In de versie die uiteindelijk het scherm haalde, kijkt Maya toe hoe de ondervraagde waterboarding ondergaat en tijdens de ondervraging in een kleine kooi wordt geduwd. "Aanwezigen die geen vragen stellen, nemen niet deel aan speciale technieken", hadden gesprekspartners van de CIA meegedeeld.

De dienst verzette zich ook tegen een scène waarin een man tijdens een ondervraging bedreigd werd met honden "want zulke tactieken gebruiken we niet." Boal verklaarde zich daarop akkoord om het stuk met de honden te schrappen.

Drank en kalasjnikovs
De CIA had ook een probleem met een aantal andere scènes. Zoals die waarin CIA-medewerkers flink aan de boemel gaan en een AK47-aanvalswapen afvuren. Want drinken in de nabijheid van vuurwapens, dat doen CIA-agenten natuurlijk niet. Ook op die vraag gaf de schrijver toe.

Toch moesten de jongens van de geheime dienst ook wel 's inbinden. Zo weigerde de filmploeg om een scène in de prullenbak te gooien waarin Maya over de schouder van de ondervragers meekijkt naar de hardhandige aanpak van een gedetineerde. "Aan sommige aanvragen om de identiteit van deelnemers of bepaalde manieren van werken geheim te houden hebben we gevolg gegeven", zegt Boal. "Maar zoals bij elk artistiek werk lag de eindbeslissing over de inhoud bij de makers."

07-05-2013 om 23:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verloofde Pharrell Williams struikelt en laat borst zien

Verloofde Pharrell Williams struikelt en laat borst zien

http://oi40.tinypic.com/35cprvp.jpg

Voor de verloofde van Pharrell Williams eindigde haar avondje uit naar het Met Gala gisteravond waarschijnlijk heel anders dan ze van tevoren had gehoopt. Op weg naar de auto struikelde Helen Lasichanh door haar hoge hakken. Een toegesnelde beveiliger wilde haar helpen, maar trok daarbij per ongeluk aan haar blouse waardoor haar blote borst is vereeuwigd.


Op de website van The Sun zijn foto's van de ongelukkige handeling te zien. Op de eerste foto is te zien hoe Helen door haar enkel gaat. Vervolgens grijpt Pharrell zijn verloofde vast en daarbij helpt de beveiliger die haar precies bij haar borst pakt. Daarna wordt het nog erger: haar hele borst is namelijk voor alle fotografen te zien.

07-05-2013 om 23:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nathalie Meskens gaat spelprogramma presenteren

Nathalie Meskens gaat spelprogramma presenteren

http://oi43.tinypic.com/2wefdrk.jpg

Nathalie Meskens gaat voor het eerst in haar carrière zelf een programma presenteren. 'La Meskens' wordt de gastvrouw van 'Reclame AUB', een nieuw spelprogramma op VTM. Daarmee nemen de zender en de actrice zelf een risico. "Ik ben geen klassieke presentatrice", beseft Meskens. "Maar misschien is dat net eens leuk."

In 'Reclame AUB' gaan drie teams, elk met een bekende en een onbekende kandidaat, tegen elkaar spelen. Rode draad is reclame, in alle vormen en voor elk medium. "Het wordt een vrolijk spelprogramma waarbij elke vraag reclamegericht is. Ook voor mij wordt het heel spannend, want ik heb nog nooit gepresenteerd."

07-05-2013 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Horrorfoto' autopsierapport onthult Jacksons geheimen

'Horrorfoto' autopsierapport onthult Jacksons geheimen

http://oi40.tinypic.com/116ufyr.jpg

Littekens, puncties, tattoos en witte vlekken. Dat is wat de juryleden in het Michael Jackson-proces zagen, toen ze geconfronteerd werden met een foto van het naakte lichaam van de overleden King of Pop. Een 'horrorfoto' concluderen sommige media. Details uit het autopsierapport onthullen geheimen over de lichamelijke gesteldheid van Jackson.


Het lichaam op de foto zou in de verste verte niet meer doen denken aan de wereldster die in 1964 doorbrak met zijn oudere broers. Uit details van het autopsierapport blijkt onder andere dat Michael zijn lippen roze en zijn wenkbrauwen en haargrens zwart liet tatoeëren, zo meldt de New York Post. De pruiken die hij droeg zouden door de getatoeëerde haargrens minder snel opvallen. Ook had hij grote littekens achter zijn oren, wat zou duiden op minimaal een facelift.

Geen van de familieleden van Jackson waren gisteren aanwezig bij de zitting. De moeder van Michael was door advocaten geadviseerd weg te blijven vanwege de expliciete foto's en details.

Vitiligo
Dokter Christopher Rogers die het autopsierapport opstelde, vertelde dat Michael Jackson vitiligo had. Door deze huidziekte verdwijnt het pigment en ontstaan er witte vlekken.

In 1980 lag Jackson onder vuur omdat hij steeds blanker werd en hij er ook met cosmetische ingrepen steeds 'blanker' uit probeerde te zien. Jackson heeft altijd volgehouden vitiligo te hebben, wat Rogers bevestigde. De advocaat van de Jacksons zorgde er met nadruk voor dat de jury die informatie meekreeg, zo meldt CNN.

Volgens Rogers waren er verder geen anatomische aanwijzingen dat Michael Jackson vroegtijdig zou kunnen overlijden. Als hij geen Propofol had toegediend gekregen, was het waarschijnlijk dat hij in zijn conditie nog langer had geleefd. Tot slot concludeerde de expert geen tekenen van straatdrugs te hebben gevonden, zoals sporen van naalden of ziektes.

Proces
De familie van Michael Jackson acht concertorganisator AEG Live verantwoordelijk voor de dood van de King of Pop omdat het bedrijf een dokter had ingehuurd voor de zanger. Deze dokter, Conrad Murray, zou onder druk gezet zijn om Jackson klaar te stomen voor een lucratieve concertreeks, ondanks zijn wankele gezondheidstoestand.

Murray werd in 2011 veroordeeld tot vier jaar cel voor de dood van de popster. Hij had Michael Jackson het narcosemiddel Propofol, dat wordt gebruikt in de chirurgie, toegediend om in slaap te vallen. Hij vertelde onlangs via een telefoonverbinding met een Amerikaanse talkshow dat hij onschuldig is.

Michael Jackson stierf in 2009 op 50-jarige leeftijd aan een hartaanval die veroorzaakt werd door de bewuste medicatie.

Naar verwachting zal het proces nog enkele maanden duren.

07-05-2013 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!