Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

07-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CIA haalde folterscènes uit Bin Laden-film

CIA haalde folterscènes uit Bin Laden-film

http://oi44.tinypic.com/15jdyf.jpg

De Amerikaanse inlichtingendienst CIA heeft ingegrepen in het script van 'Zero Dark Thirty' (2012), de film waarin de zoektocht naar en dodelijke raid op al-Qaïda-boegbeeld Osama Bin Laden uit de doeken wordt gedaan. 'The Agency' maakte om zijn reputatie te beschermen bezwaar tegen twee folterscènes die daarin zouden voorkomen. Dat blijkt uit een geheime memo die openbaar werd gemaakt.


Het was de Amerikaanse site Gawker die de CIA-inmenging wereldkundig maakte. De site diende een aanvraag in rond vrijheid van informatie om geheime documenten over 'Zero Dark Thirty' te mogen inkijken. Daaruit blijkt dat regisseur Kathryn Bigelow en schrijver Mark Boal contact hadden met de CIA over de manier waarop de inlichtingendienst zou worden neergezet.

Het doel van die gesprekken was tot 'een gepaste portrettering van de CIA en de operatie tegen Bin Laden te komen', leert de memo die Gawker opdiepte. En daarom vroegen de CIA-mensen aan Boal om twee folterscènes uit de film aan te passen.

Kijken mag, aankomen niet
Zo moest onder meer het begin van de film worden herschreven. Oorspronkelijk zou hoofdpersonage Maya daarin een gevangene aan agressieve ondervragingstechnieken onderwerpen. In de versie die uiteindelijk het scherm haalde, kijkt Maya toe hoe de ondervraagde waterboarding ondergaat en tijdens de ondervraging in een kleine kooi wordt geduwd. "Aanwezigen die geen vragen stellen, nemen niet deel aan speciale technieken", hadden gesprekspartners van de CIA meegedeeld.

De dienst verzette zich ook tegen een scène waarin een man tijdens een ondervraging bedreigd werd met honden "want zulke tactieken gebruiken we niet." Boal verklaarde zich daarop akkoord om het stuk met de honden te schrappen.

Drank en kalasjnikovs
De CIA had ook een probleem met een aantal andere scènes. Zoals die waarin CIA-medewerkers flink aan de boemel gaan en een AK47-aanvalswapen afvuren. Want drinken in de nabijheid van vuurwapens, dat doen CIA-agenten natuurlijk niet. Ook op die vraag gaf de schrijver toe.

Toch moesten de jongens van de geheime dienst ook wel 's inbinden. Zo weigerde de filmploeg om een scène in de prullenbak te gooien waarin Maya over de schouder van de ondervragers meekijkt naar de hardhandige aanpak van een gedetineerde. "Aan sommige aanvragen om de identiteit van deelnemers of bepaalde manieren van werken geheim te houden hebben we gevolg gegeven", zegt Boal. "Maar zoals bij elk artistiek werk lag de eindbeslissing over de inhoud bij de makers."

07-05-2013 om 23:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verloofde Pharrell Williams struikelt en laat borst zien

Verloofde Pharrell Williams struikelt en laat borst zien

http://oi40.tinypic.com/35cprvp.jpg

Voor de verloofde van Pharrell Williams eindigde haar avondje uit naar het Met Gala gisteravond waarschijnlijk heel anders dan ze van tevoren had gehoopt. Op weg naar de auto struikelde Helen Lasichanh door haar hoge hakken. Een toegesnelde beveiliger wilde haar helpen, maar trok daarbij per ongeluk aan haar blouse waardoor haar blote borst is vereeuwigd.


Op de website van The Sun zijn foto's van de ongelukkige handeling te zien. Op de eerste foto is te zien hoe Helen door haar enkel gaat. Vervolgens grijpt Pharrell zijn verloofde vast en daarbij helpt de beveiliger die haar precies bij haar borst pakt. Daarna wordt het nog erger: haar hele borst is namelijk voor alle fotografen te zien.

07-05-2013 om 23:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nathalie Meskens gaat spelprogramma presenteren

Nathalie Meskens gaat spelprogramma presenteren

http://oi43.tinypic.com/2wefdrk.jpg

Nathalie Meskens gaat voor het eerst in haar carrière zelf een programma presenteren. 'La Meskens' wordt de gastvrouw van 'Reclame AUB', een nieuw spelprogramma op VTM. Daarmee nemen de zender en de actrice zelf een risico. "Ik ben geen klassieke presentatrice", beseft Meskens. "Maar misschien is dat net eens leuk."

In 'Reclame AUB' gaan drie teams, elk met een bekende en een onbekende kandidaat, tegen elkaar spelen. Rode draad is reclame, in alle vormen en voor elk medium. "Het wordt een vrolijk spelprogramma waarbij elke vraag reclamegericht is. Ook voor mij wordt het heel spannend, want ik heb nog nooit gepresenteerd."

07-05-2013 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Horrorfoto' autopsierapport onthult Jacksons geheimen

'Horrorfoto' autopsierapport onthult Jacksons geheimen

http://oi40.tinypic.com/116ufyr.jpg

Littekens, puncties, tattoos en witte vlekken. Dat is wat de juryleden in het Michael Jackson-proces zagen, toen ze geconfronteerd werden met een foto van het naakte lichaam van de overleden King of Pop. Een 'horrorfoto' concluderen sommige media. Details uit het autopsierapport onthullen geheimen over de lichamelijke gesteldheid van Jackson.


Het lichaam op de foto zou in de verste verte niet meer doen denken aan de wereldster die in 1964 doorbrak met zijn oudere broers. Uit details van het autopsierapport blijkt onder andere dat Michael zijn lippen roze en zijn wenkbrauwen en haargrens zwart liet tatoeëren, zo meldt de New York Post. De pruiken die hij droeg zouden door de getatoeëerde haargrens minder snel opvallen. Ook had hij grote littekens achter zijn oren, wat zou duiden op minimaal een facelift.

Geen van de familieleden van Jackson waren gisteren aanwezig bij de zitting. De moeder van Michael was door advocaten geadviseerd weg te blijven vanwege de expliciete foto's en details.

Vitiligo
Dokter Christopher Rogers die het autopsierapport opstelde, vertelde dat Michael Jackson vitiligo had. Door deze huidziekte verdwijnt het pigment en ontstaan er witte vlekken.

In 1980 lag Jackson onder vuur omdat hij steeds blanker werd en hij er ook met cosmetische ingrepen steeds 'blanker' uit probeerde te zien. Jackson heeft altijd volgehouden vitiligo te hebben, wat Rogers bevestigde. De advocaat van de Jacksons zorgde er met nadruk voor dat de jury die informatie meekreeg, zo meldt CNN.

Volgens Rogers waren er verder geen anatomische aanwijzingen dat Michael Jackson vroegtijdig zou kunnen overlijden. Als hij geen Propofol had toegediend gekregen, was het waarschijnlijk dat hij in zijn conditie nog langer had geleefd. Tot slot concludeerde de expert geen tekenen van straatdrugs te hebben gevonden, zoals sporen van naalden of ziektes.

Proces
De familie van Michael Jackson acht concertorganisator AEG Live verantwoordelijk voor de dood van de King of Pop omdat het bedrijf een dokter had ingehuurd voor de zanger. Deze dokter, Conrad Murray, zou onder druk gezet zijn om Jackson klaar te stomen voor een lucratieve concertreeks, ondanks zijn wankele gezondheidstoestand.

Murray werd in 2011 veroordeeld tot vier jaar cel voor de dood van de popster. Hij had Michael Jackson het narcosemiddel Propofol, dat wordt gebruikt in de chirurgie, toegediend om in slaap te vallen. Hij vertelde onlangs via een telefoonverbinding met een Amerikaanse talkshow dat hij onschuldig is.

Michael Jackson stierf in 2009 op 50-jarige leeftijd aan een hartaanval die veroorzaakt werd door de bewuste medicatie.

Naar verwachting zal het proces nog enkele maanden duren.

07-05-2013 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anna Kournikova en Enrique Iglesias trouwen volgende week

Anna Kournikova en Enrique Iglesias trouwen volgende week


http://oi39.tinypic.com/2zyl9g4.jpg


Ex-tennisster Anna Kournikova (32) heeft maar liefst twaalf jaar moeten wachten tot verloofde Enrique Iglesias (38) klaar was om te trouwen. Maar nu zou het eindelijk zover zijn.

"Volgende week gaat het gebeuren", vertelde een bron aan The Sun. "Anna zaagt al jaren om te trouwen, maar Enrique stribbelde tegen omdat hij zich niet wilde settelen."

Tot nu dus. want want volgende week zullen ze trouwen in hun woonplaats Miami. Sterren als Nicole Scherzinger, Lewis Hamilton, Jennifer Lopez, Eva Longoria en David en Victoria Beckham staan op de gastenlijst. Het zou gaan om een "extravagante ceremonie".

In 2011 deden er al geruchten de ronde dat de twee in het geheim getrouwd waren, nadat Enrique Anna als zijn vrouw voorstelde aan enkele fans. "Maar dat zouden ze nooit doen, aangezien ze een groots huwelijk willen, samen met al hun celebvrienden", klinkt het bij de bron.

Toch is het wachten nog niet voorbij voor Anna. Enrique, die morgen 38 jaar wordt, zou namelijk geen kinderen willen tot hij minstens 40 is... (br.hln)


07-05-2013 om 17:14 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bevestigd: Chris Brown en Rihanna weer uit elkaar

Bevestigd: Chris Brown en Rihanna weer uit elkaar

http://oi42.tinypic.com/20qclfn.jpg

Ook bij hun zoveelste poging is het niks geworden tussen Chris Brown en Rihanna. Chris onthulde bij een Australisch radiostation dat het koppel al een tijdje uit elkaar is.


Het nieuws komt niet echt als een verrassing, aangezien Chris zaterdag zijn 24ste verjaardag niet vierde met Rihanna, maar wel met zijn ex-vriendin Karrueche Tran. Chris en Karrueche hadden ongeveer een jaar een relatie, voordat de zanger terugging naar Rihanna.

Chris liet wel weten dat hij altijd van Rihanna zal blijven houden. "Maar ik wil nu geen relatie met iemand die zo jong is", vertelde hij aan de Australische dj's. "Ik moet de beste Chris Brown zijn die ik kan zijn." Bovendien wil hij zoveel mogelijk meisjes leren kennen.

De zanger is duidelijk ook niet van plan om de breuk aan zijn hart te laten komen. "Ik heb drie verjaardagsfeestjes gepland, één in L.A., één in Vegas en één in New York, dus ik ga gewoon plezier maken, met fans en alle mensen in de club." Benieuwd wat Rihanna daarvan vindt...

07-05-2013 om 11:41 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
06-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Styles opnieuw aan de slag in dorpsbakkerij

Harry Styles opnieuw aan de slag in dorpsbakkerij

http://oi41.tinypic.com/6zy07o.jpg

Harry Styles mag dan wel flink zijn boterham verdienen als lid van de wereldberoemde boysband One Direction, voor één keer keerde hij nog eens terug naar de bakkerij waar hij vroeger weekendwerk deed. Voor de opnames van de documentaire 'This is Us' kroop de 19-jarige krullenbol als een echte bakkerszoon achter de toonbank.


"Het was erg grappig. Er waren overal veiligheidsagenten en chauffeurs. Harry deed alsof hij nog altijd een bakkersjongen was. Daarnaast poseerde hij ook voor zijn fans. Hij was geweldig", aldus een bron aan The Mirror.

Meisjesmagneet
"Harry was de meest beleefde werknemer die we ooit hebben gehad. Hij was ook een harde werker", aldus de voormalige baas Simon Wakefield. En blijkbaar was de zanger ook toen al een echte meisjesmagneet: "Toen Harry hier werkte, kwamen er plots verdacht veel meisjes langs. Soms stormden ze zelfs met 12 tegelijk naar binnen."

Op zijn veertiende deed Harry weekendwerk in de W Mandeville bakkerij. Terwijl hij intussen miljoenen op zijn bankrekening heeft staan, moest hij zich toen tevreden stellen met een povere 6 pond per uur (ongeveer 7,10 euro). Foto's van een 'werkende' Harry Styles kan je via deze link bekijken.

06-05-2013 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Michael Jackson wilde playbacken in Londen"

"Michael Jackson wilde playbacken in Londen"

http://oi44.tinypic.com/332mmg4.jpg

De voormalige King of Pop was niet in staat om tegelijkertijd te zingen en te dansen in zijn comebackshows en wilde daarom playbacken. Dat blijkt uit documenten in handen van The Sun.


Uit e-mails tussen de bazen van concertorganisator AEG blijkt dat Michael Jackson niet van plan was om te zingen tijdens zijn concerten in de Londense O2 Arena. In plaats daarvan wilde de King of Pop playbacken op oude opnames van hem. Die vertrouwelijke e-mails gebruikt de Jackson-familie nu in de rechtszaak tegen AEG. Volgens de familie was Michael onder druk gezet en zou dat zijn dood in 2009 hebben veroorzaakt.

De rechtszaak die de familie van Michael Jackson heeft aangespannen tegen de concertpromotor is vorige maand begonnen. De nabestaanden beschuldigen AEG Live van nalatigheid, omdat de organisatie onvoldoende toezicht zou hebben gehouden op de handel en wandel van dokter Conrad Murray. De dokter is veroordeeld voor de dood van de popster.

06-05-2013 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Usher valt af voor filmrol van bokser in 'Hands of Stone'

Usher valt af voor filmrol van bokser in 'Hands of Stone'

http://oi39.tinypic.com/2zq4tx4.jpg

Usher zal deze zomer behoorlijk op zijn lijn moeten passen. De R&B-zanger zal namelijk te zien zijn in een film over het leven van de bokser Roberto Duran. Voor de productie kruipt hij in de huid van één van Durans concurrenten, Sugar Ray Leonard. En daarvoor moet hij ongeveer 9 kilo afvallen. Dat vertelt hij aan Billboard.com.


De R&B-zanger zegt veel bewondering te hebben voor de bokser. "Hij was een hele beweeglijke man in de boksring. Ik denk dat mijn danskunsten mij wel zullen helpen om zijn bewegingen aan te leren", aldus Usher. "Ik ben al aan het trainen in de ring om me er vertrouwd te voelen. Ik ben nu vooral aan het sparren - oefenen met een tegenstander in de ring - en ik probeer te begrijpen hoe ik moet bewegen in de ring."

"Ik wil graag net zo gepassioneerd en toegewijd zijn in het voorbereiden van de rol als dat hij was iedere keer als hij de ring instapte." De zanger heeft veel zin in de rol. "Ik ben klaar voor de uitdaging en ik kijk ernaar uit."

De film heet 'Hands of Stone'. De filmopnames beginnen in oktober. Ook Robert De Niro vertolkt een rol in de productie.

06-05-2013 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lopez schrikt door geweerschoten tijdens interview

Jennifer Lopez schrikt door geweerschoten tijdens interview

http://oi39.tinypic.com/2ii7fo5.jpg

Latinazangeres Jennifer Lopez is gisterenavond behoorlijk geschrokken tijdens de opnames van haar nieuwe videoclip in Florida. Op het moment dat ze even pauze nam en een interview gaf aan Entertainment Tonight waren er ineens geweerschoten in de buurt.


Tijdens het interview werd de zangeres plots verrast door geweerschoten. Hierop nam de security van de zangeres haar mee naar een auto. Ook haar liefde Casper Smart was bij het incident aanwezig, meldt E! Online.

Interviewer Rob Marciano, die Lopez op het moment een paar vragen stelde, meldde even later via Twitter wat er was gebeurd. "Brekend nieuws: schoten bij Fort Lauerdale Beach, tijdens mijn interview met Jennifer Lopez. Ik maak geen grapje. Haar security nam haar onmiddellijk mee."

"Ik kan de politie en ambulances horen. Ze staan 400 meter verderop in de straat. De politie heeft bevestigd dat er is geschoten. Niemand van ons is geraakt", tweette de man vervolgens.

06-05-2013 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Lindsay Lohan wil ander afkickcentrum"

"Lindsay Lohan wil ander afkickcentrum"

http://oi42.tinypic.com/9jmaf9.jpg

Lindsay Lohan heeft nu al genoeg van het 'Betty Ford'-centrum waar ze zich vorige donderdag liet opnemen om er van drugs- en alcohol te ontwennen. "Ze klaagt tegen iedereen om haar heen dat het niet een goede plek is voor haar", aldus een bron.


"Lindsay wil liever naar een afkickcentrum in Hawaii, Antigua of naar Lukens Insitute in Florida", vervolgt de bron aan de website RadarOnline. De actrice zou haar advocaat zelfs al de opdracht hebben gegeven om bij de rechter na te gaan of het mogelijk is dat ze van centrum wisselt. Lindsay liet zich vorige donderdag op het nippertje opnemen in het 'Betty Ford'-centrum. Eigenlijk moest ze zich melden in 'Seafield' in New York, maar dat wilde ze niet.

Vervolgens kreeg ze de opdracht om zich dan te melden in het centrum 'Morningside Recovery' in Newport Beach. Ook daar had LiLo geen zin in. Ze verbleef er maar twee minuten en besloot uiteindelijk om naar het 'Betty Ford'-centrum te rijden.

Het is niet de eerste keer dat de actrice in de kliniek is opgenomen. In 2010 zat ze er ook al. Nu moet ze 90 dagen in een afkickcentrum verblijven.

06-05-2013 om 21:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lil Wayne is verloofd

Lil Wayne is verloofd

http://oi41.tinypic.com/1zxqx75.jpg

Lil Wayne heeft per ongeluk onthult dat hij is verloofd met zijn liefje Dhea Sodano. OK! Magazine meldt dat de rapper zich versprak in de nieuwe MTV-serie 'The Show with Vinny'.


Lil Wayne werd in de Amerikaanse televisieshow gevraagd of hij van Italiaans eten houdt. Hij antwoordde erop met: "Mijn verloofde is Italiaanse".

Het lijkt er dus op dat Lil Wayne zijn Dhea Sodano ten huwelijk heeft gevraagd.

Volgens de website van MTV music had Wayne vorig jaar op Valentijn zijn fans al op het verkeerde spoor gebracht. "Ze zei ja!", tweette hij. Fans gingen er toen van uit dat de rapper zich had verloofd en gingen uit hun dak. Maar vlak daarna bleek dat niet te kloppen. "Ohhhhhhh nu begrijp ik waarom! Ik bedoelde met 'ze zei ja' dat ze is mijn valentijn wordt!!!"

06-05-2013 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber laat weer fans urenlang wachten

Justin Bieber laat weer fans urenlang wachten

http://oi44.tinypic.com/5n54lu.jpg

Justin Bieber is er gisterenavond weer niet in geslaagd om op tijd te beginnen met zijn concert. Het tieneridool liet zijn fans in Dubai twee uur wachten voor hij opkwam en met de show begon.


Volgens Digital Spy waren de jonge fans en hun ouders boos op de artiest. In Dubai moeten kinderen op zondag naar school dus het uitlopen van het concert viel niet zo in de smaak bij de aanwezige ouders. Sommige kinderen waren pas rond kwart voor een thuis.

Volgens RadarOnline hield hij tijdens zijn show in Dubai wel rekening met de islamitische cultuur in Dubai en sloeg hij daarom een liedje over. Dan trekt de Canadese popster normaal een meisje uit het publiek om mee te firten tijdens het zingen van zijn hit 'One Less Lonely Girl'.

Maar om problemen met het aanraken van islamitische vrouwen te voorkomen, besloot Justin dit deel van de show over te slaan. ''Hij wilde niemand beledigen en toonde respect voor zijn publiek'', zegt een bron van RadarOnline. In Dubai begon het publiek na een tijdje 'Boe' te roepen toen de organisatie de mensen urenlang aan het lijntje hield door te zeggen dat Bieber "onderweg" was. Vanavond is er weer een show geprogrammeerd in de Golfstaat. Hopelijk begint de zanger dan wel op tijd.

06-05-2013 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Liam van One Direction is weer vrijgezel"

"Liam van One Direction is weer vrijgezel"

http://oi43.tinypic.com/4js7m9.jpg

Goed nieuws voor de single fans van Liam Payne van One Direction. Zijn vriendin Danielle Peazer en hij zouden na een lange relatie uit elkaar zijn. Volgens Digitalspy zouden de twee het besluit gezamenlijk hebben genomen. Het paar leerde elkaar in 2010 kennen bij de opnames van X Factor. De reden van de breuk zou het drukke werkschema van Liam zijn.

Een bron zegt: "Ze hebben de afgelopen maanden toch geprobeerd om er nog wat van te maken, maar het is ze niet gelukt om er samen uit te komen. Vorige maand hebben ze een serieus gesprek gehad. Ze zien elkaar in de praktijk nauwelijks." In eerste instantie gingen de twee vorig jaar september al uit elkaar. Maar vlak voor de kerst kwamen ze weer samen. In maart kochten de twee samen een troetelhondje. Wie voor het dier mag zorgen nu de twee uit elkaar zijn, is niet bekend.

06-05-2013 om 02:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Keira Knightley recycleerde wit kleedje als trouwjurk"

"Keira Knightley recycleerde wit kleedje als trouwjurk"

http://oi43.tinypic.com/4q3gya.jpg

Keira Knightley trouwde dit weekend met haar grote liefde zanger James Righton in Frankrijk. Tijdens de intieme huwelijksceremonie droeg ze een witte korte trouwjurk, maar volgens Look Magazine was ze daar al eerder mee te zien. Zo lijkt het witte jurkje heel erg op eentje ze in 2008 voor een feestje droeg.


De jurk heeft een strak bovenlijfje en een rok van tuile. Een van de medewerkers van het Engelse blad herkende de jurk. "Het lijkt heel erg op de japon van Rodarte die ze droeg tijdens een feestje voor de Bafta-awards. Maar ze draagt het nu wel heel anders. Namelijk met een kort jasje van Chanel, blote benen en ballerina's. Maar het lijkt wel echt dezelfde jurk."

Op de website van Daily Mail zijn de twee jurken naast elkaar te zien op foto's, waarop de gelijkenis tussen de twee nog duidelijker is.

06-05-2013 om 02:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Beatrix kon emoties amper de baas"

"Beatrix kon emoties amper de baas"

http://oi44.tinypic.com/117hf8z.jpg

Prinses Beatrix was blij dat ze de inhuldigingstoespraak van haar zoon Willem-Alexander van tevoren had kunnen lezen. 'Anders zou ze moeite hebben gehad om haar emoties onder controle te houden.' Dat vertelde vanavond Geertrui Windels, echtgenote van EU-president Herman Van Rompuy, in het VTM programma Royalty.


Windels behoorde met haar man tot de belangrijke gasten bij de plechtigheid in Amsterdam en bij het voorafgaande diner in het Rijksmuseum. "Ik kreeg kippenvel toen ze binnenkwamen, het was muisstil en ze liepen zo statig. En dan die speech van Willem met de warme woorden voor z'n moeder. Dat grijpt elke moeder aan. Ook voor een koningin zijn haar kinderen het belangrijkste", meende Windels, die in het programma uitgebreid terugblikte op de festiviteiten.

Ze had prinses Beatrix achteraf aangesproken over de toespraak van Willem-Alexander. "Ze zei dat het goed was dat ze de tekst op voorhand had gelezen", aldus Windels die zelf ook stiekem foto's had gemaakt in de Nieuwe Kerk. "Als mijn handtas groot genoeg is neem ik steeds mijn fototoestel mee. Maar het mag nooit opzichtig zijn. Ik doe het discreet", zo bekende ze.

Tijdens de Koningsvaart op het IJ had de echtgenote van Van Rompuy ook gesproken met het Belgische kroonprinselijk paar Filip en Mathilde. Die waren onder de indruk geweest van de feestelijkheden. "Filip en Mathilde zeiden dat ze hoopten dat dit bij ons ook zou kunnen, die warme hartelijkheid, maar ja..."

06-05-2013 om 02:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry verklapt geslacht van baby Kate en William

Prins Harry verklapt geslacht van baby Kate en William

http://oi40.tinypic.com/1syrsw.jpg

Prins Harry heeft het geslacht van de baby van prins William en Kate verklapt. Hij kon het geheim niet meer voor zich houden en vertelde zijn beste vrienden dat hij oom wordt van een jongetje, meldt de Britse zondagskrant The Mirror.


Zelf hebben de aanstaande ouders nog niets losgelaten over het geslacht van hun kindje dat ze medio juli verwachten. Harry kan het geheim echter niet langer bewaren. ''Harry heeft iedereen verteld dat William en Kate een jongetje verwachten. Hij vindt het geweldig dat hij een neefje krijgt'', vertelt een bron aan Mirror. ''Hij zegt dat de hele familie in de wolken is. Kate wilde blijkbaar graag een jongetje."

Blauwe spulletjes
"Ze denken al na over namen, maar daarover ze willen niets verklappen, ook niet tegenover Harry. Maar intimi weten dat het een jongetje wordt. Zij zijn druk bezig met het kopen van blauwe babycadeautjes", gaat de insider verder.

Eerdere versprekingen
In maart zou de hertogin van Cambridge zich hebben versproken in het openbaar. Toen ze een teddybeer in ontvangst nam, zou ze per ongeluk hebben gezegd: dank u, die bewaar ik voor mijn d..., voor mijn baby.'' Ze slikte haar woorden in, maar omstanders dachten te weten dat ze 'dochter' wilde zeggen. Enkele dagen later echter kocht ze een wandelwagen in de kleur lichtblauw, wat de speculaties opnieuw deed oplaaien.

06-05-2013 om 01:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Baby van Kim K. verschijnt misschien wel in tv-show"

"Baby van Kim K. verschijnt misschien wel in tv-show"

http://oi40.tinypic.com/2zjjomr.jpg

De baby van Kim Kardashian en Kanye West zal mogelijk toch te zien zijn in haar realityprogramma. Dit in tegenstelling tot eerdere berichten waarin ze zei er met geen haar op haar hoofd aan te denken.


Volgens RadarOnline is de zeven maanden zwangere Kardashian van mening veranderd, ook al denkt de toekomstige vader West er heel anders over. In een eerder interview werd gevraagd of de baby te zien zou zijn in de tv-show, en toen wist Kardashian niet hoe snel ze dat moest ontkennen. Ook al zei haar zus Khloe meteen: "Je moet nooit nooit zeggen".

Kim leek toen te suggereren dat haar vriend ertegen is. Kanye zelf wil ook niet veelvuldig te zien zijn in het programma. Hij denkt dat het slecht is voor zijn imago.

06-05-2013 om 01:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur wil met DNA-test bewijzen dat hij vader is van Michael Jacksons kinderen

Acteur wil met DNA-test bewijzen dat hij vader is van Michael Jacksons kinderen

http://oi41.tinypic.com/34fbgjr.jpg

De voormalige Britse kindacteur Mark Lester claimde enkele jaren geleden al de vader te zijn van de kinderen van Michael Jackson en hij is bereid een DNA-test te ondergaan om het bewijs te leveren.


Sinds begrafenis van Michael Jackson heeft Lester geen contact meer gehad met Prince Michael (16), Paris (15) en Blanket (11). Wel had hij een boodschap voor de kinderen: "Ik ben hier. Kom en bezoek Engeland, we zullen voor jullie zorgen." Lester kreeg begin jaren 90 de vraag van Michael om sperma te doneren. "Je hebt toch geen vruchtbaarheidsproblemen?", zou de popster langs de telefoon gezegd hebben. "Een jaar later vroeg hij me plots of ik sperma wou doneren en ik ging akkoord."

"Michael stuurde me naar een kliniek in Londen, het was wel een beetje vreemd", zegt Lester. "Ik ben een paar keer geweest om te doneren, maar we hebben het er nooit meer over gehad. Het was een raar verzoek, maar ik heb er niet meer bij stil gestaan toen Michael nog leefde. Het was niet mijn bedoeling om iets terug te krijgen."

Kindsterren
Lester zou Michael leren kennen hebben na een concert van de Jackson Five in Londen. Aangezien ze allebei kindsterren waren, schoten ze meteen goed op. "Michael had veel veiligheidsmensen rond zich, maar de mensen die hem echt kenden, waren beperkt. Ik was één van de gelukkigen." Jackson heeft Lester zelfs tot peetvader van zijn kinderen benoemd. De vier kinderen uit Lesters eigen gezin brachten de vakanties en weekends vaak in het gezelschap van de Jacksons door.

Wat er precies met zijn sperma gebeurd is, heeft Lester vreemd genoeg nooit in vraag gesteld. Hij twijfelde zelfs nooit aan het vaderschap van Michael tot na zijn dood. "Ik zag de overeenkomsten tussen zijn kinderen en die van mij", zegt hij. "Mijn dochter Olivia lijkt op Paris. Mensen hebben ook overeenkomsten gezien tussen Prince en mezelf op jongere leeftijd." Lester legde zijn veronderstelling aan de familie Jackson voor, maar zij verbraken alle contact met hem. Zelf is hij nog steeds bereid een DNA-test af te leggen.

Een vriend van de Jacksons, Uri Geller, denkt dat Lester wel eens gelijk zou kunnen hebben. "Ik kan niet twijfelen aan zijn verhaal, want ik herinner me dat Michael jaren geleden eens zei dat hij Mark wou vragen om hem te helpen vader te worden." Lester is niet van plan de familie onder druk te zetten. Hij wil enkel een DNA-test als de kinderen er zelf mee akkoord gaan.

06-05-2013 om 01:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Pink biedt fans excuses aan

Pink biedt fans excuses aan


http://oi44.tinypic.com/14d3beh.jpg


Pink heeft haar excuses aangeboden aan haar fans voor het feit dat ze haar show in Birmingham moest annuleren. Het concert was al eerder uitgesteld.

Pink zou aanvankelijk op 22 april optreden in de LG Arena, maar moest die noodgedwongen afzeggen wegens een oor- en luchtweginfectie. Onlangs gaf ze vier shows in Londen en ook in andere Europese steden kwam ze langs om haar laatste album The Truth About Love te promoten. De show in Birmingham zou ze vrijdag inhalen, maar die ging niet door.

Pink schreef dit weekend een open brief op haar website in een reactie op kritiek van haar fans die haar haatmailtjes stuurden. Ze biedt op haar website haar excuses aan voor het ongemak en schrijft dat het "hartverscheurend" was om fans te zien wachten voor de concertzaal. "Het feit dat ik niet het voordeel van de twijfel krijg van jullie, stemt me bedroefd. Helaas is er geen mogelijkheid alsnog een nieuwe datum te prikken."

"En voor jullie die nog wel in me geloven, neem van mij aan dat we er alles aan hebben gedaan. Alles. Het is een logistieke nachtmerrie waar ik geen invloed op heb."  (br.hln)



05-05-2013 om 11:24 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!