Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

06-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lil Wayne is verloofd

Lil Wayne is verloofd

http://oi41.tinypic.com/1zxqx75.jpg

Lil Wayne heeft per ongeluk onthult dat hij is verloofd met zijn liefje Dhea Sodano. OK! Magazine meldt dat de rapper zich versprak in de nieuwe MTV-serie 'The Show with Vinny'.


Lil Wayne werd in de Amerikaanse televisieshow gevraagd of hij van Italiaans eten houdt. Hij antwoordde erop met: "Mijn verloofde is Italiaanse".

Het lijkt er dus op dat Lil Wayne zijn Dhea Sodano ten huwelijk heeft gevraagd.

Volgens de website van MTV music had Wayne vorig jaar op Valentijn zijn fans al op het verkeerde spoor gebracht. "Ze zei ja!", tweette hij. Fans gingen er toen van uit dat de rapper zich had verloofd en gingen uit hun dak. Maar vlak daarna bleek dat niet te kloppen. "Ohhhhhhh nu begrijp ik waarom! Ik bedoelde met 'ze zei ja' dat ze is mijn valentijn wordt!!!"

06-05-2013 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber laat weer fans urenlang wachten

Justin Bieber laat weer fans urenlang wachten

http://oi44.tinypic.com/5n54lu.jpg

Justin Bieber is er gisterenavond weer niet in geslaagd om op tijd te beginnen met zijn concert. Het tieneridool liet zijn fans in Dubai twee uur wachten voor hij opkwam en met de show begon.


Volgens Digital Spy waren de jonge fans en hun ouders boos op de artiest. In Dubai moeten kinderen op zondag naar school dus het uitlopen van het concert viel niet zo in de smaak bij de aanwezige ouders. Sommige kinderen waren pas rond kwart voor een thuis.

Volgens RadarOnline hield hij tijdens zijn show in Dubai wel rekening met de islamitische cultuur in Dubai en sloeg hij daarom een liedje over. Dan trekt de Canadese popster normaal een meisje uit het publiek om mee te firten tijdens het zingen van zijn hit 'One Less Lonely Girl'.

Maar om problemen met het aanraken van islamitische vrouwen te voorkomen, besloot Justin dit deel van de show over te slaan. ''Hij wilde niemand beledigen en toonde respect voor zijn publiek'', zegt een bron van RadarOnline. In Dubai begon het publiek na een tijdje 'Boe' te roepen toen de organisatie de mensen urenlang aan het lijntje hield door te zeggen dat Bieber "onderweg" was. Vanavond is er weer een show geprogrammeerd in de Golfstaat. Hopelijk begint de zanger dan wel op tijd.

06-05-2013 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Liam van One Direction is weer vrijgezel"

"Liam van One Direction is weer vrijgezel"

http://oi43.tinypic.com/4js7m9.jpg

Goed nieuws voor de single fans van Liam Payne van One Direction. Zijn vriendin Danielle Peazer en hij zouden na een lange relatie uit elkaar zijn. Volgens Digitalspy zouden de twee het besluit gezamenlijk hebben genomen. Het paar leerde elkaar in 2010 kennen bij de opnames van X Factor. De reden van de breuk zou het drukke werkschema van Liam zijn.

Een bron zegt: "Ze hebben de afgelopen maanden toch geprobeerd om er nog wat van te maken, maar het is ze niet gelukt om er samen uit te komen. Vorige maand hebben ze een serieus gesprek gehad. Ze zien elkaar in de praktijk nauwelijks." In eerste instantie gingen de twee vorig jaar september al uit elkaar. Maar vlak voor de kerst kwamen ze weer samen. In maart kochten de twee samen een troetelhondje. Wie voor het dier mag zorgen nu de twee uit elkaar zijn, is niet bekend.

06-05-2013 om 02:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Keira Knightley recycleerde wit kleedje als trouwjurk"

"Keira Knightley recycleerde wit kleedje als trouwjurk"

http://oi43.tinypic.com/4q3gya.jpg

Keira Knightley trouwde dit weekend met haar grote liefde zanger James Righton in Frankrijk. Tijdens de intieme huwelijksceremonie droeg ze een witte korte trouwjurk, maar volgens Look Magazine was ze daar al eerder mee te zien. Zo lijkt het witte jurkje heel erg op eentje ze in 2008 voor een feestje droeg.


De jurk heeft een strak bovenlijfje en een rok van tuile. Een van de medewerkers van het Engelse blad herkende de jurk. "Het lijkt heel erg op de japon van Rodarte die ze droeg tijdens een feestje voor de Bafta-awards. Maar ze draagt het nu wel heel anders. Namelijk met een kort jasje van Chanel, blote benen en ballerina's. Maar het lijkt wel echt dezelfde jurk."

Op de website van Daily Mail zijn de twee jurken naast elkaar te zien op foto's, waarop de gelijkenis tussen de twee nog duidelijker is.

06-05-2013 om 02:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Beatrix kon emoties amper de baas"

"Beatrix kon emoties amper de baas"

http://oi44.tinypic.com/117hf8z.jpg

Prinses Beatrix was blij dat ze de inhuldigingstoespraak van haar zoon Willem-Alexander van tevoren had kunnen lezen. 'Anders zou ze moeite hebben gehad om haar emoties onder controle te houden.' Dat vertelde vanavond Geertrui Windels, echtgenote van EU-president Herman Van Rompuy, in het VTM programma Royalty.


Windels behoorde met haar man tot de belangrijke gasten bij de plechtigheid in Amsterdam en bij het voorafgaande diner in het Rijksmuseum. "Ik kreeg kippenvel toen ze binnenkwamen, het was muisstil en ze liepen zo statig. En dan die speech van Willem met de warme woorden voor z'n moeder. Dat grijpt elke moeder aan. Ook voor een koningin zijn haar kinderen het belangrijkste", meende Windels, die in het programma uitgebreid terugblikte op de festiviteiten.

Ze had prinses Beatrix achteraf aangesproken over de toespraak van Willem-Alexander. "Ze zei dat het goed was dat ze de tekst op voorhand had gelezen", aldus Windels die zelf ook stiekem foto's had gemaakt in de Nieuwe Kerk. "Als mijn handtas groot genoeg is neem ik steeds mijn fototoestel mee. Maar het mag nooit opzichtig zijn. Ik doe het discreet", zo bekende ze.

Tijdens de Koningsvaart op het IJ had de echtgenote van Van Rompuy ook gesproken met het Belgische kroonprinselijk paar Filip en Mathilde. Die waren onder de indruk geweest van de feestelijkheden. "Filip en Mathilde zeiden dat ze hoopten dat dit bij ons ook zou kunnen, die warme hartelijkheid, maar ja..."

06-05-2013 om 02:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry verklapt geslacht van baby Kate en William

Prins Harry verklapt geslacht van baby Kate en William

http://oi40.tinypic.com/1syrsw.jpg

Prins Harry heeft het geslacht van de baby van prins William en Kate verklapt. Hij kon het geheim niet meer voor zich houden en vertelde zijn beste vrienden dat hij oom wordt van een jongetje, meldt de Britse zondagskrant The Mirror.


Zelf hebben de aanstaande ouders nog niets losgelaten over het geslacht van hun kindje dat ze medio juli verwachten. Harry kan het geheim echter niet langer bewaren. ''Harry heeft iedereen verteld dat William en Kate een jongetje verwachten. Hij vindt het geweldig dat hij een neefje krijgt'', vertelt een bron aan Mirror. ''Hij zegt dat de hele familie in de wolken is. Kate wilde blijkbaar graag een jongetje."

Blauwe spulletjes
"Ze denken al na over namen, maar daarover ze willen niets verklappen, ook niet tegenover Harry. Maar intimi weten dat het een jongetje wordt. Zij zijn druk bezig met het kopen van blauwe babycadeautjes", gaat de insider verder.

Eerdere versprekingen
In maart zou de hertogin van Cambridge zich hebben versproken in het openbaar. Toen ze een teddybeer in ontvangst nam, zou ze per ongeluk hebben gezegd: dank u, die bewaar ik voor mijn d..., voor mijn baby.'' Ze slikte haar woorden in, maar omstanders dachten te weten dat ze 'dochter' wilde zeggen. Enkele dagen later echter kocht ze een wandelwagen in de kleur lichtblauw, wat de speculaties opnieuw deed oplaaien.

06-05-2013 om 01:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Baby van Kim K. verschijnt misschien wel in tv-show"

"Baby van Kim K. verschijnt misschien wel in tv-show"

http://oi40.tinypic.com/2zjjomr.jpg

De baby van Kim Kardashian en Kanye West zal mogelijk toch te zien zijn in haar realityprogramma. Dit in tegenstelling tot eerdere berichten waarin ze zei er met geen haar op haar hoofd aan te denken.


Volgens RadarOnline is de zeven maanden zwangere Kardashian van mening veranderd, ook al denkt de toekomstige vader West er heel anders over. In een eerder interview werd gevraagd of de baby te zien zou zijn in de tv-show, en toen wist Kardashian niet hoe snel ze dat moest ontkennen. Ook al zei haar zus Khloe meteen: "Je moet nooit nooit zeggen".

Kim leek toen te suggereren dat haar vriend ertegen is. Kanye zelf wil ook niet veelvuldig te zien zijn in het programma. Hij denkt dat het slecht is voor zijn imago.

06-05-2013 om 01:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur wil met DNA-test bewijzen dat hij vader is van Michael Jacksons kinderen

Acteur wil met DNA-test bewijzen dat hij vader is van Michael Jacksons kinderen

http://oi41.tinypic.com/34fbgjr.jpg

De voormalige Britse kindacteur Mark Lester claimde enkele jaren geleden al de vader te zijn van de kinderen van Michael Jackson en hij is bereid een DNA-test te ondergaan om het bewijs te leveren.


Sinds begrafenis van Michael Jackson heeft Lester geen contact meer gehad met Prince Michael (16), Paris (15) en Blanket (11). Wel had hij een boodschap voor de kinderen: "Ik ben hier. Kom en bezoek Engeland, we zullen voor jullie zorgen." Lester kreeg begin jaren 90 de vraag van Michael om sperma te doneren. "Je hebt toch geen vruchtbaarheidsproblemen?", zou de popster langs de telefoon gezegd hebben. "Een jaar later vroeg hij me plots of ik sperma wou doneren en ik ging akkoord."

"Michael stuurde me naar een kliniek in Londen, het was wel een beetje vreemd", zegt Lester. "Ik ben een paar keer geweest om te doneren, maar we hebben het er nooit meer over gehad. Het was een raar verzoek, maar ik heb er niet meer bij stil gestaan toen Michael nog leefde. Het was niet mijn bedoeling om iets terug te krijgen."

Kindsterren
Lester zou Michael leren kennen hebben na een concert van de Jackson Five in Londen. Aangezien ze allebei kindsterren waren, schoten ze meteen goed op. "Michael had veel veiligheidsmensen rond zich, maar de mensen die hem echt kenden, waren beperkt. Ik was één van de gelukkigen." Jackson heeft Lester zelfs tot peetvader van zijn kinderen benoemd. De vier kinderen uit Lesters eigen gezin brachten de vakanties en weekends vaak in het gezelschap van de Jacksons door.

Wat er precies met zijn sperma gebeurd is, heeft Lester vreemd genoeg nooit in vraag gesteld. Hij twijfelde zelfs nooit aan het vaderschap van Michael tot na zijn dood. "Ik zag de overeenkomsten tussen zijn kinderen en die van mij", zegt hij. "Mijn dochter Olivia lijkt op Paris. Mensen hebben ook overeenkomsten gezien tussen Prince en mezelf op jongere leeftijd." Lester legde zijn veronderstelling aan de familie Jackson voor, maar zij verbraken alle contact met hem. Zelf is hij nog steeds bereid een DNA-test af te leggen.

Een vriend van de Jacksons, Uri Geller, denkt dat Lester wel eens gelijk zou kunnen hebben. "Ik kan niet twijfelen aan zijn verhaal, want ik herinner me dat Michael jaren geleden eens zei dat hij Mark wou vragen om hem te helpen vader te worden." Lester is niet van plan de familie onder druk te zetten. Hij wil enkel een DNA-test als de kinderen er zelf mee akkoord gaan.

06-05-2013 om 01:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Pink biedt fans excuses aan

Pink biedt fans excuses aan


http://oi44.tinypic.com/14d3beh.jpg


Pink heeft haar excuses aangeboden aan haar fans voor het feit dat ze haar show in Birmingham moest annuleren. Het concert was al eerder uitgesteld.

Pink zou aanvankelijk op 22 april optreden in de LG Arena, maar moest die noodgedwongen afzeggen wegens een oor- en luchtweginfectie. Onlangs gaf ze vier shows in Londen en ook in andere Europese steden kwam ze langs om haar laatste album The Truth About Love te promoten. De show in Birmingham zou ze vrijdag inhalen, maar die ging niet door.

Pink schreef dit weekend een open brief op haar website in een reactie op kritiek van haar fans die haar haatmailtjes stuurden. Ze biedt op haar website haar excuses aan voor het ongemak en schrijft dat het "hartverscheurend" was om fans te zien wachten voor de concertzaal. "Het feit dat ik niet het voordeel van de twijfel krijg van jullie, stemt me bedroefd. Helaas is er geen mogelijkheid alsnog een nieuwe datum te prikken."

"En voor jullie die nog wel in me geloven, neem van mij aan dat we er alles aan hebben gedaan. Alles. Het is een logistieke nachtmerrie waar ik geen invloed op heb."  (br.hln)



05-05-2013 om 11:24 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum: Een ring betekent niet dat ik weer ga trouwen

Heidi Klum: "Een ring betekent niet dat ik weer ga trouwen"

http://oi42.tinypic.com/287hlzs.jpg

Heidi Klum draagt opnieuw een ring om haar ringvinger, maar zegt dat ze nog niet plant te trouwen met vriend Martin Kirsten. Dat meldt de krant Daily Star. De Duitse fotomodel was tussen 2005 en 2012 getrouwd met zanger Seal, met wie ze drie kinderen heeft.


Het model begon vorige zomer te daten met haar voormalige bodyguard Martin Kirsten, toen ze herstelde van de breuk met zanger Seal. Sindsdien komt ze zelden buiten zonder hem aan haar zijde.  

Ring als cadeau
Toen het koppel in april een ring droeg, werd duidelijk dat de romance serieus was. "Mijn vriend heeft me een ring cadeau gedaan en zelf draagt hij er ook een", liet Klum weten. "Ik ben niet verloofd en ik ben ook niet van plan snel te trouwen. Het is gewoon een prachtig juweeltje... iets leuk."

In september kwam Klum naar buiten met haar nieuwe relatie. "Ik vertrouw hem mijn kinderen toe. Hij is een fantastische man", vertelde ze aan Amerikaanse talkshowpresentatrice Katie Couric.

In januari 2012 gingen Klum en Seal, na een huwelijk van zeven jaar, uiteen. De scheiding die Klum aanvroeg is nog steeds niet afgerond.

05-05-2013 om 11:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deense tv-show vraagt vrouwen zich uit te kleden terwijl mannen commentaar geven

Deense tv-show vraagt vrouwen zich uit te kleden terwijl mannen commentaar geven

http://oi43.tinypic.com/i3sx3b.jpg

In Denemarken lokt de tv-show 'Blachman' de nodige controverse uit. De gastheer, Thomas Blachman, geeft er samen met een gast opmerkingen over het lichaam van een vrouw die zich voor hun ogen uitkleedt. Vernederend en seksistisch, volgens vele kijkers en tv-recensenten.


De vrouwen staan aanvankelijk alleen maar met een badjas voor gastheer Thomas Blachman, het brein achter de show en gewezen jurylid van de Deense X-Factor. Terwijl Blachman samen met een gast wat palavert over het vrouwelijke lichaam, laat de vrouw haar badjas vallen. Dat leverde al aardig wat 'straffe' quotes op over de intieme delen of borsten van de vrouwen in kwestie ("Dat zijn erg opgewekte tepels"). In een haast surreëel clipje vraagt Blachman zelfs aan de vrouwelijke deelneemster om zich om te draaien omdat hij wel van achterwerken houdt, waarna hij groffe commentaren geeft over de borsten van de vrouw.

"Het lichaam van een vrouw verlangt naar woorden. Woorden van een man", aldus Blachman, naar wiens naam de show dus simpelweg vernoemd is. "De hele idee achter de show is mannen te laten praten over naakte vrouwenlichamen terwijl die vlak voor hen staan. Maar zonder pornografisch of politiek correct te worden. Ik wil dat vrouwen hun idee bijstellen over hoe mannen over hun lichaam denken." Blachman voegt er nog aan toe dat hij zichzelf een genie vindt.

04-05-2013 om 01:52 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia haalt uit: "Story, wat kunnen jullie vreselijk misleidend zijn"

Natalia haalt uit: "Story, wat kunnen jullie vreselijk misleidend zijn"

http://oi44.tinypic.com/6dr3vp.jpg

Zangeres en 'The Voice'-jurylid Natalia heeft op Twitter uitgehaald naar 'de boekskes'. Ze beschuldigt het blad 'Story' ervan zijn lezers te misleiden.


In haar tweet verwijst Natalia naar de covertitel van het blad 'Ik moet geen vent of klein mannen hebben'.

In het artikel lees je: "Na een verschrikkelijke periode houdt de zangeres enkel nog rekening met zichzelf. Ik heb geen vriend dus niemand kan mij tegenhouden."

Met haar tweet suggereert Natalia dat ze de titel op de cover niet zelf in de mond zou hebben genomen. Frederik De Swaef, hoofdredacteur van Story, wijst er inmiddels op dat Natalia verderop in het interview wel letterlijk stelde dat ze man noch kinderen wil en dat het hele artikel door haar en haar manager werd nagelezen.

Vanavond staat de finale van 'The Voice' op het programma. Met countryzanger Robby heeft Natalia op papier de favoriet in huis. Olivier, Paulien en Theo zijn de andere drie finalisten.

04-05-2013 om 01:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse koning gaat morgen weer aan het werk

Nederlandse koning gaat morgen weer aan het werk

http://oi43.tinypic.com/vg3kmq.jpg

Kersverse Nederlandse koning Willem-Alexander heeft deze week even de tijd gehad om bij te komen van zijn bijzondere inhuldiging, want morgenavond pas verschijnt hij voor het eerst weer in het openbaar. Hij zal dan te zien zijn tijdens de Nationale Herdenking op het Nederlandse paleis op de Dam in Amsterdam. De koning woont deze herdenking bij samen met zijn vrouw Máxima.

Op zondagavond zullen de koning en koningin samen met prinses Beatrix en premier Rutte in Amsterdam het 5 meiconcert bijwonen ter gelegenheid van de Afsluiting Nationale Viering van de Bevrijding. Dit concert vindt plaats op en rond de rivier Amstel voor Koninklijk Theater Carré.

04-05-2013 om 01:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weggelopen Lindsay meldt zich bij 'Betty Ford'-kliniek

Weggelopen Lindsay meldt zich bij 'Betty Ford'-kliniek

http://oi41.tinypic.com/2ugj9uc.jpg

Lindsay Lohan heeft zich aangemeld bij de beroemde ontwenningskliniek 'Betty Ford Center'. Zo weet TMZ. De actrice zou gisterennacht hebben aangebeld bij het centrum. Lindsay Lohan moest voor zonsopkomst weer terug zijn bij de kliniek. Als de actrice dit niet deed zouden aanklagers vragen om een arrestatiebevel voor haar.


En dit is niet de enige ontwikkeling sinds LiLo gisteren vertrok bij de kliniek waar ze opgenomen zou worden. De actrice besloot namelijk om haar vorige advocate, Shawn Holley, weer aan te nemen. Holley zou vervolgens hebben overlegd met rechter Terry White. Ze legde voor of de actrice ook mocht worden opgenomen in het Betty Ford Center, daar is uiteindelijk mee ingestemd.

Nu LiLo in de ontwenningskliniek zit, loopt ze waarschijnlijk geen risico meer om gearresteerd te worden. Daar leek het eerder nog wel op. De actrice moest zich gisteren melden bij een kliniek. Dat deed ze, maar ze bleef niet langer dan vijf minuten binnen. Ze vertelde de hulpverleners dat ze geen hulp nodig had en vertrok weer. Daarop zouden aanklagers hebben gedreigd met een arrestatiebevel.

Het is niet de eerste keer dat Lohan in het Betty Ford Center verblijft. In 2010 zat ze er ook al een tijdje. Nu zal ze er 90 dagen moeten blijven.

04-05-2013 om 01:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue verandert van sound in nieuw album

Kylie Minogue verandert van sound in nieuw album

http://oi39.tinypic.com/kyfjr.jpg

Kylie Minogue pakt het muzikaal anders aan in haar nieuwe album. Wanneer ze precies dat album zal releasen, wilde Minogue niet prijsgeven. Dat meldt de website Contactmusic vandaag.


De 44-jarige zangeres werkt momenteel aan haar 12e plaat in Los Angeles. Onder invloed van haar nieuwe management, het Jay-Z Roc Nation label', probeert ze er een nieuwe sound uit.

"Het geeft een hele nieuwe energie om met Roc Nation samen te werken. Het is een erg spannende tijd. Er komen nieuwe dingen in me naar boven, wat ik cool vindt. Ik heb nood om iets nieuws uit te proberen, een nieuwe stijl voort te brengen, andere beats, andere thema's", heeft ze aan het blad Rolling Stone verteld.

Zelfde DNA
'Ik zal wel het DNA van een typische Kyliesong behouden, omdat ik mezelf blijf. Ik houd ervan om een nieuwe uitdaging aan te gaan en te experimenten. Ik kan je nog niet volledig vertellen wat het wordt, maar ik kan wel zeggen dat ik er enorm van geniet om het te maken.

Releasedatum
Kylie heeft onlangs laten weten dat er een vervolgalbum op 'Aphrodite' uit 2010 aankomt, zonder echt een releasedatum te vernoemen. "Ik hoop dit jaar vroeg of laat. Is dat vaag genoeg?"

04-05-2013 om 01:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paulien is de Voice van Vlaanderen

Paulien is de Voice van Vlaanderen

http://oi40.tinypic.com/2mnnjq1.jpg

Het stond in de sterren geschreven: wie Matthijs Vanstaen er kan uitkegelen in de halve finale, die pakt ook een fikse optie op de eindoverwinning in The Voice van Vlaanderen. En zo geschiedde. De 18-jarige Paulien Mathues zette in de laatste rechte lijn haar rivaal cowboy Robby Longo opzij, nadat eerst al Olivier De Laet en Theo Dewitte waren afgevallen.


18 is ze dus, Paulien, en ze komt uit Oostmalle. Haar ouders geloofden niet echt in haar zangcarrière maar het Vlaamse volk duidelijk wél. Vanavond in de finale koos ze opnieuw voor 'Smile' van Lily Allen. Een opgewekt nummer dat helemaal bij de vrolijk ogende Paulien past. Dankzij haar unieke stemgeluid komt ze ook weg met haar Kim Wilde-kapsel uit de jaren 80.

Paulien ging verder in duet met haar coach Jasper: ze zongen 'Love Is A Losing Game' van Amy Winehouse. Niets op aan te merken: in deze finale was de stem van Paulien de verdiende winnaar, bij afwezigheid van Matthijs. Maar die had ze vorige week al geklopt. De haren op onze armen staan na Matthijs' blind audition na al die weken nog steeds recht, maar de Mortselnaar kon de rest van Vlaanderen helaas minder boeien.

Klunzige cowboy
Nee, tv-kijkend Vlaanderen haalt de smartphone dan liever boven voor de wat klunzige cowbloy Robby (31) uit Houthalen-Helchteren, bijvoorbeeld. Hij zong vanavond 'All Summer Long' van Kid Rock en, samen met coach Natalia, 'Don't It Make My Brown Eyes Blue' van Crystal Gale. Lang geen kwade zanger, die ongetwijfeld nog enkele maanden surfend op de hype van de bluegrass-muziek van 'The Broken Circle Breakdown' menige volgelopen parochiezaal kan animeren, maar een tweede plaats in The Voice is toch echt wel vleiend. Het was dan ook opgelucht ademhalen toen An Lemmens erger voorkwam en Paulien mocht uitroepen tot winnares van de talentenjacht.

Paulien en Robby hadden dan al 'Oli' en Theo achter zich gelaten. Olivier (27) zorgde met 'Sexy And I Know It' van LMFAO weer voor de zelfrelativerende, leutige noot van de avond. Puike performance, maar de door zijn coach Alex zo geroemde uitgebreide stemmogelijkheden kwamen naar ons gevoel toch te weinig aan bod over de hele wedstrijd. Voor het duet met zijn leermeester koos de kerel uit Deurne voor 'Nothing Compares To You' van Prince, in de versie van Stereophonics.

Eerste vrouw sinds 2005
Theo (26) deed met zijn coach, Koen Wauters, iets met 'The Boxer' van Simon and Garfunkel en coverde als een volleerd karaokezanger 'Let Her Go' van Passenger. Een heel herkenbare stem, maar toch te beperkt. Zijn sterkere single dan die van zijn concullega's kon hem niet redden.

Het was al sinds 2005 geleden dat er nog eens een vrouwelijke kandidate een talentenjacht won. Voor Jasper Steverlinck is het als coach het tweede jaar op rij dat hij zijn collega-juryleden Koen Wauters, Alex Callier en Natalia klopt.

04-05-2013 om 01:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slayer-gitarist Jeff Hanneman (49) overleden

Slayer-gitarist Jeff Hanneman (49) overleden


http://oi39.tinypic.com/550x0l.jpg


Jeff Hanneman, gitarist en mede-oprichter van metallegende Slayer, is overleden aan de gevolgen van leverfalen. Het Amerikaanse thrashmetalicoon werd amper 49.

"Slayer is er kapot van te melden dat hun bandlid en broeder, Jeff Hanneman, rond 11 uur deze ochtend is overleden nabij zijn woning in Zuid-Californië. Hij was 49," staat op de Facebookpagina van Slayer. "Hanneman was in een ziekenhuis in de buurt toen hij getroffen werd door leverfalen. Hij laat zijn vrouw Kathy na, zijn zus Kathy en zijn broers Michael en Larry. Hij zal erg gemist worden. Moge Onze Broeder Jeff Hanneman In Vrede Rusten (1964 - 2013)", luidt het.

De gitarist had al een hele tijd gezondheidsproblemen, en kon de voorbije jaren niet met de band op toernee nadat hij in 2011 werd besmet met een vleesetende bacteriële infectie. De ziekte necrotiserende fasciitis, die hij opliep door een spinnenbeet, nestelt zich onder de huid en vernietigt huid-, spier- en vetweefsel. Door de besmetting moest Hanneman bijna zijn arm laten amputeren. Slayer trok zonder Hanneman op tournee, maar recent waren nog optimistische geluiden te horen over zijn toestand. Het is niet duidelijk of er een verband is tussen de besmetting met de bacterie en het leverfalen.

Samen met medegitarist Kerry King richtte Hanneman begin jaren 80 Slayer op, wat leidde tot de platen 'Show No Mercy' in 1983 en 'Hell Awaits' in 1985. De band scoorde pas echt met 'Reign in Blood' in 1986 en 'South of Heaven' in 1988, en is nog altijd actief. De groep bracht tien studioalbums, twee livealbums en een coverplaat uit, waarvan enkele goud behaalden in onder meer de Verenigde Staten. Slayer beïnvloedde ontelbare andere groepen, en geldt als een van de grondleggers van de thrashmetal.

Hanneman was een fanatiek fan van de Oakland Raiders en een verwoed verzamelaar van WOII-memorabilia. Hij stond in het oog van de storm tijdens de controverse rond de Slayer-hit 'Angel of Death'. Het nummer, dat gaat over Auschwitz-arts Josef Mengele, werd vaak geïnterpreteerd als een ode aan de man die gruwelijke experimenten uitvoerde op gevangenen. Hanneman ontkende geregeld: "Er staat niets in de tekst waarin ik expliciet zei dat hij een slechte man was, omdat dat voor mij - wel, is het niet vanzelfsprekend? Ik zou je dat niet hoeven te zeggen."


03-05-2013 om 18:29 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber wil zijn favoriete automerk redden

Justin Bieber wil zijn favoriete automerk redden

http://oi43.tinypic.com/pn2xg.jpg

Justin Bieber wil investeren in zijn favoriete autobedrijf. Hij wil immers de 'Batmobile' nog kunnen kopen die bij het noodlijdende automerk Fisker op de ontwerperstafel ligt.


De 19-jarige Bieber heeft een hele vloot auto's, maar zijn favoriet is de Fisker Karma, een hybride sportwagen die hij voor zijn 18de verjaardag van zijn manager Scooter Braun cadeau kreeg.

Nu Fisker met financiële problemen kampt, wil Bieber investeren in het bedrijf. Hij wil namelijk enorm graag dat Fisker zijn nieuw model nog op de markt kan brengen, want dat is zijn droomkarretje. Dat wordt een auto die veel weg heeft van de Batmobile.

"Hij heeft zijn medewerkers gevraagd hem op de hoogte te houden over de ontwikkelingen bij Fisker, en hij is bereid hen uit het slop te halen. Toch vindt zijn team dat hij geen onverstandige investeringen mag doen", aldus een bron in The Sun.

Vorig jaar kreeg Bieber nog een snelheidsbekeuring omdat hij meer dan 150 per uur reed met zijn Fisker Karma. Die kost ruim 90.000 euro, heeft een topsnelheid van 180 per uur en gaat van 0 naar 100 per uur in 6,3 seconden.

03-05-2013 om 00:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
02-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kris Kross-rapper Chris Kelly (34) overleden

Kris Kross-rapper Chris Kelly (34) overleden

http://oi43.tinypic.com/33tt8gp.jpg

Chris 'Mac Daddy' Kelly, een van de twee rappers van het Amerikaanse duo Kris Kross, is op 34-jarige leeftijd overleden. Dat heeft de politie van Atlanta (Georgia) gisteren bekendgemaakt. De reden van zijn overlijden, is nog niet bekend gemaakt.


Volgens lokale media werd Kelly bewusteloos aangetroffen in zijn huis. Om 17.30 uur werd hij doodverklaard. Vandaag wordt er een autopsie uitgevoerd op zijn lichaam.

Met Chris 'Daddy Mac' Smith had Kelly in de jaren negentig een wereldhit met het nummer 'Jump'. De twee waren dertien jaar oud toen ze werden ontdekt en onderscheidden zich in hun clips en op het podium door het achterstevoren dragen van hun kleding.

02-05-2013 om 23:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader van Katy Perry: "Ze is een kind van de duivel"

Vader van Katy Perry: "Ze is een kind van de duivel"

http://oi42.tinypic.com/5agowk.jpg

Keith Hudson is de vader van Katy Perry én dominee. De onthullende outfits van zijn dochter, haar wufte dansroutines op het podium en haar seksueel beladen songteksten, het zijn hem allemaal doornen in het oog. Hudson roept gelovigen dan ook op te bidden voor het zieleheil van zijn dochter, die hij in zijn preken een "duivelskind" noemt.


Hudson en zijn vrouw Mary reizen van kerk tot kerk in de VS en tonen video's waarin gesteld wordt dat Katy een duivelskind is dat dringend moet genezen worden.

'I Kissed a Girl'
In zijn sermoen in een kerk in het Californische Santa Fe Springs, verklaarde Hudson: "Ze vragen me hoe ik kan prediken als ik een meisje op de wereld heb gebracht dat zingt over hoe ze een ander meisje kust".

Bidden!
Hudson ging naar een concert van zijn dochter en huilde er zich naar eigen haast een oog uit bij de aanblik van de horden fans. Bidden moeten ze doen, vindt Hudson, en niet dwepen met de diabolische muziek van zijn dochter.

"Er waren daar 20.000 mensen. Een generatie die zich laat gaan. Het leek bijna op een kerk. Ik stond daar en ik weende, ik bleef maar wenen. Ze aanbidden wat fout is".

Schenken!
Hudson en zijn vrouw roepen de gelovigen tijdens hun kerkdiensten ook op schenkingen te doen zodat ze een trip naar Zwitserland kunnen maken. "Niet één of twee dollar, maar briefjes van 20 dollar", geven ze nog mee.

02-05-2013 om 23:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!