Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

24-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gotha Club in Knokke klaar voor feest met Paris Hilton

Gotha Club in Knokke klaar voor feest met Paris Hilton

http://oi39.tinypic.com/8ycjv9.jpg

De vestiging van Gotha Club in Knokke maakt zich op voor een topavond met de komst van Paris Hilton vandaag. Dat kon eigenaar en ex-voetballer Daniël Camus kwijt, even voor de club zijn deuren opent.


"Paris Hilton is er en wordt nu naar Knokke gebracht", bevestigde Camus. Vanavond staat het eerste bal van het seizoen, Bal Mastuvu, op het programma en voor die gelegenheid wist Camus de bekende mediafiguur te strikken. Eerder deze week bracht ze ook nog een bezoekje aan de Gotha Club in het Franse Cannes en vorig jaar passeerde ze nog in Brussel.

"Vanavond geeft ze gewoon een acte de présence. Ze gaat niet zingen of een DJ-set draaien", aldus Camus. Feestgangers konden zich voor 80 euro inschrijven op een exclusieve avond met een walking dinner. Voor de andere bezoekers bedraagt het toegangsgeld 20 euro. "En geen 250 euro", benadrukte Camus nadat dat bedrag eerder deze week werd genoemd.

De eigenaar verwacht vanavond een vol huis. Dat betekent dat 900 mensen de dansvloer zullen delen met Paris Hilton.

24-05-2013 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Ryan maakt parodie op 'Lacht nor mij'

Kate Ryan maakt parodie op 'Lacht nor mij'

http://oi43.tinypic.com/5pihb5.jpg

Heerlijke stunt van Kate Ryan gisteren. Nu de Antwerpse rapster Slongs Dievanongs met 'Lacht nor mij' op 1 staat in de Vlaamse Ultratop besloot de zangeres een parodie op haar nummer de wereld in te sturen. In de diss song -in Amerikaanse hiphop-middens bekend als een lied waarbij men iemand op de korrel neemt- laakt La Ryan met veel humor het gebrek aan talent van de Antwerpse rapster. Om het helemaal af te maken, postte de zangeres het nummer op de Twitteraccount van Slongs.

24-05-2013 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paulien (The Voice) haalt neus op voor kermissen

Paulien (The Voice) haalt neus op voor kermissen

http://oi42.tinypic.com/24lu6xj.jpg

Nieuw talent Paulien Mathues (18), winnares van The Voice 2013, ziet het groots. Zo weigert ze op te treden op zogenaamde pensenkermissen en braderieën, omdat dit schadelijk zou zijn voor haar imago.


De jonge zangeres vreest dat dit soort volkse evenementen niet bij haar imago passen, ze mikt volgens haar platenfirma Universal eerder op de luisteraars van Studio Brussel en Radio 1 en niet op 'kermisvolk'.

Paulien zou daarom alle reeds geplande optredens hebben geannuleerd en ze zou zelfs haar manager hebben gedumpt. De zangeres gaat nu op zoek naar een nieuwe om haar carrière in de juiste richting te lanceren. Deze afzeggingen stemmen de organisatoren van deze evenementen boos. Zij moeten nu vervangende acts zoeken en sommigen moeten zelfs nieuwe affiches laten maken.

Het managements- en boekingskantoor KING Entertainment heeft begrip voor deze beslissing. Manager Hugo Foets merkt echter wel op: "Artiesten uit talentenjachten die wel bereid waren kermisgangers te entertainen, hebben intussen wel een succesvolle carrière." Glenn Claes, uit de vorige editie van The Voice deed afgelopen jaar net hetzelfde. Deze beslissing heeft hem in elk geval niet geholpen, want nu hoor je nog nauwelijk iets van deze zingende loodgieter.

Mathues is er wel van overtuigd dat haar eerste album er snel komt. Haar tweede single zou voor eind augustus zijn, haar debuutplaat zou in oktober volgen.

24-05-2013 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Hasselhoff koopt 'kleine' villa van 1,5 miljoen

David Hasselhoff koopt 'kleine' villa van 1,5 miljoen

http://oi43.tinypic.com/bga7mg.jpg

De 60-jarige David Hasselhoff gaat verhuizen. Hij heeft zichzelf een gigantische villa met een woonoppervlakte van 535 vierkante meter en een prijskaartje van 1,95 miljoen dollar (ruim 1,5 miljoen euro) gekocht. Dat meldt entertainmentsite TMZ.

De woning in de buurt van Los Angeles bevat vijf slaapkamers en zes badkamers. The Hoff beschikt zelfs over een eigen basketbalveld. De voormalige Baywatch-ster bespaart flink op zijn woonlasten, want onlangs verkocht hij een nog groter huis voor 3,8 miljoen dollar (ruim 2,9 miljoen euro).


24-05-2013 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bar Refaeli in ondergoedreclame:

Bar Refaeli in ondergoedreclame: "Wil je me opeten?"

http://oi43.tinypic.com/r8toxk.jpg

Bar Refaeli laat gedurfd haar rondingen zien in een strak wit topje en een rode geruite broek voor haar nieuwe ondergoedlijn. Op de rand van haar onderbroekje prijkt de slogan van de campagne "Wil je me opeten?"

Het Israëlische topmodel lanceerde de ondergoedlijn 'Under.me collection' in 2011 samen met het mannelijke model Dudi Balsar. De lijn is volledig door haar gefinancierd en ontworpen.

Bar viel vorige maand in de prijzen voor haar rol als stijlicoon. Die prijs mocht ze in ontvangst nemen tijdens de Vienna Awards voor Mode en Lifestyle in Oostenrijk.

24-05-2013 om 11:41 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Mijn Restaurant'-winnaar Claudio Dell'Anno vrijgesproken

'Mijn Restaurant'-winnaar Claudio Dell'Anno vrijgesproken

http://oi39.tinypic.com/4retdz.jpg

Claudio Dell'Anno, de winnaar van het vtm-programma 'Mijn Restaurant! ' in 2009, is door het Gentse hof van beroep vrijgesproken. Hij werd beschuldigd van verduistering, maar het hof acht de beschuldiging onvoldoende bewezen.


Claudio Dell'Anno werd ervan beschuldigd vlak voor het faillissement van het Kortrijkse restaurant Dell'Anno geld te hebben verduisterd. Uit de gecontroleerde bankverrichtingen bleek dat er op 28 april 2010 5.000 euro werd overgeschreven van de vennootschapsrekening van het restaurant naar zijn eigen privé-rekening. Twee dagen later haalde hij in Knokke het resterende saldo van 5.918 euro af. Het restaurant was op dat moment wel al eigendom van Xavier P., die alle aandelen van Dell'Anno had overgenomen.

Voor de eerste transactie werd Dell'Anno vrijgesproken maar de rechter in eerste aanleg veroordeelde de man wel voor de geldafhaling in een ING-kantoor op de Lippenslaan in Knokke-Heist waar hij op dat moment verbleef. Dell'Anno ging in beroep omdat hij ook voor die geldafhaling wou worden vrijgesproken. "Hij heeft dat geld cash afgegeven aan Xavier P. voor de nieuwe vennootschap", verdedigde zijn advocaat hem.

Het openbaar ministerie vorderde in beroep vijf maanden cel, een maand meer dan in eerste aanleg was uitgesproken, en vroeg ook een beroepsverbod. Maar het hof vindt dat het geleverde onderzoek onvoldoende is, en dat er heel wat zaken niet werden onderzocht. Dell'Anno wordt volledig vrijgesproken.

24-05-2013 om 01:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Universal Orlando krijgt eigen Springfield

Universal Orlando krijgt eigen Springfield

http://oi44.tinypic.com/ao7ucp.jpg

Iedereen stelt zich wel eens de vraag waar Springfield, het beroemde stadje van The Simpsons, precies ligt. Er zijn meerdere kandidaten in de Verenigde Staten en nu komt er eentje bij dat zich onmiskenbaar het echte Springfield mag noemen. Bezoekers van Universal Orlando kunnen er deze zomer naar de Kwik-E-Mart en Moe's.


Universal Orlando Resort maakte vandaag meer details bekend over de bouw van Springfield. Bezoekers zullen er letterlijk door de straten kunnen lopen en een Krustyburger gaan eten. Nadien kunnen ze bij Moe iets gaan drinken. Springfield krijgt bovendien een eigen biermerk, dat uiteraard Duff Beer zal heten. De beroemde buitenaardse wezens uit de tekenfilmreeks ontbreken ook niet. Zij krijgen een eigen kermisattractie.

24-05-2013 om 01:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charles en Camilla maken noodlanding met helikopter

Charles en Camilla maken noodlanding met helikopter

http://oi41.tinypic.com/mhqhi.jpg

Een helikopter met de Britse prins Charles en zijn vrouw Camilla aan boord heeft een noodlanding gemaakt. Niemand raakte daarbij gewond. De Britse kroonprins en zijn echtgenote waren op weg naar een literair festival in Hay-on-Wye (Wales), zo meldt de Nederlandse openbare omroep NOS.


Ongeveer een kwartier na het vertrek in Londen kreeg de helikopter technische problemen, waardoor de piloot noodgedwongen de helikopter op een klein vliegveldje neer moest zetten in Denham, niet ver van Londen. Volgens een bron waren er in totaal acht mensen aan boord.

Een woordvoerder van het Britse koningshuis sprak van een gecontroleerde noodlanding. Daarna reisden de prins en de hertoging van Cornwall per auto verder. Met een vertraging van drie uur kwamen het stel aan in Wales bij het festival.

Volgens verschillende Britse media gaven Charles en Camilla geenszins de indruk geschrokken te zijn en maakten ze ontspannen een praatje met de aanwezigen op het festival.

24-05-2013 om 00:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen derde seizoen meer voor 'Danni Lowinski'

Geen derde seizoen meer voor 'Danni Lowinski'

http://oi39.tinypic.com/30a6geg.jpg

Er komt geen derde seizoen van de populaire VTM-reeks 'Danni Lowinski'. Vanavond mag actrice Nathalie Meskens nog één keer het beste van zichzelf geven als de arrogante advocate in de laatste aflevering van het tweede seizoen, maar daarna is het voorgoed gedaan, zo meldt de krant Het Laatste Nieuws vandaag.


Een van de redenen waarom er geen derde seizoen komt is het uitgesteld kijken, waar het tweede seizoen van 'Danni Lowinski' veel last van ondervond. Hierdoor werd het voor VTM steeds moeilijker om reclame goed te verkopen, zo zegt de zender in de krant.

Fans van Meskens moeten echter niet wanhopen, want VTM blijft volop inzetten op de actrice: "We zijn druk bezig met andere fictiereeksen. Zo starten we in het najaar met het nieuwe 'Connie & Clyde', eveneens met Nathalie Meskens in een hoofdrol." Daarnaast wordt de actrice ook het gezicht van het spelprogramma 'Reclame AUB'.

24-05-2013 om 00:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Georges Moustaki (79) overleden

Georges Moustaki (79) overleden

http://oi42.tinypic.com/9tfwba.jpg

De Franse zanger van Grieks-Joodse afkomst Georges Moustaki is vanmorgen op 79-jarige leeftijd in Nice overleden. Dat heeft zijn entourage bekendgemaakt.


Moustaki wordt in 1934 als Giuseppe Mustacchi geboren in Egypte, als kind van Grieks-Joodse ouders afkomstig van Korfoe. Hij groeit op in een multiculturele omgeving en raakt gepassioneerd door de Franse literatuur en het chanson.

Georges Brasssens
In 1951 trekt hij naar Parijs, waar hij als journalist en barman in een pianobar aan de bak komt. Wanneer hij een concert van Georges Brassens bijwoont, is dat voor hem zo'n revelatie dat hij de voornaam van zijn leermeester overneemt.

Edith Piaf
In 1958 ontmoet hij Edith Piaf, voor wie hij één van haar bekendste nummers schrijft: 'Milord'. De twee hebben een korte maar hevige relatie.

In de jaren zestig schrijft hij teksten voor de groten van het Franse chanson, onder wie Yves Montand, Barbara en vooral Serge Reggiani. Chansons als 'Sarah', 'Ma Solitude', 'Joseph' en 'Ma Liberté' worden klassiekers.

In 1968 schrijft hij 'Le Métèque', over een dromerige vreemdeling. Het wordt een internationaal succes en het begin van zijn carrière als optredend artiest.

Trotskist
Moustaki schaart zich achter de Trotskistische beweging, in het nummer 'Sans la Nommer' verpersoonlijkt hij de permanente revolutie, één van de grondbeginselen van het Trotskisme.

Ademhalingsproblemen
In 2009, tijdens een concert in Barcelona, verklaart hij aan het publiek dat zijn ademhalingsproblemen hem verhinderen het concert af te maken. Twee jaar later maakt hij bekend dat hij nooit meer zal kunnen zingen.

Moustaki laat een dochter van 59 na, Pia, die hij kreeg bij zijn vrouw Yannick.

24-05-2013 om 00:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meerderheid Walen wil dat Albert koning blijft

Meerderheid Walen wil dat Albert koning blijft

http://oi41.tinypic.com/2zz3fvq.jpg

Peilingen à volonté tegenwoordig rond de toekomst van onze monarchie. Geruchten doen de ronde dat Albert II troonsafstand zou doen ten gunste van zijn zoon, kroonprins Filip. Uit de resultaten blijkt echter dat de meerderheid van de Walen wil dat hij koning blijft.


Neem nu de peiling die het weekblad 'Marianne Belgique' hield bij 1.807 lezers: 54 procent wil dat Albert zijn troon behoudt, 21 procent ziet daarentegen liever dat Filip hem opvolgt. Van de Albert-fans meent 33 pct dat de vorst al zijn protocolaire en publieke activiteiten mag behouden, 21 pct vindt eerder dat onze koning die moet overdragen aan Filip.

Voor het idee dat Albert II zijn troon en zijn huidige privileges mag behouden, is 44 pct van de bevraagde Walen te vinden. In een andere peiling -online bij 1.003 Walen- verkiest 53 pct een Waalse republiek boven een monarchie, in het geval dat België ooit zou verdwijnen en Wallonië onafhankelijk wordt.

28 procent: "Hij kan het niet"
Volgens de politieke barometer van La Libre/RTBF/Dedicated wil 60 pct dat de koning blijft waar hij is. Voor 16 pct ten minste toch tot na de verkiezingen van 2014 en de vorming van een nieuwe regering. Tien pct gunt hem de macht nog twee tot drie jaar, 34 pct van de Belgen wil hem op de troon zolang zijn gezondheid het toelaat.

Voor 25 pct van de bevraagden is Filip klaar om de rol van koning op zich te nemen. Voor 17 pct is dat echter nog niet zo, ondanks dat Filip "steeds meer capaciteiten vertoont om dat wel te doen". Daarentegen is 28 pct van de Belgen (34 pct in Vlaanderen tegen 18 pct in Wallonië en 19 pct in Brussel) van mening dat Filip niet in staat zal zijn de taak van koning te kunnen uitoefenen.

De resultaten van een nieuwe peiling over de monarchie en de toekomst van Albert II zullen zondag uitgezonden worden op RTL-TVi tijdens een speciale avond, die gewijd zal zijn aan het twintigjarige bewind van de zesde koning der Belgen.

24-05-2013 om 00:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Jennifer Aniston huilde om Angelina"

"Jennifer Aniston huilde om Angelina"

http://oi44.tinypic.com/bgy6mw.jpg

Jennifer Aniston heeft gehuild toen ze het nieuws vernam dat Angelina Jolie preventief haar beide borsten heeft laten amputeren. De ster weet heel goed hoe dapper Angelina was door die beslissing te nemen. Dat meldt de website Contactmusic.


De ster uit 'Horrible Bosses' brak in januari 2005 met Brad Pitt, kort voor hij met Angelina Jolie begon te daten. Jennifer Aniston was diep geraakt door het nieuws op 14 mei dat Angelina Jolie, Brads aanstaande bruid, haar beide borsten liet amputeren omdat ze 87 procent kans had op borstkanker.

"Ze stond versteld van Angelinas verhaal en het feit dat ze zo dapper is. Om zo een zware operatie te laten doen voor haar gezin, zag Jen in dat Angelina echt van Brad en hun zes kinderen houdt", vertelt een insider aan National Enquirer magazine.

"Het is zeker dat Jen overstuur was toen Brad haar verliet. De pijn duurde jaren en jaren, maar nu is ze erover. Ze wil zelfs een olijvenboom planten voor Angelina."

Strijd tegen borstkanker
De 44-jarige Jennifer heeft zich lange tijd ingezet voor de preventie van borstkanker. Een paar van haar goede vrienden kregen borstkanker. Zo kreeg Sheryl Crow in 2006 een borstreconstructie en Christina Applegate, die haar zus speelde in de sitcom 'Friends', liet net als Angelina preventief haar beide borsten amputeren.

"Jen was een rots in de branding voor Sheryl, die gedurende zeven weken radiotherapie kreeg, nadat er bij haar borstkanker werd vastgesteld. Ze zal nooit vergeten hoe dapper Sheryl was. Dus ze beseft maar al te goed dat Angelinas keuze enorm moedig was."

22-05-2013 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aapje Bieber krijgt Duitse minister van milieu op bezoek

Aapje Bieber krijgt Duitse minister van milieu op bezoek

http://oi39.tinypic.com/33ud8bk.jpg

Het aapje van Justin Bieber dat eind maart door de Duitse douane in beslag werd genomen, lijkt steeds beroemder te worden. Mally kreeg gisteren in het opvangcentrum de Duitse minister van Milieu over de vloer.


Het kapucijnaapje werd afgepakt door de Duitse autoriteiten omdat het tieneridool niet over de juiste papieren beschikte en Mally niet de juiste inentingen had gekregen.

"Dierenmishandeling"
De kwestie zorgde voor veel ophef. Tegenstanders noemden het dierenmishandeling om een kapucijnaapje als huisdier te houden. Beliebers bedreigden zelfs het Duitse asiel waar Mally tijdelijk verblijft. Bieber kreeg tot gisteren de tijd om de nodige papieren in orde te maken, maar liet het afweten.

Mally al maanden in opvang
Zelfs de Duitse minister van milieu Peter Altmaier bemoeide zich met de zaak. "Apen zijn heel sociale dieren", zei hij tijdens zijn bezoek aan het asiel. "Daarom brengen we Mally naar een plek waar hij veilig kan leven tussen andere apen." De twintig weken oude aap zit al maanden in het opvangcentrum. De kosten voor zijn verzorging zijn volgens de krant The Sun inmiddels opgelopen tot duizenden dollar. De rekening gaat rechtstreeks naar de Canadese popster, maar of Bieber ook wil betalen, blijft
de vraag.

Mally wordt zo snel mogelijk overgeplaatst naar een Duitse dierentuin, aldus de Britse tabloid. Welke dat wordt, is nog onduidelijk.

22-05-2013 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film 'Nieuwe Tieten' werpt vragen op over borstkanker

Film 'Nieuwe Tieten' werpt vragen op over borstkanker

http://oi42.tinypic.com/dzi2rn.jpg

In de documentaire 'Nieuwe Tieten' laat Nederlandse filmmaakster Sacha Polak zien hoe het is om draagster te zijn van een erfelijk kankergen. De film gaat in september 2013 in première op het Nederlands filmfestival. Dat heeft de NCRV vandaag bekendgemaakt. De omroep zendt de film in oktober op televisie uit.


Polak is net als actrice Angelina Jolie draagster van het erfelijke BRCA1-gen. Al jaren worstelt ze met essentiële vragen. Moet zij haar borsten preventief laten verwijderen om zo de kans op borstkanker te verkleinen? Of laat ze haar borsten misschien wel voor niets weghalen en ontdoet zij zich hiermee van haar vrouwelijkheid?

In 'Nieuwe Tieten' gaat de filmmaakster op zoek naar wat de mogelijkheden zijn. Ze onderzoekt voor welke protheses en implantaten zij in aanmerking komt en wat de ervaringen zijn van andere jonge vrouwen die te maken krijgen met borstkanker. Wat betekenen hun borsten voor hen?

Angelina Jolie
Angelina Jolie maakte vorige week bekend dat ze haar borsten preventief heeft laten verwijderen omdat zij een sterk verhoogde kans heeft op borstkanker. De moeder van de wereldberoemde actrice overleed aan de ziekte. Jolie besloot daarop dat ze het risico op borstkanker drastisch wilde verkleinen.

22-05-2013 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton gaat weer album uitbrengen

Paris Hilton gaat weer album uitbrengen

http://oi42.tinypic.com/307ufki.jpg

Paris Hilton heeft het voor zingen, want ze is de voorbije jaren bezig geweest aan een nieuwe plaat, die ze binnenkort wil uitbrengen. Ze heeft onder andere hulp gekregen van de Nederlandse dj Afrojack. Dat meldt de website Digitalspy.


"Het gaat volledig anders zijn dan mijn eerste album", vertelde Hilton aan Showbiz 411. "Het is meer housemuziek." De ster zei dat ze een deal heeft met Cash Money, de platenlabel van rapper Birdman die eerder al de platen producete van Drake, Nicki Minaj, Busta Rhymes, Lil Wayne en RedOne.

Hilton heeft te kennen gegeven dat ze plant om weer te gaan dj'en. Deze zomer trekt de muzikale blondine daarom richting Ibiza om er een paar setjes te draaien. 

22-05-2013 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overspelwebsite verwijdert posters koningin Máxima

Overspelwebsite verwijdert posters koningin Máxima

http://oi42.tinypic.com/dg3pqd.jpg

De Nederlandse overspelwebsite Victoria Milan heeft posters met daarop koningin Máxima verwijderd. Dat gebeurde na een verzoek van de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD), zo meldt de RVD zelf.


Volgens de RVD maken de posters op "onrechtmatige wijze inbreuk op het portretrecht van de koningin". Victoria Milan gebruikte de posters met Máxima in een nieuwe reclamecampagne. De koningin stond op enkele billboards in Amsterdam afgebeeld met daarbij de tekst 'Máximale discretie gegarandeerd, ook voor mensen zonder mediacode'.

Volgens Victoria Milan, een datingsite voor mensen die al een relatie hebben, is Máxima de perfecte persoon voor de campagne omdat de koningin discretie zou uitstralen.

22-05-2013 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verbazing over medewerking Barbie in spot Belastingdienst

Verbazing over medewerking Barbie in spot Belastingdienst

http://oi41.tinypic.com/e63z1z.jpg

Er is verbazing ontstaan over de nieuwe commercial van de Belastingdienst. Het Nederlandse overheidsorgaan heeft namelijk de Haagse Samantha de Jong, ook bij ons bekend als Barbie, laten meewerken aan het spotje. Volgens de manager van Barbie is het 'eigenlijk heel grappig'.


'Hoi, met Barbie. Eerst had ik witte wimpers en nu heb ik dus roze wimpers', zo klinkt het in de commercial. De Belastingdienst doelt hier op een boodschap over het doorgeven van veranderingen van toeslagen.

Jake, de manager van Barbie, vertelt aan RTL Boulevard: 'Het is heel grappig eigenlijk. Barbie is vriendin van het volk, en de belastingsdienst zoekt toenadering tot het volk, daarom is het voor hen een voor de hand liggend idee Barbie te vragen. Ze is ook bevriend met de Reclassering Nederland. Blijkbaar is een taakstraf en het inspreken van een commercial niet tegenstrijdig.' Barbies man Michael werd vrijdag nog aangehouden wegens het handelen in verdovende middelen.

Verkeerd signaal
De Belastingdienst heeft laten weten dat het gaat om een 'commercial met een knipoog'. Het leven van Barbie is nagetrokken via 'openbare bronnen'. RTL Boulevard-presentator spreekt schande van de zaak. 'De Belastingdienst gebruikt ons geld voor zo'n reclamecampagne. Dat is te gek voor woorden', meent hij.

CDA-Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt heeft aan RTL Boulevard verteld dat het spotje een 'verkeerd signaal afgeeft' en een 'totaal verkeerd voorbeeld' is.

22-05-2013 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes springt met doorschijnend shirt in fontein

Katie Holmes springt met doorschijnend shirt in fontein

http://oi39.tinypic.com/30a401u.jpg

Katie Holmes is gisteren in een New Yorkse fontein gespot in een doorschijnend nat T-shirt. De Amerikaanse actrice was bezig met de opnames van haar nieuwe film 'Mania Days' en moest daarvoor samen met haar mannelijke collega, Luke Kirby, door een fontein hollen.

Op de foto's is duidelijk te zien hoe Holmes' borsten door het shirt heen zichtbaar zijn. Niet dat de actrice zich hierover druk maakt, integendeel, ze gaat gewoon door met de pret.

Het is natuurlijk niet de eeste keer dat de 34-jarige brunette wat vlees toont. In maart ging ze nog topless voor het sieradenmerk H. Stern. Op de promotiefoto's draagt Holmes niet meer dan een zilveren ketting.

Het romantische drama 'Mania Days', over twee manisch depressieve mensen die een relatie beginnen, komt volgend jaar in de cinemazalen.

22-05-2013 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eline Demunck tatoëert voor de grap bovenarm

Eline Demunck tatoëert voor de grap bovenarm

http://oi43.tinypic.com/2vih94z.jpg

JIM-presentatrice Eline Demunck heeft gedurende vier dagen haar fans op Twitter in de waan gelaten dat ze haar arm heeft laten tatoeëren. Op de foto die ze op haar account heeft gepost, is een volledige bovenarm te zien die bedekt is met inkt.


Enkele fans zijn in de val gelopen.
Vandaag liet de blondine weten dat het ging om een valse tatoeage. De gekke VJ, zo ziet ze er wel uit, heeft dus nog geen echte tatoe laten zetten, hoewel ze het wel overweegt.

22-05-2013 om 11:30 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
21-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jacksons concertpromotor

Michael Jacksons concertpromotor "werkte zonder contract"

http://oi41.tinypic.com/4e15t.jpg

Het proces van Michael Jacksons fatale 'This is it'-toer loopt verder. Er wordt geclaimd dat AEG concertpromotor Kenny Ortega zonder contract werkte en dat Murray nog niet officieel de dokter van de King of Pop was.


De moeder van de overleden King op Pop, Katherine Jackson, wil aantonen in de zaak dat de concertpromotoren niet deden wat ze moesten doen, toen ze Conrad Murray inschakelden. De man wordt veroordeeld voor onvrijwillige doodslag van Michael Jackson in juni 2009. In de laatste zitting had Shawn Trell, de advocaat van AEG, de juryleden verteld dat Ortega geen contract had, maar een schriftelijk akkoord op e-mail.

Mevrouw Jackson meent dat AEG heeft nagelaten om Murrays achtergrond te checken alvorens hem in te huren als dokter. Volgens haar heeft het bedrijf onvoldoende de gezondheid van de zanger in de gaten gehouden. AEG ontkent dat het Murray heeft ingehuurd. Jackson wil bovendien via e-mails aantonen dat, naast Ortega, ook Murray via e-mail onder contract stond bij AEG. 

Murray niet officieel, Ortega wél
In de e-mails die in de zitting door de advocaten van Jackson als bewijsmateriaal naar voren zijn geschoven, wordt er echter niet duidelijk gesproken over de officiële tewerkstelling van Murray, wat zeer cruciaal is in de zaak. Dat zegt de advocaat van de tegenpartij. Trell zegt wel dat concertpromotor Ortega werd betaald voor zijn werk tijdens de shows en dat dit was vastgelegd in een aantal e-mails. "Kenny Ortega is anders aangenomen dan Conrad Murray", verklaarde Trell.

Michael Jackson stierf voor hij een contract had getekend met Murray, die zijn dokter zou worden tijdens een aantal concerten, dat door zou gaan in Londen tijdens de zomer van 2009. De advocaten van AEG menen dat Michael Jacksons handtekening was vereist om het contract af te sluiten. Murray was dus (nog) niet officieel ingehuurd als dokter van de 'King of Pop'.

21-05-2013 om 17:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!