Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

22-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eline Demunck tatoëert voor de grap bovenarm

Eline Demunck tatoëert voor de grap bovenarm

http://oi43.tinypic.com/2vih94z.jpg

JIM-presentatrice Eline Demunck heeft gedurende vier dagen haar fans op Twitter in de waan gelaten dat ze haar arm heeft laten tatoeëren. Op de foto die ze op haar account heeft gepost, is een volledige bovenarm te zien die bedekt is met inkt.


Enkele fans zijn in de val gelopen.
Vandaag liet de blondine weten dat het ging om een valse tatoeage. De gekke VJ, zo ziet ze er wel uit, heeft dus nog geen echte tatoe laten zetten, hoewel ze het wel overweegt.

22-05-2013 om 11:30 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
21-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jacksons concertpromotor

Michael Jacksons concertpromotor "werkte zonder contract"

http://oi41.tinypic.com/4e15t.jpg

Het proces van Michael Jacksons fatale 'This is it'-toer loopt verder. Er wordt geclaimd dat AEG concertpromotor Kenny Ortega zonder contract werkte en dat Murray nog niet officieel de dokter van de King of Pop was.


De moeder van de overleden King op Pop, Katherine Jackson, wil aantonen in de zaak dat de concertpromotoren niet deden wat ze moesten doen, toen ze Conrad Murray inschakelden. De man wordt veroordeeld voor onvrijwillige doodslag van Michael Jackson in juni 2009. In de laatste zitting had Shawn Trell, de advocaat van AEG, de juryleden verteld dat Ortega geen contract had, maar een schriftelijk akkoord op e-mail.

Mevrouw Jackson meent dat AEG heeft nagelaten om Murrays achtergrond te checken alvorens hem in te huren als dokter. Volgens haar heeft het bedrijf onvoldoende de gezondheid van de zanger in de gaten gehouden. AEG ontkent dat het Murray heeft ingehuurd. Jackson wil bovendien via e-mails aantonen dat, naast Ortega, ook Murray via e-mail onder contract stond bij AEG. 

Murray niet officieel, Ortega wél
In de e-mails die in de zitting door de advocaten van Jackson als bewijsmateriaal naar voren zijn geschoven, wordt er echter niet duidelijk gesproken over de officiële tewerkstelling van Murray, wat zeer cruciaal is in de zaak. Dat zegt de advocaat van de tegenpartij. Trell zegt wel dat concertpromotor Ortega werd betaald voor zijn werk tijdens de shows en dat dit was vastgelegd in een aantal e-mails. "Kenny Ortega is anders aangenomen dan Conrad Murray", verklaarde Trell.

Michael Jackson stierf voor hij een contract had getekend met Murray, die zijn dokter zou worden tijdens een aantal concerten, dat door zou gaan in Londen tijdens de zomer van 2009. De advocaten van AEG menen dat Michael Jacksons handtekening was vereist om het contract af te sluiten. Murray was dus (nog) niet officieel ingehuurd als dokter van de 'King of Pop'.

21-05-2013 om 17:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Win gezinstickets voor de première van 'EPIC'

Win gezinstickets voor de première van 'EPIC'

http://oi40.tinypic.com/2vnpdhi.jpg

De première van EPIC vindt plaats op zaterdag 25 mei om 11 uur en jij kan er gratis bij zijn! Ontdek de magische wereld van EPIC in aanwezigheid van de Vlaamse stemmen uit de film, waaronder Sean Dhondt en Linde Merckpoel. Lees snel verder.


EPIC is de nieuwe 3D-animatiefilm van de makers van ICE AGE en RIO, een actie-avontuur dat een wereld onthult zoals geen andere. EPIC vertelt het verhaal van de strijd tussen de goede krachten, die het bos in leven houden, en de kwade krachten, die het bos willen vernietigen. Wanneer een tienermeisje onverwacht in deze verborgen wereld terecht komt, moet ze samen met haar ongewone nieuwe vrienden alles op het spel zetten om onze beide werelden te redden.

Wil je meedingen naar de gezinstickets (4 plaatsen)? Dat kan, heel eenvoudig. Schrijf je gewoon in op onze digitale nieuwsbrieven. Die vallen dagelijks of wekelijks in je elektronische bus. Geen nood als je al ingeschreven bent: vul gewoon je e-mailadres in en je maakt evenveel kans op een gezinsticket. Succes!

21-05-2013 om 17:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Avril Lavigne heeft trouwjurk al in huis

Avril Lavigne heeft trouwjurk al in huis

http://oi43.tinypic.com/2w324hk.jpg

Avril Lavigne heeft haar trouwjurk al gekocht voor haar huwelijk met 'Nickelback'-zanger Chad Kroeger. "Dat heb ik zeker. Het was het eerste waar ik naar op zoek ging", vertelt de zangeres aan E! News.


Lavigne heeft het erg druk met de plannen van de grote dag. "Mijn single en album komen binnenkort uit en ik ben bezig met mijn bruiloft", aldus de blondine. "Chad is natuurlijk ook heel erg betrokken bij alles. Hij vindt het prima dat ik veel dingen regel op mijn manier."

"Speciaal en uniek"
Het stel heeft hoge verwachtingen van de bruiloft. "We willen dat het speciaal en uniek is. We willen ook dat het iets groots wordt, maar wel met alleen goede vrienden en familie." Chad Kroeger vertelt in het dubbelinterview met E! News dat hij vooral wil dat zijn aanstaande een mooie dag heeft. "Die grote dag draait niet om mij, het gaat om haar."

Verloofd een maand na eerste date
Avril en Chad, zanger van de band Nickelback, maakten in augustus bekend te gaan trouwen. Chad (38) vroeg de 28-jarige Avril een maand na hun eerste date al ten huwelijk. Wanneer de twee precies gaan trouwen is nog niet bekend.

Tweede huwelijk
Het wordt het tweede huwelijk voor Avril. In 2006 trouwde ze met Deryck Whibley, de zanger van Sum 41, van wie ze in 2009 scheidde. Daarna had de zangeres een relatie met Brody Jenner, maar die liep in januari 2012 op de klippen.

21-05-2013 om 17:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoenaerts geeft niet thuis op de Croisette

Schoenaerts geeft niet thuis op de Croisette

http://oi43.tinypic.com/b3tphg.jpg

Acteur Matthias Schoenaerts schitterde bij de vertoning van de film 'Blood Ties' en de daaropvolgende persconferentie in het Palais des Festivals in Cannes door zijn afwezigheid. De Vlaamse acteur die inmiddels duchtig aan de Hollywoodweg timmert, verblijft momenteel voor filmopnames aan de andere kant van het Kanaal.


Regisseur Guillaume Canet van 'Blood Ties' had het tijdens de traditionele persbabbel even over de afwezige acteur: "Hij draait bij de Queen (in Londen, nvdr) en zij had hem slechts voor één dag uitgenodigd". In 'Blood Ties', een Franse misdaadfilm die zich afspeelt in het Brooklyn van de jaren '70, speelt Schoenaerts naast, onder anderen, Clive Owen, Billy Cudrup, James Caan en -opnieuw, na 'De rouille et d'os'- Marion Cotillard.

Eén van Schoenaerts nieuwe projecten is een film met -opnieuw, na 'Rundskop'- regisseur Michael R. Roskam. In 'Animal Rescue' zal hij de generiek sieren samen met Tom Hardy en Noomi Rapace. Millennium-actrice Rapace ziet hij prompt terug in 'Alive Alone', waar hij een ex-gevangene van Guantanamo zal incarneren die een door de maffia achternagezeten vrouw ontmoet.

21-05-2013 om 17:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Michael viel uit auto aan 100 per uur

George Michael viel uit auto aan 100 per uur

http://oi39.tinypic.com/8vr98k.jpg

Vorige week donderdag raakte George Michael gewond in een verkeersongeval. In The Sun getuigt een jonge vrouw hoe ze aan 100 per uur achter een Range Rover reed plots de zanger op de weg zag liggen.


"Ik kon hem op het laatste nippertje ontwijken, ik reed bijna over hem", getuigt de 23-jarige Katherine Fox. Zijn gezicht zat onder het bloed, zijn kleren waren gescheurd, zijn schoenen en zijn zonnebril lagen op de weg.

Deur niet goed dicht
"Hij had snijwonden op zijn voorhoofd en op zijn achterhoofd. Hij was bij bewustzijn, maar verkeerde duidelijk in shock".

"Ik dacht dat iemand de weg had overgestoken en door een wagen was aangereden. Maar zijn vrienden zeiden me dat George Michael het portier van de auto had opengedaan omdat het niet goed dicht was maar daarbij uit de auto gevallen was. Ik raapte nog één van zijn schoenen op van het tweede rijvak omdat auto's moeite hadden om die schoen te ontwijken".

Fox reed vervolgens achteruit met haar Mini zodat haar wagen de zanger afschermde van het aanstormend verkeer, een politieman stopte op de plek van het ongeval om het verkeer te regelen.

"George zei niets, hij was in shock. Hij zat naast een auto in de armen van zijn vriend. Die bleef maar zeggen 'gaat het, maat?'. George heeft veel geluk gehad dat hij dit heeft overleefd".

Lichtgewond
De 49-jarige zanger werd per helikopter naar een ziekenhuis overgebracht. Enkele uren later verklaarde zijn vriend Fadi Fawaz dat Michael slechts snijwonden en kneuzingen had opgelopen. De politie onderzoekt het ongeval.

Palmares
Het is niet de eerste keer dat George Michael bij een verkeersongeval betrokken is. In mei 2004 ging hij door de middenberm op de A40 in de buurt van Londen en reed hij zijn BMW in de prak. Een maand later viel hij in slaap achter het stuur en ramde hij een paal.

Twee jaar later geeft hij toe dat hij een vreselijk slechte chauffeur is nadat hij drie wagens had beschadigd toen hij probeerde te parkeren. In 2007 kreeg hij twee jaar rijverbod wegens het rijden onder invloed van drugs. In augustus 2009 reed hij met zijn Range Rover tegen een vrachtwagen. In juli 2010 was hij stoned toen hij een fotozaak in Londen binnenreed.

21-05-2013 om 16:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ray Manzarek (74) van The Doors overleden

Ray Manzarek (74) van The Doors overleden

Klik op de foto om ' Roadhouse Blues  ' te beluisteren





Ray Manzarek, die in 1965 samen met Jim Morrison The Doors oprichtte en ook de toetsenist was van de groep, is gisteren op 74-jarige leeftijd overleden in een ziekenhuis in Duitsland.

Manzarek verloor de strijd tegen kanker. Dat staat te lezen op de Facebook-pagina van de band. Manzareks vrouw Dorothy en zijn broers Rick en James stonden aan zijn ziekbed op het moment dat hij overleed.

Manzarek richtte in 1965 The Doors op nadat hij Jim Morrison, die tekstschrijver van de groep zou worden, had ontmoet in Venice Beach, Los Angeles. The Doors werd een van de meest populaire popgroepen van de jaren '60. Ze verkochten meer dan 100 miljoen albums en scoorden wereldhits met nummers als 'Hello, I Love You', 'Riders on the Storm', 'Light My Fire' en 'Break On Through to the Other Side'.

Manzarek koesterde tijdens zijn leven de herinneringen aan de "totale vrijheid" bij The Doors. "Iedereen deed wat hij wilde en wat in zijn bereik lag'", zei de toetsenist in 2007 in een interview met het Nederlandse persagentschap ANP. Volgens Manzarek voelden de fans van de band die vrijheid goed aan: "We stegen uit boven religie, politiek en opleiding. Vooral in die tijd sprak dat tot de verbeelding."

Na de dood van Morrison, die in 1971 op 27-jarige leeftijd overleed in Parijs, hielden The Doors op met bestaan, al bleef Manzarek met gitarist Robby Krieger wel nog jaren optreden onder de naam 'Manzarek-Krieger', of ook wel 'Ray & Robbie Krieger of The Doors' genoemd. Ze speelden nog steeds een groot deel uit het repertoire van The Doors.

Krieger liet op Facebook weten erg verdrietig te zijn: "Ik ben blij dat ik de afgelopen tien jaar nog Doors-songs met hem heb kunnen spelen. Ray was een belangrijk deel van mijn leven en ik zal hem altijd missen."

In 1998 bracht Manzarek zijn memoires: 'Light My fire: My Life With The Doors'. (br.hln)


21-05-2013 om 11:39 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Timberlake ziet er graag belachelijk uit

Justin Timberlake ziet er graag belachelijk uit

http://oi42.tinypic.com/23lo9e.jpg

Justin Timberlake ziet er in het dagelijks leven graag belachelijk uit. Daarom aanvaardde hij graag de rol van bebaarde folkzanger in 'Inside Llewyn Davis', de nieuwe komedie van de broers Joel en Ethan Coen.


De opmerkelijke bekentenis doet de zanger voorafgaand aan de première van de film. "Ik heb lang met Ethan en Joel gepraat over de rol", zegt Timberlake. "We zagen iemand als de Ierse folkzanger Paul Clayton voor ons. En op dat beeld zijn we gaan doordenken. In het dagelijks leven zie ik er ook graag belachelijk uit. Dus ik vond het geen probleem om mezelf voor de film een baard aan te meten."

De film vertelt over een (andere) folkzanger die begin jaren zestig probeert een nieuw album te maken. Het is de eerste keer in zijn carrière dat Timberlake in een film een zanger speelt. "Folk is een heel andere stijl dan ik normaal zing natuurlijk", knikt de ster. "Maar ik groeide op in Tennessee: het thuis van de blues, de geboorteplaats van rock 'n' roll. En ook van de countrymuziek."

Tokkelen
Het zingen van folk voor de camera herinnerde hem aan zijn grootvader. "Hij gaf mij toen ik jong was mijn eerste muzieklessen en leerde mij tokkelen op de gitaar. De country die ik toen speelde, kwam ook voort uit folk. Dus het voelde heel warm en vertrouwd om dat weer eens te doen."

Timberlake kan niet goed uitleggen wat het verschil maakt tussen groot succes of falen in de muziekindustrie, een vraag die hoofdrolspeler Llewyn erg bezighoudt. "Maar het is heel belangrijk dat het om het idee blijft gaan, en dat je niet te veel verstrikt raakt in de ratrace voor succes", denkt hij. "Er zijn zoveel goeie mensen die zo lang bezig zijn en nooit erkenning krijgen. Ik geloof niet dat je daar een analyse op los kan laten. Ga vooral je eigen weg: het heeft ook te maken met op het juiste moment de juiste mensen tegen komen."

21-05-2013 om 10:52 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
20-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.O.J. wil fors verdienen aan speeches over proces

O.J. wil fors verdienen aan speeches over proces

http://oi39.tinypic.com/e7b9m0.jpg

O.J. Simpson is zich nu al aan het voorbereiden op een leven als vrij man, vernam TMZ. Het staat niet vast dat de gevangen voormalige acteur binnenkort op vrije voeten komt.


Simpson zit vast voor ontvoering, vuurwapengebruik en mishandeling. In 2008 werd hij veroordeeld tot in totaal 33 jaar cel met de mogelijkheid om na negen jaar vrij te komen onder voorwaarden. Hij heeft goede hoop dat dat niet lang op zich zal laten wachten.

Tournee
Als het zo ver is, weet hij al precies wat hij gaat doen: op tournee om colleges te geven over de zaak Nicole Brown, om daarmee 1.000 dollar per speech op te strijken. O.J. heeft er zin in, vertelt hij de bron: "Ik bedoel, kinderen krijgen op school les over het 'Proces van de Eeuw'. En wie kan er beter over praten dan ik?"

Moord
O.J. Simpson kreeg wereldwijde bekendheid naar aanleiding van de beschuldiging zijn ex-vrouw, Nicole Brown, en haar vriend te hebben vermoord. Hiervoor werd hij in 1994 na een lange strafzaak vrijgesproken, maar in een civielrechtelijke zaak schuldig bevonden.

20-05-2013 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Rowland neemt Britneys stoeltje in bij Amerikaanse X Factor

Kelly Rowland neemt Britneys stoeltje in bij Amerikaanse X Factor

http://oi40.tinypic.com/u34lh.jpg

Britney Spears heeft na één seizoen genoeg van de Amerikaanse X Factor en zal haar zitje in de jurystoel van de talentenjacht doorgeven aan ex-Destiny's Child-zangeres Kelly Rowland. Zo meldt de Amerikaanse showbizzwebsite TMZ.


Rowland zou samen met Paulina Rubio de vertrekkende Britney Spears en L.A. Reid vervangen, en zich bij Demi Lovato en Simon Cowell achter de jurytafel voegen. De twee zangeressen zijn volgens de website in de laatste stadia van onderhandelingen met de programmamakers.

Kelly Rowland zat in 2011 overigens in de jury van de Britse versie van de talentenshow. Toen werd ze na een seizoen vervangen door Pussycat Doll en liefje van Lewis Hamilton, Nicole Scherzinger.

20-05-2013 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Longoria deze keer wél met slipje (maar zonder bh)

Eva Longoria deze keer wél met slipje (maar zonder bh)

http://oi41.tinypic.com/2ujoaj6.jpg

Terwijl Eva Longoria zaterdag alle ogen naar zich toetrok door op de rode loper in Cannes te verschijnen in een jurk met hoge split die duidelijk maakte dat ze geen slipje droeg, bewees de actrice gisterenavond dat ze zich er wel degelijk eentje kan veroorloven. Onder haar prachtige zwarte doorkijkjurk konden we immers overduidelijk een zwarte onderbroek waarnemen. Deze keer was de sexy brunette echter haar bh 'vergeten'.


Hoewel de lange jurk tot Longoria's enkels en polsen toe al het vlees netjes wegstak achter een dun laagje doorkijkstof, gaf het immens diepe V-decolleté heel wat inkijk op de borsten en strakke buik van de 'Desperate Housewives'-ster. Wat het meeste opvalt, is natuurlijk het feit dat Longoria deze keer wél overduidelijk een slipje rond haar billen heeft.

Eerder deze week beging de brunette immers een gigantisch gênante modeblunder door haar muntgroene jurk zo hard op te tillen tegen de regen dat lustige paparazzi iets meer op de gevoelige plaat konden vastleggen dan aanvankelijk haar bedoeling was. Op de beelden was bovendien heel goed te zien dat Longoria geen slipje droeg tijdens haar verschijning op de rode loper. Een blunder die ze bij deze heeft rechtgezet, of niet?

20-05-2013 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin koopt peperdure ring voor Selena

Justin koopt peperdure ring voor Selena

http://oi43.tinypic.com/ajuoih.jpg

Justin Bieber zou van plan zijn om een peperdure diamanten ring te kopen voor Selena Gomez. Een juwelier in Beverly Hills zou volgens Daily Star de opdracht hebben gekregen het sieraad te ontwerpen, ter waarde van 760.000 dollar.

Vrienden van het tieneridool maken hieruit op dat Justin voornemens is zijn grote liefde ten huwelijk te vragen. De juwelier in kwestie hoefde niet met zijn ogen te knipperen toen hij het bedrag hoorde. Grote sterren als Britney Spears mag hij rekenen tot zijn klantenbestand.

Volgens bronnen heeft het tieneridool zijn schema vrijgehouden rondom Selena's 21ste verjaardag in juli. "Justin probeert haar nog steeds over te halen met sms-berichten, e-mails en telefoontjes, ondanks het feit dat ze hem heeft gedumpt vorig jaar", zegt een bron. Wellicht dat een diamanten ring meer effect heeft.

20-05-2013 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe diefstal in Cannes

Nieuwe diefstal in Cannes

http://oi44.tinypic.com/fo3scp.jpg

Het Festival van Cannes heeft af te rekenen met een nieuwe diefstal. De bagage van een Chinese filmmagnaat werd gestolen in zijn hotelkamer. Het festival werd vrijdag al opgeschrikt door een schietpartij op La Croisette en er was al een diefstal van peperdure juwelen in een hotel.


De politie had nog maar net de veiligheidsmaatregelen opgevoerd maar vannacht werd een belangrijke naam uit de Chinese filmindustrie het slachtoffer van een diefstal in zijn hotel. Zhang Qiad stelde vast dat zijn bagage gestolen was in zijn verblijf in Pierre et Vacances Residence, meldt onze Franstalige zustersite 7 sur 7. Volgens de Chinees toonde de hoteldirectie "zich onverschillig" en moest hij naar eigen zeggen zelf de politie verwittigen. "De veiligheid is hier dramatisch en dan zwijg ik nog over de arrogantie. Je kan hier maar beter wegblijven", aldus Zhang die het nog had over een "dramatische ervaring".

De vragen over de gebrekkige veiligheid nemen toe. Donderdagnacht werd al een grote juwelendiefstal gepleegd in het Novotel in de Zuid-Franse stad. Een koffer vol luxejuwelen van het Zwitserse huis Chopard werd gestolen. De sieraden zouden gedragen worden door de sterren op La Croisette.

Vrijdagavond was er een schietpartij op dezelfde rode loper. Een 42-jarige man schoot er in de lucht. Hij had ook een mes en een valse granaat bij zich. Er brak paniek uit op La Croisette maar niemand raakte gewond.

De man verschijnt morgen voor de rechter in Grasse, zo werd vernomen in gerechtelijke kringen. Er zal gebruik gemaakt worden van het snelrecht.

20-05-2013 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gotye wint vier Billboard Awards met wereldhit

Gotye wint vier Billboard Awards met wereldhit

http://oi43.tinypic.com/2qn18wz.jpg

In Las Vegas zijn de Billboard Awards uitgereikt en de Australisch-Belgische zanger Gotye won er vier. Maar de grote overwinnaar was de Amerikaanse countryzangeres Taylor Swift (23), die maar liefst acht muziekprijzen binnenhaalde. De Billboard Awards zijn een initiatief van het gelijknamige muziektijdschrift en zijn gebaseerd op het succes in de hitparade. Gotye viel in de prijzen met zijn wereldhit 'Somebody That I Used To Know'.


Taylor Swift en haar 3,7 miljoen keer verkochte nummer 'Red' domineerden deze editie. De 23-jarige zangeres kreeg onder meer de award voor Artiest van het Jaar, Populairste Vrouwelijke Zangeres en Populairste Album. "Bedankt om van mijn muziek de soundtrack van jullie gekke gevoelens te maken", zei de jonge vrouw aan haar fans. "Jullie zijn de langste en beste relatie die ik ooit heb gehad".

Gotye en Rihanna gingen elk met vier prijzen naar huis. De Australische zanger met Brugse roots won met zijn nummer 'Somebody That I Used To Know' in de categorieën Top100, Rock Song, Radio Song en Streaming Song. De Billboard Awards houden rekening met het aantal downloads en airplay tussen maart 2012 en maart dit jaar.

Icoon Prince
Prince, die zondagavond een medley bracht, kreeg de 'Icoon Award' voor zijn carriere met meer dan tien albums die platina haalden en dertig singles die in de top-40 terechtkwamen. Ook oudgediende Madonna mocht nog een prijs in ontvangt nemen, voor Beste Tournee en Beste Danseres.

De uitreiking van de Billboard Awards duurde drie uur, met liveoptredens van onder meer Taylor Swift, Jennifer Lopez, Justin Bieber en Bruno Mars.

20-05-2013 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Denemarken wint Eurosongfestival

Denemarken wint Eurosongfestival

Klik op de foto om '  Only Teardrops ' te beluisteren

.

Het Eurovisiesongfestival zal volgend jaar plaatsvinden in Denemarken. Dat land won vanavond immers de 58ste editie van het liedjesspektakel. In de Malmö Arena in Zweden kon de sprookjesachtige Emmelie de Forest het best overtuigen met haar song 'Only Teardrops'. 26 landen namen deel aan de grote finale.

19-05-2013 om 11:17 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
18-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim K. niet boos op Kanye: baby gaat mee op tournee

Kim K. niet boos op Kanye: baby gaat mee op tournee

http://oi40.tinypic.com/4j17oy.jpg

Kim Kardashian is helemaal niet boos op haar liefje Kanye West, omdat hij vlak na de geboorte van hun eerste kindje een tournee heeft gepland. De baby gaat namelijk gewoon mee de tourbus in, weet TMZ.


Afgelopen week gingen er geruchten dat Kim zich in de steek gelaten voelde door Kanye vanwege zijn overvolle agenda na de geboorte van de baby. Maar de kersverse moeder en de kleine volgen de rapper gewoon van stad naar stad.

De concertorganisator van Kanye zou zelfs al opdracht hebben gekregen om alvast wiegjes te kopen en geluidsdichte hotelkamers te reserveren.

18-05-2013 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Relatieproblemen voor Stewart en Pattinson

http://oi39.tinypic.com/bahbl.jpg

De relatie van Kristen Stewart en Robert Pattinson zou weer eens in een dipje zitten. "Ze zijn absoluut nog een koppel, maar ze hebben momenteel een aantal problemen", aldus een insider tegen E! News.


Volgens de bron worden de problemen veroorzaakt door een verschil van mening als het aankomt op het stellen van prioriteiten. Maar alles komt goed, aldus de insider. "Ik voorzie geen breuk, ze zijn ontzettend verliefd op elkaar. Dit is gewoon weer een obstakel dat ze moeten overwinnen."

Een andere bron bevestigt dat het momenteel niet helemaal lekker loopt tussen Kristen en Robert. "Hij gaat veel op stap met de jongens en zij brengt veel tijd door met vriendinnen. Het lijkt erop dat ze allebei een eigen leven leiden. Ik heb haar de laatste tijd helemaal niet meer gezien."

18-05-2013 om 22:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Charlie Sheen pakte zes keer overdosis in twee jaar

Ex Charlie Sheen pakte zes keer overdosis in twee jaar

http://oi39.tinypic.com/8wfn9e.jpg

De drugsverslaving van Brooke Mueller is veel ernstiger dan gedacht, zo kwam gisteren aan het licht tijdens de voogdijzaak over haar twee kinderen. De ex van Charlie Sheen heeft maar liefst zes keer een overdosis drugs genomen in de afgelopen twee jaar.


"Het is een wonder dat Brooke nog leeft", vertelt een bron aan RadarOnline. "Ze had een verschrikkelijke overdosis, vorig jaar, toen ze haar jongens aan Denise gaf. Ze moest opgenomen worden in het ziekenhuis. Het heeft duidelijk zijn tol geëist op haar lichaam."

"Het enige waardoor ze het steeds overleefde, is dat er iemand bij haar in de buurt was om het alarmnummer te bellen", gaat de insider verder. "Brooke lijkt niet te begrijpen dat haar drugsverslaving en de overdosissen haar uiteindelijk het leven zullen kosten. Ze ziet niet in hoeveel geluk ze heeft dat ze nog leeft."

Mueller zit momenteel voor de 20e keer in een afkickkliniek. Charlie Sheens andere ex-vrouw, Denise Richards, zorgt tijdelijk voor de kinderen van Brooke. De Amerikaanse kinderbescherming is een zaak begonnen om de voogdij voorgoed aan Richards over te dragen.

18-05-2013 om 22:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmfestival Cannes verscherpt veiligheidsmaatregelen

Filmfestival Cannes verscherpt veiligheidsmaatregelen

http://oi42.tinypic.com/27xmeiw.jpg

Na de spectaculaire juwelendiefstal en nadat een onbekende vrijdagavond enkele schoten afvuurde op de Croisette in Cannes, zijn de veiligheidsmaatregelen verscherpt aan de ingang van het festival.


"Na het incident heeft men ons gevraagd om alle zakken te fouilleren, om nog aandachtiger te zijn", aldus een veiligheidsagent met plastic handschoenen zaterdagvoormiddag. Iedereen die het congrespaleis wil betreden, moet sinds het begin van het festival al door de metaaldetector.

De man die vrijdagavond voor opschudding zorgde, waardoor ook de live-uitzending van het "Grand Journal" moest worden onderbroken, zou volgens de politie mentaal gestoord zijn. De 42-jarige man schoot in de lucht en had ook een mes en een valse granaat bij zich. Toen hij opgepakt werd, riep hij "ik doe dit in naam van mijn god". Op beelden van Canal Plus is te zien hoe de politie de man tegen de grond duwt. Er brak paniek uit op de Croisette maar niemand raakte gewond.

De man is gedomicilieerd in Grégolières, in het zuiden van Frankrijk, en was al bekend bij het gerecht voor diefstal. Als blijkt dat hij niet onder invloed handelde, zal hij nog een psychiatrische test moeten ondergaan.

18-05-2013 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum schaamt zich niet voor gênante val

Heidi Klum schaamt zich niet voor gênante val

http://oi41.tinypic.com/den03n.jpg

Heidi Klum is donderdag tijdens een gala in New York onderuit gegaan. Het voormalig topmodel had een zwarte jurk aan met een iets te hoge split, zo bleek toen haar halve kont zichtbaar was tijdens de val.


Heidi schaamt zich blijkbaar nergens voor, want ze plaatste de foto van haar ongelukkige val gewoon op Twitter. 'Geen commentaar', schreef ze erbij. Op de foto is ook te zien dat komiek Martin Short een duikeling maakt. Waarom de twee onderuit gingen, is niet duidelijk.

18-05-2013 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!