Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

13-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gomez bevestigt breuk met Bieber: "Ik ben beschikbaar"

Gomez bevestigt breuk met Bieber: "Ik ben beschikbaar"

http://oi42.tinypic.com/685t3k.jpg

Justin Bieber (19) en Selena Gomez (20) hebben de term 'knipperlichtrelatie' nog maar eens een extra dimensie aangemeten. Zo is het sprookje (of moeten we zeggen nachtmerrie?) tussen de twee tieneridolen alweer voorbij. Dat heeft Gomez zelf bevestigd in een radiointerview tijdens de Boston's Kiss 108.


Gomez was te gast op de radio om promotie te voeren voor haar opkomende wereldtournee en haar nieuwe album 'Stars Dance'. Toen de DJ haar vroeg "als een jongen zou vragen om samen met hem een ijsje te gaan eten, ben je dan beschikbaar?", antwoordde Selena tot 'grote' verbazing met een korte maar krachtige: "Yep!"

"Ben je dan op elke mogelijke manier beschikbaar?", vervolgde de DJ die een beetje onder de indruk was van haar eerlijke antwoord. En er volgde een tweede "Yep" van Selena's kant. De 20-jarige brunette deed er zelfs nog een (ijs)schepje bovenop: "BTW, het zou geweldig zijn mocht iemand mij uitnodigen om een ijsje te gaan eten. Dat zou ik echt cool vinden."

De laatste split tussen Bieber en Gomez dateert van december vorig jaar. Tijdens een tripje in Mexico, waar ze samen nieuwjaar zouden vieren, zouden de twee slaande ruzie hebben gekregen. Enkele maanden later, leek het echter alweer bijgelegd. Zo bracht Gomez in april haar vriendje nog een bezoekje tijdens zijn wereldtournee in Oslo. Benieuwd hoe definitief deze breuk zal zijn...

13-05-2013 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sam De Bruyn slachtoffer van 'happy slapping'

Sam De Bruyn slachtoffer van 'happy slapping'

http://oi41.tinypic.com/1rrry8.jpg

Sam De Bruyn is opnieuw het slachtoffer geworden van 'happy slapping'. De Studio Brussel-man kreeg klappen toen hij na een nachtje stappen naar huis ging in Ledeberg.

De Bruyn was net gaan draaien op enkele Chirofuiven en ging daarna nog uit in Club 69 toen onbekenden hem aanpakten. Het zou om een geval van 'happy slapping' gaan.

De Bruyn kwam er met een kleine kneuzing van af. 'Net klop gehad aan de reep. Zomaar. Happy fucking slapping. BLIJF UIT MIJN STAD, achterlijke eikels!! Chance dat 'm ni deftig kon meppen'.

Enkele jaren geleden trok De Bruyn na een soortgelijk incident weg uit Antwerpen, weet de Gazet Van Antwerpen.

13-05-2013 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heeft prinses Charlene een affaire met rugbyspeler?

Heeft prinses Charlene een affaire met rugbyspeler?

http://oi41.tinypic.com/33yj8nm.jpg

Sinds het jawoord van prins Albert van Monaco en Charlene doen de wildste verhalen over hun huwelijk de ronde. Nu wil het gerucht dat de prinses een affaire zou hebben met een Nieuw-Zeelandse rugbyspeler. Dat meldt althans de Spaanse krant ABC.


Prinses Charlene en Byron Kelleher kennen elkaar al langer. Reeds in april werden de 35-jarige Zuid-Afrikaanse schone en de ster van de Parijse rugbyclub Stade Français samen op een tennistoernooi in Monte Carlo gespot. Bovendien heeft de prinses Kelleher als bestuurslid toegevoegd aan haar stichting terwijl hij nochtans geen al te beste reputatie geniet. De Nieuw-Zeelander werd in het verleden immers gelinkt aan de Amerikaanse pornoster Kaylani Lei.

Verplichtingen
Toen prins Albert twee weken geleden alleen naar de inhuldiging van de Nederlandse koning Willem-Alexander afzakte, was het hek van de dam. Kwatongen suggereerden meteen dat er een haar in de boter zat tussen het koppel. Volgens officiële berichten had de prinses echter elders verplichtingen: een bruiloft van een bevriend paar in Zuid-Afrika. Maar dat huwelijk vond vier dagen na de inauguratie plaats.

Doodongelukkig
Al voor de sprookjesbruiloft kwamen verhalen naar buiten over een doodongelukkige Charlene. Zo zou de de voormalige profzwemster maar liefst drie keer hebben geprobeerd te vluchten naar haar vaderland om onder het huwelijk uit te komen.

Kinderen
Nu de blondine opnieuw in Monaco vertoeft, heeft ze gereageerd op de geruchten. De prinses benadrukt dat Albert de liefde van haar leven is en dat kinderen welkom zijn. Ze had de afgelopen maanden naar eigen zeggen een adempauze nodig om alles op een rijtje te zetten en te wennen aan haar nieuwe rol als Monegaskische prinses.

13-05-2013 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse stierf op tiende al bijna aan overdosis

"Amy Winehouse stierf op tiende al bijna aan overdosis"

http://oi40.tinypic.com/312a5ht.jpg

In het boek van Chloe Govan over Amy Winehouse staat hoe de zangeres op haar tiende een eerste keer via pillen probeerde een einde te maken aan haar leven. De beschadigde relatie met haar vader Mitch Winehouse, die Amy's moeder had laten zitten voor een andere vrouw, zou toen de reden zijn geweest voor haar wanhoopspoging.


Hoewel altijd werd gedacht dat Amy's ex-man Blake Fielder-Civil verantwoordelijk was voor haar overmatig druggebruik, wordt dit in het boek ontkracht. "Amy had veel verdriet toen haar ouders uit elkaar gingen", aldus een vriend. "Ze deed wel alsof het haar niets deed, maar voelde zich in de steek gelaten door haar vader."

Op haar tiende zou ze zelfs zo hard in de put hebben gezeten, dat ze een toevlucht zocht in drugs en pillen. Amy werd toen door een vriend op de grond aangetroffen met schuim rond haar lippen. Ze zou toen gezegd hebben dat ze in een diepe slaap wilde vallen. "Ze had een minderwaardigheidscomplex en vond zichzelf niet goed genoeg, waarom zou haar vader haar anders in de steek laten?"

Seks op kantoor
Volgens het boek zou Amy bovendien ooit een relatie hebben gehad met haar eerste baas met wie ze stoeide in de toiletten op kantoor. "Ze waren geobsedeerd door elkaar", aldus een voormalige collega. "Ze hadden zelfs eens seks op wc."

In juli 2011 overleed de zangeres toen ze amper 27 was. Chloe Govan schreef het boek 'Amy Winehouse: The Untold Story' over haar leven en tragische dood.

13-05-2013 om 12:04 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
12-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Laurie excuseert zich (min of meer) voor uitspraken over Belgen

Hugh Laurie excuseert zich (min of meer) voor uitspraken over Belgen

http://oi43.tinypic.com/lz14l.jpg

In de Britse talkshow 'The Graham Norton Show' heeft acteur Hugh Laurie, beter bekend als zijn personage Dr. House, zijn excuses aangeboden voor zijn eerdere uitspraken over Belgen. Hij deed dat, uiteraard, op zijn eigen komische manier.


Afgelopen week was Laurie te gast bij het praatprogramma 'Café Corsari' op één, waar hij op zijn eerdere uitspraken attent werd gemaakt. Zo vertelde hij jaren geleden dat het moeilijk moest zijn om de ondertitels van een komische serie als 'House M.D.' te verzorgen, en dat hij wel snapte waarom dat het niet zou werken in België bijvoorbeeld. "Ik weet niet waarom ik België koos. Ze zijn klein. En er zitten er geen in de zaal", aldus Laurie.

Enkele dagen na zijn optreden in 'Café Corsari' wilde het toeval dat Laurie opnieuw in 'The Graham Norton Show' te gast was, en daar dan ook het voorval aanhaalde (zie video boven vanaf 1:30). Hij excuseerde zich dan ook, min of meer, op zijn eigen gekende manier.

"Ik weet niet meer exact wat ik zei, maar het ging erover dat Belgen nogal traag van begrip zijn, denk ik," aldus Laurie. "Dus ze toonden dat fragment ... en ze juichten. Wat dan eigenlijk mijn punt aantoonde ... Nee, ik moet het nu goedmaken. België is een geweldig land, iedereen ruikt naar chocolade. Het is echt prachtig, en de Belgen zijn echt de vriendelijkste mensen."

Hieronder ook nog het originele fragment, waarin hij de Belgen al dan niet beledigde. Voor de liefhebbers: ook de Duitsers moeten eraan geloven.

12-05-2013 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate zou midden in feest voor Queen kunnen bevallen

Kate zou midden in feest voor Queen kunnen bevallen

http://oi43.tinypic.com/11rria0.jpg

De vermoedelijke bevallingsdatum van Kate Middleton is niet langer een geheim. De Daily Mail kwam te weten dat het kindje volgens de berekeningen op 13 juli zal worden geboren. Dat is midden in een vierdaags festival ter ere van Queen Elizabeth II, die 60 jaar geleden gekroond werd.


De datum is een mysterie sinds Kate in december ziek in het ziekenhuis werd opgenomen. Het paleis moest toen wel onthullen dat ze zwanger was, hoewel het nog erg vroeg was. Daardoor wist niemand buiten de kringen rond het koppel wanneer de bevalling precies verwacht werd. Een vriend van William en Kate onthulde nu dat op een feestje over 13 juli gesproken werd.

Dat betekent dat Kate zou kunnen bevallen tijdens een vierdaags festival ter ere van de Queen. Zij werd 60 jaar geleden tot koningin gekroond, nadat ze zestien maanden eerder staatshoofd geworden was na de dood van haar vader. De feestelijkheden zouden naar goede Britse traditie het jubileum van vorig jaar nog moeten overtreffen. William en Kate zullen er dus vermoedelijk niet bij zijn aangezien het feest van 11 tot 14 juli plaats heeft.

Voor de gokkers is dit slecht nieuws, aangezien al gespeculeerd werd dat de baby op dezelfde datum als prinses Diana kon worden geboren, namelijk 1 juli. De Daily Mail ging al even kijken welke bekende figuren op 13 juli geboren zijn. Naast acteur Harrison Ford zag ook de Romeinse keizer Julius Caesar op die dag het levenslicht.

12-05-2013 om 22:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kan Jay-Z in de tijd reizen?

Kan Jay-Z in de tijd reizen?

http://oi39.tinypic.com/afdkic.jpg

Een foto uit 1939 doet de ronde op het internet en suggereert dat Jay-Z er een bizarre hobby op nahoudt: tijdreizen.


e foto werd in 1939 in Harlem genomen en is te zien in de collectie van de openbare bibliotheken van de stad New York. Niet alleen lijkt de man op de foto als twee druppels water op de hiphopkeizer, hij lijkt ook de coole houding van de rapper te hebben.

Eerder was John Travolta het onderwerp van een gelijkaardig 'vampierenverhaal'.

12-05-2013 om 22:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk loopt vlak voor Eurosong beenblessure op


Anouk loopt vlak voor Eurosong beenblessure op

http://oi42.tinypic.com/30kd0fc.jpg

Anouk was iets te enthousiast tijdens een partijtje bowlen. De zangeres heeft een spier in haar bovenbeen verrekt tijdens een avondje uit in Malmö, waar ze is voor haar Nederlandse deelname aan het Eurovisiesongfestival.

De Nederlandse afgevaardigde moet hierdoor vanavond de rode loper van de openingsceremonie van het evenement missen. Dat staat in een bericht op het officiële Twitter-account van de Nederlandse omroep TROS over het songfestival.

Anouk staat dinsdag in de halve finale van het liedjesfestijn. Als ze zich weet te plaatsen voor de finale, mag ze zaterdag nogmaals haar lied Birds zingen.

12-05-2013 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Everton-fans roepen de hulp van Paul McCartney in

Everton-fans roepen de hulp van Paul McCartney in

http://oi43.tinypic.com/2ymftpk.jpg

Fans van Everton hebben een petitie gestart waarin ze Paul McCartney smeken om de bouw van een nieuw stadion voor hun en zijn geliefde club uit Liverpool snel te laten plaatsvinden.


McCartney, zelfs een vurige supporter van Everton, wordt gevraagd de 135 jaar oude Premier League ploeg te kopen. Al 4.500 mensen hebben de petitie ondertekend.

McCartney zit goed in de slappe was: hij is naar verluidt zo'n 630 miljoen euro waard. Everton staat in de aanbieding voor 154 miljoen euro en heeft nood aan een nieuw stadion ter vervanging van Goodison Park.

Vorige week raakte bekend dat Everton-coach David Moyes bij Manchester United Alex Ferguson gaat opvolgen en het gerucht gaat dat Moyes sterspelers Fellaini en Baines zou meenemen.

12-05-2013 om 22:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan vliegt cel in als ze afkickkliniek verlaat

Lindsay Lohan vliegt cel in als ze afkickkliniek verlaat

http://oi40.tinypic.com/op2xzn.jpg

Indien ze voor haar opgelegde termijn van drie maanden de ontwenningskliniek Betty Ford verlaat, vliegt Lindsay Lohan de gevangenis in. Ze kreeg die maatregel opgelegd nadat ze bekende dat ze had gelogen tegen de politie dat ze niet achter het stuur van haar Porsche zat toen ze vorig jaar in juni een ongeval veroorzaakte.


Lohan is naar verluidt in alle staten en dreigt ermee de Californische afkickkliniek te verlaten omdat ze geen medicatie tegen adhd meer krijgt.

"De rechter bevoegd voor Lohans zaak is kristalhelder: indien ze haar termijn niet uitzit, wordt het gevangenisstraf", aldus een bron op RadarOnline.

De artsen in de Betty Ford kliniek schrijven zelden het adhd-medicijn Adderall voor omdat ze menen dat er genoeg alternatieve behandelingen zijn en omdat heel wat mensen het middel misbruiken om hun gewicht onder controle te houden.

Lohan heeft aan vrienden verklaard dat ze naar een andere ontwenningskliniek wil waar ze wel Adderall zou mogen slikken. "Lindsay is wanhopig nu het er naar uitziet dat ze zal aankomen nu ze geen Adderall meer kan nemen", verklaart een insider. "Jarenlang kon ze eten wat ze wou zonder te verdikken, en dat schrijft ze toe aan Adderall".

12-05-2013 om 22:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown en Rihanna vechten het uit op Twitter

Chris Brown en Rihanna vechten het uit op Twitter

http://oi44.tinypic.com/30j35gp.jpg

Chris Brown en Rihanna gebruiken Twitter om hun wederzijdse minachting voor elkaar duidelijk te maken. In meerdere tweets beschuldigen de twee supersterren elkaar onder meer van vreemdgaan tijdens hun relatie.


Rihanna reageerde op een interview waarin Chris aangaf geen serieuze relatie te willen met iemand die zo jong is. "Settelen is geen optie", twitterde de zangeres. "Niets minder dan 100% loyaliteit, eerlijkheid en respect! Liefde is niet voor kidz."

Rihanna werd onlangs gespot met haar ex JR Smith. Chris suggereert in een tweet dat Rihanna ontrouw is. "Ze is niet van mij als ze van iedereen is", schrijft de zanger die vorige week zijn verjaardag vierde met ex-vriendin Karrueche Tran. Chris en Karrueche hadden ongeveer een jaar een relatie, voordat de zanger terugging naar Rihanna.

Rihanna en Chris zetten vorige week voor de tweede keer een punt achter hun relatie.

12-05-2013 om 11:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul de Leeuw zuigt melk uit borsten tijdens uitzending

Paul de Leeuw zuigt melk uit borsten tijdens uitzending

http://oi44.tinypic.com/e8js48.jpg

Paul de Leeuw heeft in zijn programma Langs de Leeuw moedermelk gedronken. De presentator zoog het uit de borsten van een van de moeders die bij hem te gast waren.


Naar aanleiding van Moederdag besteedde De Leeuw in zijn programma aandacht aan een databank voor moedermelk. Omdat sommige moeders meer melk hebben dan hun baby's nodig hebben en andere moeders te weinig, is er een manier bedacht om op een veilige manier moedermelk te delen.

In zijn show waren negen moeders te gast die lieten zien hoe het kolven van melk in zijn werk gaat. "Hoe smaakt het nou?" vroeg De Leeuw op een gegeven moment. "Lekker zoet?"

Goed doel
Hij vroeg van welke moeder hij de melk mocht proeven. "Ik mag zeker niet aan een tiet hangen van iemand?" Eén van de moeders antwoordde: "Als je niet bijt, mag het best hoor." Waarop Paul eerst aan de rechter- en daarna aan de linkerborst zoog. Zijn commentaar: "Heel erg lekker!"

Het moment was 's middags al opgenomen. Vanmiddag liet de vrouw die De Leeuw melk gaf, via Twitter weten wat er gebeurd was: "Bwahaha ik heb Paul de Leeuw gezoogd :) #truestory".  's Avonds meldde ze dat ze "met de handen voor haar ogen" naar de uitzending zat te kijken. "Nouja het was voor een goed doel zullen we maar zeggen", aldus de vrijgevige moeder.

De eerste reacties op Twitter waren overwegend negatief. "Nou ja zeg, Paul de leeuw die melk uit de borst van iemand drinkt..", schreef Barbara Barend. "Sorry, maar beetje bizar.."

12-05-2013 om 11:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ferrari van John Lennon gaat onder de hamer

Ferrari van John Lennon gaat onder de hamer

http://oi41.tinypic.com/34o1rbl.jpg

De allereerste auto van John Lennon zal op 12 juli worden geveild tijdens het Goodwood Festival of Speed in het Britse Chichester. Dat maakte het Londense veilinghuis Bonhams zaterdag bekend. Het gaat om een blauwe Ferrari 330 GT coupe, die ongeveer 220.000 pond (260.000 euro) moet opbrengen.


Lennon, een van de Beatles, kocht de Ferrari op 24-jarige leeftijd, vlak nadat hij in 1965 zijn rijbewijs gehaald had. De auto was 3 jaar in zijn bezit.

Voor de toekomstige eigenaar liggen niet alleen de sleutels klaar, maar ook de volledige onderhoudshistorie van de auto en bijbehorende correspondentie van de zanger.

11-05-2013 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Khloé Kardashian slachtoffer van swatting

Ook Khloé Kardashian slachtoffer van swatting

http://oi42.tinypic.com/2cpvrj8.jpg

Steeds meer sterren worden het slachtoffer van swatting. Khloé Kardashian en Lamar Odom zijn de meest recente, schrijft E!Online.


Het koppel sluit aan bij een lange rij Hollywoodsterren die het slachtoffer zijn geworden van de valse noodoproepen aan de politie. Speciale politie-eenheden (zogenaamde SWAT-teams) spoedden zich naar het huis van Khloé en Lamar nadat er een noodmelding werd gemaakt. Al snel werd duidelijk dat het een neptelefoontje betrof.

Swatting begint een steeds groter probleem te worden voor de politie in Los Angeles. Eerder werden al Ashton Kutcher, Justin Bieber, Miley Cyrus, Chris Brown, Clint Eastwood, Paris Hilton, P. Diddy en Rihanna slachtoffer van het fenomeen.

De politie heeft besloten de swat-praktijken niet langer openbaar te maken om de daders zo te ontmoedigen aandacht te vragen.

11-05-2013 om 22:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Twilight'-acteur opnieuw vrijgezel

'Twilight'-acteur opnieuw vrijgezel

http://oi40.tinypic.com/331f1xl.jpg

Kellan Lutz is opnieuw vrijgezel. De 'Twilight'-acteur zette begin mei een punt achter zijn relatie met de Australische soapster Sharni Vinson, maar het nieuws werd vandaag pas bevestigd. Lutz en Vinson vormden sinds september 2011 een koppel.


De acteurs leerden elkaar tijdens de audities van 'Step Up 3D' kennen. Hoewel Vinson de rol van straatdanseres Natalie in de wacht sleepte, zag Lutz de film aan zijn neus voorbijgaan.

Kellan stak zijn liefde voor de 'Home And Away'-ster nooit onder stoelen of banken: "Ze is een heel blij persoon, het klikt heel goed tussen ons. Het is geweldig om iemand te hebben waarmee je voortdurend kan lachen. Dat is iets heel speciaals."

Lutz had van 2008 tot 2010 een knipperlichtrelatie met '90210'-actrice AnnaLynne McCord. Vinson was van 2007 tot 2008 samen met 'CSI: NY'-veteraan A. J. Buckley.

11-05-2013 om 22:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patrick Janssens weer even burgemeester in Zone Stad

Patrick Janssens weer even burgemeester in Zone Stad

http://oi39.tinypic.com/30djgjc.jpg

De fictie die achterhaald wordt door de werkelijkheid. In de elfde aflevering van Zone Stad maandagavond speelt Patrick Janssens de rol van burgemeester van Antwerpen, een functie die hij negen jaar lang ook in het echte leven vervulde. Maar inmiddels zit Bart De Wever op de troon in de metropool.


Patrick Janssens moest eind 2012 de sjerp inderdaad, tot zijn eigen verbazing en diepe teleurstelling, aan zijn rivaal, Bart De Wever, overlaten. Maar in Zone Stad kruipt hij weer even in de huid van Antwerpse burgervader. Janssens is er "als zichzelf" aanwezig op de staatsbegrafenis van oud-gouverneur Vandermeulen.

11-05-2013 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Upton: "Ik kan er niets aan doen dat mijn borsten zo groot zijn"

Kate Upton: "Ik kan er niets aan doen dat mijn borsten zo groot zijn"

http://oi43.tinypic.com/2ep0pbm.jpg

Kate Upton is hot. Het 22-jarige model heeft het dan ook tot de cover van het juninummer van de Amerikaanse Vogue geschopt. Daarmee snoert ze meteen haar criticasters de mond als zouden haar ronde vormen te veel in het oog springen.


Vogue roemt de blondine. "Kate Upton is de Amerikaanse droomvrouw." Het topmodel praat in het modeblad ronduit over haar welvingen. "De dingen waarvoor ze me bekritiseren, kan ik niet aanpassen", aldus Upton. "Ik kan fitnessen en gezond leven maar mijn cupmaat kan ik niet veranderen. Mijn borsten zijn echt!"

"Ik hou van mijn lichaam, het is een geschenk van God", vervolgt de knappe blondine. "Ik voel me zelfzeker en hoop dat ik andere vrouwen kan inspireren."

11-05-2013 om 22:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amai, zó veel haar, krijg ik overal te horen

"Amai, zó veel haar", krijg ik overal te horen

http://oi44.tinypic.com/35mefsm.jpg

Elke Vanelderen viert overmorgen haar allereerste Moederdag met Ellie Martha. En óf ze daar trots op is: «Alle clichés kloppen: ik ben zotverliefd op mijn kleine aapje.»


«Ik kon mij wel iets voorstellen bij het moederschap, ik heb al vaak op de kinderen van mijn zussen gepast en weet wel hoeveel voedsel er in een baby gaat en hoeveel gekrijs er uit komt, maar de gevoelens die daar bijkomen, dat kon niemand mij op voorhand vertellen. Alle clichés kloppen. Het is enorm hoe dat moedergevoel je inpalmt. Ik was al verliefd van bij de geboorte, maar dat gevoel groeit nog elke dag. Ik heb het ook ontzettend getroffen met haar. Ze is zo braaf en geeft amper een kick.»

Enkel haar haar is dus uitbundig?
«(Lacht) Ja, dat is het eerste wat ik te horen krijg als ik met haar bij de bakker of de slager kom: 'Amai, zó veel haar!' Dat is zowat het enige uiterlijke dat ze voorlopig van mij heeft. Toen ze geboren was, was ze een echte Monchichi. Vandaar dat we haar vaak 'klein aapje' noemen. Maar ik vind dat wel leuk, het maakt haar speciaal en het ijs is direct gebroken als ik ergens kom.»

Hoe vallen de nachten mee? Met een man die 's nachts werkt, ben jij van dienst.
«Super. Ik moet pas om vier uur opstaan om haar tutje te geven en om acht uur is ze wakker. Ocharme die mama's van wie de kindjes de hele nacht schreeuwen. Dat moet vreselijk zijn. Je krijgt daar als koppel echt stress van. Ik prijs me heel gelukkig dat ik zo een brave heb. Zo nen bleiter, of een kindje met reflux of krampjes is gene cadeau. Al hebben we nu wel iets anders aan de hand: omdat de lucht niet in haar darmpjes blijft vastzitten, laat ze enorm veel windjes. Dat zorgt wel voor gênante momenten. En voor explosieve pampers. Ongelofelijk hoeveel kaka er uit zo een klein lijfje komt. De eerste pamper die Regi moest verversen, hingen ze allebei vol. Ik was toen net naar de winkel en kreeg telefoon: 'Rampen zijn het, rampen!', tierde hij (schatert).»

Is Regi een goede papa?
«Regi is een fantastische papa. Iedereen die hem kent, weet dat hij totaal geen ervaring heeft met kindjes. Ik hield mijn hart al vast, maar van de eerste seconde was hij ermee weg. Al heb ik hem ook niet gespaard. Ik heb Ellie Martha meteen in zijn armen geduwd. 'Hier trek uw plan.' Weet je wat ik vooral super vind? Als hij 's morgens in bed ligt, en ik onze twee kopjes tussen de deur steek, dan wil hij onmiddellijk dat zijn kleine meid bij hem komt liggen om haar te vertroetelen en met haar te spelen. Dat zijn momenten waarop je hart overloopt van plezier.»

11-05-2013 om 15:57 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schauvliege: Mijn beslissing is onderbouwd, procedures zijn gevolgd

Schauvliege: "Mijn beslissing is onderbouwd, procedures zijn gevolgd"

http://oi41.tinypic.com/344fa6a.jpg

Vlaams minister van Cultuur Joke Schauvliege pareert de kritiek op haar beslissing om de Musical van Vlaanderen een projectsubsidie van 850.000 euro toe te kennen. "Deze beslissing is goed onderbouwd. Ik heb alle nodige procedures en voorschriften gevolgd", zegt ze aan persagentschap Belga.


Cultuurminister Schauvliege kreeg vandaag kritiek op de beslissing een projectsubsidie van 850.000 euro toe te kennen aan Musical van Vlaanderen. Vorig jaar was nog beslist om de musicalorganisatie geen structurele subsidies meer toe te kennen.

Projectsubsidies
Nu krijgt de organisatie toch geld uit de projectenpot voor de musical 'Assepoester, het tamelijk ware verhaal'. Daarnaast krijgt de organisatie ook nog eens 95.000 euro ondersteuning voor het project 'Musicallabo', waarin studenten een musicalstage kunnen volgen.

Zakelijke en artistieke adviezen
"Musical van Vlaanderen had vier aanvragen voor projectsubsidies ingediend. Daarvan zijn er twee afgekeurd en twee goedgekeurd. Voor de Assepoester-musical was er een positief zakelijk advies en een negatief artistiek advies. Net het omgekeerde van bij de structurele subsidieronde", legt Schauvliege uit.

Voortbestaan genre
Dat de organisatie ondanks een negatief artistiek toch subsidies krijgt, heeft volgens de CD&V-minister te maken met het eerdere positieve artistieke advies en met "het garanderen van het voortbestaan van het musicalgenre in Vlaanderen".

"Men moet soms van adviezen durven afwijken, bijvoorbeeld wanneer het voortbestaan van genres onder druk staat. Vorig jaar zei men trouwens dat ik de moed moest hebben om van adviezen af te wijken. Nu ik dat doe, krijg ik het verwijt dat ik afwijk", klinkt het.

"Geen vriendjespolitiek"
Ze weerlegt ook andere kritiek. Zo zegt oppositiepartij Groen dat de beslissing geïnspireerd is door "vriendjespolitiek". "Klopt niet", zegt Schauvliege. "Het klopt dat er in de raad van bestuur van Musical van Vlaanderen CD&V'ers zitten. Maar er zitten even goed mensen van andere partijen. Bovendien zijn de projectsubsidies van 400 organisaties uit de brede kunstensector goedgekeurd. Musical van Vlaanderen is daar maar één van".

"Door alle coalitiepartners goedgekeurd"
Ook het verwijt dat ze met "twee maten en twee gewichten" zou werken - een verwijt van coalitiepartner sp.a - klopt volgens Schauvliege niet. "Dit is trouwens een beslissing die door alle partijen in de regering, CD&V, N-VA en sp.a, is goedgekeurd".

Studio 100
Op de kritiek van Hans Bourlon, medeoprichter van Studio 100, dat de subsidies voor Musical van Vlaanderen concurrentieverstorend werken, antwoordt Schauvliege: "Studio 100 heeft geen dossier ingediend. Hadden zij een aanvraag voor projectsubsidies ingediend, waren zij even goed in aanmerking gekomen voor ondersteuning".

11-05-2013 om 10:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kris Kross-rapper begraven

Kris Kross-rapper begraven

http://oi44.tinypic.com/30w44qr.jpg

De vorige week overleden Kris Kross-rapper Chris Kelly is gisteren onder grote belangstelling begraven in Atlanta. De uitvaart vond plaats in de Jackson Memorial Baptist Church. Veel sterren waren aanwezig om de rapper de laatste eer te bewijzen. Dat meldden diverse Amerikaanse media.


Zijn Kris Kross-maatje Chris Smith vocht tegen zijn tranen toen hij de aanwezigen toesprak. 'Hij was een ware vriend. Ik wil je zeggen dat ik van je hou en dat ik je ongelofelijk ga missen. Mijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn, al hoop ik dat ons nalatenschap in de hiphop nooit zal worden vergeten.'

Optreden
De uitvaart werd bijgewoond door een reeks beroemdheden, zoals onder andere Kris Kross-ontdekker Jermaine Dupri, r&b-zanger Keke Wyatt, rapper Da Brat en de leden van Xscape, die allen een optreden verzorgden.

Op woensdag konden fans al afscheid nemen van de rapper, die vorige week op 34-jarige leeftijd overleed. Kelly, beter bekend als Mac Daddy, werd bewusteloos aangetroffen in zijn woning in Atlanta. Volgens zijn moeder had hij een mix van cocaïne en heroïne gebruikt.

Jump
Kelly vormde samen met Chris Smith, beter bekend als Daddy Mac, Kris Kross. In 1992 hadden ze hun bekendste hit Jump. Ze waren toen 12 en 13 jaar oud.

10-05-2013 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!