Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

02-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amanda Bynes trakteert u op topless foto's

Amanda Bynes trakteert u op topless foto's

http://oi42.tinypic.com/wrgw1f.jpg

Amanda Bynes heeft zich weer eens op een ludieke manier in de kijker gespeeld. En hoe kan dat beter dan enkele topless kiekjes op Twitter te plaatsen? Lekker afgekeken van Rihanna en Lindsay Lohan...


De actrice poseert grijnzend in haar eigen badkamer met gescheurde netkousen aan. Ze draagt daarbij een gouden horloge en een gouden armband. Niet alles is te zien, want ze houdt haar arm voor haar boezem. Bynes haalde de afgelopen tijd geregeld het nieuws door haar vreemde gedrag.

Zo liet ze onder meer twee piercings in haar wangen zetten. Daarnaast leidt ze een losgeslagen leven in New York. De 27-jarige actrice is de miljoenen die ze als jonge meid verdiende in sneltreinvaart over de balk aan het smijten. Charlie Sheen heeft alvast zijn 'professionele' hulp aangeboden.

Eetprobleem
Via Twitter houdt Amanda haar fans op de hoogte van wat haar zoal bezighoudt. Zo poseerde ze eerder al in haar bh voor de spiegel en scheerde ze de helft van haar hoofd kaal. Ook stuurde ze boze tweets naar tijdschriften die negatief over haar schreven. De actrice heeft naar eigen zeggen een eetprobleem.

Als tiener had Amanda haar eigen show op 'Nickelodeon' en scoorde ze een filmhit met 'What a Girl Wants'. Haar laatste succes was de filmmusical 'Hairspray' uit 2007. Daarna raakte ze in de problemen en werd ze onder meer betrapt op rijden onder invloed. In september kondigde de gevallen Hollywoodster aan haar acteercarrière achter zich te laten. Het plan: in New York een frisse start nemen als modeontwerpster.

02-05-2013 om 23:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston stelt huwelijk uit voor ex Brad Pitt

"Jennifer Aniston stelt huwelijk uit voor ex Brad Pitt"

http://oi40.tinypic.com/14tq6j7.jpg

Jennifer Aniston stelt haar huwelijk met Justin Theroux uit om te voorkomen dat haar grote dag in de buurt komt van het voorgenomen huwelijk van ex Brad Pitt en zijn verloofde Angelina Jolie. De 44-jarige actrice wil niet dat haar trouwdag wordt geassocieerd met Brad en Angelina, vertelt een anonieme bron aan Us Weekly.

"Toen ze van Brads plannen hoorde, wilde ze haar huwelijksdatum in eerste instantie naar voren halen. Maar Justin werd gek van dat gehaast en overtuigde Jennifer ervan dat wachten beter is." De voormalige Friends-ster zou nu alle voorbereidingen stop hebben gezet. "Er is op huwelijksgebied al een maand niets gebeurd." Volgens de insider is dat maar goed ook, want Jen werd er door de stress de laatste tijd niet gezelliger op. "Justin had haar nog nooit zo gezien."

Jennifer en Justin verloofden zich vorig jaar op de dag dat de aanstaande bruidegom 41 jaar werd. Ze waren toen iets meer dan een jaar samen. Vier maanden eerder verloofde Brad zich met Angelina, met wie hij zes kinderen heeft. Jennifer en Brad waren van 2000 tot 2005 met elkaar getrouwd.

02-05-2013 om 10:20 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber wil zijn favoriete automerk redden

Justin Bieber wil zijn favoriete automerk redden

http://oi43.tinypic.com/pn2xg.jpg

Justin Bieber wil investeren in zijn favoriete autobedrijf. Hij wil immers de 'Batmobile' nog kunnen kopen die bij het noodlijdende automerk Fisker op de ontwerperstafel ligt.


De 19-jarige Bieber heeft een hele vloot auto's, maar zijn favoriet is de Fisker Karma, een hybride sportwagen die hij voor zijn 18de verjaardag van zijn manager Scooter Braun cadeau kreeg.

Nu Fisker met financiële problemen kampt, wil Bieber investeren in het bedrijf. Hij wil namelijk enorm graag dat Fisker zijn nieuw model nog op de markt kan brengen, want dat is zijn droomkarretje. Dat wordt een auto die veel weg heeft van de Batmobile.

"Hij heeft zijn medewerkers gevraagd hem op de hoogte te houden over de ontwikkelingen bij Fisker, en hij is bereid hen uit het slop te halen. Toch vindt zijn team dat hij geen onverstandige investeringen mag doen", aldus een bron in The Sun.

Vorig jaar kreeg Bieber nog een snelheidsbekeuring omdat hij meer dan 150 per uur reed met zijn Fisker Karma. Die kost ruim 90.000 euro, heeft een topsnelheid van 180 per uur en gaat van 0 naar 100 per uur in 6,3 seconden.

02-05-2013 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ryan Gosling biedt meisjes 100 dollar in ruil om blote billen te tonen

Ryan Gosling biedt meisjes 100 dollar in ruil om blote billen te tonen

http://oi39.tinypic.com/fdbqdh.jpg

Toen Ryan Gosling aankondigde dat hij een acteerpauze zou inlassen, ging er een golf van diepe droefheid over de fans van de knappe acteur. Intussen heeft hij zich op een nieuw project gestort: zelf een film regisseren die 'How to Catch a Monster' zal heten. Hierbij heeft de 32-jarige Hollywoodster een wel erg bijzondere oproep gelanceerd.


"Wie wil haar billen tonen aan Ryan Gosling?", met deze woorden opent de bijzondere aankondiging voor Gosslings film. "Voor de film 'How to Catch a Monster' zijn we op zoek naar jonge vrouwen (ouder dan 18 jaar) die bereid zijn om hun blote billen te tonen voor de camera. De draaidag staat gepland op 23 mei."

Concreet zijn ze op zoek naar twee dames. De bedoeling is dat ze met hun billen inspringen voor de hoofdrolspeelsters. Uiteraard kunnen de kandidaten er een aardig zakcentje aan verdienen. Zo zullen ze 100 dollar per draaidag krijgen en 200 als ze zich ook topless willen tonen. Bedragen die natuurlijk peanuts zijn in de miljardenindustrie van Hollywood.

Belgische fans die hun kans willen maken, hebben wel pech. De audities gaan immers (wat had je gedacht?) door in de Verenigde Staten.

01-05-2013 om 22:36 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meeste musea in New York voortaan 7 dagen op 7 open

Meeste musea in New York voortaan 7 dagen op 7 open

http://oi43.tinypic.com/11qlfth.jpg

In dit internettijdperk, waarbij haast alles toegankelijk is en de consument daarvoor al glimlachend zijn luie zetel niet moet verlaten, hebben de meeste grote musea in New York beslist om voortaan zeven dagen op zeven de deuren open te zwaaien. Ze willen daarmee de steeds toenemende vraag van het publiek tegemoet komen.


Het Museum of Modern Art (MoMA), in hartje Manhattan, schrapt voortaan zijn wekelijkse sluitingsdag van dinsdag. Van bij de opening in 1929 tot in 1975 was het MoMA zeven dagen op zeven open, maar nadien besloten de uitbaters om één dag per week te sluiten om de operationele kosten te drukken. Sinds de renovatie in 2004 steeg het aantal bezoekers echter duizelingwekkend, tot 3 miljoen per jaar.

"Er zat ons niets anders op dan de openingsuren van het museum uit te breiden", zegt directeur Glenn Lowry. Voortaan is het MoMA dus elke dag open. "Op die manier komen we de steeds toenemende vraag tegemoet", aldus Lowry. Sinds 2011 was het MoMA al zeven dagen per week open, maar dan enkel tijdens de zomer, de vakantiemaanden en de winter.

Betere service
Het Metropolitan Museum, het grootste museum in New York, waagt de sprong op 1 juli, ook al om een nog betere service aan te bieden aan het publiek. Het Met, opgericht in 1872, telt meer dan 2 miljoen kunstwerken uit de hele wereld.

Het Museum of Natural History, het Natuurhistorisch Museum, is reeds zeven dagen op zeven open, met uitzondering van twee sluitingsdagen per jaar: Thanksgiving en kerstmis. Het Guggenheim daarentegen blijft halsstarrig vasthouden aan zijn wekelijkse sluitingsdag op donderdag.

In 2012 brachten ruim 52 miljoen toeristen, onder wie 41 miljoen Amerikanen, een bezoek aan the Big Apple, een nieuw record.

01-05-2013 om 22:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ellen DeGeneres verhuist voor opdringerige toeristen"

"Ellen DeGeneres verhuist voor opdringerige toeristen"

http://oi42.tinypic.com/11gk36f.jpg

Ellen DeGeneres en haar vrouw Portia De Rossi zijn op zoek naar een nieuw huis. Het koppel woont pas een jaar in hun huidige woning, maar wil weg omdat ze gek worden van de toeristen. Dat meldt E! Online.


"Tourbussen vol toeristen stoppen om de minuut in hun straat om een glimp van het stel op te vangen. Ze zijn het echt beu", vertelde een bron.

Ellen en Portia bezitten drie huizen in Los Angeles. Hun huis in Hidden Valley staat al voor 11,1 miljoen euro te koop en naar verluidt zal het huis waar ze momenteel wonen te koop worden gezet voor 13,4 miljoen euro.

01-05-2013 om 22:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharon Osbourne opgeroepen als getuige in rechtszaak Michael Jackson

Sharon Osbourne opgeroepen als getuige in rechtszaak Michael Jackson

http://oi40.tinypic.com/9vl5w4.jpg

Sharon Osbourne is opgeroepen om te getuigen in de rechtszaak die de familie van Michael Jackson heeft aangespannen tegen concertpromotor AEG Live. De 60-jarige tv-presentatrice maakte bekend dat ze de officiële oproep gisteren kreeg overhandigd.


Osbourne werd al eerder genoemd als mogelijke getuige nadat ze had onthuld dat ze mogelijk bewijs zou hebben dat de claim van de familie Jackson zou ondersteunen dat AEG medeverantwoordelijk is voor de dood van de King of Pop. De zaak tegen AEG begon maandag in Los Angeles.

'Geld verdienen'
De vrouw van rocker Ozzy Osbourne zei vorige maand: "Er waren verschillende mensen bij AEG die wisten dat Michael in slechte gezondheid verkeerde, maar het interesseerde hen niet omdat ze hoe dan ook geld zouden verdienen. Ik heb gesprekken gevoerd met mensen in het bedrijf die dit letterlijk tegen mij hebben gezegd."

Volgens de familie Jackson zou AEG onvoldoende onderzoek hebben verricht naar Conrad Murray, die Jackson de maanden voor zijn dood bijstond als lijfarts. Ook zou het bedrijf hebben nagelaten geschikte levensreddende apparatuur te leveren aan de zanger. Jackson overleed in 2009 aan een hartaanval, enkele dagen voor een reeks van vijftig concerten.

De rechtszaak in Los Angeles zal naar verwachting zo'n drie maanden duren.

01-05-2013 om 22:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bekende Britse soapacteur verdacht van verkrachting

Bekende Britse soapacteur verdacht van verkrachting

http://oi44.tinypic.com/14d39mw.jpg

De Britse soapacteur Bill Roache (81), bekend uit de serie Coronation Street, is opgepakt op verdenking van verkrachting. Dat melden lokale media. Roache vertolkt al sinds 1960 de rol van Ken Barlow in de ITV-reeks, wat hem in 2010 een Guinness World record opleverde.


"Een 81-jarige man uit Wilmslow in Cheshire werd op woensdag 1 mei opgepakt op verdenking van verkrachting", verklaarde een politiewoordvoerder, zonder de naam van Roache te noemen. Volgens plaatselijke media slaat de beschuldiging op de verkrachting van een minderjarig meisje tussen april en juli 1967. Het is niet duidelijk waarom de zaak nu aan het rollen is gebracht. Er zijn geen meldingen dat er een nieuwe aanklacht is ingediend of dat de zaak in het onderzoek rond Jimmy Savile boven water is gekomen.

Een woordvoerster van ITV liet al weten dat de zender voorlopig geen commentaar geeft. Ze liet wel verstaan dat Roache gedurende het onderzoek niet in de serie te zien zal zijn.

De arrestatie komt er enkele maanden nadat Roache insinueerde dat slachtoffers van kindermisbruik het zelf hadden gezocht door dingen die ze in hun vorige levens hadden gedaan. Hij verklaarde toen ook dat de overtreders volledige vergeving zouden moeten krijgen. "Als je accepteert dat je puur liefde bent, dat beseft en dat ook zo beleeft, dan overkomen zulke dingen je niet", zei hij in maart in een televisieprogramma. Achteraf excuseerde hij zich voor die uitspraken.

01-05-2013 om 22:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Jennifer Lawrence op date met ex Nicholas Hoult"

"Jennifer Lawrence op date met ex Nicholas Hoult"

http://oi41.tinypic.com/2zz71bq.jpg

Oscarwinnares Jennifer Lawrence (22) is maandag gespot tijdens een avondje uit met haar ex Nicholas Hoult. Het stel leek erg close tijdens het etentje, zo meldt E! Online.


"Ze zaten uren dicht naast elkaar en waren af en toe aan het knuffelen aan een tafeltje achterin het restaurant. Het zag eruit alsof ze het erg gezellig hadden, maar Jennifer was ook wel wat verlegen omwille van de fotografen", vertelde een ooggetuige.

Jennifer en Nicolas gingen in januari van dit jaar uit elkaar. De actrice en de Britse acteur leerden elkaar in 2011 kennen op de filmset van X-Men. Momenteel brengen ze opnieuw veel tijd met elkaar door op de set van X-Men, nu voor het deel 'Days of Future Past'.

01-05-2013 om 22:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan wordt blogger

Lindsay Lohan wordt blogger

http://oi43.tinypic.com/1tua9h.jpg

Actrice Lindsay Lohan zal, na haar ontwenningstherapie voor drugs en alcohol die nu donderdag eindelijk start, over haar ervaringen bloggen. Dat meldt de site 'Showbizspy'.


Lohan wil over haar ervaringen in de ontwenningskliniek schrijven. Ze zou er zelfs al over onderhandelen met de website 'Celebuzz'.

Volgens pagina zes in de krant 'New York Post' zou de actrice beginnen schrijven vanaf augustus, nadat ze volledig is ontwend. 

Lohan wil dan ook haar eigen website opstarten over kunst, mode, muziek en film.

30-04-2013 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Catherine Zeta-Jones in behandeling voor bipolaire stoornis

Catherine Zeta-Jones in behandeling voor bipolaire stoornis

http://oi44.tinypic.com/1zxl4lh.jpg

Catherine Zeta-Jones heeft zich laten opnemen in een centrum voor de behandeling van bipolaire stoornissen. De actrice, getrouwd met Michael Douglas, zal een maand lang een programma volgen. Door haar woordvoerder wordt dat omschreven als "een preventieve maatregel" om haar te helpen met de aandoening die zware stemmingswisselingen en depressie veroorzaakt.


De 43-jarige Zeta-Jones zocht in 2011 voor het eerst psychiatrische hulp. Toen verbleef ze in een instelling in Connecticut.

Een vriendin meent dat Zeta-Jones nu enkel wil dat de artsen haar medicatie bijstellen. "Er was geen probleem. Dit was gewoon het geschikte moment om het te doen. Momenteel heeft ze geen professionele verplichtingen. Dit is altijd het plan geweest, ze heeft haar gezondheid goed onder controle".

De Welshe heeft twee kinderen met Michael Douglas: zoon Dylan (12) en dochter Carys (10). Ze is altijd open geweest over haar bipolaire stoornis en streeft ernaar een positief rolmodel te worden voor vrouwen met mentale problemen. "Indien mijn onthulling dat ik bipolair ben ook maar één persoon heeft aangespoord om hulp te zoeken, ben ik al tevreden. Je hoeft niet in stilte te lijden en je hoeft je niet te schamen als je hulp zoekt".

30-04-2013 om 21:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paltrow adviseert vriendin: "Maak geen ruzie met je man, geef hem orale seks"

Paltrow adviseert vriendin: "Maak geen ruzie met je man, geef hem orale seks"

http://oi40.tinypic.com/22djzd.jpg

Gwyneth Patrow heeft zo haar manier om echtelijke geschillen de kop in te drukken. Zo adviseerde ze een vriendin die ruzie had met haar echtgenoot hem orale seks te geven in plaats van verder te ruziën.


De actrice zei dat tijdens een diner met vriendinnen, onder wie ook tv-figuur Chelsea Handler. Gwyneth kreeg het schaamrood op de wangen toen Handler er aan dat voorval herinnerde tijdens haar talkshow 'Chelsea Lately'.

Ze vertelde hoe de vrouw Paltrow toevertrouwde dat ze na een hevige ruzie furieus was op haar man, waarop Paltrow haar adviseerde haar woede om te zetten in een andere soort passie.

"Gwyneth adviseerde die vrouw: 'Wat je ook wil doen als je woedend bent, doe het tegenovergestelde. Treed hem leifdevol tegemoet en bevredig hem oraal'", verklaarde Handler.

Paltrow begon daarop nerveus te giechelen en riep uit: "Wat als mijn moeder nu naar je show kijkt?".

30-04-2013 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna schenkt Chris Brown exclusieve Mercedes voor verjaardag

Rihanna schenkt Chris Brown exclusieve Mercedes voor verjaardag

http://oi39.tinypic.com/5308ww.jpg

Rihanna heeft Chris Brown voor zijn 24ste verjaardag een Mercedes SLR Stirling Moss cadeau gedaan. Dat karretje kost een miljoen dollar of 764.000 euro, er zijn er slechts 75 van gemaakt. Brownd wordt zondag 24. Rihanna liet er een persoonlijke toets aan toevoegen door de roodlederen zetels op te smukken met zijn initialen.

30-04-2013 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De knapste kroonprins is... Felipe

De knapste kroonprins is... Felipe

http://oi40.tinypic.com/34xkuhu.jpg

De zuidelijke looks van de Spaanse kroonprins Felipe vallen het best in de smaak bij vrouwen, hij werd verkozen tot de meest sexy royal die kans maakt op de troon. De kersverse koningin Nederlandse Máxima werd door de mannen tot de knapste kroonprinses verkozen.


Een kwart van de vrouwelijke deelneemster aan de enquête georganiseerd door de datingsite Victoria Milan valt voor de looks van prins Felipe, op de tweede plaats kwam de Zweedse kroonprins Daniel, de derde plaats is voor Groothertog Guillaume van Luxemburg. De kersverse Nederlandse koning Willem-Alexander komt op de vierde plaats. De Britse Prins Charles scoort niet goed bij de vrouwen, slechts 0,6 procent vinden hem aantrekkelijk.

De kersvers gekroonde Maxima werd door 21 procent tot de knapste prinses verkozen, gevolgd door prinses Victoria uit Zweden, de Noorse Mette-Marit staat op de derde plaats. De lelijkste royal is blijkbaar Groothertogin Stéphanie De Lannoy van Luxemburg, ze kreeg slechts 1,2 procent van de mannelijke stemmen.

30-04-2013 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sofia (22): "Ik was de minnares van Wout Bru"

Sofia (22): "Ik was de minnares van Wout Bru"

http://oi44.tinypic.com/33bcz5s.jpg

De exotische Sofia Chun was niet alleen 'chef de rang' in het Antwerpse popup-restaurant '117 by Wout Bru' van de populaire chef, ze was ook zijn minnares. Met medeweten van zijn vrouw Suzy, zo stelt Chun deze week in Dag Allemaal.


"Wout en ik waren al een koppel toen ik bij hem in dienst kwam. Zijn vrouw was op de hoogte van onze relatie, ze vertelde me dat ze er al van wist van het moment dat Wout me absoluut bij hun team wilde. Ze zei me zelfs dat ze het erg vond voor mij. Terwijl ik wel met haar man in bed heb gelegen, wat een absurde situatie", getuigt Chun.

30-04-2013 om 21:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willem-Alexander legt eed af als koning der Nederlanden

Willem-Alexander legt eed af als koning der Nederlanden

http://oi43.tinypic.com/kai5jn.jpg

Willem-Alexander heeft de eed afgelegd als koning der Nederlanden, zo was op tv-beelden van de Nederlandse omroep NOS te zien. Daarna hebben ook de parlementsleden trouw gezworen aan hun nieuwe vorst. Willem-Alexander is het eerste mannelijke staatshoofd van Nederland sinds de dood van Willem III in 1890.


"Ik zweer aan de volkeren van het koninkrijk dat ik het statuut voor het koninkrijk en de grondwet steeds zal onderhouden en handhaven", verklaarde Willem-Alexander, die ook zwoer de onafhankelijkheid en het grondgebied van het koninkrijk te verdedigen.
 
In een toespraak voorafgaand aan die eedaflegging had koning Willem-Alexander al hulde gebracht aan zijn voorgangster: koningin Beatrix, die na 33 jaar weer prinses is. Hij bedankte zijn moeder voor de "vele mooie jaren waarin wij haar als koningin mochten hebben".

Willem-Alexander, die de opvallende Nederlandse koningsmantel droeg, werd tijdens de plechtigheid vergezeld door zijn vrouw Maxima, de nieuwe koningin van Nederland. Vanop de eerste rij keken naast Beatrix, ook de drie dochters van het nieuwe koningspaar toe op de inhuldiging. Onder hen ook de 9-jarige Amalia, die nu kroonprinses van Nederland is.

De ceremonie was louter ceremonieel, want op het moment dat Willem-Alexander de eed aflegde, was hij eigenlijk al koning. Dat werd hij automatisch toen zijn moeder koningin Beatrix deze morgen haar handtekening zette onder de Akte van Abdicatie.
 
Van op de Dam werd de plechtigheid gevolgd door vele duizenden, doorgaans in het oranje geklede, Nederlanders. Toen hen op traditionele wijze verkondigd werd dat de nieuwe koning ingehuldigd is, weerklonk er gejuich vanuit de massa.


30-04-2013 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emeli Sandé breekt record van The Beatles

Emeli Sandé breekt record van The Beatles

http://oi43.tinypic.com/34snzpg.jpg

De 26-jarige Emeli Sandé heeft het record van The Beatles gebroken door haar debuutalbum 63 weken lang in de toptien van de Britse albumlijst te parkeren. In 1963 en 1964 stond The Fab Four 62 weken lang in de albumtoptien met hun debuut, 'Please Please Me'.


"Ik ben sprakeloos, dit had ik zelfs niet durven dromen. The Beatles zijn de beste band ooit en ze blijven iedereen inspireren die muziek maakt. Ik ben enorm blij dat zoveel mensen zich verbonden voelen met de verhalen en de songs op de plaat", reageert Sandé.

'Our Version of Events' staat momenteel op nummer vijf in de albumchart en in het Verenigd Koninkrijk alleen werden er al 1,82 miljoen exemplaren van verkocht.

Het heeft nochtans niet veel gescheeld of de Schotse Sandé had haar muziekcarrière opgegeven om dokter te worden. "Ik had mijn dromen, maar voor mij was het belangrijker dat ik veiligheid en zekerheid in mijn leven had. Dat betekende mijn droom om zangeres te worden opgeven en me concentreren op mijn studie om dokter te worden", verklaart ze.

30-04-2013 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
29-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse krijgt eigen straat

Amy Winehouse krijgt eigen straat

http://oi43.tinypic.com/33wwshs.jpg

Het is nog geen twee jaar geleden dat soulzangeres Amy Winehouse stierf en er staan al een reeks homages klaar. Er is zelfs sprake om een Londense straatnaam naar haar te noemen. Dat heeft de krant 'The Sun' verklaard.


De vader van Amy Winehouse wil een standbeeld laten zetten in Camden en vorige week heeft haar familie bevestigd dat er weldra een documentairefilm over haar korte leven zal worden gemaakt.

Nu kan de zangeres worden vereeuwigd met een straatnaam. De nieuwbouwwijk 'Bigwigs' in het noorden van Londen overweegt om een nieuwe straat ter ere van Amy Winehouse de naam 'Winehouse street' of 'Winehouse Way' te geven.

Inwoners van de stad mochten tien straatnamen bedenken voor een nieuwe wijk. Fans van Amy gaven snel de naam 'Winehouse street' op. Haar familie steunen het idee. De vader van Amy, Mitch Winehouse, die heel wat werk steekt in het 'Amy Winehousefonds' zei aan het blad Bizarre: "We zijn een door en door Londense familie en het zal een enorme eer zijn als we deel mogen uitmaken van de geschiedenis van deze grote stad."     

De bedenkers van de straatnamen moeten nog beslissen welke straatnamen ze uiteindelijk zullen nemen en of ze voor die van Amy Winehouse zullen gaan. Het is echter zeer waarschijnlijk dat ze zullen kiezen voor Amy Winehouse want er zijn heel weinig inwoners die zo veel impact hebben gehad op muziek als zij.

Andere namen die kans maken, zijn Charles Dickens en de auteur van 'Frankenstein', Mary Shelley.

29-04-2013 om 22:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aandacht voor Belgisch koningshuis gehalveerd

Aandacht voor Belgisch koningshuis gehalveerd

http://oi44.tinypic.com/25g3rs8.jpg

Terwijl de Nederlandse televisiestations nu overstelpt worden door nieuws over de troonswissel, is de aandacht voor het Belgische koningshuis de afgelopen tien jaar voortdurend gedaald. Zowel de openbare omroep VRT als de commerciële zender VTM besteden de helft minder aandacht aan de monarchie dan tien jaar geleden.


Dat blijkt uit een onderzoek van de KU Leuven over de periode 2003-2012 onder leiding van Marc Hooghe, professor politieke wetenschappen aan het Centrum voor Politicologie. Tijdens de studie werden 7.000 televisiejournaals van VRT en VTM uit de periode 2003-2012 bestudeerd.

1,5 procent
Terwijl in 2003 nieuws over koningshuizen (zowel het Belgische als dat van andere landen) nog goed was voor bijna drie procent van de totale nieuwstijd, is dat in 2012 gehalveerd tot ongeveer anderhalf procent. Opvallend is dat die dalende trend perfect gelijkloopt bij de twee grootste zenders in Vlaanderen.

Weliswaar krijgt Koning Albert II sinds 2007 een meer uitgesproken politieke rol, maar de aandacht voor de activiteiten van de overige leden van de koninklijke familie lijkt achteruit te gaan. De media hebben veel minder belangstelling voor de monarchie dan tien jaar geleden.

Kroonprins
De media-aandacht voor kroonprins Filip stagneerde gedurende de hele periode 2003-2012. Er is geen enkele aanwijzing dat hij actief wordt voorbereid op zijn toekomstige functie. "In Nederland is Willem-Alexander de voorbije jaren veel nadrukkelijker in de functie van toekomstige staatshoofd beginnen optreden", stelt professor Marc Hooghe vast. "In België is die trend wat de kroonprins Filip betreft, helemaal niet waarneembaar."

29-04-2013 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keira Knightley gooit hoge ogen als Coco Chanel

Keira Knightley gooit hoge ogen als Coco Chanel

http://oi43.tinypic.com/21osx9k.jpg

Vorige maand bleek al dat modekeizer Karl Lagerfeld en achtrice Keira Knightley zouden samenwerken voor een kortfilm van Chanel, waarin de actrice de hoofdrol van Coco op zich zou nemen. De lancering van dit filmpje is naar aanleiding van de 100ste verjaardag van de eerste Chanelboutique.


De eerste beelden van achter de schermen zijn uitgelekt, waaruit blijkt Keira schittert als Coco in een crème blouse. Ook laat regisseur Karl haar de ruimte om te improviseren, maar hij heeft wel touwtjes in de handen. Zo heeft hij alle kostuums gecontroleerd voor een perfect resultaat, Lagerfeld omschrijft het werk als "uitgevonden realiteit".

De rest van de cast bestaat uit Stella Tennant, beginnend actrice Tallulah Harlech en de aantrekkelijke Brad Kroenig, maar volgens de modekeizer is Keira het talent van de film. "Ze kan haar tekst heel wat vlotter dan de rest zeggen", aldus de keizer van de mode. De film wordt de avond voor de catwalkshow van de cruisecollectie op 7 mei in Singapore gelanceerd.

29-04-2013 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!