Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleurrijke Josje Huisman steelt de show op Mister Gay Belgium 2017

Kleurrijke Josje Huisman steelt de show op Mister Gay Belgium 2017

https://www.mupload.nl/img/m013sguewuefl.jpg

Gisteren werd in Antwerpen de nieuwe Mister Gay Belgium verkozen. Ex- K3 Josje Huisman was één van de 16 bekende gezichten in de jury. Eén ding staat vast: Josje kleurde het evenement.

28-05-2017 om 15:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muzikant Gregg Allman (69) overleden

Muzikant Gregg Allman (69) overleden

https://www.mupload.nl/img/7vvxanravli2i.jpg

De Amerikaanse zanger en gitarist Gregg Allman is op 69-jarige leeftijd overleden, meldt Billboard. Allman is bekend van zijn band The Allman Brothers Band. Jessica was hun grootste hit. Het nummer werd gebruikt als tune van het autoprogramma Top Gear van de BBC.

Gregg vormde de band eind jaren zestig met zijn broer Duane. Hun eerste plaat kwam in 1970 uit. Duane overleed in 1971 na een motorongeluk. Een jaar later vond bassist Berry Oakley de dood, ook bij een motorongeluk. Ondanks die tragische gebeurtenissen ging Gregg door met de band. Dat resulteerde in 1973 in de legendarische plaat Brothers And Sisters. Daarop staan de klassiekers Ramblin' Man en Jessica.

Later veranderde Gregg de naam van zijn band in Gregg Allman Band. Hij bleef optreden en toerde met zijn band in de jaren tachtig met de Rolling Stones.

Cher

Gregg had een tijdje een relatie met zangeres Cher en was ook politiek actief. Zo hield hij in de jaren zeventig benefietconcerten voor presidentskandidaat Jimmy Carter. In 1999 werd Gregg ziek. Bij hem werd hepatitis C geconstateerd. In 2010 onderging de gitarist een levertransplantatie.

Cher is geschokt door het overlijden van Allman. "Ik heb het geprobeerd", schrijft ze op Twitter. "Woorden zijn onmogelijk." Cher plaatste een paar gebroken hartjes bij haar tweet.

28-05-2017 om 15:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams repeteert in het geheim in Brussel

Robbie Williams repeteert in het geheim in Brussel

https://www.mupload.nl/img/zi2sdhouueotz.jpg

Robbie Wiliams (43) verblijft sinds deze week stiekem in ons land. De zanger houdt in Paleis 5 van de Heizel generale repetitie voor zijn The Heavy Entertainment Show, die hem op 8 juli ook naar Werchter brengt. Robbie verstopte zich tijdens zijn verplaatsingen onder een zeil achterin het busje.

Slapen doet hij in hotel Amigo aan de Brusselse Grote Markt, maar net als in 2013 verkiest de popster Paleis 5 als stekje om zijn nakende tour in te oefenen. Maar liefst 23 trucks voor het gebouw duidden op zijn aanwezigheid, maar zelf liet de popster zich niet zien. "Hij is wat van slag", klonk het in zijn entourage. "Rob is geboren in Stoke-on-Trent, niet ver van Manchester. De gebeurtenissen van gisteren zijn hier ook zwaar ingeslagen."

Ook zijn podium werd in ons land gebouwd. Voor The Heavy Entertainment Show zal zijn hoofd massief boven het publiek verrijzen. "Het ziet er echt goed uit", aldus iemand uit zijn entourage. "Robbie heeft er ook écht veel zin in." Of dat zo is, zal blijken op 8 juli in het festivalpark van Werchter, maar de eerste show is traditiegetrouw voor zijn geliefde Manchester, op 2 juni, in het stadion van voetbalclub City.

26-05-2017 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vond Inge de Bruijn nu de liefde of niet in naakte datingshow? Liefst 741.000 tv-kijkers wilden het weten

Vond Inge de Bruijn nu de liefde of niet in naakte datingshow? Liefst 741.000 tv-kijkers wilden het weten

https://www.mupload.nl/img/cknrz2dv6c8iu.jpg

De voormalige Nederlandse zwemkampioene Inge De Bruijn deed mee aan de naakte datingshow 'Adam zkt. Eva VIPS' in de hoop "een leuke, spannende en charmante Adam" te ontmoeten. Maar dat lukte jammer genoeg niet. Met de twee mannen die ze ontmoette op een onbewoond tropisch eiland zag De Bruijn een vervolgdate niet zitten. En dat zagen liefst 741.000 tv-kijkers.

Bibberend van de zenuwen stond De Bruijn presentator Dennis Weening voorafgaand aan het datingavontuur te woord. Ze vond het best ongemakkelijk om uit de kleren te gaan, maar ze had het er voor over. De ex-zwemkampioene hoopte namelijk een relatie aan het programma over te houden. Met een Adam die reislustig is en goed kan koken. "Al mijn vriendinnen hebben vriendjes die goed kunnen koken, dat zou toch top zijn."

"Lekker wijf"
Haar eerste date op het eiland was met Richard, een makelaar met een dochter uit een eerdere relatie. De eerste ontmoeting verliep redelijk ongemakkelijk. De Bruijn vroeg zich af wat de man had doen besluiten om zich in te schrijven voor het programma. Richard counterde met de opmerking dat hij de viervoudig olympisch kampioene een 'lekker wijf' vond. "Lekker plat", reageert ze.

Voor de grote test slaagde Richard niet. Wanneer De Bruijn hem vroeg of hij kan koken, gaf hij aan daar niet goed in te zijn. Hij slaagde er ook niet in om een vuurtje te stoken voor het avondeten, terwijl zijn date juist wel het vlammetje aan kreeg.

26-05-2017 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Gallagher schenkt opbrengst eerste soloconcert aan slachtoffers Manchester

Liam Gallagher schenkt opbrengst eerste soloconcert aan slachtoffers Manchester

https://www.mupload.nl/img/yld7gu6ht7nzg.jpg

De opbrengst van het eerste soloconcert van Liam Gallagher in Manchester gaat naar de slachtoffers van de aanslag in de Engelse stad. De voormalig frontman van Oasis kondigde de benefietshow vrijdag aan.

De zelfmoordaanslag van afgelopen maandagavond schokte Liam, die in Manchester ter wereld kwam. "Het is schandalig, zo verdrietig. Over de hele wereld sterven kinderen en mensen en voor wat?", zei hij tegen Manchester Evening News. "Ik was vroeg gaan slapen en kreeg de volgende ochtend een berichtje van mijn broer waarin stond wat er was gebeurd. Vervolgens zette ik de televisie aan. Het is ongelooflijk."

Bij de aanslag na het concert van Ariana Grande kwamen 22 mensen om het leven. Nog eens tientallen veelal jonge fans van de Amerikaanse zangeres raakten gewond. "Ik wist meteen dat ik iets moest doen", zei Liam over zijn benefietshow. "Het gaat me niet om het geld. Dit optreden stond al gepland, we moeten allemaal doen wat we kunnen."

Liam treedt aanstaande dinsdag op in de 02 Ritz in Manchester. De kaarten voor het concert zijn vrijdagochtend in de verkoop gegaan. Liam doet ook Londen, Dublin en Glasgow aan met zijn minitournee, die in het teken staat van 'As You Were'. De eerste soloplaat van Liam verschijnt in oktober. Deze zomer komt Gallagher ook naar Les Ardentes in Luik.

26-05-2017 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV's massaal aanwezig voor opening beachbar Ipanema

BV's massaal aanwezig voor opening beachbar Ipanema

https://www.mupload.nl/img/68f7cgkdksvjq.jpg

Gisteren opende beachbar Ipanema feestelijk de deuren. Voor het vierde jaar op rij tovert discotheek Versuz de patio en de achtertuin van de Hasseltse club om tot IPANEMA, een stijlvolle beachbar met loungeterras én zwembad. In al die jaren is de bar uitgegroeid tot dé 'zomerhotspot' van Limburg.

En daarbij mochten bekende gezichten natuurlijk niet ontbreken. Het waren er heel wat: Hanne Troonbeeckx, Noa Neal, kersverse Miss België Romanie Schotte, Kaye Styles, Griet Vanhees, Anthony Kumpen, Tanja Dexters, Joke van de Velde, Harry & Olga, Virginie Claes, Cynthia Reekmans, Kim Engelbosch, Kobe Ilsen, Viktor Verhulst...  Allemaal kwamen ze genieten van het mooie weer en de stijlvolle bar.

26-05-2017 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aan de vraag van dit 3-jarig meisje konden Gert en James uiteraard niet weerstaan

Aan de vraag van dit 3-jarig meisje konden Gert en James uiteraard niet weerstaan

https://www.mupload.nl/img/rzglq7d7b9ah4.jpg

Als uiterst schattige meisjes als Nina (3) een vraag stellen aan Gert Verhulst en James Cooke, dan kunnen die natuurlijk niet anders dan 'ja' zeggen. En dus mocht de kleine meid een dagje doorbrengen op de boot van Gert Late Night.

Nina deed haar oproep via Instagram, en toen de ploeg van Gert Late Night het filmpje zagen, deden ze er meteen alles aan om haar contactgegevens te bemachtigen. Met succes, en Nina werd uitgenodigd voor een bezoekje aan de Evanna. En naar verluidt had ze er de tijd van haar leven.

26-05-2017 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verse garnalen zijn twee weken oud en 'Simonneke' drinkt graag witte wijn: dit leerden we in 'Over Eten'

Verse garnalen zijn twee weken oud en 'Simonneke' drinkt graag witte wijn: dit leerden we in 'Over Eten'

http://oi67.tinypic.com/2mcwwvd.jpg

Wie pelt eigenlijk al die verse garnalen die tussen onze tomaat-garnaal belanden? Wat eet Marleen 'Simonneke' Merckx zoal op een doorsnee dag? En is gedroogd fruit even gezond als de verse, sappige variant? Kobe en Danira zochten het voor ons uit in 'Komen Eten'.

'Verse garnalen' zijn twee weken oud

De Belg houdt van garnalen, want we eten in ons klein landje zo'n 6.000 ton per jaar. Maar wie pelt die enorme hoeveelheden allemaal? Het grootste deel wordt naar Marokko gestuurd om daar goedkoop gepeld te worden, waarna ze opnieuw in België op ons bord belanden. Ze zijn dus een paar dagen tot weken oud, maar toch krijgen ze het label "vers" op de verpakking in de supermarkt. "Met 'verse garnalen' wordt bedoeld 'niet diepgevroren', legt Geertrui Vlaemynck van het Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek uit. "Als garnalen werden diepgevroren, spreekt men van "ontdooide garnalen", aldus Vlaemynck.

Hoe blijven die garnalen dan zo lang vers, wetende dat pas gevangen vis na een paar uur al begint te stinken? "Om de garnalen vers te houden bij het vervoeren naar Marokko en terug, worden er bewaarmiddelen toegevoegd," legt Vlaemynck uit. "En dat proef je, het geeft een soort zure smaak." De garnalen die wij eten, zijn dus gemarineerd in een sausje van het zogenaamde benzoëzuur, een e-nummer dat door Europa werd goedgekeurd voor consumptie. Hoe échte verse garnalen zonder bewaarmiddelen smaken, daar hebben we het raden naar.

25-05-2017 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sean Connery over Roger Moore: "In Hollywoodtermen hadden we een buitengewoon lange vriendschap"

Sean Connery over Roger Moore: "In Hollywoodtermen hadden we een buitengewoon lange vriendschap"

http://oi63.tinypic.com/2q2gt1u.jpg

Sean Connery is bedroefd om de dood van zijn James Bond-collega en vriend Roger Moore. Dat liet de Schotse acteur dinsdag weten aan The Hollywood Reporter.

"Ik was bedroefd toen ik hoorde dat Roger was overleden. We hadden een buitengewoon lange vriendschap in Hollywoodtermen, met veel grappen en grollen. Ik ga hem missen", aldus Connery (86).

In 2015 ontstond er eventjes gedoe nadat Moore in een interview zei dat acteur Idris Elba geen goede opvolger van Daniel Craig zou zijn.
Sommigen vatten de opmerking racistisch op, omdat Elba zwart is. Moore reageerde fel op de kritiek en zei dat hij Elba juist als acteur hoog heeft zitten maar hem simpelweg niet in de huid zag kruipen van de legendarische Britse spion. Engelsman Moore voegde er grappend aan toe dat Connery een teleurstelling was als Bond omdat hij een Schot is. Connery staat gekend als fervent aanhanger van de SNP, die voor Schotse onafhankelijkheid ijvert.

Roger Moore overleed dinsdag in Zwitserland, volgens zijn familie na een "korte en moedige strijd tegen kanker". Hij werd 89 jaar oud.

25-05-2017 om 15:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Officieel: Ariana Grande schort tournee op na aanslag, ook Antwerpen dus afgelast

Officieel: Ariana Grande schort tournee op na aanslag, ook Antwerpen dus afgelast

http://oi63.tinypic.com/aw4ai8.jpg

Ariana Grande treedt voorlopig niet op na de aanslag van maandag in Manchester, waar na een optreden van het popidool 22 mensen om het leven kwamen. Er is een streep gezet door de zes geplande concerten tot 5 juni, zo meldden diverse Amerikaanse en Britse media op het gezag van het management van de popzangeres.

"The Dangerous Woman Tour van Ariana Grande is stilgelegd tot we de situatie beter kunnen beoordelen en op een gepaste wijze stil hebben kunnen staan bij de slachtoffers", aldus het management.

Ariana zou tot 5 juni shows geven in Londen (2x), Antwerpen, het Poolse Lodz (2x) en Frankfurt. Op 5 juni staat Ariana in Zürich in Zwitserland, maar volgens TMZ is het allerminst zeker of ze dan wel weer kan optreden.

Na de aanslag in Manchester, die plaatsvond vlak na haar concert, vloog Ariana gebroken terug naar huis in de Verenigde Staten. Het is onduidelijk hoe het met haar gaat.

Concertorganisator Live Nation bevestigt dat het geplande concert in Antwerpen niet meer doorgaat. Tickets zullen worden terugbetaald

25-05-2017 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Star Casino lanceert toch nieuwe campagne met Pommeline

Star Casino lanceert toch nieuwe campagne met Pommeline

http://oi64.tinypic.com/2z5rklu.jpg

Verleidster Pommeline uit Temptation Island siert opnieuw bushokjes waar ze nog eens reclame maakt voor Star Casino. Dit keer niet in bikini, maar in badpak

De Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame (JEP) had begin deze maand nochtans gevraagd om de reclamecampagne in te trekken, na verwarring in Franstalig België. De tweetalige campagne gebruikte de term 'joueuse' ('speler' of 'winnaar' in het Nederlands), wat vrouwonvriendelijk kon overkomen. Haar knalrode bikini was toen een doorn in het oog van de JEP omdat de gebruikte afbeelding geen verband houdt "met de diensten van de adverteerder en negatieve beeldvorming van de vrouw als lustobject wordt voor commerciële doeleinden gebruikt."

Dit keer is er wel een verband met badkledij, daar Star Casino een reis naar de zonovergoten Amerikaanse kuststad Miami weggeeft. Wat ook speelt: StarCasino ging tegen de beslissing van de JEP in beroep. Die procedure is nog niet afgelopen.

25-05-2017 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weduwe Chris Cornell schrijft brief: "Het spijt me dat ik niet zag wat er met jou gebeurde die nacht"

Weduwe Chris Cornell schrijft brief: "Het spijt me dat ik niet zag wat er met jou gebeurde die nacht"

http://oi64.tinypic.com/iqfmsy.jpg

De weduwe van Soundgarden-frontman Chris Cornell heeft een brief aan haar man gepubliceerd op de site van Billboard. Ze schrijft daarin onder meer dat Chris zichzelf niet was toen hij vorige week zijn leven beëindigde.

"We hadden de tijd van ons leven en het spijt me, mijn lief, dat ik niet zag wat er met jou gebeurde die nacht. Het spijt me dat je alleen was. En ik weet dat jij dit niet was, mijn lieve Christopher. Je kinderen weten dat ook, dus je kunt rusten in vrede."

Vicky Cornell is ervan overtuigd dat medicijnen die Chris slikte, ervoor hebben gezorgd dat hij besloot zelfmoord te plegen. De zanger kampte eerder in zijn leven met verslavingen, maar kickte in 2002 af en vertelde geregeld in interviews dat hij sinds die tijd clean was.

Soulmates

In de brief schrijft Vicky Cornell ook dat ze denkt ooit weer contact te hebben met Chris. "Ik ben gebroken, maar weer opgestaan voor jou. Ik zal voor onze prachtige baby's zorgen. Ik zal elke minuut van elke dag aan je denken en voor je vechten. Je had gelijk toen je zei dat we soulmates waren. Er wordt weleens gezegd dat wegen die elkaar gekruist hebben, elkaar weer zullen kruisen. Ik weet dat je me komt opzoeken, en ik zal op je wachten."

Vicky was de tweede vrouw van Chris. Het stel had samen een 12-jarige dochter en een 11-jarige zoon. De zanger had ook nog 16-jarige dochter uit zijn eerste huwelijk.

25-05-2017 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op dit exclusieve droomeiland beleven Pippa en James honeymoon om van te duizelen

Op dit exclusieve droomeiland beleven Pippa en James honeymoon om van te duizelen

http://oi64.tinypic.com/2qjfyv6.jpg

Pippa Middleton en James Matthews hoeven niet op de kleintjes te letten. Na een huwelijksfeest dat tot de verbeelding sprak, knoopt het koppel daar nu een al even exclusieve honeymoon aan vast. Op een paradijselijk eiland dat ooit toebehoorde aan filmster Marlon Brando, brengen Pippa en haar geliefde hun eerste dagen als man en vrouw door.

Zaterdag stapte het stel in het huwelijksbootje. Minder dan 24 uur later werden James en Pippa met kleine oogjes op de luchthaven van Los Angeles gespot.

De eindbestemming? Tetiaroa, een tropisch eiland in Frans-Polynesië.

Het ecoparadijs behoorde eens toe aan Marlon Brando. Daar vonden in 1962 de opnames plaats voor de film 'Muiterij op de Bounty'. De acteur werd er op slag verliefd op en besloot het eiland voor 99 jaar te huren. Zo kon hij er zijn hele leven lang van genieten.

In 2004 stierf de Hollywoodlegende. Sindsdien heeft Tetiaroa mar één vaste bewoner en dat is Teihuto, de zoon van de filmster. Hij wilde er een exclusief vakantieparadijs van maken maar kreeg het plaatje financieel niet rond.

Een projectontwikkelaar kon in 2014 die droom wel realiseren en zo ontstond 'The Brando', een hemels luxeresort waar sterren kind aan huis zijn. Ook Barack en Michelle Obama vonden al de weg naar Tetiaroa.

Vakantiegangers die het eiland willen aandoen, moeten eerst via Tahiti reizen. Van daaruit biedt het hotel een shuttledienst aan met de eigen luchtvaartmaatschappij 'Air Tetiaroa'. De vlucht die fantastische vergezichten biedt over de verschillende atollen, duurt zo'n 20 minuten.

Een overnachting in één van de 35 exclusieve villa's met eigen zwembad en bioscoop kost tussen de 3.075 en 3.210 dollar (omgerekend zo'n 2.750 euro). De slaapkamer kijkt uit op het privéstrand en de natuurlijke lagune.

In het restaurant kookt sterrenchef Guy Martin de pannen van het dak. Wekelijks worden er specifieke producten ingevlogen om te voldoen aan de speciale wensen van de hotelgasten.

Kortom het ontbreekt James en Pippa helemaal aan niets om er een onvergetelijke honeymoon van te maken.

23-05-2017 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Van Looveren verontschuldigt zich bij Marc Herremans: "Als het maar weer goed komt met z'n rug"

Jan Van Looveren verontschuldigt zich bij Marc Herremans: "Als het maar weer goed komt met z'n rug"

http://oi64.tinypic.com/igamft.jpg

Gisteren trok Jan Van Looveren in zijn programma 'Op weg met Jan' door de Peruviaanse bergen met triatleet Marc Herremans. Aan de beelden te zien een heel plezante reis, maar er is iets waar Jan nog steeds spijt van heeft. "Hopelijk komt het weer goed met Marc zijn rug", klinkt het in Dag Allemaal.

Tijdens een van de lange ritten door het land reed Van Looveren in een diepe put op de weg. Door het schemerduister merkte hij het gat te laat op. De schok was enorm: zowel Jan als Marc vlogen tegen het dak van de auto. Zo'n klap kan al gevaarlijk zijn voor mensen als Jan, maar voor Marc Herremans betekende het voorval heel wat meer. Aangezien hij sinds zijn fietsongeluk vijftien jaar geleden geen buikspieren meer heeft, werd de slag volledig opgevangen door z'n ingewanden. De kans op inwendige bloedingen was dan ook zeer reëel. "Dat is altijd even afwachten", verzuchtte die. Gelukkig leek er niets aan de hand de dag erna.

Nu, bijna een jaar na de opnames, bleek die klap toch veel meer gevolgen te hebben dan gedacht. "Ik heb van hem vernomen dat hij nog altijd last heeft. Misschien was het niet echt verantwoord om samen zó'n avontuurlijke tocht te ondernemen. Die minuten daarna... Dat was paniek. Ik dacht echt dat we de opnamen moesten stopzetten, om ons naar 't dichtstbijzijnde ziekenhuis te reppen. Marc kan immers een inwendige bloeding krijgen van zo'n slag, vertelde hij mij. Maar door z'n verlamming zou hij dat zelf niet voelen. Probeer je dat maar eens in te beelden."

Shit happens
"Ik vrees dat hij in naam van 't avontuur enkele lichamelijke grenzen heeft overschreden. Marc heeft, kennelijk, twee weken lang met koorts gekampt. Die is gelukkig weggeëbd. De problemen met zijn rug daarentegen... Al sinds onze reis zit er iets niet goed in z'n rug. Alsof er een stukje uitsteekt. Een uitstulping... Vooral als hij in z'n rolstoel zit, heeft Marc daar last van. Al weten we niet zeker of dat van de reis komt."

Marc zelf neemt Jan echter niets kwalijk. "Uiteindelijk: iederéén was moe die bewuste dag. We hadden er een rit van zo'n dertien uur op zitten. We hadden die put allebéi niet zien aankomen. En op zich is dat geen drama, hé, in zo'n put rijden. Enfin, ik wil niet te fel zeuren over 't feit dat ik geen buikspieren meer heb of mijn verlamming. Er zijn ergere dingen in 't leven."

23-05-2017 om 19:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filip Meert emotioneel vanop ziekbed: "Het had allemaal voorbij kunnen zijn"

Filip Meert emotioneel vanop ziekbed: "Het had allemaal voorbij kunnen zijn"

http://oi63.tinypic.com/2w5kapy.jpg

Ex-Miss België Alizée Poulicek (29) waakt sinds vrijdag in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen aan het ziekbed van haar vriend Filip Meert (48). Die werd vrijdagochtend aangereden door een dronken Anderlechtfan, die een hele nacht de nieuwe landstitel van zijn ploeg had gevierd. Vandaag voelt die zich ietwat beter, en beseft dat het allemaal heel verkeerd had kunnen aflopen.

Vanop zijn ziekbed in Antwerpen postte Filip een emotionele boodschap op Facebook. "Je lieve vrouwtje en je kids vastnemen en op dat moment beseffen dat alles voorbij had kunnen zijn, is één van de meest intense ervaringen die ik ooit heb meegemaakt. Alizee Poulicek, Raphaël, Max en Vigo... we zijn een (h)echt team. Ik hou van jullie."

De man beseft dat het allemaal slecht had kunnen aflopen, en loopt dan ook over van dankbaarheid. "Enorm respect voor het verplegend personeel van UZA... Onvoorstelbaar hoe jullie dit zware werk, elke dag opnieuw, met de glimlach doen: jullie verdienen allemaal een standbeeld op de Grote Markt. Vandaag voel ik me al wat beter en ik kijk er naar uit om aan de revalidatie te beginnen."

Filip werd vrijdagochtend van de weg gemaaid met zijn Vespa toen hij na het zwemmen terug naar huis reed. "Volgens getuigen reed Filip op een voorrangsweg toen die auto met een rotvaart uit een kleine zijweg kwam", aldus vriendin Alizée. "Met een immense smak belandde Meert op het asfalt." De artsen stelden later een driedubbele bekkenbreuk, een gebroken staartbeen en een zware hersenschudding vast. "Volgens de dokters zal hij nog twee à drie weken in het ziekenhuis moeten blijven. Daarna volgt een revalidatie van enkele maanden."

23-05-2017 om 19:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Bond-acteur Roger Moore overleden

James Bond-acteur Roger Moore overleden

http://oi63.tinypic.com/1ghhsg.jpg

De Britse acteur Roger Moore is op 89-jarige leeftijd overleden. Dat melden zijn kinderen op Twitter. Moore, vooral bekend van zijn rol als James Bond, overleed in Zwitserland na een korte strijd tegen kanker.

"Het is met een zwaar gemoed dat we het verschrikkelijke nieuws moeten meedelen dat onze vader, Sir Roger Moore, vandaag is overleden. We zijn er het hart van in", zeggen zijn kinderen Deborah, Geoffrey en Christian op de Twitterpagina van de acteur.

Televisie

De acteur begon zijn carrière eerst als luitenant in het Britse leger tijdens de Tweede Wereldoorlog. Daarna trok hij in de jaren 50 naar de Verenigde Staten, waar hij ontdekt werd door filmstudio Metro-Goldwyn-Mayer.

In de jaren 50 brak hij door op televisie, met rollen in bekende series als Ivanhoe en Maverick. Zijn grote internationale doorbraak kwam er met zijn hoofdrol in de legendarische televisieserie The Saint in de jaren 60.

James Bond

In 1973 werd hij gecast als James Bond, nadat Sean Connery in zeven films gestalte had gegeven aan de geheime agent. Hij speelde de hoofdrol in Bondfilms Live and Let Die (1973), The Man with the Golden Gun (1974), The Spy Who Loved Me (1997), Moonraker (1979), For Your Eyes Only (1981), Octopussy (1983) en A View to a Kill (1985).

Ook na zijn carrière als James Bond bleef Moore nog acteren en verschillende films en series. Zijn laatste wapenfeit dateert van 2011, met een rol in de romantische komedie A Princess for Christmas.

Mensen bleven hem echter associëren met 'double o seven'. "Het heeft geen enkel nadeel dat ik overal bekend sta als Bond", zei hij in 2014. "Mensen noemen me na dertig jaar nog steeds Mister Bond. Waarom zou ik dat erg vinden?"

"Dankzij Roger Moore bleef Bond bestaan"

Moore zal de geschiedenis niet ingaan als de grootste James Bondacteur, vindt Raymond Rombout, die al verschillende boeken wijdde aan 007. "Al is dat natuurlijk gebonden aan generaties." 

Toch heeft hij wel degelijk een belangrijke impact gehad op de filmreeks. "Toen na het afhaken van Sean Connery geen geschikte vervanger werd gevonden, hadden de kijkers kunnen afhaken. Dankzij Moore zijn de Bondfilms echter blijven bestaan", zegt Rombout.

Voor Rombout is The Spy Who Loved Me Moores beste film, "omdat hij daar meer van zijn eigen persoonlijkheid in kon leggen". "Nochtans zei hij regelmatig van zichzelf dat hij maar twee gimmicks had: knipogen en met zijn wenkbrauwen fronsen", aldus nog Rombout.

Beste Bonds

In de rangschikking van grootste Bondacteurs plaatst Rombout Moore overigens op een gedeelde derde plaats met Pierce Brosnan, "zij hebben ongeveer dezelfde stijl", achter Sean Connery en Daniel Craig.

Moore zelf noemde Sean Connery en Daniel Craig onlangs nog de twee beste acteurs die de beroemde Britse spion speelden. "Ik denk dat Sean de overduidelijk beste Bond was", aldus Moore. Dat zei hij tijdens een bijeenkomst in Londen.

"We mogen vandaag de dag ons gelukkig prijzen met Daniel Craig omdat hij ongelofelijk goed is gebleken. Ik zei altijd dat Sean er als een killer uitzag, maar Daniel Craig overtreft hem", vervolgde Moore.

Ouder worden

Moore praatte openhartig over ouder worden. "Het meest droevige van oud worden is dat je je vrienden verliest. Ik mis David Niven nog het meest: ik kan geen films van hem zien zonder te huilen."

23-05-2017 om 19:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ariana Grande schort haar tournee op na aanslag

Ariana Grande schort haar tournee op na aanslag

http://oi65.tinypic.com/35cg2v9.jpg

Popster Ariana Grande heeft haar 'Dangerous Woman' tournee opgeschort na de bloedige aanslag na haar concert in Manchester, zo heeft de Amerikaanse nieuwszender CNN op gezag van een 'bron met kennis van de situatie' gemeld.

23-05-2017 om 19:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Billboard Awards: Drake verbreekt record, Cher en Celine treden op

Billboard Awards: Drake verbreekt record, Cher en Celine treden op

http://oi63.tinypic.com/dmwpap.jpg

Drake heeft het record verbroken van meeste aantal gewonnen Billboard Music Awards tijdens een enkele prijsuitreiking. De Canadese rapper won dertien awards en versloeg daarmee de vorige recordhouder Adele, die in 2012 twaalf awards mee naar huis mocht nemen.

Onder andere de prijzen voor de beste artiest, beste mannelijke artiest, beste Billboard 200 artiest en beste rapper mocht Drake op zijn naam schrijven. De rapper trad ook op tijdens de show, die plaatsvond in de Amerikaanse stad Las Vegas. Drake zong het nummer 'Gyalchester' vanaf een podium in het midden van de beroemde fontein van het Bellagiohotel.

"Mijn hele familie is hier, kijk mijn vader eens stralen!", zei de rapper bij het in ontvangst nemen van de prijs voor beste artiest van het jaar. "Dit is de man aan wie ik het allemaal te danken heb, de liefde van mijn leven", zei Drake als dank aan zijn aanwezige vader.

22-05-2017 om 19:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schwarzenegger: "Laat je niet demotiveren door Trump"

Schwarzenegger: "Laat je niet demotiveren door Trump"

http://oi65.tinypic.com/6isksx.jpg

De wereld moet zich niet laten demotiveren door mensen als president Donald Trump als het gaat om het milieu. Dat is de boodschap die Arnold Schwarzenegger uitdraagt op het festival van Cannes, waar hij zijn nieuwe film Wonders of the Sea 3D presenteert. De 69-jarige superster sprak de commentaar in voor de nieuwe natuurdocumentaire van activist Jean-Michel Cousteau, die vijf jaar lang prachtige 3D-opnames maakte op de bodem van de oceaan.

"Klagen heeft geen zin, je moet dóen", betoogt Schwarzenegger in alle interviews die hij geeft in Cannes. "Je moet hándelen! Laat je niet demotiveren door iemand als president Trump: de toekomst van de aarde hangt af van zeven miljard mensen, niet van één mens. De mensen die geloven in een betere wereld zijn gepassioneerd en hebben de feiten én idealen aan hun kant. Het is een kruistocht; mensen moeten snappen dat het niet goed afloopt als we niets proberen te veranderen."

Als gouverneur van Californië zorgde Schwarzenegger ervoor dat zijn staat de beste milieuwetgeving van de VS kreeg. Het Witte Huis werkte hem tegen, maar de Governator streed door tot aan het Hooggerechtshof en kreeg gelijk. "Ik heb mijzelf vanaf het eerste moment omringd met mensen die precies wisten hoe de politiek werkte; ik had zelf natuurlijk geen ervaring als gouverneur. Zij leerden mij dat samenwerken het allerbelangrijkste is in de politiek. En dat heb ik gedaan, ik heb samengewerkt met de Democraten."

Over sommige onderwerpen mogen de twee grote Amerikaanse partijen van mening verschillen, maar sommige zaken zijn groter dan het partijbelang, vindt Schwarzenegger. "En groene wetgeving hoeft economische groei niet in de weg te staan. Integendeel: we hebben tijdens mijn termijnen en daarna enorm veel groene banen gecreëerd; er is momenteel geen sector die méér nieuwe banen oplevert."

22-05-2017 om 19:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geweldig moment: Celine Dion krijgt voltallige pers aan het zingen

Geweldig moment: Celine Dion krijgt voltallige pers aan het zingen

http://oi64.tinypic.com/v4ry14.jpg

Gisteren verbrak Drake het Billboard Awards-record van de meeste prijzen op één avond, maar het waren de ultieme diva's Cher en Celine Dion die met de meeste aandacht gingen lopen. Die laatste kreeg zelfs de voltallige persruimte aan het zingen.

Zelf kreeg Celine een staande ovatie voor haar optreden op de Billboard Awards. Ter ere van de 20ste verjaardag van Titanic bracht ze haar grootste hit 'My Heart Will Go On'. Maar zelf vond ze vooral het optreden van collega Cher een voltreffer. Dat werd duidelijk toen ze door de press room liep tijdens megahit 'Believe' en aan de monitor bleef staan om wat te dansen en te zingen. En in een mum van tijd deed de aanwezige pers net hetzelfde.

22-05-2017 om 19:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!