Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

06-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Crevits weert islamleerkrachten zonder juist diploma

Crevits weert islamleerkrachten zonder juist diploma

http://oi67.tinypic.com/21esu3l.jpg

Leerkrachten die islamitische godsdienst willen geven in de derde graad, moeten voortaan een master afwerken aan de universiteit. ‘Een historische doorbraak’, noemt Hilde Crevits het akkoord dat ze deze week bereikte met de Moslimexecutieve.

Om het vereiste bekwaamheidsbewijs te krijgen, zullen toekomstige islamleerkrachten voortaan een erkende opleiding moeten volgen in het hoger onderwijs.

Het aantal Vlaamse leerlingen dat islamonderwijs volgt, stijgt exponentieel. Op tien jaar tijd is het aandeel verdubbeld van 3,2 procent in 2005-2006 tot 6,8 procent vorig jaar. De cijfers verschillen van streek tot streek. In steden met veel diversiteit volgt soms meer dan 90 procent van de klas islamitische godsdienst.

Leerkrachten die islamles willen geven in de basisschool of tot en met het vierde middelbaar, kunnen daarvoor terecht in één van de vijf instellingen die vandaag al islamonderwijs aanbieden binnen de lerarenopleiding (Erasmus Hogeschool, UCLL, Artesis Plantijn, Thomas More en de Arteveldehogeschool, red.), voor de derde graad is een masterdiploma vereist. De Moslimexecutieve heeft nu de opleiding islamitische theologie die de KU Leuven aanbiedt, erkend. Zo kan het volgen van deze opleiding leiden tot een vereist bekwaamheidsbewijs.

Meer inspectie

‘Dat is allemaal nieuw’, duidt Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V). ‘Toen ik begon als minister, bestond er haast niets. Zelfs de bekwaamheidsbewijzen waren niet geregeld. In de praktijk had niemand dus zicht op de kwaliteit van het islamonderwijs. Het akkoord met de KU Leuven is een belangrijke stap vooruit.’

Meer nog: de Moslimexecutieve stopt met eigen rekruteringsexamens. Crevits: ‘We zetten sterk in op het aanbod en rekenen op het cascade-effect: elk schooljaar zullen er méér jonge moslims zijn die levensbeschouwing krijgen van een goed opgeleide leerkracht.’

Ook op het vlak van inspectie steekt men een tandje bij. De drie inspecteur-adviseurs islam hebben sinds kort een vierde, deze keer vrouwelijke collega-adviseur: de Limburgse Hacer Düzgün.

Minder ver staat de imamopleiding, geeft Crevits toe. ‘Mijn bevoegdheid in deze is heel beperkt, maar het zou mijn wens zijn een theologische opleiding of zelfs faculteit te hebben waar alle imams in Vlaanderen worden opgeleid. Maar dat is toekomstmuziek.’ Vandaag is de eerste imam van een moskee verplicht het inburgeringstraject te volgen en lopen er gesprekken met de Moslimexecutieve om het seculiere luik van de opleiding deels aan Vlaamse onderwijsinstellingen aan te bieden. ‘Een aantal vakken, zoals sociologie, zouden we graag in een scholingstraject willen stoppen dat alle imams zouden moeten volgen’, zegt Crevits. ‘Ik heb goede hoop dat we er geraken. Als er een akkoord is, kan het scholingstraject dienen als criterium voor het toekennen van de financiering.’ Bevoegd minister Geens heeft er wel oren naar dat alleen door hem betaalde imams in erkende moskeeën worden aangesteld.

06-05-2017 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart De Wever: "Ik ben de sugar daddy thuis"

Bart De Wever: "Ik ben de sugar daddy thuis"

http://oi65.tinypic.com/10ekhm8.jpg

Deze week slaapt Antwerps burgemeester Bart De Wever op de boot van Gert Verhulst voor Gert Late Night. Hij kroop niet enkel in zijn eigen bed, maar ook in dat van James Cooke voor een wat intiemer gesprek. Daar verklapte hij onder meer dat hij niet de strengste vader is.

"Ik ben de sugar daddy thuis", klinkt het. "De vader die zijn afwezigheid probeert te compenseren en dan zegt 'natuurlijk zullen we die playstation kopen'. Opvoeden is verschrikkelijk moeilijk." Hij is ook niet de meest 'knuffelige' vader. "Dat was bij ons thuis vroeger niet aanwezig, en dan stel je op een gegeven moment vast dat dat vreemd is aan jezelf."

Verder geeft De Wever ook toe dat hij vrij verlegen is in gezelschap. "Ik ga dan in een ruimte met mensen snel in een hoek staan. Dat komt snel arrogant over, maar eigenlijk is het net het omgekeerde."

Een van zijn ergste nachtmerries? "Als je zo op een trouwfeest twee paar ouders en grootouders moet kussen. Smetvrees zou ik het niet noemen, maar ik neem bijvoorbeeld niet graag een klink vast."

05-05-2017 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie valt hier een beetje uit de toon op de rode loper?

Wie valt hier een beetje uit de toon op de rode loper?

http://oi67.tinypic.com/10pxfgn.jpg

Het lijkt wel of Ariel Winter de dresscode niet meekreeg voor de finale van het achtste seizoen van de komische tv-serie Modern Family die deze week in Los Angeles gescreend werd. Kunnen we de kleding van haar collega's als smart-casual benoemen, dan ging de 19-jarige actrice zichtbaar voor wat minder casual. En voor wat minder tout court.

In de populaire Amerikaanse sitcom - bij ons te zien op Q2 - speelt Ariel Winter de rol van Alex Dunphy, het middelste kind in een van de drie gezinnen die samen één moderne familie vormen. En ze was er dus bij, op de rode loper in LA.

Al vlug werd het verschil in kledingsmaak opgemerkt door fans en critici. Maar de glamoureuze Winter liet het niet aan haar hart komen. Op Instagram schreef ze: "Wat zou het iemand in godsnaam kunnen schelen dat ik niet zo casual gekleed ging als de rest? Waarom zou ik als alle anderen moeten zijn? Waarom kunnen mensen andere mensen niet gewoon zichzelf goed laten voelen en laten doen wat ze willen? DRAAG WAT JE MAAR WIL, MENSEN! Zolang je je er zelf maar goed bij voelt. Dat is wat telt. En dat was zo bij mij. Laat nooit iemand in de weg komen van wie je bent en van hoe je jezelf uitdrukt. Tot zover :)"

De tieneractrice heeft intussen al een zekere reputatie op het vlak van opvallende verschijningen op rode lopers. Vorige maand nog droeg ze geen onderbroek tijdens de première van de nieuwe Smurfenfilm in Los Angeles.

Begin vorig jaar liet ze via social media weten dat ze wel degelijk bewust de littekens van haar borstverkleining had getoond op de rode loper van de Screen Actors Guild Awards.

Hoe kan je geen fan zijn van haar onbevangen, complexloze je-m'en-foutisme?

05-05-2017 om 22:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Seagal mag Oekraïne niet binnen: "Hij is gevaar voor nationale veiligheid"

Steven Seagal mag Oekraïne niet binnen: "Hij is gevaar voor nationale veiligheid"

http://oi68.tinypic.com/4sbaqs.jpg

De Amerikaanse actieheld en vechtsportvedette Steven Seagal mag de volgende vijf jaar het Oekraïense grondgebied niet betreden. Kiev beschouwt de filmster immers als een "gevaar voor de nationale veiligheid". Dat meldt het agentschap Interfax.

Het is niet zeker of Seagal het voornemen had om Oekraïne een van de volgende jaren te bezoeken. Seagal, die in november het Russische staatsburgerschap verwierf, komt openlijk uit voor de aanhechting door Rusland van het schiereiland Krim.

Blijkbaar is men in Kiev vergeten dat Seagal 'Hard to Kill' is en een zwarte gordel in de zevende graad heeft in het aikido. De 65-jarige Hollywoodvedette is een geboren en getogen Californiër die na enig genealogisch onderzoek tot de vaststelling kwam dat hij Russische en Mongoolse voorvaderen heeft. De acteur van 'Under Siege' is -net als onder meer Gerard Depardieu- een Poetinfan.

05-05-2017 om 22:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TJOP's is dolgelukkig: "Foodtruck? Nu dromen we van een echt restaurant"

TJOP's is dolgelukkig: "Foodtruck? Nu dromen we van een echt restaurant"

http://oi65.tinypic.com/kcjvqc.jpg

Er waren eens een agent en een verpleger die deelnamen aan 'Mijn Pop-uprestaurant': het begin van het sprookje van Karel en Birger. Na 3.800 kilo vlees en 1.500 kilo vis op hun barbecue wonnen de twee vrienden gisteren de 50.000 euro. "De bedoeling was een foodtruck, maar nu dromen we van een echt restaurant."

Een bekende vlogster bezorgde hen een gigantische fanbase op de sociale media en die heeft duidelijk van zich laten spreken. Karel en Birger wonnen gisteren als topfavoriet de finale van 'Mijn Pop-uprestaurant'. "Dit is echt geweldig", gierden ze het uit. "Morgen (vandaag, red.) zullen we eerst serieus moeten bekomen, want het wordt een zéér zware nacht waarin heel wat pintjes zullen vloeien. Alhoewel, we zijn het drinken niet echt meer gewoon door het zware werk van de voorbije maanden. Meer dan tien pinten wordt ons fataal, terwijl we er vroeger gemakkelijk twintig konden drinken", zeiden de winnaars gisteren al lachend. Na de rust vandaag begint morgen het échte werk. "In mei zijn we al geboekt voor een twaalftal communies. Dus dat wordt meteen lekker druk."

"Onze winst plaatst alles in een ander perspectief. Met die 50.000 euro - én de 7.000 euro die we tijdens het programma verdienden - kunnen we ons topmateriaal veroorloven. En door onze deelname is onze verstandhouding met Weber (het bekende barbecuemerk, red.) er zeker niet slechter op geworden."

Gault Millau
De twee vrienden lieten al meermaals noteren dat ze droomden van een foodtruck, maar die plannen zijn intussen bijgestuurd. "Die foodtruck was het plan, maar intussen zijn we benaderd door pandeigenaars in Ruiselede, Brugge, Oostende en Blankenberge. Ja, een eigen zaak zou de absolute bekroning zijn."

Van Gault Millau kregen ze meteen een eerste duwtje in de rug. Twee anonieme controleurs kwamen naar hun restaurant en gaven hen gisteren met 10 op 20 een eerste notering. Hoewel 'anoniem', met een flik in de zaak? "Twee mannen in maatpak, dat had ik meteen in het snotje", aldus Karel. "Toen één van hen afrekende, heb ik het nummer van zijn VISA-kaart onthouden en daarna opgezocht. Toen wist ik het." (grijnst)

Bye bye, politie
De kans dat zijn oversten de superflik terugzien, is echter klein. "Ik ga sowieso eerst eens met mijn commissaris praten", aldus de inspecteur. "Er is momenteel een nijpend tekort aan manschappen, dus misschien ga ik nog even halftijds aan de slag voor ik definitief afscheid neem." Bij Birger lijken de plannen strakker. "Gezien de boekingen binnenlopen, lijkt het voorlopig wel te draaien. Het was een geweldig avontuur, maar ik ben ook wel blij dat het voorbij is. Ik heb vanochtend na meer dan een maand nog eens mijn kindjes uit hun bed kunnen halen. De jongste vroeg me 'papa niet in restaurantje werken?' en de oudste verstond er niets van. Daar had ik zo naar uitgekeken."

05-05-2017 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Temptation-Ken: "De vrijgezellen hielden een orgie tijdens de dreamdates"

Temptation-Ken: "De vrijgezellen hielden een orgie tijdens de dreamdates"

http://oi66.tinypic.com/23u7pmp.jpg

Temptation mag dan al even van de buis zijn, dat wil niet zeggen dat we alles wat zich in Thailand afspeelde, al weten. Verleider Ken, intussen gelukkig samen met Lize, verklapt in een YouTube-filmpje nog een pikant detail. "Terwijl de koppels op dreamdate waren, hielden de overige vrijgezellen een orgie op hotel."

Temptation-Ken, of Ken Stoffers zoals hij in het echte leven heet, mocht deze week op de sofa gaan zitten van YouTubester en ondeneemster Anna Nooshin. Die schotelde hem een aantal roddels voor, die hij dan mocht ontkrachten of net bevestigen. Dat hij op Temptation een trio of zelfs een orgie had, daar is alvast niets van aan. "Maar het is wel zo dat er zoiets gebeurd is tijdens de dreamdates. De koppels waren allemaal met een verleider op schok, en de overige vrijgezellen werden voor de laatste avond in een hotel gedropt. Toen we terugkwamen, had iedereen 'het' met iedereen gedaan", verklapt hij.

Zelf heeft hij op Temptation enkel Lize aangeraakt, maar in het verleden had hij wel enkele triootjes. "Eentje met twee vrouwen en ook een met twee mannen. Een goede vriend van mij weliswaar, we hebben elkaar niet aangeraakt. Maar het was een doel van ons om dat samen te doen, zodat we elkaar een high five konden geven tijdens de daad." Als een ietwat geschokte Nooshin hem dan vraagt hoe hij over het meisje in kwestie denkt, antwoordt hij 'niet goed'. "Zeker geen trouwmateriaal."

"Vrouwen rijpen als melk"

Dat Ken vroeger oudere vrouwen verleidde en op hun geld teerde, is dan weer onzin. "Ik heb vroeger wel een tijdje op oudere vrouwen gejaagd, maar dat was niet voor het geld. Ik vond hun ervaring gewoon heel aantrekkelijk, zeker in bed. Op een oude fiets moet je het leren."

'Oud' is echter een heel relatief begrip, want de oudste dame was amper 32. "Vrouwen worden nu eenmaal minder mooi oud dan mannen", zegt hij daarover. "Vrouwen rijpen als melk en mannen als wijn."

Ken is intussen gelukkig samen met Lize, iets waar de Temptationmakers wel voor iets tussen zaten. "Onze relatie is zeker geen opgezet spel, maar ze hebben me wel een duwtje in de goede richting gegeven op het eiland. Ik dacht eerst dat ik haar type niet was, maar een van de mensen ginder fluisterde me dan in dat dat wel zo was." Hij heeft echter wel zijn minpunten, geeft ook Lize toe. "Hij heeft vieze gewoontes", deelt ze Nooshin mee aan de telefoon. "Ja, ik laat wel scheten op een date en zo", klinkt het dan zonder verpinken. "Anders krijg ik last van mijn buik."

Lize en Ken hebben trouwens ook zelf een YouTube-kanaal. Daar postten ze gisteren ook een video waarin ze eigenschappen van elkaar verklappen. Zo blijkt Ken de ijdelste van de twee, maar Lize de naïefste.

05-05-2017 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is de eerste 'Uitverkorene' uit het mysterieuze televisieprogramma

Dit is de eerste 'Uitverkorene' uit het mysterieuze televisieprogramma

http://oi63.tinypic.com/1zecym9.jpg

Wat begon met een mysterieus briefje op de Gentse Graslei, eindigde in een ongezien televisie-avontuur. Alexine is vanavond de eerste 'Uitverkorene' in het gloednieuwe VTM-programma waarover iedereen de lippen stijf op elkaar houdt. "Ik ben blij dat ik het risico genomen heb. Ik hoop vanavond ook écht te begrijpen wat me is overkomen."

Eén briefje zette haar leven op zijn kop. Tijdens een romantisch uitje met haar vriend in Gent vond Alexine, verantwoordelijke bij de dienst Kinderopvang van het OCMW in Zingem, plots een kaartje. "Ik zat met mijn vriend op een bankje toen een man de weg naar de Korenmarkt kwam vragen", klinkt het. "Die lag vlakbij en dus hielpen we hem graag. Meteen daarna vond ik een kaartje met daarop de boodschap dat ik was uitverkoren voor iets met televisie, en een link naar een website."

Alexine hapte niet meteen toe. "Ergens is er toch een risico. Je weet niet of het echt is. En je wil ook niet zomaar in eender welk programma terechtkomen. Maar mijn nieuwsgierigheid groeide en die site oogde ook professioneel."

03-05-2017 om 17:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kobe Ilsen: "Tuurlijk heb ik de mannenliefde geprobeerd"

Kobe Ilsen: "Tuurlijk heb ik de mannenliefde geprobeerd"

http://oi66.tinypic.com/sne54g.jpg

Vorige week kroop hij nog bij Jani in bed, maar gisteren schoof James Cooke in Gert Late Night tussen de lakens met Kobe Ilsen. Tijdens een intiem gesprek gaf die laatste enkele zeer persoonlijke dingen prijs.

Dat hij op zoek is naar de 'allesverwoestende liefde', vertelt Kobe. Hij heeft ze nog altijd niet gevonden, maar weet wel al waar hij het niet moet zoeken. "Natuurlijk heb ik van de mannenliefde geproefd. Maar als ge witloof eet en ge vindt het niet lekker, dan weet je dat je het niet lust he."

Verder verklapt Kobe ook nog dat hij ooit iemand ten huwelijk vroeg. "In de branding in Mexico. Maar ze dacht dat het om te lachen was, maar eigenlijk diep vanbinnen meende ik dat."

03-05-2017 om 17:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts voltooit kunstwerk in Vuurtorenwijk

Matthias Schoenaerts voltooit kunstwerk in Vuurtorenwijk

http://oi65.tinypic.com/2urug53.jpg

Discreet weggestopt in een trui met kap was topacteur Matthias Schoenaerts in Oostende. In de Vuurtorenwijk, nabij de Moreauxlaan, kwam hij er afgelopen weekend het kunstwerk 'Think outside the box' afwerken, in het kader van The Crystal Ship.

Matthias Schoenaerts is lid van het Antwerpse trio Buck en is als kunstenaar actief onder de bijnaam Zenith. Zijn komst naar de wijk werd bewust niet aangekondigd, om hem in alle rust te laten werken. "Het kunstwerk palmt de gevel in van het huis van mijn zoon zijn schoonmoeder", vertelt gemeenteraadslid Karel Labens, die enkele leuke foto's op Facebook plaatste. "Schoenaerts was erg vriendelijk en ging graag op de foto met mijn kleinzoon, Luiz. De acteur kon niet eerder naar Oostende komen, omdat hij met filmopnames zat in Amerika."

Toevallig lanceren Toerisme Oostende en uitgeverij Lannoo net nu de fiets- en wandelgids rond The Crystal Ship. Die bundelt de werken van de eerste en de tweede editie, met per locatie een overzicht van de boodschap van de artiest, de gebruikte techniek en foto's van achter de schermen. De gids is te koop bij Toerisme Oostende en gespecialiseerde boekenwinkels voor 9,99 euro.

03-05-2017 om 16:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steve Tielens in de clinch met ex-manager: "Wat je zelf doet, doe je beter"

Steve Tielens in de clinch met ex-manager: "Wat je zelf doet, doe je beter"

http://oi63.tinypic.com/2gxfbib.jpg

Charmezanger Steve Tielens, u allen welbekend uit 'The Show Must Go On', is sinds kort zijn eigen manager. En de breuk tussen zijn ex-manager verloopt niet in alle vrede, integendeel.

In TV Familie is te zien hoe Steve met zijn ex-manager Guido in de clinch gaat op Facebook. Sinds hij gebroken heeft met de man, zit zijn carrière in de lift, meldt hij. "Alles terug in handen hebben kan toch wonderen doen", klinkt het. "Vandaag een topdagje met vier boekingen." Hij zette er ook nog de hashtag #watjezelfdoetdoejebeter bij. Een duidelijke steek naar Guido.

Die vindt het alvast niet leuk. Ook hij reageerde op Facebook, en maakt daar duidelijk dat het gebrek aan boekingen niet aan hem te wijten waren. "Eindelijk is het probleem opgelost waardoor er zo weinig boekingen kwamen. Het lag niet aan de negatieve reacties op The Show Must Go On, maar blijkbaar deed ik er te weinig voor." Volgens Guido lag het probleem echter ook bij de hoge prijzen. "Nu zullen de optredens binnenstromen nu de prijs gezakt is. Omdat ik hem dat in januari al gezegd heb. En dan zegt hij 'Guido we gaan niet natrappen'. Tsssss. Jammer."

03-05-2017 om 16:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapper Boef krijgt 20 uur taakstraf voor vernielen politieauto

Rapper Boef krijgt 20 uur taakstraf voor vernielen politieauto

http://oi64.tinypic.com/vscais.jpg

De Nederlandse rapper Boef heeft 20 uur taakstraf gekregen voor het vernielen van een politieauto. De rapper uit Tilburg scoort momenteel ook bij ons een hit met zijn 'Habiba'. Het Nederlandse Openbaar Ministerie (OM) had 40 uur geëist, waarvan 20 voorwaardelijk. De rapper gaat tegen de uitspraak in beroep.

Boef was vandaag zelf niet in de rechtbank aanwezig. Zijn advocaat las een verklaring voor. Volgens zijn advocaat had Boef meteen spijt van zijn actie in Zoetermeer (nabij Den Haag). Dat zou onder meer blijken uit het feit dat hij direct na de vernieling geld ging afhalen en een vergoeding van 1.465 euro aan de politie betaalde.

"Ik had die avond te veel gedronken en ging een weddenschap aan met vrienden. Dat was dom. Het was een misplaatste grap." De rapper wilde volgens zijn advocaat de politie niet provoceren. Maar hij begrijpt wel dat de agenten dat anders zeggen. Met het betalen van de schade dacht hij dat de kous af zou zijn.

03-05-2017 om 16:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Meus: "Mijn huwelijkscrisis heeft anderhalf jaar aangesleept"

Jeroen Meus: "Mijn huwelijkscrisis heeft anderhalf jaar aangesleept"

http://oi64.tinypic.com/508xg.jpg

Jeroen Meus vormt samen met zijn vrouw Stéphanie en zoontje George een hecht gezin. Al ging dat niet altijd vanzelf, vertelt hij in HUMO. "Ik en mijn vrouw hebben een huwelijkscrisis overleefd. Ik ben er als een toffere mens uit gekomen. Ik waardeer en respecteer mijn vrouw nu meer dan pakweg vijf jaar geleden."

"We hebben heel lang geprobeerd om een kind te krijgen, wat een geweldige druk op onze relatie zette", legt Jeroen uit. "George, onze zoon, is een ivf-kind. Ik zal toen ook wel erg met mezelf bezig zijn geweest, al vond ik van niet. In ieder geval was ik toen op mijn carrière gefixeerd. Elke dag applaus krijgen doet wel iets met je. Je wordt er almaar gevoeliger voor, en soms ga je er zelfs naar op zoek, wat heel link is. Mijn vrouw en ik gingen bijna scheiden en we zijn toen naar een relatietherapeut gegaan."

"Toen we na die therapeutische sessie weer buiten stonden, kwamen we niet meer bij van het lachen: `Wat was dít?' En die lachstuip haalde op een wonderlijke manier de druk van de ketel. Ik heb al eens gedacht dat humor ons huwelijk heeft gered. Soms ben ik thuis van het ene moment op het andere een eikel, meestal omdat iemand zijn werk niet goed heeft gedaan, maar nu besef ik altijd dat mijn vrouw daar geen hol mee te maken heeft. En ik herpak me. Het is goed zoals het nu gaat tussen ons. We zijn erdoor gekomen, wat niet alle koppels kunnen, want die crisis heeft wel anderhalf jaar aangesleept. We hebben ervoor gevochten."

02-05-2017 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Volledig ontspoord": Koen haalt alle hoge noten in Liefde voor Muziek

"Volledig ontspoord": Koen haalt alle hoge noten in Liefde voor Muziek

http://oi64.tinypic.com/nzftat.jpg

Vorige week zette ze een knappe a-capella-versie neer van een nummer van Isabella A, maar deze week mocht Lady Linn zelf plaatsnemen in de sofa van Liefde voor Muziek. De andere gasten namen haar nummers met verve onder handen, waarbij vooral...

De Lady Linn-dag begint met een gezonde dosis nieuwsgierigheid en nervositeit. De kandidaten houden de spanning er goed in en laten hier en daar hints vallen. "Ik heb zelfs van u gedroomd", deelt Bart mee. Hij hoopt van harte dat hij zijn teksten niet zal vergeten, maar daar zit Lady Linn, in het echte leven Lien De Greef, niet mee in. "Ik ben zelf constant afgeleid als ik aan het optreden ben", verklapt ze.

Maar als Natalia dan aankondigt dat ze als eerste aan de beurt is, lijkt ze ineens wel zeer aandachtig. "Ik vond het geen makkelijke opgave", aldus Natalia, die uiteindelijk voor 'Sing Your Heart Out' koos. Het origineel is 'erg soulful en bluesy', maar dat is natuurlijk niet echt de stijl van Natalia. Ze maakte er een funkversie van, inclusief typische Nataliamoves, die de groep meteen op zijn voeten krijgt. "Superwijs", oordeelt Lien.

Isabelle A is als tweede aan de beurt. Ze wisselt de powerbeats van Natalia af met een rustiger nummer. Ze nam de tekst van 'Regret' eens stevig onder handen. Ook bij haar was het geen makkelijke opgave, "maar ik ga het toch wagen". Het Nederlandstalige nummer raakt duidelijk een gevoelige snaar bij Lien, en Isabelle kan rekenen op een dikke knuffel.

Bart Peeters is warempel erg zenuwachtig voor zijn nummer. "Je bent zo'n fantastische zangeres, en zoveel mooie liedjes. Ik heb lang getwijfeld", klinkt het. Uiteindelijk koos hij voor 'Here We Go Again': "een lovesong die vermomd is als een breakupsong". Hij laat uitzonderlijk het Nederlands achterwege omdat hij de prachtige tekst alle eer wil aandoen. En wie opnieuw een folkversie verwacht, komt bedrogen uit. Peeters laat zien dat er heel wat meer in zijn arsenaal zit.

Josje koos voor 'Feeling Me', en ze kan duidelijk niet wachten om het nummer te brengen. "Ik voelde gewoon dat ik deze moest doen", vertelt ze vastberaden, waarna ze het podium ophuppelt. En het plezier spat er dan ook vanaf tijdens de erg radiovriendelijke versie. "Een hit", doopt de rest haar nummer meteen. "Welkom in je nieuwe leven Josje."

Clouseau begint alvast met een verontschuldiging. "Het is zo'n nummer dat je eigenlijk op het einde van een concert moet brengen." Ze brengen 'Slowly', een nummer dat Lien schreef voor haar zoontje, maar bij de mannen is het 'volledig ontspoord'. "Het gaat niet meer over uw zoon, integendeel." Maar ontspoord of niet, de versie van Clouseau is er boenk op. We vermoeden dat we het numme de komende weken nog veel zullen horen.

Gers mag Clouseau opvolgen, wat natuurlijk geen gemakkelijke opgave is. Vooral omdat de Nederlander nog nooit in aanraking was gekomen met de muziek van Lady Linn. "Maar het is echt de stijl waar ik graag naar luister, al kan ik helemaal niet zo goed zingen." Hij koos uiteindelijk voor een nummer 'dat heel hiphop aanvoelt': "Love Affair". Maar het wordt toch geen rap zoals de vorige afleveringen, want Gers heeft dit keer alles uit de kast gehaald. "Hiphop meets rockabilly", vindt Lien zelf. Het goedkeurende geroep van de anderen zegt genoeg, en de vriend van Lady Linn mag gaan uitkijken.

Lady Linn is heel blij, en dan moet haar eigen song nog komen. "Jullie hebben me zo veel energie gegeven." Ze verklapt ook dat ze gelukkig wordt als ze house zingt, en koos daarom voor 'Hallelujah Anyway'. "Ik ben niet gelovig, maar als ik dat nummer zing wel", kondigt ze aan, waarbij ze de anderen oplegt om een stevig dansje in te zetten. En die hebben daar duidelijk geen moeite mee.

02-05-2017 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart De Wever: "Ik ga ongelooflijk slecht slapen op die boot"

Bart De Wever: "Ik ga ongelooflijk slecht slapen op die boot"

http://oi67.tinypic.com/2eeexcn.jpg

Een nieuwe week: dat betekent nieuwe gezichten in 'Gert Late Night'. Kobe Ilsen, Maaike Cafmeyer en Bart De Wever scheepten gisteren in op het jacht van Gert Verhulst. De Antwerpse burgemeester geeft z'n nachtrust zelfs op. "Ik slaap slecht, zeker op verplaatsing."

Schoon volk deze week op de Evanna, de boot van Gert Verhulst. Al arriveerden ze gisterochtend allemaal eerder bescheiden aan de aanlegsteiger van het indrukwekkende jacht. VRT-gezicht Kobe Ilsen en actrice Maaike Cafmeyer kwamen, bagage in de hand, te voet aan. De Antwerpse burgemeester koos voor de fiets en liet z'n valies afleveren door zijn vaste chauffeur. "Ik woon op elf minuten fietsen hiervandaan. En ik ben in een paar minuten van hier op het stadhuis. Ideaal, dus. Op dat vlak geen enkel probleem", vertelt De Wever. "Maar mijn agenda bleek een ander paar mouwen. Uiteraard onderbreek ik mijn werkzaamheden niet voor een tv-programma, ook niet voor deze show. Maar we hebben wel een paar afspraken verschoven en er eentje moeten schrappen", zegt De Wever. "Ik heb afgesproken om vier nachten op de boot van Gert te slapen. Niet evident, want ik ben sowieso een erg slechte slaper. Op locatie is dat nóg erger. Dat zal dramatisch zijn. Ik moet deze week dus wat comfort inleveren."

Communie

"Ik zal ook niet elke avond aanwezig zijn. Woensdagavond moet ik aanwezig zijn op een commissiezitting. Daar valt niet aan te tornen. Ik heb ook bij het eerste contact duidelijk gemaakt dat vier avonden na elkaar een onmogelijke uitdaging zou zijn. En dat is ook gebleken." "Het thuisfront was ook niet geweldig enthousiast over mijn vier dagen en nachten afwezigheid", geeft de burgemeester toe. "Ik moet binnenkort naar China en er staat ook nog een communiefeest van onze zoon op de agenda."

Niet geslaagd
"Maar 'Gert Late Night' zet onze stad Antwerpen in de schijnwerpers. Daar zet ik als burgemeester op in. Bovendien is Gert Verhulst me persoonlijk komen uitnodigen. Ik heb veel respect voor hoe hij samen met Hans Bourlon Studio 100 heeft uitgebouwd. Moeilijk om dan zomaar neen te zeggen. Blijven slapen nam ik er dan maar bij." "Ik heb vorige week een paar keer uitgesteld gekeken", zegt De Wever. "Wat ik ervan vond? Wel, er zaten originele items tussen die goed gelukt waren. Al vond ik niet alles even geslaagd. Wat wel opviel was de vriendschappelijke sfeer. Dat lijkt misschien niet meteen iets voor mij, maar ik laat het wel graag op me afkomen nu."

Bodyguards
"Of deze locatie nu extra beveiligd wordt omdat ik aanwezig ben? Helemaal niet", vertelt De Wever. "Ik hoor en lees daar de raarste verhalen over, maar het is niet waar. Hier lopen, naar ik weet, geen extra bodyguards rond. Ik heb ooit 9 maanden beveiliging gehad, omdat er toen een concrete dreiging was. Maar dat is stopgezet. Mijn eigen politiediensten hebben me al verteld dat ik niet te veel moet zeggen dat er geen extra bewaking is. Maar ik maak al mijn verplaatsingen per fiets. En dinsdagochtend (vandaag, red.) ga ik joggen met Kobe Ilsen. Ik wist dat hij me meteen zou uitdagen en had dus al mijn loopschoenen in mijn valies gestopt. En dat zal dus zonder extra security gebeuren. Gelukkig, want zo'n bodyguard is extra belastend."

02-05-2017 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bake Off Vlaanderen komt dit najaar op de buis (met een verrassende presentator)

Bake Off Vlaanderen komt dit najaar op de buis (met een verrassende presentator)

http://oi66.tinypic.com/2m2bas5.jpg

In Groot-Brittannië was 'The Great British Bake Off' jarenlang een van de populairste programma's op de buis. Duizenden mensen keken iedere week hoe de kandidaten de prachtigste baksels wisten te verwezenlijken. En binnenkort kunnen wij dat ook, want er is een Vlaamse versie van het programma op komst, met niemand minder dan Wim Opbrouck als presentator.

Dit najaar komt VIER met 'Bake Off Vlaanderen', waarin tien amateurbakkers elkaar acht weken lang de loef proberen afsteken, gewapend met weegschaal en oven. Van indrukwekkende taarten tot speciale broden, alles zal aan bod komen.

De juryleden zijn twee nobele onbekenden: Regula Ysewijn en Herman Van Dender. De presentator is daarentegen een stuk bekender, maar ook vrij onverwacht. Niemand minder dan Wim Opbrouck zal die taak op zich nemen. Zelf is hij alvast geen held als het om bakken gaat, vertelt hij in Het Nieuwsblad. "Ik kook heel graag en veel, maar van ­desserts blijf ik af. Ik heb ­tijdens oud en nieuw een chocolademousse gemaakt voor een man of twintig. Het resultaat was niet naar behoren, de mousse was op het randje van slap. Vraag me niet waarom: ik heb het recept minutieus gevolgd en toch is het ­mislukt. Daarom is bakken hogere wiskunde, alchemie. Ik heb echt bewondering voor top­patissiers en nog meer voor de thuisbakkers."

Hij zal echter stevig zijn best doen om niet aan alle taartjes te zitten. "Bavarois, tompoezen, eclairs, taart: alles wat je me voorschotelt, kan me bekoren. Ik lust dat allemaal en als het zeer goed bereid is, zijn dat kunstwerken die je moét eten. Toch heb ik me voorgenomen om in dit programma geen gram bij te komen." Zijn grootste verleiding is echter brood. "Maar ook dat ­probeer ik te laten. Brood ­bewaar ik nu als een soort ­relikwie, op zondag rijd ik tien kilometer om voor het beste brood ter wereld. Mijn grootste wens in het bakken is het kunnen maken van een goed brood thuis. Dat is me nog nooit gelukt."

02-05-2017 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nick en Veerle uit Blind Getrouwd: "Na vier dagen al de eerste passionele nacht"

Nick en Veerle uit Blind Getrouwd: "Na vier dagen al de eerste passionele nacht"

http://oi68.tinypic.com/ayx8va.jpg

Uiteindelijk bleven twee koppels uit het laatste seizoen van Blind Getrouwd samen, en vooral bij Nick en Veerle zat het er van bij het begin boenk op. "Hij glimlachte naar mij en ik smolt meteen weg", vertelt Veerle in Dag Allemaal. "Na vier dagen beleefden we onze eerste passionele nacht", bekent Nick.

Van bij de start klikte het meteen tussen Veerle Van den Eynde (35) en Nick Wijns (30). "Nick was precies wat ik zocht: lief, open en spontaan. Het plaatje klopte volledig. Hij glimlachte naar mij en ik smolt meteen weg", aldus Veerle in Dag Allemaal. "In de loop van ons trouwfeest heb ik Nick gezegd dat ik die avond met hem het bed wilde delen. Louter om te slapen, hé. (lacht) Ik vroeg hem wel tijd en ruimte voor de volgende stap. Op die manier wilde ik Nick laten voelen dat ik voor alles openstond, maar niet te snel van stapel wilde lopen."

Dat moment liet echter niet zo heel lang op zich wachten, vertelt Nick. "Ik zeg altijd: 'Toen de tijd er rijp voor was.' Er was vanaf de eerste dag al wat romantiek en zelfs chemie tussen ons. Maar we wilden de passie en intimiteit geleidelijk aan laten groeien. Tijdens onze huwelijksreis zaten we na de derde dag 's avonds dicht bij elkaar, terwijl we genoten van een glaasje wijn met zicht op enkele boten op het water. Het was een mooie avond. En plots zagen we een vallende ster. Alsof dat een teken was speciaal voor ons. We keken elkaar verbaasd aan en voelden hetzelfde. Toen hebben we elkaar voor het eerst innig gekust. Een heel passioneel moment. En van het één kwam het ander."

Intussen begint het al te kriebelen om een eigen woonst te kopen, en zijn er ook voorzichtige kinderplannen. "We zijn langzaamaan op zoek naar een eigen woonst, die groter is dan ons huidige huurappartement. En liefst met een tuin. Voor het einde van dit jaar hopen we verhuisd te zijn. Zes maanden geleden had ik er mij bijna bij neergelegd dat kinderen misschien niet meer voor mij waren weggelegd. Hoe snel kan het leven keren, zeg. Dus ja, het kriebelt serieus. Ik wil zo graag kinderen! Door mijn leeftijd kan ik niet meer te lang wachten. Maar het moet ook niet rap rap. Eerst onze eigen plek."

02-05-2017 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ed Sheeran gaat acteren én zingen in ‘Game of Thrones’

Ed Sheeran gaat acteren én zingen in ‘Game of Thrones’

http://oi65.tinypic.com/ra7zg7.jpg

Ed Sheeran heeft in een radio-interview meer details vrijgegeven over zijn aankomende verschijning in het nieuwe seizoen van ‘Game of Thrones’.

“Ik zit in een scène met Maisie”, aldus Ed over Britse actrice Maisie Williams, die Arya Stark speelt. Tijdens die scène zal de zanger ook een liedje zingen. In het echte leven zijn (binnenkort) beide ‘Game of Thrones’-acteurs ook bevriend. Williams liet al verstaan naast vriend van de artiest ook een fan te zijn van zijn muziek.

De makers van de hitserie ‘Game of Thrones’ vroegen Sheeran voor een gastrol als verrassing voor de 20-jarige actrice. Eerder liet de zanger al weten dat hij maar een paar minuten te zien zal zijn en dat hij niet verwacht dat zijn personage doodgaat.

Ed is niet de eerste muzikant die een rolletje heeft in de populaire serie. Eerder waren Gary Lightbody van Snow Patrol, Will Champion van Coldplay, Sigur Rós en de leden van Mastodon al eens te zien in ‘Game Of Thrones’.

01-05-2017 om 17:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Macron: ‘EU hervormen, of kans op Frexit’

Macron: ‘EU hervormen, of kans op Frexit’

http://oi67.tinypic.com/2v30z8k.jpg

De Franse presidentskandidaat Emmanuel Macron vindt dat de Europese Unie dringend werk moet maken van een reeks hervormingen. Als dat niet gebeurt, dan dreigt een Franse uitstap uit de EU - een zogenaamde ‘Frexit’ - wel eens een realiteit te worden.

Daarvoor heeft heeft de pro-Europese politicus maandag gewaarschuwd in een interview met de Britse openbare omroep BBC.

‘Ik ben pro-Europees. Ik heb tijdens deze verkiezing constant het Europese idee en het Europese beleid gesteund, omdat ik dat erg belangrijk vind voor het Franse volk en voor de positie van ons land bij de globalisering’, zo liet Macron tijdens het gesprek optekenen. ‘Maar tegelijkertijd moeten we de situatie onder ogen zien, naar onze mensen luisteren, en rekening houden met het feit dat ze vandaag erg boos en ongeduldig zijn. Het slecht functioneren van de EU is niet langer houdbaar.’

‘Verraad’

‘Ik zal het dus als een deel van mijn mandaat beschouwen om de Europese Unie en onze Europese projecten diepgaand te hervormen’, klinkt het voorts. Macron stelt dat het een vorm van verraad zou zijn wanneer hij de EU op dezelfde manier zou laten voortwerken. ‘En dan zullen we achteraf geconfronteerd worden met een Frexit of met een terugkeer van Front National.’

Stemmen weghalen

De centrumkandidaat Macron neemt het komende zondag in de tweede ronde van de Franse presidentsverkiezingen op tegen de extreemrechtse kandidate Marine Le Pen (FN). Macron ligt duidelijk op kop in de peilingen, maar Le Pen krijgt met haar antimigratie en anti-EU-standpunten wel steun in de landelijke en in de vroegere industriële gebieden van Frankrijk.

Door te wijzen op de noodzaak van Europese hervormingen, hoopt Macron mogelijk om daar wat stemmen weg te halen. Le Pen had beloofd dat ze als president een referendum over een Frexit zal organiseren.

01-05-2017 om 17:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.April was uitzonderlijk droog maar fris

April was uitzonderlijk droog maar fris

http://oi67.tinypic.com/2moxt2t.jpg

Er viel de afgelopen maand april zeer abnormaal weinig neerslag. Bovendien was er maar één onweersdag, waardoor april 2017 in de top vijf staat van aprilmaanden met weinig onweer. Ook was afgelopen maand frisser dan normaal en zelfs frisser dan maart.

Dat meldt het KMI maandag. In Ukkel viel er slechts 15,2 millimeter neerslag (normaal 51,3 mm), wat ‘een zeer abnormaal lage waarde’ is. Die neerslag verliet op 14 dagen de hemelsluizen, terwijl er normaal gemiddeld 15 regendagen zijn. ‘De maandelijkse neerslaghoeveelheden in ons land lagen overal ver onder de normale waarden.’

Er was slechts één onweersdag, terwijl dat er normaal gemiddeld 8,8 zijn. ‘Vanaf het begin van de reguliere metingen in 1928 kwam dit nog maar twee maal voor, in 1933 en 1957. Enkel in 1929 en 1976 registreerden we geen enkele onweersdag’, aldus het KMI.

Lage temperatuur

De gemiddelde temperatuur in Ukkel klokte af op 8,8 graden, tegenover 9,8 graden normaal. De gemiddelde maximumtemperatuur kwam er uit op 13,4 graden (normaal 14,2) en de gemiddelde minimumtemperatuur op 3,8 graden (normaal 5,3). ‘De gemiddelde minimumtemperatuur was abnormaal laag, de andere temperaturen waren normaal.’ Maart was op alle vlakken warmer.

De hoogste temperatuur in april werd reeds de 9e geregistreerd. In Houyet in de provincie Namen steeg het kwik toen tot 14 graden. De laagste temperatuur werd genoteerd in Elsenborn (Bütgenbach) in de Oostkantons. De temperatuur daalde er de 20e tot -8,9.

01-05-2017 om 17:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.’Geweld is ontoelaatbaar’

’Geweld is ontoelaatbaar’

http://oi63.tinypic.com/2ro12kj.jpg

Belgische politici van verschillende partijen veroordelen de aanval op PVDA/PTB-kamerlid Raoul Hedebouw. ‘Elk geweld is onaanvaardbaar’, zei SP.A-voorzitter John Crombez in Oostende, waar hij zelf ook politiebegeleiding kreeg. Ook N-VA-voorzitter Bart De Wever betuigde zijn medeleven.

Hedebouw werd in Luik aangevallen net voordat hij zijn aanhangers zou toespreken. Een man stak hem langs achter in het been. Hedebouw raakte slechts lichtgewond, en liet ondanks alles zijn toespraak wel doorgaan. 

'Wij zijn diep geschokt door deze laffe aanval', verklaarde PVDA-voorzitter Peter Mertens in een persbericht. 'Veel moed, Raoul. We denken aan jou, hier in Antwerpen en in het hele land. We geven niet op.'

Politici van alle kleuren veroordelen geweld

John Crombez had als SP.A-partijvoorzitter gisteren al een toespraak gegeven, maar sprak vandaag de afdeling in Oostende toe. ‘Ik wil Raoul veel sterkte wensen’, zei hij daar.

Ook PS-voorzitter Elio Di Rupo heeft intussen zijn medeleven betuigd aan PVDA-kopstuk Raoul Hedebouw. ‘Geweld, onder welke vorm dan ook, is nooit aanvaardbaar’, aldus Di Rupo, die in Baudour bij zijn partijleden was.

Ook uit niet-socialistische hoek kreeg Hedebouw steunbetuigingen. Premier Charles Michel heeft de aanval tegen het Kamerlid veroordeeld. ‘Wij veroordelen elke vorm van geweld en wensen hem een goed herstel toe’, verklaarde de eerste minister op de bijeenkomst van de Franstalige liberalen in Court-Saint-Etienne. N-VA-voorzitter Bart Dewever liet zijn medeleven blijken via Twitter.

01-05-2017 om 17:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!