Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

14-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kroegbaas opent café in draaimolen

Kroegbaas opent café in draaimolen

http://oi66.tinypic.com/50mh38.jpg

Draaien doe je niet enkel na het drinken van pinten, maar ook tijdens. Dat is althans het geval in een café in het Antwerpse Bouwel. De uitbater serveert zijn biertjes in een draaimolen.

Bart Van Looy plaatste een antieke carrousel op het terras naast zijn café en installeerde er een bar, krukken en tafeltjes op. Een deel van de authentieke paarden en bankjes heeft hij laten staan. De kemisattractie/kroeg draait ook effectief, al gebeurt dat gelukkig heel langzaam.

De carrousel is 53 jaar oud en werd door Van Looy op de kop getikt in Nederland. Vier maanden lang werkte hij samen met zijn vrouw aan de molen om deze te transformeren tot een café. Zijn creatie was mooi op tijd klaar voor het kermisweekend in het dorp.

14-05-2017 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grootste cyberaanval ooit maakt zeker 200.000 slachtoffers

Grootste cyberaanval ooit maakt zeker 200.000 slachtoffers

http://oi67.tinypic.com/2f087mh.jpg

Zeker 200.000 personen en bedrijven raakten besmet door de ransomware ‘WannaCry’. Die blokkeert je computer en vraagt ‘losgeld’ om je bestanden weer vrij te geven.

Wat is er gebeurd?

Computers op duizenden plaatsen zijn geblokkeerd door een programma dat 300 dollar (ongeveer 275 euro) in bitcoins eist. Als je wil dat je computer weer vrijgegeven wordt, moet je betalen. Er vielen zeker 200.000 slachtoffers in minstens 150 landen. Het gaat vooral om bedrijven. “We hebben nog nooit zoiets meegemaakt als dit”, zei Europoltopman Rob Wainwright. Het is voorlopig nog onduidelijk welke criminele organisatie achter de aanval zit.

Wie is getroffen?

Onder meer de Britse Nationale Gezondheidsdienst NHS, verschillende Spaanse bedrijven, de Russische overheid en de Duitse spoorwegen zijn bij de slachtoffers. De autoriteiten in België hebben geen weet van problemen in ons land. Door de aanval moesten Britse ziekenhuizen afspraken afzeggen en patiënten verplaatsen. Operaties werden uitgesteld. In verschillende ziekenhuizen lagen de computersystemen en telefoonlijnen volledig plat en moeten dokters opnieuw werken met pen en papier.

Hoe werkt het?

De ransomware maakt gebruik van een lek in het oude besturingssysteem Windows XP dat eerder door de Amerikaanse inlichtingendienst NSA gebruikt werd. De werkwijze van de NSA raakte onlangs bekend en is nu dus overgenomen door criminelen. Een veiligheidsexpert met de bijnaam MalwareTech slaagde er wel per ongeluk in om de verspreiding stop te zetten. Microsoft heeft intussen een oude update die gebruikers van Windows XP beschermt opnieuw vrijgegeven.

Is alles achter de rug?

Nog niet. Experts vrezen dat er vandaag nog heel wat bijkomende besmettingen opduiken wanneer werknemers op de eerste werkdag sinds de cyberaanval hun computer inschakelen. Bovendien kunnen de criminelen makkelijk hun code aanpassen en de aanval die dit weekend gestopt werd, opnieuw lanceren. Als ze het foutje dat hun nu de das omdeed eruit halen, is er waarschijnlijk niets aan te doen. Meer nog, MalwareTech verwacht vandaag al een nieuwe aanval.

14-05-2017 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minder snel vrij na zwaar misdrijf

Minder snel vrij na zwaar misdrijf

http://oi66.tinypic.com/1xges.jpg

De regering heeft zondag op de bijzondere thematische ministerraad over veiligheid, justitie en defensie een pakket van 28 maatregelen genomen. Die hebben niet enkel betrekking op de strijd tegen het terrorisme, maar moeten ook de cybercriminaliteit aanpakken en de verkeersveiligheid verhogen.

Op het vlak van justitie wordt een veiligheidsperiode ingevoerd voor de zwaarste misdaden. Bij de veroordeling zal de rechter meteen een minimale periode van strafuitvoering kunnen uitspreken, die de veroordeelde moet uitzetten voordat hij in aanmerking kan komen voor een vervroegde invrijheidstelling. Zo moet voorkomen worden dat personen die zeer zware feiten plegen al na het een derde van zijn straf een aanvraag kan indienen om voorwaardelijk vrij te komen.

Zoals reeds eerder aangekondigd wordt ook de algemene rechtsbijstandverzekering voor juridische geschillende hervormd: zo komen er fiscale stimuli voor wie zo’n verzekering neemt (belangrijk voor de middenklasse die geen gebruik op pro Deo kan doen, aldus minister van Justitie Koen Geens), en wordt de dekking uitgebreid naar onder meer echtscheiding en bouw

Ook eerder aangekondigd: we krijgen biometrische identiteitskaarten. Op nieuwe identiteitskaarten zullen via de chip ook de vingerafdrukken bewaard worden.

Op het vlak van verkeersveiligheid wordt het alcoholslot verplichting voor bestuurders met een promille van meer dan 1,8 g/l. Voor recidivisten geldt de verplicht reeds voor meer dan 1,2 g/l. Er zijn ook zwaardere straffen voorzien bij vluchtmisdrijf, recidive, verval, zonder verzekering rijden.

Asiel en migratie

Inzake asiel en migratie voorziet een masterplan in de verhoging van de capaciteit van de gesloten centra van 600 naar 1.066 plaatsen in 2020. Op korte termijn wordt extra capaciteit gecreëerd in Steenokkerzeel, Merksplas en Holsbeek. Op middellange termijn komen er nieuwe centra in Antwerpen en Jumet.

De helft van de plaatsen in Antwerpen wordt voorbehouden voor veroordeelden zonder verblijfstitel die hun straf hebben uitgezeten, met het oog op hun verwijdering. 'Met dit masterplan gesloten centra  zullen we in staat zijn om fors meer personen in illegaal verblijf te repatriëren. Dat zal op zijn beurt de keuze voor illegaal verblijf onaantrekkelijker maken. De tijd dat een bevel om het grondgebied te verlaten voor sommigen niet meer dan een vodje papier was, ligt binnenkort achter ons. Deze regering regulariseert geen criminelen, wij repatriëren ze', zegt staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken.

Terrorisme

In de strijd tegen terrorisme komt er een dynamische databank waarin naast de 'foreign terrorist fighters' ook de 'homegrown terrorist fighters' zitten (die in België actief zijn). Ook haatpredikers en ronselaars worden in de gemeenschappelijke databank opgenomen.

Voorts stemde de ministerraad in met de invoering van een nieuwe bijzondere opsporingsmethode burgerinfiltratie, in de strijd tegen de georganiseerde criminaliteit en het terrorisme, om een antwoord te bieden op de beperkingen van de informantenwerking en politionele infiltratie. De burgerinfiltratie zal aan strikte voorwaarden, sterke waarborgen en een groot aantal sluitende controlemechanismen onderhevig zijn.

In de strijd tegen de financiering van terrorisme wordt de financiële transparantie van vzw’s verhoogd en worden doelgerichte controles versterkt.

Cyberveiligheid

De ministerraad zette het licht op groen voor uitbreiding van de diensten van het Federal Cyber Emergency Team (CERT.be) met een callcenter dat 24/7 beschikbaar zal zijn. Naast vitale sectoren zoals de energiesector, de financiële sector en de transportsector kunnen ook andere bedrijven hierop een beroep doen bij cyberaanvallen.

Voorts wordt binnen CERT.be een waarschuwingssysteem uitgebouwd dat proactief vitale sectoren verwittigt over mogelijke bedreigingen. Deze sectoren krijgen via een gezamenlijk platform toegang tot informatie over incidenten, bedreigingen, tendenzen en kwetsbaarheden met betrekking tot kritische infrastructuren.

Het pakket maatregelen zorgt dit jaar voor 28,1 miljoen euro extra uitgaven. In 2018 gaat het om 137,7 miljoen en in 219 bijna 180 miljoen. Daarvoor is een jaarlijkse bijkomende inspanning van 105 miljoen euro nodig.

14-05-2017 om 20:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. ‘Coalitie ontbinden is rode loper uitrollen voor extreemrechts’

‘Coalitie ontbinden is rode loper uitrollen voor extreemrechts’

http://oi66.tinypic.com/bf43u1.jpg

In Oostenrijk wil de conservatieve minister van Buitenlandse Zaken Sebastian Kurz de regeringscoalitie met de sociaaldemocraten voortijdig beëindigd zien. Kanselier Christian Kern waarschuwt voor de mogelijke gevolgen van die vervroegde verkiezingen.

Het partijbestuur van de conservatieve Oostenrijkse Volkspartij ÖVP heeft zondag minister van Buitenlandse Zaken Sebastian Kurz unaniem tot nieuwe partijvoorzitter gekroond, na het aftreden van vicepresident Reinhold Mitterlehner als partijleider.

Zoals aangekondigd wil hij de regeringscoalitie opblazen en een vervroegde stembusgang uitschrijven in de herfst. Kurz streeft daarvoor naar een gezamenlijke beslissing met coalitiepartner SPÖ. Het parlement moet immers met een meerderheid beslissen over vervroegde verkiezingen. Normaal zou Oostenrijk pas in 2018 opnieuw gaan stemmen.

Kanselier Kern, een sociaaldemocraat van de SPÖ, waarschuwt voor de ‘substantiële gevolgen’ van het ontbinden van de coalitie: dat is de rode loper uitrollen voor de extreemrechtse Vrijheidspartij FPÖ.

Peilingen

Recente peilingen toonden aan dat de 30-jarige Kurz populairder is dan de 51-jarige Kern. Zo bleek uit een zaterdag door de krant Der Standard afgedrukte opiniepeiling dat voor 57 procent van de kiezers de rijzende conservatieve ster geschikt leek voor het kanselierschap, tegen 49 procent voor Kern. Vijftien procent pikte voor die job FPÖ-leider Heins-Christian Strache op.

De SPÖ en ÖVP besturen sinds 2013 het land, maar de voorbije maanden kwamen er strubbelingen die het vertrouwen hebben ondermijnd Juist omwille van de herrie binnen de coalitie en binnen zijn eigen partij heeft Mitterlehner enkele dagen geleden ontslag genomen uit al zijn functies.

14-05-2017 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Club Brugge laat Anderlecht nog niet vieren

Club Brugge laat Anderlecht nog niet vieren

http://oi63.tinypic.com/1fgyrq.jpg

Nee, Anderlecht heeft de titel nog niet beet na een 1-1 gelijkspel op het veld van nummer twee Club Brugge. Ja, Anderlecht is quasi zeker van de 34ste landskroon: vier punten voorsprong met nog zes te verdienen, dat geeft het niet weg. Al had het vandaag al beslist kunnen zijn: nadat Hanni en Vormer al op vrije trap hadden gescoord, miste Tielemans vanop de strafschopstip de bevrijdende 1-2.

Geen Teodorczyk, dat was de grootste verrassing op het wedstrijdblad voor Club Brugge-Anderlecht. De Pool scoort al maanden niet meer, maar René Weiler liet de topschutter wél consequent in de basis. Tot vandaag dus: nu kreeg Isaac Thelin zijn kans tegen een gemotiveerd Club Brugge. Dat had er immers zin in: ja, als Anderlecht won zou het de landskroon veroveren, maar bij winst van Club Brugge zouden de West-Vlamingen op een puntje van de rivaal komen.

Ook de fans van Club zagen het zitten, al kregen die na acht minuten een opdoffer van jewelste: Denswil ging iets te stevig door en Anderlecht kreeg net buiten de grote rechthoek een vrije trap. Hanni krulde de bal...onder de opspringende Vanaken en voorbij Horvath: 0-1, Anderlecht op titelkoers.

Net-niet

Wat volgde was een opeenstapeling van net-niet-fases, zowel bij de uit- als bij de thuisploeg. Vossen, Chipciu, telkens liep het net mis. Tot Club Brugge in de 36ste minuut een vrije trap kreeg, Vormer aanlegde en de bal prachtig in de kruising mikte. Boeckx kansloos, weg titel (voorlopig?) voor Anderlecht.

Een teleurstellende eerste helft dus, maar gelukkig bracht de koffie beterschap. Vooral Club Brugge leek een lading peppillen te hebben verslonden en zocht steeds nadrukkelijker het doel van Boeckx op. Maar of het nu Vanaken of Rotariu was, steeds misten de pogingen doel. Dan deed de intussen ingevallen Teodorczyk iets beter: zijn lage schot werd maar net door Horvath gered.

Tielemans mist strafschop

Maar de grootste kans viel in minuut 64. De pijlsnelle Acheampong ging richting Horvath en werd onderuit getikt door Engels. Een logische strafschop was het gevolg. Tielemans legde zelfverzekerd aan...maar Horvath redde. Alweer ontplofte Jan Breydel -en dat mag u letterlijk nemen: even werd de match stilgelegd toen een thuisfan een rookbom naar het doel van Frank Boeckx mikte en daarbij official Wim Smet raakte. Ref Delferière overlegde even met de Brugse bank en na een korte onderbreking kon de match gewoon weer doorgaan.

Maar grote kansen, nee: die kregen we niet meer te zien -al was het even bibberen voor Frank Boeckx toen Vormer alweer een vrije trap mocht nemen. Ditmaal raakte hij niet voorbij het muurtje. Ook Touba haalde nog eens uit, maar ook deze poging raakte het doel niet.

14-05-2017 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.België vanavond toch present op Songfestival: "Ik treed op met de Justin Timberlake van Oostenrijk"

België vanavond toch present op Songfestival: "Ik treed op met de Justin Timberlake van Oostenrijk"

http://oi66.tinypic.com/11loj9w.jpg

België kwam eergisteren al aan de beurt op het Eurovisiesongfestival, maar toch zal een Vlaamse vanavond op het podium staan. Helena De Maertelaere uit Deinze treedt immers op als achtergrondzangeres bij de Oostenrijkse kandidaat Nathan Trent. De foto's op haar sociale media laten er alvast geen twijfel over bestaan: ze heeft er meer dan zin in.

Helena verhuisde in 2012 als achttienjarig meisje naar Wenen, waar ze zang studeerde aan het Vienna Konservatorium. Zo kwam ze in contact met aanstormend talent Trent.

Hij is volgens Helena de Justin Timberlake van Oostenrijk. "Nathan is eigenlijk een nieuwkomer die zijn eerste single vorig jaar uitbracht", vertelt Helena. "Naast een goede zanger is hij ook een fantastische danser. Net zoals ik heeft hij musical gestudeerd in Wenen, dus wij kenden elkaar al een beetje. Hij was op zoek naar een vrouwelijke stem die ook goed bij zijn stem paste en op de auditie bleek dat onze stemmen een goede match waren."

"In de zaal zullen 11.000 toeschouwers aanwezig zijn en thuis zitten dan nog eens zo'n 250 miljoen kijkers voor de buis. Voor zoveel mensen optreden is een droom die uitkomt, ook al is het niet als leadzangeres. Ik zing al zolang ik het mij kan herinneren. Als klein meisje zong ik altijd klassiek en natuurlijk kende ik ook alle Disneyliedjes uit het hoofd."

"Toen ik een jaar of twaalf was, nam ik voor de eerste keer deel aan een zangkamp. Daar kreeg ik zangles van Nadine Heyndrickx. Zij is mijn grootste inspiratiebron: ze studeerde ook in Wenen en ik heb heel veel van haar geleerd. Ook na het Eurovisiesongfestival zal ik gewoon verder doen, maar ik blijf met beide voeten op de grond", besluit ze.

Helena's ouders Peter en Vera zitten vanavond alvast aan de televisie gekluisterd. "We zijn natuurlijk fier op haar. Dit jaar zullen we toch net iets meer voor Oostenrijk supporteren", klinkt het. "In de zaal zullen 11.000 toeschouwers aanwezig zijn en thuis zitten dan nog eens zo'n 250 miljoen kijkers voor de buis. Voor zoveel mensen optreden is een droom die uitkomt, ook al is het niet als leadzangeres. Ik zing al zolang ik het mij kan herinneren. Als klein meisje zong ik altijd klassiek en natuurlijk kende ik ook alle Disneyliedjes uit het hoofd."

"Toen ik een jaar of twaalf was, nam ik voor de eerste keer deel aan een zangkamp. Daar kreeg ik zangles van Nadine Heyndrickx. Zij is mijn grootste inspiratiebron: ze studeerde ook in Wenen en ik heb heel veel van haar geleerd. Ook na het Eurovisiesongfestival zal ik gewoon verder doen, maar ik blijf met beide voeten op de grond", besluit ze.

Helena's ouders Peter en Vera zitten vanavond alvast aan de televisie gekluisterd. "We zijn natuurlijk fier op haar. Dit jaar zullen we toch net iets meer voor Oostenrijk supporteren", klinkt het.

12-05-2017 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dimitri Vegas en zijn Anouk trouwen op 7 september

Dimitri Vegas en zijn Anouk trouwen op 7 september

http://oi64.tinypic.com/wji44m.jpg

Ibiza maakt zich op voor een knalfeest. Op 7 september trouwt Dimitri Vegas er met zijn verloofde Anouk Matton. De dj wist de datum lang geheim te houden, maar versprak zich bij TV Limburg. "Of ik al stress heb? Dat valt mee", klonk het nog tijdens een set van collega Lost Frequecies in de Antwerpse club Vaag. Vegas gaf verder mee dat hij nog geen kostuum heeft en eerst nog een drukke zomer aan de zijde van zijn broer Mike - en Lost Frequencies - voor de boeg heeft in club Ushaïa op Ibiza. Daar hebben de broers elke dinsdagavond een vaste afspraak. Dat het talent uit Willebroek uitgerekend op dat eiland huwt, hoeft niet te verbazen. Eerder vroeg hij er Matton ook al ten huwelijk.

12-05-2017 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IN KAART: de populairste Netflix-series per land. En de Belgen hebben een verrassende favoriet

IN KAART: de populairste Netflix-series per land. En de Belgen hebben een verrassende favoriet

http://oi66.tinypic.com/xaxhlf.jpg

Jaarlijks verslinden 70 miljoen abonnees meer dan 40 miljard (!) uur aan Netfix-content. Een groep data-analisten wou wel eens weten waar al die Netflix-fans nu het liefst naar kijken. Hun onderzoek leverde enkele straffe resultaten op. Zo is 'Sherlock' wereldwijd de populairste serie. En de Belgen hebben een verrassende favoriet. Op dit kaartje kan je de populairste series per land bekijken.

Netflix geeft nooit kijkcijfers vrij, maar het team van HighSpeedInternet kon met Google Trends nagaan welke series het vaakst werden opgezocht. 'Sherlock' kwam als winnaar uit de bus, 'Friends' kaapt de tweede plek weg. Zelfs 13 jaar na de laatste aflevering is de sitcom dus nog altijd razend populair.

Narcos, House of Cards en New Girl vervolledigen de top vijf.

De top 5

1. Sherlock
2. Friends
3. Narcos
4. House of Cards
5. New Girl

Populairste series per land

­'Sherlock' is wereldwijd de populairste, maar enkel in Armenië, Azerbeidzjan, Estand en Bangladesh staat de serie op één.

De Belgen kijken dan weer het vaakst naar New Girl, de populaire sitcom met Zoey Deshanel. In de VS wint 'Shameless' en Rusland zweert bij 'Arrow'. Netflix Original 'House of Cards' scoort vooral goed in Europese landen.

Wie betaalt het meest voor Netflix?

De gemiddelde prijs per maand is 8 dollar (7,3 euro). Wij betalen in België 8 euro voor een standaardabonnement, lichtjes boven het gemiddelde dus. In Colombia betalen ze met 5,37 dollar het minst, de Zwitsers betalen het meeste van alle landen ter wereld (12,13 dollar).

Waar is Netflix het populairst?

53 procent van de 70,5 miljoen abonnees woont in de Verenigde Staten. In de andere 47 procent staat Canada aan de leiding, gevolgd door Ierland, Australië, het Verenigd Koninkrijk, Nieuw-Zeeland, Puerto Rico en Noorwegen.

12-05-2017 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CNN-nieuwsanker rolt met de ogen en dat vindt Trumps topadviseur seksisme

CNN-nieuwsanker rolt met de ogen en dat vindt Trumps topadviseur seksisme

http://oi64.tinypic.com/foha8w.jpg

De reactie van CNN-anker Anderson Cooper op wat Trumps topadviseur Kellyanne Conway hem vertelde in zijn interview met haar over het ontslag van FBI-directeur James Comey, ging in een mum van tijd viraal. "De grootste oogrol in de geschiedenis van kabeltelevisie", klonk het op het internet. Conway beschuldigt Cooper nu van niks minder dan seksisme. "Uitgerekend zij die als baas Donald Trump heeft", lees je kort samengevat op sociale media.

Het was de ervaren Kellyanne Conway (50) die Trump dinsdagavond uitstuurde om het fel omstreden ontslag van Comey door de Amerikaanse president te verdedigen bij de Amerikaanse pers. U weet wel: Conway, de 'uitvindster' van de "alternatieve feiten" en van het "bloedbad in Bowling Green". In het interview met Anderson Cooper van CNN hamerde Conway erop dat de lof van Trump over hoe FBI-directeur Comey de e-mailsaga rond de presidentskandidatuur van Hillary Clinton had afgehandeld, niets te maken had met het ontslag van Comey net wégens die bewierookte aanpak.

Cooper liet dan een compilatie zien van Trumps lovende uitspraken over Comey tijdens diens presidentscampagne. "Hey, bedankt om mij hieraan te herinneren", reageerde een gepikeerde Conway. "Ik kwam vorige herfst vaak in jouw programma om aan te kondigen dat we Michigan zouden winnen en hoe we dat zouden doen. Dat was leuk." Deftig naast de kwestie, waarop de inmiddels werelberoemde oogrol van Anderson Cooper op het scherm verscheen.

Hillary Clinton
Bij Fox & Friends deed Kellyanne Conway nadien haar beklag. Ze sleurde Hillary Clinton erbij om haar punt te maken. "Hillary Clinton zoekt in seksisme een slap excuus voor haar verlies als rampzalige presidentskandidate en voor haar campagne een half jaar geleden. Maar ik krijg vaak te maken met seksisme in interviews. Stel je voor dat een mannelijk nieuwsanker met zijn ogen zou rollen bij Hillary Clinton... een vrouwelijke vertegenwoordiger/woordvoerder van president Obama of president Bill Clinton? Ik dacht het niet."

Conway voegde er nog aan toe dat ze in Coopers filmpje over de toenmalige presidentskandidaat Donald Trump haar baas aan het speechen had gezien in Grand Rapids in Michigan. Daar sprong ze dus gretig op om bovenvermelde opmerking te maken, die dan weer niet in de smaak viel bij Cooper.

De sociale media lieten niet na Kellyanne Conway fijntjes te wijzen op de waslijst aan beschuldigingen die Donald Trump al moest slikken voor zijn vrouwonvriendelijk gedrag.

12-05-2017 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik was al wat gewend na 'Temptation', maar dit is écht all the way"

"Ik was al wat gewend na 'Temptation', maar dit is écht all the way"

http://oi68.tinypic.com/2r7wos5.jpg

In het nieuwe seizoen van 'Ex OnThe Beach: Double Dutch' zit een bekend gezicht. Chiara Creemers (23) liet vorig jaar in 'Temptation Island' Marvins hormonen op hol slaan, en duikt nu op als eerste ex in de beruchte MTV-reeks. "Het belooft een hel te worden", grinnikt ze.

U dacht dat 'Temptation Island' al erg was? 'Ex on the Beach: Double Dutch' doet er met gemak nog een paar scheppen bovenop. In de realityreeks trekken negen vrijgezellen naar een paradijselijk eiland, op zoek naar liefde en lust. Regels zijn er niet. Net wanneer het gezellig wordt, krijgen ze onverwacht hun exen op bezoek. Sommigen zijn uit op wraak, anderen doen er alles aan om hun ex terug te krijgen. In 'Ex On The Beach' is wachten tot de laatste afleveringen voor stevig geflirt en hevige bedscènes niet nodig. Hier gaan alle remmen al los in de eerste aflevering, wanneer Chiara als eerste ex - van single Mike -arriveert op het Thaise eiland. "Het is écht all the way", geeft ze toe. "Ik was al heel wat gewend van op 'Temptation Island' vorig jaar, maar 'Ex on the Beach: Double Dutch' is niet normaal."

Toch doet de Antwerpse mee aan het programma, want: "Twee weken gratis vakantie, waarom niet?". Zélfs nadat ze vorig jaar een pak kritiek te verduren kreeg nadat ze het bed deelde met 'Temptation' Marvin.

12-05-2017 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss werkt aan documentaire over George Michael

Kate Moss werkt aan documentaire over George Michael

http://oi66.tinypic.com/w0oolw.jpg

Kate Moss werkt mee aan een documentaire genaamd 'Freedom' over de in december overleden zanger en songwriter George Michael. Volgens de Britse krant The Sun staat het 49-jarige supermodel aan het hoofd van de productie van enkele scènes in de film.

Gisteren werden er cameraploegen met Moss gezien die het huis van de overleden zanger binnentraden voor opnamen. Moss geeft zelden interviews maar was zeer goed bevriend met Michael. De opnamen voor de documentaire stonden al gepland voor de dood van de Britse zanger maar kregen naar aanleiding hiervan juist een grotere betekenis.

Laatste maanden
Moss zal vertellen over de laatste maanden van de zanger, die hij naar het schijnt alleen thuis doorbracht. Een bron vertelt The Sun: "De opnames bij hem thuis zullen voor veel fans een inzicht geven in het leven van de zanger. Veel weten niet hoe en waar George de meeste tijd aan het einde van zijn leven doorbracht".

De filmmaatschappij van Sony produceert de documentaire, die later dit jaar wordt uitgezonden op de Britse zender Channel 4. George Michael overleed thuis op 25 december 2016 aan de gevolgen van hartfalen.

11-05-2017 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins William en Kate wonen herdenking Mijnenslag bij

Prins William en Kate wonen herdenking Mijnenslag bij

http://oi67.tinypic.com/28klyqh.jpg

Niemand minder dan de Britse prins William en zijn echtgenote Kate Middleton zullen op 7 juni een herdenkingsplechtigheid in het kader van 100 jaar Mijnenslag Heuvelland-Mesen 1917 bijwonen.

In Mesen en Heuvelland vindt op 7 juni de herdenking van de Mijnenslag in 1917 plaats. Dat gaat gepaard met een aantal herdenkingen en ceremonies.

En er wordt hoog bezoek verwacht. Zo raakte bekend dat de Britse prins William en zijn vrouw Kate Middleton die dag naar de Westhoek zullen afzakken. Het koppel zal de Ierse herdenkingsplechtigheid bijwonen. De komst van de prins en zijn vrouw heeft consequenties op veiligheidsvlak. De Britten gaan de maatregelen dan ook gevoelig verhogen. Er is om 8 uur een Nieuw-Zeelandse plechtigheid aan het Messines Ridge Cemetery in Mesen, om 11 uur is er de Australische plechtigheid op het Strand Military Cemetery in Comines-Warneton. Om 14 uur is er dan de nationale herdenkingspechtigheid Ierland in het Iers Vredespark in Mesen met om 16 uur de slotplechtigheid Ierland/Noord-Ierland/VK op Wytschaete Military Cemetery. De laatste ceremonie, de slotplechtigheid Nieuw-Zeeland, vindt plaats op Messines Ridge Cemetery in Mesen en dat om 19.30 uur. Op zaterdag 10 juni is er dan nog een internationale concertavond met onder meer Ozark Henry.

11-05-2017 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katja Schuurman toont blote billen tegen seksisme

Katja Schuurman toont blote billen tegen seksisme

http://oi64.tinypic.com/2mca98p.jpg

In Nederland woedt al een hele week het debat of de sites GeenStijl en Dumpert te ver gaan in het vernederen van vrouwen. Ruim honderd dames uit de media tekenden zelfs een open brief waarin ze adverteerders oproepen om kritisch na te denken: willen ze hun reclame in zo'n omgeving wel zien verschijnen? Aanleiding was een bedenkelijke oproep aan het publiek van GeenStijl om de seksuele fantasieën los te laten op een Volkskrant-journaliste. "Zou u haar doen?", klonk de letterlijke vraag bij haar foto. De reacties logen er niet om.

"Ik zou haar overdwars in alle gaatjes nemen", schreef iemand. Of nog: "Met haar armen op haar rug gebonden en een stevig stuk grijze tape over haar mond geplakt zeker wel." En dan houden we het hier nog proper. Voor de volledigheid: Loes Reijmer was in het vizier gekomen omdat ze in een column de vrouwonvriendelijke toon op de website aan de kaak had gesteld.

Een van de ondertekenaars van de open brief was Katja Schuurman. De Nederlandse actrice deed er echter zelf nog een schepje bovenop door een foto van haar billen te twitteren met de hashtag #SexismKissMyAss. Haar manier om te strijden tegen seksisme dus blijkbaar. Meer nog: ze roept de rest op om haar voorbeeld te volgen.

11-05-2017 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit hebben we geleerd in 'Over Eten': kraantjeswater is even gezond als flessenwater en zo viel Koen Crucke 60 kilo af

Dit hebben we geleerd in 'Over Eten': kraantjeswater is even gezond als flessenwater en zo viel Koen Crucke 60 kilo af

http://oi65.tinypic.com/2w2hlbn.jpg

Wekelijks onderzoeken Kobe Ilsen en Danira Boukhriss in 'Over Eten' op Eén wat we nog niet wisten over eten, maar wat we wel allemaal zouden willen weten. Wat we geleerd hebben na het kijken van de vijfde aflevering? Flessenwater is even gezond als kraantjeswater en Koen Crucke eet minstens vijf maaltijden per dag.

Is kraantjeswater even gezond als flessenwater?
Flessenwater is beduidend duurder dan kraantjeswater. Als alle Belgen hun flessenwater volledig zouden vervangen door kraantjeswater, dan besparen we met z'n allen liefst 761 miljoen euro. Een behoorlijk bedrag, maar: is water uit de kraan wel even veilig en gezond? Danira Boukhriss vroeg het aan Marjolein Vanoppen, milieutechnoloog aan de UGent.

Kraantjeswater blijkt minstens even goed te zijn als flessenwater en soms zelfs beter. Volgens Vanoppen wordt het strenger gecontroleerd dan flessenwater, waardoor de kwaliteit altijd in orde is. En wat dan met de chloor en metaal die je soms ruikt?

"Chloor wordt aan kraanwater toegevoegd na het zuiveren om het water de desinfecteren. Dat is niet schadelijk maar als je de geur vervelend vindt, kan je een glas met kraanwater gewoon even laten staan voor je het opdrinkt. De geur en smaak verdwijnen heel snel," aldus Vanoppen in 'Over Eten'.

Heel vaak zijn de bronnen waaruit flessenwater komt dezelfde als die waaruit kraantjeswater komt. Het is dus ook niet zo dat flessenwater meer mineralen en vitaminen bevat dan kraantjeswater.

11-05-2017 om 13:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen schreeuwt het uit van de pijn na elektrische schok: "Heel mijn linkerkant staat in de fik"

Karen Damen schreeuwt het uit van de pijn na elektrische schok: "Heel mijn linkerkant staat in de fik"

http://oi65.tinypic.com/20k7mon.jpg

Afzien is het voor de BV's in 'Perfect'. Deze keer is het de beurt aan Karen Damen: zij moet een horloge dragen dat haar van slechte gewoontes afhelpt. "Je kan zo'n Pavlok bijvoorbeeld koppelen aan je bankkaart. Als je dan iets wil kopen, krijg je een schok", luidt de uitleg.

Gilles Van Bouwel staat te popelen om het hebbeding uit te testen, het resultaat stelt effectief niet teleur. Damen schreeuwt het uit van de pijn. "Dat doet echt keizeer, man. Zet dat stiller. What the fuck? Oh my god, dat doe ik niet aan. En dat staat nog maar op veertig procent? Man, heel mijn linkerkant staat in de fik. Ik heb overal kippenvel onder mijn oor. Wat is dit, jong?"

11-05-2017 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verleidster die Marvin in haar netten strikte duikt nu op in 'Ex on the Beach'

Verleidster die Marvin in haar netten strikte duikt nu op in 'Ex on the Beach'

http://oi64.tinypic.com/2s864w6.jpg

Terug van weggeweest: Chiara Creemers, beter bekend als de deerne die vorig jaar Marvins hormonen op hol deed slaan in 'Temptation Island'. Vanaf zondag maakt ze haar opwachting in het splinternieuwe seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch' op MTV.

De echte fans herinneren zich ongetwijfeld nog hun veelbesproken nummertje in de douche. Het waren die beelden die Louise bij het tweede kampvuur deden wegrennen. Hun relatie was meteen ten dode opgeschreven. Nu wordt Chiara dus de eerste ex die op het eiland aanspoelt.

Wie niet tot zondag kan wachten, kan via de MTV Play-app alvast kijken naar een speciale aflevering. Daarin keren de deelnemers van het eerste seizoen eenmalig terug.

Ashley, Simone, Sokratis, Wayne, Cherry en Shady komen met 'tips & tricks' en geven meteen ook hun ongezouten mening over de nieuwe kandidaten. Ze lezen daarnaast haattweets voor én de heren mogen een gokje doen welke borsten bij hun 'veroveringen' horen.

09-05-2017 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristel vecht tegen de tranen bij 'Gert Late Night': "Ik leef nu al langer zonder mijn zussen dan met"

Kristel vecht tegen de tranen bij 'Gert Late Night': "Ik leef nu al langer zonder mijn zussen dan met"

http://oi67.tinypic.com/2642rz9.jpg

Elke dag duikt James Cooke in 'Gert Late Night' met een van de bootgasten het bed in. Vanavond is het de beurt aan Kristel Verbeke, zij heeft het onder meer over de dood van haar twee zussen. Véronique kwam op 11-jarige leeftijd thuis om het leven na een CO-vergiftiging, Isabelle stierf op 21-jarige leeftijd bij een auto-ongeluk.

"Ik heb me schuldig gevoeld omdat ik er nog was en zij niet meer", klinkt het. "Dat kan nu toch niet, dacht ik. Ik leef nu al langer zonder mijn zussen dan met. Gewoon die wetenschap al, dat is niet eerlijk. Het had zo anders kunnen zijn."

09-05-2017 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Fuck Hollywood: ik ben 43 en ik ben al te oud om de vrouw van een 57-jarige man te spelen"

"Fuck Hollywood: ik ben 43 en ik ben al te oud om de vrouw van een 57-jarige man te spelen"

http://oi63.tinypic.com/207thzo.jpg

Jamie Denbo heeft als actrice de nodige strepen verdiend. Zo speelde ze al mee in 'Yes Man', 'Spy' en 'Ghostbusters' en is ze ook te zien in de tv-reeks 'Orange Is The New Black'. Dat net zij nu vanwege haar leeftijd bij het oud huisvuil geschoven wordt, is bij haar in het verkeerde keelgat geschoten. Op Twitter liet de Amerikaanse haar frustraties de vrije loop.

"Ik kreeg net te horen dat ik als 43-jarige te oud ben om de vrouw van een 57-jarige man te spelen", klonk het. "De personages hebben dan nog een 18-jarige dochter. Ik ben dus te oud om de mama van een 18-jarige te zijn. De echte vrouw van die acteur is zelf zeker 50 jaar, maar deze onnozelaar wil op tv dus getrouwd zijn met een 38-jarige. Dit is een eerste huwelijk trouwens, niet iemand die hertrouwd is. Dan zou het nog een beetje logisch zijn. Fuck Hollywood. Oude blanke ventjes, geniet van jullie laatste kunstjes. We hebben het helemaal gehad met jullie."

Haar fans op sociale media wilden uiteraard weten om wie het ging. "Ik zou zijn identiteit graag bekendmaken, maar ik wil zijn reputatie niet kapotmaken", luidde het antwoord. "Hij is een lievelingetje in Amerika."

"Zo'n commotie niet verwacht"
Omdat de discussie bleef aanslepen, luchtte Denbo ook op Facebook nog eens haar hart. "Ik had niet verwacht dat er zo'n commotie rond zou komen", klinkt het daar. "Ik had er met opzet geen langer stuk over geschreven omdat ik mezelf als actrice niet helemaal wil verbranden."

"Om eerlijk te zijn, raakte het vooral mijn trots. Als ik naar mezelf kijk, beschouw ik me niet 'oud'. Het pikte. Vergelijk het met de jongen op school waar je smoorverliefd op bent (diegene met de acné en een beetje babyvet) en die dan tegen jouw vrienden zegt dat je eigenlijk lelijk bent. Er zijn in deze tijden ook veel belangrijkere dingen om je over op te winden dan dat seksisme in Hollywood."

"Kom nu maar met spectaculaire actrice op de proppen"
"Ik was echt van mijn melk door die casting en dat komt omdat ik zelf nooit kijk naar bagger waar een oude man een veel jongere vrouw neukt. Ik kijk naar 'Orange is the New Black', 'You're the Worst', 'Difficult People', 'Game of Thrones',... Daar spelen fantastische vrouwen in mee, van verschillende leeftijden en huidskleur. Stuk voor stuk zijn ze briljant, complex en interessant."

"Tot slot wil ik nog een tip meegeven aan de regisseurs. Zorg er nu maar voor dat je met een spectaculaire actrice op de proppen komt, want vergis je niet: ze zal als dertiger verdomd hard moeten werken om te doen alsof ze verliefd is op een 57-jarige."

Rachel Bloom
Eerder deed ook Rachel Bloom (de hoofdrolspeelster van 'Crazy Ex-Girlfriend'; nvdr) al haar beklag over de kortzichtige mentaliteit in het wereldje. "Een mooi meisje voor de hoofdrol, knappe grieten voor de bijrollen en sexy kleding: dit krijg je dus te horen als je tegenwoordig als actrice een job zoekt."

09-05-2017 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik had 'm niet zien aankomen": Natalia en Lady Linn raken gevoelige snaar bij Bart Peeters

"Ik had 'm niet zien aankomen": Natalia en Lady Linn raken gevoelige snaar bij Bart Peeters

http://oi68.tinypic.com/10hw1fb.jpg

'Liefde voor muziek' met Bart Peeters: dan zijn een lach, een traan én een verrassing nooit ver weg. Zo verklapte de zanger dat hij de guitige oorwurm 'Kijk, daar heb je Gert en Samson, Samson' bedacht heeft. Maar in deze aflevering stond toch vooral de emotie centraal. De herinnering aan zijn veel te vroeg verloren bloedbroeder Robert Mosuse was nooit ver weg, maar toch was het vooral Lady Linn die een gevoelige snaar raakte. 'Wat nog komen zou' droeg de zanger immers twee jaar geleden op aan zijn overleden vader.

Isabelle A mocht het liedjesfestijn op gang trappen met een zachtere versie van 'Lepeltjesgewijs'. Wie zich afvraagt hoe dat in het Frans vertaald moet worden: dormir en cuillère dus. "Amai, dat is schoon", reageerde Peeters. "Ik wist niet dat dit mogelijk was met dit nummer. Onvoorstelbaar en supersexy." Koen Wauters gaf haar meteen de tip mee om al haar spitsvondige creaties uit het programma op één album te zetten. Aan Gers Pardoel zou ze alvast een klant hebben. "Dit ga ik samplen als het uitkomt", liet hij weten.

Josje zette vooral de interessante teksten van Peeters in de verf. "Geniaal in z'n eenvoud bijna. Neem nu een zinnetje als 'Wordt de zee zichzelf nooit moe, wanneer is wind aan liggen toe?' Je moet er maar op komen. Toen ik 'Ontdooi me' hoorde, werd ik erin meegesleurd." Het nieuwe jasje wist alvast ook Peeters te bekoren. "Zo'n coole versie, echt straf. In je vorige leven deed je heel leuke dingen, maar nu zie je dat je dichter bij jezelf komt."

En dan was het tijd voor de eerste emotionele hoogvlieger: Natalia coverde 'Teardrops' van The Radios zo intens dat zelfs Isabelle A tranen in de ogen kreeg. "Wat is dat allemaal? Zo straf", aldus Peeters. "Robert is er nu helaas niet meer, maar hij zong echt de sterren van de hemel. En Isabelle kent Robert natuurlijk ook heel goed, ze hebben al samengewerkt. Het was superstijlvol."

Lady Linn deed er nog een schepje bovenop door te kiezen voor 'Wat nog komen zou', een lied dat Peeters opgedragen had aan zijn overleden vader. "Bij mij heet het nu 'Raindrops on a leaf': we zijn druppels op een blad die er zomaar kunnen afvallen", vertelde de zangeres vooraf. En die gevoeligheid wist ze ook perfect te verpakken in haar song. Peeters wist nog amper waar hij het had. "Ongelooflijk schoon, ik had 'm niet zien aankomen. Zo mooi gezongen ook. Mijn vrouw weet het heel goed: als ik iets echt goed vind, dan durf ik wel eens beginnen te wenen."

En ja, zelfs Gers Pardoel ging de emotionele toer op: hij koos voor 'Hemel', het lied dat Peeters geschreven had naar aanleiding van de bomaanslagen in Zaventem en Maalbeek. "De tekst leent zich om te rappen, eigenlijk was ik al na dertig seconden klaar", klonk het. Maar het eindresultaat, dat mocht er zeker wezen. "Het kwam aan als een kopstoot", vatte Peeters het netjes samen.

Het slotakkoord was voor Koen en Kris Wauters, die zich ondanks het nodige voorbehoud toch waagden aan de wereldhit 'She goes Nana'. "We wilden er eerst afblijven omdat Robert dat zo soulful en briljant bracht. Maar om het in de termen van Gers te zeggen: fuck it. Soms moet je het wel doen, als een soort van eerbetoon." En zo werd het alsnog een Clouseau-feestje van jewelste.

Het laatste woord was voor Bart. "Ik durf spreken namens Ronny en zelfs de Robert: dikke merci." Als toemaatje bracht hij zelf nog een geflipte versie van een van zijn helden, Johnny Guitar Watson. "Ik heb mijn vrouw leren kennen op een discofuif. Ik was zelf toen een mislukte punker. 'Booty Ooty' begon en ik dúrfde. Dat is ons liedje, daarom draag ik het op aan Anneke Bellens."

09-05-2017 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Sneaky Lisa' zestien minuten lang aan de leugendetector: "Zonder tattoos en tieten stelt Pommeline niets voor"

'Sneaky Lisa' zestien minuten lang aan de leugendetector: "Zonder tattoos en tieten stelt Pommeline niets voor"

http://oi63.tinypic.com/2wntusn.jpg

Was Lisa van 'Temptation Island' echt zo sneaky als overal beweerd werd? Wat is er nu echt gebeurd met Karim tijdens die befaamde douchescène? En hoe denkt ze over Pommeline? Het Nederlandse YouTube-kanaal Concentrate hing de ex-partner van Merijn zestien minuten lang aan de leugendetector. En de antwoorden, die logen er soms niet om. "Pommeline vind ik maar niets. Zonder tattoos en tieten stelt ze niets voor. Zij en Merijn hebben trouwens nog seks gehad op de dreamdate."

Opmerkelijk: Lisa dacht voor het vertrek al dat hun relatie het niet zou overleven. "Er was vooraf al wantrouwen en op dat eiland beland je helemaal in een mindfuck. Of ik jaloers ben? Ja en nee. Merijn had in het verleden al zo veel dingen achter mijn rug gedaan. Als we samen uitgingen, bleef hij bijvoorbeeld alleen achter om met meiden te dansen. Dan vraag je om jaloezie. En ja, ik ben wel eens tijdens zijn slaap in zijn telefoon gaan kijken."

Dat Merijn hun relatie zo snel opgaf, daar kan ze niet bij. "Het was niet zo slim om Karim op mijn billen te laten slaan, maar ik had een slokje op. Als hij echt om me gaf en verliefd op me was, zou hij tot het laatste kampvuur gewacht hebben om het dan uit te praten. Het leek een beetje alsof hij een reden zocht om vreemd te gaan."

"Bijnaam beetje overdreven"
Haar bijnaam 'sneaky Lisa' vindt ze "een beetje overdreven". "Je bent telkens bezig met hoe Merijn iets gaat opvatten. Als ik bijvoorbeeld iets te close bij iemand zit, dan kan hij dat heel anders interpreteren. Het was dus niet mijn bedoeling om te gaan zoenen als de camera er niet was." Volgens de leugendetector is dat inderdaad niet gebeurd.

Maar de kijker zag Lisa en Karim toch wel degelijk samen uit de douche stappen. "We waren toen enkel de verf van die neonparty eraf aan het wassen. Jolien en Giuseppe waren daar overigens ook", luidt de toch wel verrassende uitleg.

"Beetje naïef van Jolien"
Dat Jolien Karim meenam op dreamdate vindt Lisa ronduit achterlijk. "Ik sliep net boven de woonkamer en ik hoorde heel vaak gesprekken tussen de jongens onderling. Zo wist ik dat Karim een hele tactiek uitgedokterd had. Maar toen ik dat tegen Jolien vertelde, geloofde ze me niet. Ja, beetje naïef."

Dat Lisa met Jolien in het zwembad kuste, beschouwt ze niet als overspel. "Toch niet met een vrouw? Als man zou je net blij moeten zijn dat ik niet met een van de jongens gezoend heb."

Maar daar denkt Herbert -de partner van Jolien- dus duidelijk anders over. "Na het laatste kampvuur zijn we allemaal samen teruggekeerd naar het resort. Toen er niemand meer van de productie was, heeft hij me vanwege die kus bijna aangevallen."

09-05-2017 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!