Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

09-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verleidster die Marvin in haar netten strikte duikt nu op in 'Ex on the Beach'

Verleidster die Marvin in haar netten strikte duikt nu op in 'Ex on the Beach'

http://oi64.tinypic.com/2s864w6.jpg

Terug van weggeweest: Chiara Creemers, beter bekend als de deerne die vorig jaar Marvins hormonen op hol deed slaan in 'Temptation Island'. Vanaf zondag maakt ze haar opwachting in het splinternieuwe seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch' op MTV.

De echte fans herinneren zich ongetwijfeld nog hun veelbesproken nummertje in de douche. Het waren die beelden die Louise bij het tweede kampvuur deden wegrennen. Hun relatie was meteen ten dode opgeschreven. Nu wordt Chiara dus de eerste ex die op het eiland aanspoelt.

Wie niet tot zondag kan wachten, kan via de MTV Play-app alvast kijken naar een speciale aflevering. Daarin keren de deelnemers van het eerste seizoen eenmalig terug.

Ashley, Simone, Sokratis, Wayne, Cherry en Shady komen met 'tips & tricks' en geven meteen ook hun ongezouten mening over de nieuwe kandidaten. Ze lezen daarnaast haattweets voor én de heren mogen een gokje doen welke borsten bij hun 'veroveringen' horen.

09-05-2017 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristel vecht tegen de tranen bij 'Gert Late Night': "Ik leef nu al langer zonder mijn zussen dan met"

Kristel vecht tegen de tranen bij 'Gert Late Night': "Ik leef nu al langer zonder mijn zussen dan met"

http://oi67.tinypic.com/2642rz9.jpg

Elke dag duikt James Cooke in 'Gert Late Night' met een van de bootgasten het bed in. Vanavond is het de beurt aan Kristel Verbeke, zij heeft het onder meer over de dood van haar twee zussen. Véronique kwam op 11-jarige leeftijd thuis om het leven na een CO-vergiftiging, Isabelle stierf op 21-jarige leeftijd bij een auto-ongeluk.

"Ik heb me schuldig gevoeld omdat ik er nog was en zij niet meer", klinkt het. "Dat kan nu toch niet, dacht ik. Ik leef nu al langer zonder mijn zussen dan met. Gewoon die wetenschap al, dat is niet eerlijk. Het had zo anders kunnen zijn."

09-05-2017 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Fuck Hollywood: ik ben 43 en ik ben al te oud om de vrouw van een 57-jarige man te spelen"

"Fuck Hollywood: ik ben 43 en ik ben al te oud om de vrouw van een 57-jarige man te spelen"

http://oi63.tinypic.com/207thzo.jpg

Jamie Denbo heeft als actrice de nodige strepen verdiend. Zo speelde ze al mee in 'Yes Man', 'Spy' en 'Ghostbusters' en is ze ook te zien in de tv-reeks 'Orange Is The New Black'. Dat net zij nu vanwege haar leeftijd bij het oud huisvuil geschoven wordt, is bij haar in het verkeerde keelgat geschoten. Op Twitter liet de Amerikaanse haar frustraties de vrije loop.

"Ik kreeg net te horen dat ik als 43-jarige te oud ben om de vrouw van een 57-jarige man te spelen", klonk het. "De personages hebben dan nog een 18-jarige dochter. Ik ben dus te oud om de mama van een 18-jarige te zijn. De echte vrouw van die acteur is zelf zeker 50 jaar, maar deze onnozelaar wil op tv dus getrouwd zijn met een 38-jarige. Dit is een eerste huwelijk trouwens, niet iemand die hertrouwd is. Dan zou het nog een beetje logisch zijn. Fuck Hollywood. Oude blanke ventjes, geniet van jullie laatste kunstjes. We hebben het helemaal gehad met jullie."

Haar fans op sociale media wilden uiteraard weten om wie het ging. "Ik zou zijn identiteit graag bekendmaken, maar ik wil zijn reputatie niet kapotmaken", luidde het antwoord. "Hij is een lievelingetje in Amerika."

"Zo'n commotie niet verwacht"
Omdat de discussie bleef aanslepen, luchtte Denbo ook op Facebook nog eens haar hart. "Ik had niet verwacht dat er zo'n commotie rond zou komen", klinkt het daar. "Ik had er met opzet geen langer stuk over geschreven omdat ik mezelf als actrice niet helemaal wil verbranden."

"Om eerlijk te zijn, raakte het vooral mijn trots. Als ik naar mezelf kijk, beschouw ik me niet 'oud'. Het pikte. Vergelijk het met de jongen op school waar je smoorverliefd op bent (diegene met de acné en een beetje babyvet) en die dan tegen jouw vrienden zegt dat je eigenlijk lelijk bent. Er zijn in deze tijden ook veel belangrijkere dingen om je over op te winden dan dat seksisme in Hollywood."

"Kom nu maar met spectaculaire actrice op de proppen"
"Ik was echt van mijn melk door die casting en dat komt omdat ik zelf nooit kijk naar bagger waar een oude man een veel jongere vrouw neukt. Ik kijk naar 'Orange is the New Black', 'You're the Worst', 'Difficult People', 'Game of Thrones',... Daar spelen fantastische vrouwen in mee, van verschillende leeftijden en huidskleur. Stuk voor stuk zijn ze briljant, complex en interessant."

"Tot slot wil ik nog een tip meegeven aan de regisseurs. Zorg er nu maar voor dat je met een spectaculaire actrice op de proppen komt, want vergis je niet: ze zal als dertiger verdomd hard moeten werken om te doen alsof ze verliefd is op een 57-jarige."

Rachel Bloom
Eerder deed ook Rachel Bloom (de hoofdrolspeelster van 'Crazy Ex-Girlfriend'; nvdr) al haar beklag over de kortzichtige mentaliteit in het wereldje. "Een mooi meisje voor de hoofdrol, knappe grieten voor de bijrollen en sexy kleding: dit krijg je dus te horen als je tegenwoordig als actrice een job zoekt."

09-05-2017 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik had 'm niet zien aankomen": Natalia en Lady Linn raken gevoelige snaar bij Bart Peeters

"Ik had 'm niet zien aankomen": Natalia en Lady Linn raken gevoelige snaar bij Bart Peeters

http://oi68.tinypic.com/10hw1fb.jpg

'Liefde voor muziek' met Bart Peeters: dan zijn een lach, een traan én een verrassing nooit ver weg. Zo verklapte de zanger dat hij de guitige oorwurm 'Kijk, daar heb je Gert en Samson, Samson' bedacht heeft. Maar in deze aflevering stond toch vooral de emotie centraal. De herinnering aan zijn veel te vroeg verloren bloedbroeder Robert Mosuse was nooit ver weg, maar toch was het vooral Lady Linn die een gevoelige snaar raakte. 'Wat nog komen zou' droeg de zanger immers twee jaar geleden op aan zijn overleden vader.

Isabelle A mocht het liedjesfestijn op gang trappen met een zachtere versie van 'Lepeltjesgewijs'. Wie zich afvraagt hoe dat in het Frans vertaald moet worden: dormir en cuillère dus. "Amai, dat is schoon", reageerde Peeters. "Ik wist niet dat dit mogelijk was met dit nummer. Onvoorstelbaar en supersexy." Koen Wauters gaf haar meteen de tip mee om al haar spitsvondige creaties uit het programma op één album te zetten. Aan Gers Pardoel zou ze alvast een klant hebben. "Dit ga ik samplen als het uitkomt", liet hij weten.

Josje zette vooral de interessante teksten van Peeters in de verf. "Geniaal in z'n eenvoud bijna. Neem nu een zinnetje als 'Wordt de zee zichzelf nooit moe, wanneer is wind aan liggen toe?' Je moet er maar op komen. Toen ik 'Ontdooi me' hoorde, werd ik erin meegesleurd." Het nieuwe jasje wist alvast ook Peeters te bekoren. "Zo'n coole versie, echt straf. In je vorige leven deed je heel leuke dingen, maar nu zie je dat je dichter bij jezelf komt."

En dan was het tijd voor de eerste emotionele hoogvlieger: Natalia coverde 'Teardrops' van The Radios zo intens dat zelfs Isabelle A tranen in de ogen kreeg. "Wat is dat allemaal? Zo straf", aldus Peeters. "Robert is er nu helaas niet meer, maar hij zong echt de sterren van de hemel. En Isabelle kent Robert natuurlijk ook heel goed, ze hebben al samengewerkt. Het was superstijlvol."

Lady Linn deed er nog een schepje bovenop door te kiezen voor 'Wat nog komen zou', een lied dat Peeters opgedragen had aan zijn overleden vader. "Bij mij heet het nu 'Raindrops on a leaf': we zijn druppels op een blad die er zomaar kunnen afvallen", vertelde de zangeres vooraf. En die gevoeligheid wist ze ook perfect te verpakken in haar song. Peeters wist nog amper waar hij het had. "Ongelooflijk schoon, ik had 'm niet zien aankomen. Zo mooi gezongen ook. Mijn vrouw weet het heel goed: als ik iets echt goed vind, dan durf ik wel eens beginnen te wenen."

En ja, zelfs Gers Pardoel ging de emotionele toer op: hij koos voor 'Hemel', het lied dat Peeters geschreven had naar aanleiding van de bomaanslagen in Zaventem en Maalbeek. "De tekst leent zich om te rappen, eigenlijk was ik al na dertig seconden klaar", klonk het. Maar het eindresultaat, dat mocht er zeker wezen. "Het kwam aan als een kopstoot", vatte Peeters het netjes samen.

Het slotakkoord was voor Koen en Kris Wauters, die zich ondanks het nodige voorbehoud toch waagden aan de wereldhit 'She goes Nana'. "We wilden er eerst afblijven omdat Robert dat zo soulful en briljant bracht. Maar om het in de termen van Gers te zeggen: fuck it. Soms moet je het wel doen, als een soort van eerbetoon." En zo werd het alsnog een Clouseau-feestje van jewelste.

Het laatste woord was voor Bart. "Ik durf spreken namens Ronny en zelfs de Robert: dikke merci." Als toemaatje bracht hij zelf nog een geflipte versie van een van zijn helden, Johnny Guitar Watson. "Ik heb mijn vrouw leren kennen op een discofuif. Ik was zelf toen een mislukte punker. 'Booty Ooty' begon en ik dúrfde. Dat is ons liedje, daarom draag ik het op aan Anneke Bellens."

09-05-2017 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Sneaky Lisa' zestien minuten lang aan de leugendetector: "Zonder tattoos en tieten stelt Pommeline niets voor"

'Sneaky Lisa' zestien minuten lang aan de leugendetector: "Zonder tattoos en tieten stelt Pommeline niets voor"

http://oi63.tinypic.com/2wntusn.jpg

Was Lisa van 'Temptation Island' echt zo sneaky als overal beweerd werd? Wat is er nu echt gebeurd met Karim tijdens die befaamde douchescène? En hoe denkt ze over Pommeline? Het Nederlandse YouTube-kanaal Concentrate hing de ex-partner van Merijn zestien minuten lang aan de leugendetector. En de antwoorden, die logen er soms niet om. "Pommeline vind ik maar niets. Zonder tattoos en tieten stelt ze niets voor. Zij en Merijn hebben trouwens nog seks gehad op de dreamdate."

Opmerkelijk: Lisa dacht voor het vertrek al dat hun relatie het niet zou overleven. "Er was vooraf al wantrouwen en op dat eiland beland je helemaal in een mindfuck. Of ik jaloers ben? Ja en nee. Merijn had in het verleden al zo veel dingen achter mijn rug gedaan. Als we samen uitgingen, bleef hij bijvoorbeeld alleen achter om met meiden te dansen. Dan vraag je om jaloezie. En ja, ik ben wel eens tijdens zijn slaap in zijn telefoon gaan kijken."

Dat Merijn hun relatie zo snel opgaf, daar kan ze niet bij. "Het was niet zo slim om Karim op mijn billen te laten slaan, maar ik had een slokje op. Als hij echt om me gaf en verliefd op me was, zou hij tot het laatste kampvuur gewacht hebben om het dan uit te praten. Het leek een beetje alsof hij een reden zocht om vreemd te gaan."

"Bijnaam beetje overdreven"
Haar bijnaam 'sneaky Lisa' vindt ze "een beetje overdreven". "Je bent telkens bezig met hoe Merijn iets gaat opvatten. Als ik bijvoorbeeld iets te close bij iemand zit, dan kan hij dat heel anders interpreteren. Het was dus niet mijn bedoeling om te gaan zoenen als de camera er niet was." Volgens de leugendetector is dat inderdaad niet gebeurd.

Maar de kijker zag Lisa en Karim toch wel degelijk samen uit de douche stappen. "We waren toen enkel de verf van die neonparty eraf aan het wassen. Jolien en Giuseppe waren daar overigens ook", luidt de toch wel verrassende uitleg.

"Beetje naïef van Jolien"
Dat Jolien Karim meenam op dreamdate vindt Lisa ronduit achterlijk. "Ik sliep net boven de woonkamer en ik hoorde heel vaak gesprekken tussen de jongens onderling. Zo wist ik dat Karim een hele tactiek uitgedokterd had. Maar toen ik dat tegen Jolien vertelde, geloofde ze me niet. Ja, beetje naïef."

Dat Lisa met Jolien in het zwembad kuste, beschouwt ze niet als overspel. "Toch niet met een vrouw? Als man zou je net blij moeten zijn dat ik niet met een van de jongens gezoend heb."

Maar daar denkt Herbert -de partner van Jolien- dus duidelijk anders over. "Na het laatste kampvuur zijn we allemaal samen teruggekeerd naar het resort. Toen er niemand meer van de productie was, heeft hij me vanwege die kus bijna aangevallen."

09-05-2017 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Drawn to Death’: een handgetekende shooter

‘Drawn to Death’: een handgetekende shooter

http://oi66.tinypic.com/2d82sl0.jpg

‘Drawn to Death’ is een heel vreemde eend in de bijt. Maar heeft het meer in huis dan enkel een originele art direction om spelers te overtuigen?

Elke maand kan je met het PS Plus-abonnement gratis een handjevol titels voor PS4, PS3 en PS Vita downloaden. Soms zijn dat wat gedateerde games, maar soms ook exclusieve nieuwigheden die de moeite waard zijn. Denk maar aan het uitstekende Rocket League in juli 2015. Of recenter, het vreemde Disc Jam. Vorige maand trok Drawn to Death onze aandacht. Intussen kost het spel wel 20 euro voor iedereen. De gratis games van deze maand zijn Tales from the Borderlands en Alienation.

Drawn to Death werd exclusief voor de PS4 ontwikkeld door David Jaffe (God of War, Twisted Metal). Het is een third-person shooter die zich afspeelt in het schriftje van een middelbare scholier. De personages en arena’s zijn allemaal met potlood getekend, recht uit de gekwelde geest en de fantasie van de tiener. De art direction is leuk en origineel. Boordevol trashy humor, zowel in de instructies van een kikker als in de provocaties die je andere spelers naar het hoofd kan slingeren.

Maar contentgewijs loopt de 100% multiplayergame al snel tegen zijn grenzen aan. Vier spelers bekampen elkaar in een kleine arena. Wie als eerste tien tegenstanders uitschakelt, wint. De ontdekkingsfase van de gameplay, de personages en de vele wapens is leuk, maar daarna begin je al snel in rondjes te draaien. Er zijn voorlopig maar twee spelmodi en acht arena’s. Veel te weinig. Te duur voor wat het is.

07-05-2017 om 17:55 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meghan Markle moedigt prins Harry aan tijdens polowedstrijd

Meghan Markle moedigt prins Harry aan tijdens polowedstrijd

http://oi64.tinypic.com/23sjhno.jpg

Prins Harry zette dit weekend zijn beste beentje voor tijdens een polowedstrijd voor het goede doel. Daarbij werd hij uit volle borst aangemoedigd door zijn bevallige vriendin Meghan Markle, die straalde in haar jurk van ontwerper Antonio Berardi.

De prins haalde er geld op voor WellChild, een organisatie die zich inzet voor zieke kinderen. Daarnaast rijfde hij ook fondsen binnen voor zijn eigen liefdadigheidsinstelling Sentabale, die in het Afrikaanse Lesotho kansarme kinderen en kinderen met hiv en aids de nodige hulp biedt.

De Britse prins is nu tien maanden samen met de Amerikaanse actrice, maar het koppel vertoont zich zelden in het openbaar.

07-05-2017 om 17:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na meer dan 200 jaar opnieuw roedel wolven in Denemarken

Na meer dan 200 jaar opnieuw roedel wolven in Denemarken

http://oi65.tinypic.com/2cmw7lz.jpg

Voor het eerst in meer dan 200 jaar dwaalt er weer een roedel wolven in het wild rond in Denemarken. Een vrouwtje legde een reis af van minstens 500 kilometer om een partner te vinden.

Sinds de laatste wolf in Denemarken in 2012 werd gedocumenteerd, was er veel speculatie over het aantal van de soort dat er nu juist rond loopt en of er welpen zijn geboren.

Nu is het officieel. Denemarken heeft zijn eerste roedel wolven. DNA-stalen uit de uitwerpselen dat Dense onderzoekers hebben tonen aan dat een vrouwelijke wolf zich in het land heeft gevestigd. Als ze nog geen welpen heeft, is het maar een kwestie van tijd voordat die er zijn.

De onderzoekers vermoeden dat de vrouwlijke wolf afgelopen jaar haar roedel in Duitsland verliet en naar Denemarken is verhuist om te paren. Ze heeft in Denemarken een partner gevonden in een van de weinig mannelijke wolven die er sinds 2012 werden waargenomen.

Wolven waren sinds het begin van de negentiende eeuw in Denemarken volledig uitgestorven, door de jacht op het dier. Volgens de Deense onderzoekers zullen de wolven zich wellicht vanaf deze lente voortplanten. Dit of volgend jaar zouden er opnieuw welpen moeten zijn.

07-05-2017 om 17:46 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plein waar Macron wil vieren tijdlang ontruimd

Plein waar Macron wil vieren tijdlang ontruimd

http://oi68.tinypic.com/ngc2sl.jpg

Het binnenplein van het Louvre in Parijs was enige tijd ontruimd omwille van veiligheidsredenen. De Franse presidentskandidaat Emmanuel Macron zal er na een korte controle dan toch zijn aanhangers toespreken vanavond.

Een zone vlak bij het Louvre Museum in Parijs, waar presidentskandidaat Emmanuel Macron mogelijk later zijn verkiezingsoverwinning zou vieren, is zondag korte tijd ontruimd als voorzorgsmaatregel na de vondst van een verdacht pakje.

Het ging volgens de politie om 'een eenvoudige controle' die 'bij wijze van voorzorgsmaatregel' werd genomen. Er werd een veiligheidszone ingesteld en een team kwam ter plaatse om na te gaan dat er zeker geen gevaar was, zo verluidde uit politiebronnen. De operatie is intussen afgelopen.

De esplanade aan het Louvre werd omstreeks 13.30 uur ontruimd. Verscheidene aanwezige journalisten publiceerden op sociale media foto's en filmpjes van de evacuatie, wat her en der wat verwarring zaaide. Het is op die esplanade dat presidentskandidaat Emmanuel Macron zondag na het einde van de stembusgang zijn aanhang zal toespreken.
  In Frankrijk is nog steeds de noodtoestand van kracht. Er zijn meer dan 50.000 politieagenten, gendarmes en militairen op de been om de tweede ronde van de presidentsverkiezingen in goede banen te leiden. Sinds begin 2015 lieten al 239 mensen het leven bij terreuraanslagen.

07-05-2017 om 17:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opkomst lager dan vorige Franse verkiezingen

Opkomst lager dan vorige Franse verkiezingen

http://oi64.tinypic.com/hsq98o.jpg

De participatiegraad van de tweede ronde van de Franse presidentsverkiezingen bedroeg op de middag 28,23 procent. Dat meldt het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken.

Zondagavond weten we wie François Hollande opvolgt als bewoner van het Elysée. De traditionele partijen zijn in de eerste ronde aan de kant geschoven, de Franse bevolking snakt naar vernieuwing. Favoriet is Emmanuel Macron, kandidaat van het links-liberale En Marche!, die het opneemt tegen Marine Le Pen, de presidentskandidate van het extreemrechtse Front National.

07-05-2017 om 17:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Bolle mikt op meest prestigieuze politiejob in Europa

De Bolle mikt op meest prestigieuze politiejob in Europa

http://oi64.tinypic.com/20swzs8.jpg

Catherine De Bolle, de grote baas van de federale politie, is kandidaat om aan het hoofd te komen van Europol, de overkoepelende politiedienst waarvan alle EU-landen deel uitmaken.

In januari 2018 verstrijkt het mandaat van de huidige Europol-directeur, de Brit Rob Wainwright. De Bolle mikt nu op die job. De ondersteunende politiedienst helpt de EU-landen om op gecoördineerde wijze de zware internationale misdaad te bestrijden – drugs-, mensen- en wapenhandel maar ook terrorisme.

De functie van directeur (met standplaats Den Haag) wordt gezien als de meest prestigieuze job die een politieman/vrouw in de EU kan bekleden. De jongste jaren heeft de functie alleen maar aan belang gewonnen, vooral door de recente IS-aanslagen in Europa.

De Bolle is al lid van de raad van bestuur van Interpol en heeft daardoor ervaring in internationale politiesamenwerking.

Haar mandaat als commissaris-generaal van de Belgische federale politie werd in oktober vorig jaar nog voor vijf jaar verlengd. Toch ziet De Bolle haar eventuele verhuizing naar Europol helemaal niet als vaandelvlucht. ‘Ik doe mijn werk nog iedere dag met heel veel zin en gedrevenheid’, zegt ze. ‘Maar dit is een kans die ik maar één keer in mijn leven krijg.’

De regering steunt de kandidatuur van De Bolle. Zekerheid dat ze de job binnenhaalt, is er nog lang niet. Er zullen ongetwijfeld tegenkandidaten uit andere landen zijn.

06-05-2017 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leuvense kandidaat-rector Luc Sels dient klacht in

Leuvense kandidaat-rector Luc Sels dient klacht in

http://oi68.tinypic.com/wti25f.jpg

Luc Sels, kandidaat-rector aan de KU Leuven, heeft een klacht ingediend wegens ‘ontoelaatbare gedragingen’ tijdens de campagne.

Sels noemt het ‘onrechtmatig’ dat Jos Vaesen, een nauwe medewerker van rector en kandidaat Rik Torfs, een mail rondstuurde met een lijst van professoren die op de dag van de verkiezingen in het buitenland zijn. Vaesen riep daarbij op om ‘wie betrouwbaar is’ een volmacht te vragen.

Volgens Sels werden ‘confidentiële gegevens uit het personeelsdossier’ aangewend ‘voor de campagne van één kandidaat’. Sels is ook gechoqueerd dat ‘wie mij als kandidaat steunt door de rectorale diensten blijkbaar als onbetrouwbaar gekwalificeerd wordt’.

Op mogelijke gevolgen voor de campagne wil de Kiescommissie niet vooruitlopen. De commissie komt pas maandag samen, bevestigt de voorzitter, Herman Daems. ‘Maar voor zover ik nu kan oordelen, is er geen onoorbaar gebruik geweest van gegevens of informatie die eigen zijn aan de universiteit. Er is eerder een ongelukkige samenloop geweest van zaken die beter gescheiden waren geweest’, klinkt het.

06-05-2017 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lenteweer houdt ook volgende week aan

Lenteweer houdt ook volgende week aan

http://oi68.tinypic.com/5u1ixe.jpg

Na enkele mindere dagen is het lentegevoel zaterdag weer volop aanwezig. Zondag zijn er iets meer wolken, maar begin volgende week blijft het lenteweer aanwezig, zij het in wisselvallige modus. Dat meldt het KMI.

Zaterdagnamiddag is het overwegend zonnig met wat hoge wolken in het noorden. In het zuiden is er meer bewolking en kan ook wat lichte neerslag vallen. De maxima gaan van 15 tot 20 graden. Zaterdagavond en -nacht zijn er meer wolken en is er kans op lichte neerslag in heel het land. De minima schommelen rond 9 graden.

Zondag wordt het, na het optrekken van eventueel ochtendgrijs, wisselend bewolkt ten noorden van Samber en Maas. In het zuiden blijft het betrokken. In de loop van de namiddag kunnen vooral in het oosten van het land enkele lichte buitjes vallen. De maxima liggen tussen 12 en 17 graden.

Maandag begint zwaarbewolkt met af en toe lichte regen. In de loop van de namiddag zijn nog enkele buitjes mogelijk, maar in het noordwesten van het land wordt het droger en kunnen enkele opklaringen voorkomen.

Volgende week wordt verder vaak licht wisselvallig lenteweer verwacht, met vooral dinsdag en woensdag zonnige perioden en temperaturen rond 15 graden. Tegen het einde van de werkweek zou het warmer worden, maar ook buiig en onweerachtig.

06-05-2017 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterrenchef opent bakkerij in Bokrijk

Sterrenchef opent bakkerij in Bokrijk

http://oi65.tinypic.com/23js3n4.jpg

Vanaf 25 juni opent sterrenchef Kobe Desramaults zijn eigen bakkerij in het openluchtmuseum van Bokrijk. Desramaults verkoopt het meteen ook in een nieuwe superette.

Op 25 juni openen de deuren van de nieuwe bakkerij. Een speciaal zuurdesembrood, gemaakt met allemaal ingrediënten uit de omgeving, wordt vanaf dan verkocht in het museum. Het is ook de bedoeling om in Limburg rond te trekken met foodtrucks om Bokrijks Brood op de markten aan de man te brengen.

Dit project is het eerste grote startschot van Bokrijk Brandmerkt (BKRK) waarmee het domein zich in Vlaanderen op de kaart wil zetten als modern, hip en de moeite waard.

06-05-2017 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Crevits weert islamleerkrachten zonder juist diploma

Crevits weert islamleerkrachten zonder juist diploma

http://oi67.tinypic.com/21esu3l.jpg

Leerkrachten die islamitische godsdienst willen geven in de derde graad, moeten voortaan een master afwerken aan de universiteit. ‘Een historische doorbraak’, noemt Hilde Crevits het akkoord dat ze deze week bereikte met de Moslimexecutieve.

Om het vereiste bekwaamheidsbewijs te krijgen, zullen toekomstige islamleerkrachten voortaan een erkende opleiding moeten volgen in het hoger onderwijs.

Het aantal Vlaamse leerlingen dat islamonderwijs volgt, stijgt exponentieel. Op tien jaar tijd is het aandeel verdubbeld van 3,2 procent in 2005-2006 tot 6,8 procent vorig jaar. De cijfers verschillen van streek tot streek. In steden met veel diversiteit volgt soms meer dan 90 procent van de klas islamitische godsdienst.

Leerkrachten die islamles willen geven in de basisschool of tot en met het vierde middelbaar, kunnen daarvoor terecht in één van de vijf instellingen die vandaag al islamonderwijs aanbieden binnen de lerarenopleiding (Erasmus Hogeschool, UCLL, Artesis Plantijn, Thomas More en de Arteveldehogeschool, red.), voor de derde graad is een masterdiploma vereist. De Moslimexecutieve heeft nu de opleiding islamitische theologie die de KU Leuven aanbiedt, erkend. Zo kan het volgen van deze opleiding leiden tot een vereist bekwaamheidsbewijs.

Meer inspectie

‘Dat is allemaal nieuw’, duidt Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V). ‘Toen ik begon als minister, bestond er haast niets. Zelfs de bekwaamheidsbewijzen waren niet geregeld. In de praktijk had niemand dus zicht op de kwaliteit van het islamonderwijs. Het akkoord met de KU Leuven is een belangrijke stap vooruit.’

Meer nog: de Moslimexecutieve stopt met eigen rekruteringsexamens. Crevits: ‘We zetten sterk in op het aanbod en rekenen op het cascade-effect: elk schooljaar zullen er méér jonge moslims zijn die levensbeschouwing krijgen van een goed opgeleide leerkracht.’

Ook op het vlak van inspectie steekt men een tandje bij. De drie inspecteur-adviseurs islam hebben sinds kort een vierde, deze keer vrouwelijke collega-adviseur: de Limburgse Hacer Düzgün.

Minder ver staat de imamopleiding, geeft Crevits toe. ‘Mijn bevoegdheid in deze is heel beperkt, maar het zou mijn wens zijn een theologische opleiding of zelfs faculteit te hebben waar alle imams in Vlaanderen worden opgeleid. Maar dat is toekomstmuziek.’ Vandaag is de eerste imam van een moskee verplicht het inburgeringstraject te volgen en lopen er gesprekken met de Moslimexecutieve om het seculiere luik van de opleiding deels aan Vlaamse onderwijsinstellingen aan te bieden. ‘Een aantal vakken, zoals sociologie, zouden we graag in een scholingstraject willen stoppen dat alle imams zouden moeten volgen’, zegt Crevits. ‘Ik heb goede hoop dat we er geraken. Als er een akkoord is, kan het scholingstraject dienen als criterium voor het toekennen van de financiering.’ Bevoegd minister Geens heeft er wel oren naar dat alleen door hem betaalde imams in erkende moskeeën worden aangesteld.

06-05-2017 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart De Wever: "Ik ben de sugar daddy thuis"

Bart De Wever: "Ik ben de sugar daddy thuis"

http://oi65.tinypic.com/10ekhm8.jpg

Deze week slaapt Antwerps burgemeester Bart De Wever op de boot van Gert Verhulst voor Gert Late Night. Hij kroop niet enkel in zijn eigen bed, maar ook in dat van James Cooke voor een wat intiemer gesprek. Daar verklapte hij onder meer dat hij niet de strengste vader is.

"Ik ben de sugar daddy thuis", klinkt het. "De vader die zijn afwezigheid probeert te compenseren en dan zegt 'natuurlijk zullen we die playstation kopen'. Opvoeden is verschrikkelijk moeilijk." Hij is ook niet de meest 'knuffelige' vader. "Dat was bij ons thuis vroeger niet aanwezig, en dan stel je op een gegeven moment vast dat dat vreemd is aan jezelf."

Verder geeft De Wever ook toe dat hij vrij verlegen is in gezelschap. "Ik ga dan in een ruimte met mensen snel in een hoek staan. Dat komt snel arrogant over, maar eigenlijk is het net het omgekeerde."

Een van zijn ergste nachtmerries? "Als je zo op een trouwfeest twee paar ouders en grootouders moet kussen. Smetvrees zou ik het niet noemen, maar ik neem bijvoorbeeld niet graag een klink vast."

05-05-2017 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie valt hier een beetje uit de toon op de rode loper?

Wie valt hier een beetje uit de toon op de rode loper?

http://oi67.tinypic.com/10pxfgn.jpg

Het lijkt wel of Ariel Winter de dresscode niet meekreeg voor de finale van het achtste seizoen van de komische tv-serie Modern Family die deze week in Los Angeles gescreend werd. Kunnen we de kleding van haar collega's als smart-casual benoemen, dan ging de 19-jarige actrice zichtbaar voor wat minder casual. En voor wat minder tout court.

In de populaire Amerikaanse sitcom - bij ons te zien op Q2 - speelt Ariel Winter de rol van Alex Dunphy, het middelste kind in een van de drie gezinnen die samen één moderne familie vormen. En ze was er dus bij, op de rode loper in LA.

Al vlug werd het verschil in kledingsmaak opgemerkt door fans en critici. Maar de glamoureuze Winter liet het niet aan haar hart komen. Op Instagram schreef ze: "Wat zou het iemand in godsnaam kunnen schelen dat ik niet zo casual gekleed ging als de rest? Waarom zou ik als alle anderen moeten zijn? Waarom kunnen mensen andere mensen niet gewoon zichzelf goed laten voelen en laten doen wat ze willen? DRAAG WAT JE MAAR WIL, MENSEN! Zolang je je er zelf maar goed bij voelt. Dat is wat telt. En dat was zo bij mij. Laat nooit iemand in de weg komen van wie je bent en van hoe je jezelf uitdrukt. Tot zover :)"

De tieneractrice heeft intussen al een zekere reputatie op het vlak van opvallende verschijningen op rode lopers. Vorige maand nog droeg ze geen onderbroek tijdens de première van de nieuwe Smurfenfilm in Los Angeles.

Begin vorig jaar liet ze via social media weten dat ze wel degelijk bewust de littekens van haar borstverkleining had getoond op de rode loper van de Screen Actors Guild Awards.

Hoe kan je geen fan zijn van haar onbevangen, complexloze je-m'en-foutisme?

05-05-2017 om 22:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Seagal mag Oekraïne niet binnen: "Hij is gevaar voor nationale veiligheid"

Steven Seagal mag Oekraïne niet binnen: "Hij is gevaar voor nationale veiligheid"

http://oi68.tinypic.com/4sbaqs.jpg

De Amerikaanse actieheld en vechtsportvedette Steven Seagal mag de volgende vijf jaar het Oekraïense grondgebied niet betreden. Kiev beschouwt de filmster immers als een "gevaar voor de nationale veiligheid". Dat meldt het agentschap Interfax.

Het is niet zeker of Seagal het voornemen had om Oekraïne een van de volgende jaren te bezoeken. Seagal, die in november het Russische staatsburgerschap verwierf, komt openlijk uit voor de aanhechting door Rusland van het schiereiland Krim.

Blijkbaar is men in Kiev vergeten dat Seagal 'Hard to Kill' is en een zwarte gordel in de zevende graad heeft in het aikido. De 65-jarige Hollywoodvedette is een geboren en getogen Californiër die na enig genealogisch onderzoek tot de vaststelling kwam dat hij Russische en Mongoolse voorvaderen heeft. De acteur van 'Under Siege' is -net als onder meer Gerard Depardieu- een Poetinfan.

05-05-2017 om 22:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TJOP's is dolgelukkig: "Foodtruck? Nu dromen we van een echt restaurant"

TJOP's is dolgelukkig: "Foodtruck? Nu dromen we van een echt restaurant"

http://oi65.tinypic.com/kcjvqc.jpg

Er waren eens een agent en een verpleger die deelnamen aan 'Mijn Pop-uprestaurant': het begin van het sprookje van Karel en Birger. Na 3.800 kilo vlees en 1.500 kilo vis op hun barbecue wonnen de twee vrienden gisteren de 50.000 euro. "De bedoeling was een foodtruck, maar nu dromen we van een echt restaurant."

Een bekende vlogster bezorgde hen een gigantische fanbase op de sociale media en die heeft duidelijk van zich laten spreken. Karel en Birger wonnen gisteren als topfavoriet de finale van 'Mijn Pop-uprestaurant'. "Dit is echt geweldig", gierden ze het uit. "Morgen (vandaag, red.) zullen we eerst serieus moeten bekomen, want het wordt een zéér zware nacht waarin heel wat pintjes zullen vloeien. Alhoewel, we zijn het drinken niet echt meer gewoon door het zware werk van de voorbije maanden. Meer dan tien pinten wordt ons fataal, terwijl we er vroeger gemakkelijk twintig konden drinken", zeiden de winnaars gisteren al lachend. Na de rust vandaag begint morgen het échte werk. "In mei zijn we al geboekt voor een twaalftal communies. Dus dat wordt meteen lekker druk."

"Onze winst plaatst alles in een ander perspectief. Met die 50.000 euro - én de 7.000 euro die we tijdens het programma verdienden - kunnen we ons topmateriaal veroorloven. En door onze deelname is onze verstandhouding met Weber (het bekende barbecuemerk, red.) er zeker niet slechter op geworden."

Gault Millau
De twee vrienden lieten al meermaals noteren dat ze droomden van een foodtruck, maar die plannen zijn intussen bijgestuurd. "Die foodtruck was het plan, maar intussen zijn we benaderd door pandeigenaars in Ruiselede, Brugge, Oostende en Blankenberge. Ja, een eigen zaak zou de absolute bekroning zijn."

Van Gault Millau kregen ze meteen een eerste duwtje in de rug. Twee anonieme controleurs kwamen naar hun restaurant en gaven hen gisteren met 10 op 20 een eerste notering. Hoewel 'anoniem', met een flik in de zaak? "Twee mannen in maatpak, dat had ik meteen in het snotje", aldus Karel. "Toen één van hen afrekende, heb ik het nummer van zijn VISA-kaart onthouden en daarna opgezocht. Toen wist ik het." (grijnst)

Bye bye, politie
De kans dat zijn oversten de superflik terugzien, is echter klein. "Ik ga sowieso eerst eens met mijn commissaris praten", aldus de inspecteur. "Er is momenteel een nijpend tekort aan manschappen, dus misschien ga ik nog even halftijds aan de slag voor ik definitief afscheid neem." Bij Birger lijken de plannen strakker. "Gezien de boekingen binnenlopen, lijkt het voorlopig wel te draaien. Het was een geweldig avontuur, maar ik ben ook wel blij dat het voorbij is. Ik heb vanochtend na meer dan een maand nog eens mijn kindjes uit hun bed kunnen halen. De jongste vroeg me 'papa niet in restaurantje werken?' en de oudste verstond er niets van. Daar had ik zo naar uitgekeken."

05-05-2017 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Temptation-Ken: "De vrijgezellen hielden een orgie tijdens de dreamdates"

Temptation-Ken: "De vrijgezellen hielden een orgie tijdens de dreamdates"

http://oi66.tinypic.com/23u7pmp.jpg

Temptation mag dan al even van de buis zijn, dat wil niet zeggen dat we alles wat zich in Thailand afspeelde, al weten. Verleider Ken, intussen gelukkig samen met Lize, verklapt in een YouTube-filmpje nog een pikant detail. "Terwijl de koppels op dreamdate waren, hielden de overige vrijgezellen een orgie op hotel."

Temptation-Ken, of Ken Stoffers zoals hij in het echte leven heet, mocht deze week op de sofa gaan zitten van YouTubester en ondeneemster Anna Nooshin. Die schotelde hem een aantal roddels voor, die hij dan mocht ontkrachten of net bevestigen. Dat hij op Temptation een trio of zelfs een orgie had, daar is alvast niets van aan. "Maar het is wel zo dat er zoiets gebeurd is tijdens de dreamdates. De koppels waren allemaal met een verleider op schok, en de overige vrijgezellen werden voor de laatste avond in een hotel gedropt. Toen we terugkwamen, had iedereen 'het' met iedereen gedaan", verklapt hij.

Zelf heeft hij op Temptation enkel Lize aangeraakt, maar in het verleden had hij wel enkele triootjes. "Eentje met twee vrouwen en ook een met twee mannen. Een goede vriend van mij weliswaar, we hebben elkaar niet aangeraakt. Maar het was een doel van ons om dat samen te doen, zodat we elkaar een high five konden geven tijdens de daad." Als een ietwat geschokte Nooshin hem dan vraagt hoe hij over het meisje in kwestie denkt, antwoordt hij 'niet goed'. "Zeker geen trouwmateriaal."

"Vrouwen rijpen als melk"

Dat Ken vroeger oudere vrouwen verleidde en op hun geld teerde, is dan weer onzin. "Ik heb vroeger wel een tijdje op oudere vrouwen gejaagd, maar dat was niet voor het geld. Ik vond hun ervaring gewoon heel aantrekkelijk, zeker in bed. Op een oude fiets moet je het leren."

'Oud' is echter een heel relatief begrip, want de oudste dame was amper 32. "Vrouwen worden nu eenmaal minder mooi oud dan mannen", zegt hij daarover. "Vrouwen rijpen als melk en mannen als wijn."

Ken is intussen gelukkig samen met Lize, iets waar de Temptationmakers wel voor iets tussen zaten. "Onze relatie is zeker geen opgezet spel, maar ze hebben me wel een duwtje in de goede richting gegeven op het eiland. Ik dacht eerst dat ik haar type niet was, maar een van de mensen ginder fluisterde me dan in dat dat wel zo was." Hij heeft echter wel zijn minpunten, geeft ook Lize toe. "Hij heeft vieze gewoontes", deelt ze Nooshin mee aan de telefoon. "Ja, ik laat wel scheten op een date en zo", klinkt het dan zonder verpinken. "Anders krijg ik last van mijn buik."

Lize en Ken hebben trouwens ook zelf een YouTube-kanaal. Daar postten ze gisteren ook een video waarin ze eigenschappen van elkaar verklappen. Zo blijkt Ken de ijdelste van de twee, maar Lize de naïefste.

05-05-2017 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!