Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

17-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Like Mike houdt blauw oog over aan zijn val in Sportpaleis

Like Mike houdt blauw oog over aan zijn val in Sportpaleis

http://oi66.tinypic.com/2ebeu7a.jpg

De eerste van vier shows in het Antwerpse Sportpaleis heeft Like Mike een blauw oog opgeleverd. De helft van het dj-duo misstapte zich tussen het podium en een loopbrug en kwam zo ten val. Naast zijn oog kwetste hij ook zijn hand. Op Twitter meet Mike nu de schade op.

"Blij dat niemand anders dan ik gewond is geraakt", schreef Like Mike vandaag op Twitter. Het is allemaal de schuld van een wispelturig podium dat ervoor zorgde dat Mike ten val kwam. "De catwalk zakte zoals voorzien," aldus de veiligheidsmensen. "Dimitri kon nog nipt op het podium springen, maar Mike miste zijn stap."

Like Mike was razend in de backstageruimte en wou na een woordenwisseling het podium niet meer op. Like Mike werd vervangen door Steve Angello, die al klaarstond om als verrassingsgast op te treden.

17-12-2016 om 18:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is de pikante kerstkaart van de zussen Kardashian

Dit is de pikante kerstkaart van de zussen Kardashian

http://oi65.tinypic.com/ftdnro.jpg

De Amerikaanse realitysterren en zussen Kim (36) en Khloe (32) Kardashian en Kylie Jenner (19) hebben hun miljoenen volgers op sociale media getrakteerd op een ietwat pikante 'kerstkaart'. De dames poseren op wulpse wijze in lingeriesetjes die Kim binnenkort onder de naam Savage op de markt brengt. Op Instagram brengen de drie de ondermode in allerlei standjes en verleidelijke twerkbewegingen onder de aandacht.

17-12-2016 om 18:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit gebeurt er wanneer Victoria Beckham kookt

Dit gebeurt er wanneer Victoria Beckham kookt

http://oi67.tinypic.com/154gl0p.jpg

Victoria Beckham is een vrouw van vele talenten maar koken hoort daar niet bij zoals blijkt uit een bericht op Snapchat.

Victoria zwierde het beeld van haar miskleun op social media en kon er duidelijk zelf om lachen. "Wanneer mama kookt", schreef ze erbij.

De keuken is het werkterrein van haar man. Hij volgde naar verluidt al meerdere kookcursussen.

Misschien kan hij nu ook zijn vrouw wat opleiden.

15-12-2016 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hunger Games in het echt: "Alles toegestaan in deze realityshow, zelfs verkrachting en moord"

Hunger Games in het echt: "Alles toegestaan in deze realityshow, zelfs verkrachting en moord"

http://oi65.tinypic.com/2h3d8vc.jpg

De 'Hunger Games', maar dan in het echt: vijftien mannen en vijftien vrouwen zullen vanaf 1 juli in de Siberische wildernis gedropt worden en daar negen maanden moeten zien te overleven. De gevaren loeren overal, van wilde beren, wolven en giftige slangen tot temperaturen die zakken onder -40 graden. Maar ook elkaar zullen ze allerminst kunnen vertrouwen. Wie het einde haalt, mag de buit -een geldprijs van 1,5 miljoen euro- eerlijk onder elkaar verdelen.

Klinkt op zich al heftig genoeg, maar dan heeft u de regels van de realityshow nog niet gehoord. "Alles is toegestaan", klinkt het in 'The Siberian Times'. "Roken, alcohol, vechtpartijen, verkrachting, moord,..."

"Wij zijn niet verantwoordelijk als iemand verkracht of vermoord wordt. Dat staat duidelijk in een document dat de deelnemers op voorhand moeten ondertekenen", stelt de bedenker van 'Game2: Winter'. Zijn naam: Yevgeny Pyatkovsky, een 35-jarige Russische miljonair.

"Deur open voor beestachtig gedrag"
Ondanks de stoere praat zal het allicht zo'n vaart niet lopen: de deelnemers krijgen stevig ingepeperd dat de Russische wetgeving ook voor hen blijft gelden. Wie een misdaad begaat, mag dus de politie verwachten.

Dat er stevige kritiek losbarst op het concept is dan weer geen verrassing. "Dit zet de deur open voor beestachtig gedrag, alsof ze verkrachting en moord willen promoten", klinkt het. "Er hangen wel camera's, maar die zullen ook niet alles zien."

De deelnemers moeten zelf eerst 157.000 euro op tafel leggen om te mogen meedoen, al bestaat er ook een achterpoortje: wie online opgevist wordt, hoeft niets te betalen. De minimumleeftijd bedraagt 18 jaar, iedereen moet ook in prima mentale gezondheid verkeren.

Er zal geen filmploeg zijn. Het hele terrein -met een lengte van 3,5 kilometer en een breedte van 3 kilometer- wordt in beeld gebracht door 2.000 camera's. Iedere kandidaat zal ook zelf een draagbare camera met herlaadbare batterij bij zich hebben.

De klok rond op internet
De uitputtingsslag zal de klok rond uitgezonden worden op internet, met vertalingen in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Chinees en Arabisch. "De meesten onder jullie zullen wel 'Lost' gezien hebben, maar overleven in een tropisch klimaat is nog iets anders dan in de Siberische taiga. In de zomer kan het 35 graden worden, in de winter zelfs kouder dan -40 graden."

De kandidaten zullen op voorhand survivaltechnieken aangeleerd krijgen, maar daarna staan ze er alleen voor. "Vergeet niet dat dit een echt bos is, met gevaarlijke dieren en insecten. Wie hulp nodig heeft, moet er rekening mee houden dat de helikopter een half uur nodig heeft om ter plaatse te komen. Wie wil stoppen, kan ten allen tijde op zijn of haar 'paniekknop' drukken. Dan wordt die persoon opgepikt en verdwijnt hij uit de show."

De deelnemers krijgen ook messen om op jacht te gaan. In de zomer zullen ze genoeg voedsel moeten sprokkelen om de strenge wintermaanden door te komen. Via gaten in het ijs kan er dan wel nog altijd vis gevangen worden.

Naast de typische waaghalzen zouden ook al ondernemers, fotografen, juweliers en psychologen hun kandidatuur gesteld hebben. "Het klinkt misschien vreemd, maar gewone mensen zouden wel eens meer kans kunnen maken dan iemand die pakweg aan de kost komt als redder", stelt producer Nikolay Ginzburg. "Intuïtie wordt belangrijker dan instructies opvolgen."

"Geen dokters in programma"
"Ja, natuurlijk wordt het een extreem programma. Er zal bijvoorbeeld geen enkele dokter meedoen. Wie ziek wordt of gewond raakt, moet dus op de helikopter wachten. Hij of zij zal dan niet meer mogen terugkeren."

Volgens Pyatkovsky is er intussen al interesse uit vijf landen om het programma op tv uit te zenden.

15-12-2016 om 22:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Experiment eindigt voor Mathias alweer op de spoed

Experiment eindigt voor Mathias alweer op de spoed

http://oi65.tinypic.com/sceyk6.jpg

Kunnen vrouwen beter multitasken? Vanavond zoeken Mathias en Staf Coppens het uit, met de hulp van Dina Tersago, Heidi Van Tielen, Sam De Bruyn en Sven De Ridder. En voor Mathias eindigt een experiment opnieuw... op de dienst spoedgevallen.

Onlangs is er nog veel inkt over gevloeid: multitasken achter het stuur is levensgevaarlijk. Voor de wetenschap en op afgelegen terrein, zijn Dina, Heidi, Sam en Sven echter bereid de proef op de som te nemen.

De broers Coppens onderwerpen hen aan enkele rijtesten waarbij ze moeten multitasken om te ontdekken in hoeverre dit lukt en wat de gevolgen van dien zijn. En zo wordt meteen ook de kijkersvraag van Lesley opgelost: of vrouwen effectief beter kunnen multitasken dan mannen. Na de test geeft neuropsychiater Theo Compernolle tekst en uitleg.

De broers keken er reikhalzend naar uit: zelf een helikopter maken om er dan mee te proberen vliegen. Voor hun constructie krijgen ze tips van hun oudste broer Maarten Coppens, zelf een piloot. Wanneer het experiment eindelijk -letterlijk- van de grond lijkt te komen, loopt het echter grondig fout. Het gevolg: alweer een trip richting de spoedgevallendienst voor Mathias...

15-12-2016 om 22:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolly Parton haalt 9 miljoen dollar op voor slachtoffers van bosbranden

Dolly Parton haalt 9 miljoen dollar op voor slachtoffers van bosbranden

http://oi66.tinypic.com/2lb1jtk.jpg

Dolly Parton heeft deze week 9 miljoen dollar (8,45 miljoen euro) ingezameld tijdens een marathonuitzending op de Amerikaanse televisie. Het geld gaat naar de families die begin vorige maand hun huis verloren tijdens bosbranden in de staat Tennessee.

''Ik ben overweldigd door de vrijgevigheid van de mensen door het hele land die hebben gedoneerd en door mijn vrienden die hun tijd, talent en geld hebben gedoneerd'', zegt Dolly in een reactie op haar website. ''De reacties waren zo overweldigend dat we nog niet de kans hebben gehad om alle donaties te tellen.''

De countryzangeres verwacht dan ook dat het uiteindelijke bedrag hoger is dan de 9 miljoen dollar. De tv-uitzending wordt namelijk ook nog een paar keer herhaald. Tijdens de lange tv-uitzending traden meerdere countryzangers en -zangeressen op. Ook stonden de sterren mensen die wilden doneren telefonisch te woord. Onder anderen Paul Simon en Taylor Swift doneerden elk 100.000 dollar (93.000 euro).

De 70-jarige Dolly komt uit het gebied getroffen door de branden. Een enorm gebied werd verwoest door de vlammen. Meer dan 2500 huizen en gebouwen gingen verloren en veertien mensen kwamen om het leven. Met het ingezamelde geld krijgen getroffen families een half jaar lang 1000 dollar per maand om ze weer op weg te helpen.

15-12-2016 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belle Perez is de trotse mama van zoontje Ellia Wouter

Belle Perez is de trotse mama van zoontje Ellia Wouter

http://oi68.tinypic.com/dq2eye.jpg

De zangeres is vandaag bevallen van een flinke zoon Ellia Wouter, dat maakt Belle Perez (40) zelf bekend via Facebook. Om iets na 12 uur zette de mama een flinke jongen van 3,700 kg en 50 cm op de wereld.

Belle belooft via haar officiële fanpagina morgen foto's van haar eerste kindje met juwelenontwerper Wouter van der Horst.

Gisteren nog ciruleerde er een filmpje waarin een brandweerkorps de hoogzwangere Belle uit de bovenste verdieping van een brandend gebouw bevrijdde. Maar er was geen reden tot paniek: het was opgezet spel voor het VTM-programma 'Deze Is Voor Jou'.

Daarin worden bijzondere mensen verrast met een concert van hun favoriete artiest. Sarah schreef haar papa Peter, brandweerman bij het korps in Leisele, in. Hij is grote fan van Belle en zijn verbazing was dus groot wanneer hij de zangeres plots aantrof op zijn brancard.

In juni kondigde de zangeres aan dat ze zwanger was. Een dag later stapte de mama in spe in het huwelijksbootje met Wouter van der Horst. Belle was amper drie maanden met de pil gestopt toen ze ontdekte dat ze haar eerste kindje verwachtte.

15-12-2016 om 22:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broer verrast zus met optreden van Clouseau nadat hij haar nier kreeg

"Sinds ik haar nier kreeg, voel ik mij als herboren"

http://oi68.tinypic.com/244wojt.jpg

De eerste aflevering van 'Deze is voor jou', vanavond op VTM, toont een bijzondere verwantschap. Evi Berghmans (36) uit Ramsel stond een nier af aan haar broer Kurt (40). Dankzij haar kan Kurt bergen beklimmen. Om haar te bedanken trommelde hij Evi's favoriete groep Clouseau op voor een verrassingsoptreden.

Kurt was in 2003 op vakantie in Egypte toen hij moest gerepatrieerd worden met uitdrogingsverschijnselen. Tot 2009 maakte hij het redelijk goed, maar zijn nieren waren aangetast en zijn gezondheid ging bergafwaarts. "Een paar honderd meter stappen voelde aan als een marathon. Op een feest kon ik nooit langer dan een uur blijven."

In 2014 kreeg Kurt te horen dat een niertransplantatie noodzakelijk was. "Ik had eerder al gezegd dat ik mij kandidaat zou stellen als donor", zegt Evi. "Toen het eenmaal zo ver was, heb ik mijn belofte gehouden."

Tweede leven

Vijf maanden onderzoeken gingen aan de operatie vooraf om te testen of broer en zus een match hebben. De match was 98%. Op 23 februari 2015 zijn ze samen onder het mes gegaan. "Vlak na de operatie hebben we elkaar vastgepakt. Soms zijn er geen woorden nodig."

Kurts omgeving reageerde verrast hoezeer hij was opgefleurd en hoeveel energie de nieuwe nier hem gaf. "Al na enkele dagen voelde ik mij herboren." Het herstel van Evi duurde langer dan gedacht. "Ik heb nog een half jaar pijn geleden, maar ik zou het meteen weer doorstaan. Mijn broer heeft een tweede leven gekregen. Een orgaan doneren? Doe het! Je redt er een mens mee."

Onbetaalbaar

"Veel mensen vinden dat ik een groot offer breng, maar Kurt is mijn enige broer. Ik wil hem niet verliezen. Als kind maakten we eigenlijk nooit ruzie. We zijn nog dichter naar elkaar toe gegroeid. Nu hij weer kan sporten, hebben we een koersfiets gekocht. Elk weekend gaan we samen fietsen."

Nobelprijs

"Wat zij voor mij heeft gedaan is onbetaalbaar", zegt Kurt. "Zonder Evi had ik nog vijf jaar moeten wachten op een donor en zou ik drie keer per week naar de nierdialyse moeten. Om mijn dank uit te drukken had ik een hangertje laten maken in de vorm van een nier, maar ik zocht nog iets groters. Toen zag ik de oproep van VTM." Evi is Clouseau-fan van het eerste uur. "Ik ben met hun muziek opgegroeid. Ik heb alle cd's en ga geregeld naar concerten. Voor mij is het beste Vlaamse groep ooit. Ik had kaarten voor het optreden van Clouseau in Aarschot. Ik en mijn vriendinnen gingen die avond eerst iets eten in restaurant Harte Troef. Tot mijn verbazing kwamen daar plots Koen en Kris Wauters binnen. 'Tiens, zij komen hier ook eten', dacht ik. Wist ik veel dat dit op voorhand was geregeld door Kurt en onze familie. Ze kwamen aan onze tafel staan en hebben mijn lievelingsnummer 'Nobelprijs' met veel gevoel voor mij gebracht. Ik keek al op naar de broers Wauters, maar mijn bewondering voor hen is nog groter geworden."

Mont Ventoux

"Na de opnames bleven Koen en Kris nog even babbelen", zegt Kurt. "Koen had het over de Mont Ventoux. Evi en ik keken elkaar aan. We hebben weer iets nieuws om naar uit te kijken. Volgende zomer willen we samen de Ventoux beklimmen."

14-12-2016 om 23:27 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gigi Hadid is niet langer een blondje

Gigi Hadid is niet langer een blondje

http://oi68.tinypic.com/ot2kxy.jpg

Topmodel du moment Gigi Hadid is blondine af. De 21-jarige schone ruilde haar bekende blonde lokken in voor een bruine coupe. In de hippe wijk SoHo in New York debuteerde ze haar nieuwe look voor het eerst deze week. Wij zijn fan!

Tijdens de show van Victoria's Secret paradeerde Gigi nog over de catwalk met haar kenmerkende blonde kapsel, nu gaat ze net als haar zus Bella door het leven als brunette. En we moeten het toegeven, ook met deze coupe staat ze geweldig.

14-12-2016 om 23:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trump heeft dan toch sterren voor gevonden die voor hem willen optreden

Trump heeft dan toch sterren voor gevonden die voor hem willen optreden

http://oi64.tinypic.com/2qtk9i1.jpg

Niet alleen tienerster Jackie Evancho lijkt uitverkoren te zijn om op te treden tijdens de inauguratie van Donald Trump als president van Amerika. Ook de Italiaanse tenor Andrea Bocelli komt langs, zeggen bronnen tegen TMZ.

Bocelli zou minstens een liedje komen zingen en misschien wel twee. Dat zou dan een duet met Jackie worden. De komst van Bocelli is nog niet officieel aangekondigd, in tegenstelling tot die van Jackie. De zestienjarige zangeres, bekend van America's Got Talent, gaat The Star-Spangled Banner vertolken, het volkslied van de Verenigde Staten.

In de afgelopen weken werd druk gespeculeerd welke sterren zich zouden laten overhalen om voor de nieuwe president te zingen. Het lijstje bevatte echter weinig namen omdat Trump niet erg populair is in Hollywood. Barack Obama wist vier jaar geleden nog Beyoncé en Kelly Clarkson te strikken.

14-12-2016 om 23:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.McConaughey: "Oppassen dat ik niet naast mijn schoenen begin te lopen"

McConaughey: "Oppassen dat ik niet naast mijn schoenen begin te lopen"

http://oi64.tinypic.com/2qmelbs.jpg

2016 is het jaar van Matthew McConaughey. De populariteit van de 47-jarige acteur is sinds zijn Oscaroverwinning voor 'Dallas Buyers Club' zó gestegen, dat hij er gewoon de filmrollen kan uitpikken die hij écht wil doen. Zoals de stem inspreken van koala en theaterdirecteur Buster in de animatiefilm 'Sing'. "Ik moet soms oppassen dat ik niet naast mijn schoenen begin te lopen", lacht hij.

Matthew McConaug-wie? De koning van de romcom was in Hollywood jarenlang het middelpunt van spot, maar nu heeft de acteur al lang geen introductie meer nodig. En zijn carrière ging dan wel bijna 20 jaar lang onopgemerkt voorbij, toch had hij aan werk geen gebrek. Maar tot zijn grote ergernis kreeg hij keer op keer dezelfde melige rollen aangeboden: ofwel als love interest van de girl next door, ofwel als sexy spierbundel die in elke scène zijn shirt uitdoet.

Tot hij drie jaar geleden een hallucinante transformatie onderging voor 'Dallas Buyers Club'. Hij viel liefst 21 kilo af voor de rol van de graatmagere aidspatiënt Ron Woodroof, en door zijn extreme dieet kreeg hij zelfs even last van zijn ogen. De leden van de Academy waren zo onder de indruk van zijn acteerprestatie dat ze hem een Oscar gaven.

En plots stonden de studiobonzen allemaal aan de deur om hem de ene serieuze rol na de andere aan te bieden. Matthew was ook de man die 'the hum' introduceerde in 'The Wolf of Wall Street'. De scène met Leonardo DiCaprio en McConaughey op restaurant is legendarisch. "Mijn zelfvertrouwen heeft sindsdien een enorme boost gekregen en ik vertrouw nu nóg meer op mijn buikgevoel. Ik weet precies wat ik wil doen, en waarom ik het wil doen", zegt hij zelf. "Toch moet ik soms opletten dat ik niet naast mijn schoenen begin te lopen. Gelukkig houden mijn vrienden en familie me in de gaten."

Net ietsje cooler
Nu waagt Matthew zich aan de animatiefilm 'Sing', waarin hij z'n stem geeft aan de koala Buster Moon. Eerder deed hij al mee in 'Kubo en het magische harnas'. En dat allemaal dankzij z'n kinderen. "Ik kijk veel meer naar tekenfilms nu ik zelf kinderen heb, en ik wilde aan iets meewerken dat zij graag zouden zien. Thuis heb ik mezelf nu plots een stuk populairder gemaakt. Papa is dankzij 'Kubo' en 'Sing' nu net ietsje cooler", lacht hij. "Het was ook easy. Ik kon elke ochtend in mijn vuile kleren naar het werk, ik zat toch de hele dag in de opnamestudio. Veel kan er trouwens niet mislopen in zo'n hokje - hier en daar wat zingen, roepen en fluisteren - en als het niet goed zit dan doe je het gewoon opnieuw. Ik heb er immens van genoten. Ik ben 47 en heb al zo veel dramafilms gemaakt. Soms is het zó tof om weer eventjes als een 8-jarige te denken."

De Texaan blikte dit jaar liefst vier films in (naast 'Kubo en het magische harnas' en 'Sing' is hij ook te zien in 'Free State of Jones' en 'Gold'), maar zo'n drukke agenda betekent niet dat hij zijn gezin minder ziet. Zijn vrouw Camila en hun drie kinderen reizen altijd met hem mee wanneer hij naar het buitenland moet. "Ons gezin houdt er een niet-alledaags leven op na. We beseffen allemaal dat we het thuis goed hebben en we ons nergens zorgen over moeten maken. Ook als we op vakantie gaan, nemen we de kinderen mee naar exotische bestemmingen, zoals Thailand. Hun paspoorten staan al boordevol stempels van verre landen. Ze maken veel nieuwe dingen mee, leren elke dag iets bij en ontmoeten wereldwijd een heleboel interessante mensen in allerlei verschillende kleuren, vormen en talen. Elke reis is een avontuur voor hen."

Kwieke mama
Omdat het gezin McConaughey zo vaak reist, genieten ze des te meer van qualitytime wanneer ze wél thuis zijn. "De perfecte date met mijn vrouw? Gezellig thuisblijven en samen koken. We gaan maar één keer om de drie maanden op restaurant omdat we de beste avonden in onze eigen keuken doorbrengen. De keuken is de belangrijkste plek in ons huis." Maar McConaughey zou geen echte Texaan zijn als hij niet van barbecueën hield. "Er gaat niets boven een dikke lap ribeye-steak en een goed glas Italiaanse rode wijn. Op vrijdagavond grillen en eten we buiten. De kinderen vinden het geweldig, want dan mogen ze de hele avond opblijven en buiten spelen. (lacht)"

Zijn familie - onder wie zijn kwieke mama van 84 - is het allerbelangrijkste in zijn leven. De Hollywoodster mag dan al een eind in de 40 zijn, mama Kay heeft nog steeds een dikke vinger in de pap. "Het maakt niet uit wat ze zegt of doet, zij is de koningin. Ma krijgt altijd wat ze vraagt." Bovendien is ze ook haar wilde haren nog lang niet kwijt. Zo zette ze met Thanksgiving stevig de bloemetjes buiten. "Ma ging een uur na ons naar bed, maar ze was wel een uur voor iedereen weer wakker. Ik weet niet hoe ze het doet, want we hadden die avond serieus doorgefeest."

Grote held
Volgens McConaughey waren zijn ouders niet echt streng, maar vonden ze het wel belangrijk dat de weinige regels die ze in huis hadden te allen tijde werden gerespecteerd. "Mijn ouders hebben ons nooit gepusht, maar ze vonden het wel belangrijk dat mijn broers en ik harde werkers waren. Hun enige wens was dat we allemaal zouden uitgroeien tot fatsoenlijke en respectvolle jongemannen die zich netjes zouden gedragen zodra we het nest verlieten. Dat is precies wat Camila en ik voor onze kinderen willen. We zouden hen nooit pushen om iets te doen waar ze helemaal geen zin in hebben. Dat werkt toch niet."

McConaughey hoopt dat zijn kinderen hem op een dag als hun held zullen beschouwen, maar zijn eigen held is al van kinds af zijn grote broer Pat. Hij glundert wanneer hij over hem vertelt. "Pat is zeven jaar ouder dan ik. Hij was in mijn ogen cooler dan James Dean. Ik werd als jong kereltje zowat elke dag op de bus gepest, tot mijn broer ooit de bus aan de kant heeft laten zetten om de pestkoppen hun vet te geven. Ze hebben me sindsdien geen enkele keer meer lastiggevallen! (lacht)"

14-12-2016 om 23:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lente van de comebacks op uw tv (en enkele nieuwigheden)

Lente van de comebacks op uw tv (en enkele nieuwigheden)

http://oi67.tinypic.com/16jnina.jpg

Met de terugkeer van 'De Drie Wijzen' en Chris Van den Durpel en z'n typetjes, wordt het de lente van de comebacks op uw tv. De drie grote zenders plannen succestitels weer in en vullen ze voorzichtig aan met nieuwe programma's. Eén en VTM vieren in januari maar heel even door, om dan al aan hun voorjaarsoffensief te beginnen. VIER start er pas in februari mee.

De langverwachte terugkeer van Firmin en co

Opvallende nieuwigheid in het nieuwe schema van VTM: de familiezender zet 'De Keuken van Sofie' en 'De Buurtpolitie' even aan de kant en pakt uit met Ligt er flan op de Mont Blanc?. De winterversie van 'Is er wifi in Tahiti?' wordt ook gepresenteerd door Niels Destadsbader. Op woensdag keren Kamiel Spiessens en Firmin terug in Allemaal Chris, een nieuwe typetjesshow van Chris Van den Durpel (foto). Na 'VTM Nieuws' en 'Familie' kiest de zender voor een mix van succesvolle en vertrouwde programma's.

Op maandag is er weer Liefde voor Muziek, deze keer met onder anderen Clouseau, Bart Peeters en Natalia. Op dinsdag en donderdag komt er een nieuw seizoen van Mijn Pop-uprestaurant!, aan elkaar gepraat door Evi Hanssen. Op vrijdagavond gaat VTM eerst op zoek naar The Band in de jongensversie van 'K3 Zoekt K3'. Daarna volgt een nieuwe reeks van The Voice Kids.

De zender pakt ook uit met een nieuw seizoen van Kroongetuigen en De Zonen van Van As. Op dinsdag zijn er nieuwe afleveringen van Alloo Bij... met onder anderen Christoff, Goedele en Jan Jambon. En er is de docuserie van Koen Wauters rond het afscheid van Tom Boonen. Ook met de fictiereeks Amigo's - waarin Johny Voners, Kürt Rogiers en Sandrine André meespelen, wil vtm het publiek bedienen.

Vooral straf najaar verderzetten

Eén blijft dé Vlaamse zender met het miljoenenpubliek. Denk maar aan 'Sorry voor Alles', 'Als de dijken breken' en 'Spoed 24/7'. Aan de Reyerslaan willen ze dat succes na nieuwjaar verderzetten, met onder anderen Kobe Ilsen en Danira Boukhriss Terkessidis (foto) als jong tv-geweld. De zender morrelt uiteraard niet aan het betonblok 'Dagelijkse kost', 'Blokken', 'Journaal', 'Iedereen Beroemd' en 'Thuis'.

In de late avond mag Lieven Van Gils weer uitpakken met zijn dagelijkse talkshow Van Gils & Gasten. Vanaf 9 januari brengt Eén Kroonprinsen, over vier jonge veldrijders - onder wie Wout Van Aert - die strijden om de troon in hun sport. Op maandag wordt 'Als de dijken breken' opgevolgd door De Klas, met lesgevers Danira Boukhriss en Otto-Jan Ham. Op woensdag komt na 'De Fiscus' eerst het nieuwe Wonen.TV met Marcel Vanthilt, gevolgd door een nieuwe reeks Over Eten met Danira en Kobe Ilsen. Ook Pano keert terug. 'De Allesweter' wordt op donderdag opgevolgd door Mag ik u kussen? met Bart Peeters. Eén pakt ook uit met een docusportreeks over de Etixx-Quick.Step-ploeg met onder anderen Tom Boonen.

Zondagavond blijft een speerpunt voor de zender. Na 'Kalmte Kan U Redden' lanceert Eén het iconische De Drie Wijzen met gastheer Kobe Ilsen. De prestigereeks op zondag is Beau Séjour. Later in het voorjaar mag Jeroen Meus weer op wereldreis in Goed Volk en is er op zondagavond weer Kuifje Tom in Reizen Waes. Het derde seizoen van 'Eigen Kweek' zal nog niet meteen worden uitgezonden.

Uitpakken met 'De Mol' en 'Chaussée d'Amour'

Wat 'De Slimste Mens ter Wereld' dit najaar voor VIER betekent, moet De Mol volgende lente opnieuw doen: de kleinste van de drie grote zenders op koers houden. VIER bouwt ook in het voorjaar zijn schema gestaag verder uit met programma's die hun waarde hebben bewezen, aangevuld met een paar nieuwe titels. 'De Mol' moet dé publiekstrekker van VIER worden. Na een haast legendarische comeback dit jaar, komt er uiteraard een vervolg. Gilles Van Bouwel bleek de geniale saboteur in het programma dat na 13 jaar tv-slaap succesvol werd geüpdatet, en met Gilles De Coster werd een prima vervanger gevonden voor Michiel Devlieger.

Chaussée d'Amour, de wat aangebrande dramareeks met een rauw randje, moet dan weer 'Callboys' doen vergeten. Ook nieuw is de datingshow Hotel Römantiek, over liefde tussen bejaarden. Het humoristische Auwch deed het in het voorjaar erg goed en krijgt dus een vervolg. Mogelijk wordt de reeks opnieuw gekoppeld aan 'De Mol'. In het lenteschema is ook plaats voor nieuwe reeksen van 't Is gebeurd, het fijne rariteitenkabinet The Sky Is The Limit met heel wat nieuwe miljonairs, en het hardedealsprogramma Stukken van Mensen met Evy Gruyaert.

Voor 'Kroost' en 'Karen & De Coster' is er geen vervolg voorzien. Later in het voorjaar pakt de zender ook nog uit met Het Zijn Net Mensen, Topdokters en Jani Gaat. Wellicht komt daar ook het nieuwe programma Job Interview bij.

14-12-2016 om 23:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

"Kristel werkt nu drie keer zo hard als ervoor"

http://oi64.tinypic.com/2s94wmw.jpg

De feestdagen bezorgen Gene Thomas (44) een dubbel gevoel. Enerzijds is hij dol op de gezelligheid, anderzijds wordt hij geconfronteerd met het gemis van zijn vader. Gelukkig vindt hij steun bij zijn gezin, al heeft zijn vrouw Kristel het niet minder druk nu ze niet meer zingt bij K3.

Kristel vertelde eerder dit jaar dat ze het niet breed had tijdens haar jeugd. Gene groeide op in een 'gemiddelde' familie, zegt hij in Story. "Mama was huisvrouw, papa had zijn eigen bedrijf in ramen en deuren. Hij werkte heel hard, waardoor we ons een mooi huis en een toffe wagen konden veroorloven. We hebben altijd goed geleefd. Nadat papa op mijn vijftiende stierf aan longkanker, moesten we het wel met minder stellen." De vader van Gene is nog steeds aanwezig in het leven van de zanger. "In gedachten praat ik nog elke dag met hem. En ik draag een ketting met zijn ring, daardoor heb ik het gevoel dat hij nog steeds bij me is. (stilte) Zo'n gemis slijt niet, maar ik kan het dan ook heel moeilijk loslaten. En hoe ouder ik word, hoe meer ik eronder lijd. De eindejaarsperiode is extra zwaar."

Ook Kristel verloor haar papa aan kanker. Maakt dat hun relatie sterker? "We weten in elk geval allebei wat het is om een dierbare te verliezen. Kristel en ik kunnen gelukkig heel open over onze emoties praten. Als er iets op ons hart ligt, moet dat er meteen uit. Ik denk dat dat een van de sterktes is van onze relatie. Daarnaast delen we ook een heleboel interesses en voorkeuren. Niet onbelangrijk, want extremen werken niet in een relatie. Maar Kristel maakt me intussen al zestien jaar gelukkig. Zij is zowel vanbinnen als vanbuiten een ontzettend mooie vrouw."

Al heeft Kristel het nu ze manager is van K3 niet minder druk dan toen ze zelf nog een K3-tje was. "We hebben allebei onregelmatige uren, maar de momenten waarop we samen zijn, beleven we des te intenser. Al zijn die inderdaad best schaars: als manager van K3 werkt Kristel nog drie keer zo hard als voordien."

14-12-2016 om 11:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
13-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als Disney het verzon, geen kat die het geloofde

Als Disney het verzon, geen kat die het geloofde

http://oi63.tinypic.com/209k2fp.jpg

Heroïneverslaafde, dakloze dief wordt dankzij de liefde voor een gewond katje miljonair. Mocht Disney het verzinnen, je gelooft het niet. En toch is dat het waargebeurde levensverhaal van de Brit James Bowen. Zes boeken schreef hij al over zijn leven en het werden stuk voor stuk bestsellers. Het eerste, 'A Street Cat Named Bob', is nu verfilmd en komt op 21 december bij ons in de zalen.

James Bowen is achttien wanneer hij in 1997 uit Australië, waar hij met zijn moeder woonde, terugkeert naar zijn geboortegrond Engeland. De jonge goth - zwarte kleren, bleek vel, zwaar gemoed - trekt in bij zijn zus, krijgt ruzie met zijn schoonbroer en belandt op de straten van Londen. Een ellendig leven, zeker als je ADHD hebt en manisch depressief bent. Troost vindt hij in heroïne, wat zijn leven natuurlijk alleen maar ellendiger maakt. Bowen gaat stelen, vooral in Marks & Spencer, en verkoopt de spullen om drugs te scoren. Tot hij wordt gearresteerd. Hij wordt niet opgesloten, maar moet een ontwenningscursus volgen. Hij krijgt, na tien jaar dakloosheid, ook een appartement toegewezen. De heroïne vervangt hij door methadon, het stelen door gitaarspelen op straat.

Bestseller

Op een avond zit er een rosse kat te janken aan de deur van zijn appartement. Bowen neemt de kater in huis, noemt hem Bob - naar Killer Bob uit de tv-serie 'Twin Peaks' - en neemt de poes ook mee als hij bij Covent Garden en Picadilly Circus gaat busken. Met Bob erbij ligt er niet alleen meer geld in de pet van Bowen, de zorg voor het beest geeft zijn leven ook richting. Hij raakt zelfs van de methadon af. Filmpjes van het aandoenlijke duo - Bob zit meestal op Bowens schouder - verschijnen nu op YouTube. Toeristen willen met het stel op de foto, Bob heeft zelfs geleerd om hen high fives te geven. In Londen kent bijna iedereen de twee nu.

En daarom staat er plots een literair agent voor de deur van de ex-dakloze. Of hij van zijn levensverhaal geen boek wil maken? Ja dus.

13-12-2016 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijk Astrid en Bram: "1.500 euro per nacht"

Huwelijk Astrid en Bram: "1.500 euro per nacht"

http://oi67.tinypic.com/2ykgx80.jpg

Vorige week stapte Astrid Nuyens (33) in alle stilte in het huwelijk met haar vriend Bram Coppens (36). De locatie was een luxeresort in de Caraïben. Dag Allemaal rekende het prijskaartje uit: 1.500 euro per nacht.

Het Amanyara-resort is geen onbekende bij de sterren. De omgeving van het hotel is werelderfgoed: een azuurblauwe zee en ongerepte natuur met kilometerlange riffen. Bruce Willis is er vaste klant, Dries Mertens ging er op huwelijkreis met zijn Katrin en ook Jennifer Garner en Ben Affleck zijn er getrouwd. Al hopen we dat Astrid meer geluk heeft dan dat koppel.

Zo'n luxe brengt natuurlijk ook een serieus prijskaartje met zich mee. Voor één nacht met ontbijt betaal je bij Amanyara al snel 1.500 euro, en het koppel verbleef er tien nachten. Hotelkosten alleen kwamen dus uit op zo'n 15.000 euro. Natuurlijk waren er verder niet zo veel andere kosten; Bram en Astrid hadden geen gasten uitgenodigd. "Later doen we wel iets groters in België", klikt het. "Een bruiloft in meerdere afleveringen."

13-12-2016 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook dag 13 van 's werelds meest sexy adventskalender wil je niet gemist hebben

Ook dag 13 van 's werelds meest sexy adventskalender wil je niet gemist hebben

http://oi68.tinypic.com/s5adev.jpg

Dag 13 alweer van de intussen wereldvermaarde, sexy adventskalender van LOVE Magazine. Aan de beurt is het 25-jarige Portugese Victoria's Secrets model Sara Sampaio. Haar sensuele danskunsten - op de tonen van This is what you came for (Calvin Harris en Rihanna) - worden stijlvol in beeld gebracht door regisseur Hype Williams, bijgestaan door styliste Lysa Cooper.

Het is een feestelijke aftelling naar Kerstmis, die liefdesclips van LOVE Magazine. De vorige twaalf dagen waren al goed voor 35 miljoen views. De teaser in november - ook al geregisseerd door Hype Williams - vergaarde in een etmaal 1,2 miljoen views. Om maar te zeggen: hier is een publiek voor.

Over het Kanaal kunnen ze er alvast niet genoeg van krijgen. En al zeker niet van deze sensationele Sara Sampaio, wier uitdagende moves aardig combineren met haar sexy badpak. Een beetje welgekomen kerstwarmte waait zomaar de huiskamer binnen!

Het is plezierig en spannend uitkijken naar de komende dagen. De modellen van de vorige dagen vind je in de link hieronder.

13-12-2016 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stan Van Samang wordt vader: "Wij verwachten een klein Van Samangske"

Stan Van Samang wordt vader: "Wij verwachten een klein Van Samangske"

http://oi63.tinypic.com/sepoa0.jpg

Stan Van Samang (37) en zijn vriendin Barbara (31) ­verwachten hun eerste kind. De zanger bevestigt het nieuws, maar benadrukt dat de zwangerschap nog erg pril is. Dat de kleine Van Samang ontzettend welkom is, spreekt voor zich. "Ik heb twee petekindjes, dus ik heb al wat kunnen oefenen. Ik denk dat ik een goede papa zal zijn."

Net voor zijn Sportpaleis-­concerten verklapte Stan nog dat hij volop in de verbouwingen zit. Nu weten we dat in die plannen al zeker één kinderkamer is opgenomen. Rond de start van de festivalzomer breidt de familie-Van ­Samang uit: na dertien jaar samen huppelt er weldra een nakomeling rond in Wijgmaal. "Ik wil nog een beetje voorzichtig zijn", klinkt het. "Want alles is nog pril. Maar in ons geval is zulk nieuws moeilijk stil te houden."

13-12-2016 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'La La Land' sleept meeste nominaties Golden Globes in de wacht

'La La Land' sleept meeste nominaties Golden Globes in de wacht

http://oi66.tinypic.com/o9lidl.jpg

De muzikale romance 'La La Land', een ode aan Los Angeles, is met zeven nominaties, waaronder die voor beste film, de favoriet voor de Golden Globes. Vandaag werden de nominaties voor de Globes, de prijzen toegekend door de buitenlandse filmpers, bekendgemaakt. Er worden traditioneel Globes toegekend voor films én tv-reeksen. Het filmgedeelte wordt dan weer opgesplitst in "drama" en "musical/komedie". Op 8 januari worden in Beverly Hills de winnaars bekendgemaakt.

Voor het beste drama komen onder andere 'Manchester by the Sea' (vijf nominaties in totaal) en de indie-film 'Moonlight' (zes) in aanmerking. De andere nominaties zijn voor 'Hacksaw Ridge' van Mel Gibson, 'Hell or High Water' en 'Lion'.

Als beste komedie krijgt 'La La Land' concurrentie van de biografie 'Florence Foster Jenkins' met Meryl Streep als van alle talent gespeende operazangeres. De andere kanshebbers zijn 'Deadpool', 'Sing Street' en '20th century women'. Voor de op haar huid geschreven rol werd Streep uiteraard genomineerd. Maar ook Annette Benning ('20th Century Women') en Emma Stone ('La La Land') zijn hier in de running.

De verontwaarding verleden jaar over het niet-selecteren van Afro-Amerikaanse of andere niet-blanke acteurs voor de Oscars heeft er dan weer voor gezorgd dat van de weeromstuit dit jaar voor de Globes 7 van de 30 acteursnominaties naar "colored people' zijn gegaan.

In de categorie Foreign Language zijn onze buren aan het feest, met een Duitse nominatie voor 'Toni Erdmann' en twee Franse, voor 'Elle' van de Nederlander Paul Verhoeven en, 'Divines' van Houda Benyamina. De andere twee films zijn 'The Salesman' van Asghar Farhadi (Iran) en het Chileense 'Neruda'.

'La La Land' is een musical over een jazzpianist en een actrice. Niet alleen hoofdrolspelers Ryan Gosling en Emma Stone maken kans op een beeldje, ook regisseur Damien Chazelle is genomineerd.

'Moonlight' is een drama over een donkere tiener die opgroeit in een achterstandswijk in Miami. Regisseur Barry Jenkins is zowel genomineerd voor beste regie als beste scenario. Acteur Mahershala Ali, bekend van hitseries 'House of Cards' en "Luke Cage", is genomineerd voor beste bijrol in een dramafilm.

Verrassing voorts bij de nominaties voor de animatiefilm: daar werd 'Finding Dory', ondanks het enorme succes aan de kassa, niet in de lijst opgevist.

'Game of Thrones' doet weer mee in de strijd om beste dramatische tv-reeks. Concurrenten zijn 'Westworld', 'Stranger Things', 'This is Us' en 'The Crown'.

13-12-2016 om 09:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bel doet het niet, hek kan niet op slot en bewaker kan niets zien: beveiliging kasteel Laken is lachertje

Bel doet het niet, hek kan niet op slot en bewaker kan niets zien: beveiliging kasteel Laken is lachertje

http://oi67.tinypic.com/iyd4c7.jpg

Een kapotte bel, een verblinde nachtwaker en een duwtje tegen de poort. Meer heeft een gestoorde man niet nodig gehad om het domein van het kasteel van Laken binnen te dringen. Leden van het Veiligheidsdetachement hebben om dringende aanpassingen gevraagd. "Ook elders moet de regering met spoed de veiligheid verbeteren", luidt het bij ACOD.

Begin oktober 2015. De Turkse president Recep Tayyip Erdogan is op bezoek in ons land en dat gebeurt niet zonder slag of stoot. Letterlijk. De Turkse en Belgische veiligheidsmensen gaan niet alleen verbaal met elkaar in de clinch, het komt zelfs tot een elleboogstoot en een tackle. Na een bezoek aan koning Filip, op het kasteel van Laken, beschadigt de autocolonne van Erdogan ook de voet die het hek aan de grond moet vastzetten. Een reparatie blijft achterwege. Met alle gevolgen vandien, blijkt uit getuigenissen van goed ingelichte bronnen

Zo trekt twee maanden later een psychisch gestoorde man naar het kasteel. Hij wil de koning spreken. Beleefd belt hij aan, maar een reactie blijft uit. Daarom belt hij nog een tweede keer aan. Ook nu zonder resultaat. Geen wonder, zo blijkt: de bel is stuk. Van ongeduld duwt hij dan maar tegen het hek, dat tot zijn verbazing vlotjes openzwaait. In geen tijd huppelt hij het domein in. De bewaking van dienst ziet hem niet, omdat autolichten weerkaatsen op het glas van het wachtlokaal en er buiten onvoldoende verlichting is voorzien. Bovendien zit hij achter te hoog opgestelde beeldschermen. Even later wordt de gestoorde man toch nog opgemerkt en verwijderd.

Bizar

"Na dit bizarre, maar ernstige incident hebben de leden van het Veiligheidsdetachement bij de Koninklijke Paleizen (VDKP) gevraagd om o.a. de bel te herstellen, schijnwerpers te plaatsen, het wachtlokaal aan te passen en het erehek te onderhouden", zegt Kamerlid Nawal Ben Hamou (PS), die de zaak van nabij volgt en er de premier onlangs over interpelleerde. Charles Michel laat weten dat de regering "kennis heeft genomen van de bekommernissen" en alles heeft laten evalueren. "Het deel van de studie over de infrastructuur is naar het koninklijk paleis gestuurd", zegt hij.

Maatregelen

Dat bevestigt het paleis. "Er zijn maatregelen voorgesteld", aldus woordvoerster Rafike Yilmaz.  

Volgens ACOD-afgevaardigde Marc Duplessis zijn echter nog niet alle werken uitgevoerd. "De bewaking van de koning verloopt prima, maar extra middelen zijn nog nodig. Net als extra mankracht", zegt hij. "Het wordt dringend tijd dat de regering zich ook op andere plaatsen gaat bezighouden met de infrastructuur, zodat de politiemensen correct en in alle veiligheid kunnen werken. Denk maar onder meer aan de brandincidenten die er zijn geweest in de kazerne in Etterbeek, ondanks veiligheidsaanbevelingen."

12-12-2016 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanavond starten finaleweken 'Slimste Mens': "Hier moet iemand naar kijken die gestudeerd heeft, zei ik tegen verpleegster"

Vanavond starten finaleweken 'Slimste Mens': "Hier moet iemand naar kijken die gestudeerd heeft, zei ik tegen verpleegster"

http://oi63.tinypic.com/imm2rd.jpg

Vanavond beginnen de finaleweken van de 'Slimste Mens'. Geluksvogel van dienst is Joris Hessels, die aan twee deelnames voldoende had om de handschoen op te nemen tegen de beste negen kandidaten. Zijn tegenstanders heten Jan Jaap van der Wal en Louis Talpe, die als 'lucky loser' opgevist wordt.

Als voorsmaakje ziet u hier alvast een fragment waarin jurylid Marc-Marie Huijbregts in geuren en kleuren uitlegt hoe tijdens een improvisatieopdracht "een pin in zijn pols terechtkwam". "Ik zei tegen de verpleegster dat een arts er moest naar kijken, iemand die gestudeerd heeft", klinkt het.

Zonder al te grote ongelukken stevenen we op een vrouwelijk onderonsje af. Olga Leyers en Eva De Roo staken er immers met kop en schouders bovenuit. Enkel Gilles Van Bouwel kan stoorzender spelen. Op 22 december kennen we 'De Slimste Mens ter Wereld 2016'.

12-12-2016 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!