Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

08-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op babybezoek bij Lesley-Ann Poppe: "Kevin is kampioen pampers verversen"

Op babybezoek bij Lesley-Ann Poppe: "Kevin is kampioen pampers verversen"

http://oi65.tinypic.com/2q9gm54.jpg

Hun zoontje Gabriël is nog geen drie weken oud, maar mama Lesley-Ann Poppe en papa Kevin ontvingen gisteren met veel plezier onze videoreporter op hun appartement in Antwerpen. Het koppel is dolgelukkig met hun kleine spruit, en laat dat maar wat graag zien.

08-12-2016 om 11:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss België heeft geen jurk voor Miss World en jij kan haar helpen

Miss België heeft geen jurk voor Miss World en jij kan haar helpen

http://oi66.tinypic.com/jra9p5.jpg

Wie helpt Miss België? Lenty Frans vertoeft momenteel in Washington D.C. in aanloop naar de Miss World-verkiezing maar kampt met een vestimentair probleem. De 22-jarige Antwerpse zou er vrijdagochtend willen aantreden in een specifiek kleedje, maar DHL krijgt het kleinood niet meer tijdig ter plaatse.

Het comité hoopt nu dat een landgenoot of landgenote het unieke stuk alsnog ter plekke krijgt. "We zoeken een lezer van HLN.be die morgen naar Washington vliegt en die het kleedje zou willen meenemen", aldus voorzitster Darline Devos.

"Als tegenprestatie wacht onze redder niet enkel een kus van Lenty maar ook een flinke traktatie van onze organisatie." Het pakje in kwestie meet 30 op 30 centimeter, is een paar centimeters dik en weegt zo'n twee kilo.

Wie onze Miss en de natie wil helpen mag contact opnemen via het nummer 0473/32.30.93.

06-12-2016 om 22:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Francesca Vanthielen gooit carrière over andere boeg

Francesca Vanthielen gooit carrière over andere boeg

http://oi67.tinypic.com/2gxh7qv.jpg

De Vlaamse actrice en presentatrice Francesca Vanthielen gaat binnenkort aan de slag bij de communicatieafdeling van Unia, het voormalige Centrum voor Gelijke Kansen. Dat schrijft Knack dinsdagavond. Het nieuws wordt ook bevestigd door Bram Sebrechts, woordvoerder bij Unia. "Vanthielen heeft alle etappes van het sollicitatieproces doorlopen, en zij kwam als meest geschikte kandidate uit de bus", aldus Sebrechts.

Vanthielen zal bij Unia acht maanden lang vooral coördinerende, administratieve en ondersteunende aspecten van de communicatie op zich nemen.

06-12-2016 om 22:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandelijkse alcohol- en drugstesten voor Brad Pitt als hij kinderen wil zien

Maandelijkse alcohol- en drugstesten voor Brad Pitt als hij kinderen wil zien

http://oi64.tinypic.com/1z6s11d.jpg

Brad moet minimaal vier keer per maand steekproefsgewijs alcohol- en drugstesten ondergaan om in aanmerking te komen voor een bezoekregeling met zijn kinderen. Dit blijkt uit een overeenkomst die hij met zijn ex Angelina Jolie heeft opgesteld.

Brad Pitt wordt daarnaast afhankelijk van een therapeut die bepaalt hoe vaak de acteur zijn eigen kinderen mag zien. Deze therapeut Ian Russ uit Californië is specialist op het gebied van voogdijkwesties. Volgens TMZ duikt zijn naam op in documenten die door Angelina Jolie zijn ingediend bij de rechtbank. De twee ex-partners zijn het in oktober eens geworden over de voorwaarden van de bezoekregeling.

Uit de overeenkomst blijkt dat de therapeut inspraak krijgt over de frequentie van het bezoek en de daarbij behorende spelregels. Brad Pitt en Angelina gaan daarnaast in groepstherapie met hun zes kinderen. De overeenkomst is geldig tot de rechtbank anders beslist of als beide exen het eens worden over een wijziging. De rechtbank heeft de regeling vandaag ondertekend.

06-12-2016 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mama Steve Tielens is het beu: "Een tiran? Hij is te braaf, ja!"

Mama Steve Tielens is het beu: "Een tiran? Hij is te braaf, ja!"

http://oi67.tinypic.com/28tkoqd.jpg

"Monique, kuis die hondendrol op!" Het meest opvallende (en meest bazige) personage uit The Show Must Go On is ongetwijfeld charmezanger Steve Tielens. Vlaanderen kan hem niet echt pruimen: het regent negatieve reacties. En daar is zijn mama Adeline (66) niet blij mee: "Steve is een teddybeer", vertelt ze in Dag Allemaal.

Het beeld dat Vlaanderen van Steve Tielens heeft - een respectloze tiran - strookt absoluut niet met de werkelijkheid, aldus mama Adeline. "Ik word vaak aangesproken over zijn houding tegenover Monique. Een moderne slavin, noemen ze haar. Ik zeg dan altijd: 'Mannekes, gijlie weet daar niks van!' zij zet hém ook geregeld op zijn plaats, hoor. Maar dát laten ze op tv nooit zien. Plezant is dat niet, maar... Al met al is dit reclame voor Steve, hé. Iedereen weet nu wie hij is."

Monique wordt volgens haar veel beter behandeld dan het lijkt. "Door heel onze familie zelfs. Ze komt zelfs Kerstmis bij mij vieren. En wat die veters of hondendrollen betreft, dat menske doet dat uit eigen beweging. Omdat ze zo'n groot hart heeft. Wat had er anders moeten gebeuren? Steve was alleen thuis toen de hond zijn boodschap deed. Dus heeft Monique het vuilblik maar genomen."

Zin in haar leven
"Monique heeft al veel meegemaakt. Haar man is overleden. Ze heeft een dochter en een kleindochter, maar die mag ze niet zien. Natuurlijk ziet ze daarvan af. Door met Steve op trot te gaan heeft haar leven weer zin gekregen. Daarbij, ze doet ook veel voor míj. Als ik ziek ben, hoef ik maar te bellen en ze staat voor me klaar, de schat."

De Steve op tv is dus niet de Steve die Adeline kent. "Bijlange niet. En ik kan het weten, want ík heb hem op de wereld gezet. Ik ben heel fier op mijn jongen, het was altijd al een kapoentje, maar heel lief. Ik ben er ooit eens mee naar de spoed moeten gaan: Steve was de mannen van de vuilniskar aan 't helpen, hij pakte een zak op en daar stak een stuk glas uit. Zijn bil lag helemaal open en moest genaaid worden. Onze Steve is een brave jongen. Te braaf, vind ik zelfs. En met te braaf zijn vaart een mens soms raar. Maar wie ben ik om dat te zeggen? Hij heeft dat van mij."

06-12-2016 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Romantiek in Thuis: Frank en Simonneke zijn terug samen

Romantiek in Thuis: Frank en Simonneke zijn terug samen

http://oi63.tinypic.com/2j4o93p.jpg

Thuis-fans voelden het al even aankomen: Frank en zijn 'Suske' willen terug als koppel door het leven gaan. De twee groeiden uit elkaar nadat hun zoon Franky had opgebiecht voortaan als Kaat door het leven te willen gaan. Maar na een kortstondige affaire met Waldek besefte Simonneke de laatste weken dat ze Frank altijd graag zal blijven zien.

Toen Simonneke vanavond voorstelde dat Frank mocht blijven slapen, wisten de kijkers hoe laat het was. "Als je wil mag je na 't eten hier blijven, deze nacht, en de volgende nacht. Ik mis u hier in huis, Frank." En ook Frank wist wat zijn Suske bedoelde. "Bedoel je dat ik hier terug mag komen wonen?" Wanneer Simonne even naar de keuken ging, kon hij zijn vreugde niet stilhouden: "Ik heb ze terug, godmiljaar, ik heb ze terug!"

"Vanaf dag één dat het oerkoppel Frank en Simonne door deze relatiecrisis ging, wisten we dat het verhaal hen op een dag terug samen zou brengen," zegt producer Hans Roggen. "Wanneer precies dat wisten we toen nog niet, maar dat het zou gebeuren: dat wel. De vele gebeurtenissen op hun pad zoals de aanvaarding van zijn dochter Kaat, het overlijden van Yvette en de kortstondige relatie van Simonne en Waldek maakten het misschien niet gemakkelijk voor Frank en Simonne. Maar echte liefde en het voor elkaar bestemd zijn, lijken dan toch te leiden tot eeuwig samenzijn."

06-12-2016 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.92-jarige Aznavour neemt in stijl afscheid van Belgisch publiek

92-jarige Aznavour neemt in stijl afscheid van Belgisch publiek

http://oi68.tinypic.com/2ym643t.jpg

In de Antwerpse Lotto Arena heeft de Franse chansonnier Charles Aznavour zondagavond afscheid genomen van zijn Belgische publiek. 92 jaar is hij intussen, maar dat weerhield Aznavour er niet van om meer dan anderhalf uur lang - zonder pauze - zijn massaal aanwezige fans te onderhouden met zijn grootste hits van de voorbije halve eeuw. De levende legende bleek ook nog verbazingwekkend goed bij stem te zijn en durfde zelfs nog af en toe een danspasje aan.

Aznavour, zelf van Armeense origine, begon met het meer dan ooit actuele "Les émigrants" en verontschuldigde zich preventief voor de enkele foutjes die hij tijdens zijn gala-avond zou maken. "Als je 92 lentes telt, zie je niet zo goed meer, hoor je niet zo goed meer en herinner je je teksten niet zo goed meer", gaf hij met de glimlach toe. Dat de man soms een autocue nodig had, stoorde het publiek echter geenszins. Ze genoten met volle teugen van doorleefde versies van "Sa jeunesse", "Il faut savoir" en "Parce que", een van zijn oudste nummers.

Al tijdens het concert probeerden enkele vrouwelijke fans tot bij het podium te geraken met een bloemenruiker of een briefje en na de slotnummers "La bohème" en "Emmenez-moi" was er geen houden meer aan. Een honderdtal mensen baande zich een weg naar voren om Aznavour een laatste keer van nabij uit te wuiven, terwijl de rest van het publiek de nestor van het Franse chanson een passende staande ovatie gaf. De organisatoren hadden het vooraf immers over het vermoedelijk laatste concert van Aznavour op Belgische bodem. Of hij er nu effectief mee zal kappen, blijft echter een vraagteken.

05-12-2016 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama eert Al Pacino en The Eagles

Obama eert Al Pacino en The Eagles

http://oi66.tinypic.com/ezmvq9.jpg

Onder meer Al Pacino en 'The Eagles' zijn dit weekend geëerd met de Kennedy Center Honor medaille, een onderscheiding voor artiesten die een bijdrage hebben geleverd aan de Amerikaanse cultuur.

De medailles werden zaterdag uitgereikt aan Pacino, The Eagles en drie andere artiesten: de Argentijnse pianiste Martha Argerich, gospel- en blueszangeres Mavis Staples en muzikant James Taylor. De penning werd opgespeld door de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry. Zondag werden de artiesten in het bijzijn van het presidentiële echtpaar Obama in het zonnetje gezet in het Kennedy Center in New York.

De ontvangers van de medailles werden daar toegesproken door collega-artiesten. Bobby Cannavale zei volgens USA Today over Al Pacino dat er de afgelopen vijftig jaar geen acteur is geweest die niet is beïnvloed door de 'The Godfather'-ster. Kevin Spacey noemde hem een cultuur-icoon en Sean Penn speculeerde dat de acteur een lach brengt op het gezicht van de acteergoden.

De avond werd gepresenteerd door Stephen Colbert, die verklaarde dat het land blij mocht zijn om een leider te hebben die passioneel, intelligent en respectvol was. Toen president Obama het applaus dat daarop volgde staand in ontvangst nam, grapte de voormalig 'The Colbert Report'-presentator: "Ik weet niet waarom u opstond, ik had het over Michelle."

05-12-2016 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.El Arbi en Fallah transformeren Matteo Simoni in Marokkaanse 'Patser'

El Arbi en Fallah transformeren Matteo Simoni in Marokkaanse 'Patser'

http://oi63.tinypic.com/1zee72w.jpg

Acteur Matteo Simoni (29) gaat voor de nieuwe film van Adil El Arbi en Bilall Fallah in de huid kruipen van een Marokkaans-Antwerps boefje. "We gaan van Matteo een echte Marokkaan maken", aldus de regisseurs enthousiast in de Mediahuis-kranten.

'Patser' wordt het verhaal van vier Antwerpse boefjes van Marokkaanse origine. Het viertal ontketent een ware bendeoorlog door een lading Colombiaanse drugs te stelen. Dat klinkt spannend en dat wordt het ongetwijfeld ook. "Het wordt een huwelijk tussen Quentin Tarantino en Martin Scorsese", aldus Adil El Arbi.

Voor een van de vier hoofdrollen heeft het regisseursduo Matteo Simoni kunnen strikken. El Arbi, Fallah en Simoni kennen elkaar al jaren. "Van toen wij nog studenten waren en Matteo nog niet zo bekend was", klinkt het. "Hij was fan van onze film 'Broeders'. Toen al hebben we gezegd: wij gaan ooit samenwerken." En nu wordt dat dus in praktijk omgezet. Niet helemaal verrassend, want Simoni ging een half jaar geleden al op bezoek bij de twee regisseurs in Los Angeles en een foto van het 'chillend' trio werd toen niet toevallig voorzien van de hashtag #PATSER.

Simoni mag zich voor zijn rol in 'Patser' verwachten aan een ware transformatie. "We gaan zijn haar kort scheren, hem dat typische Marokkaans-Antwerpse accentje geven. Dat wordt de max." Wanneer de opnames van 'Patser' beginnen, is niet duidelijk. Wij zijn alvast benieuwd.

05-12-2016 om 21:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Volgende stap: seksrobots met uiterlijk van celebs"

"Volgende stap: seksrobots met uiterlijk van celebs"

http://oi67.tinypic.com/14y30k0.jpg

Langs de ene kant staan seksrobots klaar om de klassieke opblaaspop weg te blazen. Langs de andere kant heb je mensen als Ricky Ma, die anderhalf jaar lang werkte aan een levensechte replica van actrice Scarlett Johansson in robotvorm. Leg de twee samen en je krijgt een seksrobot gemodelleerd naar je favoriete celebrity. Expert David Levy beweert dat deze siliconen beroemdheden in de nabije toekomst onvermijdelijk hun intrede zullen doen in bepaalde slaapkamers.

Ricky Ma is een grafische ontwerper uit Hong Kong die van kindsbeen af gepassioneerd is door robots. In april stelde deze 42-jarige hobbyist 'Mark 1' voor, zijn eigen siliconen robotversie van Scarlett Johansson, ook al wou hij de Hollywoodster niet bij naam noemen. Hij had er meer dan 50.000 dollar ingestoken en anderhalf jaar aan gewerkt, maar het resultaat was straf. De robot kon Sirigewijs reageren op gesproken tekst, en was ook enkele gezichtsuitdrukkingen meester, zoals knipogen en lachen. Toen al klonken er stemmen die zeiden dat dit voor fans het begin van hun geliefkoosde beroemdheid in de slaapkamer kon zijn.

In het verleden kwamen er al verscheidene opblaaspoppen met het uiterlijk van celebs op de markt. Soms werd de productie tegengehouden door de originele ster. Zo dreigden Miley Cyrus en Kim Kardashian met processen tegen de verkoop van hun plastieken seksversie.

Een levensechte seksrobot die als twee druppels water lijkt op een wereldberoemde zangeres of actrice is nog een stapje verder. Maar: een onvermijdelijke stap, volgens expert David Levy. De auteur van Love and Sex with Robots beweert in de Daily Star Online dat er zonder enige twijfel veel vraag naar is. "Ik kan mij perfect mensen voorstellen die zeggen: 'Ik heb een seksrobot die op Angelina Jolie lijkt en ze is fantastisch in bed!'"

De persoon naar wie zo'n seksrobot gemodelleerd is, zal wel altijd zijn/haar akkoord moeten geven om problemen met portretrechten - zoals bij opblaaspoppen - te vermijden. Levy ziet daar echter geen enkel probleem in, als er maar genoeg geld tegenover staat. "Als jij Angelina Jolie bent en je krijgt twee à drieduizend dollar aan royalty's per exemplaar dat van hoogstaande kwaliteit is, dan kan je nog meer miljoenen toevoegen aan je fortuin door gewoonweg je goedkeuring te geven."

Niet iedereen staat vandaag te springen voor de komst van deze kunstmatige seksbeleving met robots. Het kan volgens sommige deskundigen leiden tot verslaving of tot weinig romantische, puur mechanische ontmaagdingen. Er zijn er zelfs die vrezen voor het kweken van regelrechte psychopaten. De voorstanders wijzen dan weer op voordelen zoals het vermijden van seksueel overdraagbare ziektes of de mogelijkheid van een triootje met een partner die geen jaloezie opwekt.

05-12-2016 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IMDb: "Margot Robbie populairste ster in 2016"

IMDb: "Margot Robbie populairste ster in 2016"

http://oi66.tinypic.com/1zqxc49.jpg

Margot Robbie is de populairste Hollywood-ster van het afgelopen jaar. Dat meldt althans The Internet Movie Database (IMDb) op basis van het aantal pageviews op de profielen van de acteurs en actrices op de populaire site. De Australische actrice houdt Game of Thrones-ster Emilia Clarke en de 12-jarige Millie Bobby Brown, een van de kindacteurs in Netflix' Stranger Things, achter zich.

Maandelijks kijken meer dan 250 miljoen mensen op de profielen van de Hollywoods-sterren. Robbie moest vorig jaar nog genoegen nemen met de derde stek.

Mede dankzij haar rollen in 'Suicide Squad', T'he Legend of Tarzan' en 'Whiskey Tango Foxtrot' weet ze nu wel de meeste pageviews binnen te slepen.  

De nummer 1 van vorig jaar, Tom Hardy, staat dit jaar op plaats vier. De top 10 wordt verder gedomineerd door vrouwen. Naast Hardy is Leonardo DiCaprio als hekkensluiter de enige man in het lijstje.

05-12-2016 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klant filmt moment dat bekende Britse zanger stikkende vrouw redt in restaurant

Klant filmt moment dat bekende Britse zanger stikkende vrouw redt in restaurant

http://oi65.tinypic.com/ajosic.jpg

De Britse zanger Olly Murs (32) heeft een vrouw het leven gered in een restaurant. Ze was aan het stikken in een hap eten toen de voormalige X-factor-ster opmerkte dat er iets aan de hand was en meteen het heimlichmanoeuvre op haar uitvoerde. Een andere gast in de zaak filmde alles.

Op de beelden is Murs te zien terwijl hij achter de kokhalzende vrouw staat en haar borst samen duwt. Opeens is te zien dat het stukje voedsel dat haar deed stikken, uit haar mond door het restaurant vliegt. Terwijl ze naar adem hapt, gaat ze weer zitten en stelt de zanger van 'Heart skips a Beat' haar gerust. De tafelgenoten bedanken intussen de popster.

De beelden werden meteen gedeeld door de fans van Olly Murs, die in hun idool nu niets minder zien dan een held. Waar het incident precies gebeurde, is niet duidelijk.

04-12-2016 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mark Wahlberg: "Sterren leven in luchtbel en moeten zich niet bemoeien met politiek"

Mark Wahlberg: "Sterren leven in luchtbel en moeten zich niet bemoeien met politiek"

http://oi67.tinypic.com/2cgc4mu.jpg

Sterren zouden zich niet moeten bemoeien met de politiek. Dat vindt althans acteur Mark Wahlberg. Volgens hem kunnen de 'celebs' zich beter op hun eigen bezigheden richten omdat ze vaak toch nauwelijks invloed hebben op de kiezer.

"Je betaalt niet hun rekeningen"
"Veel beroemdheden lieten zich uit over de politiek of doen dat nog steeds terwijl ze dat beter niet kunnen doen. Je ziet maar weer dat mensen toch niet luisteren", zegt Mark in een interview met Task and Purpose verwijzend naar het verlies van Hillary Clinton in de Amerikaanse presidentsverkiezingen. "Mensen kopen misschien je album of kijken naar je film, maar je zorgt niet voor het eten op tafel. Je betaalt ook niet hun rekeningen", vervolgt hij zijn betoog.  

"Luchtbel"
Volgens Mark leeft een groot deel van Hollywood in een luchtbel. "Ze hebben geen contact met de gewone mensen, de alledaagse man die moet zorgen voor zijn gezin." Zelf is de acteur naar eigen zeggen wel erg bewust van 'de echte wereld'. "Daar kom ik vandaan. En hoewel ik ook in Hollywood kom en hou van alle mogelijkheden die het me biedt, begrijp ik ook hoe het is om dat allemaal niet te hebben."  

Tijdens de presidentsverkiezingen zetten zich tientallen sterren in om de kiezer te overtuigen om op zijn of haar favoriet te stemmen. Vooral Clinton had een enorme aanhang in Hollywood. Zo schaarden zich onder meer Katy Perry, Lady Gaga en Madonna achter de voormalig First Lady.  

04-12-2016 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna (58) en Ariana Grande (23) zamelen geld in met sexy show in Miami

Madonna (58) en Ariana Grande (23) zamelen geld in met sexy show in Miami

http://oi68.tinypic.com/242j5h2.jpg

Madonna heeft er op haar leeftijd heel wat voor over om geld in te zamelen voor haar Malawi Foundation. De popdiva die - of ze het nu wil of niet - toch 58 is, wou in Miami Beach duidelijk niet onderdoen voor Ariana Grande, amper 23.

De Queen of pop had Ariana Grande uitgenodigd voor een gastoptreden. Doel was geld bijeen te krijgen voor Malawi, het land waar haar adoptiezoon David vandaan komt. Dat lukte: de opbrengst was 7,5 miljoen dollar. Het ging er dan ook erg flirterig, twerkerig en sexy aan toe tijdens de show die de twee dames hadden ingestudeerd.

Madge had zich voor de gelegenheid in visnetkousen, zwarte blazer en een gympakje gehuld. Ariana mocht een van de acht pakjes aantrekken die Madonna in haar recente Rebel Heart-tournee droeg. Tot groot jolijt van Ariana Grande zelf, zo liet de zangeres op Instagram weten.

04-12-2016 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslimkomiek belandt naast zoon van Trump op vliegtuig: "Een geschenk van Allah"

Moslimkomiek belandt naast zoon van Trump op vliegtuig: "Een geschenk van Allah"

http://oi65.tinypic.com/s4lxk6.jpg

De Palestijns-Arabische Mohammed Amer had donderdag het gevoel dat de sfeer wat gespannen was toen hij een vliegtuig binnenstapte. De komiek ging op reis naar Schotland voor een tournee en werd onverwacht overgeplaatst naar businessclass. Toen hij zag wie er naast hem zat, kon hij zijn geluk niet op: Eric Trump, de zoon van de pas verkozen president Donald Trump.

"Ik stapte binnen en hij zat daar gewoon met zijn Trump-shirt aan en ik dacht: dit kan niet waar zijn!". Het was wel waar, zo blijkt uit een foto op Amers Facebookpagina en een interview met de Amerikaanse website Buzzfeed. Al snel zag 'Mo' Amer een grote kans, een gesprek over de positie van moslims in Amerika. "Eerst dacht ik dat het een complot was. Maar toen wist ik dat het van Allah kwam. Allah probeert me te koppelen."

Toen Amer van de schok bekomen was, vroeg hij de man die urenlang zijn buurman zou worden: "Hoe is het? Je hebt geen idee hoe fantastisch dit voor mij is. Ik heet Mohammed. Ik ben een stand-upcomedian." Amer werd in de Verenigde Staten vooral bekend om zijn tour: Allah made me funny.

Varkensvlees voor Eric Trump

Volgens Amer vloog Eric Trump voor een dagje op en neer naar Schotland om het golfterrein van het familiebedrijf te inspecteren. Al snel kwam het gesprek tussen de twee op, hoe kan het ook anders, Donald Trump. Eric nam het voor zijn vader op en ging ook in op de plannen die hij tijdens de Amerikaanse verkiezingscampagne opperde: om moslims de toegang tot de Verenigde Staten te weigeren of hen op zijn minst registreren. Volgens Amer zei Eric Trump: "Ach, kom op, man. Je kunt toch niet alles geloven wat je leest. Denk je echt dat we dat gaan doen?"

De komiek zegt dat hij wel het idee kreeg dat het allemaal een spelletje voor de Trumps was, en dat de uitspraken over moslims alleen bedoeld waren om stemmen te winnen. Eric Trump heeft geen reactie gegeven aan Buzzfeed over de ontmoeting. Hun gesprek werd onderbroken toen ze eten mochten bestellen. Varkensvlees voor Eric Trump, wat Amer provocerend vond. "Hij at er niets van, hij viel gewoon in slaap." Medepassagiers namen al snel selfies met de slapende Trump-erfgenaam. Maar Amer had een hoger doel, zo grapt hij: "Ik bad dat hij zich tot de islam zou bekeren." Aan de ontmoeting houdt hij in ieder geval genoeg materiaal over voor zijn tournee in het Verenigd Koninkrijk. 

04-12-2016 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recordbedrag voor Rode Neuzen Dag: 4.103.677 euro!

Recordbedrag voor Rode Neuzen Dag: 4.103.677 euro!

http://oi63.tinypic.com/imklqe.jpg

Met de tweede editie van de 'Rode Neuzen Dag' is in totaal 4.103.677 euro opgehaald. Dat is vanavond bekendgemaakt tijdens de slotshow op VTM. Met de 'Rode Neuzen Dag' vestigen de initiatiefnemers VTM, Q-Music en Belfius de aandacht op jongeren met psychische problemen. Tegelijkertijd hopen de initiatiefnemers ook het taboe rond dat onderwerp te doorbreken.

De tweede campagne van de Rode Neuzen Dag werd in september gelanceerd onder de slogan "het scheelt als je deelt". Sindsdien werden werden in heel Vlaanderen 2.510 acties georganiseerd om geld op te halen voor het initiatief. Vanavond werd de campagne op VTM afgesloten met een slotgala dat gepresenteerd werd door Koen Wauters en Jonas Van Geel. Er vonden ook nog tal van activiteiten plaats in de Rode Neuzen Dag-tent op het Sint-Pietersplein in Gent.

Het ingezamelde geld zal nu worden aangewend om huizen te openen waar jongeren met psychische problemen terechtkunnen. De bedoeling is om in elke provincie een van die huizen te openen.

Vorig jaar werd tijdens de eerste editie van de Rode Neuzen Dag een iets lager bedrag ingezameld: 3.858.814 euro.

04-12-2016 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Loreen doet opnieuw gooi naar deelname Songfestival

Loreen doet opnieuw gooi naar deelname Songfestival

http://oi66.tinypic.com/9k9x68.jpg

De Zweedse Loreen (33), die in 2012 het Eurovisiesongfestival won met Euphoria, is een van de deelnemers van het nationale songfestival van Zweden. Ze heeft zich ingeschreven met het nummer Statements. Ook songfestivalwinnares Charlotte Perrelli is een van de kandidaten.

De Zweedse Charlotte Perrelli won in 1999 het Eurovisiesongfestival. Toen ze in 2008 opnieuw meedeed, bleef ze steken in de onderste regionen. Dit jaar probeert ze het tijdens de nationale voorronde met het Zweedstalige nummer Mitt liv.

Een andere songfestivalveteraan die meedoet aan de Zweedse voorronde is Roger Pontare, die Zweden vertegenwoordigde in 1994 en 2000. Ook Krista Siegfrids, die het in 2013 opnam tegen Anouk, is weer van de partij. Zij baarde drie jaar geleden op het Europese podium in Malmö opzien door aan het einde van haar lied een van de danseressen te zoenen.

De Zweedse bijdrage voor het Eurovisiesongfestival wordt volgens jaarlijkse traditie gekozen via Melodifestivalen, die uit vier voorrondes bestaat.

04-12-2016 om 09:54 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
30-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Choreograaf Sidi Larbi Cherkaoui krijgt award van Harvard Club of Belgium

Choreograaf Sidi Larbi Cherkaoui krijgt award van Harvard Club of Belgium

http://oi68.tinypic.com/9k84r7.jpg

De Harvard Club of Belgium, een van de grootste alumniverenigingen van Amerikaanse universiteiten in België, kent de "Leadership Prize 2016" toe aan choreograaf en danser Sidi Larbi Cherkaoui. Dat heeft de organisatie vandaag. bekendgemaakt.

De Vlaamse danser en choreograaf met Marokkaanse roots krijgt de prijs voor zijn "vernieuwende en grensdoorbrekende bijdrage aan de podiumkunsten". Onder andere zuster Jeanne Devos die zich inzet voor de armen in de sloppenwijken van Mumbai, poolreiziger Alain Hubert, voormalig Europees president Herman Van Rompuy en Proximus Group-ceo Dominique Leroy ontvingen in het verleden zo'n award.

De Leadership Prize promoot de erfenis en leiderschapswaarden van de Universiteit van Harvard en wordt jaarlijks uitgereikt aan een persoon die heeft bijgedragen aan positieve verandering in België door de erfenis van integriteit en leiderschap van de Universiteit van Harvard uit te dragen.

"Door zijn vernieuwend en grensdoorbrekend werk, dat een gevarieerd publiek weet te bekoren en geïnspireerd is door verschillende kunstenaars en culturen, bouwt Sidi Larbi Cherkaoui niet alleen artistieke maar ook sociale bruggen", zo klinkt het in de toelichting bij de prijsuitreiking van de Amerikaanse universiteitsclub.

"Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in het doorbreken van grenzen en obstakels - tussen kunstvormen, tussen culturen en talen - en daarbij heb ik vooroordelen en misvattingen willen bestrijden", zegt de gelauwerde choreograaf in een reactie. Sidi Larbi Cherkaoui werd in 1976 geboren in Antwerpen als zoon van een Vlaamse moeder en een Marokkaanse vader.

De Leadership Prize wordt uitgereikt tijdens een officiële plechtigheid vandaag/woensdag in het Théâtre du Vaudeville in Brussel.

30-11-2016 om 20:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim houdt kinderen weg van Kanye

Kim houdt kinderen weg van Kanye

http://oi67.tinypic.com/5mydrs.jpg

Terwijl Kanye West nog onder medisch toezicht staat, blijft zijn vrouw Kim Kardashian naast zijn zijde, maar zonder de kinderen. Dat meldt People. "De kinderen zijn nog niet op bezoek geweest", aldus een bron.

Het ziekenhuis waar Kanye verblijft laat het bezoek van kinderen met toestemming van de ouders wel toe maar Kardashian zou haar man nog te instabiel vinden. Kim en Kanye hebben twee kinderen samen: hun driejarige dochter North en zoontje Saint van 11 maanden.

Ernstig slaaptekort en paranoïde gedrag
"Ze maakt zich zorgen om de kinderen in de buurt van Kanye te hebben", zegt een andere ingewijde. Kanye is opgenomen in het Resnick Neuropsychiatrisch ziekenhuis waar hij zou worden behandeld voor ernstig slaaptekort en paranoïde gedrag. Hij heeft zijn Saint Pablo tour afgezegd. Kim wijkt niet van de zijde van haar man en zou zich grote zorgen om hem maken.

Antipsychotica
Kanye wordt inmiddels kalm gehouden met een reeks antipsychotica terwijl artsen proberen een diagnose te stellen. Kim is enkele uren per dag bij Kanye. "Kim is de enige persoon die Kanye vertrouwt", liet een bron eerder weten.

30-11-2016 om 19:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedenksteen van 'Rad van Fortuin'-meisje gestolen

Gedenksteen van 'Rad van Fortuin'-meisje gestolen

http://oi64.tinypic.com/2hoeixg.jpg

Onbekenden hebben in Liezele bij Puurs de herdenkingssteen gestolen van Els Van Dijck, in de jaren 90 'bordjesmeisje' in het 'Rad van Fortuin'. Zij stapte begin september op 43-jarige leeftijd uit het leven. Voor haar vader Herman Van Dijck is het een nieuwe klap. Hij had de gedenksteen met haar naam en foto laten installeren op de laatste rustplaats van zijn dochter.

"Volgens de politie, die we over de diefstal hebben ingelicht, is dat zeer uitzonderlijk", zegt Herman. "Dit komt hard aan. Het kan niet anders of het moet een fan van Els zijn die de steen gestolen heeft. We zouden het bijzonder op prijs stellen als hij wordt teruggezet, zodat we de laatste rustplaats van Els in ere kunnen herstellen."

30-11-2016 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!