Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

04-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslimkomiek belandt naast zoon van Trump op vliegtuig: "Een geschenk van Allah"

Moslimkomiek belandt naast zoon van Trump op vliegtuig: "Een geschenk van Allah"

http://oi65.tinypic.com/s4lxk6.jpg

De Palestijns-Arabische Mohammed Amer had donderdag het gevoel dat de sfeer wat gespannen was toen hij een vliegtuig binnenstapte. De komiek ging op reis naar Schotland voor een tournee en werd onverwacht overgeplaatst naar businessclass. Toen hij zag wie er naast hem zat, kon hij zijn geluk niet op: Eric Trump, de zoon van de pas verkozen president Donald Trump.

"Ik stapte binnen en hij zat daar gewoon met zijn Trump-shirt aan en ik dacht: dit kan niet waar zijn!". Het was wel waar, zo blijkt uit een foto op Amers Facebookpagina en een interview met de Amerikaanse website Buzzfeed. Al snel zag 'Mo' Amer een grote kans, een gesprek over de positie van moslims in Amerika. "Eerst dacht ik dat het een complot was. Maar toen wist ik dat het van Allah kwam. Allah probeert me te koppelen."

Toen Amer van de schok bekomen was, vroeg hij de man die urenlang zijn buurman zou worden: "Hoe is het? Je hebt geen idee hoe fantastisch dit voor mij is. Ik heet Mohammed. Ik ben een stand-upcomedian." Amer werd in de Verenigde Staten vooral bekend om zijn tour: Allah made me funny.

Varkensvlees voor Eric Trump

Volgens Amer vloog Eric Trump voor een dagje op en neer naar Schotland om het golfterrein van het familiebedrijf te inspecteren. Al snel kwam het gesprek tussen de twee op, hoe kan het ook anders, Donald Trump. Eric nam het voor zijn vader op en ging ook in op de plannen die hij tijdens de Amerikaanse verkiezingscampagne opperde: om moslims de toegang tot de Verenigde Staten te weigeren of hen op zijn minst registreren. Volgens Amer zei Eric Trump: "Ach, kom op, man. Je kunt toch niet alles geloven wat je leest. Denk je echt dat we dat gaan doen?"

De komiek zegt dat hij wel het idee kreeg dat het allemaal een spelletje voor de Trumps was, en dat de uitspraken over moslims alleen bedoeld waren om stemmen te winnen. Eric Trump heeft geen reactie gegeven aan Buzzfeed over de ontmoeting. Hun gesprek werd onderbroken toen ze eten mochten bestellen. Varkensvlees voor Eric Trump, wat Amer provocerend vond. "Hij at er niets van, hij viel gewoon in slaap." Medepassagiers namen al snel selfies met de slapende Trump-erfgenaam. Maar Amer had een hoger doel, zo grapt hij: "Ik bad dat hij zich tot de islam zou bekeren." Aan de ontmoeting houdt hij in ieder geval genoeg materiaal over voor zijn tournee in het Verenigd Koninkrijk. 

04-12-2016 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recordbedrag voor Rode Neuzen Dag: 4.103.677 euro!

Recordbedrag voor Rode Neuzen Dag: 4.103.677 euro!

http://oi63.tinypic.com/imklqe.jpg

Met de tweede editie van de 'Rode Neuzen Dag' is in totaal 4.103.677 euro opgehaald. Dat is vanavond bekendgemaakt tijdens de slotshow op VTM. Met de 'Rode Neuzen Dag' vestigen de initiatiefnemers VTM, Q-Music en Belfius de aandacht op jongeren met psychische problemen. Tegelijkertijd hopen de initiatiefnemers ook het taboe rond dat onderwerp te doorbreken.

De tweede campagne van de Rode Neuzen Dag werd in september gelanceerd onder de slogan "het scheelt als je deelt". Sindsdien werden werden in heel Vlaanderen 2.510 acties georganiseerd om geld op te halen voor het initiatief. Vanavond werd de campagne op VTM afgesloten met een slotgala dat gepresenteerd werd door Koen Wauters en Jonas Van Geel. Er vonden ook nog tal van activiteiten plaats in de Rode Neuzen Dag-tent op het Sint-Pietersplein in Gent.

Het ingezamelde geld zal nu worden aangewend om huizen te openen waar jongeren met psychische problemen terechtkunnen. De bedoeling is om in elke provincie een van die huizen te openen.

Vorig jaar werd tijdens de eerste editie van de Rode Neuzen Dag een iets lager bedrag ingezameld: 3.858.814 euro.

04-12-2016 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Loreen doet opnieuw gooi naar deelname Songfestival

Loreen doet opnieuw gooi naar deelname Songfestival

http://oi66.tinypic.com/9k9x68.jpg

De Zweedse Loreen (33), die in 2012 het Eurovisiesongfestival won met Euphoria, is een van de deelnemers van het nationale songfestival van Zweden. Ze heeft zich ingeschreven met het nummer Statements. Ook songfestivalwinnares Charlotte Perrelli is een van de kandidaten.

De Zweedse Charlotte Perrelli won in 1999 het Eurovisiesongfestival. Toen ze in 2008 opnieuw meedeed, bleef ze steken in de onderste regionen. Dit jaar probeert ze het tijdens de nationale voorronde met het Zweedstalige nummer Mitt liv.

Een andere songfestivalveteraan die meedoet aan de Zweedse voorronde is Roger Pontare, die Zweden vertegenwoordigde in 1994 en 2000. Ook Krista Siegfrids, die het in 2013 opnam tegen Anouk, is weer van de partij. Zij baarde drie jaar geleden op het Europese podium in Malmö opzien door aan het einde van haar lied een van de danseressen te zoenen.

De Zweedse bijdrage voor het Eurovisiesongfestival wordt volgens jaarlijkse traditie gekozen via Melodifestivalen, die uit vier voorrondes bestaat.

04-12-2016 om 09:54 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
30-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Choreograaf Sidi Larbi Cherkaoui krijgt award van Harvard Club of Belgium

Choreograaf Sidi Larbi Cherkaoui krijgt award van Harvard Club of Belgium

http://oi68.tinypic.com/9k84r7.jpg

De Harvard Club of Belgium, een van de grootste alumniverenigingen van Amerikaanse universiteiten in België, kent de "Leadership Prize 2016" toe aan choreograaf en danser Sidi Larbi Cherkaoui. Dat heeft de organisatie vandaag. bekendgemaakt.

De Vlaamse danser en choreograaf met Marokkaanse roots krijgt de prijs voor zijn "vernieuwende en grensdoorbrekende bijdrage aan de podiumkunsten". Onder andere zuster Jeanne Devos die zich inzet voor de armen in de sloppenwijken van Mumbai, poolreiziger Alain Hubert, voormalig Europees president Herman Van Rompuy en Proximus Group-ceo Dominique Leroy ontvingen in het verleden zo'n award.

De Leadership Prize promoot de erfenis en leiderschapswaarden van de Universiteit van Harvard en wordt jaarlijks uitgereikt aan een persoon die heeft bijgedragen aan positieve verandering in België door de erfenis van integriteit en leiderschap van de Universiteit van Harvard uit te dragen.

"Door zijn vernieuwend en grensdoorbrekend werk, dat een gevarieerd publiek weet te bekoren en geïnspireerd is door verschillende kunstenaars en culturen, bouwt Sidi Larbi Cherkaoui niet alleen artistieke maar ook sociale bruggen", zo klinkt het in de toelichting bij de prijsuitreiking van de Amerikaanse universiteitsclub.

"Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in het doorbreken van grenzen en obstakels - tussen kunstvormen, tussen culturen en talen - en daarbij heb ik vooroordelen en misvattingen willen bestrijden", zegt de gelauwerde choreograaf in een reactie. Sidi Larbi Cherkaoui werd in 1976 geboren in Antwerpen als zoon van een Vlaamse moeder en een Marokkaanse vader.

De Leadership Prize wordt uitgereikt tijdens een officiële plechtigheid vandaag/woensdag in het Théâtre du Vaudeville in Brussel.

30-11-2016 om 20:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim houdt kinderen weg van Kanye

Kim houdt kinderen weg van Kanye

http://oi67.tinypic.com/5mydrs.jpg

Terwijl Kanye West nog onder medisch toezicht staat, blijft zijn vrouw Kim Kardashian naast zijn zijde, maar zonder de kinderen. Dat meldt People. "De kinderen zijn nog niet op bezoek geweest", aldus een bron.

Het ziekenhuis waar Kanye verblijft laat het bezoek van kinderen met toestemming van de ouders wel toe maar Kardashian zou haar man nog te instabiel vinden. Kim en Kanye hebben twee kinderen samen: hun driejarige dochter North en zoontje Saint van 11 maanden.

Ernstig slaaptekort en paranoïde gedrag
"Ze maakt zich zorgen om de kinderen in de buurt van Kanye te hebben", zegt een andere ingewijde. Kanye is opgenomen in het Resnick Neuropsychiatrisch ziekenhuis waar hij zou worden behandeld voor ernstig slaaptekort en paranoïde gedrag. Hij heeft zijn Saint Pablo tour afgezegd. Kim wijkt niet van de zijde van haar man en zou zich grote zorgen om hem maken.

Antipsychotica
Kanye wordt inmiddels kalm gehouden met een reeks antipsychotica terwijl artsen proberen een diagnose te stellen. Kim is enkele uren per dag bij Kanye. "Kim is de enige persoon die Kanye vertrouwt", liet een bron eerder weten.

30-11-2016 om 19:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedenksteen van 'Rad van Fortuin'-meisje gestolen

Gedenksteen van 'Rad van Fortuin'-meisje gestolen

http://oi64.tinypic.com/2hoeixg.jpg

Onbekenden hebben in Liezele bij Puurs de herdenkingssteen gestolen van Els Van Dijck, in de jaren 90 'bordjesmeisje' in het 'Rad van Fortuin'. Zij stapte begin september op 43-jarige leeftijd uit het leven. Voor haar vader Herman Van Dijck is het een nieuwe klap. Hij had de gedenksteen met haar naam en foto laten installeren op de laatste rustplaats van zijn dochter.

"Volgens de politie, die we over de diefstal hebben ingelicht, is dat zeer uitzonderlijk", zegt Herman. "Dit komt hard aan. Het kan niet anders of het moet een fan van Els zijn die de steen gestolen heeft. We zouden het bijzonder op prijs stellen als hij wordt teruggezet, zodat we de laatste rustplaats van Els in ere kunnen herstellen."

30-11-2016 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Meus moest vertrekken uit Cuba door dood van Castro

Jeroen Meus moest vertrekken uit Cuba door dood van Castro

http://oi67.tinypic.com/2hx4k2h.jpg

Het overlijden van oud-president Fidel Castro in Cuba heeft ook roet in het eten gegooid bij Jeroen Meus. Hij zag de opnames van het nieuwe seizoen van 'Goed Volk' ter plaatse in het water vallen door de nationale rouw, meldt Het Nieuwsblad. Het is nu maar de vraag of ze nog mogen terugkeren voor extra filmdagen.

Jeroen Meus (38) en de filmploeg van 'Goed Volk' waren op bezoek bij Cubaanse boksers, waar ze de eetcultuur bestudeerden voor het nieuwe seizoen, dat in het voorjaar van 2017 te zien is. Ze hadden nog een drietal draaidagen te gaan toen het nieuws van Castro's overlijden bekend raakte. Er werd nog even verder gefilmd, maar even later bleek dat de negen dagen van nationale rouw verdere opnames onmogelijk maakten. Jeroen en co stapten dan maar op een vliegtuig naar huis.

Jammer genoeg heeft de ploeg niet genoeg materiaal voor een volledige aflevering, en het is niet zeker dat ze nog zullen mogen terugkeren om de opnames af te werken. Cuba is immers heel streng met de toelating van buitenlandse filmploegen. "Onbegeleid filmen op Cuba is onmogelijk, er is altijd iemand die de opnames volgt. We hadden alle toestemmingen, maar pas een dag voor het vertrek kregen we groen licht", aldus producer Lien Vandereycken. "Toen bleek dat de opnames moesten worden gestaakt, had het geen zin om aan te dringen. Anders zou het materiaal in beslag genomen worden. Hopelijk kan Jeroen in januari terug. Nu moeten we natuurlijk opnieuw toestemming krijgen, maar we hadden al een ijzersterk dossier en we kennen de Belgische ambassadeur nu goed."

In het nieuwe seizoen van 'Goed Volk' schuift Meus mee aan tafel bij de Joodse gemeenschap in Antwerpen, de foorkramers van de Zuidfoor, de Schotse Shetlandeilanden en een aantal prostituees in Nevada.

30-11-2016 om 19:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Tanja Dexters is helemaal geen diva. Dit gebeurde er echt op die afterparty"

"Tanja Dexters is helemaal geen diva. Dit gebeurde er echt op die afterparty"

http://oi63.tinypic.com/2vn2a12.jpg

Met Tanja Dexters is alles oké hoor, dat zegt haar mama Paula vandaag in TV Familie. "Mijn dochter zet graag de bloemetjes buiten, maar ik maak me geen zorgen om haar." Ook haar goede vriendin Selda spreekt vandaag in het blad TVFamilie de geruchten van divagedrag op de afterparty van de première van 'De Premier' tegen.

Verschillende vrienden hebben vorige week hun bezorgdheid in de media geuit over het losbandige gedrag van Tanja Dexters. Ze zou te veel drinken en met de foute mensen omgaan. Zo werd ze op de afterparty van de première van 'De Premier' ladderzat gespot en zou ze amok om een fles wodka hebben gemaakt.

Maar haar feestvriendin Selda, van kapsalon Cliént, legt het echte verhaal van die avond uit. Zij was er bij en doet haar verhaal uit de doeken. "Tanja en ik gingen naar de première en de afterparty in Antwerpen, niet in Oostende, zoals werd gesuggereerd. Er werd cava geschonken, maar Tanja lust dat niet. Dus vroeg ze een om een fles wodka, en heeft daar netjes voor betaald. Maar toen het feestje stopte, was die nog niet leeg. Dus vroeg ze om de rest van de fles mee naar huis te nemen. En we zijn samen vertrokken, zonder divastreken, naar huis en niet naar een ander feestje. Sindsdien gingen we niet meer samen op stap. Die verhalen van constant feesten, kloppen ook niet. "  

Ook mama Paula zegt dat er niks ontrustwekkend aan de hand is met haar dochter. "Tanja feest hard, maar ze werkt ook hard. Ze leeft net op nu. Vlak na de breuk met Miguel sloot ze zich van ons af. Ik herken mijn oude oude Tanja weer."

30-11-2016 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo komt Mariah Carey aan haar slanke lijn: ze eet enkel nog zalm en kappertjes

Zo komt Mariah Carey aan haar slanke lijn: ze eet enkel nog zalm en kappertjes

http://oi66.tinypic.com/30a9kdu.jpg

Mariah Carey is begonnen met een superstreng dieet om zo strak en fit mogelijk te beginnen aan haar kerstconcerten volgende maand in New York. Haar eetpatroon is echter zo streng dat ze nog slechts twee ingrediënten op haar menu heeft staan.

"Het is zo zwaar. Mijn dieet zou je echt haten", vertelt Mariah tegen E! Online. "Alles wat je eet is Noorse zalm en kappertjes, elke dag. Dat is het. Ik ben echt serieus", vervolgt ze.

Mariah moet niet alleen voor haar kerstconcerten in topvorm zijn. In het nieuwe jaar huist ze ook weer een tijdje in Las Vegas voor een nieuwe serie shows in Caesar's Palace.

30-11-2016 om 12:23 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dokters bezorgd over paranoïde Kanye West"

"Dokters bezorgd over paranoïde Kanye West"

http://oi63.tinypic.com/2uq12zp.jpg

De dokters van het ziekenhuis waarin Kanye West sinds vorige week verblijft maken zich zorgen over de toestand van de rapper. Een bron van People zou dat hebben gehoord van Kanye's vrouw, Kim Kardashian.

"Kim brengt elke dag uren met hem door. Ze zegt dat Kanye heel veel verschillende pillen krijgt en dat de dokters nog experimenteren met de juiste doses. Volgens haar is er nog geen diagnose. Kim zegt dat er weinig is veranderd sinds hij is opgenomen en dat de dokters zich zorgen lijken te maken", tekent het blad op uit de mond van de insider.

De muzikant zou voor zijn eigen veiligheid continu in de gaten gehouden worden. "Kim gebruikt woorden als paranoia en vertelt dat Kanye denkt dat iedereen er op uit is om hem iets aan te doen. Kim is de enige die hij vertrouwt."

30-11-2016 om 00:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nathalie Meskens bevestigt breuk: "Tien jaar huwelijk afsluiten, da's emotioneel"

Nathalie Meskens bevestigt breuk: "Tien jaar huwelijk afsluiten, da's emotioneel"

http://oi68.tinypic.com/5aqnad.jpg

"We maken een erg moeilijke periode door", klonk het begin oktober. Nu is hun breuk officieel. Nathalie Meskens (34) en Jeroen Van Dyck (36) hebben ons gisteravond bevestigd dat hun huwelijk voorbij is. "We zijn als vrienden uit elkaar gegaan", klinkt het.

Wat al lang gevreesd werd, is nu bevestigd. Nathalie Meskens en Jeroen Van Dyck hebben een einde gemaakt aan wat door velen lang als een sprookjeshuwelijk werd omschreven. De twee lieten gisteren weten dat hun breuk officieel is. "Tien jaar huwelijk loslaten is een bijzonder emotionele beslissing. Dat geldt voor ons allebei", aldus Nathalie. "We koesteren de voorbije tien jaar samen. Het is een hoofdstuk dat we samen afsluiten", voegde Jeroen daaraan toe. Zoals ze eerder al duidelijk maakten, zullen ze op zakelijk vlak gewoon blijven samenwerken. Het koppel opende in 2012 het Thaise restaurant Yam Thai in Antwerpen. Drie jaar later volgde Nimman, hun tweede zaak.

Waanzinnig druk

Nu willen ze een einde maken aan de geruchten en speculaties. "Met deze mededeling trekken we een lijn onder wat is gebeurd, wat we tot onze strikte privésfeer beschouwen en waarover we niet verder zullen communiceren", klonk het nog. Deze krant meldde begin oktober dat er relationele problemen waren ten huize Meskens-Van Dyck, en dat hun relatie op springen stond. Dat bericht werd toen bevestigd door de twee, die zeiden dat hun relatie zich in zwaar weer bevond en dat ze een moeilijke periode doormaakten.

Voor de fans van Nathalie, de absolute vrouwelijke nummer één bij VTM, en Jeroen kwam het nieuws aan als een zware schok. Maar veel dieper wilde het duo niet op de berichten ingaan.

Nathalie en Jeroen gaven elkaar in 2007 het jawoord. Al snel was er sprake van een écht sprookjeshuwelijk. Ook toen de ster van Nathalie alsmaar groter werd, was er nooit sprake van enige rimpel op relationeel vlak. De voorbije maanden werden wel vragen gesteld bij de waanzinnig drukke agenda van Meskens - en hoe lang een relatie die druk zou kunnen verdragen. Of het succes en de tol van haar carrière ook effectief de reden zijn, wilde geen van beiden bevestigen.

29-11-2016 om 23:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."IJskonijn" Sven Nys ontdooit in 'Het Huis' en laat tranen de vrije loop

"IJskonijn" Sven Nys ontdooit in 'Het Huis' en laat tranen de vrije loop

http://oi68.tinypic.com/s0xwn6.jpg

Vandaag was Sven Nys te gast in de eerste aflevering van het tweede seizoen van 'Het Huis' op Eén. Nys, die bekend staat als "een ijskonijn", liet zich van zijn gevoeligste kant zien. De jeugdkamer bracht een heleboel emoties naar boven, net als het bezoek van zijn vriend Sven Vanthourenhout.

Eric Goens pikt Sven Nys op aan zijn woning en merkt op dat er nergens trofeeën staan. "Ik heb hier in de kelder ook wel trofeeën staan die ik nog een plaats moet geven," zegt de veldrijder, die Goens meetroont naar de bewuste kamer, een ruimte propvol bekers, foto's, kaders en shirts. "Ik hecht veel meer waarde aan de herinnering dan aan de trofee," vertelt hij aan Goens.

Vooral bij het zien van zijn jeugdfoto's en foto's van zijn ouders, kreeg Nys het moeilijk. "Van toen ik vijf was, hebben mijn ouders altijd in functie van hun kinderen geleefd. Tot op de dag van vandaag is dat nog altijd zo. Al hun vrije tijd en financiële middelen opgeofferd voor hun kinderen.  Ik besef heel goed dat ik veel kansen gekregen heb van mijn ouders. En dat ik ze daar zelf ook gelukkig mee heb kunnen maken. Als ze dan aan het eind van mijn carriere zeggen dat ze trots zijn om de ouders te zijn van Sven Nys, dan doet dat heel veel. Dat is me veel meer waard dan elke overwinning," aldus de veldrijder.

De unieke vriendschap tussen Nys en Vanthourenhout ('Sven 1' en 'Sven 2') wordt duidelijk wanneer ze tegen elkaar koken voor 'De Ronde'. "Op zo'n ronde is hij gewoon beter dan ik", aldus Nys. "Alles wat beneden 2 minuten is, kan ik gewoon rapper", grapt Vanthourenhout, die bekent dat hij Nys soms liet winnen tijdens een koers, ook wanneer ze niet in hetzelfde team zaten.

De boezemvrienden wagen zich 's avonds voor het eerst aan whisky, maar dat is niet voor Nys weggelegd: "da's precies verf", merkt hij op.

29-11-2016 om 23:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Van Asbroeck: "Het is mij al overkomen dat ik wakker werd en dacht: wie ligt hier naast mij?"

Peter Van Asbroeck: "Het is mij al overkomen dat ik wakker werd en dacht: wie ligt hier naast mij?"

http://oi65.tinypic.com/i5c56u.jpg

Is een fantastisch seksleven een voorwaarde voor geluk? Peter Van Asbroeck (54) vraagt het zich af in '237 redenen voor seks', de theatervoorstelling waarmee hij samen met Hans Van Cauwenberghe door Vlaanderen toert. Voor de gelegenheid blikt Peter, zelf gelukkig single, in Story terug op zijn liefdesparcours.

Eerste liefjes, seksuele ervaringen, de heerlijkheid van een tongzoen, de variatie in standjes... De theatervoorstelling '237 redenen voor seks' gaat geen enkel onderwerp uit de weg en bezorgt het publiek volop rode oortjes. "Alles wordt grappig verpakt, met veel toepasselijke muziek. En het is allemaal heel herkenbaar", zegt Peter in Story. "Zeker als we praten over het gemiddelde aantal keer seks per week, wordt het muisstil in de zaal. Dat blijft toch nog een taboe. Elke dag stomende seks, dat is een utopie. Het gemiddelde zou zo'n twee keer per week zijn. Dat is al veel. Ik ben single, dus in de praktijk is het bij mij eerder één keer per week. Dat is ok. Kwaliteit primeert boven kwantiteit, met de jaren steeds meer. Liever één keer goede seks dan alle dagen slechte."

"Het gebeurt weleens dat vrouwen me vrij direct benaderen. De sociale media hebben dat ook allemaal gemakkelijker gemaakt. Maar als de vraag wordt gesteld om samen de koffer in te duiken - meestal is dat in een bepaalde sfeer, op een evenement - zal ik er toch niet snel op ingaan. Mijn laatste onenightstand is trouwens ook al jaren geleden. Of ik er al eens spijt van heb gehad? Spijt is een groot woord, maar wakker worden en denken: wie is dat naast mij? Dat is mij al overkomen."

Hoewel Peter vrijgezel is, heeft hij toch gemiddeld één keer per week seks. Hoe doet hij dat? Friend with benefits? 'Dat klinkt altijd wat raar, ik omschrijf het liever als een niet-complete relatie, een warme vriendschap met een zekere loyaliteit. De grenzen en afspraken zijn duidelijk, ik ben er tevreden mee.

29-11-2016 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Disney-hit 'Vaiana' ('Moana') evenaart bijna 'Frozen'

Disney-hit 'Vaiana' ('Moana') evenaart bijna 'Frozen'

http://oi66.tinypic.com/2iru87t.jpg

Filmproducent Disney heeft met de nieuwe animatiefilm 'Vaiana' weer een enorme hit in huis. Vaiana - in de Amerikaanse bioscopen te zien onder de titel 'Moana' - bracht in de eerste twee dagen 25,6 miljoen dollar op. Daarmee zit 'Vaiana' qua opening vlak achter 'Frozen', de grootste hit die Disney in haar geschiedenis heeft gehad.

'Vaiana' vertelt over een Polynesische heldin die een gevaarlijke zeereis onderneemt om haar eiland te redden. De hoofdrollen in de Engelstalige versie zijn ingesproken door Dwayne 'The Rock' Johnson, Auli'i Cravalho, Temuera Morrison, Nicole Scherzinger en Jemaine Clement. In de Vlaamse versie horen we onder meer Laura Tesoro en Sean Dhondt.

Bijzonder aan 'Vaiana' is dat de muziek is gecomponeerd door Lin-Manuel Miranda, de man achter hitmusical 'Hamilton'. De voorstelling over de Amerikaanse 'founding fathers' ontpopte zich de afgelopen jaren tot de grootste Broadway-hit in tijden.

Vaiana is vanaf 30 november in de Belgische bioscopen te zien.  

Disney stevent sowieso op een recordjaar af, dankzij megahits als 'Jungle Book', 'Finding Dory', een aantal Marvel-films en 'Star Wars: Rogue One'.    

26-11-2016 om 22:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zayn Malik uitgeroepen tot best geklede man

Zayn Malik uitgeroepen tot best geklede man

http://oi68.tinypic.com/2d6k668.jpg

Zayn Malik is door de lezers van de Britse versie van mannenblad GQ verkozen tot beste geklede man van Groot-Brittannië. Het voormalig lid van 'One Direction' is de eerste man ooit die twee keer met de titel aan de haal gaat.

Zayn kreeg maar liefst 59 procent van alle stemmen. Daarmee versloeg hij in de finale concurrent Tom Hiddleston. ''Dit is een man die er graag goed uitziet, de trends kent en een garderobe heeft die waardig is voor een van de meest besproken muzikanten. Een garderobe die veel mannen, waaronder hier bij GQ, begeren'', aldus het mannenblad. Vorig jaar ging oud-collega Harry Styles nog met de titel naar huis. Zayn zelf won al eens in 2013.

26-11-2016 om 22:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het geheim van 'De Buurtpolitie': waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Het geheim van 'De Buurtpolitie': waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

http://oi66.tinypic.com/2upygbc.jpg

Tot 675.000 kijkers op VTM en een film die in één maand bijna 140.000 bioscoopgangers lokte: 'De Buurtpolitie' is dé hype van het televisienajaar. Van een reeks waar bij de lancering nog mee gelachen werd, is het een fenomeen geworden dat succestelevisie herdefinieert. Het hoéft niet duur te zijn, het hoéven geen topacteurs te zijn. Waarom moeilijk doen als het ook gemakkelijk kan?

Het zijn gewoon maar acht flikken, met hele gewone namen als Koen, Eric, Brigitte en Tineke. In een heel gewoon politiekorps, dat geleid wordt door een commissaris die Roger heet. Ze lossen misdrijven op, maar niet altijd is dat spannend. Soms roept ook de doodgewone plicht en moet de burger geholpen worden.

Werkelijk álles had VTM al geprobeerd op het gruwelijk moeilijke uitzenduur 18.30 uur - lijnrecht tegenover kijkcijferkanon 'Blokken' op één - toen het in 2013 'scripted reality' introduceerde: waargebeurde verhalen, nagespeeld door acteurs. Een eerste poging, 'De Kliniek', mislukte. Met 'De Buurtpolitie' kwam er in 2014 een herkansing, maar de kritiek was fors. De verhalen waren niet geloofwaardig, het acteerwerk te mager, de dialogen te dun. Hoe kon iets dat technisch zó basic was - eenvoudig camerawerk, geen belichting en niet eens ernstige repetities - ooit goéd zijn? En hoe kon een programma gemaakt door acteurs met soms amper of geen ervaring op de Vlaamse televisie überhaupt kans maken?

Ricus Jansegers, op dat moment pas gestart als programmadirecteur bij VTM, wilde het desalniettemin een kans geven. "Ik ga niet vals pretenderen dat we op dát moment al wisten dat dit een succes zou worden. We wisten het niet goed. Maar we voelden: dit zijn 'verhaaltjes' en verhaaltjes wérken."

26-11-2016 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn relaties, mijn werk: ik heb álles verknald

Mijn relaties, mijn werk: ik heb álles verknald

http://oi66.tinypic.com/1z7241u.jpg

Eén wanhoopskreet op Facebook haalde hem vorige week uit de anonimiteit. Jarenlang stonden roem, geld en vrouwen in dichte drommen voor zijn deur, maar toen die plaatsruimden voor deurwaarders, depressies en drankzucht ging het licht uit. "Ik heb alles verkloot, huil elke dag en heb me de voorbije drie jaar een loser gevoeld", zegt Pim Symoens (33), het blonde zondagskind uit 'Star Academy'. "Maar ik geef de moed niet op."

Geen meisjeskamer waar hij in 2005 niet boven het bed hing. Held van het toen gloednieuwe VTM-programma 'Star Academy'. Knuffeltalent van alle Vlaamse televisiezenders. 'De nieuwe Koen Wauters' blokletterde deze krant. Elf jaar later ruimt Pim Symoens het puin van al die dromen. Een zware depressie leidde de toenmalige posterboy via de fles naar een vrijwillige opname in de psychiatrie. "Iedereen stijgt in het leven stapje voor stapje naar zijn top", klinkt het. "Ik daarentegen ben begonnen op mijn hoogtepunt en zag alles sinds die dag enkel naar beneden gaan. Elke dag droom ik dat ik alles zou mogen overdoen."

De piekjes in zijn haar zijn verdwenen. In zijn schalkse glimlach huist nu en dan verdriet. Maar zijn trots is onverwoestbaar. Na vier vette jaren als tieneridool, succesvol zanger, presentator bij JIM en VTM, opende Pim Symoens in 2009 zijn jeugddroom, 'Alioth', een eigen café. Een uitgelekt sollicitatiegesprek bij VRT terwijl hij nog voor VTM werkte, had toen net zijn kansen in de tv-wereld op de helling gezet. "Rond die tijd begon ik ook te zingen bij de BemBemBand van Studio100", klinkt het op een boomstronk in Buggenhout Bos, de gemeente waar hij sinds hij vier jaar woont. "Maar dat contract werd ontbonden. Zorgen maakte ik me niet. Mijn zaak draaide behoorlijk en ik was gelukkig. Uiteraard dronk ik in het weekend graag een glas mee, maar dat ging nooit mis. Ik was een harde werker en was altijd achter de bar te vinden. Ik leefde écht voor mijn zaak. Alleen was mijn toenmalige vriendin (Bo Colruyt, red.) er niet echt enthousiast over. Toen er ook nog eens grote wegenwerken in de straat werden aangevat, besloot ik er na drie jaar uit te stappen. Dom, als ik het nu bekijk."

26-11-2016 om 22:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

"M'n leven is weer stabiel. Allemaal dankzij mijn 'toyboy'"

http://oi65.tinypic.com/2ldexyx.jpg

Nog geen jaar geleden kocht Lesley-Ann Poppe een hondje. "Als gezelschap. Ik dacht toen: een vent komt er toch niet meer van." Maar kijk, in minder dan twaalf maanden hebben zij en Kevin - voormalig model, 9 jaar jonger - een appartement gekocht, een bedrijf opgestart, hun verloving bekendgemaakt én een zoon op de wereld gezet. Een relatie als een F1-race. "Als het goed zit, zit het goed. Toch?"

Ping! De flessenwarmer laat van zich horen wanneer we het prachtige, lofty appartement van Lesley-Ann Poppe (37) en Kevin Lebreton (28) binnenstappen. "We gingen Gabriël net zijn papje geven", zegt Lesley-Ann, voor de gelegenheid niet op Louboutins, maar op comfortabele, roze sloefen. Terwijl Kevin de temperatuur van het flesje checkt, neemt Lesley-Ann met haar pasgeboren zoontje in de zetel plaats. Benjamin, de 9-jarige zoon uit haar vorige relatie, is in een andere zetel druk in de weer met zijn tablet. De hond des huizes, Coco, laat horen dat je niet groot hoeft te zijn om kabaal te maken.

Kortom, een doorsnee huiselijk tafereel. Het bizarre eraan is dat de personages in dit alledaagse tableau vivant een jaar geleden nooit hadden kunnen bevroeden dat ze er deel van zouden uitmaken. "Het is snel gegaan, ja", lacht Lesley-Ann.

Voor wie de vakpers wat minder volgt, geven we graag een korte round-up. Lesley-Ann Poppe werd bekend in 2008 toen ze in 'Komen Eten' niet alleen haar gasten maar heel kijkend Vlaanderen trakteerde op haar fijne vleeswaren. Het was de start van een lange reeks media-optredens. Enkele lukraak gekozen hoogtepunten uit haar BV-cv? Ze schreef het 'Handboek voor Blondines', ging naakt voor 'Playboy' en vormde met Griet Vanhees en Tanja Dexters de meidenband B-A-B-E.

Daarnaast runde ze met haar toenmalige echtgenoot en vader van haar eerste kind, Benjamin Ruyters, de Schoonheidsschool. Met duizenden cursisten per jaar, verspreid over drie campussen, de grootste instelling voor 'wellness, beauty en fashion' in Vlaanderen. Haar haarkleur en haar bijna permanente verblijf in showbizzmagazines en mannenbladen, hadden bij veel mensen zand in de ogen gestrooid, maar hier stond wel degelijk een licentiate handelswetenschappen die een bedrijf runde met twintig personeelsleden. "Die BV-wereld is gewoon keiplezant", zei Lesley-Ann in elk interview. "Ik werk hard, enkele glaasjes champagne op een leuk feestje: waarom niet?"

Maar het feest bleef niet duren. In de zomer van 2013 biechtte haar man op dat hij haar had bedrogen met een prostituee. Poppe maakte meteen een einde aan de relatie. Ze verkocht haar aandelen van de Schoonheidsschool aan haar ex en ging in het weekblad 'Story' op zoek naar een nieuwe man. Maar dat draaide op niets uit. En net toen ze de hoop een beetje had opgegeven - "Ik had Coco gekocht met het idee: een vent kom ik toch niet meer tegen" - werd ze door een gemeenschappelijke vriend voorgesteld aan Kevin Lebreton. Een twintiger die in het koffiebedrijf van zijn ouders werkte en als 16-jarige al als model naar Tokio reisde en later ook in Milaan, Parijs en Londen aan de slag was geweest. Die ontmoeting vond elf maanden geleden plaats.

Lesley-Ann: "Er was vanaf de eerste keer een enorme klik. Zowel Kevin als ik voelden dat we voor elkaar gemaakt waren. Na een maand zijn we al gaan samenwonen, na twee maanden bleek ik zwanger. Raak vanaf de eerste keer." (lacht)

26-11-2016 om 22:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cliff Richard maakt muzikale comeback na onderzoek naar kindermisbruik

Cliff Richard maakt muzikale comeback na onderzoek naar kindermisbruik

http://oi66.tinypic.com/rr43v8.jpg

De Britse veteraan-rocker Cliff Richard maakt later deze maand via een kerstsingle een muzikale comeback, zo heeft SkyNews vandaag gemeld. Hij pakt ook met een eerste album uit sinds een onderzoek naar verondersteld kindermisbruik door sir Cliff vorige maand is geseponeerd.

De kerstsingle 'It's Better to Dream' is een voor de feesten aangepaste versie van een song die ook op het album 'Just... Fabulous Rock 'n Roll' zal staan, weet Sky. Dit omvat zijn versies van klassiekers als 'Roll over Beethoven' en 'Great Balls of Fire'.

Cliff Richard, die in de gerechtelijke affaire steeds zijn onschuld heeft volgehouden, heeft zich twee jaar uit de openbaarheid teruggetrokken. Daarom kwamen er ook geen nieuwe albums en een biografie uit.

Sir Cliff (76) heeft een lange traditie van het uitbrengen van singles in de kerstperiode, zoals 'Mistletoe And Wine' in 1988 en 'Saviour's Day' in 1990. Beiden bereikten de top van de hitparade. Hij deed in 1989 ook mee met Band Aid en belandde in 1960 met zijn Shadows de top van de hitparade met zijn single 'I Love You'.

25-11-2016 om 13:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Beyoncé wil dat Jay Z met Kanye belt"

"Beyoncé wil dat Jay Z met Kanye belt"

http://oi64.tinypic.com/vevrki.jpg

Beyoncé heeft er bij haar echtgenoot op aangedrongen dat hij het verleden laat rusten en contact gaat opnemen met Kanye West. Dat melden bronnen van The Sun. Het paar zegt de rapper te willen steunen na zijn ziekenhuisopname vanwege psychische problemen.

Ooit waren de drie goede vrienden en werkten Jay Z en Kanye regelmatig samen. Maar de afgelopen tijd sprak Kanye zich in zeer negatieve bewoordingen uit over het paar. Zo zouden ze niet voor zijn vrouw Kim Kardashian hebben klaargestaan na de overval in Parijs, waarbij de realityster werd vastgebonden en opgesloten.

Moordenaars
In één van zijn laatste optredens voor zijn ziekenhuisopname, riep Kanye over Jay Z: "Ik weet dat je moordenaars hebt, stuur ze alsjeblieft niet op me af."

Broertje
"Wat er ook tussen hen is gebeurd, Kanye is altijd als een broertje geweest voor Jay Z", aldus de insider tegenover de Britse krant. Beyoncé en Jay Z zouden van plan zijn Kanye buiten het oog van de media op te zoeken om de rapper te laten weten dat ze er voor hem zijn.

25-11-2016 om 01:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!