Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

26-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bijna naar rechter gestapt om uitzendingen te verbieden"

"Bijna naar rechter gestapt om uitzendingen te verbieden"

http://oi68.tinypic.com/6sxd14.jpg

Eerlijk: dat het tussen Daisy (26) en Geert (32) niks ging worden in 'Blind Getrouwd', zag je van mijlenver aankomen. Maar Geert is wel érg ongelukkig met de afloop van de reeks. "Toen ik het programma zag, voelde dat als een mes in de rug."

Geert kreeg heel wat over zich heen, zeker na de scène in de supermarkt waarbij hij de steeltjes van de mandarijntjes trok om gewicht en dus geld uit te sparen. Hij is allesbehalve blij dat hij deelgenomen heeft. "Toen de programmamakers merkten dat het tussen Daisy en mij niets zou worden, hebben ze er in de montage een flinke schep bovenop gedaan", beweert hij. "Wij moesten en zouden het saaie koppel zijn. De laatste weken haalden enkel beelden van ons twee in de zetel of de scénes met ongemakkelijke stiltes het scherm, terwijl het er bij ons ook vaak leuk en ongedwongen aan toe ging. We zijn ook gaan squashen en gaan karten. Maar dat heeft nooit het scherm gehaald. Ik heb, om mezelf te beschermen, besloten om na de tweede aflevering niet meer te kijken. Na de aflevering met de mandarijntjes hoorde ik van vrienden dat daar deining over was, maar ik heb me dat nooit aangetrokken ."

"Ik mocht de uitzendingen op voorhand bekijken", besluit hij. "Maar omdat ik het gevoel had dat de grote lijnen al waren uitgezet, heb ik geweigerd. Bovendien geef je dan impliciet toestemming om de beelden uit te zenden. Dan heb je achteraf geen poot meer om op te staan. Omdat ik even met het idee heb gespeeld om de uitzendingen via de rechtbank te laten verbieden, wou ik dat absoluut vermijden."

26-04-2016 om 22:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lisette ware cultheldin dankzij parodieën op Sylvie Meis

Lisette ware cultheldin dankzij parodieën op Sylvie Meis

http://oi63.tinypic.com/2qxyhqq.jpg

De 31-jarige Lisette de Bruijn is dankzij haar nieuwe hobby bijna net zo bekend als haar 'idool' geworden. Op haar facebookpagina plaatst de Nederlandse uit het dorp De Lier (provincie Zuid-Holland) bijna elke dag een foto waarop ze presentatrice Sylvie Meis parodieert. En dat tot genoegen van inmiddels duizenden fans.

De inspiratie voor de tijdsbesteding begon volgens Lisette tijdens de kerstdagen, vertelt ze aan onze collega's van AD.nl. Ik zag toen een foto van Sylvie die in hoge hakken en een perfect opgemaakt gezicht haar kerstboom aan het optuigen was. Ik kon me niet voorstellen dat dit het echte leven was en dus besloot ik als grapje mijzelf in een badjas ernaast te plakken."

Sindsdien plaatst de internetheldin, die in het dagelijks leven verloskundige is, bijna elke dag een foto op Facebook waarop ze Sylvie nadoet. De foto's gaan gepaard met een vriendschappelijke, fictieve brief aan de blonde televisiester, die vroeger getrouwd was met topvoetballer Rafael van der Vaart. "Elke dag plaatst Sylvie wel een foto, dus ik kan makkelijk iedere keer een ander verhaal verzinnen", vertelt Lisette daarover. Die verhalen lopen uiteen van de telefoontjes die de twee met elkaar plegen tot verhalen over hun fitnessoefening van die dag. Bij dat laatste onderwerp heeft de Bruijn misschien wel haar populairste kiekje gemaakt: links een foto van een superslanke Sylvie Meis en rechts Lisette die haar buik tegen een hek aanduwt om de illusie van een sixpack te wekken.

"Sylvie staat altijd prachtig op de foto. Misschien dat mensen zelfs wel een beetje jaloers op haar zijn. Ik ben een beetje een tegenhanger. Het is in eerste instantie natuurlijk een grap, maar misschien laten mijn foto's mensen zich wel iets beter voelen." Het is niet de bedoeling dat Sylvie zich gekwetst voelt door de grappen. "Ik heb geen contact met haar gehad, maar ik hoop dat ze de grappen kan waarderen."

Door alle aandacht kan Lisette zich steeds beter verplaatsen in haar 'idool'. "In mijn dorp word ik heel vaak aangesproken door mensen die mijn berichtjes hebben gezien. Ik krijg bijna alleen maar leuke reacties. Ik heb zelfs eens meegemaakt dat ik door een moeder werd gevraagd of ik met haar op de foto wilde gaan. Dus ik heb wel een beetje een inkijkje in het leven van 'Syl' gekregen", aldus een lachende Lisette.

26-04-2016 om 01:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Concurrentie voor Disneyland: Londen krijgt een van de grootste pretparken ter wereld

Concurrentie voor Disneyland: Londen krijgt een van de grootste pretparken ter wereld

http://oi65.tinypic.com/2d7x1v.jpg

Binnenkort krijgt Engeland een gigantisch pretpark dat de concurrentie zal aangaan met Disneyland Parijs. De belachelijk rijke familie Al-Humaidi uit Koeweit gooit zo maar even 2,5 miljard euro over de balk voor het Londen Paramount resort, dat elke dag ongeveer 50.000 bezoekers moet ontvangen. Wij plannen alvast een bezoekje, want met mogelijke 'Mission Impossible'-, 'The Godfather'- of 'Indiana Jones'-attracties wordt het park ongetwijfeld dolle pret!

Het London Paramount Resort wordt neergepoot op het Swanscombe-schiereiland, net buiten Londen nabij het Ebbsfleet International station, op de Eurostar-route tussen Londen en Parijs.

Het park, dat tegen 2021 klaar moet zijn, zal zich uitstrekken over ongeveer 350 hectare. Ter vergelijking: Disneyland Parijs is ongeveer 200 hectare groot.

26-04-2016 om 01:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indrukwekkende sterrencast van Twin Peaks bekend

Indrukwekkende sterrencast van Twin Peaks bekend

http://oi63.tinypic.com/1zbch8o.jpg

Kyle MacLachlan keert terug als FBI-agent Dale Cooper in de reboot van de televisieserie Twin Peaks. De Amerikaanse zender Showtime heeft vandaag de complete cast bekend gemaakt, 25 jaar na de eerste serie over de moord op Laura Palmer.

Bekende namen nemen in de nieuwe serie een rol voor hun rekening. Eerder was al bekend dat Naomi Watts een rol speelt, maar ook onder anderen Monica Bellucci, Michael Cera, Tim Roth, Jennifer Jason Leigh, Eddie Vedder en Ashley Judd maken hun opwachting in het mysterieuze dorpje Twin Peaks.

Ook Ernie Hudson, Jim Belushi, Richard Chamberlain, Laura Dern en Trent Reznor zijn door regisseur David Lynch geselecteerd, evenals Harry Dean Stanton, Robert Forster, David Duchovny en Sherilyn Fenn.

Veel acteurs uit de eerste serie keren terug in hun oorspronkelijke rol. Ook David Lynch is weer te zien als Gordon Cole. De complete cast bestaat uit maar liefst 217 namen. De nieuwe Twin Peaks, die in de huidige tijd speelt, zal naar verwachting in 2017 te zien zijn op betaalzender Showtime en mogelijk in bioscopen in de Verenigde Staten.

26-04-2016 om 01:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bevergem grote winnaar op Vlaamse Televisie Sterren, maar kijker gaat niet akkoord

Bevergem grote winnaar op Vlaamse Televisie Sterren, maar kijker gaat niet akkoord

http://oi65.tinypic.com/9sym9h.jpg

Het zou een feest in mineur worden, want VTM zou officieel niet aanwezig zijn. Ook de VRT liet, net als VIER en VIJF, weten dat alleen genomineerden hun opwachting zouden maken. Bovendien was de uitreiking - o ironie - niet eens te zien op tv. Uiteindelijk liep er toch nog behoorlijk wat schoon volk op de blauwe loper van de Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren in Plopsaland. 'Bevergem' werd - zoals voorspeld - de grote winnaar.

Er was op voorhand heel wat te doen over de uitreiking van de Vlaamse Televisie Sterren. Stef Wauters stuurde zijn nominatie terug omdat niet de hele ploeg van 'VTM Nieuws' genomineerd was. En er was gemor omdat de kijker eigenlijk niks te zeggen had. Intussen deed het onderzoeksbureau iVOX een rondvraag bij de 'gewone man' om te kijken of de Televisie Academie - het kransje tv-mensen dat de winnaars bepaalt - echt zo anders stemde dan de modale kijker. Er werden een 1.000-tal mensen, representatief qua geslacht, leeftijd en kijkgedrag, bevraagd.

Uit het onderzoek blijken toch een aantal significante verschillen.

26-04-2016 om 01:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Blind Getrouwd' werd niets voor Geert en Daisy, maar zij vond wel andere liefde dankzij programma

'Blind Getrouwd' werd niets voor Geert en Daisy, maar zij vond wel andere liefde dankzij programma

http://oi66.tinypic.com/160q5y0.jpg

Hoewel het vuur tussen Geert en Daisy nooit oplaaide in 'Blind Getrouwd', heeft cupido wel toegeslagen voor Daisy tijdens het programma, al was het niet zoals ze verwacht had. "Ik ben blij te melden dat ik een nieuwe vriend heb", liet Daisy aan onze redactie weten. "Mijn vriend was een cameraman bij 'Blind Getrouwd'."

Het programma werd voor Daisy op verrassende wijze wel een succes. Ze heeft na 'Blind Getrouwd' namelijk een relatie opgebouwd met een cameraman van het programma. "Ik wil benadrukken dat er pas iets tussen ons is gegroeid na de opnames. Dit staat dus los van Geert: een hele toffe man, maar hij was gewoon niet de juiste voor mij", aldus Daisy.

Ondertussen gaat het goed met Daisy en haar vriend, want het koppel is gaan samenwonen. We wensen het koppel alvast veel geluk toe!  

26-04-2016 om 01:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefdesbrief van Queen Elizabeth II geveild

Liefdesbrief van Queen Elizabeth II geveild

http://oi63.tinypic.com/ea1g1i.jpg

Een soort liefdesbrief van de Britse koningin Elizabeth II is voor 14.400 pond, omgerekend zo'n 18.500 euro, geveild. De handgeschreven brief uit 1947 ging bij een online en telefoonveiling van Chippenham Auction Rooms naar een privéverzamelaar, zo berichtte het Britse persbureau AP. De 21-jarige prinses beschrijft op de twee zijdes van de brief hoe ze haar latere echtgenoot prins Philip heeft leren kennen. Ook de eerste jaren van hun relatie komen aan bod.

De 21-jarige prinses beschrijft op de twee zijdes van de brief hoe ze haar latere echtgenoot prins Philip heeft leren kennen. Ook de eerste jaren van hun relatie komen aan bod.

De eerste herinnering aan Philip, is voor Elizabeth een ontmoeting aan het Royal Naval College in Dartmouth in juli 1939. "Ik was 13, hij 18 en cadet kort voor het vertrek", luidt het. Tijdens de oorlog zag ze Philip maar zelden.

Elizabeth schreef de brief kort voor haar huwelijk aan de schrijfster Betty Shew, die een boek over het paar plande.

De Queen werd enkele dagen geleden 90 jaar.

25-04-2016 om 20:25 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
24-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton weer single

Paris Hilton weer single

http://oi67.tinypic.com/wvtmv4.jpg

Paris Hilton gaat weer als single door het leven. De wereldberoemde blondine heeft de relatie met haar Oostenrijkse vriend Thomas Gross beëindigd, schrijft Life & Style.

Volgens een kennis van het stel hadden de voormalige tortelduifjes een te uiteenlopend leven en waren ze te vaak van elkaar gescheiden om de relatie serieus aan te kunnen pakken.

Paris heeft haar handen vol aan haar parfumimperium en aan haar werk als dj. Omdat haar zus Nicky in verwachting is, heeft ze besloten haar familie nu voorrang te geven.

Paris en Thomas waren een klein jaar samen. Ze leerden elkaar in de zomer van 2015 kennen in het Franse Cannes.

24-04-2016 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian deelt reeks erotische foto's

Kim Kardashian deelt reeks erotische foto's

http://oi64.tinypic.com/rs9b1k.jpg

De Amerikaanse realityster Kim Kardashian trakteert haar miljoenen volgers op sociale media op een groot aantal erotisch getinte kiekjes waarin ze zelf de hoofdrol speelt.

24-04-2016 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe showt beginnend buikje

Lesley-Ann Poppe showt beginnend buikje

http://oi64.tinypic.com/2e5m8sn.jpg

Hoewel haar zwangerschap nog pril is, kun je toch al een beginnend buikje spotten bij Lesley-Ann Poppe. De blondine poseert vandaag trots op de rode loper met haar vriend Kevin.

Geheel toepasselijk ging de aanstaande mama naar de première van Mother's Day kijken. Dat de toekomstige papa erg blij is met de zwangerschap bewijst hij door op schattige wijze zijn hand op haar buik te leggen.

Begin april kondigde Lesley-Ann Poppe aan dat ze voor de tweede keer mama wordt. De verbazing was bij velen groot, aangezien ze nog maar een dikke vier maanden een relatie met de veel jongere Kevin (28) heeft.

Lesley-Ann heeft al een zoontje uit een vorige relatie.

24-04-2016 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoonbroer van Prince: "Hij was 154 uur aan één stuk wakker"

Schoonbroer van Prince: "Hij was 154 uur aan één stuk wakker"

http://oi64.tinypic.com/wkfhad.jpg

Prince had al zes dagen niet meer geslapen. In de weken voor zijn dood werkte hij haast elke nacht door, dat heeft zijn schoonbroer Maurice Phillips onthuld. Zelfs nadat het vliegtuig van de zanger een noodlanding moest maken wegens medische problemen een week voor zijn dood, deed hij het niet rustiger aan.

"Hij werkte 154 uur aan een stuk door", zei Phillips aan fans die zich dit weekend verzamelden aan het domein van Prince Paisley Park. "Vorig weekend heb ik hem nog gezien. Hij was een goede schoonbroer." De meeste gasten op de herdenkingsdienst namen niet de moeite om te praten met de fans die aan het hek van het domein wachtten, maar Phillips stapte wel op hen af. Daarnaast gaf Phillips niet veel details over het overlijden van Prince of de herdenkingsdienst. Hij beperkte zich tot small talk, hij vroeg jonge kinderen naar hun naam en praatte wat over basketbal.  

De erfenis
Philips is getrouwd met Tyka, de zus van Prince. Hij zei dat zijn vrouw zich sterk houdt na de dood van haar broer. Zij maakt kans om het fortuin van 300 miljoen dollar te erven, tenzij de zanger in zijn testament liet opnemen dat iemand anders recht heeft op het geld. Omdat Prince aanhanger was van de Getuigen van Jehova, is het mogelijk dat hij zijn geld aan deze religie nalaat. De erfenis zou nog kunnen stijgen tot 800 miljoen dollar door de verkoop van onuitgebrachte nummers die de artiest in een kluis bewaarde.

Prostitutie
Tyka kleurde haar lokken paars na de dood van haar broer. Toen ze arriveerde in Paisley Park zei ze dat haar broer al zijn fans graag zag. "Dank jullie voor jullie liefde voor hem." Tyka heeft een woelig verleden, ze was ooit verslaafd aan drugs en werkte als prostituee. Broer en zus Nelson konden het niet altijd goed met elkaar vinden, maar de laatste jaren was hun band wel sterk.

Nu is het wachten op het toxicologisch rapport voor we weten waar Prince aan bezweek, maar de politie onthulde wel al dat er geen sprake is van zelfmoord of moord.

24-04-2016 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joy Anna Thielemans deelt steek uit naar veroordeelde Thuis-collega 'Lowie'

Joy Anna Thielemans deelt steek uit naar veroordeelde Thuis-collega 'Lowie'

http://oi66.tinypic.com/w8q1rr.jpg

Dat Thuis-acteur Mathias Vergels (23), die in de populaire Eén-reeks het personage van Lowie Bomans gestalte geeft, onlangs veroordeeld werd voor dronken rijden, is natuurlijk ook zijn collega Joy Anna Thielemans niet ontgaan. Op Instagram stak ze gisteren de draak met hem. De actrice deelde een foto van een iPhone met op het scherm de boodschap 'iPhone geblokkeerd. U moet 24.391.236 minuten wachten'. Joy Anna voorzag het kiekje van het bijschrift "Go home iPhone, you're drunk" en de hashtags #thuisopéén en #lowiekezengsm.

Mathias Vergels werd veroordeeld tot een geldboete en een rijverbod en moet ook slagen voor een theoretisch en praktisch rijexamen en medische en psychologische proeven.

De BV werd vorig jaar in februari dronken achter het stuur aangetroffen door een politiepatrouille. Hij had op dat moment 1,6 promille alcohol in het bloed. "Ik heb een alcoholprobleem, dat geef ik toe", verklaarde de acteur aan de rechter. Hij toonde schuldgevoel en zei te beseffen dat hij als televisiefiguur een voorbeeldfunctie heeft.

23-04-2016 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huurder daagt zus van Mathilde voor rechter

Huurder daagt zus van Mathilde voor rechter

http://oi68.tinypic.com/10sak2u.jpg

Jan Dhondt (65) uit Proven is een rechtszaak gestart tegen Elisabeth d'Udekem d'Acoz, de zus van koningin Mathilde. De gravin is eigenares van het huisje waarin hij woont en wil hem buitenzetten. "Ik heb 100.000 euro in dat pand gestoken. Dit pik ik niet", zegt de gepensioneerde regisseur.

Jan Dhondt had een mondelinge overeenkomst met Raoul d'Udekem, de vader van de gravin. "Het woord van de adel is meer waard dan geschreven papier", kreeg de regisseur 22 jaar geleden te horen van Mathildes oom. "Ik kreeg de mondelinge belofte dat ik levenslang mocht blijven. Ook zou de huurprijs nooit opslaan. Een voorwaarde was wel dat ik de nodige renovaties zelf zou bekostigen. In het begin was het bijna onmogelijk om in het huisje te leven. Er was slechts één ruimte, een kleine kamer en een kleine keuken. De rest was stal. Ik stak ruim 100.000 euro in het pand en heb ook verschillende bomen aangeplant."

Maar toen gravin Elisabeth d'Udekem een paar jaar geleden eigenares werd, keerde het tij abrupt en de zus van de koningin wil hem uit de woning. "Ik ga daarmee niet akkoord en ben nu naar de vrederechter gestapt," aldus Dhondt. "Op deze plek zou ik graag mijn laatste dagen slijten."

23-04-2016 om 20:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jani begint eigen stylingschool

Jani begint eigen stylingschool

http://oi66.tinypic.com/abqhx2.jpg

Niet helemaal thuis in de wereld van mode en stijl? Dan kan je binnenkort lessen gaan volgen aan de 'Jani Academy'. Stylist Jani Kazaltzis richt immers zijn eigen school op.

Momenteel gaat hij nog allerlei uitdagingen aan in 'Jani Gaat', maar stylist Jani Kazaltzis heeft al plannen voor na het programma. In oktober openen de deuren van zijn eigen 'styling school', die Jani Academy zal heten. Er komen vestigingen in Diest, Brugge en Antwerpen, weet Het Nieuwsblad.

Stylinglessen van Jani himself zitten er echter niet in: "We zijn al volop docenten aan het klaarstomen en het team aan het samenstellen. Ik zal dus niet zelf voor de klas gaan staan. In juni starten we met workshops, in oktober of november volgen dan de echte lessen", aldus Jani. "Eindelijk, want ik wil dit al zó lang." Hij ging voor het project samenwerkingen aan met bestaande scholen.

Jani gaat deze uitdaging niet alleen aan, maar laat zich bijstaan door mental coach Inge Rock. "Inge neemt heel veel werk op haar schouders. Bovendien heeft ze de broodnodige knowhow om van dit avontuur een succes te maken. Ze zal ook het organisatorische gedeelte voor haar rekening nemen. Gelukkig, want daar ben ik niet zo goed in."

23-04-2016 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Purple Rain boven Brussel: zo herdenkt StuBru een muzikale held

Purple Rain boven Brussel: zo herdenkt StuBru een muzikale held

http://oi68.tinypic.com/255kyfd.jpg

Soms kan het ook gewoon zonder woorden, je respect betuigen. Studio Brussel deed het na het overlijden van Prince.

Meer dan enkele emmers en mensen die paarse papiersnippers knipten hadden ze bij de radiozender niet nodig. Hoewel: die hoge Reyerstoren om één en ander mooi te laten uitwaaien was ook wel praktisch. 

En voor wie zich zorgen maakt om het milieu: de confetti is biologisch afbreekbaar en zal dus op termijn volledig verdwijnen. Dit gelukkig in schril contrast tot de muziek van Prince.

23-04-2016 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Verslavende pijnstiller zorgde voor overdosis"

"Verslavende pijnstiller zorgde voor overdosis"

http://oi65.tinypic.com/j7rihs.jpg

Prince nam enkele dagen voor zijn overlijden een overdosis van de pijnstiller Percocet. Hij had er zo veel van genomen dat spoedartsen hem een 'save shot' moesten toedienen op de luchthaven van Moline, Illinois, waar hij met zijn privétoestel een tussenlanding had gemaakt.

Die tussenlanding was opvallend, omdat ze gebeurde op minder dan 50 minuten vliegen van het landgoed van Prince.

Bronnen in Moline verklaren aan showbizzsite TMZ.com dat de entourage van Prince aan de artsen vertelde dat Prince na zijn concert in Atlanta de pijnstiller had genomen. Officieel heette het dat hij griep had.

Percocet is een pijnstiller die een combinatie bevat van paracetamol en oxycodone, een semisynthetisch opiaat. Percocet is zeer verslavend. TMZ meent te weten dat Prince de pijnstiller nam voor problemen met zijn heup. Hoewel hij Jehovahs Getuige was en dus chirurgische ingrepen weigerde, zou hij volgens TMZ in 2010 toch aan zijn heupen geopereerd zijn.

In de week voor zijn dood bezocht Prince vier keer een apotheek in zijn buurt. Volgens ooggetuigen was hij geagiteerd aan het wachten tot iemand hem zijn medicijnen bracht.

Daar staat tegenover dat een vrouw maandag, drie dagen voor zijn overlijden, foto's nam van Prince terwijl die in de buurt van zijn landgoed glimlachend fietst. Volgens de vrouw, die een kilometer verderop woont, was Prince het toonbeeld van geluk. Ze verklaarde dat hij zeker een uur rondfietste en dat er geen spoor was van vermoeidheid. Er is ook een video van Prince die vorig weekend op de parking van een winkelcentrum fietst, waar hij afspraak had met zijn vriendin.

23-04-2016 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria's Secret stopt met ontwerpen bikini's

Victoria's Secret stopt met ontwerpen bikini's

http://oi63.tinypic.com/ivy4q9.jpg

Het wereldbekende lingeriemerk Victoria's Secret stopt met het ontwerpen van badmode. Moederbedrijf L Brands voert een herstructurering door om een jonger publiek aan te trekken. De kleurrijke bikini's liggen dit jaar nog in de winkel, maar worden vanaf 2017 niet meer in productie genomen.

Het nieuws komt voor veel Victoria's Secret-fans als een verrassing, omdat vorige maand nog een grote reclamecampagne werd gelanceerd. De focus zal nu liggen op lingerie en cosmeticaproducten.

In februari werd bekend dat Sharen Jester Turney na tien jaar afscheid nam als bestuursvoorzitter. Haar opvolgster Leslie Wexner creëerde een simpelere bedrijfsstructuur met drie takken: Victoria's Secret Lingerie, Victoria's Secret Beauty en het label Pink. Tot zover werden 200 banen geschrapt.

Topmodellen als Miranda Kerr, Doutzen Kroes en Adriana Lima werden voor hun functie als Victoria's Secret Angel geregeld in de minuscule bikini's vastgelegd.

23-04-2016 om 02:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tori Spelling voor de derde keer ten huwelijk gevraagd door echtgenoot

Tori Spelling voor de derde keer ten huwelijk gevraagd door echtgenoot

http://oi65.tinypic.com/125ies8.jpg

Tori Spelling is opnieuw ten huwelijk gevraagd door haar man. In het bijzijn van hun vier kinderen en met de Eiffeltoren op de achtergrond ging Dean McDermott voor de derde keer in zijn leven door de knieën voor de 90210-ster.

Tori en Dean waren met hun kids in Parijs om te vieren dat het stel tien jaar geleden in het huwelijksbootje gestapt is. Drie jaar terug leek het er niet op dat het tot dit jubileum zou komen. Dean bedroog Tori en het kostte haar de nodige moeite om hem die misstap te vergeven. Uiteindelijk besloot ze hem toch nog een kans te geven.

Bij E! Online laat Tori weten dat ze dolgelukkig is met het nieuwe aanzoek. "We hebben een paar moeilijke jaren achter de rug en dit was echt het perfecte familiemomentje om zoiets te doen", aldus de blondine.

Ze heeft ja gezegd, maar wanneer het nieuwe huwelijk gaat plaatsvinden is nog een mysterie. Tori wil er alleen over kwijt dat het ergens in mei zal zijn.

McDermott vroeg haar voor het eerst ten huwelijk op kerstavond in 2005. Vijf maanden later volgde de trouw. Op kerstmis 2006 herhaalde hij zijn aanzoek.

23-04-2016 om 01:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het kan niet op: nieuwe prequel én sequel in Alien-reeks

Het kan niet op: nieuwe prequel én sequel in Alien-reeks

http://oi63.tinypic.com/2m5013p.jpg

Twee kosmische vliegen in één klap: liefhebbers van de sf-filmmsaga "Alien(s)" mogen zich niet alleen verwachten aan een reeds aangekondigd vervolg op de prequel maar ook op een vervolg in de vaste chronologische nummering. In mensentaal gezegd komt er, behalve de sequel 'Alien: Covenant' op de prequel 'Alien: Prometheus', opnieuw van de hand van Ridley Scott, ook een 'Alien 5'.

Dat project was zogezegd afgebazen, maar blijkt gewoon op de pauzeknop gezet te zijn. 'Covenant' is vermoedelijk de definitieve titel, nadat Scott de prent eerder 'Prometheus 2' en/of 'Paradise Lost' (naar het epos van John Milton) had gedoopt.

Voor wie Alien wat vreemd is: Covenant is de naam van een ruimteschip, Prometheus was de naam van een expeditie geleid door Michael Fassbender. Over 'Alien 5' wil hoofdolspeelster Sigourney Weaver, alias Ellen Ripley, enkel kwijt dat het scenario "amazing" is.

23-04-2016 om 01:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veel hoog volk bij elkaar, maar die koddige prins George gaat zo met alle aandacht lopen

Veel hoog volk bij elkaar, maar die koddige prins George gaat zo met alle aandacht lopen

http://oi63.tinypic.com/258mt5z.jpg

De Amerikaanse president Barack Obama was vandaag op bezoek bij de Britse royals in Kensington Palace. De president en first lady Michelle spraken en aten met de Britse prinsen Harry en William en zijn vrouw Kate, maar het was de kleine prins George die met alle aandacht ging lopen. Het prinsje mocht een beetje langer opblijven en vlak voor het slapengaan nog even een koninklijk handje geven aan de president. Hij deed dat op onnavolgbaar schattige wijze, in ware Hugh Hefner-stijl zo in zijn kleine witte badjasje. Daarna speelde hij ook nog even op zijn schommelpaard, dat hij als geboortecadeautje kreeg van Obama.

23-04-2016 om 01:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!