Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

24-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoonbroer van Prince: "Hij was 154 uur aan één stuk wakker"

Schoonbroer van Prince: "Hij was 154 uur aan één stuk wakker"

http://oi64.tinypic.com/wkfhad.jpg

Prince had al zes dagen niet meer geslapen. In de weken voor zijn dood werkte hij haast elke nacht door, dat heeft zijn schoonbroer Maurice Phillips onthuld. Zelfs nadat het vliegtuig van de zanger een noodlanding moest maken wegens medische problemen een week voor zijn dood, deed hij het niet rustiger aan.

"Hij werkte 154 uur aan een stuk door", zei Phillips aan fans die zich dit weekend verzamelden aan het domein van Prince Paisley Park. "Vorig weekend heb ik hem nog gezien. Hij was een goede schoonbroer." De meeste gasten op de herdenkingsdienst namen niet de moeite om te praten met de fans die aan het hek van het domein wachtten, maar Phillips stapte wel op hen af. Daarnaast gaf Phillips niet veel details over het overlijden van Prince of de herdenkingsdienst. Hij beperkte zich tot small talk, hij vroeg jonge kinderen naar hun naam en praatte wat over basketbal.  

De erfenis
Philips is getrouwd met Tyka, de zus van Prince. Hij zei dat zijn vrouw zich sterk houdt na de dood van haar broer. Zij maakt kans om het fortuin van 300 miljoen dollar te erven, tenzij de zanger in zijn testament liet opnemen dat iemand anders recht heeft op het geld. Omdat Prince aanhanger was van de Getuigen van Jehova, is het mogelijk dat hij zijn geld aan deze religie nalaat. De erfenis zou nog kunnen stijgen tot 800 miljoen dollar door de verkoop van onuitgebrachte nummers die de artiest in een kluis bewaarde.

Prostitutie
Tyka kleurde haar lokken paars na de dood van haar broer. Toen ze arriveerde in Paisley Park zei ze dat haar broer al zijn fans graag zag. "Dank jullie voor jullie liefde voor hem." Tyka heeft een woelig verleden, ze was ooit verslaafd aan drugs en werkte als prostituee. Broer en zus Nelson konden het niet altijd goed met elkaar vinden, maar de laatste jaren was hun band wel sterk.

Nu is het wachten op het toxicologisch rapport voor we weten waar Prince aan bezweek, maar de politie onthulde wel al dat er geen sprake is van zelfmoord of moord.

24-04-2016 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joy Anna Thielemans deelt steek uit naar veroordeelde Thuis-collega 'Lowie'

Joy Anna Thielemans deelt steek uit naar veroordeelde Thuis-collega 'Lowie'

http://oi66.tinypic.com/w8q1rr.jpg

Dat Thuis-acteur Mathias Vergels (23), die in de populaire Eén-reeks het personage van Lowie Bomans gestalte geeft, onlangs veroordeeld werd voor dronken rijden, is natuurlijk ook zijn collega Joy Anna Thielemans niet ontgaan. Op Instagram stak ze gisteren de draak met hem. De actrice deelde een foto van een iPhone met op het scherm de boodschap 'iPhone geblokkeerd. U moet 24.391.236 minuten wachten'. Joy Anna voorzag het kiekje van het bijschrift "Go home iPhone, you're drunk" en de hashtags #thuisopéén en #lowiekezengsm.

Mathias Vergels werd veroordeeld tot een geldboete en een rijverbod en moet ook slagen voor een theoretisch en praktisch rijexamen en medische en psychologische proeven.

De BV werd vorig jaar in februari dronken achter het stuur aangetroffen door een politiepatrouille. Hij had op dat moment 1,6 promille alcohol in het bloed. "Ik heb een alcoholprobleem, dat geef ik toe", verklaarde de acteur aan de rechter. Hij toonde schuldgevoel en zei te beseffen dat hij als televisiefiguur een voorbeeldfunctie heeft.

23-04-2016 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huurder daagt zus van Mathilde voor rechter

Huurder daagt zus van Mathilde voor rechter

http://oi68.tinypic.com/10sak2u.jpg

Jan Dhondt (65) uit Proven is een rechtszaak gestart tegen Elisabeth d'Udekem d'Acoz, de zus van koningin Mathilde. De gravin is eigenares van het huisje waarin hij woont en wil hem buitenzetten. "Ik heb 100.000 euro in dat pand gestoken. Dit pik ik niet", zegt de gepensioneerde regisseur.

Jan Dhondt had een mondelinge overeenkomst met Raoul d'Udekem, de vader van de gravin. "Het woord van de adel is meer waard dan geschreven papier", kreeg de regisseur 22 jaar geleden te horen van Mathildes oom. "Ik kreeg de mondelinge belofte dat ik levenslang mocht blijven. Ook zou de huurprijs nooit opslaan. Een voorwaarde was wel dat ik de nodige renovaties zelf zou bekostigen. In het begin was het bijna onmogelijk om in het huisje te leven. Er was slechts één ruimte, een kleine kamer en een kleine keuken. De rest was stal. Ik stak ruim 100.000 euro in het pand en heb ook verschillende bomen aangeplant."

Maar toen gravin Elisabeth d'Udekem een paar jaar geleden eigenares werd, keerde het tij abrupt en de zus van de koningin wil hem uit de woning. "Ik ga daarmee niet akkoord en ben nu naar de vrederechter gestapt," aldus Dhondt. "Op deze plek zou ik graag mijn laatste dagen slijten."

23-04-2016 om 20:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jani begint eigen stylingschool

Jani begint eigen stylingschool

http://oi66.tinypic.com/abqhx2.jpg

Niet helemaal thuis in de wereld van mode en stijl? Dan kan je binnenkort lessen gaan volgen aan de 'Jani Academy'. Stylist Jani Kazaltzis richt immers zijn eigen school op.

Momenteel gaat hij nog allerlei uitdagingen aan in 'Jani Gaat', maar stylist Jani Kazaltzis heeft al plannen voor na het programma. In oktober openen de deuren van zijn eigen 'styling school', die Jani Academy zal heten. Er komen vestigingen in Diest, Brugge en Antwerpen, weet Het Nieuwsblad.

Stylinglessen van Jani himself zitten er echter niet in: "We zijn al volop docenten aan het klaarstomen en het team aan het samenstellen. Ik zal dus niet zelf voor de klas gaan staan. In juni starten we met workshops, in oktober of november volgen dan de echte lessen", aldus Jani. "Eindelijk, want ik wil dit al zó lang." Hij ging voor het project samenwerkingen aan met bestaande scholen.

Jani gaat deze uitdaging niet alleen aan, maar laat zich bijstaan door mental coach Inge Rock. "Inge neemt heel veel werk op haar schouders. Bovendien heeft ze de broodnodige knowhow om van dit avontuur een succes te maken. Ze zal ook het organisatorische gedeelte voor haar rekening nemen. Gelukkig, want daar ben ik niet zo goed in."

23-04-2016 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Purple Rain boven Brussel: zo herdenkt StuBru een muzikale held

Purple Rain boven Brussel: zo herdenkt StuBru een muzikale held

http://oi68.tinypic.com/255kyfd.jpg

Soms kan het ook gewoon zonder woorden, je respect betuigen. Studio Brussel deed het na het overlijden van Prince.

Meer dan enkele emmers en mensen die paarse papiersnippers knipten hadden ze bij de radiozender niet nodig. Hoewel: die hoge Reyerstoren om één en ander mooi te laten uitwaaien was ook wel praktisch. 

En voor wie zich zorgen maakt om het milieu: de confetti is biologisch afbreekbaar en zal dus op termijn volledig verdwijnen. Dit gelukkig in schril contrast tot de muziek van Prince.

23-04-2016 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Verslavende pijnstiller zorgde voor overdosis"

"Verslavende pijnstiller zorgde voor overdosis"

http://oi65.tinypic.com/j7rihs.jpg

Prince nam enkele dagen voor zijn overlijden een overdosis van de pijnstiller Percocet. Hij had er zo veel van genomen dat spoedartsen hem een 'save shot' moesten toedienen op de luchthaven van Moline, Illinois, waar hij met zijn privétoestel een tussenlanding had gemaakt.

Die tussenlanding was opvallend, omdat ze gebeurde op minder dan 50 minuten vliegen van het landgoed van Prince.

Bronnen in Moline verklaren aan showbizzsite TMZ.com dat de entourage van Prince aan de artsen vertelde dat Prince na zijn concert in Atlanta de pijnstiller had genomen. Officieel heette het dat hij griep had.

Percocet is een pijnstiller die een combinatie bevat van paracetamol en oxycodone, een semisynthetisch opiaat. Percocet is zeer verslavend. TMZ meent te weten dat Prince de pijnstiller nam voor problemen met zijn heup. Hoewel hij Jehovahs Getuige was en dus chirurgische ingrepen weigerde, zou hij volgens TMZ in 2010 toch aan zijn heupen geopereerd zijn.

In de week voor zijn dood bezocht Prince vier keer een apotheek in zijn buurt. Volgens ooggetuigen was hij geagiteerd aan het wachten tot iemand hem zijn medicijnen bracht.

Daar staat tegenover dat een vrouw maandag, drie dagen voor zijn overlijden, foto's nam van Prince terwijl die in de buurt van zijn landgoed glimlachend fietst. Volgens de vrouw, die een kilometer verderop woont, was Prince het toonbeeld van geluk. Ze verklaarde dat hij zeker een uur rondfietste en dat er geen spoor was van vermoeidheid. Er is ook een video van Prince die vorig weekend op de parking van een winkelcentrum fietst, waar hij afspraak had met zijn vriendin.

23-04-2016 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria's Secret stopt met ontwerpen bikini's

Victoria's Secret stopt met ontwerpen bikini's

http://oi63.tinypic.com/ivy4q9.jpg

Het wereldbekende lingeriemerk Victoria's Secret stopt met het ontwerpen van badmode. Moederbedrijf L Brands voert een herstructurering door om een jonger publiek aan te trekken. De kleurrijke bikini's liggen dit jaar nog in de winkel, maar worden vanaf 2017 niet meer in productie genomen.

Het nieuws komt voor veel Victoria's Secret-fans als een verrassing, omdat vorige maand nog een grote reclamecampagne werd gelanceerd. De focus zal nu liggen op lingerie en cosmeticaproducten.

In februari werd bekend dat Sharen Jester Turney na tien jaar afscheid nam als bestuursvoorzitter. Haar opvolgster Leslie Wexner creëerde een simpelere bedrijfsstructuur met drie takken: Victoria's Secret Lingerie, Victoria's Secret Beauty en het label Pink. Tot zover werden 200 banen geschrapt.

Topmodellen als Miranda Kerr, Doutzen Kroes en Adriana Lima werden voor hun functie als Victoria's Secret Angel geregeld in de minuscule bikini's vastgelegd.

23-04-2016 om 02:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tori Spelling voor de derde keer ten huwelijk gevraagd door echtgenoot

Tori Spelling voor de derde keer ten huwelijk gevraagd door echtgenoot

http://oi65.tinypic.com/125ies8.jpg

Tori Spelling is opnieuw ten huwelijk gevraagd door haar man. In het bijzijn van hun vier kinderen en met de Eiffeltoren op de achtergrond ging Dean McDermott voor de derde keer in zijn leven door de knieën voor de 90210-ster.

Tori en Dean waren met hun kids in Parijs om te vieren dat het stel tien jaar geleden in het huwelijksbootje gestapt is. Drie jaar terug leek het er niet op dat het tot dit jubileum zou komen. Dean bedroog Tori en het kostte haar de nodige moeite om hem die misstap te vergeven. Uiteindelijk besloot ze hem toch nog een kans te geven.

Bij E! Online laat Tori weten dat ze dolgelukkig is met het nieuwe aanzoek. "We hebben een paar moeilijke jaren achter de rug en dit was echt het perfecte familiemomentje om zoiets te doen", aldus de blondine.

Ze heeft ja gezegd, maar wanneer het nieuwe huwelijk gaat plaatsvinden is nog een mysterie. Tori wil er alleen over kwijt dat het ergens in mei zal zijn.

McDermott vroeg haar voor het eerst ten huwelijk op kerstavond in 2005. Vijf maanden later volgde de trouw. Op kerstmis 2006 herhaalde hij zijn aanzoek.

23-04-2016 om 01:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het kan niet op: nieuwe prequel én sequel in Alien-reeks

Het kan niet op: nieuwe prequel én sequel in Alien-reeks

http://oi63.tinypic.com/2m5013p.jpg

Twee kosmische vliegen in één klap: liefhebbers van de sf-filmmsaga "Alien(s)" mogen zich niet alleen verwachten aan een reeds aangekondigd vervolg op de prequel maar ook op een vervolg in de vaste chronologische nummering. In mensentaal gezegd komt er, behalve de sequel 'Alien: Covenant' op de prequel 'Alien: Prometheus', opnieuw van de hand van Ridley Scott, ook een 'Alien 5'.

Dat project was zogezegd afgebazen, maar blijkt gewoon op de pauzeknop gezet te zijn. 'Covenant' is vermoedelijk de definitieve titel, nadat Scott de prent eerder 'Prometheus 2' en/of 'Paradise Lost' (naar het epos van John Milton) had gedoopt.

Voor wie Alien wat vreemd is: Covenant is de naam van een ruimteschip, Prometheus was de naam van een expeditie geleid door Michael Fassbender. Over 'Alien 5' wil hoofdolspeelster Sigourney Weaver, alias Ellen Ripley, enkel kwijt dat het scenario "amazing" is.

23-04-2016 om 01:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veel hoog volk bij elkaar, maar die koddige prins George gaat zo met alle aandacht lopen

Veel hoog volk bij elkaar, maar die koddige prins George gaat zo met alle aandacht lopen

http://oi63.tinypic.com/258mt5z.jpg

De Amerikaanse president Barack Obama was vandaag op bezoek bij de Britse royals in Kensington Palace. De president en first lady Michelle spraken en aten met de Britse prinsen Harry en William en zijn vrouw Kate, maar het was de kleine prins George die met alle aandacht ging lopen. Het prinsje mocht een beetje langer opblijven en vlak voor het slapengaan nog even een koninklijk handje geven aan de president. Hij deed dat op onnavolgbaar schattige wijze, in ware Hugh Hefner-stijl zo in zijn kleine witte badjasje. Daarna speelde hij ook nog even op zijn schommelpaard, dat hij als geboortecadeautje kreeg van Obama.

23-04-2016 om 01:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Geen sporen van geweld of aanwijzingen van zelfmoord"

"Geen sporen van geweld of aanwijzingen van zelfmoord"

http://oi66.tinypic.com/2ura152.jpg

Vrijdag hebben medische onderzoekers het lijk van de donderdag overleden popster Prince aan een autopsie onderworpen. Er is geen reden om te geloven dat het gaat om zelfmoord, stelden de onderzoekers vast. Er werd op het lichaam van Prince ook "geen spoor van letsel aangetroffen".

Dat zei sheriff Jim Olsen van de politie in Carver County, de man die het onderzoek naar de dood van de artiest leidt. Volgens de autoriteiten zal het dagen of mogelijk zelfs weken duren voordat het onderzoek is afgerond.

De politie praat in het kader van het onderzoek met familie, vrienden en kennissen van de artiest. Bovendien worden de medische dossiers van Prince bestudeerd. De autopsie duurde ongeveer vier uur. Na het onderzoek is het lichaam van Prince vrijgegeven aan de familie. De resultaten van de autopsie worden pas over enkele weken vrijgegeven.

Sherrif Olsen verklaarde nog dat een kennis hem vrijdag rond 20.00 het laatst zag in Paisley Park, waar zijn woning en studio zijn. De volgende ochtend konden medewerkers de popster niet bereiken en trokken ze naar zijn woning, waar ze hem bewusteloos aantroffen in een lift op de eerste verdieping.

Overal wordt druk gespeculeerd over de doodsoorzaak van het muziekicoon.

Entertainmentwebsite TMZ, die als eerste met het nieuws van zijn overlijden naar buiten kwam, beweert dat Prince onlangs niet met griep, maar met een overdosis werd opgenomen in het ziekenhuis. De website vermoedt dan ook dat er ook nu drugs mee gemoeid zijn. De wetsdokter heeft "in dit stadium geen enkele aanwijzing" dat Prince zou overleden zijn aan een overdosis, klonk het op de persconferentie.

Anderen duiken in oude geruchten over een mogelijke hiv-besmetting, terwijl nog andere bronnen een hardnekkige griep of hartfalen niet uitsluiten. Volgens zangeres Aretha Franklin is Prince overleden aan de gevolgen van het zikavirus. De geruchtenmolen draait dus op volle toeren.

23-04-2016 om 01:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince is geil én romantisch: de vrouwen van de Kleine Purperen

Prince is geil én romantisch: de vrouwen van de Kleine Purperen

http://oi68.tinypic.com/zn1xr9.jpg

In navolging van zijn zangeressen en danseressen plachten vrouwelijke Prince-fans in lingerie zijn optredens bij te wonen. "I say do whatever we want, wear lingerie to a restaurant", zong hij in 'D.M.S.R.' (Dance Music Sex Romance) en dat lieten ze zich geen twee keer zeggen. Prachtige tijden waren dat. Prince staat voor geilheid en amper gesublimeerde seks. Maar laat 'Purple Rain' door de luidsprekers knallen en de romantiek gutst van de muren. Naarmate hij zich tot de Getuigen van Jehova bekende, temperde Prince zijn testosterongedreven songschrijverschap. Maar vrouwen bleven in bosjes vallen voor de Kleine Purperen. En niet van de minsten. Zijn carrière en zijn persoonlijk leven worden gekenmerkt door een bonte stoet van knappe, getalenteerde vrouwen.

De man wiens invloed op de moderne popmuziek niet overschat kan worden, maakte albums met titels als 'Dirty Mind', 'Lovesexy' en 'Controversy'. Zijn hits 'Sexy Mf', 'Little Red Corvette' en 'Get Off' lopen over van de seksuele referenties.

Seksuele macht voor vrouwen
Prince gaf met zijn muziek seksuele macht aan vrouwen. In 'Darling Nikki', uit de 'Purple Rain' soundtrack, heeft hij het over een onenightstand met een aan seks verslingerde vrouw die in het openbaar masturbeert 'met een magazine' en haar veroveringen na gebruik achterlaat. Ook 'Little Red Corvette', uit 1982, gaat over een onenightstand met een promiscue vrouw.

Maar in dat nummer probeert het personage van Prince de vrouw nog tot monogamie te temmen. In 'Darling Nikki' heeft de man er geen probleem mee door de vrouw gebruikt te worden, hij smeekt haar zelfs terug te komen.

Waarschuwingsstickers
'Darling Nikki' was het nummer dat Tipper Gore, de ex van voormalig vicepresident Al Gore ertoe aanzette mee het Parents Music Resource Center op te richten. Aan die muzikale zedenpolitie hebben we de stickers 'Parental Advisory' te danken, die moesten prijken op platen waarvan de kinderen rode oortjes konden krijgen.

Hoe indiscreet hij ook was in zijn songteksten, Prince deed er alles aan zijn liefdesleven af te schermen. Hij liet vrouwen als Wendy and Lisa en Sheila E het voorplan nemen in zijn bands, ontdekte en lanceerde vrouwelijk talent maar slaagde er wonderwel in zijn amoureuze leven in nevelen te hullen.

"Hij geloofde dat hij de Messias was"
In 2003 meende Charlene Friend dat het een goed idee was de vuile was van Prince even buiten te hangen. Zij beweerde dat Prince zonder haar toestemming video-opnames maakte terwijl ze seks hadden en haar had bedreigd toen hun relatie ten einde kwam.

"Prince zei dat hij seksuele relaties enorm ernstig nam. Hij geloofde dat hij de Messias was en dat je één werd met hem tijdens de seks", verklaarde Friend, die haar naam met die ontboezemingen toch wat oneer aandeed. "Prince hield bizarre seksfeesten in themakamers. Hij had kooien, kettingen en zweepjes in die kamers. Soms keek hij, soms nam hij deel aan de seksfeesten. Hij liet me ook naar video's van hem met andere vrouwen kijken".

Friend was toch vooral boos omdat ze in 2001 spullen die ze van Prince had gekregen wilde veilen. De advocaten van Prince staken daar een stokje voor en stelden dat de spullen wellicht gestolen waren. Prince ontkende de aantijgingen van Friend, het kwam nooit tot een proces.

Opdat u het niet elders zou moeten opsnorren: hieronder een ongetwijfeld onvolledig maar niettemin indrukwekkend lijstje van de vrouwen met wie Prince 'D.M.S.R.' deelde.

Twee huwelijken
Maar laat ons eerst even terug naar de romantiek: van al die vrouwen wisten er slechts twee met Prince te trouwen. De eerste was zijn danseres en choreografe Puertoricaanse Mayte Garcia, die in 1996 met hem trouwde. Hun enige kind, Gregory, overleed kort na de geboorte aan een zeldzame schedelaandoening. Het koppel scheidde in 2000.

Een jaar later trouwde Prince met zijn Paisley Park-medewerkster Manuela Testolini. De twee gingen in 2006 uit elkaar, waarna Prince het liefdesgeluk terugvond bij zijn protégée Bria Valente.

In haar memoires stelt percussioniste Sheila Escovedo (Sheila E.) dat ze in de jaren tachtig even verloofd is geweest met Prince.

In 2001 was Prince korte tijd samen met de Amerikaanse MTV veejay, model en activiste Ananda Lewis. In het midden van de jaren negentig had Prince een relatie met zangeres-model-actrice Nona Gaye, de dochter van soullegende Marvin Gaye. Zij verklaarde dat haar hart gebroken was toen hij het uitmaakte.

Daarvoor woonde Prince samen met zangeres Anna Fantastic. Zij heette nog Anna Garcia toen ze als zestienjarige Prince ontmoette tijdens een concert in Londen. Twee jaar later woonde en werkte ze samen met hem in Paisley Park.

Tussendoor had Prince, in 1992, een affaire met de Amerikaanse regisseuse-actrice Troy Beyer. Het jaar daarvoor was die eer weggelegd voor Heidi Mark, een Amerikaans-Finse actrice en latere Playboy's Playmate (van de maand juli 1995 voor de kwissers).

Gaan we nog even door? We gaan nog even door. De vroege jaren negentig waren drukke tijden voor de minnaar in Prince, want toen had hij ook een relatie met actrice-zangeres Carmen Electra, u welbekend van 'Baywatch' en haar onthullingen in voornoemd mannenblad.

In de late jaren tachtig had Prince volgens de geruchten ook een affaire met Tatiana Thumbtzen, een Amerikaanse actrice-model die ook Michael Jackson in haar boekje met veroveringen noteerde. In diezelfde periode, zo willen diezelfde geruchten, had Prince ook vandoen met zijn toenmalige danseres en choreografe Cat Glover, de Amerikaans-Mexicaanse dichteres Ingrid Julia Chavez, actrice en tevens Playmate (in juni 1985) Devin Devasquez, 'Twin Peaks'-actrice Sherilyn Fenn en The Bangles-zangeres Susannah Hoffs. Het nummer 'Manic Monday', dat hij in 1984 schreef en waarmee The Bangles een hit scoorden, zou volgens kwatongen een wederdienst geweest zijn. In 1985 liet Prince zijn oog vallen op de Schotse zangeres Sheena Easton, met wie hij in 1987 de hit 'U Got The Look' opnam.

Nog medio jaren 80 werkte Prince samen met Wendy & Lisa, en had hij een fling met Wendy's tweelingzus Susannah Melvoin, voor wie hij 'Nothing Compares 2 U' schreef. Met de in februari jongstleden overleden Canadese zangeres Vanity, alias Denise Katrina Matthews, had Prince van 1982 tot 1983 een intense relatie. Van Prince kreeg ze de hit 'Nasty Girl' cadeau. In Vanity 6 zat ook Susan Moonsie, die het liefje was van Prince toen ze nog op de middelbare school zaten. Tot slot zou Prince ook fijne momenten hebben beleefd met actrice Kim Basinger.

22-04-2016 om 00:12 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
21-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince (57) overleden

Prince (57) overleden

Klik op de foto om Purple Rain te beluisteren


Volgens showbizzsite TMZ.com is zanger en muzikant Prince (57) overleden in zijn studiocomplex Paisley Park in Minneapolis. De politie onderzoekt het overlijden. De omstandigheiden van het overlijden zijn nog onduidelijk.
"Verschillende bronnen uit de omgeving van de zanger bevestigen zijn overlijden", zo meldt TMZ.com. Dat stelt dat het levenloze lichaam van Prince vanochtend plaatselijke tijd werd aangetroffen in zijn studiocomplex.

Prince, echte naam Prince Roger Nelson, moest vorige week met zijn privéjet op 15 april een noodlanding maken wegens een medische urgentie. De volgende dag woonde hij een concert bij om zijn fans ervan te overtuigen dat hij het goed stelde. Volgens zijn entourage kampte hij met een griep.

Na zijn doorbraakalbum '1999' uit 1982 werd Prince een internationale superster. Hij scoorde een hele resem hits en won 7 Grammy's. Hij verkocht meer dan 100 miljoen albums. In 1985 won hij een Oscar voor het nummer 'Purple Rain' uit de gelijknamige film.

Prince trouwde twee keer. Zijn eerste huwelijk was met zijn achtergronddanseres Mayte Garcia. De twee scheidden in 2000. Daarna trouwde hij met Manuela Testolini, van wie hij in 2006 scheidde.

Vorige maand kondigde Prince nog aan dat hij zijn memoires wilde schrijven. De autobiografie 'The Beautiful Ones' moest volgens de uitgeverij in de herfst van 2017 uitkomen. (br.hln)

21-04-2016 om 19:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emilia Clarke: "Zesde seizoen 'Game Of Thrones' is te zot voor woorden"

Emilia Clarke: "Zesde seizoen 'Game Of Thrones' is te zot voor woorden"

http://oi68.tinypic.com/nqv58j.jpg

Ze kreeg van haar bazen bij HBO dan wel zwijgplicht opgelegd, toch licht Emilia Clarke in LA alvast een tipje van de sluier: "Dit seizoen is te zot voor woorden. Het is zó intens dat het me niet zou verbazen als alle tv's tijdens de eerste aflevering zouden ontploffen!"

Clarke zag doorheen de jaren heel wat tegenspelers van het scherm verdwijnen, en dat brengt de nodige traantjes met zich mee: "Het enige lichtpuntje is dat we de scripts lang op voorhand krijgen waardoor we op tijd weten wie er wanneer moet vertrekken. We weten dus precies wanneer we het afscheidsfeestje moeten plannen", lacht de 29-jarige Britse actrice wanneer we haar in het poepchique Four Seasons Hotel in Beverly Hills spreken. "We laten niemand na zijn laatste scène zomaar gaan. Iedereen mag pas na een knalfeest vertrekken!"

Op een set zoals 'Game Of Thrones' wordt natuurlijk niet stilgezeten: dat bewijzen de honderden mensen die elke dag het beste van zichzelf geven, zowel op de set als achter de schermen. Clarke: "De zonnige locaties zien er op het scherm natuurlijk fantastisch uit, maar wat je niet te zien krijgt is dat er voortdurend honderden crewleden zich in het zweet werken om alles in goede banen te leiden. Zonder de mensen van set, design, make-up en haar zouden we nergens staan. Er is geen enkele serie die ons op dat gebied kan evenaren."

Clarke klopt lange uren met een belangrijke rol als die van Daenerys, en vooral het wachten tussen de scènes in kan na verloop van tijd uitputtend zijn: "Ik word voortdurend omringd door een massa mensen, dus ik heb altijd wel iemand met wie ik spelletjes kan spelen. (lacht) We spelen het liefst van al kinderspelletjes, maar we zijn ook even zeer te vinden voor een potje kaarten of gokken. De tijd gaat zo sneller voorbij en het houdt ons op zijn minst wakker, want we durven al wel eens in slaap te vallen wanneer ze aan een grote setup bezig zijn." Veel geluk in het spel heeft ze nochtans niet: "Want op het einde van de avond heb ik meestal mijn lunch, Skittles of nepgeld opgegokt!" 

21-04-2016 om 19:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Wever: "Er is veel alcoholisme in de politiek"

De Wever: "Er is veel alcoholisme in de politiek"

http://oi68.tinypic.com/21ak86b.jpg

In het nieuwe Eén-programma 'Over Eten', dat eet- en drinkgewoontes van bekende Vlamingen onder de loep neemt, heeft N-VA-voorzitter Bart De Wever zich kort uitgelaten over het moeilijke huwelijk tussen alcohol en politiek. "In onze stiel wordt er stevig gedronken."

De Wever is categoriek: hij heeft nog nooit dronken in het parlement gezeten, noch lazarus onderhandeld. Sommige politici heeft hij wel al eens dronken aan de onderhandelingstafel gezien, hoewel hij dat niet formeel in de mond wil nemen. "Er is veel alcoholisme in de politiek. Dat is zo", klinkt het (doch niet in dit korte online fragment, waarin geknipt is, nvdr).

In Het Nieuwsblad reageren enkele politici op de controversiële uitspraken van De Wever. Renaat Landuyt, sp.a-parlementslid en Brugs burgemeester: "Een van de grootste uitdagingen voor een politicus blijft geen bier- of wijnbuik kweken." Nog volgens Landuyt is het probleem van alcohol in de politiek nog even groot of klein als vroeger.

Vlaams Parlementslid Ann Brusseel (Open Vld) spreekt dat echter tegen: "Het wordt maatschappelijk minder aanvaard en dat is doorgedrongen tot in de politiek." Herman De Croo, Kamerlid en nestor van de liberalen, deelt die zienswijze: "De legende van de braspartijen is al lang verdampt."

21-04-2016 om 18:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Queen zal haar 90e verjaardag niet snel vergeten

De Queen zal haar 90e verjaardag niet snel vergeten

http://oi63.tinypic.com/34hexvr.jpg

#HappyBirthdayYourMajesty

De Britse vorstin werd niet alleen in Windsor gefeliciteerd. Op Twitter is #HappyBirthdayYourMajesty al urenlang trending. "Bedankt voor alle tweets", reageerde Buckingham Palace via het sociale medium.

Saluutschoten in het hele land

Vanaf Windsor Castle, waar de koningin bij voorkeur woont, liep ze naar het beeld van koningin Victoria. Daar onthulde ze een plaquette voor 'The Queen's Walkway', een wandelroute door het dorp.

Terwijl Elizabeth in Windsor aan haar wandeling begon, klonken in het hele land saluutschoten voor de jarige vorstin.  

Elizabeth en Philip, die in juni 95 jaar wordt, legden niet de hele route te voet af. Vanuit het open dak van een Range Rover wuifden ze met een brede glimlach naar het dolenthousiaste publiek.

Taart

Na het afleggen van de route sneed Elizabeth haar verjaardagstaart aan. Die werd gebakken door Nadiya Hussain, die vorig jaar de Britse versie van 'Heel Holland bakt' won. Vervolgens ontmoette de jarige andere inwoonsters van Windsor die hun negentigste verjaardag vierden.

Vuurbakens

De feestelijkheden ter gelegenheid van Elizabeths verjaardag zijn voorlopig nog niet achter de rug. Vanavond steekt de koningin in gezelschap van haar man, zoon prins Charles en diens vrouw Camilla een vuurbaken aan.

Gelijktijdig gaat in Groot-Brittannië en de overzeese gebiedsdelen de brand in negenhonderd andere bakens. Zelfs op de Falklandeilanden wordt het vuur ontstoken.  

Blijven vieren

Ook volgende maand vinden festiviteiten plaats. In het Home Park op Windsor Castle vindt een groot feest plaats. Meer dan negenhonderd paarden en 1500 ruiters en artiesten nemen deel. Ze beelden het levensverhaal van Elizabeth uit.

In juni is de officiële publieke viering van de verjaardag van de vorstin. Dan woont ze een speciale dienst bij in St. Paul's Cathedral in Londen en neemt ze de traditionele parade af. Bovendien is er voor Buckingham Palace een speciale lunch, met liefst 10.000 gasten van goededoelenorganisaties.

21-04-2016 om 18:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Who, Stones, McCartney en Bob Dylan samen op grootste rockfestival ooit

The Who, Stones, McCartney en Bob Dylan samen op grootste rockfestival ooit

http://oi63.tinypic.com/287zps0.jpg

Rockfans aller landen, begin alvast te sparen want de meest indrukwekkende festivalaffiche ooit is zonet aangekondigd. The Who-zanger Roger Daltrey heeft bevestigd dat het nieuws over een groots festival in Californië, georganiseerd door het team achter het Coachella festival, geen gerucht meer is en dat The Who op de derde en laatste dag speelt, naast Roger Waters van Pink Floyd. Muzikale grootheden Bob Dylan en The Rolling Stones zouden de eerste dag spelen, de tweede dag is het de beurt aan Paul McCartney en Neil Young.

"Het is een fantastisch festivalidee, met de beste overblijfselens van ons tijdperk", stelde Daltrey tegenover de Canadese pers. "Ik hoop dat veel normale fans een ticket kunnen bemachtigen".

Neil Youngs manager Elliot Roberts verklaart in de krant Los Angeles Times dat de plannen heel bijzonder zijn. "Zo'n affiche krijg je wellicht nooit meer", zei Roberts. "Ik heb al heel lang niet meer zo hard naar een show uitgekeken".

Organisatoren Goldenvoice en AEG Live moeten het festival nog officieel aankondigen, de laatste onderhandelingen zijn nog aan de gang.

Het zou de eerste keer zijn dat McCartney en Bob Dylan samen op een affiche staan. Die zullen naar verluidt elk 7 miljoen dollar krijgen en elke act zal een volledig concert spelen met de eigen podiumproductie. Het festival zal plaatsgrijpen van 7 tot 9 oktober.

21-04-2016 om 18:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnenkort: koop meteen wat je ziet op tv

Binnenkort: koop meteen wat je ziet op tv

http://oi63.tinypic.com/n3mc94.jpg

VTM en VRT pakken vanaf vandaag uit met een uniek project. Met één klik op je smartphone kan je kopen wat je op het tv-scherm ziet. Dat doe je via een app, die Spott heet. Voorlopig werkt die enkel bij 'De Keuken van Sofie' en 'Dagelijkse Kost': van snijplanken over ­kleding tot asperges, alles is te koop.

Vanaf vandaag kan iedereen het programmaatje down­loaden. Als je de app activeert terwijl je naar tv kijkt, herkent die op basis van het ­geluid naar welk programma je kijkt. Dit werkt bij live én uitgesteld kijken. Op je smartphone duiden rode bollen alle producten aan die je kan kopen. Je krijgt meteen het merk te zien en hoeveel alles moet kosten. Als je klikt, word je doorverwezen naar de online shop waar je je aankoop meteen kan doen.

De Aalsterse start-up Appiness ontwikkelde de software die dit alles mogelijk moet maken. «Een wereldprimeur», zeggen ze zelf. Het aanbod van programma's wordt weldra uitgebreid met 'Thuis', 'Familie', 'X-Files' en 'The Big Bang Theory'. Het project zit voorlopig in een testfase.

21-04-2016 om 18:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse Emma wordt tweede in 'The Voice Belgique'

Vlaamse Emma wordt tweede in 'The Voice Belgique'

http://oi65.tinypic.com/20qhsvs.jpg

De Vlaamse Emma De Quick (18) is tweede geworden in de Waalse versie van The Voice. Ze verloor nipt van winnares Laura, die BJ Scott als coach had en ondermeer overtuigde met een nummer van Selah Sue. Het was niettemin een zeer gesmaakte passage van Emma.

Een hoogtepunt was toen ze samen met Hooverphonic en met mede-kandidaat Olivier Badaboum mocht brengen. Ook overtuigde ze met Hello van Adele en America uit West End Story, dat ze in duet met haar coach Stanislas zong. Als laatste nummer bracht ze Wake Me Up Inside van Evanescence.

Bij de start van de bijna drie uur durende show op La Une waren er 4 kandidaten, twee jongens en twee meisjes.  Na een eerste afvalrace namen de twee dames het tegen mekaar op, met onze Emma als tweede dus. De winnares gaat naar huis met een homestudio en een platencontract.

"Interviews waren lastig in het begin"
Dat ze zou deelnemen, hadden haar ouders nooit gedacht. "Ze had al de vraag gekregen waarom ze niet meedeed aan 'The Voice', maar ze zei dat ze dat nooit zou doen", vertellen Peter en Gina. "Toen ze hoorde dat er ook een Voice was in Wallonië, wou ze het toch proberen, ook al omdat het goed was voor haar Frans. In het begin waren die Franse interviews wel lastig. Ze is wel taalgierig. Zo is ze al, volledig op eigen initiatief, op taalkampen geweest in Cambridge en Nice. Emma wil altijd dingen doen die anderen niet doen, die een uitdaging zijn. Wellicht daarom doet ze mee met The Voice Belgique en niet met The Voice van Vlaanderen."

"Altijd grapjes uithalen"
De Geraardsbergse is niet alleen een zangtalent, maar danst en acteert ook. Dat dansen en acteren lijkt ze van haar moeder te hebben. "Ik speel al jaren toneel en in mijn jonge jaren zat ik in een dansgroep", vertelt mama Gina Bauwens uit Schendelbeke. "Het zangtalent is dan weer een generatie overgeslagen. Mijn moeder, Emma haar oma dus, kon goed zingen. Ze heeft zo'n 20 jaar in het koor in Idegem gezongen. Het toneel spelen zat er bij Emma al van kleins af aan in: altijd grapjes uithalen, gek doen op feestjes, stemmetjes imiteren: daar hield ze van."

"Omver geblazen"
Emma sloot zich al gauw aan bij 'Showproject', een zang-, dans- en toneelvereniging uit Geraardsbergen die totaalspektakel brengt. "Ze wou er eerst zingen, maar daarvoor was ze niet geslaagd omdat ze geen notenleer kende, dus begon ze er met dans en toneel en startte ze ook met muziekschool. Later, tijdens een vrij podium bij Showproject, zong ze het nummer '9 Crimes'. Toen heeft ze mij echt omver geblazen met haar stem", aldus Gina. "Pas toen, op haar twaalfde, besefte ik pas hoe goed ze was. En ik was niet alleen, want vanaf dan mocht ze ook zingen bij Showproject. Ze moest zelfs geen auditie meer doen. Op haar 15de speelde ze mee in haar eerste musical. Toen bewees ze dat ze kon dansen, zingen en acteren. Dat is haar leven. Als ze moest kiezen, zou ze wel voor zingen gaan."

"Tijdens de laatste twee jaar van haar middelbaar heeft ze kunsthumaniora gevolgd", gaat Peter verder. "Daar heeft ze ook veel geleerd en mooie dingen gedaan tijdens klasconcerten."

"Ze zat al lang met kunstonderwijs in haar hoofd, maar ik probeerde dat eerst wat af te remmen omdat ik wou dat ze eerst haar humaniora beëindigde, maar we hebben ze uiteindelijk toch laten gaan en daarvoor is ze ons heel dankbaar geweest", zegt Gina. "Nochtans was ze elke dag wel anderhalf uur tot twee uur onderweg naar Evergem. Ze wou niet op internaat omdat ze dan niet meer naar de muziekschool kon. Als ze haar zinnen op iets heeft gezet, dan gaat ze er voor."

20-04-2016 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga: "Ik ben pas 30 jaar, maar het voelt als 100"

Lady Gaga: "Ik ben pas 30 jaar, maar het voelt als 100"

http://oi64.tinypic.com/zus2ep.jpg

Het had niet veel gescheeld of Lady Gaga (30) had haar fameuze vleesjurk aan de haak gehangen. De Amerikaanse zangeres was een paar jaar geleden zo ongelukkig, dat ze voor eens en voor altijd een punt achter haar carrière wilde zetten. "Ik trok het me te erg aan wat er over mij gezegd en geschreven werd." Maar dit jaar nog komt er een nieuwe plaat, en zal ze bij ons op tv te zien zijn in de reeks 'American Horror Story: Hotel'.

Mede door haar flamboyante kledingstijl zou je niet denken dat Gaga zich een bal aantrekt van wat anderen over haar denken. Geen niemendalletje te klein en geen pruik te groot, Gaga - geboren als Stefani Joanne Angelina Germanotta - doet en draagt precies waar ze zin in heeft. Toch merk ik al snel dat er een getormenteerde vrouw voor me zit. Ze is doodeerlijk en laat geen enkel onderwerp onbesproken. Ik heb gelukkig net genoeg zakdoeken bij om haar tranen weg te vegen tijdens ons emotionele gesprek. Gaga blijkt een vat vol levenswijsheid, een oude ziel gevangen in het lichaam van een dertiger. Ze is het volmondig met me eens wanneer ik haar daarop wijs. "Ik draai al sinds mijn vijftiende mee in de showbizz, maar ben pas acht jaar geleden echt doorgebroken. Daar heb ik keihard voor moeten knokken. Ik ben 30, maar ik heb het gevoel alsof ik al 100 jaar geleefd heb. Ik voel me fucking oud."

Op de achtergrond knikt haar assistent gretig mee, en dat is ook Gaga niet ontgaan. De zangeres zegt dat ze gisteren nog samen huilden toen ze het over hun eerste ontmoeting hadden. "Mijn assistent leerde vier jaar geleden een gebroken vrouw kennen, die vanbinnen helemaal aan het wegrotten was. Ik voelde me zó leeg vanbinnen. Ik heb het echt ver laten komen."

Onnozel
Volgens de zangeres heeft haar moeilijke jeugd daar veel mee te maken. Gaga vertelt dat ze als kind jarenlang depressief was, en dat haar ouders haar ten strengste verboden om hulp te zoeken. "Depressie zit in de familie, maar in behandeling gaan was not done. Ik kom uit een Italiaans conservatief-katholiek gezin waar met afschuw over medicatie, therapie, dokters en psychologen werd gepraat. Hoe ouder ik werd, hoe meer ik me van de buitenwereld begon af te schermen. Muziek was de enige vrijheid die ik kende in mijn leven."

Gaga heeft sinds het succes van haar debuutalbum 'The Fame' in 2008 amper stilgezeten. Met 27 miljoen verkochte albums en 146 miljoen verkochte singles is ze één van de best verkopende artiesten aller tijden. Verder zette ze 6 Grammy's en maar liefst 12 Guinness World Records op haar naam. Maar laat het vooral haar extravagante kledingstijl zijn die de voorbije jaren de krantenkoppen haalde. "Ik uit mij via mijn kleren. Hoe gekker mijn outfits, hoe gekker ik me voel. Zie je me in iets onnozels, dan voel ik me ook onnozel. Draag ik een klassieke jurk, dan ben ik rustig en zelfzeker. Mensen begrijpen het niet wanneer ik me plots heel anders begin te kleden, maar wat is daar zo moeilijk aan? Dit is géén masker of bevlieging, maar een weergave van hoe ik me voel."

Haar leven in de schijnwerpers was naar eigen zeggen vaker een vloek dan een zegen. "Ik heb een paar jaar geleden echt diep gezeten. Ik trok het me veel te erg aan wat er over mij gezegd en geschreven werd. Doodziek werd ik ervan. Ik voelde me voortdurend beoordeeld." Gaga wilde haar carrière stopzetten omdat ze er geen zin meer in had. "Niet omdat ik zwak ben of omdat het me allemaal niks kan schelen, maar omdat ik constant overmand werd door negatieve gevoelens."

Toch vond ze een manier om zich daar boven te zetten en de dingen te nemen zoals ze zijn. "Heel wat mensen vinden mij het leukst wanneer ik uitbundig op het podium dans en poppy songs breng. Zij willen perfectie, maar Lady Gaga is niet perfect. Nu laat ik ook de minder mooie kantjes zien, en dat is veruit de grootste verademing die ik ooit heb gekend."

Sterke man
Binnenkort is ze ook op tv te zien bij ons. Gaga speelt de hoofdrol in de reeks 'American Horror Story: Hotel', waarvoor ze begin dit jaar nog een Golden Globe kreeg. Ze ziet de toekomst opnieuw rooskleurig in, en dat heeft ze grotendeels aan haar vriend, acteur Taylor Kinney (34), te danken. De twee, die sinds de opnames van haar videoclip 'You And I' uit 2011 samen zijn, gaan nog dit jaar trouwen. "Taylor en ik hebben een bijzonder spirituele band. Je hebt een heel sterke man nodig om mij te nemen zoals ik ben en om mijn levensstijl te aanvaarden, maar daar heeft hij nooit problemen mee gehad. Taylor en ik zijn voor elkaar gemaakt. Ik heb altijd gedacht dat geen enkele man aan mijn vader kon tippen, maar daar ben ik op de dag dat ik Taylor leerde kennen meteen op teruggekomen! (lacht)"

20-04-2016 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!