Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

21-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince (57) overleden

Prince (57) overleden

Klik op de foto om Purple Rain te beluisteren


Volgens showbizzsite TMZ.com is zanger en muzikant Prince (57) overleden in zijn studiocomplex Paisley Park in Minneapolis. De politie onderzoekt het overlijden. De omstandigheiden van het overlijden zijn nog onduidelijk.
"Verschillende bronnen uit de omgeving van de zanger bevestigen zijn overlijden", zo meldt TMZ.com. Dat stelt dat het levenloze lichaam van Prince vanochtend plaatselijke tijd werd aangetroffen in zijn studiocomplex.

Prince, echte naam Prince Roger Nelson, moest vorige week met zijn privéjet op 15 april een noodlanding maken wegens een medische urgentie. De volgende dag woonde hij een concert bij om zijn fans ervan te overtuigen dat hij het goed stelde. Volgens zijn entourage kampte hij met een griep.

Na zijn doorbraakalbum '1999' uit 1982 werd Prince een internationale superster. Hij scoorde een hele resem hits en won 7 Grammy's. Hij verkocht meer dan 100 miljoen albums. In 1985 won hij een Oscar voor het nummer 'Purple Rain' uit de gelijknamige film.

Prince trouwde twee keer. Zijn eerste huwelijk was met zijn achtergronddanseres Mayte Garcia. De twee scheidden in 2000. Daarna trouwde hij met Manuela Testolini, van wie hij in 2006 scheidde.

Vorige maand kondigde Prince nog aan dat hij zijn memoires wilde schrijven. De autobiografie 'The Beautiful Ones' moest volgens de uitgeverij in de herfst van 2017 uitkomen. (br.hln)

21-04-2016 om 19:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emilia Clarke: "Zesde seizoen 'Game Of Thrones' is te zot voor woorden"

Emilia Clarke: "Zesde seizoen 'Game Of Thrones' is te zot voor woorden"

http://oi68.tinypic.com/nqv58j.jpg

Ze kreeg van haar bazen bij HBO dan wel zwijgplicht opgelegd, toch licht Emilia Clarke in LA alvast een tipje van de sluier: "Dit seizoen is te zot voor woorden. Het is zó intens dat het me niet zou verbazen als alle tv's tijdens de eerste aflevering zouden ontploffen!"

Clarke zag doorheen de jaren heel wat tegenspelers van het scherm verdwijnen, en dat brengt de nodige traantjes met zich mee: "Het enige lichtpuntje is dat we de scripts lang op voorhand krijgen waardoor we op tijd weten wie er wanneer moet vertrekken. We weten dus precies wanneer we het afscheidsfeestje moeten plannen", lacht de 29-jarige Britse actrice wanneer we haar in het poepchique Four Seasons Hotel in Beverly Hills spreken. "We laten niemand na zijn laatste scène zomaar gaan. Iedereen mag pas na een knalfeest vertrekken!"

Op een set zoals 'Game Of Thrones' wordt natuurlijk niet stilgezeten: dat bewijzen de honderden mensen die elke dag het beste van zichzelf geven, zowel op de set als achter de schermen. Clarke: "De zonnige locaties zien er op het scherm natuurlijk fantastisch uit, maar wat je niet te zien krijgt is dat er voortdurend honderden crewleden zich in het zweet werken om alles in goede banen te leiden. Zonder de mensen van set, design, make-up en haar zouden we nergens staan. Er is geen enkele serie die ons op dat gebied kan evenaren."

Clarke klopt lange uren met een belangrijke rol als die van Daenerys, en vooral het wachten tussen de scènes in kan na verloop van tijd uitputtend zijn: "Ik word voortdurend omringd door een massa mensen, dus ik heb altijd wel iemand met wie ik spelletjes kan spelen. (lacht) We spelen het liefst van al kinderspelletjes, maar we zijn ook even zeer te vinden voor een potje kaarten of gokken. De tijd gaat zo sneller voorbij en het houdt ons op zijn minst wakker, want we durven al wel eens in slaap te vallen wanneer ze aan een grote setup bezig zijn." Veel geluk in het spel heeft ze nochtans niet: "Want op het einde van de avond heb ik meestal mijn lunch, Skittles of nepgeld opgegokt!" 

21-04-2016 om 19:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Wever: "Er is veel alcoholisme in de politiek"

De Wever: "Er is veel alcoholisme in de politiek"

http://oi68.tinypic.com/21ak86b.jpg

In het nieuwe Eén-programma 'Over Eten', dat eet- en drinkgewoontes van bekende Vlamingen onder de loep neemt, heeft N-VA-voorzitter Bart De Wever zich kort uitgelaten over het moeilijke huwelijk tussen alcohol en politiek. "In onze stiel wordt er stevig gedronken."

De Wever is categoriek: hij heeft nog nooit dronken in het parlement gezeten, noch lazarus onderhandeld. Sommige politici heeft hij wel al eens dronken aan de onderhandelingstafel gezien, hoewel hij dat niet formeel in de mond wil nemen. "Er is veel alcoholisme in de politiek. Dat is zo", klinkt het (doch niet in dit korte online fragment, waarin geknipt is, nvdr).

In Het Nieuwsblad reageren enkele politici op de controversiële uitspraken van De Wever. Renaat Landuyt, sp.a-parlementslid en Brugs burgemeester: "Een van de grootste uitdagingen voor een politicus blijft geen bier- of wijnbuik kweken." Nog volgens Landuyt is het probleem van alcohol in de politiek nog even groot of klein als vroeger.

Vlaams Parlementslid Ann Brusseel (Open Vld) spreekt dat echter tegen: "Het wordt maatschappelijk minder aanvaard en dat is doorgedrongen tot in de politiek." Herman De Croo, Kamerlid en nestor van de liberalen, deelt die zienswijze: "De legende van de braspartijen is al lang verdampt."

21-04-2016 om 18:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Queen zal haar 90e verjaardag niet snel vergeten

De Queen zal haar 90e verjaardag niet snel vergeten

http://oi63.tinypic.com/34hexvr.jpg

#HappyBirthdayYourMajesty

De Britse vorstin werd niet alleen in Windsor gefeliciteerd. Op Twitter is #HappyBirthdayYourMajesty al urenlang trending. "Bedankt voor alle tweets", reageerde Buckingham Palace via het sociale medium.

Saluutschoten in het hele land

Vanaf Windsor Castle, waar de koningin bij voorkeur woont, liep ze naar het beeld van koningin Victoria. Daar onthulde ze een plaquette voor 'The Queen's Walkway', een wandelroute door het dorp.

Terwijl Elizabeth in Windsor aan haar wandeling begon, klonken in het hele land saluutschoten voor de jarige vorstin.  

Elizabeth en Philip, die in juni 95 jaar wordt, legden niet de hele route te voet af. Vanuit het open dak van een Range Rover wuifden ze met een brede glimlach naar het dolenthousiaste publiek.

Taart

Na het afleggen van de route sneed Elizabeth haar verjaardagstaart aan. Die werd gebakken door Nadiya Hussain, die vorig jaar de Britse versie van 'Heel Holland bakt' won. Vervolgens ontmoette de jarige andere inwoonsters van Windsor die hun negentigste verjaardag vierden.

Vuurbakens

De feestelijkheden ter gelegenheid van Elizabeths verjaardag zijn voorlopig nog niet achter de rug. Vanavond steekt de koningin in gezelschap van haar man, zoon prins Charles en diens vrouw Camilla een vuurbaken aan.

Gelijktijdig gaat in Groot-Brittannië en de overzeese gebiedsdelen de brand in negenhonderd andere bakens. Zelfs op de Falklandeilanden wordt het vuur ontstoken.  

Blijven vieren

Ook volgende maand vinden festiviteiten plaats. In het Home Park op Windsor Castle vindt een groot feest plaats. Meer dan negenhonderd paarden en 1500 ruiters en artiesten nemen deel. Ze beelden het levensverhaal van Elizabeth uit.

In juni is de officiële publieke viering van de verjaardag van de vorstin. Dan woont ze een speciale dienst bij in St. Paul's Cathedral in Londen en neemt ze de traditionele parade af. Bovendien is er voor Buckingham Palace een speciale lunch, met liefst 10.000 gasten van goededoelenorganisaties.

21-04-2016 om 18:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Who, Stones, McCartney en Bob Dylan samen op grootste rockfestival ooit

The Who, Stones, McCartney en Bob Dylan samen op grootste rockfestival ooit

http://oi63.tinypic.com/287zps0.jpg

Rockfans aller landen, begin alvast te sparen want de meest indrukwekkende festivalaffiche ooit is zonet aangekondigd. The Who-zanger Roger Daltrey heeft bevestigd dat het nieuws over een groots festival in Californië, georganiseerd door het team achter het Coachella festival, geen gerucht meer is en dat The Who op de derde en laatste dag speelt, naast Roger Waters van Pink Floyd. Muzikale grootheden Bob Dylan en The Rolling Stones zouden de eerste dag spelen, de tweede dag is het de beurt aan Paul McCartney en Neil Young.

"Het is een fantastisch festivalidee, met de beste overblijfselens van ons tijdperk", stelde Daltrey tegenover de Canadese pers. "Ik hoop dat veel normale fans een ticket kunnen bemachtigen".

Neil Youngs manager Elliot Roberts verklaart in de krant Los Angeles Times dat de plannen heel bijzonder zijn. "Zo'n affiche krijg je wellicht nooit meer", zei Roberts. "Ik heb al heel lang niet meer zo hard naar een show uitgekeken".

Organisatoren Goldenvoice en AEG Live moeten het festival nog officieel aankondigen, de laatste onderhandelingen zijn nog aan de gang.

Het zou de eerste keer zijn dat McCartney en Bob Dylan samen op een affiche staan. Die zullen naar verluidt elk 7 miljoen dollar krijgen en elke act zal een volledig concert spelen met de eigen podiumproductie. Het festival zal plaatsgrijpen van 7 tot 9 oktober.

21-04-2016 om 18:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnenkort: koop meteen wat je ziet op tv

Binnenkort: koop meteen wat je ziet op tv

http://oi63.tinypic.com/n3mc94.jpg

VTM en VRT pakken vanaf vandaag uit met een uniek project. Met één klik op je smartphone kan je kopen wat je op het tv-scherm ziet. Dat doe je via een app, die Spott heet. Voorlopig werkt die enkel bij 'De Keuken van Sofie' en 'Dagelijkse Kost': van snijplanken over ­kleding tot asperges, alles is te koop.

Vanaf vandaag kan iedereen het programmaatje down­loaden. Als je de app activeert terwijl je naar tv kijkt, herkent die op basis van het ­geluid naar welk programma je kijkt. Dit werkt bij live én uitgesteld kijken. Op je smartphone duiden rode bollen alle producten aan die je kan kopen. Je krijgt meteen het merk te zien en hoeveel alles moet kosten. Als je klikt, word je doorverwezen naar de online shop waar je je aankoop meteen kan doen.

De Aalsterse start-up Appiness ontwikkelde de software die dit alles mogelijk moet maken. «Een wereldprimeur», zeggen ze zelf. Het aanbod van programma's wordt weldra uitgebreid met 'Thuis', 'Familie', 'X-Files' en 'The Big Bang Theory'. Het project zit voorlopig in een testfase.

21-04-2016 om 18:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse Emma wordt tweede in 'The Voice Belgique'

Vlaamse Emma wordt tweede in 'The Voice Belgique'

http://oi65.tinypic.com/20qhsvs.jpg

De Vlaamse Emma De Quick (18) is tweede geworden in de Waalse versie van The Voice. Ze verloor nipt van winnares Laura, die BJ Scott als coach had en ondermeer overtuigde met een nummer van Selah Sue. Het was niettemin een zeer gesmaakte passage van Emma.

Een hoogtepunt was toen ze samen met Hooverphonic en met mede-kandidaat Olivier Badaboum mocht brengen. Ook overtuigde ze met Hello van Adele en America uit West End Story, dat ze in duet met haar coach Stanislas zong. Als laatste nummer bracht ze Wake Me Up Inside van Evanescence.

Bij de start van de bijna drie uur durende show op La Une waren er 4 kandidaten, twee jongens en twee meisjes.  Na een eerste afvalrace namen de twee dames het tegen mekaar op, met onze Emma als tweede dus. De winnares gaat naar huis met een homestudio en een platencontract.

"Interviews waren lastig in het begin"
Dat ze zou deelnemen, hadden haar ouders nooit gedacht. "Ze had al de vraag gekregen waarom ze niet meedeed aan 'The Voice', maar ze zei dat ze dat nooit zou doen", vertellen Peter en Gina. "Toen ze hoorde dat er ook een Voice was in Wallonië, wou ze het toch proberen, ook al omdat het goed was voor haar Frans. In het begin waren die Franse interviews wel lastig. Ze is wel taalgierig. Zo is ze al, volledig op eigen initiatief, op taalkampen geweest in Cambridge en Nice. Emma wil altijd dingen doen die anderen niet doen, die een uitdaging zijn. Wellicht daarom doet ze mee met The Voice Belgique en niet met The Voice van Vlaanderen."

"Altijd grapjes uithalen"
De Geraardsbergse is niet alleen een zangtalent, maar danst en acteert ook. Dat dansen en acteren lijkt ze van haar moeder te hebben. "Ik speel al jaren toneel en in mijn jonge jaren zat ik in een dansgroep", vertelt mama Gina Bauwens uit Schendelbeke. "Het zangtalent is dan weer een generatie overgeslagen. Mijn moeder, Emma haar oma dus, kon goed zingen. Ze heeft zo'n 20 jaar in het koor in Idegem gezongen. Het toneel spelen zat er bij Emma al van kleins af aan in: altijd grapjes uithalen, gek doen op feestjes, stemmetjes imiteren: daar hield ze van."

"Omver geblazen"
Emma sloot zich al gauw aan bij 'Showproject', een zang-, dans- en toneelvereniging uit Geraardsbergen die totaalspektakel brengt. "Ze wou er eerst zingen, maar daarvoor was ze niet geslaagd omdat ze geen notenleer kende, dus begon ze er met dans en toneel en startte ze ook met muziekschool. Later, tijdens een vrij podium bij Showproject, zong ze het nummer '9 Crimes'. Toen heeft ze mij echt omver geblazen met haar stem", aldus Gina. "Pas toen, op haar twaalfde, besefte ik pas hoe goed ze was. En ik was niet alleen, want vanaf dan mocht ze ook zingen bij Showproject. Ze moest zelfs geen auditie meer doen. Op haar 15de speelde ze mee in haar eerste musical. Toen bewees ze dat ze kon dansen, zingen en acteren. Dat is haar leven. Als ze moest kiezen, zou ze wel voor zingen gaan."

"Tijdens de laatste twee jaar van haar middelbaar heeft ze kunsthumaniora gevolgd", gaat Peter verder. "Daar heeft ze ook veel geleerd en mooie dingen gedaan tijdens klasconcerten."

"Ze zat al lang met kunstonderwijs in haar hoofd, maar ik probeerde dat eerst wat af te remmen omdat ik wou dat ze eerst haar humaniora beëindigde, maar we hebben ze uiteindelijk toch laten gaan en daarvoor is ze ons heel dankbaar geweest", zegt Gina. "Nochtans was ze elke dag wel anderhalf uur tot twee uur onderweg naar Evergem. Ze wou niet op internaat omdat ze dan niet meer naar de muziekschool kon. Als ze haar zinnen op iets heeft gezet, dan gaat ze er voor."

20-04-2016 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga: "Ik ben pas 30 jaar, maar het voelt als 100"

Lady Gaga: "Ik ben pas 30 jaar, maar het voelt als 100"

http://oi64.tinypic.com/zus2ep.jpg

Het had niet veel gescheeld of Lady Gaga (30) had haar fameuze vleesjurk aan de haak gehangen. De Amerikaanse zangeres was een paar jaar geleden zo ongelukkig, dat ze voor eens en voor altijd een punt achter haar carrière wilde zetten. "Ik trok het me te erg aan wat er over mij gezegd en geschreven werd." Maar dit jaar nog komt er een nieuwe plaat, en zal ze bij ons op tv te zien zijn in de reeks 'American Horror Story: Hotel'.

Mede door haar flamboyante kledingstijl zou je niet denken dat Gaga zich een bal aantrekt van wat anderen over haar denken. Geen niemendalletje te klein en geen pruik te groot, Gaga - geboren als Stefani Joanne Angelina Germanotta - doet en draagt precies waar ze zin in heeft. Toch merk ik al snel dat er een getormenteerde vrouw voor me zit. Ze is doodeerlijk en laat geen enkel onderwerp onbesproken. Ik heb gelukkig net genoeg zakdoeken bij om haar tranen weg te vegen tijdens ons emotionele gesprek. Gaga blijkt een vat vol levenswijsheid, een oude ziel gevangen in het lichaam van een dertiger. Ze is het volmondig met me eens wanneer ik haar daarop wijs. "Ik draai al sinds mijn vijftiende mee in de showbizz, maar ben pas acht jaar geleden echt doorgebroken. Daar heb ik keihard voor moeten knokken. Ik ben 30, maar ik heb het gevoel alsof ik al 100 jaar geleefd heb. Ik voel me fucking oud."

Op de achtergrond knikt haar assistent gretig mee, en dat is ook Gaga niet ontgaan. De zangeres zegt dat ze gisteren nog samen huilden toen ze het over hun eerste ontmoeting hadden. "Mijn assistent leerde vier jaar geleden een gebroken vrouw kennen, die vanbinnen helemaal aan het wegrotten was. Ik voelde me zó leeg vanbinnen. Ik heb het echt ver laten komen."

Onnozel
Volgens de zangeres heeft haar moeilijke jeugd daar veel mee te maken. Gaga vertelt dat ze als kind jarenlang depressief was, en dat haar ouders haar ten strengste verboden om hulp te zoeken. "Depressie zit in de familie, maar in behandeling gaan was not done. Ik kom uit een Italiaans conservatief-katholiek gezin waar met afschuw over medicatie, therapie, dokters en psychologen werd gepraat. Hoe ouder ik werd, hoe meer ik me van de buitenwereld begon af te schermen. Muziek was de enige vrijheid die ik kende in mijn leven."

Gaga heeft sinds het succes van haar debuutalbum 'The Fame' in 2008 amper stilgezeten. Met 27 miljoen verkochte albums en 146 miljoen verkochte singles is ze één van de best verkopende artiesten aller tijden. Verder zette ze 6 Grammy's en maar liefst 12 Guinness World Records op haar naam. Maar laat het vooral haar extravagante kledingstijl zijn die de voorbije jaren de krantenkoppen haalde. "Ik uit mij via mijn kleren. Hoe gekker mijn outfits, hoe gekker ik me voel. Zie je me in iets onnozels, dan voel ik me ook onnozel. Draag ik een klassieke jurk, dan ben ik rustig en zelfzeker. Mensen begrijpen het niet wanneer ik me plots heel anders begin te kleden, maar wat is daar zo moeilijk aan? Dit is géén masker of bevlieging, maar een weergave van hoe ik me voel."

Haar leven in de schijnwerpers was naar eigen zeggen vaker een vloek dan een zegen. "Ik heb een paar jaar geleden echt diep gezeten. Ik trok het me veel te erg aan wat er over mij gezegd en geschreven werd. Doodziek werd ik ervan. Ik voelde me voortdurend beoordeeld." Gaga wilde haar carrière stopzetten omdat ze er geen zin meer in had. "Niet omdat ik zwak ben of omdat het me allemaal niks kan schelen, maar omdat ik constant overmand werd door negatieve gevoelens."

Toch vond ze een manier om zich daar boven te zetten en de dingen te nemen zoals ze zijn. "Heel wat mensen vinden mij het leukst wanneer ik uitbundig op het podium dans en poppy songs breng. Zij willen perfectie, maar Lady Gaga is niet perfect. Nu laat ik ook de minder mooie kantjes zien, en dat is veruit de grootste verademing die ik ooit heb gekend."

Sterke man
Binnenkort is ze ook op tv te zien bij ons. Gaga speelt de hoofdrol in de reeks 'American Horror Story: Hotel', waarvoor ze begin dit jaar nog een Golden Globe kreeg. Ze ziet de toekomst opnieuw rooskleurig in, en dat heeft ze grotendeels aan haar vriend, acteur Taylor Kinney (34), te danken. De twee, die sinds de opnames van haar videoclip 'You And I' uit 2011 samen zijn, gaan nog dit jaar trouwen. "Taylor en ik hebben een bijzonder spirituele band. Je hebt een heel sterke man nodig om mij te nemen zoals ik ben en om mijn levensstijl te aanvaarden, maar daar heeft hij nooit problemen mee gehad. Taylor en ik zijn voor elkaar gemaakt. Ik heb altijd gedacht dat geen enkele man aan mijn vader kon tippen, maar daar ben ik op de dag dat ik Taylor leerde kennen meteen op teruggekomen! (lacht)"

20-04-2016 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Louise had zélf seks tijdens Temptation Island"

"Louise had zélf seks tijdens Temptation Island"

http://oi66.tinypic.com/34gwx7o.jpg

Het Temptation Island-verhaal van Louise kan je op zijn minst bewogen noemen. Eerst had Vlaanderen medelijden toen ze voortdurend bedrogen werd door Marvin, en later begon iedereen te twijfelen of ze wel echt een koppel vormde met de kerel. En volgens verleider Shane was Marvin niet de enige die over de schreef ging. "Louise en ik hebben seks gehad op het eiland", klinkt het in TV Familie.

Dat Marvin en Louise écht een koppel waren, wordt steeds minder geloofwaardig. De tranen leken vrij echt en Louise blijft beweren dat ze wel degelijk een relatie hadden, maar sms'jes van Louise naar een vriendin, die TV Familie kon bemachtigen, beweren iets anders. Daarin zegt ze dat ze zal blijven volhouden dat ze een koppel vormen, ook al is dat niet echt de waarheid. "Uit de context getrokken", meent Louise daarover. Al heeft Marvin intussen op Facebook formeel bevestigd dat de twee nooit een relatie hadden.

Ook Marvins ex Isabel, met wie hij nog min of meer samen was toen hij richting Temptation Island vertrok, mengt zich in de discussie. "Louise probeerde van in het begin mijn relatie met Marvin te saboteren. Ze doet nu al weken of haar neus bloedt, terwijl zij maar al te goed wist dat Marvin en ik twee jaar een koppel waren. Maar toch heeft zij er alles aan gedaan om in zijn broek te geraken. Ze hoopte dat hij na Temptation echt een koppel met haar zou vormen. En Marvin wilde aan mij bewijzen dat hij trouw kon zijn en de verleidingen ginder kon weerstaan."

Dat Marvin daarin grandioos faalde, kon heel Vlaanderen en Nederland op tv zien. Maar ook Louise plooide voor de verleidingen. Hoewel er geen beelden van zijn, stoeide ze met verleider Shane in een busje. De man bevestigt dat ook: "Er is inderdaad wat gebeurd tussen mij en Louise in het busje op terugweg van de dreamdate. Of daar beelden van bestaan? Nee, want de crew, die aanwezig was in het busje, was in slaap gedommeld. Dat maakte het wel lekker spannend." En daar bleef het niet bij: "Daarna heb ik in het hotel nóg eens seks gehad met Louise toen de cameraploeg weg was. De laatste twee nachten van de reis, nadat de koppels herenigd werden bij het kampvuur, waren de kandidaten trouwens alleen in het hotel. Want de makers waren al naar huis vertrokken", aldus Shane. Hij voegt er nog aan toe dat hij toen ook verleidster Jill alle hoeken van haar Thaise hotelkamer heeft laten zien.

20-04-2016 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lowie uit 'Thuis' veroordeeld voor dronken rijden: "Ik heb een alcoholprobleem"

Lowie uit 'Thuis' veroordeeld voor dronken rijden: "Ik heb een alcoholprobleem"

http://oi66.tinypic.com/apg30k.jpg

Thuis-acteur Mathias Vergels (23), die in de populaire Eén-reeks het personage van Lowie Bomans gestalte geeft, is vandaag op de politierechtbank van Halle veroordeeld tot een geldboete van 2.400 euro waarvan de helft met uitstel en een rijverbod van een jaar voor geintoxiceerd sturen, dronkenschap en onaangepast rijgedrag.

Daarnaast moet de twintiger slagen voor een theoretisch en praktisch rijexamen en medische en psychologische proeven alvorens weer te mogen sturen. De BV uit Sint-Genesius-Rode werd op 28 februari vorig jaar in de buurt van jeugdcentrum Moesjebaaz in Beersel dronken achter het stuur aangetroffen door een politiepatrouille.

1,6 promille

Vergels had op dat moment 1,6 promille alcohol in het bloed. Vorige maand werd de zaak al eens behandeld op de Halse politierechtbank, maar omdat politierechter Johan Van Laethem de beklaagde voor zich wou zien, werd de zaak uitgesteld naar vandaag. Ook de agenten die de vaststellingen deden, werden opgeroepen voor een getuigenis. Zij getuigden elk afzonderlijk hoe de bewuste avond verliep en spraken elkaar niet tegen. "De beklaagde zat achter het stuur, we hebben hem duidelijk gezien", klonk het. 

Vergels verklaarde aan de rechter dat hij onder medisch toezicht staat van zijn huisarts, een psycholoog en een psychiater omdat hij beseft dat hij fout bezig is. "Ik heb een alcoholprobleem, dat geef ik toe. Bij een neurologisch onderzoek bleek ook dat dat er iets met me schort, maar dat is nu aan de betere hand", aldus de acteur die vanaf 1 mei dit jaar geen vast contract - en dus ook geen werkzekerheid - meer heeft.

Vergels toonde schuldgevoel en beseft dat hij een voorbeeldfunctie heeft omdat duizenden mensen elke dag naar hem kijken op televisie.

20-04-2016 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sam De Bruyn co-presentator The Voice

Sam De Bruyn co-presentator The Voice

http://oi66.tinypic.com/34h9vn9.jpg

Sam De Bruyn wordt de nieuwe co-presentator van An Lemmens in The Voice. Dat heeft Lemmens via een live-filmpje op Facebook zonet aangekondigd.

De Bruyn begint er op 29 april aan, wanneer de eerste liveshow van start gaat. De radiomaker, die vorig jaar overstapte van Studio Brussel naar Q-Music, vat post in het Basecamp van The Voice van Vlaanderen.
In het Basecamp grasduint hij door alle binnenkomende tweets, posts en instagrams. Ook meet hij de temperatuur op bij de kandidaten en hun achterban.

Nog voor The Voice van Vlaanderen op antenne gaat, duikt hij via Facebook LIVE de backstage in voor een exclusieve blik achter de schermen. Sam gaat interactief met de kijker, geeft hen een unieke rondleiding in de coulissen, meet de stress op bij de talenten én praat met de coaches. Ook na de liveshow houdt Sam de vinger aan de pols via Facebook LIVE. Alle eerste reacties en emoties brengt hij als eerste live in beeld.

The Voice van Vlaanderen is dit seizoen ook actief op Snapchat. Ex-JIM-vj en Snapchatster Britt Valkenborghs kaapt zes weken lang het vtm.be Snapchataccount en staat paraat om verslag uit te brengen van elke show.

20-04-2016 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontmoet de jonge look-a-like van actrice Angelina Jolie

Ontmoet de jonge look-a-like van actrice Angelina Jolie

http://oi67.tinypic.com/53l85x.jpg

Het Amerikaanse fotomodel Mara Teigen maakt wereldwijd de tongen los, omdat de 21-jarige beauty wel heel erg lijkt op Hollywoodactrice Angelina Jolie (40). Internationale showbizzmedia spreken van een bijna perfecte look-a-like en hopen dat Brad Pitt zich zal kunnen beheersen als hij ooit de jongere versie van zijn echtgenote tegen het lijf loopt.

Mara dook recent op in een lipgloss-commercial van het merk Kylie Cosmetics: de make-uplijn van Kim Kardashians halfzusje Kylie Jenner. En sindsdien is haar ster als veelgevraagd model rijzende. Ze wordt nu al de visuele opvolgster genoemd van Oscar-winnares Angelina Jolie. Of Mara kan acteren is niet bekend.

Evenmin is duidelijk of haar inmiddels wereldberoemde looks al dan niet natuurlijk zijn. De jonge schoonheid zou, zo wordt gesteld op roddelsites in de Verenigde Staten, behoorlijk aan zichzelf hebben laten sleutelen. Zo zouden haar neus, lippen, jukbeenderen, kaaklijn en borsten het resultaat zijn van plastische chirurgie. Hoe dan ook lijkt ze inderdaad sprekend op Jolie.

19-04-2016 om 19:47 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.William en Harry knuffelen Chewbacca en vechten met lightsabers op set Star Wars

William en Harry knuffelen Chewbacca en vechten met lightsabers op set Star Wars

http://oi63.tinypic.com/2d9nbn.jpg

Prins William en zijn jongere broer Harry bezoeken vandaag de filmset van Star Wars in de Pinewood Studios.

William en Harry ontmoeten onder anderen acteur Mark Hamill, die vooral bekend is van zijn rol als Luke Skywalker, en actrice Daisy Ridley.

Prins William is de voorzitter van de British Academy of Film and Television Arts (BAFTA) en krijgt een exclusieve rondleiding in de filmstudio's. Daarbij ontmoet hij volgens Kensington Palace creatieve talenten die betrokken zijn bij Star Wars, onder wie regisseur Rian Johnson van Episode VIII.

De achtste episode komt in december volgend jaar uit in de bioscopen.  

De Britse royals hadden duidelijk veel plezier op de set.

19-04-2016 om 19:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AC/DC-frontman Brian Johnson spreekt voor het eerst over "donkerste dag"

AC/DC-frontman Brian Johnson spreekt voor het eerst over "donkerste dag"

http://oi66.tinypic.com/v3k2f6.jpg

AC/DC-frontman Brian Johnson spreekt voor het eerst over zijn vervanging door Axl Rose, en de gehoorproblemen die hem van het podium houden. De 68-jarige zanger heeft het in een statement over de zwartste dag uit zijn carrière. Stoppen met zingen doet hij echter niét.

Johnson moest zijn plaats bij AC/DC na 36 jaar afstaan wegens gehoorproblemen die het gevolg zijn van zijn voorliefde voor snelle wagens, niet vanwege zijn jarenlange geschreeuw bij een hardrockgroep. Op doktersadvies moest hij de optredens laten om niet doof te worden.

"Het was me al een tijd opgevallen dat mijn gedeeltelijke gehoorverlies mijn prestatie op het podium begon te hinderen", schrijft Johnson. Hij kreeg het moeilijk om de gitaren en de andere muzikanten te horen, en had dus geen andere keuze dan de raad van de artsen te volgen.

Geen opgever
"Onze fans verdienen het dat ik op het hoogste niveau presteer, en indien ik voor eender welke reden dat niveau niet haal, dan ga ik onze fans of de andere leden van AC/DC niet teleurstellen", zegt hij.

"Ik ben geen opgever en ik maak graag af waarmee ik begin, maar desondanks maakten de dokters het mij en mijn bandgenoten duidelijk dat ik geen andere keuze had dan op te houden met optreden voor de

Pensioen
Johnson is er het hart van in. "De emotionele ervaring die ik nu heb, is erger dan eender wat ik al in mijn leven heb gevoeld", luidt het. Hij verzekert zijn fans echter dat hij niet met pensioen gaat. "Mijn artsen hebben gezegd dat ik kan blijven platen opnemen in de studio en dat wil ik ook doen". "Voor het ogenblik concentreer ik me op mijn medische behandeling om mijn gehoor te verbeteren".

De zanger zegt te hopen dat zijn gehoor mettertijd zal verbeteren en dat hij opnieuw zal kunnen optreden. "Zelfs al is de uitkomst onzeker, ik blijf optimistisch". Om de geruchten de kop in te drukken dat hij koudweg aan de deur is gezet, bedankt hij gitarist Angus Young en bassist Cliff Williams nog voor hun steun. Opvallend: gitarist Stevie Young en drummer Chris Slade, die oudgedienden Malcolm Young en Phil Rudd deze tour vervangen, vermeldt hij niet.

Axl Rose
AC/DC gaat met Guns n' Roses-zanger Axl Rose uitgestelde shows afwerken en brengt hem volgende maand ook mee naar Werchter.

Volledig statement

As many AC/DC fans know, the remaining shows for the 2016 AC/DC Rock or Bust World Tour, including 10 postponed U.S. shows, are being rescheduled with a guest singer.  I want personally to explain the reason because I don't believe the earlier press releases sufficiently set out what I wanted to say to our fans or the way in which I thought it should be presented.

On March 7th, after a series of examinations by leading physicians in the field of hearing loss, I was advised that if I continue to perform at large venues, I risked total deafness. While I was horrified at the reality of the news that day, I had for a time become aware that my partial hearing loss was beginning to interfere with my performance on stage.

I was having difficulty hearing the guitars on stage and because I was not able to hear the other musicians clearly, I feared the quality of my performance could be compromised. In all honesty this was something I could not in good conscience allow. Our fans deserve my performance to be at the highest level, and if for any reason I can't deliver that level of performance I will not disappoint our fans or embarrass the other members of AC/DC.  I am not a quitter and I like to finish what I start, nevertheless, the doctors made it clear to me and my bandmates that I had no choice but to stop performing on stage for the remaining shows and possibly beyond. That was the darkest day of my professional life.

Since that day, I have had several consultations with my doctors and it appears that, for the near future, I will be unable to perform on stage at arena and stadium size venues where the sound levels are beyond my current tolerance, without the risk of substantial hearing loss and possibly total deafness. Until that time, I tried as best as I could to continue despite the pain and hearing loss but it all became too much to bear and too much to risk.

I am personally crushed by this development more than anyone could ever imagine. The emotional experience I feel now is worse than anything I have ever in my life felt before. Being part of AC/DC, making records and performing for the millions of devoted fans this past 36 years has been my life's work.  I cannot imagine going forward without being part of that, but for now I have no choice. The one thing for certain is that I will always be with AC/DC at every show in spirit, if not in person.

Most importantly, I feel terrible having to disappoint the fans who bought tickets for the canceled shows and who have steadfastly supported me and AC/DC these many years. Words cannot express my deep gratitude and heartfelt thanks not just for the recent outpouring to me personally of kind words and good wishes, but also for the years of loyal support of AC/DC.  My thanks also go to Angus and Cliff for their support.

Finally, I wish to assure our fans that I am not retiring. My doctors have told me that I can continue to record in studios and I intend to do that. For the moment, my entire focus is to continue medical treatment to improve my hearing. I am hoping that in time my hearing will improve and allow me to return to live concert performances. While the outcome is uncertain, my attitude is optimistic. Only time will tell.

Once again, my sincere best wishes and thanks to everyone for their support and understanding.

Love,
Brian

19-04-2016 om 19:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tanja Dexters verdenkt hondenoppas: "Er klopt iets niet"

Tanja Dexters verdenkt hondenoppas: "Er klopt iets niet"

http://oi66.tinypic.com/1rorwm.jpg

"Dit klopt niet. Iemand liegt." Twee weken na de verdwijning van haar chihuahua Paris zit Tanja Dexters (39) met steeds meer vragen. De ex-Miss België raadpleegde helderzienden, zette speurhonden op de zaak en stuurde flyers rond, maar kijkt nu met argwaan naar haar hondenoppas. "Er moet hier in huis iets gebeurd zijn."

Ze speurt nog dagelijks langs de schuurtjes in de omgeving naar haar oogappel, die tijdens haar skivakantie verdween. Maar stilaan rijpt bij Tanja Dexters een ander besef. "Er klopt iets niet", klinkt het. "Ik stel me steeds meer vragen bij wat er allemaal gebeurd is, en ook bij de rol van mijn hondenoppas in dit verhaal. Waarom heeft ze bijna een week gewacht om me in te lichten? Waarom heeft ze niet naar mijn ouders gebeld? Zelf beweert het meisje dat ze mijn vakantie niet wou vergallen, maar ze wist hoeveel Paris voor me betekent. De zoekactie is hierdoor bijna een week te laat gestart. Cruciale tijd is verloren gegaan."

19-04-2016 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marie-Jeanne: "Willy is nooit gescheiden, zijn vrouw heeft mij aanvaard"

Marie-Jeanne: "Willy is nooit gescheiden, zijn vrouw heeft mij aanvaard"

http://oi64.tinypic.com/2m4bzls.jpg

De bekendste secretaresse van het land is Marie-Jeanne Huysman (65), de wederhelft van Willy Naessens (77). Haar verhaal heeft iets van een sprookje. Niet lang nadat ze als jong meisje voor de ondernemer begon te werken, werd ze ook zijn minnares én zijn levenspartner. "Maar hij is nooit gescheiden van zijn vrouw", vertelt ze in Story.

"Ik ken Willy al van kindsbeen af", zegt Marie-Jeanne in Story. "Met zijn bedrijf leverde hij veevoer op de boerderij van mijn ouders. Toen vond ik hem al een mooie man." Toen ze op haar zeventiende stopte met studeren om te helpen in zijn bedrijf, werden ze algauw een koppel. "Het begon met wat spielerei op kantoor of na een beurs, als we onder ons tweetjes samen nog iets gingen drinken. Ik was verliefd op hem, maar zat toch met een dubbel gevoel. Willy had een gezin, en dat wou ik niet kapotmaken. Op een relatie met een getrouwde man rustte, zeker destijds, zo'n groot taboe."

Willy heeft zijn vrouw echter niet verlaten voor haar. "Hij is nooit gescheiden. Ze waren uit elkaar gegroeid, maar ze bleef wel de moeder van zijn kinderen. In het begin hadden we eerder een driehoeksverhouding. Ik bleef 's middags zelfs bij Willy thuis eten, samen met zijn gezin. De kinderen hebben nooit anders geweten dan dat er twee vrouwen in het leven van hun papa waren, ze noemen mij tante Jeanne. En met Hilda had ik een goede verstandhouding."

"Als Willy en ik op reis gingen, dan maakte ik samen met zijn vrouw zijn valies. Veel mensen begrepen dat niet, maar wij hebben in die situatie alle drie ons verstand gebruikt. Toen Willy vocht tegen lymfeklierkanker, hadden we een beurtrol in het ziekenhuis. Op een bepaald moment heeft Hilda me toen bedankt, omdat ik zo goed zorg droeg voor Willy. Het deed me deugd om te horen dat ik toch werd geapprecieerd."

"Dertig jaar geleden hebben we samen een woning gekocht in Kluisbergen. Eerst was dat ons liefdesnestje voor het weekend, op den duur verbleven we er zo goed als altijd samen, maar het is pas na het plotse overlijden van Willy's vrouw aan een hartaderbreuk, dertien jaar geleden, dat we officieel zijn gaan samenwonen."

19-04-2016 om 19:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit droegen de sterren op het eerste Coachella weekend

Dit droegen de sterren op het eerste Coachella weekend

http://oi67.tinypic.com/2aeo85.jpg

Het eerste weekend van het beroemde Amerikaanse muziekfestival Coachella zit er op, en daar trokken heel wat bekende gezichten voor naar Californië. De afgescheurde jeansshorts en crop tops werden massaal naar boven gehaald, erg vernieuwend was het qua mode dus allemaal niet. Maar het doet ons alvast wel verlangen naar de festivalzomer.

18-04-2016 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charmante Elizabeth (90) blijft altijd de baas

Charmante Elizabeth (90) blijft altijd de baas

http://oi67.tinypic.com/hs9yps.jpg

Donderdag viert Queen Elizabeth haar 90ste verjaardag, maar in niets lijkt het erop dat ze haar werkzaamheden terugschroeft en in een schommelstoel bij de open haard gaat zitten. Haar agenda is nog altijd bomvol.

Ze maakt nog steeds ritten op haar pony Emma op het landgoed van Windsor Castle. Ze wandelt met haar honden. Ze schijnt zelfs graag naar worsteltoernooien te kijken op televisie. Maar wat de hoogbejaarde Britse koningin Elizabeth vooral doet, is werken. Keihard werken.

Om 10.00 uur begint de werkdag van de Queen. Ze neemt de post door, leest de kranten en daarna volgt een eindeloze reeks ontmoetingen met politici, ambtenaren, ambassadeurs en staatshoofden. Ook moeten er ziekenhuizen worden geopend en onderscheidingen opgespeld.

Panty
"In de ruim 40 jaar dat ik haar nu fotografeer, heb ik nog nooit een vlekje op haar kleding gezien, nooit een ladder in haar panty,'' vertelt royal-fotograaf Arthur Edwards van tabloid The Sun. "Ze is de perfecte professional.'' Edwards is een groot fan van de vrouw die hij al duizenden keren op de foto zette. "Ze is altijd op en top de Queen: voor iedereen een aardig woord, altijd charmant. Ze houdt de gesprekjes kort, maar laat mensen met een goed gevoel achter. Ongelooflijk knap.''

De lengte van de verplichtingen en bezoekjes zijn tegenwoordig wel wat korter, vertelt de 75-jarige fotograaf. "Maximaal 20, 30 minuten. Haar benen zijn niet zo best meer, dus lang staan gaat moeilijker."

Alleen lange reizen maken, dat laat de koningin tegenwoordig liever aan haar kinderen en kleinkinderen over. Met een beetje pijn in het hart, waarschijnlijk: Elizabeth ging graag en vaak naar het buitenland en was de eerste regerende vorst van Australië, Nieuw-Zeeland en Fiji, die deze landen ook daadwerkelijk bezocht.

Ze zit goed in haar rol, dat is duidelijk. Opvallend, voor iemand die niet voorbestemd was om koningin te worden. Maar toen haar oom Edward VIII afstand deed van de troon en Elizabeths vader, George VI hem opvolgde, was ze in één klap eerste in de lijn van troonopvolging. Op haar 25ste besteeg ze de troon.

Lachen
Volgens Edwards is haar vriendelijkheid niet alleen schijn, en valt er behoorlijk met haar te lachen. "Toen we tientallen jaren geleden doorkregen dat Charles een meisje had, wilden wij natuurlijk allemaal de eerste foto van het jonge stel, dat ergens op het platteland zou verblijven. Maar we kregen ook van onze hoofdredacteuren te horen: val de koningin niet lastig. Dus ze komt aanrijden in haar Range Rover, stapt uit met haar honden en loopt weg. Niemand durft een foto te maken. Ineens draait ze zich om en roept: waarom fotografeert niemand mij? 'Omdat we u niet mochten lastigvallen', roept een van ons terug. Het blijft even stil tot de koningin reageert. "Ik weet niet wat ik erger vind: genegeerd of gefotografeerd worden."

Het zijn deze anekdotes die Elizabeth zo geliefd bij haar volk maken. Hardwerkend, beminnelijk en af en toe een klein grapje. Toch is ze niet onomstreden: na de dood van prinses Diana in 1997 bereikte haar populariteit een dieptepunt. Dat de koningin niet direct terugreisde van haar vakantieadres riep veel verbazing en kritiek op. Afstandelijk en ijskoud, zo oordeelde de publieke opinie. Zelfs de doorgaans koningsgezinde tabloid The Sun reageerde woedend en kopte: 'Waar is onze koningin?'

Toen ze uiteindelijk wel besloot terug te keren en het volk toesprak, zagen velen dat als 'too little too late'. Het heeft even geduurd voordat haar imago en dat van het Britse Koninklijk Huis weer hersteld waren, maar de Queen is inmiddels terug op haar oude niveau. Zo'n driekwart van de Britten is tevreden met haar, ongekend voor een staatshoofd.

Haar kleinzonen prins William en prins Harry beschrijven haar als 'The Boss'. "Meestal zie ik haar als de baas, maar heel soms als mijn oma,'' zegt Harry in de BBC-documentaire Elizabeth at 90 - A Family Tribute die donderdag wordt uitgezonden. "Voor je baas heb je altijd gigantisch veel respect, dat heb ik ook voor haar."

Het zijn niet de standaardverhoudingen tussen oma en kleinkinderen, geeft fotograaf Edwards toe. "Ze legt de lat hoog voor hen. Maar als ik ze samen zie, dan zie ik ook genegenheid tussen hen. Ze aanbidden haar. Maar inderdaad, ze weten ook: ze blijft altijd de baas."

18-04-2016 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Hoff wil geen 21.000 dollar per maand meer dokken voor ex: "Ik kan niet eens op pensioen"

The Hoff wil geen 21.000 dollar per maand meer dokken voor ex: "Ik kan niet eens op pensioen"

http://oi66.tinypic.com/s5l4y1.jpg

David Hasselhoff is 63 en ziet het wel zitten om op pensioen te gaan, maar hij moet nog altijd maandelijks 21.000 dollar alimentatie op de rekening van zijn ex, de actrice Pamela Bach, storten. The Hoff en Bach scheidden in 2006 van elkaar na 16 jaar huwelijk.

Volgens Hasselhoff is zijn 52-jarige ex een talentvolle actrice en producer die makkelijk aan werk zou kunnen geraken, maar doet zij geen enkele moeite om in haar eigen behoeftes te voorzien. Met die argumentatie wil de voormalige Bay Watch-ster de rechtbank overtuigen om niet langer de zware alimentatie te moeten ophoesten voor zijn ex.

Met Pamela heeft Hasselhoff twee volwassen kinderen, Taylor-ann en Hayley. Zijn inkomsten liggen rond de 112.000 dollar per maand, maar dat is niet voldoende om voor zichzelf uit de kosten te komen én Pamela te betalen.

Sinds 2013 deelt Hasselhoff het bed met Hayley Roberts. Eerder was hij ook al getrouwd met Catherine Hickland. Begin dit jaar zei hij nog dat hij weliswaar veel alimentatie betaalt, maar nog altijd genoeg overhoudt voor zichzelf. Maar van die 21.000 dollar per maand voor Pamela Bach, wil hij nu dus af.

18-04-2016 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat Channing Tatum het meeste mist in zijn leven

Wat Channing Tatum het meeste mist in zijn leven

http://oi68.tinypic.com/160xhk.jpg

Channing Tatum heeft het druk, druk, druk, maar die overvolle agenda begint nu toch stilaan aan hem te knagen. De acteur vindt het jammer dat hij zijn dochtertje zo weinig kan zien: "Ik zou niets liever willen dan Everly elke dag in mijn armen te sluiten."

Dochtertje Everly mag eind mei drie kaarsjes uitblazen. Tatum blikte sinds haar geboorte dertien (!) films in, waardoor hij haar naar eigen zeggen veel te weinig heeft gezien: "En dat doet pijn. Die quality time, dat is voor ons nog écht een probleem. We verblijven momenteel op onze vaste stek in LA, maar daar zal binnenkort wel weer verandering in komen wanneer ik voor de zoveelste keer moet verhuizen voor een nieuwe film." Toch probeert de Hollywoodster er zo positief mogelijk onder te blijven: "Ach, we vinden er wel iets op. Dat doen we altijd. Ik vlieg in het weekend veel heen en weer. Ik kamp met een behoorlijk slaapgebrek, maar dat neem ik er met veel plezier bij."

Twee druppels water
En ook de tijd vliegt. Daarom koestert de hardwerkende acteur elk moment dat hij met zijn gezin kan doorbrengen: "Het is schitterend om jezelf in zo'n klein meisje te herkennen en om te zien hoe veel ze op korte tijd bijleert. Everly kwam onlangs met de woorden 'verdwijn' en 'verschijn' op de proppen, terwijl ik geen flauw idee had waar ze dat gehoord zou kunnen hebben. Zulke momenten blijven me fascineren. Het is zoals een computer die al jouw informatie opslaat en steeds meer op jou begint te lijken. Wanneer ik naar mijn dochtertje kijk, dan is het net alsof ik in de spiegel kijk."

18-04-2016 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!