Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderzoek naar mogelijke overdosis Prince

Onderzoek naar mogelijke overdosis Prince

http://oi65.tinypic.com/293at7o.jpg

In het onderzoek naar de dood van zanger Prince wordt rekening gehouden met de mogelijkheid van een overdosis. Dat meldt het Amerikaans persbureau AP. Er wordt ook gekeken wat de rol was van een dokter.

Een arts zou de popartiest in de weken voorafgaand aan zijn dood medicijnen hebben voorgeschreven. Prince werd vorige week donderdag dood gevonden in zijn huis bij Minneapolis. Sindsdien doen de wildste geruchten de ronde over de doodsoorzaak van de 57-jarige zanger. Een week voor zijn dood zou hij nog zijn behandeld voor overdosis, zo meldde TMZ eerder. Het privévliegtuig van de zanger maakte na een optreden een noodlanding om medische redenen. Volgens een woordvoerder had Prince last van griepverschijnselen, maar de showbizzsite zegt dat hij werd behandeld met een injectie die gewoonlijk wordt toegepast om de effecten van een drug tegen te gaan.

Autoriteiten onderzoeken nu of er een dokter aan boord van de privéjet was en welke medicijnen er voorhanden waren. De politie doet onderzoek naar de doodsoorzaak van Prince. Eerder werd al bekendgemaakt dat hij niet is overleden door zelfmoord of een misdrijf.

Een anonieme bron meldde aan AP dat Prince mogelijk is overleden door een overdosis van de pijnstiller Percocet. Het kan nog weken duren voor de officiële resultaten van de autopsie naar buiten worden gebracht.

30-04-2016 om 02:15 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerard Joling haalt uit naar 'linkse types'

Gerard Joling haalt uit naar 'linkse types'

http://oi63.tinypic.com/24n1rgg.jpg

Gerard Joling is klaar met alle types die vorige week over hem heen vielen naar aanleiding van zijn Twitter-bericht over het overlijden van Prince. De zanger snapt nog steeds niet dat de tweet zo veel negativiteit opleverde.

"Ik heb een berichtje uit de goedheid van mijn hart gestuurd", herhaalde Joling vrijdagochtend in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op 100%NL. "Nou zeg, dan die reacties. Ik snap dat helemaal niet. Het is dan allemaal zo ontzettend links wat daarop reageert. Youp van 't Hek, NRC Next en nog zo'n links mokkel, hoe heet ze ook alweer...o ja Femke Halsema, ook zo'n lekkertje. En dan nog Claudia de Breij en Paul de Leeuw, Jeroen Pauw. Dan denk ik: hebben die nou niks beters te doen?"

De vrijdag 56 jaar geworden Gerard, die in zijn veel besproken tweet aanhaalde dat Prince ooit eens een optreden van hem had bezocht, heeft zich toch ook vermaakt met alle reacties. "Ik heb er ook wel ontzettend om gelachen hoor, een hele column van Youp van 't Hek over mij, nou daar kan je toch alleen maar trots op zijn?"

30-04-2016 om 02:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder Coucke steunt haar zoon op Twitter

Moeder Coucke steunt haar zoon op Twitter

http://oi67.tinypic.com/2vm6f5h.jpg

Marc Coucke heeft een bewogen week achter de rug. Maandag werd de miljonair bedankt als bestuurder bij Perrigo, de Amerikaanse overnemer van Omega Pharma. Drie dagen later is hij ook zijn job als manager bij Perrigo en CEO van Omega Pharma kwijt. Daarmee valt het doek over een succesverhaal van 29 jaar.

Moeder Liliane Van Lancker (86) steekt haar zoon Marc op Twitter een hart onder de riem. In een tweet die ze namens 'moeke en papa' stuurt, is ze fier voor alles wat hij gedaan heeft voor Omega Pharma. Ze prijst haar kind ook omdat hij steeds "een lieve zoon voor ons is gebleven."

Van Lancker is ondanks haar gezegende leeftijd erg actief op de sociale media. Ze heeft zowel een account op Facebook, Twitter en Instagram."Ik tweet eigenlijk niet zo veel", zei Liliane eerder in een interview. "Af en toe doe ik het eens, 'als ge zo eens een speciaal gedacht krijgt'".

30-04-2016 om 02:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Louis Theroux presenteert in Leuven zijn bioscoopdebuut over Scientology

Louis Theroux presenteert in Leuven zijn bioscoopdebuut over Scientology

http://oi64.tinypic.com/34yd737.jpg

Louis Theroux heeft vanvond in Kinepolis in Leuven zijn bioscoopdebuut 'My scientology movie' persoonlijk voorgesteld. Dat gebeurde bij de opening van Docville, het internationaal documentaire filmfestival. In de zaal bevonden zich enkele leden van de Scientologykerk maar zij gingen niet in op het voorstel tot dialoog van de Britse documentairemaker.

Voor de openingsavond van de twaalfde editie van Docville hebben de organisatoren Louis Theroux en regisseur John Dower kunnen strikken. De bioscoop in Leuven zat afgeladen vol, met 460 aanwezigen. Onder hen bevonden zich leden van de gecontesteerde Scientologykerk. Zij hadden zich bij hun accreditatie als zodanig aangemeld, waardoor Theroux op de hoogte was van hun aanwezigheid in de zaal. Hij nodigde hen expliciet uit voor een debat, maar de Scientologyleden gingen daar niet op in.

Tijdens een geanimeerd vragenrondje met het publiek stelde Theroux dat hij al langer met het onderwerp rondliep. Zijn beproefde aanpak kon hij echter niet opdiepen. "Als ik een documentaire maak over een gevangenis stap ik die zelf binnen. Bij een item over safari neem ik zelf deel aan de trektocht. Maar ditmaal werkte dat niet, omdat ik geen toestemming kreeg."

Theroux werd niet alleen tegengewerkt maar ook bespioneerd door de Scientologykerk. Tijdens het draaien werd hij zelf gefilmd. Hij beschouwt het als intimidatie en weet niet wat er met het materiaal gaat gebeuren.

De Britse documentairemaker is ook morgen in Leuven, onder meer voor een mastertalk.

30-04-2016 om 02:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muziek van Prince wordt massaal illegaal gedownload

Muziek van Prince wordt massaal illegaal gedownload

http://oi64.tinypic.com/swzo7s.jpg

Na de dood van Prince wordt zijn muziek massaal illegaal gedownload. In de week na zijn overlijden werden de songs When Doves Cry, I Would Die 4 U en Let's Go Crazy meer dan 230.000 keer zonder betalen binnengehaald. Dat is meer dan tien keer zoveel als in de week voor zijn dood, meldt Variety.

Prince voerde gedurende zijn hele carrière strijd tegen piraterij en het zonder toestemming aanbieden van zijn songs op downloadwebsites. Hij dreigde zelfs met rechtszaken tegen fans die links naar websites met zijn muziek op internet plaatsten.

Lionel Richie sloot zich woensdag aan bij de lange rij van collega-muzikanten die op hun wijze aandacht besteden aan de dood van Prince. Tijdens de openingsshow van zijn Las Vegas-concerten bracht de 66-jarige zanger songs van Michael Jackson en Prince. "We verloren hen veel te vroeg. Prince had het grootste talent van de wereld. Ik doe mijn best om zijn genialiteit te benaderen," zei Richie tegen het pubiek.

30-04-2016 om 02:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian bijna 30 kilo kwijt: "Nog twee te gaan"

Kim Kardashian bijna 30 kilo kwijt: "Nog twee te gaan"

http://oi68.tinypic.com/2rr0z5u.jpg

Kim Kardashian is bijna verlost van haar zwangerschapskilo's. De realityster heeft nog twee kilo te gaan, zo laat ze via Snapchat weten.

Kim woog voor haar zwangerschap naar eigen zeggen zo'n 61 kilo. Uit het gedeelde plaatje, waarop ze op een weegschaal staat, blijkt dat de teller momenteel op ruim 63 kilo staat.

De realityster, die in 2013 voor het eerst en afgelopen december voor de tweede keer moeder werd, liet eerder deze maand al weten dat het niet makkelijk was om de laatste kilootjes kwijt te raken. Toch is ze nu bijna terug op gewicht. In totaal heeft Kim er bijna dertig kilo af weten te krijgen.

28-04-2016 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé: "Aan mijn geweldige man. Ik hou zoveel van je"

Beyoncé: "Aan mijn geweldige man. Ik hou zoveel van je"

http://oi65.tinypic.com/2jax6iw.jpg

Beyoncé heeft gisterenavond haar Formation World Tour afgetrapt in Miami, de wereldtournee die haar op 16 juli naar de Amsterdam ArenA brengt. Aan het einde van haar eerste concert droeg ze het slotlied Halo op aan Jay Z, die ze haar geweldige echtgenoot noemde.

Het huwelijk van de zangeres met Jay Z ligt onder een vergrootglas sinds Beyoncé zaterdag haar nieuwe album Lemonade uitbracht. In verschillende nummers maakt Beyoncé volgens fans duidelijk dat haar man haar niet altijd trouw is geweest.

Tijdens de eerste van de 41 concerten zong ze onder meer de nummers Formation, Sorry, Run the World en Baby Boy. Tijdens een intermezzo speelde de band Purple Rain van Prince, waarbij het publiek meezong. ''Bedankt voor je prachtige muziek'', zei Beyoncé over de vorige week overleden artiest.

Gedroomd
Jay Z verscheen niet op het podium. Beyoncé noemde hem tijdens de introductie van haar slotlied Halo. ''Ik wil dit nummer opdragen aan mijn geweldige echtgenoot. Ik hou zoveel van je." in een adem noemde ze hun dochter Blue Ivy. ''Blue, ik hou zoveel van je."

Vanaf het podium vertelde Beyoncé nog meer over haar dochtertje, meldt People. ''Vandaag waren we onderweg om te gaan repeteren en vroeg ze me 'mama, gaan we nu naar je werk?' Dat herinnerde me eraan dat ik mijn hele leven van deze dag gedroomd heb."

Met haar Formation World Tour trekt Beyoncé van april tot en met juli door Europa, de Verenigde Staten en Canada.

28-04-2016 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Cleese bij Antwerpse kapper Bewaar artikel

John Cleese bij Antwerpse kapper

http://oi67.tinypic.com/2z50j7l.jpg

Hoog bezoek in Antwerpen vandaag. John Cleese is in ons land met zijn tour 'Last time to see me before I die'. Maar daarvoor moest hij eerst nog langs de kapper.

Dat deed hij in de Toni Kalin Studio op de Melkmarkt. "We kregen 's ochtends een telefoontje van het Hilton, waar hij verblijft, met de vraag of we John Cleese wilde ontvangen. Uiteraard wilden we dat graag doen", vertelt Toni Kalin. Zijn passage zullen ze écht niet snel vergeten. "Het is een supervriendelijke en grappige man", vertelt Toni. "Eén van de liefste mensen die hier al is binnen geweest. Hij is heel down-to-earth, en ondanks zijn grootte doet hij niet uit de hoogte. Hij gaf ons ook een beetje carte blanche. We hebben zijn haar gewoon bijgeknipt langs de zijkanten en het boven langer gehouden." Na de kapbeurt ging Cleese met plezier nog even op de foto met Toni.

28-04-2016 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedroog Jay Z Beyoncé met Antwerpse Claudia? "Ik ben de zondebok die ze zoeken"

Bedroog Jay Z Beyoncé met Antwerpse Claudia? "Ik ben de zondebok die ze zoeken"

http://oi66.tinypic.com/519gus.jpg

Nu Beyoncé op haar nieuwe album veelvuldig alludeert op overspel van Jay Z, richt de wereldpers haar pijlen op de Antwerpse Claudia Scheelen (30). Zij beleefde in 2013 een champagne-avond met Jay Z en wordt nu aangeduid als één van zijn scharrels. "Ik wil écht dat dit stopt. Ik heb geen zin in duizenden nieuwe haatberichten."

Van gerenommeerde bladen als 'Cosmopolitan' tot Britse tabloids en lokale publicaties allerhande: allemaal priemden ze gisteren een beschuldigende vinger richting de Antwerpse Claudia Scheelen. Het 30-jarige model haalde in 2013 al de wereldpers toen ze in de Antwerpse Club Magic door Jay Z en zijn gezelschap werd uitgenodigd voor een avond vol champagne. Nu Beyoncé haar nieuwe album 'Lemonade' opbouwde rond de ontrouw van haar man, herinnert de wereld zich weer die avond in de diamantstad. In geen tijd was Claudia's naam overal. "Ik wist 's ochtends dat het verhaal opgerakeld zou worden", zegt de voormalige Miss België-finaliste. "Ze zoeken een zondebok en dat ben ik. Let wel, ik vind het marketingplan van Beyoncé briljant. Beticht je man van overspel en je bent zeker dat er over je album gepraat wordt, maar ik hou mijn hart vast."

28-04-2016 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Prince had aids en weigerde behandeling wegens geloof"

"Prince had aids en weigerde behandeling wegens geloof"

http://oi65.tinypic.com/15i83a0.jpg

Prince zou in het midden van de jaren negentig met het aidsvirus besmet zijn en zes maanden geleden de ziekte hebben gekregen. Dat stellen anonieme bronnen tegen het Amerikaanse blad National Enquirer. Hij zou ook een behandeling hebben geweigerd omdat hij ervan overtuigd was dat God hem zou genezen. Nog volgens die bronnen woog het muzikale icoon op het einde nog maar 36 kilo.

Prince, die Getuige van Jehovah was, kreeg de diagnose van aids zes maanden voor zijn overlijden, zo stellen bronnen in The National Enquirer. De 57-jarige bereidde zich al enige tijd voor op zijn overlijden.

Zwak en gedesoriënteerd
"Dokters meldden hem dat zijn bloedwaarden ongewoon laag waren en dat zijn lichaamstemperatuur tot 34,4 graden was gezakt. Hij had een tekort aan ijzer, was zeer zwak en was gedesoriënteerd. Hij at zelden en als hij at, kwam het meteen terug", aldus de bron.

"Zijn gezicht was geelachtig, de huid van zijn hals zakte door en zijn vingertoppen waren geelbruin".

Verslaafd aan pijnstiller
Volgens National Enquirer werd in de jaren negentig vastgesteld dat Prince het HIV-virus had opgelopen en ontwikkelde die besmetting zich eind vorig jaar in de ziekte aids. Nog volgens het populaire blad raakte hij verslaafd aan de pijnstiller Percocet, die een opiaat bevat. Die gebruikte hij de om de pijn te bestrijden die de laatste maanden erger was geworden. 

Immuunsysteem verzwakt
Bronnen dicht bij het onderzoek beweren dat Prince op het moment van zijn overlijden voorgeschreven pijnstillers op zak had. In de entourage van de popster klonk het kort na zijn dood dat hij was overleden aan een griep, een infectie die dodelijk kan geweest zijn indien zijn immuunsysteem was verzwakt door aids.

Apotheek
Dagen voor zijn dood had Prince verschillende keren voorgeschreven medicijnen opgehaald in een Walgreens-apotheek in de buurt van zijn residentie-studio Paisley Park. "We waren allemaal geschokt toen hij er gisteravond zo verslagen uitzag", getuigde een medewerkster van Walgreens. "We zeiden dat we zouden bidden voor hem. Hij antwoordde stilletjes: 'Misschien was het nu anders indien jullie een jaar geleden voor mij hadden gebeden'. Dan zwaaide hij en zei hij: 'Maar toch bedankt'".

28-04-2016 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Graag geziene gast met jarenlange cokeverslaving niet meer in Voetbal Inside

Graag geziene gast met jarenlange cokeverslaving niet meer in Voetbal Inside

http://oi67.tinypic.com/2czczcw.jpg

De strijd om de voetbalkijker tussen de NOS, RTL en Ziggo Sport heeft een nieuwe wending gekregen. Vandaag maakte presentator Wilfred Genee bekend dat analist Wim Kieft komende jaargang niet meer bij RTL-programma Voetbal Inside mag aanschuiven. De oud-international gaat exclusief voor Ziggo Sport werken.

Kieft (53) was al jaren een graag geziene gast aan tafel aan tafel van Voetbal Inside. De Amsterdammer schoof enkele keren per maand aan, samen met vaste klanten Johan Derksen en Rene van der Gijp. Het was in dit praatprogramma dat Kieft een ontboezeming deed over zijn jarenlange cokeverslaving. Hierover schreef Michel van Egmond de bestseller 'Kieft'.

27-04-2016 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins William en Kate verbergen woord 'neger' op schilderij voor bezoek Obama's

Prins William en Kate verbergen woord 'neger' op schilderij voor bezoek Obama's

http://oi68.tinypic.com/2ighs9j.jpg

Medewerkers van Kensington Palace hebben in allerijl het woord 'neger' ('negro') van een schilderij moeten halen voor de aankomst van de Amerikaanse president Obama en zijn gezin. Die hadden een informeel diner met het koninklijk koppel.

Enkele ogenblikken voor Barack en Michele Obama vorige week vrijdag afspraak hadden met prins William, prinses Kate en prins Harry, zag een medewerker een plaatje onder een schilderij waarop 'De Negerpage' te lezen stond ('The Negro Page').

Het plaatje werd in zeven haasten verwijderd en een kamerplant werd voor de lege plek gezet. Het schilderij 'A Page With Two Horses', van Aelbert Cuyp, toont een zwarte dienaar in een landschap uit 1660. Het schilderij staat ook bekend als 'The Negro Page'.

27-04-2016 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Singles schrijven zich massaal in voor tweede seizoen 'Blind Getrouwd'

Singles schrijven zich massaal in voor tweede seizoen 'Blind Getrouwd'

http://oi67.tinypic.com/wvsndx.jpg

'Blind Getrouwd' is goed op weg een vervolg te krijgen. VTM laat weten dat op amper twee dagen tijd al meer dan 1.000 inschrijvingen binnenliepen.

"Ben je 25 of ouder, en heb je de ware nog niet gevonden?", luidt het in de wervingscampagne. "Wil jij je op basis van de wetenschap laten matchen door een team van experten? Meld je dan nu aan voor dit unieke relatie-experiment op vtm.be." VTM laat weten dat vooral mannen zich zeker nog mogen aanmelden.

Eergisteren werd bekendgemaakt dat één van de drie koppels van het eerste seizoen samenblijft. Eén stel scheidde meteen na de opnames, een ander hield het slechts een paar maanden langer uit.

27-04-2016 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De vagina van Amy Schumer staat in vuur en vlam in Vanity Fair

De vagina van Amy Schumer staat in vuur en vlam in Vanity Fair

http://oi66.tinypic.com/9k40zn.jpg

Actrice en comédienne Amy Schumer heeft haar eerste Vanity Fair cover binnengehaald. Een hele eer, want eerder gingen onder andere grote namen als Angelina Jolie en Scarlett Johanson haar al voor. Al valt vooral een foto binnenin het magazine op

Op één van de foto's poseert Amy Schumer namelijk in een eigen T-shirt met "No Coffee, No Workee" op, terwijl haar vagina letterlijk in brand staat. "Ik smeekte Annie (de fotografe) om mij te fotograferen zonder slipje aan," vertelt Schumer. "Ik legde haar uit waarom het zo belangrijk voor mij was en toen stemde ze eindelijk toe."

"Ik voelde mij krachtig en mooi. Annie begreep mij meteen toen ze aan de shoot begon. Of misschien liep ze de badkamer in om over te geven. Het was alleszins een van de meest zinvolle momenten in mijn leven," aldus de actrice.

Annie Leibovits fotografeerde eerder onder andere ook al de bekende Vanity Fair cover waarop Caitlyn Jenner voor het eerst als vrouw te zien was. Schumer draagt - trouwens net als Caitlyn - een fluwelen korset op de coverfoto.

27-04-2016 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston: "Een kind, dat moet ongelooflijk zijn"

Jennifer Aniston: "Een kind, dat moet ongelooflijk zijn"

http://oi68.tinypic.com/5buyc8.jpg

Jennifer Aniston (47) en de kinderwens: liters inkt zijn er al over gevloeid. Tot grote ergernis van de actrice zelf. Helaas, in de film 'Mother's Day' kruipt Aniston in de huid van een alleenstaande mama. En dan kan je natuurlijk weer 'de grote vraag' verwachten.

In de film zien we hoe Jennifer Aniston in de huid kruipt van Sandy, een alleenstaande moeder die haar kinderen plots met een veel jongere stiefmama moet delen. Intussen is Aniston zelf in het echte leven getrouwd, met acteur Justin Theroux, maar kinderen zijn er niet. In het verleden werd al vaak gespeculeerd over het waarom. Kan ze geen kinderen krijgen? Wil ze er misschien geen? Is Brad Pitt dáárom met Angelina Jolie gaan lopen, omdat hij wel een gezin wilde stichten? En ook al is ze die vragen intussen beu, toch gaat Aniston ze niet uit de weg. In het verleden zei ze al: "Ik ben die druk die mensen achter dit onderwerp zetten zat: je hebt bijna gefaald als vrouw, omdat je je niet hebt voortgeplant. Het is niet eerlijk. Er mag dan wel geen kind uit je vagina zijn gekomen, dat betekent niet dat je niet, net als een moeder, kunt zorgen voor bijvoorbeeld je honden, vrienden of de kinderen van je vrienden."

Alleen opgevoed
En ook nu wil ze best antwoorden, zij het toch zichtbaar geagiteerd. "Is dit een vraag over kinderen? Kijk, ik heb al heel veel moeders gespeeld in films en ik vind dat het moederschap iets enorm speciaal is. Ik heb een heleboel vriendinnen met kinderen en het heeft mijn mening over het moederschap in geen enkel geval veranderd. Mama zijn moet een ongelooflijke ervaring zijn!" Einde verhaal.

Waar Jennifer het wél over wil hebben is haar rol van 'single mom'. Zij weet als geen ander hoe het is om door een alleenstaande moeder te worden opgevoed. Aniston was amper negen jaar oud toen haar vader, acteur John Aniston, zijn gezin verliet en met zijn zoon Alex naar de andere kant van het land verhuisde. De actrice bleef alleen achter met haar moeder, Nancy Dow, die jarenlang haar uiterste best deed om de eindjes aan elkaar te knopen. Aan die speciale moeder-dochterrelatie kwam echter abrupt een einde toen Dow in 1999 het alles onthullende boek 'From Mother to Daughter to Friends: A Memoir' publiceerde. Jennifer had geen flauw idee dat haar moeder aan het boek bezig was en heeft haar dan ook nooit toestemming gegeven om de intieme details uit haar privéleven zo maar te grabbel te gooien. Haar vertrouwen kende zo'n diepe deuk dat de twee daarna jaren geen contact meer hadden.

Gescheiden van Brad
De brokken werden pas gelijmd nadat Aniston in 2005 van Brad Pitt scheidde, maar van een ultieme verzoening was echter nooit sprake. Toch lijkt er verrassend genoeg geen vuiltje aan de lucht wanneer we vragen of ze van plan is om haar nieuwe film 'Mother's Day' met haar mama te gaan kijken: "Mijn mama heeft al mijn films gezien", zegt ze. "Ik heb altijd veel respect gehad voor mijn moeder en dan vooral door het feit dat ze mij helemaal in haar eentje heeft opgevoed. Ik kom uit een generatie waar heel wat huwelijken op de klippen liepen, waardoor ik nu eens zo veel bewondering heb voor werkende mama's die er alleen voor staan. Ik besef namelijk maar al te goed hoe moeilijk dat kan zijn."

Ook haar antwoord op de vraag of ze voor moederdag iets speciaals gepland heeft, doet vermoeden dat de twee de jongste jaren toch weer erg close zijn. "We hebben nog geen plannen, want dat beslissen we meestal pas de dag zelf", klinkt het. Aniston zegt dat ze zowel goede als slechte eigenschappen van haar moeder heeft geërfd: "Zowel mama als papa hebben gevoel voor humor, en dat is iets wat ik zéker van hen heb overgenomen. Ik ben langs de andere kant een bijzonder nerveuze chauffeur, wat ik dan weer vooral aan mijn moeder te danken heb. Ze begint altijd te roepen als ik achter het stuur zit! Achteraf gezien kan ik haar geen ongelijk geven, want ik ben eigenlijk een slechte chauffeur."

27-04-2016 om 20:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carice van Houten kan niet lachen met wansmakelijke 'doodverklaring'

Carice van Houten kan niet lachen met wansmakelijke 'doodverklaring'

http://oi68.tinypic.com/5p1pgi.jpg

De zwangere Game of Thrones-actrice Carice van Houten (39) is door een onbekend persoon doodverklaard op sociale media. Iemand zette een fotomontage online met daarop een afbeelding van een ernstig auto-ongeluk, geflankeerd met foto's van Carice. Daarbij de letters R.I.P., of rust in vrede. Carice is not amused laat ze via Twitter weten.

Nadat het merkwaardige bericht dinsdag op internet verscheen sloeg heel even de paniek toe bij fans van Carice. Maar al snel bleek het om een 'grap' te gaan van mogelijk een GOT-fan die het kennelijk niet zo heeft op Melisandre: de vuurpriesteres die Carice in de populaire HBO-serie speelt.

"Ik ben het niet'', twitterde een geschokte actrice. "En ik vind dit niet echt grappig''. Op sociale media wordt de afzender van het bericht 'ziek' genoemd. "Zoiets doe je niet.'' En: "Een wel heel fout gevoel voor humor.''

Carice van Houten en haar vriend, de Australische acteur Guy Pierce (48), verwachten dit najaar hun eerste kindje.

26-04-2016 om 22:22 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Potter-acteur begint nieuwe carrière als kooivechter

Harry Potter-acteur begint nieuwe carrière als kooivechter

http://oi64.tinypic.com/4vllq0.jpg

Wie herinnert zich het Harry Potter-personage Gregory Goyle (Karel Kwast voor de Nederlandse lezer) nog? De rechterhand van slechterik Draco Malfoy (Draco Malfidus) legde Harry Potter vaak het vuur aan de schenen. Vandaag hangt de 28-jarige acteur zijn toverstok echter aan de haak om een heel andere carrière na te jagen: een carrière als kooivechter!

Josh Herdman gaf in 8 Harry Potter-films gestalte aan Gregory Goyle, de domme kracht van Slytherin (Zwadderich). Maar nu het Harry Potter-avontuur erop zit, neemt de Brit een acteerpauze om kooivechter te worden. Met succes, want Herdman won zijn eerste partij als MMA-vechter (Mixed Martial Arts) tegen zijn Poolse opponent Janusz Walachowski.

Herdman trainde al vijf jaar in traditionele Japanse jiujitsu voor hij zich in de kooi waagde. Maar zijn training loonde, want de man verraste vriend en vijand met zijn vechtkunsten.  

Hoewel hij nu bouwt aan een vechtcarrière, is Herdman niet van plan zijn acteerdromen op te bergen. "Ik hou nog altijd van acteren. Ik heb nog altijd een manager en ik doe nog altijd audities. Het is alleen een beetje een loterij", vertelt hij aan The Mirror. "Ik zie het niet als een carrièreswitch. Ik ben gepassioneerd door zowel acteren als vechten."

26-04-2016 om 22:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince had geen testament

Prince had geen testament

http://oi64.tinypic.com/1ph6id.jpg

Prince had geen testament laten opmaken. Dit stelt zijn zus Tyka in rechtbankdocumenten die ze vandaag indiende bij de rechtbank in Carver County in de Amerikaanse staat Minnesota.

Tyka Nelson verzoekt de rechtbank een onafhankelijk executeur-testamentair aan te stellen die toezicht kan houden op de nalatenschap van de donderdag overleden artiest.

"Ik weet niet van het bestaan van een testament en heb geen reden om aan te nemen dat de overledene zijn laatste wil heeft vastgelegd in documenten, in welke vorm dan ook'', citeert TMZ uit de rechtbankstukken.

Als Prince inderdaad geen testament heeft opgemaakt wordt de erfenis verdeeld onder de nabetaanden, onder wie halfbroers en -zussen van Prince.

26-04-2016 om 22:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon Gert Verhulst samen met Marthe van K3

Zoon Gert Verhulst samen met Marthe van K3

http://oi63.tinypic.com/15quowo.jpg

Nieuwe liefde ten huize Studio 100. Viktor (21), de zoon van Gert Verhulst, vormt sinds kort een stel met K3'tje Marthe de Pillecyn (19). Studio 100 bevestigt het nieuws, maar wil geen verdere details kwijt.

De voorbije weken regende het al geruchten dat er iets moois bloeide tussen Verhulst en de zwartharige Marthe, en gisteren werd het nieuws ook door het productiehuis bevestigd. "We kunnen melden dat dit bericht klopt", aldus Studio 100. "Maar details willen we niet kwijt. Hoe lang ze precies samen zijn, behoort tot de privésfeer van onze mensen. Daarover communiceren wij niet."

Adieu jeugdvriend
Het nieuws zet meteen de gebeurtenissen van de voorbije weken in een ander daglicht. Op 16 maart raakte bekend dat Marthe na vier jaar een punt had gezet achter haar relatie met Alexis Guiette. Het stel liet weten als goede vrienden en in goede verstandhouding uit elkaar te zijn gegaan. En toch was het voor vele fans schrikken. Zeker omdat Marthe even voordien nog had aangegeven dat ze er naar verlangde met haar jeugdliefde te gaan samenwonen.

26-04-2016 om 22:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bijna naar rechter gestapt om uitzendingen te verbieden"

"Bijna naar rechter gestapt om uitzendingen te verbieden"

http://oi68.tinypic.com/6sxd14.jpg

Eerlijk: dat het tussen Daisy (26) en Geert (32) niks ging worden in 'Blind Getrouwd', zag je van mijlenver aankomen. Maar Geert is wel érg ongelukkig met de afloop van de reeks. "Toen ik het programma zag, voelde dat als een mes in de rug."

Geert kreeg heel wat over zich heen, zeker na de scène in de supermarkt waarbij hij de steeltjes van de mandarijntjes trok om gewicht en dus geld uit te sparen. Hij is allesbehalve blij dat hij deelgenomen heeft. "Toen de programmamakers merkten dat het tussen Daisy en mij niets zou worden, hebben ze er in de montage een flinke schep bovenop gedaan", beweert hij. "Wij moesten en zouden het saaie koppel zijn. De laatste weken haalden enkel beelden van ons twee in de zetel of de scénes met ongemakkelijke stiltes het scherm, terwijl het er bij ons ook vaak leuk en ongedwongen aan toe ging. We zijn ook gaan squashen en gaan karten. Maar dat heeft nooit het scherm gehaald. Ik heb, om mezelf te beschermen, besloten om na de tweede aflevering niet meer te kijken. Na de aflevering met de mandarijntjes hoorde ik van vrienden dat daar deining over was, maar ik heb me dat nooit aangetrokken ."

"Ik mocht de uitzendingen op voorhand bekijken", besluit hij. "Maar omdat ik het gevoel had dat de grote lijnen al waren uitgezet, heb ik geweigerd. Bovendien geef je dan impliciet toestemming om de beelden uit te zenden. Dan heb je achteraf geen poot meer om op te staan. Omdat ik even met het idee heb gespeeld om de uitzendingen via de rechtbank te laten verbieden, wou ik dat absoluut vermijden."

26-04-2016 om 22:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!