Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

09-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart pinkt traantje weg, Koen kiest resoluut voor de mindere zanger

Bart pinkt traantje weg, Koen kiest resoluut voor de mindere zanger

http://oi65.tinypic.com/2ekrsyu.jpg

Terwijl vorige week Natalia een traantje wegpinkte in 'The Voice van Vlaanderen', is het vanavond de beurt aan Bart Peeters. De tweede Battle-aflevering leidt dan ook tot emotionele momenten, zowel door enkele straffe optredens als de lastige keuzes die de coaches moeten maken. Een sterke stem moet naar huis ten koste van een mindere zanger, 'vriendelijke dutskes' krijgen iedereen stil en Bart Peeters laat een bijzondere versie van 'Angels' zingen door een soulstem en een operastem samen.

09-04-2016 om 01:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Het Lichaam van Coppens' valt opnieuw in de prijzen op WorldMediaFestival

'Het Lichaam van Coppens' valt opnieuw in de prijzen op WorldMediaFestival

http://oi65.tinypic.com/65rbwo.jpg

Het VTM-programma 'Het Lichaam van Coppens' heeft voor het tweede jaar op rij de Gold Media Award gewonnen op het WorldMediaFestival in Hamburg. Het programma met Staf en Matthias Coppens, dat geproduceerd wordt door TvBastards, was genomineerd in de categorie 'Edutainment'.

Omdat 'Het Lichaam van Coppens' de Gold Media Award in de wacht sleepte, komt het programma automatisch op de shortlist voor de Grand Prix Award, de belangrijkste prijs van het festival.

De winnaar daarvan wordt op 11 mei bekendgemaakt. Vorig jaar ging die prijs naar 'Wauters vs Waes' (Eén/VTM).

07-04-2016 om 22:36 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische dj Lost Frequencies verslaat Adele en wint belangrijke muziekprijs

Belgische dj Lost Frequencies verslaat Adele en wint belangrijke muziekprijs

http://oi68.tinypic.com/2z4ae8n.jpg

De Belgische dj Lost Frequencies heeft donderdagavond in Berlijn de Echo Award voor beste hit gewonnen. De Belgische producer kreeg de prijs voor zijn song 'Are You with Me'. Hij haalde het voor Adele met 'Hello' en Sido met 'Astronaute'.

De Echo Awards zijn de belangrijkste muziekprijzen in Duitsland en worden vergeleken met de Britt Awards en de Grammy's.

07-04-2016 om 22:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ellen DeGeneres trekt fel van leer tegen anti-homowet

Ellen DeGeneres trekt fel van leer tegen anti-homowet

http://oi67.tinypic.com/vrpw9e.jpg

Ellen DeGeneres heeft in haar talkshow fel stelling genomen tegen nieuwe regelgeving in de staat Mississippi die vrij spel geeft om homoseksuelen te discrimineren.

"Ik ben geen politiek persoon, echt niet. Maar dit gaat om mensenrechten", zo stelde de comédienne in een monoloog. "De gouverneur heeft een wet getekend die religieuze vrijheid garandeert. Dat klinkt misschien goed met dat woord vrijheid erin, maar dat is niet zo. Nu kunnen homoseksuelen om religieuze redenen geweigerd worden om te trouwen, niet aangenomen worden voor een baan of men kan verhinderen dat ze een huis huren of kopen.

Ellen hoopt dat bewoners van de Amerikaanse staat zich niet laten kisten en steekt ze graag een hart onder de riem: "Ik ben ooit ontslagen omdat ik homoseksueel ben en ik weet hoe het voelt. Ik raakte alles kwijt. Maar zie waar ik nu sta. Ik kan de villa van de gouverneur kopen en doorverkopen met 7 miljoen dollar winst."

07-04-2016 om 22:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann licht ex niet in over baby: "Een proper sms'je is toch rap gestuurd?"

Lesley-Ann licht ex niet in over baby: "Een proper sms'je is toch rap gestuurd?"

http://oi66.tinypic.com/2hp0pz8.jpg

"Ik kan niet iedereen uit mijn verleden opbellen." Zo vertelde Lesley-Ann Poppe gisteren in onze krant dat er geen rozig telefoontje naar haar ex-man ging over haar zwangerschap. Wel méér exen staan ooit voor de kwestie: deel je zoiets wel of niet, en hoe? "Laat het zeker niet over aan de kinderen. Een sms is toch rap verstuurd?"

Blij nieuws: Lesley-Ann Poppe is zwanger van haar nieuwe vriend. Dat mag iedereen weten. Ook haar ex-man Benjamin, met wie ze een zoontje van 9 heeft, Benjamin Junior. Maar persoonlijk heeft ze het hem niet verteld, getuigde ze gisteren: "Neen. Dat is zo lang geleden allemaal."

Advocaat Sven Eggermont, gespecialiseerd in familierecht, heeft het in zijn praktijk genoeg meegemaakt: mensen die 'vergeten' om een blijde aankondiging - een huwelijk, een geboorte - aan hun ex te melden. Eén reden kan gêne zijn, want hoe moet dat dan - zeker als alles een beetje snel is gegaan? Bellen? En daarna? Een geboortekaartje sturen, of toch maar niet? "Intuïtief voelen mensen aan dat het gevoelig ligt. En inderdaad: onderschat het niet, wat voor een schok het kan zijn voor de ex", weet de advocaat. "Het is één ding om te horen: 'Tussen ons twee is het gedaan.' Maar het is nog iets anders om te beseffen: 'Het komt nóóit meer goed, ik word zelfs vervangen door een ander.'"

07-04-2016 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.40 jaar Bohemian Rhapsody, maar hoe goed ken jij de tekst?

40 jaar Bohemian Rhapsody, maar hoe goed ken jij de tekst?

http://oi66.tinypic.com/ih14sz.jpg

40 jaar geleden prijkte Queens wereldhit 'Bohemian Rhapsody' in de Belgische hitlijsten op nummer één. Maar hoe goed ken jij de tekst nog? Vul de lyrics hieronder aan in onze quiz. Om de verjaardag te vieren is 'A Night in Bohemia', het legendarische doorbraakconcert van Queen trouwens voor het eerste op het witte doek te zien bij Kinepolis op vrijdag 22 en zondag 24 april.

07-04-2016 om 22:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat doet Geert uit 'Blind Getrouwd' op Tinder?

Wat doet Geert uit 'Blind Getrouwd' op Tinder?

http://oi64.tinypic.com/10ztkxs.jpg

Is de schuchtere Geert uit het VTM-programma 'Blind Getrouwd' helemaal niet zo verlegen als hij lijkt? Het magazine TV Familie onthult vandaag dat de financieel expert tegenwoordig actief is op de datingapp Tinder. Geert heeft intussen zelf gereageerd op het artikel in het blad: hij zegt niet de beheerder van het bewuste profiel te zijn.

Op Tinder poseert Geert in het kostuum dat hij droeg op zijn trouwdag met Daisy. In trouwkostuum zoeken naar een nieuwe date is wel vreemd. Daarom zou het best kunnen dat het om een vals profiel gaat met een foto die van het internet geplukt werd.

Kijkers moeten nog even wachten om te ontdekken of de drie kersverse koppels uit 'Blind Getrouwd', een programma waarin experts wildvreemden met elkaar matchen, ook getrouwd zullen blijven. Maandag konden we zien hoe de relatie tussen Geert en Daisy nog altijd stroef verloopt. Vooral zij voelt nog geen vlinders in de buik.

De drie koppels kunnen voor Vlaanderen nog goed geheim houden of ze hun trouwringen nog dragen. Zo geven hun Facebookpagina's niets prijs en kennen zelfs de beste vrienden van bruidegom Jonas de afloop van zijn liefdesexperiment niet.

Blind Getrouwd kun je elke maandag om 20u35 op VTM volgen.

06-04-2016 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herken jij het filmicoon op deze foto

Herken jij het filmicoon op deze foto?

http://oi68.tinypic.com/2up7jnd.jpg

Een knap 19-jarig meisje met zwarte jas en zwarte sjaal, haar haren wapperend in de wind. Toen de foto's genomen werden in 1946 kon niemand vermoeden dat ze later zou uitgroeien tot een van de meest beroemde vrouwen ter wereld.

Het jonge, onschuldig uitziende model op de foto is immers niemand minder dan Norma Jeane Mortenson - ook wel bekend als hét sekssymbool van de 20e eeuw: Marilyn Monroe.

De foto's werden genomen op Malibu Beach door fotograaf André De Dienes, die haar ontdekte en meteen besefte dat de knappe blonde met de uitdagende blik het ver zou schoppen. Twee jaar nadat hij de foto's nam, brak Norma Jeane door met haar eerste filmrol.

Marilyn speelde mee in heel wat films zoals 'The seven year itch' en 'Some like it hot' en werd hét sekssymbool bij uitstek. Na drie huwelijken, mentale problemen en een pillenverslaving overleed ze door een overdosis in 1962. Ze was amper 36.

06-04-2016 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Janet Jackson hint naar zwangerschap

Janet Jackson hint naar zwangerschap

http://oi67.tinypic.com/1zptx6e.jpg

Janet Jackson heeft al haar resterende concerten van The Unbreakable Tour geannuleerd. De 49-jarige zangeres wil zich volledig richten op het krijgen van een baby, laat ze in een videoboodschap op Twitter weten.

Jackson zegt nog niet dat ze zwanger is, maar suggereert wel dat er een kleine op komst is. "Ik moet op doktersadvies rust houden", hint de zangeres, die nog kinderloos is. "Ik ben jullie niet vergeten. Ik hervat de tour zodra ik kan."

Het Europese deel van Jacksons wereldtournee werd eerder al gecanceld wegens "onvoorziene problemen" in het tourschema. De zangeres zou op 14 mei in Las Vegas weer beginnen en had in totaal nog bijna zestig concerten gepland staan.

Jackson is sinds 2012 getrouwd met zakenman Wissa Al Mana. Ze heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze nog een kinderwens heeft.

06-04-2016 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walter verloor een been, maar overleefde Zaventem: "Ik zoek soldaat die mijn leven redde"

Walter verloor een been, maar overleefde Zaventem: "Ik zoek soldaat die mijn leven redde"

http://oi68.tinypic.com/308jdbn.jpg

Walter Benjamin verloor een been bij de aanslag in Zaventem. Maar hij leeft nog. En dat heeft hij onder meer te danken aan een onbekende militair die hem wakker hield en verzorgde na de explosie. En die wil hij graag ontmoeten. Via de 'Vranckx'-Facebookpagina heeft Benjamin een oproep gelanceerd.

"Er kwam een soldaat van het leger. Hij kwam naar me toe en nam me zo in mijn armen. Hij zei: jongen, kijk hier. Zo zei hij in het Nederlands en in het Frans. Niet slapen, kijk hier en blijf praten. Hij bleef herhalen dat ik niet mocht slapen, dat ik wakker moest blijven", zegt Benjamin.

"De soldaat heeft dan een stuk stof uit zijn zak genomen of hij heeft een stuk van zijn broek gescheurd. Ik weet niet wat hij precies gedaan heeft, hij heeft het sterk afgebonden om het bloed te stoppen. Maar ik had echt al veel bloed verloren. Als hij me niet was komen helpen, was ik nu dood."

Daarom lanceert Benjamin een oproep: "Ik wil echt alles doen om hem terug te vinden. Die soldaat heeft mijn leven gered. Ik denk dat hij van de kazerne van Heverlee of Peutie moet zijn."

06-04-2016 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Diagnose Philip is minder erg dan gevreesd"

"Diagnose Philip is minder erg dan gevreesd"

http://oi66.tinypic.com/2nlv66h.jpg

Deze week liet Philip Cracco, bekend uit The Sky Is The Limit, weten dat hij ernstig ziek is. Hij annuleerde prompt al zijn publieke afspraken om zich te concentreren op zijn herstel. "Gelukkig is de diagnose minder erg dan gevreesd", aldus programmamaker Peter Boeckx in TV Familie.

De komende weken moet Philip heel wat testen ondergaan. "We weten zelf nog niet exact waar we voorstaan", aldus zijn verloofde Aisha. De ziekte kwam toevallig aan het licht tijdens een medische check-up. Die laat Philip ieder jaar uitvoeren ter voorbereiding van het raceseizoen.

Er is wel een lichtpuntje: "Philip heeft me laten weten dat de diagnose minder ernstig was dan hij gevreesd had", zegt reportagemaker Peter Boeckx. "Hij zal een ingreep moeten ondergaan, maar heeft er een goed oog op. Zijn leuze is zoals altijd: 'niet plooien'." Volgens Boeckx klonk hij hoopvol. "Het is een vechter, en hij is optimistisch. Het is te genezen en hij krijgt veel steun van zijn omgeving en van Aisha. Zij is de vrouw die hem erdoor zal sleuren."

Zijn tv-collega's Marie-Anne De Nil en Michel Van den Brande, die zelf kanker overwon, lieten intussen weten dat ze Philip en zijn entourage veel sterkte toewensen.

06-04-2016 om 20:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dood Paul Walker is volgens rechter niet te wijten aan fout Porsche

Dood Paul Walker is volgens rechter niet te wijten aan fout Porsche

http://oi65.tinypic.com/2ennh2u.jpg

De hevige crash waarin acteur Paul Walker en zijn vriend Roger Rodas omkwamen, was niet te wijten aan de Porsche waarin ze reden. Dat heeft een rechter geoordeeld die de aanklacht van de weduwe van Rodas behandelde. Zij wilde Porsche aansprakelijk stellen voor het ongeval.

Maar volgens de rechter was het louter speculatie dat vermeende ontwerpfouten aan de Porsche Carrera GT uit 2005 aan de oorsprong zouden liggen van de crash in november 2013.

Kristine Rodas, Rogers weduwe, had vier ontwerpfouten aangevoerd, die de rechter één voor één afschoot. Zo was de passagiersstoel volgens haar niet stevig genoeg om de impact van een botsing op te vangen. Volgens de rechter liep Rodas dodelijke verwondingen op toen hij op Paul Walker werd gecatapulteerd.

Rodas meende dat de auto niet gebouwd was om een zijdelingse impact te weerstaan. De rechter haalde de expert van Rodas aan die stelde dat de dodelijke impact frontaal was toen de wagen een lantaarnpaal raakte, en dus niet zijdelings.

Ook de bewering van Rodas dat een mankement aan de wagen ervoor had  gezorgd dat die in brand vloog, werd door de rechter weerlegd. Bovendien besloot de rechter dat de brand niet de dood van Rodas had veroorzaakt. De laatste claim van Rodas, dat er een mankement was aan de ophanging van de wagen, was volgens de rechter niet bewezen.

De dochter van Paul Walker, Meadow, heeft ook een klacht ingediend tegen Porsche. De rechter moet nog oordelen in die zaak, maar de voorliggende uitspraak voorspelt niet veel goeds voor Meadow Walker.

05-04-2016 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Programma met Goedele waarin koppels live seks hebben lokt felle reacties uit

Programma met Goedele waarin koppels live seks hebben lokt felle reacties uit

http://oi65.tinypic.com/rkmo82.jpg

Seksuologe Goedele Liekens maakte gisteren voor het eerst haar opwachting in het Britse programma Sex Box. Daarin kruipen koppels in een "box" om live seks te hebben, terwijl Liekens hen tips en advies geeft. Het gewaagde concept lokt nu al gemengde reacties uit. Hoe "onze" Goedele Liekens het ervan af bracht, zie je in dit korte beeldfragment.

Het programma Sex Box weekte al een golf van reacties los toen het voor het eerst op de Britse televisie te zien was in 2013, en dat is bij de start van dit nieuwe seizoen op Channel 4 niet anders. Tijdens de televisieshow komen koppels aan bod die een vraag of probleem hebben op seksueel vlak. Zij mogen dat live proberen op te lossen door zich voor het oog van de camera af te zonderen in een "box", terwijl ze tips en advies krijgen van een seksuoloog.

Biseksuele experimenten

Dit seizoen valt niemand minder dan Goedele Liekens die eer van adviserend seksuoloog te beurt, aan de zijde van presentator Steve Jones. Liekens verdiende al eerder haar strepen op de Britse televisie met haar programma Sex in Class op Channel 4. In de eerste aflevering van Sex Box gisterenavond maakten de Britse kijkers kennis met Faye, een studente die voor het eerst seks wilde met een vrouw, en Luke, een biseksueel die ervoor openstond om de liefde te bedrijven met een vrouwelijke vriendin.

"De ondergang van de Westerse beschaving"

De eerste aflevering zorgde meteen voor een storm van reacties op sociale media, waar Britse kijkers lieten blijken dat ze met plaatsvervangende schaamte hadden gekeken. "Het is 22u29 en ik kijk naar de ondergang van de Westerse beschaving, vanuit mijn zetel," tweet iemand dramatisch. Of: "Dit beeldmateriaal zal nuttig blijken voor aliens die onderzoeken waarom wij zijn uitgestorven." Anderen zagen er dan weer de humor van in, en maakten de vergelijking met het Britse tv-programma The Cube. Daarin kunnen kijkers een grote geldsom winnen door uitdagingen in een box op te lossen. "Deze arme mensen denken dat ze zich voor The Cube hebben ingeschreven," tweet iemand. Of nog een andere: "Ik begrijp deze Sex Box niet. Hoe weet je wie er gewonnen heeft?"

05-04-2016 om 21:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Britse monarchie wankelt in 2030"

"Britse monarchie wankelt in 2030"

http://oi68.tinypic.com/2wrj6rq.jpg

Het voortbestaan van de Britse monarchie loopt gevaar, omdat het instituut te afhankelijk is van koningin Elizabeth. Dat suggereert dr. Anna Whitelock, als historicus in de vroegmoderne geschiedenis verbonden aan de universiteit Royal Holloway in Londen.

Volgens Whitelock zet niemand vraagtekens bij de relevantie van de Britse monarchie in een moderne samenleving. Dat gebeurt volgens haar niet, uit respect voor Elizabeth. Ze is de langst regerende monarch uit de Britse geschiedenis.

''Waar hebben we deze ongekozen familie voor nodig? Wat representeren ze vandaag de dag in Groot-Brittannië? Zulke grondige vragen worden niet gesteld zolang de koningin leeft", zegt Whitelock in The Independent. Ze vermoedt dat het binnen twintig jaar gedaan is met de Britse monarchie zodra Elizabeth niet meer op de troon zit. ''Ik denk dat er een maatschappelijk debat op gang komt dat nog nooit eerder is vertoond."

''Als de oudere generatie uitsterft, voelen minder mensen zich verbonden met de monarchie en komen er meer kritische opvattingen naar voren over de toekomst van het instituut. In 2030 zal de roep om het einde van de monarchie het hardst zijn. Ik zeg niet dat er dan er geen monarchie meer is, maar wel dat het debat hevig zal worden."

De Britse koningin vierde in 2012 haar zestigjarig jubileum als vorstin.
Toen was 80 procent van de Britten voorstander van de monarchie. Gemiddeld schommelt het percentage rond 73 procent. Whitelock: ''De steun voor de koningin en de monarchie is momenteel groot, maar het probleem is dat deze cijfers meer gebaseerd zijn op de koningin en niet op de monarchie zelf."

05-04-2016 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Caitlyn Jenner: "Ik zat gevangen in mijn eigen lijf"

Caitlyn Jenner: "Ik zat gevangen in mijn eigen lijf"

http://oi67.tinypic.com/ngvaki.jpg

Het was het meest besproken showbizz-nieuws van 2015, toen Bruce Jenner - bij ons vooral bekend als de stiefpapa van Kim Kardashian - aankondigde tijdens een druk bekeken Amerikaanse talkshow dat hij een zij wilde worden. De hele transformatie was bijna integraal te volgen via sociale media en in de pers. Nu Bruce Caitlyn is geworden, is de 1m90 grote diva zelf een echte wereldster. Wij mochten bij haar op de koffie.

Niet alleen wij, maar ook Caitlyn zelf moet nog wat aan haar gloednieuwe vrouwenlichaam wennen. Ze stuntelt op haar hoge hakken wanneer ze voor ons interview in Beverly Hills arriveert. Met haar 1m90, grote handen en diepe stem maakt ze op z'n zachtst gezegd meteen indruk. Toch verraadt ze zo ook dat er nog een beetje Bruce in haar zit. Niettemin is ze een pracht van een vrouw geworden, waar ik alleen maar bewondering voor kan hebben. Want Caitlyn doet het op haar 66ste toch maar: helemaal zichzelf zijn en zich geen bal aantrekken van wat de wereld van haar denkt. Daar zou toch iedereen voor willen tekenen?

Jenner zegt dat hij als jong knaapje van 8 al wist dat hij in het verkeerde lijf zat: "In de jaren 50 was dat zo'n groot taboe, ik kon er met niemand over praten. Ik worstelde enorm met mezelf, had bovendien dyslexie en een heel laag zelfbeeld. Ik dacht dat mijn klasgenootjes allemaal slimmer en beter waren dan ik." Sport bleek zijn redding. Hij blonk uit en kreeg waardering. "Topsport gaf me een drive die ik nooit eerder had gekend. Ik wilde koste wat het kost succesvol zijn." Dat lukte, want Jenner verbrak het wereldrecord op de tienkamp, werd drie keer wereldkampioen én verbrak het record op de Olympische Spelen in 1976. "Toch wist ik dat het toen afgelopen was. Ik wilde verder met mijn leven. Ik stond met mijn gouden medaille rond de hals poedelnaakt voor de spiegel, en vroeg me luidop af wat ik nu eens zou gaan doen als afleidingsmanoeuvre."

Roddelblaadjes
Jenner startte een gezin, maar diep vanbinnen wilde hij nog altijd niets liever dan vrouw zijn. "Ik had me voorgenomen dat ik voor mijn 40ste van geslacht zou veranderen, maar op mijn 39ste besefte ik dat ik er nog niet helemaal klaar voor was. Ik was er op emotioneel vlak niet sterk genoeg voor." En dus bleef hij angstvallig verbergen wie hij echt was. "Het gerucht dat ik vrouw wilde worden deed niettemin al sinds de jaren 80 de ronde. De roddelblaadjes haalden me elke week door het slijk. Dan belde mijn moeder me in alle staten op om te vragen wat er van aan was, maar ik heb alles tot aan mijn grote coming-out op tv staalhard ontkend."

"Jarenlang ben ik bang geweest dat mijn geheim zou uitkomen. Ik was er constant mee bezig. Aan de ene kant vreesde ik dat iemand me in vrouwenkleren zou betrappen, maar het gaf me aan de andere kant ook een enorme kick. Wat als iemand me zo zou zien? En hoe ver kan ik daar überhaupt in gaan? Achteraf zat ik dan weer met een gigantische berg schuldgevoelens." Twee en een half jaar geleden durfde hij eindelijk de grote stap te zetten. Op dat moment was Bruce net gescheiden van Kris - de mama van Kim Kardashian, maar ook van Kendall en Kylie Jenner. "Kris en ik waren net uit elkaar en ik had tien prachtige, succesvolle en hardwerkende kinderen (zes uit Jenners drie huwelijken, en vier uit Kris' eerste relatie, red.) opgevoed. Mijn taak als vader zat erop. Ik wilde op deze leeftijd niet meer gevangenzitten in mijn lijf. Het was genoeg geweest."

Maar hoe onderga je zo'n drastische transformatie wanneer de hele wereld meekijkt? Jenner was bijna tien jaar lang te zien in de realityserie 'Keeping Up With The Kardashians'. "Dat was inderdaad een probleem", geeft ze eerlijk toe. Haar pr-agent Alan kwam op het idee om Jenner zijn verhaal te laten doen bij Diane Sawyer, een Amerikaanse tv-journaliste. Het was erop of eronder. Een fotoshoot voor het bekende tijdschrift 'Vanity Fair' was het tweede deel van het netjes georkestreerde media-event. "Ik wilde totale controle over wat er gebeurde. Ik wilde geen schandaal", zegt Caitlyn daarover.

Het belangrijkste was dat hij de steun van zijn kinderen kreeg. "Zij hebben op een fantastische manier gereageerd", glundert Jenner. "Mijn zoon Brandon was de eerste aan wie ik het verteld heb, en hij zei dat hij nooit eerder zo trots op me was. Dat deed ontzettend veel deugd. Ik maakte me meer zorgen om mijn dochters, voornamelijk omdat zij een pak jonger zijn. Bij hen heerste er in het begin vooral ongeloof."

Daten
"Ik heb thuis met de hele familie naar het interview met Sawyer gekeken. Ik zat tussen Kendall, Kylie, Kim, Khloé en Kris in, samen goed voor een bereik van meer dan 160 miljoen mensen op sociale media. We hadden onze smartphones bovengehaald om alles op Twitter en Facebook te volgen. Halverwege het interview ontplofte het internet, want iedereen had wel iets te zeggen over mijn bekendmaking." Gelukkig waren de meeste reacties positief. "Lady Gaga was de eerste celebrity die van zich liet horen, gevolgd door Elton John en Jennifer Lopez. Het was pas toen dat ik besefte dat alles op zijn pootjes zou terechtkomen. En by the way, Kendall heeft me na het interview nog drie keer opgebeld om te zeggen dat ze van me houdt. Het was een onvergetelijke avond." Een relatie vindt ze op dit punt in haar leven dan weer een stuk minder belangrijk. "Ik geniet nu des te meer van het leven, mijn vrienden en familie. Een lief zit er voorlopig niet in." Of het een vrouw of een man wordt met wie ze in de toekomst gaat daten? Daar blijft ze vaag over. Wellicht wordt dat een volgende goed georkestreerde onthulling, waar de wereld met verbazing naar zal kijken.

05-04-2016 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe verwacht kindje met vriend Kevin

Lesley-Ann Poppe verwacht kindje met vriend Kevin

http://oi65.tinypic.com/1zwg1m1.jpg

Lesley-Ann Poppe (37) en Kevin (28) nemen hun relatie serieus. Dat bewezen ze al toen ze na amper een maand gingen samenwonen. Nu heeft het stel helemaal verrassend nieuws: Lesley-Ann is in blijde verwachting en dat terwijl het koppel nog maar vier maanden samen is.

Enkele weken geleden werd na haar verschijning in De Keuken van Sofie nog verteld dat Lesley-Ann Poppe zwanger zou zijn van haar eerste kindje met haar nieuwe vriend Kevin. Lesley-Ann ontkende de feiten toen en weet haar bollere buikje aan koffiekoeken en snelle suikers. Kort na de uitzending van het kookprogramma was het wel zover en had Lesley-Ann een positieve zwangerschapstest in handen.

Vijf testen
De blondine kon haar ogen niet geloven toen ze de positieve test zag. "Ik voel me super! Ik heb veel energie, ben helemaal niet misselijk en heb voorlopig geen last van mijn hormonen", vertelt Lesley-Ann in primeur aan Story. "Helemaal anders dan tijdens mijn eerste zwangerschap, toen was ik vreselijk misselijk. Ik deed nu vijf zwangerschapstests omdat ik me niet zwanger voelde, ik geloofde het niet." Een echte schok was het echter niet. "Kevin en ik waren het redelijk snel eens dat we graag een kind wilden. Ik was met de pil gestopt, we wisten dus dat ik zwanger kon worden, maar ik had niet verwacht dat het zo snel prijs zou zijn. Ik dacht pas na een halfjaar zwanger te zijn, maar blijkbaar zijn we erg vruchtbaar."

Vier maanden samen
Dat ze nog maar vier maanden een koppel vormen, vinden Lesley-Ann en Kevin geen obstakel. "Je weet op voorhand niet hoe snel het lukt, hé. Voor hetzelfde geld duurde het nog jaren. Je hoort zo vaak dat koppels moeite hebben om zwanger te raken. Aan buitenstaanders is het moeilijk om uit te leggen waarom we zo snel gingen samenwonen en aan kinderen begonnen zijn. Bovendien weet ik ondertussen wat ik wil in het leven. Waarom zou ik wachten? Kevin heeft objectief gezien heel wat kwaliteiten die ik zoek in een man. Ik weet dat hij een goede, lieve en zorgzame papa zal zijn. Hij werkt hard, is bezig met zijn toekomst. Ik ben niet verblind door mijn verliefdheid. De garantie dat er niets misloopt in een relatie heb je nooit. In mijn vorige relatie hebben we tien jaar gewacht voor we aan kinderen begonnen, en het liep uiteindelijk toch mis. Ik heb al een kind en weet dus wat me te wachten staat. En Kevin is er klaar voor."

Amper twee maanden zwanger
Opvallend is dat Lesley-Ann haar heuglijke nieuws nu al met de wereld wil delen. Ze is immers nog maar twee maanden zwanger. "Ik ben me ervan bewust dat een miskraam mogelijk is. Daarom wil ik de babykamer nog niet inrichten. Na een miskraam tegen een lege wieg aankijken, moet vreselijk zijn. Anderzijds weten we nu dat we samen zwanger kunnen worden, en als het één keer lukt, lukt het ook een tweede keer. Ik maak mijn zwangerschap nu bekend omdat mensen het snel zullen zien. Ik ben niet een beetje zwanger, maar meteen serieus zwanger. Mijn borsten zijn al twee cupmaten gegroeid, en ze waren al niet klein. (lacht) Kevin vindt dat niet erg, maar ik ga de gynaecoloog toch vragen om iets dat de groei afremt, als dat bestaat. Dit is niet gezond voor mijn rug. Bovendien drink ik op feestjes graag champagne, en nu vraag ik steeds bruiswater. Mensen die me goed kennen, hadden het dus snel door. De champagne laten staan vind ik het moeilijkste aan mijn zwangerschap, maar ik ben niet egoïstisch. Ik tel wel al af: nog zeven maanden en ik mag weer iets drinken."

05-04-2016 om 20:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lieven Van Gils stapt uit 'Vive le vélo'

Lieven Van Gils stapt uit 'Vive le vélo'

http://oi64.tinypic.com/25zl85s.jpg

Geen Lieven Van Gils deze zomer in het Tourprogramma Vive le vélo van Karl Vannieuwkerke. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Van Gils, die elk jaar in de Tour met zijn tafeltje de meest opmerkelijke renner van de dag opzoekt, zal opgevolgd worden door Maarten Vangramberen. Die is al sinds 2005 fulltime sportjournalist bij de VRT. Zijn specialiteiten zijn wielrennen, voetbal en atletiek.

Van Gils past nu om, naar eigen zeggen, zijn 'fysieke en mentale gezondheid' niet in het gedrang te brengen. Met zijn praatshow Van Gils & gasten zal hij dit jaar zo'n 130 keer op tv komen.

04-04-2016 om 21:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe cool is bodyguard van Taylor Swift?

Hoe cool is bodyguard van Taylor Swift?

http://oi67.tinypic.com/11b8a4w.jpg

Niet Taylor Swift zelf maar haar bodyguard is dé ster op een foto die de Amerikaanse zangeres op haar Instagram postte. Terwijl Taylor en haar modellenvriendin, Lily Aldridge, duidelijk plezier beleven in de Cars rollercoaster van het Disney California Adventure Park in Anaheim, bewaart de bodyguard op de achtergrond zijn absolute cool.

Gefocust op de job of is hij niet echt een fan van attractieparken? We hebben er het raden naar, maar uit de foto blijkt wel dat de man niet snel uit zijn lood te slaan is. Snijd je hem uit het beeld , dan zou je zweren dat hij gewoon op zijn gemak in zijn luie zetel zit en niet in een snelle achtbaan.

Lily Aldridge en even later Taylor Swift zetten de foto op Instagram. Al snel bombardeerde het internet de bodyguard als dé kerel die de show stal van de twee dames én van Lily's dochtertje van drie, Dixie Pearl. Ook al had Taylor voor het bijschrift "Disney met de meisjes" gekozen.

04-04-2016 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Geviseerde" Femke Herygers veroordeeld voor reeks verkeersovertredingen

"Geviseerde" Femke Herygers veroordeeld voor reeks verkeersovertredingen

http://oi64.tinypic.com/qz0kcx.jpg

Fotomodel Femke Herygers (23) is in de politierechtbank van Brugge veroordeeld voor een reeks verkeersovertredingen. De dochter van ex-wereldkampioen veldrijden Paul Herygers gebruikte in april vorig jaar geen richtingaanwijzers en belde achter het stuur op de Oostendsebaan in Gistel. Hierbij overschreed ze ook een volle witte lijn. Volgens Femke zelf viseerde de agent haar door haar Range Rover. Ze kreeg een geldboete van 600 euro opgelegd.

"Ik vraag de vrijspraak over de hele lijn. Mijn cliënte ontkent de feiten met klem en voerde het manoeuvre uit om een ongeval te vermijden. Dat ze aan het bellen was achter het stuur is al helemaal belachelijk. Ze heeft een automatisch bluetoothsysteem in haar wagen. Een veroordeling is dan ook niet op zijn plaats." Advocate An Sophie Buyck stelde deze ochtend alles in het werk om haar cliënte te verdedigen. Op 10 april 2015 werd Femke Herygers, in het bijzijn van een minderjarig kind, door een agent in burger betrapt op een reeks verkeersovertredingen. Volgens de agent negeerde ze langs de Oostendsebaan in Gistel een manoeuvrerende vrachtwagen en reed ze deze zonder richtingaanwijzers voorbij. Hierbij overschreed ze ook een volle witte lijn. Een agent in burger zag de Range Rover van Herygers voorbij flitsen en zette de achtervolging in. Ze was op dat moment ook aan het telefoneren in haar wagen. Even verderop werd Herygers langs de kant gezet.

Schrik

Volgens het politieverslag werkte Femke aanvankelijk mee met het onderzoek en bekende ze alle feiten. "Ze was ook heel vriendelijk, maar enkele dagen later trok ze haar staart in en ontkende ze alles", sprak de procureur. "Ze is ervan overtuigd dat haar dure wagen de agent zijn ogen uitstak."  Volgens de verklaring van Femke zelf had ze schrik van de agent in burger die een- volgens haar- wilde achtervolging inzette. "Met zijn zonnebril en wilde gebaren boezemde hij echt schrik in bij mijn cliënte", aldus meester Ann Sophie Buyck. "Een overijverige agent heeft ervoor gezorgd dat de zaak voor de politierechtbank moest komen."

De verdediging vroeg de volledige vrijspraak, maar kwam van een kale reis terug. De politierechter veroordeelde Herygers tot een geldboete van 600 euro, waarvan de helft met uitstel.

04-04-2016 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pharrell Williams komt naar Les Ardentes

Pharrell Williams komt naar Les Ardentes

http://oi68.tinypic.com/23jl7a1.jpg

De Amerikaanse zanger Pharrell Williams komt naar België. Op 9 juli treedt hij op in Luik, op het festival Les Ardentes. Williams was er met zijn groep N.E.R.D. in 2010 ook al bij.

Het Luikse festival blaast dit jaar tien kaarsjes uit. De jubileumeditie telt uitzonderlijk vijf dagen, van 6 tot 10 juli, in plaats van vier.

Andere artiesten die al hebben toegezegd, zijn onder meer 2ManyDJs, Aaron, Alice on the Roof, Indochine, Mark Ronson en Flying Lotus.

Een ticket voor de vijf dagen kost 150 euro, een voor vier 120 euro en een dagticket 55 euro.

04-04-2016 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!