Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

12-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Siska Schoeters is zwanger van tweede kindje

Siska Schoeters is zwanger van tweede kindje

http://oi67.tinypic.com/25spq50.jpg

In oktober breidt het gezin van Siska Schoeters zich uit. De radiopresentatrice heeft vandaag op Twitter aankondigd dat ze een tweede kindje verwacht. Samen met Tomas De Soete heeft ze al een zoontje van vier jaar.

Lucien wordt in oktober grote broer. Voor Tomas (40) betekent het goede nieuws zijn vierde kindje. Hij heeft samen met zijn ex-vrouw al twee kinderen: Leon en Martha. Suggesties voor een babynaam zijn trouwens welkom, broertje Lucien deed al het originele voorstel van Leonardo Skywalker.

Siska en Tomas maakten in 2008 hun relatie bekend. Op dat moment waren ze collega's bij Studio Brussel. De twee werden verliefd tijdens Music For Life in 2007, toen ze gedurende zes dagen in Het Glazen Huis in Leuven opgesloten zaten.

12-04-2016 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Q-dj Wim Oosterlinck wordt voor de tweede keer papa

Q-dj Wim Oosterlinck wordt voor de tweede keer papa

http://oi65.tinypic.com/kcjcjk.jpg

Radiopresentator Wim Oosterlinck wordt opnieuw papa. Dat heeft hij daarnet zelf aangekondigd in z'n programma op Qmusic. Ook op Twitter en Instagram kondigde hij het nieuws enthousiast aan.

"Nieuws: ik word opnieuw papa! Als alles goed gaat, krijgen Marie en ik ons tweede kindje in ROCKtober!" klinkt het bij de presentator. Met ROCKtober doelt Wim op het radioprogramma de Rock Top 100, dat hij elk jaar presenteert in oktober. Die maand doopt hij dan altijd om tot 'rocktober'.

Wim heeft al een dochtertje Roos met zijn vriendin Marie.

12-04-2016 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marvin: "Mijn familie wil niet meer tegen mij praten"

Marvin: "Mijn familie wil niet meer tegen mij praten"

http://oi67.tinypic.com/2w3dtg5.jpg

Als er één figuur is uit Temptation Island die we ons nog lang zullen herinneren, zal het wel Marvin zijn. Hij bedroog zijn vriendin Louise vanaf dag één, raakte in relletjes met verleidster Chiara terecht en blijft ook buiten het programma in de kijker staan. Al heeft hij er nu spijt van. "Mijn familie wil niet meer tegen mij praten", klinkt het in Dag Allemaal.

Als het op vrouwelijke aandacht aankomt, heeft Temptation alleen maar positieve gevolgen gehad voor Marvin. "Als ik zou willen, had ik constant een nieuwe scharrel", aldus de man in Dag Allemaal. "Eigenlijk is 't ziek. Ik bedrieg mijn vriendin in 'Temptation Island', en plots willen alle vrouwen met mij op de foto." Zelf heeft hij de vrouwen naar eigen zeggen even afgezworen. "Sinds het programma, en zeker sinds Chiara, heb ik een degout gekregen van avontuurtjes. Door haar heb ik nu ruzie met mijn familie."

De intussen beruchte restaurantruzie kwam hem duur te staan. "Echt, zo beschamend was dat... Maar dat was nog niet genoeg voor haar, als wraak besloot ze mijn 'vuile was' buiten te hangen. Dat ik constant stoned ben en cocaïne snuif. Daardoor was ik twee dagen niet welkom thuis, bij m'n moeder. En mijn oma en vader praten nog altijd niet tegen mij." Marvin ontkent Chiara's beschuldigingen. "Natuurlijk heb ik weleens dom gedaan tijdens het uitgaan. Iets smoren, een lijntje snuiven... Zoveel jonge mensen doen dat. Maar ik ben geen verslááfde, hé."

Het gedrag van Chiara haalde ook nare herinneringen naar boven. "Laat ons zeggen: ik heb als kind huishoudelijk geweld gezien, tot m'n ouders gescheiden zijn. Daarom ook dat al dat gedoe met Chiara mij doet walgen. Zij kan zo agressief zijn. En dat deed mij dan denken aan de vroegere situaties thuis, die ik liever niet herbeleef."

Daglimiet voor alcohol
Marvin benadrukt dat hij er enorm veel spijt van heeft dat hij Louise zo bedrogen heeft. "Hoe is 't mogelijk, hé, dat ik zo'n lief meisje zoiets heb aangedaan. 't Jammerlijke probleem is: dat dringt dan pas tot me door wanneer het veel te laat is. Tja... En 't is erg om te zeggen, maar toen ik na Jill met Chiara naar bed ging, daar herinnerde ik me de volgende dag níks meer van. Al die sterke drank... Na de eerste drie dagen hebben de programmamakers een daglimiet opgelegd qua alcohol: we hadden al 50 flessen sterke drank soldaat gemaakt op ons eiland."

De laatste 'dreamdate' is er volgens hem wel niets gebeurd tussen Chiara en hem. "Och, we hebben wat gefoefeld, oké? Meer niet." Of Chiara dan loog als ze zei dat ze intiem waren? "Allez kom, tien seconden heeft dat geduurd. Als 't al zo lang was. Ik had geen goesting, gewoonweg. Want ik was het allemaal kotsbeu. En dat gevoel werkt nog altijd door. Zoals ik al zei: vrouwen, ik heb er m'n buik van vol. En sterkedrank: ik word al misselijk als ik eraan dénk."

Marvin wil zich in de toekomst op andere zaken richten. "Ik heb mijn job in de haven van Zeebrugge opgegeven, dat wilde ik niet tot m'n zestigste doen. Ik wil al jaren iets met goede doelen doen. Nu ik wat bekendheid heb, moet me dat makkelijker lukken. Maar dan moet ik eerst mijn imago opschonen, dat weet ik wel. Want echt waar, ik ben geen slechte jongen."

12-04-2016 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De droom van Stromae: ontwerpen voor Rihanna en Beyoncé

De droom van Stromae: ontwerpen voor Rihanna en Beyoncé

http://oi64.tinypic.com/2lna61x.jpg

Stromae droomt graag groot. De Belgische zanger, die momenteel druk met zijn eigen kledinglijn Moseart is, zou ook wel willen ontwerpen voor andere artiesten. "Waarom niet voor Rihanna of Beyoncé? Ik zou het niet weten. Laten we dromen", zegt hij tegen Rolling Stone.

Hoewel Stromae zich momenteel volledig focust op het ontwerpen van kleding, ziet hij muzikale samenwerkingen met de groten der aarde ook wel zitten. Zo zou hij wel eens met Kanye West de studio in willen duiken. De rapper verscheen vorig jaar plots op het podium tijdens Stromaes optreden op het Amerikaanse muziekfestival Coachella.

"Ik ontmoette hem voor het eerst vlak na dat optreden, wat overigens echt een verrassing voor mij was", zegt Paul Van Haver, zoals Stromaes echte naam luidt. "Ik was erg blij om hem te zien. We hebben vijf minuten met elkaar gepraat en hij vroeg mij of we misschien samen konden werken in de toekomst."

11-04-2016 om 23:39 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom John Terra de échte koning is van het Vlaamse lied

Waarom John Terra de échte koning is van het Vlaamse lied

http://oi65.tinypic.com/34o9g6p.jpg

John Terra laat opnieuw van zich horen. De charmezanger brengt zijn eerste plaat in 18 jaar uit: een verzameling van de mooiste Neil Diamond-covers. "Ik wil ermee door Vlaanderen touren", zegt John, aan de vooravond van zijn 65e verjaardag. Wat weinig mensen weten: Terra schreef in zijn eentje ook de allergrootste Vlaamse klassiekers bijeen. "In de jaren 90 ben ik meer beginnen schrijven voor andere artiesten, omdat de jongere garde het stilletjesaan overnam in 'Tien Om Te Zien'", vertelt de zanger. Een bloemlezing van zijn grootste parels.

Hij speelde accordeon - Luc Steeno (1992)

"Nummer was eigenlijk niet voor hem"

Hoogste notering in de Vlaamse top 10: 1

"'Hij speelde accordeon' werd aanvankelijk ingezongen door Lisa Del Bo. Ik had meteen het gevoel dat dit een dikke hit kon worden, alleen: het liedje matchte niet met Lisa's stem. De single werd dus niet uitgebracht. Enkele weken later liet ik de manager van de toen nog onbekende Luc Steeno enkele demo's horen, en zette ik per ongeluk Lisa's versie van 'Hij speelde accordeon' op. 'Dat is het', zei Lucs manager, 'dat nummer moeten we hebben'. Toen het dé zomerhit werd dat jaar, moest ik me toch even in de arm knijpen. De hele dijk van Blankenberge die de tekst woord voor woord kon meezingen: het is één van mijn favoriete 'Tien Om Te Zien'-momenten ooit. Voor Lisa moet dat succes niet makkelijk geweest zijn, maar dat heb ik enkele jaren later goedgemaakt met 'Liefde is een kaartspel'. Ik mag haar nog steeds tot één van mijn beste vrienden rekenen."

Een optimist - Christoff (1998)

"Hij wil het niet meer zingen"

"Christoff was indertijd nog niet de schlagerkoning die hij nu is. Hij timmerde rustig aan zijn zangcarrière. Ik heb altijd een zwak gehad voor 'Een optimist': een luchtig, vrolijk nummer. Alleen: Christoff heeft er tegenwoordig een hekel aan en hij weigert het zelfs nog te zingen. Het herinnert hem te veel aan zijn platenfirma van toen, waarbij hij in onenigheid is weggegaan. Nu, omdat ik zelf zo dol ben op het nummer, heb ik aan Christoff de muziektape gevraagd. Ik zing het tegenwoordig gewoon zélf op mijn optredens. En het volk reageert altijd laaiend enthousiast."

11-04-2016 om 23:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is deze Nederlandse de nieuwe vlam van Leonardo DiCaprio?

Is deze Nederlandse de nieuwe vlam van Leonardo DiCaprio?

http://oi67.tinypic.com/whxxj7.jpg

Het gonst van de geruchten over Leonardo DiCaprio (41). Die zou namelijk aan het daten zijn met een Nederlands model, Chelsey Weimar (19).

Entertainmentsite Page Six heeft van ooggetuigen begrepen dat de twee restaurant Nobu Malibu verlieten. En Chelsey heeft op Instagram foto's gepost waar volgens insiders de binnenkant van één van de huizen van de Hollywoodster op te herkennen is.

"Been there, done that'', schreef ze drie weken geleden bij een kiekje waarop ze een sigaret rookt in de Hollywood Hills.

Chelsey won als 15-jarige in 2012 het modellenprogramma 'The Face', dat werd gepresenteerd door Sylvie Meis. Daarna werkte Weimar aan haar internationale carrière. Ze is onder meer het gezicht van de Pink-collectie van lingeriemerk Victoria's Secret.

Het model is vooralsnog niet bereikbaar voor commentaar.

11-04-2016 om 23:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echtgenote Tom Jones overleden

Echtgenote Tom Jones overleden

http://oi66.tinypic.com/122dkc8.jpg

Lady Melinda Rose Woodward, de vrouw van zanger Tom Jones, is gisteren in het bijzijn van haar man overleden in een ziekenhuis in Los Angeles. Linda (75), zoals ze werd genoemd, en Tom Jones waren 59 jaar getrouwd. Ondanks zijn ontrouw en veelbesproken affaires bleef ze de liefde van zijn leven.

"Omringd door haar man en haar geliefden, overleed Melinda vredig in het Cedars Sinai Hospital in Los Angeles. Sir Tom en zijn familie vragen om privacy op dit moeilijke moment", zo luidt het bericht dat Jones (75) de wereld instuurde.

Hoogzwanger bij huwelijk
Tom Jones en Melinda Rose leerden elkaar op hun twaalfde kennen en trouwden toen ze 17 waren. Zij was toen zwanger van hun zoon Mark, die een maand na het huwelijk werd geboren. Mark, nu 59, is de manager van zijn vader.

Ondanks tal van buitenechtelijke relaties met beroemde vrouwen en groupies, bleef de charismatische zanger van onder meer 'What's New Pussycat?' en 'Green, Green Grass Of Home' zijn vrouw toegewijd. Hij omschreef Linda steevast als "de liefde van mijn leven". Hij verklaarde dat hij niet meer zou kunnen optreden mocht zijn vrouw komen te overlijden. "Ze is het belangrijkste in mijn leven. Een ongelooflijke vrouw. Linda is de liefde van mijn leven, nog altijd".

Jones zei dat hij en zijn vrouw een overeenkomst hadden sinds het eind van de jaren 60, toen zijn vrouw besloot niet langer mee te gaan met hem op tournee. "Ze stelt geen vragen", zei Jones.

Mary Wilson en Miss World
Mary Wilson van The Supremes had het in haar autobiografie 'Dreamgirl: My Life As a Supreme' uitgebreid over haar langdurige affaire met Jones. Hij had in 1976 ook een buitenechtelijke relatie met Marjorie Wallace, die in 1973 Miss World werd. Toen die affaire in de kranten kwam, incasseerde Jones een opdonder van zijn vrouw. "Ik stond daar maar en liet het gebeuren. Ze sloeg me en schreeuwde". Wallace verloor haar titel toen ze zoenend met Jones gefotografeerd was op een strand op Barbados.

Passioneel
Toen de zanger op zijn 24ste met 'It's Not Unusual' zijn eerste hit scoorde, wisten zijn fans niet dat hij getrouwd was en een zoon van 7 had. Toen dat uitlekte, gaf zijn vrouw een eenmalig interview waarin ze verklaarde dat de aanbidding van zijn fans haar ongemakkelijk maakte, maar dat ze passioneel van haar man hield. In zijn vorig jaar verschenen autobiografie 'Over The Top and Back', onthulde Tom Jones dat ze meer kinderen wilden maar dat zijn vrouw onvruchtbaar werd na een miskraam.

Zijn hele loopbaan lang bleef zijn vrouw op de achtergrond. Ze bezocht zijn concerten niet en verkoos thuis te blijven in Los Angeles terwijl hij de wereld rondreisde en later jurylid werd van 'The Voice' in Groot-Brittannië. Melinda was er ook niet bij toen de ongekroonde 'koning van Wales' in 2006 geridderd werd in Buckingham Palace.

11-04-2016 om 23:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon 'Thuis'-actrice klimt op trein en raakt bovenleiding

Zoon 'Thuis'-actrice klimt op trein en raakt bovenleiding

http://oi67.tinypic.com/2mfkp35.jpg

De 17-jarige scoutsleider uit Lier die zaterdagochtend in Gouvy geëlektrocuteerd werd toen hij op een locomotief was gekropen en een hoogspanningskabel raakte, ligt nog steeds zwaargewond in het ziekenhuis, maar zou ietwat aan de beterhand zijn. Dat ­gebeurde in het station van Gouvy, een dorpje in de provincie Luxemburg waar hij met 18 medeleiders van de scouts van Duffel verbleef om het zomerkamp voor te bereiden.

De 17-jarige jongeman, de zoon van actrice Ann Pira en acteur en radiopresentator Herbert Bruynseels, was zaterdagochtend rond 5 uur met een medeleider op stap toen hij aan het station van Gouvy om een of andere reden op een locomotief kroop. Hij kwam er in aanraking met de hoogspanningskabel, werd geëlektrocuteerd en liep zware brandwonden op. Scouts en Gidsen Vlaanderen heeft het over "een moment van onbezonnenheid", maar wil zich verder nog niet uitspreken over de omstandigheden en schuld, aangezien het onderzoek naar de feiten nog loopt.

"Onze gedachten zijn natuurlijk in de eerste plaats bij de jongen zelf. We hebben vernomen dat er mogelijk een lichte verbetering in zijn medische toestand is", zegt woordvoerder Jan Van Reusel. "Verder is het belangrijk om aan te stippen dat het een leidingsweekend was. Er waren dus geen leden, geen kinderen aanwezig waarover de leiders in kwestie een toezichtsverantwoordelijkheid hadden. Het gaat dan ook niet op om meteen ook te concluderen dat het slechte, onverantwoorde leiders zouden zijn."

Scouts en Gidsen Vlaanderen wil het incident wel bespreken met de overige leiders en heeft een begeleidingstraject opgestart voor de scoutsgroep. "Afhankelijk van de evolutie in de toestand van het slachtoffer, de atmosfeer in de scoutsgroep en het herstellen van het vertrouwen van de ouders kunnen de activiteiten hervat worden", aldus Van Reusel.

11-04-2016 om 23:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna verzoent zich met haar zoon Rocco

Madonna verzoent zich met haar zoon Rocco

http://oi67.tinypic.com/ziws93.jpg

Madonna heeft vandaag twee uur lang haar 15-jarige zoon Rocco op visite gehad bij haar thuis in Londen. Het was haar eerste ontmoeting met Rocco sinds hij eind vorig jaar tijdens haar wereldtournee Rebel Heart besloot om bij zijn vader Guy Ritchie in Londen te gaan wonen. Dat was reden voor Madonna om rechtszaken over het ouderlijk gezag aan te spannen.

De Britse krant Daily Mail publiceerde vandaag foto's van Rocco die door zijn vader werd afgezet bij Madonna's woning. Rocco had een skateboard meegenomen. Twee uur later verliet hij het huis om met een vriend in de stad te gaan skateboarden. Madonna werd in de loop van de middag fietsend gezien met twee beveiligers, ook daar zijn foto's van.

Volgens een bron van de krant is Madonna in Londen om haar relatie met Rocco te herstellen. Madonna vloog donderdag alvast naar Londen, een paar dagen voordat Rocco met zijn vader Guy Ritchie en diens nieuwe vrouw Jacqui terugkeerde van een vakantie op de Malediven.

''Sinds Madonna in Londen is, gaat het beter. Guy heeft Rocco naar zijn moeder gebracht en ze hebben een goed gesprek gehad. Het is fijn voor hen allemaal dat het leven weer normaal wordt", zegt de bron.

10-04-2016 om 23:31 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie heeft weggelopen chihuahua van Tanja Dexters gezien?

Wie heeft weggelopen chihuahua van Tanja Dexters gezien?

http://oi63.tinypic.com/2echk7n.jpg

De skivakantie van Tanja Dexters is in mineur afgelopen. Net voor de terugreis kreeg ze van de oppas te horen dat haar chihuahua Paris is weggelopen. Dinsdag was het hondje nog gezien aan de autostradebrug van de Wijnegembaan in Oelegem, niet ver van waar Tanja woont. De voormalige Miss België is er naar eigen zeggen "kapot" van.

Paris draagt geen ketting maar is wel gechipt. Ze is negen jaar en is lichtbruin van kleur. Wie het hondje gezien heeft, kan contact opnemen via het nummer 0475/62.13.17

10-04-2016 om 23:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whispering Sons wint de 20ste editie van Humo's Rock Rally

Whispering Sons wint de 20ste editie van Humo's Rock Rally

http://oi68.tinypic.com/mr70br.jpg

Whispering Sons is de winnaar van de 20ste editie van Humo's Rock Rally. De muziekwedstrijd vormde de afsluiter van een jubileumweekend dat gisteren werd ingezet met een concert van verschillende ex-winnaars.

Tien bands gaven het beste van zichzelf in de Ancienne Belgique in de finale van 'de moeder aller rockwedstrijden'. Het was Whispering Sons dat met de titel en een geldprijs van 10.000 euro ging lopen. De Limburgse postpunk band uit Houthalen-Helchteren bestaat uit vijf bandleden, vier jongens en leadzangeres Fenne Kuppens.

De winnaars werden verkozen door een zevenkoppige vakjury met daarin o.a. Stijn Meuris, zelf ex-winnaar met Noordkaap, en Eppo Janssen, programmator van festival Pukkelpop. Het podium werd vervolledigd door Rewind Productions op de tweede plaats en dirk. op de derde plaats.

Het publiek mocht ook stemmen op zijn favoriete band en verkoos Delta Crash tot publiekslieveling. De dark pop rockband wint naast een trofee ook een merchandisinglijn naar keuze ter waarde van 10.000 euro.

De finale van Humo's Rock Rally was de afsluiter van een jubileumweekend dat zaterdag opende met concerten van De Brassers (Winnaar publieksprijs in 1980), Meuris plays Noordkaap (Winnaar in 1990), The Van Jets (Goud in 2004) en Compact Disk Dummies (Goud in 2012).

10-04-2016 om 23:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Temptation Jill en verleidster Jolyn maken het wel erg gezellig

Temptation Jill en verleidster Jolyn maken het wel erg gezellig

http://oi63.tinypic.com/1zn74aw.jpg

Temptation Island mag er dan wel op zitten, Jill Huygens is duidelijk de kunst van het verleiden niet verleerd, dat bewijst de roodharige vandaag op Instagram. Haar nieuwste verovering hadden we niet zien aankomen: ze kan het wel heel goed vinden met verleidster Jolyn.

De blonde Jolyn deed het hart van Luc sneller slaan in de laatste editie van Temptation Island. In de voorlaatste aflevering van het programma zagen we hoe ze er echter niet in slaagde zijn hartje te breken.

In Thailand mocht Jill Marvin op haar lijstje van veroveringen schrijven en maakte ze het ook Regilio erg moeilijk. Aan het programma hield ze geen relatie met één van beide mannen over, maar wel een innige vriendschap met Jolyn. Dat mogen we vandaag aanschouwen op Instagram. De twee dames genoten van wat qualitytime aan zee en sloten het weekend af met een kus op de dijk in Knokke.

10-04-2016 om 23:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift best betaalde celebrity

Taylor Swift best betaalde celebrity

http://oi67.tinypic.com/23mocy1.jpg

Taylor Swift (26) prijkt bovenaan de lijst van best betaalde artiesten. Magazine Parade berekende dat ze meer verdient dan Leonardo DiCaprio en Jay Z. De Wildest Dream-zangeres verdiende afgelopen jaar 80 miljoen dollar (70 miljoen euro) met haar 1989 World Tour en een aantal zakendeals met bijvoorbeeld Apple en Coca-Cola.

Lady Gaga zag haar bankrekening afgelopen jaar met 59 miljoen dollar (52 miljoen euro) groeien door haar optredens op de Super Bowl, de Grammy Awards en de Oscars en haar rol in de FOX-serie American Horror Story: Hotel.

Jay Z maakte afgelopen jaar geen album, maar verdiende desondanks 56 miljoen dollar (49 miljoen euro) met diverse zaken, waaronder zijn eigen streamingdienst Tidal.

Acteur Leonardo DiCaprio verdiende 29 miljoen dollar (25 miljoen euro), onder meer met zijn hoofdrol in The Revenant waarmee hij bovendien een Oscar binnensleepte.

10-04-2016 om 23:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Axl Rose breekt voet en moet Guns N' Roses reünieshows in gips spelen

Axl Rose breekt voet en moet Guns N' Roses reünieshows in gips spelen

http://oi65.tinypic.com/n4wryc.jpg

Vorige week vrijdag speelden Guns N' Roses hun eerste reünieshow, dit weekend spelen ze twee shows in Las Vegas, op 16 april staat de band op het Coachella Festival. Zanger Axl Rose zal die shows met zijn voet in het gips moeten afwerken. Op Twitter laat hij weten dat hij zijn voet heeft gebroken.

Rose tweette gisteren een video van voet- en enkelspecialiste dokter Rachel Triche, die uitlegt dat de zanger werd geopereerd aan een gebroken bot in zijn voet. "Hij zit nu in een gips waarmee we het gewicht op zijn voet beperken", verklaart ze. "Op die manier zal hij toch kunnen optreden". Rose's voet zal ongeveer een maand in het gips zitten.

09-04-2016 om 23:44 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mogelijk werk van Caravaggio gevonden op zolder

Mogelijk werk van Caravaggio gevonden op zolder

http://oi65.tinypic.com/99lb2o.jpg

Op een zolder in de Franse stad Toulouse is mogelijk een schilderij van de zestiende-eeuwse Italiaanse schilder Michelangelo Merisi da Caravaggio gevonden.

Het Franse ministerie van Cultuur wil dat het werk in Frankrijk blijft totdat het is onderzocht door experts, schrijft de plaatselijke krant La Dépêche.

Het schilderij werd door de eigenaren van een woning in de regio in april 2014 ontdekt in een gat in de muur. Het doek is een voorstelling van de bijbelse figuren Judith en Holofernes en is geschilderd tussen 1600 en 1610.

Caravaggio leefde van 1571 tot 1610. Het doek was wel bekend van een tijdeigen kopie die wordt toegeschreven aan de Vlaamse schilder Louis Finson. Het doek wordt dinsdag in Parijs gepresenteerd.

09-04-2016 om 23:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zien: Caitlyn Jenner in haar eerste beautycampagne

Zien: Caitlyn Jenner in haar eerste beautycampagne

http://oi66.tinypic.com/2dsk1mv.jpg

Dat Caitlyn Jenner een eigen lippenstift ging lanceren in samenwerking met M.A.C. Cosmetics kondigden we eerder al aan. Nu zijn de eerste foto's van die samenwerking hier. Op die beelden straalt ze alvast! De volledige opbrengst van de lippenstift gaat naar programma's die zich richten op transgendergemeenschappen.

"Ze vertegenwoordigt moed, onbevreesdheid, eerlijkheid en medeleven - eigenschappen die door MAC al lang hoog in het vaandel gedragen worden," zei het bedrijf in een persbericht. "Haar mooie transformatie inspireert ons allemaal om ons beste leven te leiden en te eren wie we zijn."

'Finally Free'
Jenners lipstick, die de naam 'Finally Free' draagt, werd deze week gelanceerd. De kleur valt nog het best te beschrijven als een rozige nude tint. "Ik hoop dat mensen de kleur elke dag dragen, zodat ze snel een nieuwe moeten kopen. Ik wil dan ook zoveel mogelijk geld inzamelen," aldus Caitlyn.
 
Geslachtsoperatie
De ster van realityserie 'I am Cait' haalde vorige jaar de kranten toen ze op de cover van Vanity Fair verscheen, nadat al maanden het gerucht de ronde deed dat ze een geslachtsoperatie had ondergaan. Niet veel later veranderde ze haar naam officieel van Bruce Jenner naar Caitlyn Jenner.

09-04-2016 om 23:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans opgelucht: zwanger topmodel Bar Refaeli showt dan toch een babybuikje

Fans opgelucht: zwanger topmodel Bar Refaeli showt dan toch een babybuikje

http://oi63.tinypic.com/2wr3kva.jpg

Fans van het vijf maanden zwangere Israëlische topmodel Bar Refaeli (30) zijn opgelucht: de bloedmooie blondine heeft eindelijk een zichtbare babybuik. Onlangs reageerden haar Instagramvolgers nog verbijsterd toen bleek dat Bar ondanks de groeiende baby een loeistrakke buik had. "Nú ziet ze er wel zwanger uit.''

Op een pikant nieuw kiekje is te zien hoe Bar - knipogend en met haar tong uit haar mond - poseert in een zwarte stringbikini. Met haar linkerhand houdt ze haar bescheiden buikje vast.

"Het is eindelijk zichtbaar'', schrijft iemand. "Het werd tijd!'' Een ander voegt toe: "Mooie buik!'' De reacties op Bars vorige bikinifoto waren twee weken geleden heel anders. Op die afbeelding vertoonde de buik van het model nauwelijks enige bolling.

"Zo zie ik eruit als ik een pizza heb gegeten'', grapte iemand. "Nee, zo ziet mijn buik er normaal gesproken uit'', reageerde een ander. Terwijl iemand Bar ervan verdacht dat ze haar buik erg inhield, vermoedde iemand anders dat het model wel een kindje verwacht, maar van een draagmoeder.

Groot gezin
Refaeli maakte op 1 januari bekend in verwachting te zijn van haar eerste kind, een meisje. Ze trouwde in september met de tien jaar oudere zakenman Adi Ezra. Het model, dat lange tijd samen was met acteur Leonardo DiCaprio, zei eerder in interviews al dat ze 'een groot joods gezin' wil met haar echtgenoot.

09-04-2016 om 23:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Albert en Paola krijgen eerste achterkleinkind Bewaar artikel

Albert en Paola krijgen eerste achterkleinkind

http://oi64.tinypic.com/2py6ql2.jpg

Lili Rosboch, de vrouw van prins Amedeo, is zwanger. Dat schrijft Sudpresse op basis van bronnen dicht bij het koppel. Het wordt het eerste kleinkind van prinses Astrid en het eerste achterkleinkind van koning Albert en koningin Paola.

Lili en Amedeo trouwden in de zomer van 2014. Na hun huwelijk verhuisden ze van New York naar Brussel. Lili (28) is journaliste, Amedeo (30) werkt als consultant. In die job bepaalt hij mee de financiële strategie van grote bedrijven.

09-04-2016 om 23:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laura Tesoro als laatste aan zet in tweede halve finale Eurovisiesongfestival

Laura Tesoro als laatste aan zet in tweede halve finale Eurovisiesongfestival

http://oi64.tinypic.com/30k7j1x.jpg

België komt op 12 mei als negentiende en laatste in de rij aan bod in de tweede halve finale van het 61ste Eurovisiesongfestival. Dat is vandaag bekendgemaakt. Ons land wordt in Zweden vertegenwoordigd door Laura Tesoro met het nummer 'What's the pressure'.

De eerste halve finale vindt plaats op 10 mei en biedt aan 18 landen een podium. Finland bijt de spits af, gevolgd door Griekenland, Moldavië, Hongarije, Kroatië, Nederland, Armenië, San Marino, Rusland, Tsjechië, Cyprus, Oostenrijk, Estland, Azerbeidzjan, Montenegro, IJsland, Bosnië & Herzegovina en ten slotte Malta op nummer 18.

Twee dagen later mag Letland de tweede halve finale openen, voor Polen, Zwitserland, Israël, Wit-Rusland, Servië, Ierland, Macedonië, Litouwen, Australië, Slovenië, Roemenië, Bulgarije, Denemarken, Oekraïne, Noorwegen, Georgië, Albanië en België.

De finale staat geprogrammeerd op zaterdag 14 mei, met hopelijk dus ook de Belgische inzending.

In 2015 stuurde de RTBF nog Loïc Nottet naar Wenen. Met 'Rhythm Inside' haalde hij toen de vierde plaats. Het festival werd vorig jaar gewonnen door de Zweed Mans Zelmerlöw.

09-04-2016 om 19:09 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willy Naessens geeft 'belegadvies' op radio

Willy Naessens geeft 'belegadvies' op radio

http://oi66.tinypic.com/111p3qf.jpg

Industrieel Willy Naessens (77) speelt binnenkort de hoofdrol in radiospotjes voor zijn eigen merk fijne vleeswaren. Dat schrijft Het Nieuwsblad. De flamboyante ondernemer uit 'The Sky Is The Limit' gaat keukenpaus Donald Muylle achterna en prijst zelf de salami, hesp en paté van Bourgon aan, het huismerk van 'Willy Naessens Food'.

Volgens reclamemakers What's in a name? zal Naessens volop dialect spreken en de radioluisteraars van 'belegadvies' voorzien. Er zullen ook verwijzingen naar zijn persoonlijke leven in zitten, en naar zijn vrouw Marie-Jeanne. De spot zal vanaf midden mei onder andere op Radio 2 en MNM zijn te horen.

09-04-2016 om 01:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!