Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

10-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift best betaalde celebrity

Taylor Swift best betaalde celebrity

http://oi67.tinypic.com/23mocy1.jpg

Taylor Swift (26) prijkt bovenaan de lijst van best betaalde artiesten. Magazine Parade berekende dat ze meer verdient dan Leonardo DiCaprio en Jay Z. De Wildest Dream-zangeres verdiende afgelopen jaar 80 miljoen dollar (70 miljoen euro) met haar 1989 World Tour en een aantal zakendeals met bijvoorbeeld Apple en Coca-Cola.

Lady Gaga zag haar bankrekening afgelopen jaar met 59 miljoen dollar (52 miljoen euro) groeien door haar optredens op de Super Bowl, de Grammy Awards en de Oscars en haar rol in de FOX-serie American Horror Story: Hotel.

Jay Z maakte afgelopen jaar geen album, maar verdiende desondanks 56 miljoen dollar (49 miljoen euro) met diverse zaken, waaronder zijn eigen streamingdienst Tidal.

Acteur Leonardo DiCaprio verdiende 29 miljoen dollar (25 miljoen euro), onder meer met zijn hoofdrol in The Revenant waarmee hij bovendien een Oscar binnensleepte.

10-04-2016 om 23:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Axl Rose breekt voet en moet Guns N' Roses reünieshows in gips spelen

Axl Rose breekt voet en moet Guns N' Roses reünieshows in gips spelen

http://oi65.tinypic.com/n4wryc.jpg

Vorige week vrijdag speelden Guns N' Roses hun eerste reünieshow, dit weekend spelen ze twee shows in Las Vegas, op 16 april staat de band op het Coachella Festival. Zanger Axl Rose zal die shows met zijn voet in het gips moeten afwerken. Op Twitter laat hij weten dat hij zijn voet heeft gebroken.

Rose tweette gisteren een video van voet- en enkelspecialiste dokter Rachel Triche, die uitlegt dat de zanger werd geopereerd aan een gebroken bot in zijn voet. "Hij zit nu in een gips waarmee we het gewicht op zijn voet beperken", verklaart ze. "Op die manier zal hij toch kunnen optreden". Rose's voet zal ongeveer een maand in het gips zitten.

09-04-2016 om 23:44 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mogelijk werk van Caravaggio gevonden op zolder

Mogelijk werk van Caravaggio gevonden op zolder

http://oi65.tinypic.com/99lb2o.jpg

Op een zolder in de Franse stad Toulouse is mogelijk een schilderij van de zestiende-eeuwse Italiaanse schilder Michelangelo Merisi da Caravaggio gevonden.

Het Franse ministerie van Cultuur wil dat het werk in Frankrijk blijft totdat het is onderzocht door experts, schrijft de plaatselijke krant La Dépêche.

Het schilderij werd door de eigenaren van een woning in de regio in april 2014 ontdekt in een gat in de muur. Het doek is een voorstelling van de bijbelse figuren Judith en Holofernes en is geschilderd tussen 1600 en 1610.

Caravaggio leefde van 1571 tot 1610. Het doek was wel bekend van een tijdeigen kopie die wordt toegeschreven aan de Vlaamse schilder Louis Finson. Het doek wordt dinsdag in Parijs gepresenteerd.

09-04-2016 om 23:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zien: Caitlyn Jenner in haar eerste beautycampagne

Zien: Caitlyn Jenner in haar eerste beautycampagne

http://oi66.tinypic.com/2dsk1mv.jpg

Dat Caitlyn Jenner een eigen lippenstift ging lanceren in samenwerking met M.A.C. Cosmetics kondigden we eerder al aan. Nu zijn de eerste foto's van die samenwerking hier. Op die beelden straalt ze alvast! De volledige opbrengst van de lippenstift gaat naar programma's die zich richten op transgendergemeenschappen.

"Ze vertegenwoordigt moed, onbevreesdheid, eerlijkheid en medeleven - eigenschappen die door MAC al lang hoog in het vaandel gedragen worden," zei het bedrijf in een persbericht. "Haar mooie transformatie inspireert ons allemaal om ons beste leven te leiden en te eren wie we zijn."

'Finally Free'
Jenners lipstick, die de naam 'Finally Free' draagt, werd deze week gelanceerd. De kleur valt nog het best te beschrijven als een rozige nude tint. "Ik hoop dat mensen de kleur elke dag dragen, zodat ze snel een nieuwe moeten kopen. Ik wil dan ook zoveel mogelijk geld inzamelen," aldus Caitlyn.
 
Geslachtsoperatie
De ster van realityserie 'I am Cait' haalde vorige jaar de kranten toen ze op de cover van Vanity Fair verscheen, nadat al maanden het gerucht de ronde deed dat ze een geslachtsoperatie had ondergaan. Niet veel later veranderde ze haar naam officieel van Bruce Jenner naar Caitlyn Jenner.

09-04-2016 om 23:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans opgelucht: zwanger topmodel Bar Refaeli showt dan toch een babybuikje

Fans opgelucht: zwanger topmodel Bar Refaeli showt dan toch een babybuikje

http://oi63.tinypic.com/2wr3kva.jpg

Fans van het vijf maanden zwangere Israëlische topmodel Bar Refaeli (30) zijn opgelucht: de bloedmooie blondine heeft eindelijk een zichtbare babybuik. Onlangs reageerden haar Instagramvolgers nog verbijsterd toen bleek dat Bar ondanks de groeiende baby een loeistrakke buik had. "Nú ziet ze er wel zwanger uit.''

Op een pikant nieuw kiekje is te zien hoe Bar - knipogend en met haar tong uit haar mond - poseert in een zwarte stringbikini. Met haar linkerhand houdt ze haar bescheiden buikje vast.

"Het is eindelijk zichtbaar'', schrijft iemand. "Het werd tijd!'' Een ander voegt toe: "Mooie buik!'' De reacties op Bars vorige bikinifoto waren twee weken geleden heel anders. Op die afbeelding vertoonde de buik van het model nauwelijks enige bolling.

"Zo zie ik eruit als ik een pizza heb gegeten'', grapte iemand. "Nee, zo ziet mijn buik er normaal gesproken uit'', reageerde een ander. Terwijl iemand Bar ervan verdacht dat ze haar buik erg inhield, vermoedde iemand anders dat het model wel een kindje verwacht, maar van een draagmoeder.

Groot gezin
Refaeli maakte op 1 januari bekend in verwachting te zijn van haar eerste kind, een meisje. Ze trouwde in september met de tien jaar oudere zakenman Adi Ezra. Het model, dat lange tijd samen was met acteur Leonardo DiCaprio, zei eerder in interviews al dat ze 'een groot joods gezin' wil met haar echtgenoot.

09-04-2016 om 23:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Albert en Paola krijgen eerste achterkleinkind Bewaar artikel

Albert en Paola krijgen eerste achterkleinkind

http://oi64.tinypic.com/2py6ql2.jpg

Lili Rosboch, de vrouw van prins Amedeo, is zwanger. Dat schrijft Sudpresse op basis van bronnen dicht bij het koppel. Het wordt het eerste kleinkind van prinses Astrid en het eerste achterkleinkind van koning Albert en koningin Paola.

Lili en Amedeo trouwden in de zomer van 2014. Na hun huwelijk verhuisden ze van New York naar Brussel. Lili (28) is journaliste, Amedeo (30) werkt als consultant. In die job bepaalt hij mee de financiële strategie van grote bedrijven.

09-04-2016 om 23:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laura Tesoro als laatste aan zet in tweede halve finale Eurovisiesongfestival

Laura Tesoro als laatste aan zet in tweede halve finale Eurovisiesongfestival

http://oi64.tinypic.com/30k7j1x.jpg

België komt op 12 mei als negentiende en laatste in de rij aan bod in de tweede halve finale van het 61ste Eurovisiesongfestival. Dat is vandaag bekendgemaakt. Ons land wordt in Zweden vertegenwoordigd door Laura Tesoro met het nummer 'What's the pressure'.

De eerste halve finale vindt plaats op 10 mei en biedt aan 18 landen een podium. Finland bijt de spits af, gevolgd door Griekenland, Moldavië, Hongarije, Kroatië, Nederland, Armenië, San Marino, Rusland, Tsjechië, Cyprus, Oostenrijk, Estland, Azerbeidzjan, Montenegro, IJsland, Bosnië & Herzegovina en ten slotte Malta op nummer 18.

Twee dagen later mag Letland de tweede halve finale openen, voor Polen, Zwitserland, Israël, Wit-Rusland, Servië, Ierland, Macedonië, Litouwen, Australië, Slovenië, Roemenië, Bulgarije, Denemarken, Oekraïne, Noorwegen, Georgië, Albanië en België.

De finale staat geprogrammeerd op zaterdag 14 mei, met hopelijk dus ook de Belgische inzending.

In 2015 stuurde de RTBF nog Loïc Nottet naar Wenen. Met 'Rhythm Inside' haalde hij toen de vierde plaats. Het festival werd vorig jaar gewonnen door de Zweed Mans Zelmerlöw.

09-04-2016 om 19:09 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willy Naessens geeft 'belegadvies' op radio

Willy Naessens geeft 'belegadvies' op radio

http://oi66.tinypic.com/111p3qf.jpg

Industrieel Willy Naessens (77) speelt binnenkort de hoofdrol in radiospotjes voor zijn eigen merk fijne vleeswaren. Dat schrijft Het Nieuwsblad. De flamboyante ondernemer uit 'The Sky Is The Limit' gaat keukenpaus Donald Muylle achterna en prijst zelf de salami, hesp en paté van Bourgon aan, het huismerk van 'Willy Naessens Food'.

Volgens reclamemakers What's in a name? zal Naessens volop dialect spreken en de radioluisteraars van 'belegadvies' voorzien. Er zullen ook verwijzingen naar zijn persoonlijke leven in zitten, en naar zijn vrouw Marie-Jeanne. De spot zal vanaf midden mei onder andere op Radio 2 en MNM zijn te horen.

09-04-2016 om 01:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Paul Walker krijgt 10 miljoen dollar Bewaar artikel

Dochter Paul Walker krijgt 10 miljoen dollar

http://oi64.tinypic.com/v30mmh.jpg

Meadow Walker, de dochter van de in 2013 omgekomen acteur Paul Walker, heeft 10,1 miljoen dollar (8,8 miljoen euro) gekregen van de nalatenschap van Roger Rodas. Daarmee hebben de partijen een schikking getroffen in hun rechtszaak.

Rodas zat achter het stuur van de Porsche waarin Paul als passagier dodelijk verongelukte. ''Het bedrag dat uit de nalatenschap van Roger Rodas aan het trustfonds voor Meadow Walker wordt betaald, is slechts een fractie van het bedrag dat haar vader had kunnen verdienen als internationale filmster als aan zijn leven geen tragisch einde was gekomen'', laat de advocaat van Meadow weten aan E! News.

De raadsman vervolgt: ''Via zijn nalatenschap heeft meneer Rodas, de chauffeur van de auto, gedeeltelijk verantwoordelijkheid genomen voor het ongeluk.'' Ook laat hij weten dat Meadow haar rechtszaak tegen Porsche gewoon doorzet.

Meadow (17) wil Porsche verantwoordelijk stellen voor het produceren van een ondeugdelijke auto. Paul overleefde namelijk de botsing maar zat vast en verbrandde levend door fouten in het voertuig.

09-04-2016 om 01:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlize Theron speelt mee in nieuwe Fast and Furious-film

Charlize Theron speelt mee in nieuwe Fast and Furious-film

http://oi66.tinypic.com/1217rk1.jpg

Charlize Theron heeft getekend voor een rol in de volgende Fast and Furious-film. Ze speelt een schurk in de achtste film in de reeks, zo werd bekendgemaakt via Facebook.

"We zijn blij Charlize Theron welkom te kunnen heten bij de Fast-familie." De opnamen voor de volgende Fast and Furious-film moeten deze zomer van start gaan. Het wordt de eerste film zonder Paul Walker, hij kwam tijdens de productie van de zevende film om het leven.  

In Fast and Furious 8 zijn onder meer Vin Diesel, Michelle Rodriguez en Jason Statham weer te zien. De film moet in april 2017 in de cinema draaien.

09-04-2016 om 01:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart pinkt traantje weg, Koen kiest resoluut voor de mindere zanger

Bart pinkt traantje weg, Koen kiest resoluut voor de mindere zanger

http://oi65.tinypic.com/2ekrsyu.jpg

Terwijl vorige week Natalia een traantje wegpinkte in 'The Voice van Vlaanderen', is het vanavond de beurt aan Bart Peeters. De tweede Battle-aflevering leidt dan ook tot emotionele momenten, zowel door enkele straffe optredens als de lastige keuzes die de coaches moeten maken. Een sterke stem moet naar huis ten koste van een mindere zanger, 'vriendelijke dutskes' krijgen iedereen stil en Bart Peeters laat een bijzondere versie van 'Angels' zingen door een soulstem en een operastem samen.

09-04-2016 om 01:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Het Lichaam van Coppens' valt opnieuw in de prijzen op WorldMediaFestival

'Het Lichaam van Coppens' valt opnieuw in de prijzen op WorldMediaFestival

http://oi65.tinypic.com/65rbwo.jpg

Het VTM-programma 'Het Lichaam van Coppens' heeft voor het tweede jaar op rij de Gold Media Award gewonnen op het WorldMediaFestival in Hamburg. Het programma met Staf en Matthias Coppens, dat geproduceerd wordt door TvBastards, was genomineerd in de categorie 'Edutainment'.

Omdat 'Het Lichaam van Coppens' de Gold Media Award in de wacht sleepte, komt het programma automatisch op de shortlist voor de Grand Prix Award, de belangrijkste prijs van het festival.

De winnaar daarvan wordt op 11 mei bekendgemaakt. Vorig jaar ging die prijs naar 'Wauters vs Waes' (Eén/VTM).

07-04-2016 om 22:36 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische dj Lost Frequencies verslaat Adele en wint belangrijke muziekprijs

Belgische dj Lost Frequencies verslaat Adele en wint belangrijke muziekprijs

http://oi68.tinypic.com/2z4ae8n.jpg

De Belgische dj Lost Frequencies heeft donderdagavond in Berlijn de Echo Award voor beste hit gewonnen. De Belgische producer kreeg de prijs voor zijn song 'Are You with Me'. Hij haalde het voor Adele met 'Hello' en Sido met 'Astronaute'.

De Echo Awards zijn de belangrijkste muziekprijzen in Duitsland en worden vergeleken met de Britt Awards en de Grammy's.

07-04-2016 om 22:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ellen DeGeneres trekt fel van leer tegen anti-homowet

Ellen DeGeneres trekt fel van leer tegen anti-homowet

http://oi67.tinypic.com/vrpw9e.jpg

Ellen DeGeneres heeft in haar talkshow fel stelling genomen tegen nieuwe regelgeving in de staat Mississippi die vrij spel geeft om homoseksuelen te discrimineren.

"Ik ben geen politiek persoon, echt niet. Maar dit gaat om mensenrechten", zo stelde de comédienne in een monoloog. "De gouverneur heeft een wet getekend die religieuze vrijheid garandeert. Dat klinkt misschien goed met dat woord vrijheid erin, maar dat is niet zo. Nu kunnen homoseksuelen om religieuze redenen geweigerd worden om te trouwen, niet aangenomen worden voor een baan of men kan verhinderen dat ze een huis huren of kopen.

Ellen hoopt dat bewoners van de Amerikaanse staat zich niet laten kisten en steekt ze graag een hart onder de riem: "Ik ben ooit ontslagen omdat ik homoseksueel ben en ik weet hoe het voelt. Ik raakte alles kwijt. Maar zie waar ik nu sta. Ik kan de villa van de gouverneur kopen en doorverkopen met 7 miljoen dollar winst."

07-04-2016 om 22:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann licht ex niet in over baby: "Een proper sms'je is toch rap gestuurd?"

Lesley-Ann licht ex niet in over baby: "Een proper sms'je is toch rap gestuurd?"

http://oi66.tinypic.com/2hp0pz8.jpg

"Ik kan niet iedereen uit mijn verleden opbellen." Zo vertelde Lesley-Ann Poppe gisteren in onze krant dat er geen rozig telefoontje naar haar ex-man ging over haar zwangerschap. Wel méér exen staan ooit voor de kwestie: deel je zoiets wel of niet, en hoe? "Laat het zeker niet over aan de kinderen. Een sms is toch rap verstuurd?"

Blij nieuws: Lesley-Ann Poppe is zwanger van haar nieuwe vriend. Dat mag iedereen weten. Ook haar ex-man Benjamin, met wie ze een zoontje van 9 heeft, Benjamin Junior. Maar persoonlijk heeft ze het hem niet verteld, getuigde ze gisteren: "Neen. Dat is zo lang geleden allemaal."

Advocaat Sven Eggermont, gespecialiseerd in familierecht, heeft het in zijn praktijk genoeg meegemaakt: mensen die 'vergeten' om een blijde aankondiging - een huwelijk, een geboorte - aan hun ex te melden. Eén reden kan gêne zijn, want hoe moet dat dan - zeker als alles een beetje snel is gegaan? Bellen? En daarna? Een geboortekaartje sturen, of toch maar niet? "Intuïtief voelen mensen aan dat het gevoelig ligt. En inderdaad: onderschat het niet, wat voor een schok het kan zijn voor de ex", weet de advocaat. "Het is één ding om te horen: 'Tussen ons twee is het gedaan.' Maar het is nog iets anders om te beseffen: 'Het komt nóóit meer goed, ik word zelfs vervangen door een ander.'"

07-04-2016 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.40 jaar Bohemian Rhapsody, maar hoe goed ken jij de tekst?

40 jaar Bohemian Rhapsody, maar hoe goed ken jij de tekst?

http://oi66.tinypic.com/ih14sz.jpg

40 jaar geleden prijkte Queens wereldhit 'Bohemian Rhapsody' in de Belgische hitlijsten op nummer één. Maar hoe goed ken jij de tekst nog? Vul de lyrics hieronder aan in onze quiz. Om de verjaardag te vieren is 'A Night in Bohemia', het legendarische doorbraakconcert van Queen trouwens voor het eerste op het witte doek te zien bij Kinepolis op vrijdag 22 en zondag 24 april.

07-04-2016 om 22:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat doet Geert uit 'Blind Getrouwd' op Tinder?

Wat doet Geert uit 'Blind Getrouwd' op Tinder?

http://oi64.tinypic.com/10ztkxs.jpg

Is de schuchtere Geert uit het VTM-programma 'Blind Getrouwd' helemaal niet zo verlegen als hij lijkt? Het magazine TV Familie onthult vandaag dat de financieel expert tegenwoordig actief is op de datingapp Tinder. Geert heeft intussen zelf gereageerd op het artikel in het blad: hij zegt niet de beheerder van het bewuste profiel te zijn.

Op Tinder poseert Geert in het kostuum dat hij droeg op zijn trouwdag met Daisy. In trouwkostuum zoeken naar een nieuwe date is wel vreemd. Daarom zou het best kunnen dat het om een vals profiel gaat met een foto die van het internet geplukt werd.

Kijkers moeten nog even wachten om te ontdekken of de drie kersverse koppels uit 'Blind Getrouwd', een programma waarin experts wildvreemden met elkaar matchen, ook getrouwd zullen blijven. Maandag konden we zien hoe de relatie tussen Geert en Daisy nog altijd stroef verloopt. Vooral zij voelt nog geen vlinders in de buik.

De drie koppels kunnen voor Vlaanderen nog goed geheim houden of ze hun trouwringen nog dragen. Zo geven hun Facebookpagina's niets prijs en kennen zelfs de beste vrienden van bruidegom Jonas de afloop van zijn liefdesexperiment niet.

Blind Getrouwd kun je elke maandag om 20u35 op VTM volgen.

06-04-2016 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herken jij het filmicoon op deze foto

Herken jij het filmicoon op deze foto?

http://oi68.tinypic.com/2up7jnd.jpg

Een knap 19-jarig meisje met zwarte jas en zwarte sjaal, haar haren wapperend in de wind. Toen de foto's genomen werden in 1946 kon niemand vermoeden dat ze later zou uitgroeien tot een van de meest beroemde vrouwen ter wereld.

Het jonge, onschuldig uitziende model op de foto is immers niemand minder dan Norma Jeane Mortenson - ook wel bekend als hét sekssymbool van de 20e eeuw: Marilyn Monroe.

De foto's werden genomen op Malibu Beach door fotograaf André De Dienes, die haar ontdekte en meteen besefte dat de knappe blonde met de uitdagende blik het ver zou schoppen. Twee jaar nadat hij de foto's nam, brak Norma Jeane door met haar eerste filmrol.

Marilyn speelde mee in heel wat films zoals 'The seven year itch' en 'Some like it hot' en werd hét sekssymbool bij uitstek. Na drie huwelijken, mentale problemen en een pillenverslaving overleed ze door een overdosis in 1962. Ze was amper 36.

06-04-2016 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Janet Jackson hint naar zwangerschap

Janet Jackson hint naar zwangerschap

http://oi67.tinypic.com/1zptx6e.jpg

Janet Jackson heeft al haar resterende concerten van The Unbreakable Tour geannuleerd. De 49-jarige zangeres wil zich volledig richten op het krijgen van een baby, laat ze in een videoboodschap op Twitter weten.

Jackson zegt nog niet dat ze zwanger is, maar suggereert wel dat er een kleine op komst is. "Ik moet op doktersadvies rust houden", hint de zangeres, die nog kinderloos is. "Ik ben jullie niet vergeten. Ik hervat de tour zodra ik kan."

Het Europese deel van Jacksons wereldtournee werd eerder al gecanceld wegens "onvoorziene problemen" in het tourschema. De zangeres zou op 14 mei in Las Vegas weer beginnen en had in totaal nog bijna zestig concerten gepland staan.

Jackson is sinds 2012 getrouwd met zakenman Wissa Al Mana. Ze heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze nog een kinderwens heeft.

06-04-2016 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walter verloor een been, maar overleefde Zaventem: "Ik zoek soldaat die mijn leven redde"

Walter verloor een been, maar overleefde Zaventem: "Ik zoek soldaat die mijn leven redde"

http://oi68.tinypic.com/308jdbn.jpg

Walter Benjamin verloor een been bij de aanslag in Zaventem. Maar hij leeft nog. En dat heeft hij onder meer te danken aan een onbekende militair die hem wakker hield en verzorgde na de explosie. En die wil hij graag ontmoeten. Via de 'Vranckx'-Facebookpagina heeft Benjamin een oproep gelanceerd.

"Er kwam een soldaat van het leger. Hij kwam naar me toe en nam me zo in mijn armen. Hij zei: jongen, kijk hier. Zo zei hij in het Nederlands en in het Frans. Niet slapen, kijk hier en blijf praten. Hij bleef herhalen dat ik niet mocht slapen, dat ik wakker moest blijven", zegt Benjamin.

"De soldaat heeft dan een stuk stof uit zijn zak genomen of hij heeft een stuk van zijn broek gescheurd. Ik weet niet wat hij precies gedaan heeft, hij heeft het sterk afgebonden om het bloed te stoppen. Maar ik had echt al veel bloed verloren. Als hij me niet was komen helpen, was ik nu dood."

Daarom lanceert Benjamin een oproep: "Ik wil echt alles doen om hem terug te vinden. Die soldaat heeft mijn leven gered. Ik denk dat hij van de kazerne van Heverlee of Peutie moet zijn."

06-04-2016 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!