Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

16-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham gaat make-upcollectie ontwerpen

Victoria Beckham gaat make-upcollectie ontwerpen

http://oi68.tinypic.com/9fpkch.jpg

De fashionista (en voormalige Spice Girl) gaat samenwerken met Estée Lauder om een limited edition make-uplijn op de markt te brengen volgend najaar. Victoria kennende wordt het chic en sexy, wij kunnen alvast niet wachten.

Victoria Beckham lanceerde haar modemerk in 2008. Haar collecties worden ondertussen in meer dan 50 landen verkocht. Nu voegt ze een nieuw hoofdstuk toe aan haar lifestyleverhaal. Met Estée Lauder ontwikkelt ze een make-upcollectie die vanaf september in beperkte winkels en online via de sites van het beautymerk en van Victoria zelf verkocht zal worden.

"Ik ben enorm verheugd om deze limited edition collectie uit te brengen." zegt La Beckham. "Het proces was inspirerend en verhelderend. Ik heb Estée Lauder als zakenvrouw ook altijd bewonderd."

16-04-2016 om 00:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sergio Herman gaat exclusieve frietjes bakken

Sergio Herman gaat exclusieve frietjes bakken

http://oi67.tinypic.com/j9rnh2.jpg

Sergio Herman stort zich op de frietjes. De topchef wordt mede-eigenaar van het Nederlandse concept 'Frites Atelier Amsterdam'. En uiteraard zal de sterrenkok alleen met de allerbeste patatjes werken. Het doel? Topkwaliteit frieten, toegankelijk voor iedereen. Voorlopig zijn de frietjes van Sergio Herman echter nog wel niet toegankelijk voor ons Belgen, toch wel dé frietkenners bij uitstek. Eerst mogen onze noorderburen volop proeven.

"Als iedereen zo graag frites eet, waarom krijgt het dan niet de aandacht die het verdient?", klinkt het op de website van Frites Atelier Amsterdam. En dus wordt daar bij deze verandering in gebracht.

In Frites Atelier kunnen mensen terecht voor frieten op sterrenniveau, gemaakt van de beste aardappelrassen en met heerlijke sausjes zonder conserveermiddelen. De prijs voor een bakje friet zou variëren tussen de 3,50 en 6 euro.

En toppatatjes verdienen een topkader. "We willen een eenvoudig product als frieten in een warme en inspirerende omgeving neerzetten", aldus Sergio Herman, schrijft De Telegraaf.

Daarvoor zorgen onder meer de bekende architect Piet Boon, die interieurs tekende die opvallen door het gebruik van marmer, Frederik Molenschot, die zorgt voor in brons gegoten fornuizen, en de Belgische cartoonist Kamagurka, die servetten met smakelijke grappen ontwierp.

De eerste vestiging opent op vrijdag 3 juni in Den Haag. Nog dit jaar zouden er in elke grote Nederlandse stad zaken geopend moeten worden. En daarna is het dus aan België. "We beginnen in Nederland, maar België zal snel volgen", liet grootinvesteerder Laurent Hompes van Frites Atelier Amsterdam weten, aldus De Telegraaf.

14-04-2016 om 23:56 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze Rus bewijst akelig simpel dat uw anonimiteit een illusie is

Deze Rus bewijst akelig simpel dat uw anonimiteit een illusie is

http://oi65.tinypic.com/axgwh2.jpg

Willekeurig foto's van mensen op de metro nemen en ze vervolgens accuraat matchen aan hun sociale media-accounts, dat is wat de 21-jarige Russische fotograaf Egor Tsvetkov probeerde. En met opvallend veel succes. Zeg maar dag aan uw privacy en anonimiteit.

Tsvetkov deed niet meer of minder dan mensen fotograferen die voor hem zaten op de metro van Sint-Petersburg. "De mensen reageerden helemaal niet, hoewel het nogal duidelijk was dat ik hen aan het fotograferen was", klinkt het aan rbth.com.

Met de foto's (die wij hier om privacyredenen geblurd tonen, nvdr) toog hij aan het werk op de Russische app FindFace, dat draait op een neuraal netwerk. Dat is een computersysteem dat zichzelf kan corrigeren en verbeteren op basis van de informatie die het krijgt. Daarom is die technologie ideaal om aan gezichtsherkenning te doen: op basis van enkele online foto's die het systeem al eerder gezien en geanalyseerd heeft kan het al snel iemand vrij goed 'herkennen'.

Waarschuwing

En jawel, ook bij Tsvetkov bleek het resultaat erg geslaagd: liefst 70 procent van de mensen die hij op de metro had gefotografeerd vond hij via de app op het internet. Het Russische sociale netwerk VKontakte leerde hem (veel) meer over de schijnbaar anonieme metropassagiers. Vaak was er een opvallend verschil tussen de ingeduffelde, grijze figuren die hij fotografeerde en het leven dat ze tentoonspreiden op het internet. Die treffende contrasten plakte hij samen en bundelde hij onder de naam 'Your face is big data'.

Tsvetkov ziet zijn kunstproject zelf vooral als waarschuwing. "Het is een duidelijke illustratie van de toekomst die ons wacht als we zoveel over onszelf blijven vrijgeven op het internet als we nu doen."

Problematisch

Overigens is niet iedereen opgezet met Tsvetkovs projectje. "Dit is ethisch problematisch", vindt Ellery Roberts Biddle van Global Voices, dat strijdt tegen online censuur. Tsvetkov had immers geen toestemming om een foto te nemen van de bewuste metropassagiers. "Hij zou kunnen argumenteren dat de foto's die hij op de metro nam niet meer of minder onthullend zijn dan de foto's die de mensen zelf op VK posten. Maar er zelf voor kiezen om je foto op een semi-publiek sociaal mediaplatform te zetten is niet hetzelfde als het elders op het web posten."

Context is van belang, vindt Roberts Biddle. "Een foto van een vrouw in een mooie jurk kan perfect onschuldig lijken in de context van een sociaal netwerk, maar wanneer die getoond wordt in een reeks foto's die lijken genomen te zijn door de lens van een stalker, krijgt het beeld plots een heel andere lading."

14-04-2016 om 23:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verontwaardiging over mantel koningin Máxima in Duitsland: "Hakenkruisjas"

Verontwaardiging over mantel koningin Máxima in Duitsland: "Hakenkruisjas"

http://oi66.tinypic.com/jshso9.jpg

De kostbare applicaties op de grijze mantel die de Nederlandse koningin Máxima donderdagmorgen droeg bij het koninklijk werkbezoek aan het Beierse Erlangen en Neurenberg hebben voor enige opschudding gezorgd. De kunstige vormen op de door Claes Iversen ontworpen jas zouden uit de verte doen denken aan een hakenkruis en een IJzerenkruis. Dat meldt het Duitse persbureau DPA.

Tal van Duitse kranten pakten er donderdag mee uit op hun websites. TZ uit München kopte 'Koningin Máxima zorgt met Hakenkruisjas voor verontwaardiging'. Volgens Bild Zeitung was er 'opwinding over Máxima's hakenkruismantel' en in Oostenrijk vatte de Salzburger Nachrichten het samen als 'heibel' om de 'hakenkruisjas'.  

De mantel heeft de koningin eerder gedragen op de eerste dag van het staatsbezoek aan Denemarken een jaar geleden. De keuze van ontwerper - Iversen is een in Nederland wonende en werkende Deen - werd toen gezien als een mooi gebaar naar het gastland, en tegelijk ondersteuning van de Nederlandse mode-industrie  

Koningin Máxima droeg de jas na de lunch niet meer. Het was inmiddels zo warm en zonnig dat een jas niet meer nodig was.

14-04-2016 om 23:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Veralgemenen is zo fout": Zuhal Demir trekt lessen uit 'Terug naar eigen land'

"Veralgemenen is zo fout": Zuhal Demir trekt lessen uit 'Terug naar eigen land'

http://oi65.tinypic.com/33mc22e.jpg

Martin Heylen blikt met Ish Ait Hamou, Bert Gabriëls, Margriet Hermans, Zuhal Demir, Veroniek Dewinter en Jean-Marie Dedecker terug op hun avontuur in het spoor van de vluchtelingen in 'Terug naar eigen land'

Ze waren bijna twintig dagen en duizenden kilometers samen onderweg, meldt VIER. "Van tropische hitte naar bar winterweer reisden ze doorheen zestien landen in de voetsporen van mensen op de vlucht. De discussies waren hard. En ook de kijkers thuis lieten hun mening horen op sociale media met meer dan 16.000 tweets en online berichten."

"Het was heel intens om dit programma te maken", laat Martin weten. "De aanhoudende stroom van reacties wijst erop dat deze documentaire de discussie over de meest actuele problematiek van deze tijd heeft verbreed. We hebben nooit de pretentie gehad om een oplossing aan te reiken, wel om op een zo intens mogelijke manier een breed publiek te informeren en vooral om begrip los te weken voor mensen op de vlucht, zowel bij kijkers als bij beleidsmakers. Dan pas kan immers met gevoel en verstand over een oplossing worden gepraat."

Bert Gabriëls over zijn ruzie met Zuhal Demir

Jurist en stand-upcomedian Bert kwam zichzelf tegen, en blikt terug op een vlammende discussie met Zuhal Demir. Hij ziet de ruzie als een treffende metafoor voor heel manier waarop onze samenleving omgaat met de vluchtelingenproblematiek: "We lossen het niet op, maar we maken er gewoon een beetje ruzie over."

Op bezoek bij Veroniek en Filip Dewinter

De dochter van Vlaams Belang-kopstuk Filip Dewinter was de jongste reiziger van de groep. Martin gaat langs bij haar en haar vader. 

Ish Ait Hamou krijgt doodsbedreigingen

Ish legt uit hoe hij omgaat met doodsbedreigingen, hoe hij zijn medereizigers ervoer en wat de reacties op sociale media voor hem betekenden.  

Het schoentje van Jean-Marie Dedecker

Jean-Marie griste een kinderschoentje mee vanop een strand. "Typisch voor Jean-Marie", luidt het. 

Margiet Hermans was helemaal zichzelf

Margriet zegt dat ze honderd procent zichzelf was, iets wat haar dochter Celien beaamt. Zij was echt ongerust over de reacties op sociale media na enkele krasse uitspraken van haar moeder. "Ze gaan hier ooit eens aan de deur staan", denkt ze soms.

Zuhal Demir is een beetje veranderd

Zuhal krijgt in haar omgeving te horen dat ze milder is geworden. Ze geeft toe dat ze sommige uitspraken toch beleefder had mogen formuleren, en dat je mensen eigenlijk nooit mag veralgemenen. "Ik betrap mezelf er ook op. En dat is zo fout. Dat mogen we niet doen."

14-04-2016 om 23:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De levenswijsheid van Willem, de bespringing van Sven, La Bamba en dromen over patatt'n in 'Mijn Pop-up'

De levenswijsheid van Willem, de bespringing van Sven, La Bamba en dromen over patatt'n in 'Mijn Pop-up'

http://oi67.tinypic.com/2hyz9g4.jpg

Het is terrasjesweer, ook in 'Mijn Pop-uprestaurant'. Niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk. Want zoals steeds na een eliminatie, kabbelt de aflevering erna gezapig verder. De overblijvers krijgen een stevige doorlichting van keuken en boekhouding, en er wordt opvallend veel gezongen. En vals bovendien.

In de vorige aflevering moesten Gillian en Caroline hun Bikke & Smooz in Antwerpen sluiten, iets wat leidde tot een feestje bij enkele andere duo's. Vooral Miette en Willem van de Antwerpse buren Jalapeño Loco hadden reden tot vieren, omdat zij door de eliminatie van de buren rechtstreeks geplaatst zijn voor de halve finale. Een kater heeft Willem na enkele uurtjes slaap echter niet: vrolijk schuifelt hij door zijn keuken, want hij beseft: "Als ge zelf goedgezind doet, worden alle anderen ook goedgezind. En soms zijt ge moe, en dan moet ge doen alsof ge niet moe zijt. En dan wordt ge opeens minder moe." Hij moet ook wel van Miette. "Als hij ene dag zaagt dat hij moe is, dan zeg ik dat het zijn eigen schuld is."

Inmiddels krijgen de pop-ups inspecteurs Bartel Dewulf en Pascal Premereur van Belgocatering over de vloer. Koelcellen worden uitgemest, labels gecheckt en overuren onder de loep genomen. Vooral dat laatste leidt tot hoge loonkosten, waardoor de meeste zaken nog altijd verlies maken. Zowel bij L'Oro Nero als Jalapeño Loco klopte iemand maar liefst 96 uren per week! "En dan is het vrij logisch dat die op het einde van week niet meer functioneert naar behoren", zegt Myrthe. 

Champagne en bedorven coquilles in Genk

Sven en Amanda van het Genkse Komati zijn de beste leerlingen van de klas. Ze hebben alle kosten onder controle en maken zelfs winst. Champagne!

Het feit dat de buren nog in de race zitten, zien ze als "een extra boost om nog alles te geven". Sven ziet ook een mogelijk gevaar voor Willem en Miette: "Als de buren afvallen dan zit je misschien in een comfortzone, en dan vergeet je misschien dat je in een wedstrijd zit."

Intussen krijgt Amanda opvallend veel aandacht van kok Angelo van de buren, terwijl Sven sms'jes ontvangt van ene Michelle, door Amanda afgedaan als 'Michelleke lellebelleke". En er wordt nog meer eens gehint op een mogelijke relatie tussen de twee kandidaten. "Kijk daar staat een stukske uniek in de keuken!", zegt een serveuse. Waarna Amanda met haar duim en wijsvinger een kleine afstand uitbeeldt en lachend het woord "stukske" herhaalt. Ouch.

Terwijl Amanda Sven bespringt, looft Bartel hun buurvrouw Myrthe voor de manier waarop ze de zaal van L'Oro Nero runt met haar personeel. Over de keuken is Pascal minder tevreden: het keukenteam vergeet producten te labelen en ook de werkuren lopen hoog op. Duur voedsel zoals coquilles staat te verkommeren en te bederven, maar Giordano belooft beterschap en test een nieuw menu. Misschien was dat niet het beste idee, want even later zien we een tafel die om half elf nog zit te wachten op het dessert. "We zijn om twintig na zeven binnenkomen", luidt het. Dat wordt "met een volle maag het bed in".

Leute vs. sérieux in Antwerpen

In Antwerpen is de sfeer in Jalapeño Loco opperbest. Iedereen zingt 'La Bamba', en behoorlijk vals bovendien. Ook de doorlichting brengt valse noten aan het licht. De hygiënevoorschriften moeten beter worden nageleefd: "Ik heb wel het gevoel dat hij weet waarmee hij bezig is", zegt Pascal over Willem. "Maar dat hij het au sérieux neemt, dat is iets anders." De populaire zaak maakt ook nog altijd verlies, met een personeelskost van 12.000 euro per week. "Als je dat in het echt doet, kun je het niet lang uithouden", zegt Bart. Miette reorganiseert daarom het keukenteam.

Beuzze en patatt'n in Kortrijk

In Kortrijk blijkt Mémé Gusta dan weer een groot probleem te hebben met patatt'n. Elke dag schilt het keukenteam zo'n 60 kilo aardappelen met de hand, wat veel werkuren oplevert. "Wij schillen patatjes in onze dromen", weet Nele. 

"Beuzze geven", klinkt het ondertussen bij buren Chloë en Magali, die trots zijn op hun team. De sfeer is dan ook opperbest, met personeel dat luidkeels 'Ik schreeuw het van de daken' van Toast staat te zingen. "We kunnen alleen maar ons best doen en een tandje bijsteken", weet de kelner. "Tot er geen tandjes meer overschieten."

De doorlichting levert de zusjes alleszins goeie punten op, waarna ze met het bezoek van hun mama nog een extra reden hebben om te vieren. En jawel: aan tafel wordt gezongen. Het zal dat terrasjesweer zijn.

14-04-2016 om 23:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klaar voor 'Hollywood in't Echt'?: Staf en Mathias gaan criminelen achterna en worden belaagd en bedreigd

Klaar voor 'Hollywood in't Echt'?: Staf en Mathias gaan criminelen achterna en worden belaagd en bedreigd

http://oi68.tinypic.com/34osf1s.jpg

Vanavond staat een uiterst spannende aflevering van 'Hollywood in 't Echt' op het programma. Broers Staf en Mathias Coppens worden zowaar belaagd en bedreigd door een premiejager, waarmee ze in eerste instantie nog samenwerkten. Door omstandigheden moeten ze op de vlucht slaan voor de man.

In 'Hollywood in't Echt' reizen Staf en Mathias Coppens doorheen de VS om op zoek te gaan naar het Amerika uit de films. Zeker de films die tijdens hun jeugd een grote indruk op hen hebben nagelaten. Want hoe zit het nu in het echt? Stemmen de dingen die ze tijdens hun kindertijd in de Hollywoodfilms zagen, overeen met de realiteit?

Vanavond dompelen de broers zich onder in de wereld van de premiejagers. Bestaan ze echt? En hoe gaan ze te werk? Om dat te achterhalen, maken ze een afspraak met één van de stoerste bounty hunters van Amerika. Een avontuur dat ze niet snel zullen vergeten...

Want wat een wonderlijke ervaring moest worden aan de zijde van een bounty hunter tijdens zijn criminelenjacht in de straten van Las Vegas, loopt helemaal fout.

Door een hoop misverstanden én de ontdekking dat de man een crimineel verleden heeft, jagen Staf en Mathias hem flink tegen zich in het harnas. Uit pure wanhoop vluchten de broers en hun crew naar Los Angeles. Maar de premiejager komt achter hen aan. Zijn doel? De Vlaamse jongens een lesje leren dat ze niet snel zullen vergeten.

Het wordt een aflevering vol spanning en suspens, slechterikken en criminelen, drugsdealers en wilde achtervolgingen. En of het leven van Staf en Mathias voor even écht in een bloedstollende actiefilm verandert.

13-04-2016 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Claudio Dell'Anno krijgt 6 maanden met uitstel en 3.600 euro boete

Claudio Dell'Anno krijgt 6 maanden met uitstel en 3.600 euro boete

http://oi68.tinypic.com/2dkkdgi.jpg

Claudio Dell'Anno (32), bekend van het VTM-programma Mijn Restaurant, is door de Brugse strafrechter veroordeeld tot zes maanden gevangenisstraf met uitstel en een effectieve geldboete van 3.600 euro. De kok moest zich verantwoorden voor inbreuken op de sociale wetgeving, maar liet verstek gaan voor zijn proces.

Van augustus 2014 tot eind april 2015 werkte Lowie D. als keukenhulp in het sterrenrestaurant Ciccio in Knokke-Heist. De Roeselarenaar werd echter maar op onregelmatige basis betaald door de eigenaar Claudio Dell'Anno. In totaal heeft de ex-werknemer nog steeds 2.220 euro achterstallig loon tegoed.

Door die wanbetaling haalde het arbeidsauditoraat ook een oud dossier van onder het stof. Bij een controle op 18 oktober 2014 werd immers vastgesteld dat in het restaurant een Nepalees zonder arbeidsvergunning aan de slag was. In beide dossiers kon Dell'Anno nooit verhoord worden. "Blijkbaar is de man met de noorderzon naar het buitenland vertrokken", zei de arbeidsauditeur op de vorige zitting.

Het was niet de eerste keer dat de sterrenchef zich voor de correctionele rechtbank moest verantwoorden voor inbreuken op de sociale wetgeving. Bovendien werd hij door de politierechtbank al meermaals veroordeeld voor rijden zonder rijbewijs.

13-04-2016 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.William en Kate geven olifantjes en neushoorns melk tijdens Indiase safari

William en Kate geven olifantjes en neushoorns melk tijdens Indiase safari

http://oi68.tinypic.com/2qx0yg6.jpg

Prins William en zijn echtgenote Kate zijn begonnen aan de vierde dag van hun bezoek aan India en Bhutan. Het paar vertrok vandaag in de vroege ochtend voor een safari. Ze gaven olifanten en neushoorns de papfles, en dat zorgde voor prachtige kiekjes.

13-04-2016 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weduwe André Hazes niet opgezet met zwangerschap van haar schoondochter: "Een nachtmerrie!"

Weduwe André Hazes niet opgezet met zwangerschap van haar schoondochter: "Een nachtmerrie!"

http://oi68.tinypic.com/9l8nrn.jpg

De langgekoesterde wens van André Hazes Junior (22) is in vervulling gegaan: de zanger en zijn 16 jaar oudere vriendin Monique verwachten hun eerste kindje. Een nachtmerrie voor Drés moeder Rachel (46), de weduwe van André Hazes. Zij vreest dat Monique enkel op faam en fortuin uit is... maar ziet nu lijdzaam toe hoe haar 38-jarige schoondochter een permanente rol krijgt in de clan-Hazes.

Kroniek van een aangekondigde zwangerschap: André Hazes Junior wordt in oktober voor het eerst vader, en dat op amper 22-jarige leeftijd. De zoon van Hollands bekendste volkszanger schreeuwt het blijde nieuws van de socialemediadaken. Gelukkige moeder in spe is Monique Noël, 16 jaar ouder dan Dré en de liefde van zijn leven.

Voor de fans van André Junior, die het ook aardig doet als zanger, komt het nieuws allerminst onverwacht. Op zijn nieuwe plaat bracht hij nog een nummer uit 'Weet dat je welkom bent', een ode aan de kleine spruit waarvoor het koppel al even aan het "oefenen" was.

Is minder gelukkig met het vruchtbare nieuws: Andrés moeder Rachel (46), de weduwe van André Hazes. Zij ziet haar grootste nachtmerrie nu werkelijkheid worden: Monique die een permanente rol krijgt in de clan-Hazes. Volgens insiders vertrouwt Rachel Monique voor geen haar. Zij vreest dat de vrouw enkel uit is op Drés faam en fortuin.

13-04-2016 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emotionele Josje deelt foto: K3 pakken ze me niet meer af

Emotionele Josje deelt foto: K3 pakken ze me niet meer af

http://oi68.tinypic.com/5khfo4.jpg

Voor Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke is het aftellen begonnen: over een paar weken nemen ze officieel afscheid als het populaire kinderpoptrio K3. Voor de Nederlandse Josje vliegt de tijd en daarom blikt ze alvast vooruit op het moment dat ze afzwaait. Bij een foto waarop de blonde zangeres zelf het stralende middelpunt is, legt ze woensdag uit hoe ze zich voelt.

Josje schrijft op haar instagramaccount dat ze vaak de vraag van de pers voorgeschoteld krijgt hoe ze haar afscheid zal beleven. "Eigenlijk vind ik het nog steeds een beetje moeilijk om te beantwoorden", tikt ze op. Maar: "Het had mijns inziens niet mooier kunnen zijn dat dit."

Het blonde voormalig K3'tje is dankbaar voor de menigte Vlaamse en Nederlandse fans die al afscheid heeft genomen. "Wat de toekomst brengt, weet niemand. Spannend! Al heb ik er het volste vertrouwen in dat er leuke dingen op ieders pad zullen komen. Natuurlijk zal ik het missen, maar de mooie K3 belevenis die ik heb mogen meemaken pakken ze me niet meer af!"

De laatste shows van Josje, Karen en Kristel zijn op 5 tot en met 8 mei in Antwerpen. Josje kijkt daar erg naar uit. "Let's have some fun!"

13-04-2016 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blind getrouwd: waarom haalt Geert de steeltjes van mandarijntjes in supermarkt?

Blind getrouwd: waarom haalt Geert de steeltjes van mandarijntjes in supermarkt?

http://oi65.tinypic.com/34hf0aq.jpg

In 'Blind Getrouwd' hebben de koppels een plek gevonden om te gaan samenwonen. JVanaf nu delen de koppels hun dagelijks leven tot het einde van het experiment. Gaan de koppels zich aan mekaar storen? Zullen ze peilen naar wat er achter de gewoontes van hun partner zit? Geert en Daisy ondervinden het al snel aan den lijve.

Geert heeft namelijk de gewoonte om in de supermarkt de steeltjes van mandarijntjes te halen. Zo wegen ze minder. Tot grote verbazing van Daisy. "Meen jij dat nu?"

"Hij verdient nochtans het dubbele van mij", vertelt Daisy. "Ik weet niet of hij gierig is. Gierig of spaarzaam. Hoewel de rode vruchten die hij mee heeft toch wel meer kosten dan zijn mandarijnensteeltjes."

Maar Geert heeft daar een perfecte uitleg voor. "Wij zijn altijd heel spaarzaam geweest. M'n ouders zijn heel spaarzaam. Voor mij is dat gewoon voor een stuk rationeel zijn. Als je naar twee winkels gaat en in de ene winkel kost een appel 1 euro en in de andere 70 cent, dan koop ik die appel van 70 cent. Ik ga op voorhand beide winkels aflopen om te zien waar het het goedkoopst is. Als je daar tijd voor hebt, is het idioot om het niet te doen."

12-04-2016 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verlegen loopt ze podium op. Dan vallen monden open wanneer ze songkeuze horen

Verlegen loopt ze podium op. Dan vallen monden open wanneer ze songkeuze horen

http://oi68.tinypic.com/35jjk7r.jpg

Ze is amper twaalf jaar oud en verlegen. Maar wat de twaalfjarige Beau Dermott presteert tijdens de audities van Britain's Got Talent hebben er haar nog niet veel voorgedaan. Kippenvel en tranen. De tiener laat bij iedereen de haren rechtstaan.

Wanneer het meisje aan de jury vertelt dat ze het aartsmoeilijke nummer 'Defying Gravity' uit de musical 'Wicked' gaat zingen, is iedereen eeder sceptisch. Dat schrikt Beau echter helemaal niet af. Vanaf de eerste noot blaast ze iedereen omver met haar waanzinnige stem. Het publiek luistert met ingehouden adem en trakeert haar op een staande ovatie.

De gouden buzzer die haar een rechtstreeks ticket oplevert voor de halve finales, kan dan ook niet uitblijven. Is de winnares van Britain's Got Talent al bekend?

12-04-2016 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Siska Schoeters is zwanger van tweede kindje

Siska Schoeters is zwanger van tweede kindje

http://oi67.tinypic.com/25spq50.jpg

In oktober breidt het gezin van Siska Schoeters zich uit. De radiopresentatrice heeft vandaag op Twitter aankondigd dat ze een tweede kindje verwacht. Samen met Tomas De Soete heeft ze al een zoontje van vier jaar.

Lucien wordt in oktober grote broer. Voor Tomas (40) betekent het goede nieuws zijn vierde kindje. Hij heeft samen met zijn ex-vrouw al twee kinderen: Leon en Martha. Suggesties voor een babynaam zijn trouwens welkom, broertje Lucien deed al het originele voorstel van Leonardo Skywalker.

Siska en Tomas maakten in 2008 hun relatie bekend. Op dat moment waren ze collega's bij Studio Brussel. De twee werden verliefd tijdens Music For Life in 2007, toen ze gedurende zes dagen in Het Glazen Huis in Leuven opgesloten zaten.

12-04-2016 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Q-dj Wim Oosterlinck wordt voor de tweede keer papa

Q-dj Wim Oosterlinck wordt voor de tweede keer papa

http://oi65.tinypic.com/kcjcjk.jpg

Radiopresentator Wim Oosterlinck wordt opnieuw papa. Dat heeft hij daarnet zelf aangekondigd in z'n programma op Qmusic. Ook op Twitter en Instagram kondigde hij het nieuws enthousiast aan.

"Nieuws: ik word opnieuw papa! Als alles goed gaat, krijgen Marie en ik ons tweede kindje in ROCKtober!" klinkt het bij de presentator. Met ROCKtober doelt Wim op het radioprogramma de Rock Top 100, dat hij elk jaar presenteert in oktober. Die maand doopt hij dan altijd om tot 'rocktober'.

Wim heeft al een dochtertje Roos met zijn vriendin Marie.

12-04-2016 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marvin: "Mijn familie wil niet meer tegen mij praten"

Marvin: "Mijn familie wil niet meer tegen mij praten"

http://oi67.tinypic.com/2w3dtg5.jpg

Als er één figuur is uit Temptation Island die we ons nog lang zullen herinneren, zal het wel Marvin zijn. Hij bedroog zijn vriendin Louise vanaf dag één, raakte in relletjes met verleidster Chiara terecht en blijft ook buiten het programma in de kijker staan. Al heeft hij er nu spijt van. "Mijn familie wil niet meer tegen mij praten", klinkt het in Dag Allemaal.

Als het op vrouwelijke aandacht aankomt, heeft Temptation alleen maar positieve gevolgen gehad voor Marvin. "Als ik zou willen, had ik constant een nieuwe scharrel", aldus de man in Dag Allemaal. "Eigenlijk is 't ziek. Ik bedrieg mijn vriendin in 'Temptation Island', en plots willen alle vrouwen met mij op de foto." Zelf heeft hij de vrouwen naar eigen zeggen even afgezworen. "Sinds het programma, en zeker sinds Chiara, heb ik een degout gekregen van avontuurtjes. Door haar heb ik nu ruzie met mijn familie."

De intussen beruchte restaurantruzie kwam hem duur te staan. "Echt, zo beschamend was dat... Maar dat was nog niet genoeg voor haar, als wraak besloot ze mijn 'vuile was' buiten te hangen. Dat ik constant stoned ben en cocaïne snuif. Daardoor was ik twee dagen niet welkom thuis, bij m'n moeder. En mijn oma en vader praten nog altijd niet tegen mij." Marvin ontkent Chiara's beschuldigingen. "Natuurlijk heb ik weleens dom gedaan tijdens het uitgaan. Iets smoren, een lijntje snuiven... Zoveel jonge mensen doen dat. Maar ik ben geen verslááfde, hé."

Het gedrag van Chiara haalde ook nare herinneringen naar boven. "Laat ons zeggen: ik heb als kind huishoudelijk geweld gezien, tot m'n ouders gescheiden zijn. Daarom ook dat al dat gedoe met Chiara mij doet walgen. Zij kan zo agressief zijn. En dat deed mij dan denken aan de vroegere situaties thuis, die ik liever niet herbeleef."

Daglimiet voor alcohol
Marvin benadrukt dat hij er enorm veel spijt van heeft dat hij Louise zo bedrogen heeft. "Hoe is 't mogelijk, hé, dat ik zo'n lief meisje zoiets heb aangedaan. 't Jammerlijke probleem is: dat dringt dan pas tot me door wanneer het veel te laat is. Tja... En 't is erg om te zeggen, maar toen ik na Jill met Chiara naar bed ging, daar herinnerde ik me de volgende dag níks meer van. Al die sterke drank... Na de eerste drie dagen hebben de programmamakers een daglimiet opgelegd qua alcohol: we hadden al 50 flessen sterke drank soldaat gemaakt op ons eiland."

De laatste 'dreamdate' is er volgens hem wel niets gebeurd tussen Chiara en hem. "Och, we hebben wat gefoefeld, oké? Meer niet." Of Chiara dan loog als ze zei dat ze intiem waren? "Allez kom, tien seconden heeft dat geduurd. Als 't al zo lang was. Ik had geen goesting, gewoonweg. Want ik was het allemaal kotsbeu. En dat gevoel werkt nog altijd door. Zoals ik al zei: vrouwen, ik heb er m'n buik van vol. En sterkedrank: ik word al misselijk als ik eraan dénk."

Marvin wil zich in de toekomst op andere zaken richten. "Ik heb mijn job in de haven van Zeebrugge opgegeven, dat wilde ik niet tot m'n zestigste doen. Ik wil al jaren iets met goede doelen doen. Nu ik wat bekendheid heb, moet me dat makkelijker lukken. Maar dan moet ik eerst mijn imago opschonen, dat weet ik wel. Want echt waar, ik ben geen slechte jongen."

12-04-2016 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De droom van Stromae: ontwerpen voor Rihanna en Beyoncé

De droom van Stromae: ontwerpen voor Rihanna en Beyoncé

http://oi64.tinypic.com/2lna61x.jpg

Stromae droomt graag groot. De Belgische zanger, die momenteel druk met zijn eigen kledinglijn Moseart is, zou ook wel willen ontwerpen voor andere artiesten. "Waarom niet voor Rihanna of Beyoncé? Ik zou het niet weten. Laten we dromen", zegt hij tegen Rolling Stone.

Hoewel Stromae zich momenteel volledig focust op het ontwerpen van kleding, ziet hij muzikale samenwerkingen met de groten der aarde ook wel zitten. Zo zou hij wel eens met Kanye West de studio in willen duiken. De rapper verscheen vorig jaar plots op het podium tijdens Stromaes optreden op het Amerikaanse muziekfestival Coachella.

"Ik ontmoette hem voor het eerst vlak na dat optreden, wat overigens echt een verrassing voor mij was", zegt Paul Van Haver, zoals Stromaes echte naam luidt. "Ik was erg blij om hem te zien. We hebben vijf minuten met elkaar gepraat en hij vroeg mij of we misschien samen konden werken in de toekomst."

11-04-2016 om 23:39 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom John Terra de échte koning is van het Vlaamse lied

Waarom John Terra de échte koning is van het Vlaamse lied

http://oi65.tinypic.com/34o9g6p.jpg

John Terra laat opnieuw van zich horen. De charmezanger brengt zijn eerste plaat in 18 jaar uit: een verzameling van de mooiste Neil Diamond-covers. "Ik wil ermee door Vlaanderen touren", zegt John, aan de vooravond van zijn 65e verjaardag. Wat weinig mensen weten: Terra schreef in zijn eentje ook de allergrootste Vlaamse klassiekers bijeen. "In de jaren 90 ben ik meer beginnen schrijven voor andere artiesten, omdat de jongere garde het stilletjesaan overnam in 'Tien Om Te Zien'", vertelt de zanger. Een bloemlezing van zijn grootste parels.

Hij speelde accordeon - Luc Steeno (1992)

"Nummer was eigenlijk niet voor hem"

Hoogste notering in de Vlaamse top 10: 1

"'Hij speelde accordeon' werd aanvankelijk ingezongen door Lisa Del Bo. Ik had meteen het gevoel dat dit een dikke hit kon worden, alleen: het liedje matchte niet met Lisa's stem. De single werd dus niet uitgebracht. Enkele weken later liet ik de manager van de toen nog onbekende Luc Steeno enkele demo's horen, en zette ik per ongeluk Lisa's versie van 'Hij speelde accordeon' op. 'Dat is het', zei Lucs manager, 'dat nummer moeten we hebben'. Toen het dé zomerhit werd dat jaar, moest ik me toch even in de arm knijpen. De hele dijk van Blankenberge die de tekst woord voor woord kon meezingen: het is één van mijn favoriete 'Tien Om Te Zien'-momenten ooit. Voor Lisa moet dat succes niet makkelijk geweest zijn, maar dat heb ik enkele jaren later goedgemaakt met 'Liefde is een kaartspel'. Ik mag haar nog steeds tot één van mijn beste vrienden rekenen."

Een optimist - Christoff (1998)

"Hij wil het niet meer zingen"

"Christoff was indertijd nog niet de schlagerkoning die hij nu is. Hij timmerde rustig aan zijn zangcarrière. Ik heb altijd een zwak gehad voor 'Een optimist': een luchtig, vrolijk nummer. Alleen: Christoff heeft er tegenwoordig een hekel aan en hij weigert het zelfs nog te zingen. Het herinnert hem te veel aan zijn platenfirma van toen, waarbij hij in onenigheid is weggegaan. Nu, omdat ik zelf zo dol ben op het nummer, heb ik aan Christoff de muziektape gevraagd. Ik zing het tegenwoordig gewoon zélf op mijn optredens. En het volk reageert altijd laaiend enthousiast."

11-04-2016 om 23:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is deze Nederlandse de nieuwe vlam van Leonardo DiCaprio?

Is deze Nederlandse de nieuwe vlam van Leonardo DiCaprio?

http://oi67.tinypic.com/whxxj7.jpg

Het gonst van de geruchten over Leonardo DiCaprio (41). Die zou namelijk aan het daten zijn met een Nederlands model, Chelsey Weimar (19).

Entertainmentsite Page Six heeft van ooggetuigen begrepen dat de twee restaurant Nobu Malibu verlieten. En Chelsey heeft op Instagram foto's gepost waar volgens insiders de binnenkant van één van de huizen van de Hollywoodster op te herkennen is.

"Been there, done that'', schreef ze drie weken geleden bij een kiekje waarop ze een sigaret rookt in de Hollywood Hills.

Chelsey won als 15-jarige in 2012 het modellenprogramma 'The Face', dat werd gepresenteerd door Sylvie Meis. Daarna werkte Weimar aan haar internationale carrière. Ze is onder meer het gezicht van de Pink-collectie van lingeriemerk Victoria's Secret.

Het model is vooralsnog niet bereikbaar voor commentaar.

11-04-2016 om 23:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echtgenote Tom Jones overleden

Echtgenote Tom Jones overleden

http://oi66.tinypic.com/122dkc8.jpg

Lady Melinda Rose Woodward, de vrouw van zanger Tom Jones, is gisteren in het bijzijn van haar man overleden in een ziekenhuis in Los Angeles. Linda (75), zoals ze werd genoemd, en Tom Jones waren 59 jaar getrouwd. Ondanks zijn ontrouw en veelbesproken affaires bleef ze de liefde van zijn leven.

"Omringd door haar man en haar geliefden, overleed Melinda vredig in het Cedars Sinai Hospital in Los Angeles. Sir Tom en zijn familie vragen om privacy op dit moeilijke moment", zo luidt het bericht dat Jones (75) de wereld instuurde.

Hoogzwanger bij huwelijk
Tom Jones en Melinda Rose leerden elkaar op hun twaalfde kennen en trouwden toen ze 17 waren. Zij was toen zwanger van hun zoon Mark, die een maand na het huwelijk werd geboren. Mark, nu 59, is de manager van zijn vader.

Ondanks tal van buitenechtelijke relaties met beroemde vrouwen en groupies, bleef de charismatische zanger van onder meer 'What's New Pussycat?' en 'Green, Green Grass Of Home' zijn vrouw toegewijd. Hij omschreef Linda steevast als "de liefde van mijn leven". Hij verklaarde dat hij niet meer zou kunnen optreden mocht zijn vrouw komen te overlijden. "Ze is het belangrijkste in mijn leven. Een ongelooflijke vrouw. Linda is de liefde van mijn leven, nog altijd".

Jones zei dat hij en zijn vrouw een overeenkomst hadden sinds het eind van de jaren 60, toen zijn vrouw besloot niet langer mee te gaan met hem op tournee. "Ze stelt geen vragen", zei Jones.

Mary Wilson en Miss World
Mary Wilson van The Supremes had het in haar autobiografie 'Dreamgirl: My Life As a Supreme' uitgebreid over haar langdurige affaire met Jones. Hij had in 1976 ook een buitenechtelijke relatie met Marjorie Wallace, die in 1973 Miss World werd. Toen die affaire in de kranten kwam, incasseerde Jones een opdonder van zijn vrouw. "Ik stond daar maar en liet het gebeuren. Ze sloeg me en schreeuwde". Wallace verloor haar titel toen ze zoenend met Jones gefotografeerd was op een strand op Barbados.

Passioneel
Toen de zanger op zijn 24ste met 'It's Not Unusual' zijn eerste hit scoorde, wisten zijn fans niet dat hij getrouwd was en een zoon van 7 had. Toen dat uitlekte, gaf zijn vrouw een eenmalig interview waarin ze verklaarde dat de aanbidding van zijn fans haar ongemakkelijk maakte, maar dat ze passioneel van haar man hield. In zijn vorig jaar verschenen autobiografie 'Over The Top and Back', onthulde Tom Jones dat ze meer kinderen wilden maar dat zijn vrouw onvruchtbaar werd na een miskraam.

Zijn hele loopbaan lang bleef zijn vrouw op de achtergrond. Ze bezocht zijn concerten niet en verkoos thuis te blijven in Los Angeles terwijl hij de wereld rondreisde en later jurylid werd van 'The Voice' in Groot-Brittannië. Melinda was er ook niet bij toen de ongekroonde 'koning van Wales' in 2006 geridderd werd in Buckingham Palace.

11-04-2016 om 23:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!