Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

10-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat andere festivals van Sziget kunnen leren

Wat andere festivals van Sziget kunnen leren

http://img109.imageshack.us/img109/6256/festivalsvansziget.jpg


Boedapest is niet naast de deur, maar toch zijn er redenen te over om 's zomers eens richting Sziget te trekken. Vijf zaken die ze hier beter doen dan de meeste andere festivals.

Onorthodox is het wel: je absolute topnaam programmeren voor het festival goed en wel van start gaat. Gisteren speelde Prince op dag nul voor een helemaal volgelopen hoofdplein, vandaag begint het hier eigenlijk pas echt met onder meer Interpol, Pulp, Motörhead en The Bloody Beetroots Death Crew 77. Het 'out of the box'-denken van de organisatie zorgt voor de relaxte, wat anarchistische ambiance. Deze factoren dragen daartoe bij:

1. Doe het in de stad
Sziget betekent eiland, maar een korte wandeling en enkele haltes op een boemeltreintje brengen je zo in Boedapest, een trotse en statige hoofdstad. Met de Citypass, overal op het eiland te koop, voeg je voor 8 euro voor 2 dagen of 25 euro voor het hele festival een lintje aan je verzameling polsbandjes toe. Je kan er gratis mee het openbaar vervoer op, en  musea en de befaamde thermen, waar warm heilzaam water je zo van je kater verlost, laten je ook gratis of met korting binnen.  Op het eiland valt er ook vanalles te beleven, van pottenbakken tot pokeren, maar een prachtige historische stad naast je tent zorgt er voor dat je niet aan festivalclaustrofobie gaat lijden.

2. Denk digitaal
Een internetcafé, laadposten voor mobieltjes, wifi en computergames op megaschermen: hippiesfeer of niet, we zijn hier echt wel in de 21ste eeuw. Ook het betaalsysteem is een technologische krachttoer. Met de Festivalcard, die je op het terrein koopt, kan je alles betalen, van drank over eten tot merchandise. Even voor de kaartlezer houden aan toog of stand, en klaar. Voor het betere James Bond-gevoel kan je zelfs een horloge kopen (29 euro) dat je oplaadt om mee te betalen. Enig nadeel: geld uitgeven wordt zo wel heel erg makkelijk.

3. Hou het proper
Op veel festivals is douchen een beproeving. Aanschuiven en afdokken om in een donker hokje onder een ijskoude kraan te staan: geen wonder dat veel festivalgangers de persoonlijke hygiëne een paar dagen op waakvlam zetten. Hier niet zo: op Sziget zijn er veel gratis douches, in ruime tenten, doorlopend open en (met een beetje geluk) warm water.

4. Maak het divers
Een breed programma met veel verschillende stijlen zorgt voor een divers publiek. Naar Sziget kom je niet voor één bepaalde band, wel om je op weg van het ene podium naar het andere te laten verrassen door vliegende togen, dj-sets en karaoke. Die diversiteit vind je ook in de snacktenten terug: geen uniforme pizzastands links en rechts van het podium, wel een authentiek aandoend straatje waar lokale specialiteiten uitnodigen om eens iets nieuws te proeven.

5. Maak je niet druk
Een gezonde mix tussen controle en laten doen garandeert een vrije sfeer. Zo wordt bagage van kampeerders bij de ingang zeer strikt gecontroleerd op onder meer alcohol en glas, maar eens op het terrein mag je min of meer doen wat je wil. Tentjes staan kriskras opgesteld tussen de podia en sommige biertenten blijven 24/7 open. Dat gevoel van vrijheid haalt alleszins het beste in de mensen naar boven. Zelden zoveel volk zo vriendelijk weten wezen (br.hln)


10-08-2011 om 19:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adem en Rundskop maken grootste kans op Vlaamse Filmprijzen

 'Adem' en 'Rundskop' maken grootste kans op Vlaamse Filmprijzen

Klik op de ' trailer adem ' te bekijken



'Adem', een film van Hans Van Nuffel.


"Rundskop" van Michaël R. Roskam en "Adem" van Hans Van Nuffel hebben beide acht nominaties in de wacht gesleept voor de Vlaamse Filmprijzen, die op 10 september uitgereikt worden op het Filmfestival Oostende. Dat is vandaag bekendgemaakt.

'Rundskop', het verhaal van een Limburgse vetmester (Matthias Schoenaerts) die door een malafide veearts gevraagd wordt een deal te sluiten met een beruchte West-Vlaamse vleesboer, is onder meer genomineerd in de categorieën beste film, regie en ook twee keer (Sam Louwyck en Jeroen Perceval) voor beste mannelijke bijrol.

'Adem' vertelt dan weer het verhaal van mucopatiënten Tom (Stef Aerts) en Xavier (Wouter Hendrickx). Beiden raken bevriend in het ziekenhuis, waar ze in afwachting zijn van een longtransplantatie. De film heeft in binnen- en buitenland al meer dan 15 prijzen en vermeldingen op zijn palmares staan. De film is onder andere genomineerd in de categorie beste film, regie en muziek (Spinvis en Geike Arnaert)

Samen met 'Rundskop' en 'Adem' is ook 'Frits en Freddy' van Guy Goossens genomineerd voor de prijs van beste film.
De jury, onder leiding van Peter Van den Begin, nomineerde ook 'Beyond The Steppes' van Vanja d'Alcantara vier keer, onder meer voor beste regie.

De jury kent de prijzen toe maar de beste film wordt door het publiek gekozen. De laureaten krijgen een kunstwerk van Oostendenaar Yves Velter.

Vorig jaar werden de Vlaamse Filmprijzen voor de eerste keer uitgereikt. Grote winnaar toen was 'De helaasheid der dingen' van Felix van Groeningen, die vijf awards in de wacht sleepte.


10-08-2011 om 19:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blake Fielder-Civil wil boek over Amy Winehouse schrijven

Blake Fielder-Civil wil boek over Amy Winehouse  schrijven

http://img190.imageshack.us/img190/6716/blakefieldercivil.jpg


Het is heel verdacht het idee dat Blake Fielder-Civil een boek zou schrijven over Amy Winehouse. Vooreerst lijkt het er sterk op dat de ex van de zangeres, die niet voorkomt in haar testament, alsnog een aardige stuiver aan haar wil verdienen. Daarnaast kan men zich terecht afvragen wat de vermaarde junkie, die momenteel in de cel zit wegens inbraken, nog herinnert van zijn woelige tijd met Amy.

Opzet is alvast dat Fielder-Civil uit de doeken doet hoe zijn leven met Winehouse eruitzag en wat voor vrouw ze naast het podium was. Om zijn geheugen wat op te frissen, wil hij de homevideo's die hij van haar maakte opnieuw bekijken.

"Het plan een boek over Amy te schrijven, had Blake al van zodra ze beroemd werd. Toen ze samen waren, filmde hij haar vaak. Er zijn uren opnames die nog nooit vertoond zijn".

Aangenomen wordt dat Fielder-Civil pas aan zijn boek zal beginnen nadat hij een voorschot heeft gekregen van een uitgever.

Amy en Blake trouwden in mei 2007 in Miami, hun destructief huwelijk eindigde in juli 2009 toen Blake vanuit de cel de scheiding aanvroeg. Hij zat toen in de gevangenis wegens afpersing.



10-08-2011 om 18:36 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cheryl Cole trekt weer in bij Ashley

Cheryl Cole trekt weer in bij Ashley


http://img26.imageshack.us/img26/6209/ashleycherylcolehuwelij.jpg
Ashley en Cheryl op hun trouwdag in 2006


Hoewel haar familie en vrienden het met man en macht uit haar knappe hoofdje hebben proberen praten, trekt Cheryl Cole opnieuw in bij Ashley, de man die haar aan de lopende band horens zette. Ashley en Cheryl trouwden in 2006 maar gingen vorig jaar uit elkaar nadat aan het licht kwam dat hij haar met verscheidene vrouwen had bedrogen.

Cheryl heeft hun huwelijksgeloften in haar mooiste handschrift uitgeschreven, ingekaderd en opgehangen in hun huis in het Zuid-Engelse Surrey. Het is eens iets anders dan de 'Hier vloekt men niet, God ziet u'-kadertjes, maar de idee is dezelfde: er Ashley op wijzen wat hij moet doen (en vooral laten) om een goede echtgenoot te zijn.

Vorige maand hing er al een verzoening in de lucht. Sinds Cheryl werd wandelen gestuurd als jurylid van 'American Idol', bestookte Ashley haar met mooie beloftes. De 28-jarige zangeres stond op het punt te zwichten toen aan het licht kwam dat de Chelsea-speler de lakens had gedeeld met een stewardess. Maar ook dat lijkt Cheryl met de mantel der liefde te willen bedekken.

"Cheryl heeft het hart op haar tong en wil dat Ashley zich herinnert hoe gelukkig ze vroeger samen waren. Ze raakt maar niet los van Ashley. Onlangs nog zei ze dat ze nooit ofte nimmer haar 'Mrs. Cole'-tatoeage zou verwijderen of verstoppen voor haar fans of fotografen", aldus een vriendin.

"Ze wil niets liever dan Ashley opnieuw vertrouwen. De handgeschreven huwelijksgeloften zijn volgens Cheryl de perfecte manier om er hem op te wijzen wat hij jaren geleden beloofde maar niet heeft nageleefd".

Inmiddels heeft Cheryl al haar spullen terug in hun huis geïnstalleerd en plant ze eind deze week daar in te trekken. "De security hebben ze opgedreven, ze willen nu vooral privacy en geen gedonder", aldus nog de vriendin. (br.hln)


10-08-2011 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opslagplaats platenlabel dEUS gaat in vlammen op in Londen

Opslagplaats platenlabel dEUS gaat in vlammen op in Londen


http://img847.imageshack.us/img847/5200/deusd.jpg

Bij de rellen in Londen is in de nacht van maandag op dinsdag een grote opslagplaats van platenlabel PIAS in de vlammen opgegaan. Het van oorsprong Belgische label verzorgt in het buitenland de distributie van onder meer dEUS en Goose.

PIAS, voluit Play It Again Sam, werd in 1983 opgericht in Brussel, maar heeft intussen ook kantoren in Nederland, Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en de Verenigde Staten. Het verzorgt de verdeling van zo'n 150 kleinere labels, waaronder het Belgische Bang!.
 
Bij de rellen van afgelopen nacht in Londen werd een grote opslagplaats van cd's volledig vernield. De precieze omvang van de schade is voorlopig onbekend, maar vast staat dat een enorme partij muziek in de as werd gelegd. De kantoren bleven wel gevrijwaard.
 
PIAS België wil voorlopig niet reageren op de brand en beperkt zich tot het officiële Britse statement, waarin de brand wordt bevestigd. Op Twitter wordt intussen opgeroepen PIAS te steunen door de komende dagen massaal mp3's aan te kopen die door het label worden verdeeld. (br.hln)




10-08-2011 om 10:00 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
09-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jacksons moeder nodigt grote sterren uit voor tribute

Michael Jacksons moeder nodigt grote sterren uit voor tribute


http://img855.imageshack.us/img855/887/katherinejackson.jpg


De grootste namen in de muziek kregen de voorbije dagen een invitatie van Michael Jacksons moeder Katherine om mee te werken aan een huldeconcert in oktober.

Jay-Z, Kanye West, Cee Lo Green, Chris Brown, Justin Bieber, Christina Aguilera, Usher en Bruno Mars kregen allemaal een uitnodiging met de vraag één of twee van hun favoriete MJ-songs te zingen in Cardiff, op 8 oktober. Katherine voegt er aan toe dat elke artiest die meedoet zal kunnen rekenen op eersteklas vliegtickets en verblijf. Wegens andere verplichtingen hebben Chris Brown, Justin Bieber en Bruno Mars al laten weten dat ze niet zullen meedoen. Cee Lo Green zou al getekend hebben, Christina Aguilera en Kanye West staan volgens TMZ.com op het punt dat te doen. Van zodra alle deelnemende artiesten bekend zijn, gaan de tickets in voorverkoop.


09-08-2011 om 20:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Relschoppers slaan ook restaurant Jamie Oliver kort en klein

Relschoppers slaan ook restaurant Jamie Oliver kort en klein


http://img819.imageshack.us/img819/3266/jamieoliver.jpg


Ook beroemdheden ontsnappen niet aan de rellen die Engeland dezer dagen in de ban houden. Zo werd 'Jamie's Italian, de zaak van sterrenchef Jamie Oliver, in Birmingham totaal vernield door relschoppers. Ook andere restaurants in de buurt werden het slachtoffer van vandalisme.

"Jammer genoeg werd mijn restaurant in Birmingham kort en klein geslagen", tweette 'The Naked Chef'. "Alle ramen zijn weg, heel de omgeving is afgesloten. Ik kan niet openen, gelukkig zijn al het personeel en de klanten veilig."

Volgens de boze kok moeten de relschoppers bestreden worden met "waterkanonnen, rubberen kogels en een flink pak slaag". Hij dankte wel de politie en de hulpdiensten voor hun inzet.

Als gevolg van de straatoorlog werd ook de oefenmatch van Engeland tegen Nederland afgelast. "Goed besluit", twitterde Rio Ferdinand. "Wie wil er een voetbalwedstrijd zien als ons land zo in beroering is? De beelden zijn schokkend. Waartoe dient dit? Huizen van onschuldige mensen gaan in vlammen op, waarom?"

Volgens de verdediger van Manchester United moet het leger ingrijpen. "Deze jongeren blijken geen respect of angst te hebben voor de politie. Misschien dat het leger dat nog wel kan afdwingen?"

Ook Tottenham-speler Rafael van der Vaart liet intussen zijn stem horen. "Ze trekken door de hele stad heen. Ik heb begrepen dat het bij het stadion onrustig is, dus daar blijf ik even weg. Ik ben echt geschrokken van de beelden. Het is ongelooflijk. Mijn gevoel zegt dat ook de match dit weekend tegen Everton niet zal doorgaan."

09-08-2011 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele: Na paar uren drinken kan ik songs schrijven

Adele: "Na paar uren drinken kan ik songs schrijven"

Klik op de foto om ' Someone Like You ' te beluisteren






Het geheim van Adele's hitnummers? Een stevig glas. De zangeres onthult dat ze de beste songs op haar succesalbum '21' schreef nadat ze een paar uren aan de drank had gezeten.

"Vroeger moest ik mezelf thuis opsluiten, mezelf dronken voeren en in mijn dagboek schrijven. Dat was de eerste keer dat ik zaken onder ogen kon zien. Een dronken tong is eerlijk, meen ik. De volgende ochtend had ik dan een vreselijke kater en las ik wat ik had geschreven. Zo kwam ik erachter wat ik van mezelf vond. Toen ik 18 of 19 was, had ik nergens spijt van. Ik was een tiener en dacht dat ik alles wist en ik niets meer kon leren. Maar gaandeweg leerde ik mijn gebreken en teleurstellingen kennen".


09-08-2011 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mila Kunis: Fantastisch sekssymbool te zijn

Mila Kunis: "Fantastisch sekssymbool te zijn"

http://img217.imageshack.us/img217/3685/milakunise.jpg


Met haar rollen in 'Black Swan' en 'Forgetting Sarah Marshall' is Mila Kunis (27) wereldwijd bekend geworden en de massale bewondering van mannen laat ze zich maar wat graag welgevallen.

"Het is waanzinnig. Mijn vrienden lachen met die hysterie, maar ik ben nog nooit zo gelukkig geweest. Als mannen me aantrekkelijk vinden en me tot sekssymbool uitroepen, kan ik daar toch alleen maar blij mee zijn?", aldus Kunis.

Toch zijn er ook nadelen aan de roem, ondervindt ze. De valse geruchten over haar liefdesleven, bijvoorbeeld. "Gezien ik vrijgezel ben, is het moeilijk met een man in één kamer te vertoeven zonder dat de volgende dag gesteld wordt dat ik met die man ga. Dat was zes maanden lang na 'Black Swan' het geval, en dat is knap vervelend".

Dat ze iets zou hebben met Justin Timberlake, haar tegenspeler in 'Friends with Benefits', spreekt ze met klem tegen. "Justin is ongelooflijk grappig, we hebben wat afgelachen op de set. Maar dat we zouden daten, is volslagen uit de lucht gegrepen. In de komedie spelen Mila en Justin de vrienden Jamie en Dylan die beslissen hun platonische relatie te veranderen in een seksuele, zonder verplichtingen.


09-08-2011 om 10:27 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
08-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson en Ryan Reynolds weer samen?

Scarlett Johansson en Ryan Reynolds weer samen?


http://img703.imageshack.us/img703/6940/scarlettjohanssonenryan.jpg



Het heeft er alle schijn van dat Scarlett Johansson en haar ex Ryan Reynolds het weer samen willen gaan proberen. De twee zijn gespot tijdens een intiem diner.

Scarlett en Ryan zijn vijf weken gescheiden en nu gaan er geruchten dat ze spijt hebben van die beslissing.

Vorige maand werd het stel gezien tijdens een intiem etentje en sindsdien zouden ze weer contact met elkaar hebben. "Na het diner sms'en en bellen ze elkaar over en weer", Zo laat een bron weten aan Star Magazine.

Ryan en Scarlett gingen vorig jaar december uit elkaar, ze waren toen twee jaar getrouwd.


08-08-2011 om 15:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheen viert zijn begrafenis in Two and a Half Men

Charlie Sheen viert zijn begrafenis in 'Two and a Half Men'


http://img594.imageshack.us/img594/7559/charliesheen.jpg


Charlie Sheen geeft een feestje om samen met vrienden en vriendinnen naar zijn begrafenis in de tv-serie 'Two and a Half Men' te kijken. Sheen is naar eigen zeggen niet langer boos dat de reeks doorgaat zonder zijn personage Charlie Harper en kijkt er naar uit de eerste aflevering van het negende seizoen te zien, die zich afspeelt op zijn begrafenis. Sheen werd uit de serie gezet nadat hij het aan de stok kreeg met maker Chuck Lorre, naar aanleiding van Sheens perikelen met drugs en pornosterren.

"Ik ga kijken naar mijn valse begrafenis, bijgewoond door mijn valse ex-lieven, in mijn zeer echte eigen filmzaal, met mijn zeer echte vriendinnen", verklaarde hij aan TMZ.com.

Sheen was de meestbetaalde tv-ster van de VS toen hij in 'Two and a Half Men' speelde. Hij werd vervangen door Ashton Kutcher, die een internetmiljardair speelt die Charlie Harpers huis koopt na diens overlijden.

08-08-2011 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Rundskop' wint 'New Flesh Award' op festival Montréal

'Rundskop' wint 'New Flesh Award' op festival Montréal


http://img849.imageshack.us/img849/5349/rundskop.jpg


De Vlaamse film 'Rundskop' heeft de New Flesh Award for Best First Feature Film in de wacht gesleept op de 15de editie van het Fantasia International Film Festival in Montréal. Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds.
 
Het Fantasia Film Festival ontstond in 1996 en groeide de voorbije jaren uit tot een populair en uniek festival in Noord-Amerika. Meer gegevens over de prijs zijn op dit ogenblik niet bekend, luidt het.
 
Vorig weekend won de film nog de hoofdprijs op het Kroatische Motovun Film Festival. Na zes maanden en bijna 500.000 bezoekers loopt 'Rundskop' nog steeds in enkele zalen in België.


08-08-2011 om 10:39 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
07-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Francesco Quinn overleden

Francesco Quinn overleden


http://img27.imageshack.us/img27/3420/francescoquinn.jpg


Francesco Quinn, zoon van filmlegende Anthony Quinn en zelf een succesvol acteur, is vrijdag op zijn 48ste overleden. Dat meldt TMZ.com. Volgens een buur was Quinn samen met zijn zoon aan het joggen in de buurt van zijn huis in Malibu toen hij instortte.

Quinn speelde in de film 'Platoon', en in series als 'The Young and the Restless', 'The Shield' en '24'.

07-08-2011 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss ruilt wilde feestjes in voor bingo sinds huwelijk

Kate Moss ruilt wilde feestjes in voor bingo sinds huwelijk


http://img832.imageshack.us/img832/3599/huwelijkkatemoss.jpg
Het gelukkige echtpaar Hince-Moss op hun huwelijksdag.


Topmodel Kate Moss is niet meer het feestbeest van vroeger, sinds haar huwelijk met rockster Jamie Hince ruilde ze haar wilde levensstijl in voor bingo en kinderspelletjes, dat meldt haar beste vriendin Sadie Frost.

Het supermodel maakte vooral naam met haar aanweizigheid op tal van wilde feestjes in de Londense partyscene, ze werd zelfs ooit betrapt door een paparazzi toen ze cocaïne snoof. Die wilde levensstijl zou ze volgens Sadie Frost achter zich hebben gelaten. Sinds ze op 11 juli met Jamie Hince trouwde, leidt ze een meer rustig leven.

"Kate en Jamie amuseren zich, ze doen volwassen dingen met hun kinderen, spelen spelletjes. Op zaterdag maken ze lunch en ontspant het hele gezin in de tuin. 's Avonds komt de sfeer er pas goed in met bingo. Kate is de meter van mijn dochter Iris, haar dochter Lila is mijn metekind, Moss is een groot voorbeeld voor mij", aldus Sadie.


07-08-2011 om 19:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Potter-ster Emma Watson is van straat

'Harry Potter'-ster Emma Watson is van straat


http://img695.imageshack.us/img695/1838/emmawatsonty.jpg
Acteertalent Emma Watson (21).


Actrice Emma Watson (21) heeft een lief. Johnny Simmons (24), waarmee ze het drama 'The Perks Of Being A Wallflower' opnam, is de gelukkige. De twee werden al kussend en knuffelend gespot in Los Angeles. Dat schrijft de Britse krant Daily Mail.


De beroemde 'Harry Potter'-ster trok eerder al op met Simmons, maar beiden ontkenden een relatie. Dat de twee zich nu toch aan de liefde overgaven, bewijzen foto's van een uitstap in Santa Monica.

De tortelduifjes hebben het goed te pakken en menen het serieus, aldus een bron uit de omgeving van Watson. "Toen Emma Johnny leerde kennen, was ze meteen smoorverliefd. De twee brachten samen al veel tijd door."

Emma en Johnny leerden elkaar kennen in mei tijdens opnames voor de film 'The Perks Of Being A Wallflower', die volgend jaar te zien is in de bioscoop. De film gaat over drugs, seks en zelfmoord en is gebaseerd op een controversiële roman, die zeker niet te vergelijken valt met 'Harry Potter', waarmee Emma stinkend rijk werd.

Eerdere vriendjes van de actrice waren muzikant en model George Craig. Watson had ook iets met geldschieter Jay Barrymore.



07-08-2011 om 19:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mannelijke Lady Gaga op cover nieuwe single

Mannelijke Lady Gaga op cover nieuwe single


http://img163.imageshack.us/img163/9738/mannelijkeladygaga.jpg


Lady GaGa heeft vannacht de cover van haar nieuwe single, 'You and I', onthuld. De zangeres gaf de primeur aan haar volgers op Twitter met de woorden: "You will never find what you are looking for in love, if you don't love yourself". Dat wil zoveel zeggen als: Je zal nooit vinden waarnaar je op zoekt bent in de liefde, zolang je niet van jezelf houdt. Op de hoes is een foto van GaGa te zien als de rokende rocker Joe Calderone. Ze heeft een kapsel in de stijl van Prince, draagt mannenkleding en trekt flink aan een sigaret.

Het is niet de eerste keer dat GaGa haar mannelijke alter-ego Calderone opvoert. In juni 2010 poseerde ze als Calderone in een fotoshoot in Londen. Die foto's verschenen in het magazine Vogue Hommes Japan. 'You and I' komt uit haar tweede studioalbum 'Born This Way' en zal verschijnen op 23 augustus. (br.hln)

07-08-2011 om 16:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Desperate Housewives stopt ermee

"Desperate Housewives stopt ermee"


http://img199.imageshack.us/img199/9633/desperatehousewivesw.jpg


Eind september komt in de VS het achtste seizoen van Desperate Housewives uit, maar volgens ingewijden zou dat meteen ook het laatste seizoen zijn. Entertainment Weekly zegt te weten dat de allerlaatste aflevering van de populaire serie in mei 2012 zal worden uitgezonden.

De tv-makers hebben de geruchten nog niet bevestigd, maar zouden het einde van de serie nog dit weekend officieel bekendmaken. Volgens EW zouden ze dat deze zondag op de perstournee van de Television Critics Association doen.

"De producers hebben de hoofdrolspelers al laten weten dat het einde in zicht is. We vernamen dat Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross en Eva Longoria bijzonder onder de indruk zijn van het nieuws. Niemand zag het nieuws aankomen omdat Marc Cherry (de maker van Desperate Housewives) graag wilde bijtekenen voor een negende seizoen in 2013", meldt TV Line.

Het eerste aflevering van het achtste seizoen komt op 25 september op de Amerikaanse buis.


07-08-2011 om 10:41 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
06-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glee-producer met de dood bedreigd

'Glee'-producer met de dood bedreigd


http://img12.imageshack.us/img12/6920/ryanmurphy.jpg


'Glee'-producer Ryan Murphy heeft zich de woede van heel wat homohaters en racisten op de hals gehaald. Doordat de homoseksuele tv-maker onderwerpen zoals homoseksuele relaties aankaart en minderheidsgroepen in de kijker zet, willen misnoegde tv-kijkers hem nu een kopje kleiner maken.

"Ze hebben me al meerdere keren met de dood bedreigd, ja. Van zodra je de aandacht vestigt op homoseksualiteit of minderheidsgroepen en wanneer je zegt dat iedereen gelijk is, schop je altijd wel iemand tegen de schenen. Er zijn mensen die zo boos zijn dat ze je zelfs met de dood bedreigen. En ja, zulke mensen zijn ook al achter mij aan gegaan. Ik vind het nochtans een geweldige serie voor jonge kinderen. En de waarden die in de show zitten verwerkt zijn super", vertelt Murphy aan Deadline.

Toch laat de producer zich niet uit het lood slaan. "Het is een prachtig geschenk wanneer ik naar een van de Glee-concerten ga, in het publiek kijk en zie dat er 20 mensen in een rolstoel aanwezig zijn. Die rolstoelers zijn met hun ouders door drie verschillende staten gereden om het optreden bij te wonen, en dat omdat ze iemand in de show hebben zien die op hen lijkt en die cool is. Een geweldig gevolg van de show waar we heel veel belang aan hechten."


06-08-2011 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson staat te popelen om mama te worden

Emma Watson staat te popelen om mama te worden


http://img695.imageshack.us/img695/1838/emmawatsonty.jpg

Emma Watson, die momenteel gelinkt wordt aan 'The Perks of Being a Wallflower'-tegenspeler Johnny Simmon, kan niet wachten om aan kinderen te beginnen. Dat vertelde de 21-jarige actrice onlangs aan het magazine Company.

"Ik hecht veel waarde aan familie en ik hoop dat ik in de toekomst zelf een gezin kan stichten. Ik kan niet wachten om mama te worden en om mijn eigen familie te hebben."

De Britse ster voelt zich naar eigen zeggen aangetrokken tot zelfzekere types, maar is op haar hoede voor mannen die alleen maar met haar willen daten omdat ze beroemd is.

"Ik herken zulke mensen al vanop een kilometer afstand. Het is gemakkelijk om te zien hoe iemand is, je kan het gewoon van ze aflezen. Toen ik naar de universiteit ging duurde het een jaar vooraleer ik vertrouwen kreeg in mijn medestudenten. Maar soms moet je gewoon het risico nemen om iemand te vertrouwen, anders heb je gewoonweg geen leven en dat is best zielig."

Wat ze verder in een man zoekt? "Ik ben op zoek naar een lieve, welgemanierde, intelligente en zelfzekere man die me aan het lachen brengt. Om eerlijk te zijn heb ik niet echt een type. Leg foto's van al mijn ex-vriendjes naast elkaar en je zal zien dat ze allemaal totaal verschillend zijn. Je zal me misschien niet geloven maar ik hou meer rekening met iemand zijn persoonlijkheid dan met zijn uiterlijk."


06-08-2011 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grease-ster Annette Charles op 63-jarige leeftijd overleden

Grease-ster Annette Charles op 63-jarige leeftijd overleden

http://img52.imageshack.us/img52/8956/annettecharles.jpg


In een ziekenhuis in Los Angeles is op 63-jarige leeftijd Grease-ster Annette Charles overleden, zo hebben Amerikaanse media bericht. In de legendarische musical uit 1978 speelde zij de rol van Cha-Cha DiGregorio.

Volgens haar moeder Mary Cordona overleed de actrice en danseres, die later professor werd aan een Californische universiteit, woensdag. Zij vertoefde al een maand in het ziekenhuis en leed naar verluidt aan kanker.
 
In de filmmusical Grease beschrijft Cha-Cha zichzelf als de "beste danseres in St. Bernadette's maar met de slechtste reputatie". Zij probeerde met haar acrobatische dansen John Travolta los te weken van zijn nieuwe vlam Sandy (Olivia Newton John). Legendarisch is een turbulente dansscène met Charles en Travolta.
 
Annette Charles speelde in de jaren zeventig ook in talrijke bekende Amerikaanse series.


05-08-2011 om 19:17 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!