Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

07-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss ruilt wilde feestjes in voor bingo sinds huwelijk

Kate Moss ruilt wilde feestjes in voor bingo sinds huwelijk


http://img832.imageshack.us/img832/3599/huwelijkkatemoss.jpg
Het gelukkige echtpaar Hince-Moss op hun huwelijksdag.


Topmodel Kate Moss is niet meer het feestbeest van vroeger, sinds haar huwelijk met rockster Jamie Hince ruilde ze haar wilde levensstijl in voor bingo en kinderspelletjes, dat meldt haar beste vriendin Sadie Frost.

Het supermodel maakte vooral naam met haar aanweizigheid op tal van wilde feestjes in de Londense partyscene, ze werd zelfs ooit betrapt door een paparazzi toen ze cocaïne snoof. Die wilde levensstijl zou ze volgens Sadie Frost achter zich hebben gelaten. Sinds ze op 11 juli met Jamie Hince trouwde, leidt ze een meer rustig leven.

"Kate en Jamie amuseren zich, ze doen volwassen dingen met hun kinderen, spelen spelletjes. Op zaterdag maken ze lunch en ontspant het hele gezin in de tuin. 's Avonds komt de sfeer er pas goed in met bingo. Kate is de meter van mijn dochter Iris, haar dochter Lila is mijn metekind, Moss is een groot voorbeeld voor mij", aldus Sadie.


07-08-2011 om 19:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Potter-ster Emma Watson is van straat

'Harry Potter'-ster Emma Watson is van straat


http://img695.imageshack.us/img695/1838/emmawatsonty.jpg
Acteertalent Emma Watson (21).


Actrice Emma Watson (21) heeft een lief. Johnny Simmons (24), waarmee ze het drama 'The Perks Of Being A Wallflower' opnam, is de gelukkige. De twee werden al kussend en knuffelend gespot in Los Angeles. Dat schrijft de Britse krant Daily Mail.


De beroemde 'Harry Potter'-ster trok eerder al op met Simmons, maar beiden ontkenden een relatie. Dat de twee zich nu toch aan de liefde overgaven, bewijzen foto's van een uitstap in Santa Monica.

De tortelduifjes hebben het goed te pakken en menen het serieus, aldus een bron uit de omgeving van Watson. "Toen Emma Johnny leerde kennen, was ze meteen smoorverliefd. De twee brachten samen al veel tijd door."

Emma en Johnny leerden elkaar kennen in mei tijdens opnames voor de film 'The Perks Of Being A Wallflower', die volgend jaar te zien is in de bioscoop. De film gaat over drugs, seks en zelfmoord en is gebaseerd op een controversiële roman, die zeker niet te vergelijken valt met 'Harry Potter', waarmee Emma stinkend rijk werd.

Eerdere vriendjes van de actrice waren muzikant en model George Craig. Watson had ook iets met geldschieter Jay Barrymore.



07-08-2011 om 19:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mannelijke Lady Gaga op cover nieuwe single

Mannelijke Lady Gaga op cover nieuwe single


http://img163.imageshack.us/img163/9738/mannelijkeladygaga.jpg


Lady GaGa heeft vannacht de cover van haar nieuwe single, 'You and I', onthuld. De zangeres gaf de primeur aan haar volgers op Twitter met de woorden: "You will never find what you are looking for in love, if you don't love yourself". Dat wil zoveel zeggen als: Je zal nooit vinden waarnaar je op zoekt bent in de liefde, zolang je niet van jezelf houdt. Op de hoes is een foto van GaGa te zien als de rokende rocker Joe Calderone. Ze heeft een kapsel in de stijl van Prince, draagt mannenkleding en trekt flink aan een sigaret.

Het is niet de eerste keer dat GaGa haar mannelijke alter-ego Calderone opvoert. In juni 2010 poseerde ze als Calderone in een fotoshoot in Londen. Die foto's verschenen in het magazine Vogue Hommes Japan. 'You and I' komt uit haar tweede studioalbum 'Born This Way' en zal verschijnen op 23 augustus. (br.hln)

07-08-2011 om 16:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Desperate Housewives stopt ermee

"Desperate Housewives stopt ermee"


http://img199.imageshack.us/img199/9633/desperatehousewivesw.jpg


Eind september komt in de VS het achtste seizoen van Desperate Housewives uit, maar volgens ingewijden zou dat meteen ook het laatste seizoen zijn. Entertainment Weekly zegt te weten dat de allerlaatste aflevering van de populaire serie in mei 2012 zal worden uitgezonden.

De tv-makers hebben de geruchten nog niet bevestigd, maar zouden het einde van de serie nog dit weekend officieel bekendmaken. Volgens EW zouden ze dat deze zondag op de perstournee van de Television Critics Association doen.

"De producers hebben de hoofdrolspelers al laten weten dat het einde in zicht is. We vernamen dat Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross en Eva Longoria bijzonder onder de indruk zijn van het nieuws. Niemand zag het nieuws aankomen omdat Marc Cherry (de maker van Desperate Housewives) graag wilde bijtekenen voor een negende seizoen in 2013", meldt TV Line.

Het eerste aflevering van het achtste seizoen komt op 25 september op de Amerikaanse buis.


07-08-2011 om 10:41 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
06-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glee-producer met de dood bedreigd

'Glee'-producer met de dood bedreigd


http://img12.imageshack.us/img12/6920/ryanmurphy.jpg


'Glee'-producer Ryan Murphy heeft zich de woede van heel wat homohaters en racisten op de hals gehaald. Doordat de homoseksuele tv-maker onderwerpen zoals homoseksuele relaties aankaart en minderheidsgroepen in de kijker zet, willen misnoegde tv-kijkers hem nu een kopje kleiner maken.

"Ze hebben me al meerdere keren met de dood bedreigd, ja. Van zodra je de aandacht vestigt op homoseksualiteit of minderheidsgroepen en wanneer je zegt dat iedereen gelijk is, schop je altijd wel iemand tegen de schenen. Er zijn mensen die zo boos zijn dat ze je zelfs met de dood bedreigen. En ja, zulke mensen zijn ook al achter mij aan gegaan. Ik vind het nochtans een geweldige serie voor jonge kinderen. En de waarden die in de show zitten verwerkt zijn super", vertelt Murphy aan Deadline.

Toch laat de producer zich niet uit het lood slaan. "Het is een prachtig geschenk wanneer ik naar een van de Glee-concerten ga, in het publiek kijk en zie dat er 20 mensen in een rolstoel aanwezig zijn. Die rolstoelers zijn met hun ouders door drie verschillende staten gereden om het optreden bij te wonen, en dat omdat ze iemand in de show hebben zien die op hen lijkt en die cool is. Een geweldig gevolg van de show waar we heel veel belang aan hechten."


06-08-2011 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson staat te popelen om mama te worden

Emma Watson staat te popelen om mama te worden


http://img695.imageshack.us/img695/1838/emmawatsonty.jpg

Emma Watson, die momenteel gelinkt wordt aan 'The Perks of Being a Wallflower'-tegenspeler Johnny Simmon, kan niet wachten om aan kinderen te beginnen. Dat vertelde de 21-jarige actrice onlangs aan het magazine Company.

"Ik hecht veel waarde aan familie en ik hoop dat ik in de toekomst zelf een gezin kan stichten. Ik kan niet wachten om mama te worden en om mijn eigen familie te hebben."

De Britse ster voelt zich naar eigen zeggen aangetrokken tot zelfzekere types, maar is op haar hoede voor mannen die alleen maar met haar willen daten omdat ze beroemd is.

"Ik herken zulke mensen al vanop een kilometer afstand. Het is gemakkelijk om te zien hoe iemand is, je kan het gewoon van ze aflezen. Toen ik naar de universiteit ging duurde het een jaar vooraleer ik vertrouwen kreeg in mijn medestudenten. Maar soms moet je gewoon het risico nemen om iemand te vertrouwen, anders heb je gewoonweg geen leven en dat is best zielig."

Wat ze verder in een man zoekt? "Ik ben op zoek naar een lieve, welgemanierde, intelligente en zelfzekere man die me aan het lachen brengt. Om eerlijk te zijn heb ik niet echt een type. Leg foto's van al mijn ex-vriendjes naast elkaar en je zal zien dat ze allemaal totaal verschillend zijn. Je zal me misschien niet geloven maar ik hou meer rekening met iemand zijn persoonlijkheid dan met zijn uiterlijk."


06-08-2011 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grease-ster Annette Charles op 63-jarige leeftijd overleden

Grease-ster Annette Charles op 63-jarige leeftijd overleden

http://img52.imageshack.us/img52/8956/annettecharles.jpg


In een ziekenhuis in Los Angeles is op 63-jarige leeftijd Grease-ster Annette Charles overleden, zo hebben Amerikaanse media bericht. In de legendarische musical uit 1978 speelde zij de rol van Cha-Cha DiGregorio.

Volgens haar moeder Mary Cordona overleed de actrice en danseres, die later professor werd aan een Californische universiteit, woensdag. Zij vertoefde al een maand in het ziekenhuis en leed naar verluidt aan kanker.
 
In de filmmusical Grease beschrijft Cha-Cha zichzelf als de "beste danseres in St. Bernadette's maar met de slechtste reputatie". Zij probeerde met haar acrobatische dansen John Travolta los te weken van zijn nieuwe vlam Sandy (Olivia Newton John). Legendarisch is een turbulente dansscène met Charles en Travolta.
 
Annette Charles speelde in de jaren zeventig ook in talrijke bekende Amerikaanse series.


05-08-2011 om 19:17 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huis Amy Winehouse wordt opvangcentrum voor kinderen in nood

Huis Amy Winehouse wordt opvangcentrum voor kinderen in nood


http://img193.imageshack.us/img193/7508/winehouse1.jpg



Het huis van Amy Winehouse in Noord-Londen wordt het hoofdkwartier van haar goede doel-project. Zowel haar vader, platenmaatschappij Universal als haar management stemt daarmee in. De opbrengsten komen voorlopig van een nieuwe single die de overleden zangeres met muzieklegende Tony Bennett maakte.

"De stichting zal zich bezig houden met allerlei toestanden die Amy nauw aan het hart lagen", aldus papa Mitch. "Denk maar aan hulp voor kinderen in nood of met gezondheidsproblemen. We willen een positief verschil maken." Ook afkickende jeugd zal er welkom zijn.

De Winehouse-familie overwoog in eerste instantie wel degelijk om het eigendom ter waarde van 2,8 miljoen euro te verkopen. "Maar uiteindelijk vonden ze het te dierbaar om zomaar op te geven", weet een bron. "Huren was geen optie en als ze het huis verkochten, bestond het risico dat de verkeerde soort koper er op af zou komen. Het is immers niet voor niets de plek waar Amy overleden is."

De mission statement van de Amy Winehouse-stichting zal op 14 september (wat haar 28ste verjaardag moest worden; nvdr) bekend gemaakt worden. Met steun van de 85-jarige crooner Bennett dus, die benadrukt dat alle opbrengsten van hun single in het project zullen gepompt worden. "Amy beleefde een van de gelukkigste dagen van haar leven toen ze dat duet mocht zingen", aldus nog de bron. "Ze keek er zo naar uit. De eerste negen pogingen gingen de mist in, maar de tiende zat er recht op."


05-08-2011 om 15:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rowan Atkinson overleeft doodsmak met sportwagen

Rowan Atkinson overleeft doodsmak met sportwagen

http://img27.imageshack.us/img27/650/rowanatkinsonw.jpg
Atkinson veroverde de wereld als de klunzige 'Mr Bean'.


De Britse komiek Rowan Atkinson heeft zijn sportwagen, een McLaren F1, in de prak gereden. De acteur wandelde weg van het brandende wrak met slechts een lichte schouderblessure.

De bolide van de 56-jarige televisiester, bekend van onder meer 'Blackadder' en 'Mr Bean', zou enkele malen rondgetold zijn om daarna eerst een boom en dan een verlichtingspaal te raken. De McLaren, kostprijs 750.000 euro, vatte daarna vuur. De brandweer haastte zich naar het ongeval bij Haddon, op 150 kilometer ten noorden van Londen, terwijl een andere automobilist zich ontfermde over Atkinson.
 
Politie- en hulpdiensten bevestigden dat er zich "rond 19.30 uur een ongeval met één wagen heeft voorgedaan op de A605". Eén man zou naar het ziekenhuis afgevoerd zijn met een "lichte schouderblessure". Over de oorzaak van het ongeval werd niets meegedeeld.
 
Rowan Atkinson staat bekend als notoir autoliefhebber. In zijn garage staat een collectie van waardevolle en snelle wagens. In juli was hij nog te gast op de autoshow 'Top Gear', waar hij de snelste rondetijd voor gasten in een kleine familiewagen liet opmeten.


05-08-2011 om 13:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morrissey trekt aan het langste eind op Lokerse Feesten

Morrissey trekt aan het langste eind op Lokerse Feesten

Klik op de foto om ' Speedway ' te beluisteren




Het vooruitzicht van een dagje geen paardenworsten, een wat ongelukkig geïnterpreteerde uitspraak over vlees in de context van het bloedbad dat Anders Breivik aanrichtte in Noorwegen en hopla, het optreden van gisteren van Morrissey op de Lokerse Feesten werd het meest controversiële van de Vlaamse festivalzomer. Het leidde zelfs tot hele pagina's geklaag, verontwaardiging en paniekzaaierij in de traditionele media. Uiteindelijk was het de 52-jarige Morrissey die zelf aan het langste eind trok. Niet met meteen zijn beste optreden, maar het was goed genoeg en eigenlijk rijst aan het eind van deze soap slechts één vraag: zijn we anno 2011 zo onverdraagzaam geworden dat we zelfs niet meer overweg kunnen met een popartiest die opkomt voor zijn overtuiging?

Pech voor wie zat te wachten op de aangekondigde publieke ongehoorzaamheid, fluitconcerten aan het adres van Morrissey en dies meer. Er werd trouwens naar ons weten geen vlees in beslag genomen aan de ingang. Veel geblaat dus, weinig wol, en laat dat nu net zijn waar vandaag de dag Morrissey van beschuldigd wordt.

Het zal wellicht niet veel verschil meer uitmaken, maar u moet weten: het waren niet Morrissey of zijn management die eisten dat er geen vlees mocht verkocht worden op de Lokerse Feesten. Het was een keuze van de organisatie zelf. En eentje die de niet meteen festival-minded Morrissey op hun podium kreeg én meer dan 10.000 betalenden naar Lokeren. Of zoals Morrissey het zelf zei na het spelen van 'Meat is murder': "Thank you. To those who listened."

En dan was er nog de uitspraak in Polen waar Morrissey zijn afkeer voor het onnodig lijden dat dieren wordt aangedaan in een actuele context plaatste. Morrissey excuseerde zich niet, hij deed geen knieval en hij heeft het nieuwe nummer 'Scandinavia' niet van zijn setlist geschrapt. Terwijl hij ook wel weet dat de eerste zinnen van die song alleen maar voor miserie gaan zorgen gezien het recent gebeurde: "I despise each syllable in Scandinavia/Let the people burn/Let their children cry and die in blind asylum".

En voor u alweer verontwaardigd aan het reageren gaat, het is een wondermooi liefdeslied dat alsvolgt verdergaat: "But then you came along/and you held out your hand/and I fell in love with you and Scandinavia/I kiss the soil/I hug the soil/I would eat the soil/and I praise the God who made you/Stab me in your own time in Scandinavia/Uncomplaining I'd die in Scandinavia"

'Scandinavia' was het enige nieuwe nummer dat Morrissey in Lokeren speelde. In Dublin een paar dagen geleden waren er dat nog vier. Ook geen 'Panic' of 'Shoplifters of the world unite (and take over)'. Maar wel uit de Smiths-periode 'I want the one I can't have' (de opener), 'There is a light that never goes out', 'I know it's over' en zoals gezegd 'Meat is Murder'.

Dat laatste nummer zit achteraan de setlist, in een rijtje van vier van Morrissey's meest politieke songs. 'Ouijja Board' met het refrein "She has now gone/From this Unhappy Planet/With all the carnivores/And the destructors on it", en dan 'Meat is murder' zelf, begeleid door confronterend (maar niet shockerend) videomateriaal van kippenbatterijen en andere vleesindustrieën.

De laatste nummers van Morrissey in Lokeren zijn 'Speedway', de Calimero-song waarin Morrissey zijn lot in de media bezingt ("You won't rest/Until the hearse that becomes me/Finally takes me") en 'Irish blood, English heart' ("I've been dreaming of a time when The English are sick to death of Labour and Tories/And spit upon the name Oliver Cromwell/And denounce this Royal Line that still salute him"). (br.hln)

05-08-2011 om 13:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasgetrouwde Miss Brussel (19) mishandeld door ex-speler Standard

Pasgetrouwde Miss Brussel (19) mishandeld door ex-speler Standard


http://img851.imageshack.us/img851/3976/ayseozdemironderturaci.jpg

Ayse Ozdemir, de 19-jarige Miss Brussel 2011, zorgt voor de nodige ophef in Turkije door te stellen dat ze al na vier maanden gaat scheiden van haar man omdat die haar urenlang mishandelde. Die man is de 30-jarige Onder Turaci, gewezen voetballer van Standard die via Fenerbahçe nu bij Kayserispor voetbalt.

In januari leerden de twee elkaar via Facebook kennen, enkele maanden laten stapten ze al in het trouwbootje. Wat een sprookjeshuwelijk moest worden, draaide echter uit op een nachtmerrie voor Ayse. Ten einde raad, toen Turaci ook gedreigd zou hebben haar te vermoorden, belde ze een Turkse televisiezender op om haar verhaal te doen. Het nieuws sloeg er meteen in als een bom.

"We zijn sinds 30 maart voor de wet getrouwd", aldus Ayse. "Twee weken voor ons grote trouwfeest in juni heeft hij me buiten gegooid. Ik moest uit zijn leven verdwijnen. Hij zou me vermoorden, zei hij. Ik ben naar de politie gestapt en heb mijn verhaal verteld op televisie. Ik heb ook gezegd dat Onder mijn maagdelijkheid wilde laten 'testen' voor de bruiloft. Plots begon hij zich met vanalles te moeien. Zo kon het in zijn ogen bijvoorbeeld niet dat ik een te strakke broek droeg. Ik heb bewijzen van de mishandeling. Zijn familieleden hebben mijn bont en blauw geslagen ogen ook gezien."

Volgens Ayse begon Turaci, die in België voor La Louvière en Standard uitkwam, haar plots uit het niets te slaan in een hotelkamer. "Hij was naar muziek aan het luisteren. Hij raakte plotseling overstuur en begon me te slaan. Hij gooide me op het bed. Ik was aan het schreeuwen om hulp, maar toen hield hij een kussen voor mijn mond." Volgens haar versie werd ze enkele uren lang geslagen.

Het zou niet bij die ene keer blijven. Ayse, die in september vorig jaar het kroontje van Miss Brussel 2011 won en ook mooi in de toptien van de Miss België-verkiezing eindigde, probeerde eerder al naar een ziekenhuis te gaan om de verwondingen te laten vaststellen. "Maar daar vertelden ze dat ik een proces-verbaal moest hebben van de politie", zei ze telefonisch aan het Turkse tv-programma. Inmiddels woont het meisje terug bij haar moeder in Vilvoorde. "Mijn scheiding is ondertussen in gang gezet." (br.hln)


05-08-2011 om 11:17 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
04-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dylan, Jack White en Norah Jones brengen

Dylan, Jack White en Norah Jones brengen "nieuwe" songs van Hank Williams uit

Klik op de foto om ' Lovesick Blues ' te beluisteren





Hij was pas 29 toen hij op 1 januari 1953 in mysterieuze omstandigheden overleed, maar de countrypionier Hank Williams liet naast een ongelooflijk arsenaal onsterfelijke songs ook enkele notitieboekjes na waarin hij ideeën voor songs en lyrics noteerde. Die nummers zijn nu opgenomen door lieden als Bob Dylan, Jack White, Norah Jones en Lucinda Williams voor de compilatie 'The Lost Notebooks of Hank Williams'.

Jack White verklaarde dat hij wist dat hij 'You Know That I Know' moest opnemen, wat "die song bleef tegen me praten toen ik de lyrics las".
"Bob Dylan bracht 20 tot 25 mensen samen om de songs af te werken die enkel lyrics hadden en geen muziek. Ik ging door de stapels songteksten en één ervan bleef me aanspreken. Ik heb die song niet gekozen, hij heeft mij gekozen", aldus nog White.

Aanvankelijk was het project bedoeld voor Dylan, maar gaandeweg raakten sterren als Sheryl Crowe en Alan Jackson betrokken. Het album komt op 4 oktober uit.  (lb)

Tracklisting van 'The Lost Notebooks of Hank Williams':

Alan Jackson - 'You've Been Lonesome, Too'
Bob Dylan - 'The Love That Faded'
Norah Jones - 'How Many Times Have You Broken My Heart?'
Jack White - 'You Know That I Know'
Lucinda Williams - I'm So Happy I Found You'
Vince Gill and Rodney Crowell - 'I Hope You Shed a Million Tears'
Patty Loveless - 'You're Through Fooling Me'
Levon Helm - 'You'll Never Again Be Mine'
Holly Williams - 'Blue Is My Heart'
Jakob Dylan - 'Oh, Mama, Come Home'
Sheryl Crow - 'Angel Mine'
Merle Haggard - 'The Sermon on the Mount'


04-08-2011 om 23:11 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe single Amy Winehouse voor het goede doel

Nieuwe single Amy Winehouse voor het goede doel


http://img839.imageshack.us/img839/2770/amywinehousei.jpg


Een van de laatste nummers van de overleden zangeres Amy Winehouse wordt binnenkort uitgebracht als single. De opbrengst is bedoeld voor een stichting die drugsverlaafden helpt. Dat heeft de woordvoerster gemeld van jazzlegende Tony Bennet (85) met wie Winehouse het duet opnam.

De jazzlegende en soulzangeres namen de single 'Body and Soul' op in maart in de beroemde Abbey Road Studios in Londen. Het zou een van haar laatste opnames worden. De zangeres stierf onverwacht op 23 juli jongstleden. Het is nog wachten op het toxicologisch onderzoek om de preciese doodsoorzaak te kennen.

Winehouse kampte al jaren met een alcohol- en drugsverslaving. De opbrengst van de single gaat naar een stichting voor drugsverslaafden die vader Mitch aan het opzetten is.


04-08-2011 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kings of Leon en de leugen van 15 miljoen

Kings of Leon en de leugen van 15 miljoen

Klik op de foto om ' Back Down South ' te beluisteren





Kings of Leon-zanger Caleb Followil kampt met een alcoholprobleem, eentje dat zo erg is geworden dat de band een optreden moest staken in Dallas en z'n volledige Amerikaanse tour moest cancelen. De twee broers van Followil en zijn neefje, die de rest van één van 's werelds populairste rockacts uitmaken, proberen Caleb te overtuigen om zich te laten behandelen voor zijn alcoholverslaving. Maar officieel is er niks aan de hand. Volgens zegsmensen van KOL is Caleb "oververmoeid" en "begaf zijn stem het als gevolg daarvan". Een leugen van 15 miljoen dollar (10,5 miljoen euro).

Vector Management, het agentschap dat Kings of Leon vertegenwoordigt, is ook aan het proberen om zoveel mogelijk filmpjes van het web te laten verwijderen die fans van zanger Caleb Followel hebben gemaakt wanneer die in dronken toestand op het podium staat en van het "incident" in Dallas. Daar verliet Caleb het podium met de woorden "I'm gonna go backstage and I'm gonna vomit, I'm gonna drink a beer". ("Ik ga backstage en ik ga overgeven, ik ga een pintje drinken").

Vector geeft "copyright issues" aan als reden voor het verwijderen van de filmpjes op ondermeer YouTube, maar dat is nogal doorzichtig, want het gaat uitsluitend om filmpjes waaruit blijkt dat Caleb dronken is. En terwijl iedereen in de omgeving van de Kings weet dat Caleb een drankprobleem heeft, en vrienden en familieleden die het beste met de 31-jarige zanger voorhebben hem proberen te overtuigen om in rehab te gaan, spreekt het management nog altijd over "oververmoeidheid" en "uitputting". De reden?

15 miljoen dollar. Dat is het bedrag dat verzekeraar Lloyds of Londen zou moeten uitbetalen aan de promotors van de 29 optredens die KOL afzegde. Tenzij de verzekeraar kan aantonen dat de reden van de afzeggingen niet vallen onder de verzekering. Zoals een drugs- of drankprobleem. In dat geval moet KOL zelf opdraaien voor de kosten.

En daarmee is de kous niet af. Ook naar de toekomst toe kan het "probleem van Caleb" de band financieel erg zuur opbreken. "Verzekeraars hanteren naar rock- en pop-acts ook een soort ratingsysteem", zegt Elizabeth Wightman, COO van SteelBridge, een verzekeringsmaatschappij uit Californië die veel bands en festivals verzekert. "Als blijkt dat er een drug- of drankprobleem is, dan zal niet alleen de premie stijgen, het zal tout court moeilijker worden voor de Kings om aan verzekering te geraken."

Vanuit een managementspositie lijkt de houding van het management van KOL misschien verdedigbaar. 15 miljoen is een hoop geld. Bovendien zou zo'n verlies repercussies hebben naar een pak mensen toe: een band zoals KOL is een bedrijf, met flink wat medewerkers, die op één of andere manier daar de dupe van zullen worden.

Er is echter dit: we weten dat Amy Winehouse door haar management erg zwaar onder druk werd gezet om opnieuw te gaan optreden, ondanks de moeilijke tijden die ze doormaakte. Het ging zelfs zo ver dat Winehouse op een festival in Belgrado in juni het podium werd opgeduwd door bodyguards, hoewel ze zelf niet wilde optreden. Het was meteen haar laatste optreden.


04-08-2011 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Bubba Smith (66) overleden

Acteur Bubba Smith (66) overleden


http://img851.imageshack.us/img851/7202/bubbasmith.jpg



De Amerikaanse acteur en sportman Bubba Smith, die in de filmreeks 'Police Academy' de rol van de boomlange en beresterke agent Moses Hightower vertolkte, is op 66-jarige leeftijd overleden. Dat melden verschillende Amerikaanse media.
 
Charles Aaron Smith werd woensdag dood aangetroffen in zijn huis in Los Angeles. De politie gaat uit van een natuurlijk overlijden.
 
Voor hij zich aan acteren waagde, was Bubba Smith negen jaar lang een professionele American Football-speler. Naast 'Police Academy', was de acteur ook te zien in 'Charlie's Angels', Taxi en MacGyver Blue Thunder.


04-08-2011 om 11:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naomi Campbell is verloofd

"Naomi Campbell is verloofd"


http://img835.imageshack.us/img835/4103/naomicampbellvladislavd.jpg


Naomi Campbell (41) en de Russische miljardair Vladislav Doronin lieten tijdens hun vakantie op Kreta voor 60.000 euro vuurwerk afschieten en volgens lokale bronnen liet het Britse model uitschijnen dat ze daarmee hun verloving vierden.

Een gast in het Elounda Beach hotel, waar het koppel hun boot afmeerde, verklaarde: "Naomi en haar vriend gaven een vuurwerk van wel twintig minuten. Ze was dolenthousiast en liet verstaan dat ze nu verloofd is. Ze vertelde de andere hotelgasten dat het tijd was om hun 'geheimpje' te delen, dat ze hun boodschap naar de sterren wilden sturen. Ze droeg ook een ongelooflijke ring".

Naomi Campbell is al twee jaar met Doronin. (br.hln - foto epa)


04-08-2011 om 10:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Kate krijgt loodzware antikidnaptraining

Lady Kate krijgt loodzware antikidnaptraining


http://img714.imageshack.us/img714/6963/katemiddleton.jpg


Kidnappers opgepast! Kate Middleton werd onlangs klaargestoomd om stoute mannen van zich af te slaan. Volgens de Britse krant 'The Sun' volgde de Hertogin van Cambridge een geheime antikidnaptraining.

"Het paleis wil Kate zo goed mogelijk tegen aanslagen beschermen", weet een bron. "Ze is goed getraind en weet precies wat te doen wanneer het ondenkbare zou gebeuren.

Tijdens haar "zeer afmattende" training leerde ze hoe ze moet reageren wanneer ze aangevallen wordt en hoe ze een dialoog moet aanknopen wanneer ze gegijzeld wordt.

"De VIP antikidnaptraining leert je hoe je zowel mentaal als fysiek moet reageren in een noodsituatie", legt de insider uit.

Naast Kate werden ook de Queen, prins Charles, prinses Diana maar ook prins William in het verleden getraind om korte metten te maken met kidnappers. William was amper 16 jaar oud toen hij de cursus volgde. Zo leerde de prins hoe hij een machinegeweer moet hanteren en weet hij precies wat te doen wanneer hij in de val wordt gelokt.


03-08-2011 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al Pacino speelt Phil Spector in omstreden biopic

Al Pacino speelt Phil Spector in omstreden biopic

http://img834.imageshack.us/img834/6959/alpacinoh.jpg



Al Pacino (71) gaat de wegens moord veroordeelde legendarische muziekproducer Phil Spector vertolken in een biopic voor HBO. Spector kreeg 19 jaar cel voor de moord op actrice Lana Clarkson in 2003. Sinds 2009 zit hij in de cel. De film focust zich op het proces van de man die met zijn 'Wall of Sound' de popmuziek een nieuw geluid verschafte.

Zijn advocate, Linda Kenny Braden, zou aanvankelijk door Bette Midler vertolkt worden. Wegens gezondheidsredenen haakte Midler af, ze wordt vervangen door Helen Mirren. Die kreeg waarschuwingen van vrienden van Clarkson, die menen dat het script sympathie opwekt voor Spector. "Mirren moet een gewetensonderzoek doen vooraleer ze deze rol aanvaardt", lieten ze weten. Maar Mirren liet zich niet intimideren en gaat door met het filmproject. De vrienden van Clarkson richten nu hun pijlen op de leden van de Academy om te verhinderen dat de film genomineerd wordt voor een Emmy Award.


03-08-2011 om 13:14 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie en verloofde Winehouse gaan op vakantie om te rouwen

Familie en verloofde Winehouse gaan op vakantie om te rouwen


http://img27.imageshack.us/img27/5647/familieenverloofdewineh.jpg

De vader, stiefmoeder, broer en verloofde van Amy Winehouse gaan tien dagen op vakantie om in alle rust te rouwen en het leven van de op 23 juli overleden zangeres te "vieren".

Vader Mitch, stiefmoeder Jane, broer Alex en haar verloofde Reg Traviss willen op die manier het overlijden van Amy verwerken. Ze willen ook weg uit Camden, Londen, waar het huis van Amy een pleisterplaats is geworden voor haar fans.

"De familie wil in alle rust rouwen. De hele tijd in Camden blijven, is voor hen te pijnlijk. Ze willen Amy's leven vieren en de verhalen over haar met elkaar delen", aldus een bron in The Sun.

Inmiddels onderzoekt de politie beelden van de bewakingscamera's in en rond Amy's huis om uit te vissen wat ze deed op de avond voor haar overlijden. Gisteren ondervroegen detectives nog Tony Azzopardi, de man die beweert dat hij Amy die vrijdagavond hielp om 14 gram crack en evenveel heroïne te kopen.

Volgens haar vader bleef Amy die avond thuis en moest haar lijfwacht haar nog aanmanen stil te zijn, nadat ze tot diep in de nacht zat te drummen. (br.hln - foto reuters)


03-08-2011 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheen en ex herenigd

Charlie Sheen en ex herenigd


http://img84.imageshack.us/img84/9049/charliesheenenbrookemue.jpg


Alsof er niets is gebeurd poseren Charlie Sheen en Brooke Mueller samen met hun zoontjes Bob en Max voor een familieportret.

Het tweetal lijkt hun onenigheden eindelijk aan de kant te hebben geschoven sinds Brooke door haar ex-man uit een afkickkliniek in Mexico werd gehaald.

Volgens Charlie heeft de tweeling veel plezier gehad met beide ouders. "Ons doel is dat we in harmonie met elkaar kunnen leven. En zondag was een fantastische start", vertelt hij aan website TMZ.com.

De acteur zou dan ook graag willen dat zijn ex bij hem in de buurt komt wonen zodra ze haar afkickprogramma heeft afgerond.


03-08-2011 om 11:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!