Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

14-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heather Locklear gaat voor derde keer trouwen

Heather Locklear gaat voor derde keer trouwen


http://img51.imageshack.us/img51/8007/heatherlocklear.jpg


Heather Locklear en Jack Wagner gaan trouwen. De 49-jarige actrice, die vier jaar geleden van Richie Sambora scheidde, werd door de 51-jarige acteur ten huwelijk gevraagd. De soapsterren leerden elkaar in de jaren '90 op de set van 'Melrose Place' kennen, maar de twee werden pas in 2007 verliefd.

"Heather en Jack zijn verloofd", laat hun woordvoerder aan het Amerikaanse tijdschrift People weten. Het is de derde verloving voor Heather, die van 1986 tot 1993 met Tommy Lee was getrouwd. Locklear heeft met haar tweede echtgenoot Sambora een veertienjarige dochter, Ava.

Wagner is vooral bekend door zijn rol als zeekapitein in 'The Bold and the Beautiful', Heather werkt momenteel aan 'The Assistants' aan de zijde van David Henrie.


14-08-2011 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruim 25.000 bezoekers op openingsdag Marktrock

Ruim 25.000 bezoekers op openingsdag Marktrock

http://img823.imageshack.us/img823/6443/marktrock.jpg


De openingsavond van het driedaagse stadsfestival Marktrock heeft zowat 25.000 muziekliefhebbers naar de Leuvense binnenstad gelokt. Volgens de organisatoren kende het bezoekersaantal in de loop van de avond zelfs een piek van 27.000. De Oude Markt werd op dag één uit veiligheidsoverwegingen twee keer voor korte tijd afgesloten.

Het was gezellig druk in de Leuvense binnenstad, maar van een overrompeling was in de loop van de avond zeker aan de randpodia geen sprake. Het meeste belangstelling ging naar de acts op de Oude Markt waar Dj's Dimitri Vegas & Like Mike en Frères Deluxe met energieke sets het hoofdzakelijk jeugdige publiek meer dan konden bekoren.
 
Het dansfeest aan de langste toog van het land bleef zonder noemenswaardige incidenten. De lokale politie moest tot 1 uur alvast geen bestuurlijke of gerechtelijke aanhoudingen uitvoeren. De politie moest in de loop van de avond 53 foutgeparkeerde en 64 foutgestalde fietsen laten verwijderen maar kende verder, net als de hulpdiensten, een rustige openingsavond. Rond 23 uur en 23.35 uur werd het drukbevolkte plein korte tijd even afgesloten voor bijkomende bezoekers.
 
Vanavond zijn Gorki en K's Choice de headliners op het hoofdpodium. Morgen moeten onder meer Stan Van Samang, Arquettes en Zornik voor vuurwerk zorgen op het gratis stadsfestival in Leuven.


14-08-2011 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
13-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kato wint Radio 2 Zomerhit

Kato wint Radio 2 Zomerhit

Klik op de foto om ' The Joker ' te beluisteren





Kato heeft met haar nummer 'The Joker' de Radio 2 Zomerhit gewonnen. Het jaarlijkse prijzenfestival werd voor het eerst rechtstreeks op televisie uitgezonden vanuit Westende.

Het zijn de luisteraars van Radio 2 die mogen bepalen wie ze de beste performer vinden, en wie volgens hen de beste zomerhit heeft geschreven. Vorig jaar ging de trofee naar Tom Waes met zijn hit 'Dos Cervezas'.
 
Er waren dit jaar ook verschillende subcategorieën. Zo ging de trofee voor 'Beste vrouwelijke artiest' naar Noémie Wolfs van Hooverphonic. Zij won de strijd van Free Souffriau, Kato en Selah Sue. Bij de mannen haalde Milow het van Idool-winnaar Kevin, Stan van Samang en schlagerprins Christoff.


13-08-2011 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Warrant-zanger Jani Lane overleden

Warrant-zanger Jani Lane overleden

Klik op de foto om ' Heaven ' te beluisteren




Zanger Jani Lane, die de hardrockband Warrant in de vroegere jaren negentig mee naar successen heeft gevoerd, is overleden. Het lijk van de 47-jarige Lane is gisteravond gevonden in een hotelkamer in Los Angeles, meldt de Los Angeles Times.

Lane was vanaf 1986 zanger van de groep, en schreef hits als 'Heaven', 'Down Boys' en 'Cherry Pie'. Onder de albums was 'Dog eat Dog' een goudhaantje.
 
In 1992 trad Lane uit de band, om er twee jaar later voor tien jaar weer bij te horen. Warrant was qua personeelsbezetting ondertussen een echte duiventil geworden. Lane kwam in 2008 nog eens terug om datzelfde jaar weer te vertrekken.

De groep geldt als een van de koplopers van de glam-metal, een genre dat omwille van de uitbundige kapsels en strakke pakjes van de muzikanten ook wel 'hairmetal' wordt genoemd.


13-08-2011 om 11:34 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
12-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Hulk Hogan volledig naakt voor PETA

Dochter Hulk Hogan volledig naakt voor PETA

Zielig haast, hoe deze 23-jarige schoonheid zich een weg naar buiten tracht te klauwen in een veel te krappe ruimte.


Wat dierenliefde al niet teweeg kan brengen: Brooke, de dochter van de alombekende worstelaar Hulk Hogan, heeft zich volledig naakt laten opsluiten in een kooi. De actie kaderde in de 'Women in Cages'-tentoonstelling van dierenrechtenorganisatie PETA.

Qua verjaardagscadeau voor Hulk -net 58 geworden- kon dit knap staaltje fotografie uiteraard tellen. Met gespeelde gêne trachtte hij tijdens de persvoorstelling haar intieme delen te bedekken. Tevergeefs uiteraard...

Hoewel de boodschap duidelijk overkomt, blijft de vraag of met deze campagne nieuwe leden zullen aangetrokken worden. De kans dat met name mannen de link met dierenleed missen en er enkel een lekker beestje in herkennen, is immers bijzonder groot.

Brooke stapt met haar PETA-striptease in de voetsporen van andere beroemdheden, zoals Pamela Anderson, Natalie Imbruglia en de ex van George Clooney. Deze week twitterde ze overigens nog dat er een nieuw filmproject voor haar in de steigers staat. (br.hln - foto peta)


12-08-2011 om 19:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussels Summer Festival mikt op honderdduizend bezoekers

Brussels Summer Festival mikt op honderdduizend bezoekers


http://img225.imageshack.us/img225/8821/jamiecullum.jpg
Jamie Cullum. 


De tiende editie van Brussels Summer Festival (BSF) vindt van vrijdag 12 tot zondag 21 augustus plaats in de buurt rond het Paleizenplein. Tussen 100.000 en 120.000 bezoekers worden verwacht. Meer dan 24 Belgische en internationale artiesten zullen er de meest verscheidene muziekstijlen spelen. Zo'n 18.000 pasjes gingen al in voorverkoop over de toonbank. Stad Brussel mikt op een verkoop van 25.000 pasjes.
 
Op vier plaatsen zullen Hooverphonic, Soprano, Jamie Cullum, Stromae, K's Choice, Cali en anderen optreden: het Paleizenplein (met een capaciteit van 20.000 personen), het Museumplein, de Magic Mirrors in het Warrandepark en, nieuw dit jaar, de Kunstberg.
"We hebben rekening gehouden met de opstoppingen van vorig jaar en dus hebben we het festivalterrein uitgebreid", legt Quentin Haxhe, woordvoerder van de Brusselse schepen voor Grote evenementen Philippe Close uit.
 
De programmatie van het Museumplein, waar vorig jaar de meeste klachten van buurtbewoners binnenliepen, wordt verplaatst naar de Kunstberg. In plaats van de electro- en rapmuziek van vorig jaar zal nu "minder lawaaierige" klassieke muziek op het plein te horen zijn. Een pasje van 30 euro geeft toegang voor alle dagen van het festival, voor 20 euro kan je enkel de vier eerste dagen het terrein op. Vorig jaar trok BSF meer dan honderdduizend bezoekers in tien dagen aan. (br.hln)


12-08-2011 om 15:03 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elbow daags na Vorst in Lotto Arena

Elbow daags na Vorst in Lotto Arena

Klik op de foto om ' Grounds For Divorce  ' te beluisteren





Elbow geeft een tweede concert in ons land. De Britse band speelt op 6 november in de Antwerpse Lotto Arena, een dag eerder staat Elbow in Vorst.

De groep rond zanger Guy Garvey stond begin juli ook nog op Rock Werchter. De groep komt in het najaar zijn nieuwe album 'Build a rocket boys!' voorstellen. Dat album is de opvolger van het succesalbum 'The Seldom Seen Kid', waarmee de band in 2008 de Mercury Music Prize voor beste album won. 

Het concert in Vorst is haast uitverkocht, aldus concertorganisator Live Nation. De voorverkoop voor het concert in Antwerpen start op vrijdag 12 augustus. Meer info vind je hier.


12-08-2011 om 11:53 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tony Corsari ereburger van Tienen

Tony Corsari wordt ereburger van Tienen



André Parengh, beter bekend als Tony Corsari, wordt ereburger van Tienen. Hij krijgt de titel op 20 augustus tijdens een plechtigheid in het stadhuis.
 
De 84-jarige Tony Corsari was tijdens de jaren vijftig en zestig een populaire quizpresentator ('100.000 of niets', 'Eén tegen allen',...) op de Vlaamse televisie en had als zanger grote hits als "Waarom zijn de bananen krom?" en "Het minirokje". In 1964 besloot hij een punt te zetten achter zijn tv-carrière.

12-08-2011 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
11-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leuven maakt zich op voor drie dagen Marktrock

Leuven maakt zich op voor drie dagen Marktrock


http://img823.imageshack.us/img823/6443/marktrock.jpg

Van vrijdag 12 tot zondag 14 augustus wordt in de Leuvense binnenstad voor de 29e keer het stadsfestival Marktrock georganiseerd. Op vijf gratis toegankelijke pleinen zijn 54 muzikale acts te zien. Headliners op de Oude Markt zijn onder meer K's Choice, Zornik, Intergalactic Lovers, Gorki, Arquettes en The Galacticos. Dj's Dimitri Vegas & Like Mike en Frères Deluxe geven er vrijdagavond de aftrap.

Op de Vismarkt zijn onder meer Big Bill, Owen ft. Stan Van Samang en dj-acts zoals Buscemi te zien. Er is ook plaats voor aankomend talent: de zeven finalisten van Students on Stage maken zaterdag uit wie zondag op het hoofdpodium mag aantreden. Op het Hogeschoolplein zijn er op zaterdag luisterconcerten (Marble Sounds, Jim Cole) en op zondag coverbands. Het De Layensplein en de Grote Markt worden opgeluisterd door dj's. Op zondag gaat op het binnenplein van de Hulpgevangenis traditiegetrouw 'Marktrock binnen de muren' door.
 
Het festival programmeerde in het verleden topgroepen als Van Morrison, The Kinks, Lou Reed, Radiohead, Ringo Star en James Brown, maar begin 2007 ging de organiserende vzw in vereffening. Nieuwe organisatoren maakten Marktrock datzelfde jaar volledig betalend, maar dat bleek geen succes. Sinds 2008 is Marktrock in handen van The Entertainment Group (TEG), ondertussen bekend als De MUZIEK-Makers, met uitsluitend Belgische bands op de affiche. Het festival is nu weer helemaal gratis.
 
De afgelopen twee jaar daagden telkens zo'n 90.000 bezoekers op. Vorig jaar werd dat aantal zelfs gehaald bij zeer slechte weersomstandigheden. (br.hln)


11-08-2011 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huis van Amy Winehouse leeggeroofd

Huis van Amy Winehouse leeggeroofd


http://img840.imageshack.us/img840/712/amywinehousew.jpg


Het huis van Amy Winehouse in de Londense wijk Camden, waar ze op 23 juli dood werd gevonden, is door dieven leeggehaald. Dat meldt de Britse krant The Sun.

Persoonlijke eigendommen als brieven, songteksten en kopies van nog niet uitgegeven nummers zijn gestolen.

"Dit is een enorme schok voor de familie. Ze kunnen het maar niet bevatten", laat een insider weten. "Haar vader Mitch is razend. De familie had nog niets besloten over de nog niet uitgebrachte liedjes. Dat deze nu gestolen zijn, is verschrikkelijk. Mitch hoopt dat de boeven alles netjes teruggeven".

The Sun meldt dat er sinds de dood van Amy zo'n twintig mensen zijn die toegang hebben tot het huis. Naast Amy's familie- en vriendenkring, kunnen ook de politie en haar beveiliging de woning binnen.


11-08-2011 om 16:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motor Steve McQueen onder de hamer

Motor Steve McQueen onder de hamer


http://img819.imageshack.us/img819/3640/motorstevemcqueen.jpg


Deze motorfiets, een Brough Superior SS80 uit 1931, was ooit de eigendom van Steve McQueen . Verwacht wordt dat hij op de veiling, op 21 augustus in het Californische Pebble Beach, tussen 120.000 en 220.000 euro zal opbrengen. Ook de vintage Mercedes van Sheryl Crow gaat onder de hamer, die kan je al voor 60.000 tot 90.000 euro in de garage zetten.


11-08-2011 om 16:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmfestival Oostende zet Vlaamse film in de kijker

Filmfestival Oostende zet Vlaamse film in de kijker

Klik op de foto om de trailer Hasta La Vista te bekijken



'Hasta La Vista' van Geoffrey Enthoven is de opener van het festival.

Van 2 tot 10 september wordt de vijfde editie van het Filmfestival Oostende georganiseerd, met opnieuw aandacht voor talent van eigen bodem. Dertien films dingen mee naar de Vlaamse Filmprijzen en op de slotavond zal de Vlaamse minister van Cultuur, Joke Schauvliege, de Prijs van de Vlaamse Gemeenschap voor Film uitreiken.

De jury van de Vlaamse Filmprijzen, onder leiding van Peter Van den Begin, maakte vandaag de nominaties bekend (zie BIN047). Nieuw dit jaar zijn de categorieën beste filmmuziek en beste director of photography.

Met de genomineerde films trekken de organisatoren naar de volkswijken, en elke avond vanaf 18.30 uur zijn er debatten met regisseurs en acteurs in het filmcafé voor Kinepolis.

De film 'Hasta La Vista' van Geoffrey Enthoven opent het festival. Er komen ook 25 kortfilms aan bod met als opener 'Badpakje 46' van Wannes Destoop, recent winnaar van de juryprijs in de kortfilmcompetitie in Cannes.

In samenwerking met Vrijstaat O worden documentaires vertoond. Voorts is er opnieuw een gamenamiddag, ditmaal aangevuld met tv-series.

Voor de scholen is er een speciaal scholenparcours uitgetekend, en op 3 september worden ook nog de Fonskes uitgereikt aan wie zich verdienstelijk maakte voor de Vlaamse film.

Van 10 augustus tot en met 12 september 2011 vindt ook dit jaar een tentoonstelling plaats waar bijkomend aandacht gegeven wordt aan de ruime geschiedenis van de Belgische cinema. Dit jaar werd Robbe De Hert als curator aangezocht. De -gratis- tentoonstelling vindt plaats in hotel Thermae Palace en in Kinepolis Oostende. (br.hln)


11-08-2011 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Frusciante wil omgangsverbod voor stalkende fan

John Frusciante wil omgangsverbod voor stalkende fan

Klik op de foto om ' How Deep Is Your Love ' te beluisteren





John Frusciante, voormalig gitarist bij Red Hot Chili Peppers, heeft de rechter verzocht een omgangsverbod op te leggen aan een fan. De vrouw, August Elizabeth Thomas, verscheen eind vorige maand tot tweemaal toe onuitgenodigd op de stoep van Frusciante.

"Ik voel me gestalkt, en ik maak me zorgen. Die vrouw is onstabiel en kan elk ogenblik doorslaan", verklaart Frusciante.

De vrouw benaderde Frusciante vorig jaar voor het eerst met het voorstel een filmscript over zijn leven te schrijven. Sindsdien belaagt ze hem met agressieve emails en brieven, die hij omschrijft als "lang, onsamenhangend en emotioneel, en ze geeft er in toe dat ze vaak dronken is".

De vrouw benaderde ook de echtgenote van Frusciante, muzikante Nicole Turley. "Daar zowel mijn vrouw als ik muzikanten zijn en over de hele wereld spelen, is het moeilijk voor ons mevrouw Thomas te ontlopen indien ze de vrijheid geniet ons continu te belagen", verzucht Frusciante nog in zijn aanklacht.


11-08-2011 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Das Pop zal niet optreden op Pukkelpop

Das Pop zal niet optreden op Pukkelpop

Klik op de foto om ' You ' te beluisteren






Door onvoorziene omstandigheden zal Das Pop niet optreden op Pukkelpop. "We zijn teleurgesteld om het dit jaar te moeten missen”, zegt Bent Van Looy. “We hopen er volgend jaar weer bij te zijn, want Pukkelpop is een van onze favoriete festivals."

Ook Glasser laat weten dat ze volgende week niet in Kiewit raakt. Een verkeerde tourplanning ligt aan de basis van die afzegging, bevestigt festivalorganisator Chokri Mahassine.

10-08-2011 om 22:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat andere festivals van Sziget kunnen leren

Wat andere festivals van Sziget kunnen leren

http://img109.imageshack.us/img109/6256/festivalsvansziget.jpg


Boedapest is niet naast de deur, maar toch zijn er redenen te over om 's zomers eens richting Sziget te trekken. Vijf zaken die ze hier beter doen dan de meeste andere festivals.

Onorthodox is het wel: je absolute topnaam programmeren voor het festival goed en wel van start gaat. Gisteren speelde Prince op dag nul voor een helemaal volgelopen hoofdplein, vandaag begint het hier eigenlijk pas echt met onder meer Interpol, Pulp, Motörhead en The Bloody Beetroots Death Crew 77. Het 'out of the box'-denken van de organisatie zorgt voor de relaxte, wat anarchistische ambiance. Deze factoren dragen daartoe bij:

1. Doe het in de stad
Sziget betekent eiland, maar een korte wandeling en enkele haltes op een boemeltreintje brengen je zo in Boedapest, een trotse en statige hoofdstad. Met de Citypass, overal op het eiland te koop, voeg je voor 8 euro voor 2 dagen of 25 euro voor het hele festival een lintje aan je verzameling polsbandjes toe. Je kan er gratis mee het openbaar vervoer op, en  musea en de befaamde thermen, waar warm heilzaam water je zo van je kater verlost, laten je ook gratis of met korting binnen.  Op het eiland valt er ook vanalles te beleven, van pottenbakken tot pokeren, maar een prachtige historische stad naast je tent zorgt er voor dat je niet aan festivalclaustrofobie gaat lijden.

2. Denk digitaal
Een internetcafé, laadposten voor mobieltjes, wifi en computergames op megaschermen: hippiesfeer of niet, we zijn hier echt wel in de 21ste eeuw. Ook het betaalsysteem is een technologische krachttoer. Met de Festivalcard, die je op het terrein koopt, kan je alles betalen, van drank over eten tot merchandise. Even voor de kaartlezer houden aan toog of stand, en klaar. Voor het betere James Bond-gevoel kan je zelfs een horloge kopen (29 euro) dat je oplaadt om mee te betalen. Enig nadeel: geld uitgeven wordt zo wel heel erg makkelijk.

3. Hou het proper
Op veel festivals is douchen een beproeving. Aanschuiven en afdokken om in een donker hokje onder een ijskoude kraan te staan: geen wonder dat veel festivalgangers de persoonlijke hygiëne een paar dagen op waakvlam zetten. Hier niet zo: op Sziget zijn er veel gratis douches, in ruime tenten, doorlopend open en (met een beetje geluk) warm water.

4. Maak het divers
Een breed programma met veel verschillende stijlen zorgt voor een divers publiek. Naar Sziget kom je niet voor één bepaalde band, wel om je op weg van het ene podium naar het andere te laten verrassen door vliegende togen, dj-sets en karaoke. Die diversiteit vind je ook in de snacktenten terug: geen uniforme pizzastands links en rechts van het podium, wel een authentiek aandoend straatje waar lokale specialiteiten uitnodigen om eens iets nieuws te proeven.

5. Maak je niet druk
Een gezonde mix tussen controle en laten doen garandeert een vrije sfeer. Zo wordt bagage van kampeerders bij de ingang zeer strikt gecontroleerd op onder meer alcohol en glas, maar eens op het terrein mag je min of meer doen wat je wil. Tentjes staan kriskras opgesteld tussen de podia en sommige biertenten blijven 24/7 open. Dat gevoel van vrijheid haalt alleszins het beste in de mensen naar boven. Zelden zoveel volk zo vriendelijk weten wezen (br.hln)


10-08-2011 om 19:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adem en Rundskop maken grootste kans op Vlaamse Filmprijzen

 'Adem' en 'Rundskop' maken grootste kans op Vlaamse Filmprijzen

Klik op de ' trailer adem ' te bekijken



'Adem', een film van Hans Van Nuffel.


"Rundskop" van Michaël R. Roskam en "Adem" van Hans Van Nuffel hebben beide acht nominaties in de wacht gesleept voor de Vlaamse Filmprijzen, die op 10 september uitgereikt worden op het Filmfestival Oostende. Dat is vandaag bekendgemaakt.

'Rundskop', het verhaal van een Limburgse vetmester (Matthias Schoenaerts) die door een malafide veearts gevraagd wordt een deal te sluiten met een beruchte West-Vlaamse vleesboer, is onder meer genomineerd in de categorieën beste film, regie en ook twee keer (Sam Louwyck en Jeroen Perceval) voor beste mannelijke bijrol.

'Adem' vertelt dan weer het verhaal van mucopatiënten Tom (Stef Aerts) en Xavier (Wouter Hendrickx). Beiden raken bevriend in het ziekenhuis, waar ze in afwachting zijn van een longtransplantatie. De film heeft in binnen- en buitenland al meer dan 15 prijzen en vermeldingen op zijn palmares staan. De film is onder andere genomineerd in de categorie beste film, regie en muziek (Spinvis en Geike Arnaert)

Samen met 'Rundskop' en 'Adem' is ook 'Frits en Freddy' van Guy Goossens genomineerd voor de prijs van beste film.
De jury, onder leiding van Peter Van den Begin, nomineerde ook 'Beyond The Steppes' van Vanja d'Alcantara vier keer, onder meer voor beste regie.

De jury kent de prijzen toe maar de beste film wordt door het publiek gekozen. De laureaten krijgen een kunstwerk van Oostendenaar Yves Velter.

Vorig jaar werden de Vlaamse Filmprijzen voor de eerste keer uitgereikt. Grote winnaar toen was 'De helaasheid der dingen' van Felix van Groeningen, die vijf awards in de wacht sleepte.


10-08-2011 om 19:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blake Fielder-Civil wil boek over Amy Winehouse schrijven

Blake Fielder-Civil wil boek over Amy Winehouse  schrijven

http://img190.imageshack.us/img190/6716/blakefieldercivil.jpg


Het is heel verdacht het idee dat Blake Fielder-Civil een boek zou schrijven over Amy Winehouse. Vooreerst lijkt het er sterk op dat de ex van de zangeres, die niet voorkomt in haar testament, alsnog een aardige stuiver aan haar wil verdienen. Daarnaast kan men zich terecht afvragen wat de vermaarde junkie, die momenteel in de cel zit wegens inbraken, nog herinnert van zijn woelige tijd met Amy.

Opzet is alvast dat Fielder-Civil uit de doeken doet hoe zijn leven met Winehouse eruitzag en wat voor vrouw ze naast het podium was. Om zijn geheugen wat op te frissen, wil hij de homevideo's die hij van haar maakte opnieuw bekijken.

"Het plan een boek over Amy te schrijven, had Blake al van zodra ze beroemd werd. Toen ze samen waren, filmde hij haar vaak. Er zijn uren opnames die nog nooit vertoond zijn".

Aangenomen wordt dat Fielder-Civil pas aan zijn boek zal beginnen nadat hij een voorschot heeft gekregen van een uitgever.

Amy en Blake trouwden in mei 2007 in Miami, hun destructief huwelijk eindigde in juli 2009 toen Blake vanuit de cel de scheiding aanvroeg. Hij zat toen in de gevangenis wegens afpersing.



10-08-2011 om 18:36 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cheryl Cole trekt weer in bij Ashley

Cheryl Cole trekt weer in bij Ashley


http://img26.imageshack.us/img26/6209/ashleycherylcolehuwelij.jpg
Ashley en Cheryl op hun trouwdag in 2006


Hoewel haar familie en vrienden het met man en macht uit haar knappe hoofdje hebben proberen praten, trekt Cheryl Cole opnieuw in bij Ashley, de man die haar aan de lopende band horens zette. Ashley en Cheryl trouwden in 2006 maar gingen vorig jaar uit elkaar nadat aan het licht kwam dat hij haar met verscheidene vrouwen had bedrogen.

Cheryl heeft hun huwelijksgeloften in haar mooiste handschrift uitgeschreven, ingekaderd en opgehangen in hun huis in het Zuid-Engelse Surrey. Het is eens iets anders dan de 'Hier vloekt men niet, God ziet u'-kadertjes, maar de idee is dezelfde: er Ashley op wijzen wat hij moet doen (en vooral laten) om een goede echtgenoot te zijn.

Vorige maand hing er al een verzoening in de lucht. Sinds Cheryl werd wandelen gestuurd als jurylid van 'American Idol', bestookte Ashley haar met mooie beloftes. De 28-jarige zangeres stond op het punt te zwichten toen aan het licht kwam dat de Chelsea-speler de lakens had gedeeld met een stewardess. Maar ook dat lijkt Cheryl met de mantel der liefde te willen bedekken.

"Cheryl heeft het hart op haar tong en wil dat Ashley zich herinnert hoe gelukkig ze vroeger samen waren. Ze raakt maar niet los van Ashley. Onlangs nog zei ze dat ze nooit ofte nimmer haar 'Mrs. Cole'-tatoeage zou verwijderen of verstoppen voor haar fans of fotografen", aldus een vriendin.

"Ze wil niets liever dan Ashley opnieuw vertrouwen. De handgeschreven huwelijksgeloften zijn volgens Cheryl de perfecte manier om er hem op te wijzen wat hij jaren geleden beloofde maar niet heeft nageleefd".

Inmiddels heeft Cheryl al haar spullen terug in hun huis geïnstalleerd en plant ze eind deze week daar in te trekken. "De security hebben ze opgedreven, ze willen nu vooral privacy en geen gedonder", aldus nog de vriendin. (br.hln)


10-08-2011 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opslagplaats platenlabel dEUS gaat in vlammen op in Londen

Opslagplaats platenlabel dEUS gaat in vlammen op in Londen


http://img847.imageshack.us/img847/5200/deusd.jpg

Bij de rellen in Londen is in de nacht van maandag op dinsdag een grote opslagplaats van platenlabel PIAS in de vlammen opgegaan. Het van oorsprong Belgische label verzorgt in het buitenland de distributie van onder meer dEUS en Goose.

PIAS, voluit Play It Again Sam, werd in 1983 opgericht in Brussel, maar heeft intussen ook kantoren in Nederland, Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en de Verenigde Staten. Het verzorgt de verdeling van zo'n 150 kleinere labels, waaronder het Belgische Bang!.
 
Bij de rellen van afgelopen nacht in Londen werd een grote opslagplaats van cd's volledig vernield. De precieze omvang van de schade is voorlopig onbekend, maar vast staat dat een enorme partij muziek in de as werd gelegd. De kantoren bleven wel gevrijwaard.
 
PIAS België wil voorlopig niet reageren op de brand en beperkt zich tot het officiële Britse statement, waarin de brand wordt bevestigd. Op Twitter wordt intussen opgeroepen PIAS te steunen door de komende dagen massaal mp3's aan te kopen die door het label worden verdeeld. (br.hln)




10-08-2011 om 10:00 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
09-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jacksons moeder nodigt grote sterren uit voor tribute

Michael Jacksons moeder nodigt grote sterren uit voor tribute


http://img855.imageshack.us/img855/887/katherinejackson.jpg


De grootste namen in de muziek kregen de voorbije dagen een invitatie van Michael Jacksons moeder Katherine om mee te werken aan een huldeconcert in oktober.

Jay-Z, Kanye West, Cee Lo Green, Chris Brown, Justin Bieber, Christina Aguilera, Usher en Bruno Mars kregen allemaal een uitnodiging met de vraag één of twee van hun favoriete MJ-songs te zingen in Cardiff, op 8 oktober. Katherine voegt er aan toe dat elke artiest die meedoet zal kunnen rekenen op eersteklas vliegtickets en verblijf. Wegens andere verplichtingen hebben Chris Brown, Justin Bieber en Bruno Mars al laten weten dat ze niet zullen meedoen. Cee Lo Green zou al getekend hebben, Christina Aguilera en Kanye West staan volgens TMZ.com op het punt dat te doen. Van zodra alle deelnemende artiesten bekend zijn, gaan de tickets in voorverkoop.


09-08-2011 om 20:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!