Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

24-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen drugs, wel alcohol in lichaam Amy Winehouse

Geen drugs, wel alcohol in lichaam Amy Winehouse


http://img840.imageshack.us/img840/712/amywinehousew.jpg

Bij het toxicologische onderzoek op het lichaam van de Britse zangeres Amy Winehouse zijn geen illegale substanties gevonden maar wel alcohol. Dat heeft een woordvoerder van de familie gezegd. Winehouse overleed eind juli in omstandigheden die nog niet opgehelderd zijn.

"De resultaten van de toxicologische analyses, die de autoriteiten aan de familie Winehouse hebben gegeven, bevestigen dat er geen enkele illegale substantie in het lichaam van Amy was op het ogenblik van haar dood", deelde de familie mee.
 
"De resultaten wijzen op de aanwezigheid van alcohol, maar het is nog niet mogelijk uit te maken of dit een rol gespeeld heeft in haar dood", zo staat voorts in de mededeling. De familie verwacht de conclusies van het gerechtelijk onderzoek naar het overlijden in oktober.
 
Souldiva Amy Winehouse, die met verslavingsproblemen kampte, werd op 23 juli dood aangetroffen in haar woning in Londen. Ze was 27 jaar oud. De autopsie bracht de doodsoorzaak niet aan het licht. De politie vond geen "verdachte elementen" in haar appartement.


24-08-2011 om 11:03 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
23-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger en songschrijver Nickolas Ashford overleden

Zanger en songschrijver Nickolas Ashford overleden

Klik op de foto om ' Solid ' te beluisteren



Het echtpaar Nickolas Ashford en Valerie Simpson

Zanger en songschrijver Nickolas Ashford (70) is gisteren overleden aan de gevolgen van kanker. Hij was onlangs opgenomen in een ziekenhuis in New York.

Ashford was samen met zijn echtgenote Valerie Simpson verantwoordelijk voor een lange reeks hits in de tweede helft van de vorige eeuw. Het uiterst succesvolle songwritersduo schreef klassiekers als Ain't No Mountain High Enough, Reach Out and Touch, I'm Every Woman (uitgevoerd door onder anderen Chaka Khan en Whitney Houston) en Ain't Nothing Like the Real Thing.

Ashford & Simpson maakten vooral furore door liedjes te schrijven voor artiesten als Marvin Gaye, Diana Ross, Aretha Franklin en Ray Charles, maar boekten zelf ook enkele hits, waaronder Solid uit 1984.


23-08-2011 om 18:07 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Bernhard had nog een buitenechtelijke dochter

"Prins Bernhard had nog een buitenechtelijke dochter"


http://img853.imageshack.us/img853/9669/prinsbernhard.jpg
Prins Bernhard met zijn dochter koningin Beatrix, hier in november 2004


De Nederlandse prins Bernhard (1911-2004) zou nog een buitenechtelijk kind hebben. De Nderlandse royaltyverslaggever Marc van de Linden kwam haar op het spoor tijdens de vier jaar waarin hij werkte aan het boek 'De vrouwen van prins Bernhard'. Dat meldt De Telegraaf.

Naast de al eerder bekend geworden buitenechtelijke kinderen Alicia de Bielefeld en Alexia Grinda, gaat het volgens Van de Linden om een inmiddels 65-jarige Nederlandse vrouw die is geboren na een "gloedvolle" ontmoeting van de prins tijdens de bevrijdingsdagen van 1945.

De royaltyverslaggever zegt in de krant dat meerdere mensen melden dat de vrouw de dochter van prins Bernhard is, "onder wie haar moeder, haar stiefvader en een burgemeester. Via het Bronovo-ziekenhuis in Den Haag en met behulp van de familie Donner is zij weggewerkt."

Cees Faseur, auteur van de bestseller Juliana en Bernhard, het verhaal van een huwelijk, noemt de onthulling opmerkelijk. 'Voor mij is dit nieuw. Hopelijk kan degene om wie het gaat wel schriftelijke stukken overleggen, zoals correspondentie met prins Bernhard', aldus Faseur in De Telegraaf.


23-08-2011 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clara Cleymans (22) samen met 15 jaar oudere man

Clara Cleymans (22) samen met 15 jaar oudere man


http://img196.imageshack.us/img196/1196/claracleymans.jpg


Het wonderjaar van actrice Clara Cleymans lijkt voorlopig niet te stoppen. Ze kreeg in februari op de 'Nacht van de Vlaamse Televisiesterren' nog de 'Rijzende Ster', schitterde met 'Tegen de Sterren Op' en 'Code 37' in dé tv-reeksen van het jaar en nu scoort ze ook op amoureus vlak.

Sinds twee maanden is ze dolgelukkig met de Zwitserse Aviel Cahn. Het leeftijdsverschil -15 jaar- met de 37-jarige directeur van de Vlaamse Opera deert de roodharige schone niet. "We zijn beiden volwassen mensen met een job. Het is helemaal niet zo dat ik op oudere mannen val. Leeftijd doet er niet toe, ik val op persoonlijkheid", zegt ze in de krant Het Laatste Nieuws. Voor Karin Jacobs, Clara's moeder, is er alvast geen probleem. "Mijn dochter vertelt mij altijd alles. En eigenlijk snap ik de heisa niet."

"Omdat mijn relatie met Aviel zo pril is, wil ik er nog niet te veel over zeggen. Ik wist dat het nieuws vroeg of laat door de media zou worden opgepikt. Familie en vrienden waren al langer op de hoogte dat er iets tussen Aviel en mij bloeide, maar ik doe het rustig aan. Ik heb hem ook nog niet voorgesteld aan mijn ouders. Al die 'tralala', het hoeft niet voor mij. Laat Aviel en mij gewoon in alle rust verder bouwen aan onze prille relatie." (br.hln)


23-08-2011 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Beckham wordt kaal

David Beckham wordt kaal


http://img20.imageshack.us/img20/754/davidbeckhamhy.jpg


Sommige mensen zeggen wel eens dat ze grijze haren krijgen van hun kinderen. Bij David Beckham lijkt het nog erger te zijn, want de voetballer wordt er kaal van. Afgelopen weekend ging Becks samen met zijn kroost en vriend Gordon Ramsay naar een sushirestaurant. Toen hij zich omdraaide, verscheen er opeens een grote kale plek.

Beckham is altijd erg trots geweest op zijn haar. In zijn beginjaren als voetballer werd de coupe van Becks bijna net zoveel besproken als zijn prestaties op het veld. Wie kent niet de bekende hanenkam die Beckham tijdens het WK 2002 introduceerde?

Toch lijkt het erop dat ook hij zijn wilde haren begint te verliezen. Wie weet zien we Becks binnenkort net als Matt Damon en Jake Gyllenhaal met een kale kop. (br.hln - foto brunopress)


23-08-2011 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eminem verdient meer dan miljoen per optreden

Eminem verdient meer dan miljoen per optreden

Klik op de foto om ' Not Afraid ' te beluisteren





Eergisteren zette Eminem de boel in vuur en vlam op het V Festival in het Britse Staffordshire. De rapper schuimde deze zomer al tal van festivals af, maar daar staat wel iets tegenover: een miljoen pond meerbepaald, of omgerekend 1.145.000 euro. En dat voor een show van negentig minuten, waarin 25 liedjes de revue passeren.

De rapper weet maar al te goed dat hij zelfs het grootste stadion in een vingerknip kan vullen. Toch verkiest hij festivals boven soloconcerten. "Eminem is een slimme kerel", legt een bron uit. "Hij en zijn entourage weten maar al te goed dat er op festivals veel meer en veel sneller geld te verdienen valt. Bovendien hoeft hij zich ook nog eens niets aan te trekken van de organisatie."

Eminem had normaal ook op Pukkelpop moeten optreden. Als het festival ook nog eens moet opdraaien voor de annulatiekosten van de artiesten ziet het er dus niet zo goed uit.


23-08-2011 om 11:25 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
22-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gentse psychotherapeute lanceert praatgroep na drama Pukkelpop

Gentse psychotherapeute lanceert praatgroep na drama Pukkelpop


http://img8.imageshack.us/img8/214/pukkelpopc.jpg


Wie erbij was op Pukkelpop en nood heeft aan erover praten als remedie, kan aansluiten bij een praatgroep. Het initiatief komt van de Gentse psychotherapeute Freya Vandenbossche, die haar initiatief lanceerde via de socialenetwerksite Facebook. Dat schrijft De Standaard vandaag.
 
"Ik heb het in een impuls op mijn Facebookpagina aangekondigd, toen ik op tv zag hoe al die jongens en meisjes met verdwaasde blik naar huis sjokten", zegt Vandenbossche, niet te verwarren met haar naam- en stadsgenote in de politiek. De wetenschap dat je op een plek bent geweest waar anderen gestorven zijn, kan op zich al traumatisch zijn, oordeelt ze.
 
"We kunnen morgen met een eerste groep starten, als er interesse is.", kondigt ze aan in de krant. (br.hln - foto belga)



22-08-2011 om 18:42 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.100.000 muziekliefhebbers op Brussels Summer Festival

100.000 muziekliefhebbers op Brussels Summer Festival


http://img807.imageshack.us/img807/8821/jamiecullum.jpg
Jamie Cullum,


Het Brussels Summer Festival (BSF) heeft dit jaar zowat 100.000 bezoekers gelokt. Dat maakten de organisatoren bekend. De Brusselse nachten werden met 24 concerten van de meest verscheidene muziekstijlen gedurende tien dagen opgeluisterd.

De tiende editie van het festival vond plaats op vier podia: op het Paleizenplein, de Kunstberg, het Museumplein en in het Warandepark. Onder meer Ozark Henry, Archive, Soprano, Jamie Cullum, Cali, Moriarty, Yodelice, K's Choice en Stromae traden op.
 
De nieuwe indeling van de festivalsite voldeed aan de verwachtingen van de organisatoren. "Zo bevorderde het festivaldorp van het Koningsplein naar de Keizerlaan de feestelijke sfeer", zeiden ze.
 
Het geluid- en lichtspektakel 'Page Blanche' van de Compagnie Luc Amoros trok dagelijks talrijke bezoekers naar het Museumplein, net zoals de muziekshows 'Burlesque Star', die vijf avonden opgevoerd werden in de 'Magic Mirrors' in het Warandepark.


22-08-2011 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Australische Belg Gotye heeft wereld aan zijn voeten

Australische Belg Gotye heeft wereld aan zijn voeten

Klik op de foto om ' Somebody That I Used To Know ' te beluisteren





Met 'Making Mirrors' heeft de Australische singer-songwriter Gotye inmiddels zijn derde studio-album afgeleverd, met de single 'Somebody That I Used To Know' als absolute smaakmaker. Vrijdag kwam het album uit, een dag later kwam Gotye het voorstellen in het Sydney Opera House, met een tienkoppige band en een resem animatiefilmpjes als toemaatje. HLN.be was er ook bij en raakte danig onder de indruk van de Australische Belg, of Belgische Australiër zo u wil.

Voor zij die Gotye niet kennen, is een kleine biografie misschien wel op zijn plaats. Wouter De Backer werd in 1980 in Brugge geboren, om  niet veel later met zijn ouders naar Australië te verhuizen. Nu, als beginnend artiest raak je als Wouter -Wally voor de vrienden- wellicht niet veel verder dan de braderij van Smeerebbe-Vloerzegem en dus koos Wally met het oog op een internationale doorbraak voor de artiestennaam Gotye, een Engelse versie van zijn voornaam die zich in het Frans als Gaultier vertaalt. Dat bekt nu eenmaal beter. In België raakte hij drie jaar geleden bekend met 'Learnalilgivinanlovin' en 'Hearts A Mess' van zijn tweede album 'Like Drawing Blood'. Met 'Somebody That I Used To Know' lijkt hij nu ook internationaal door te breken.

Zaterdag mocht hij dus, naar aanleiding van het Graphic animatiefilmfestival, in het prachtige decor van een tot de nok gevuld Sydney Opera House zijn album komen voorstellen. En Gotye deed dat met stijl. Voor het eerst met een tienkoppige band -hijzelf incluis- bracht de veelzijdige artiest een eclectische mix van stijlen, van electropop tot ska, dat alles doorspekt met een portie humor. En een stem als een klok. Geen enkele valse noot, ook niet van zijn bandleden die tot in de kleinste details op elkaar waren ingespeeld alsof ze nooit iets anders gedaan hadden. En alsof dat niet genoeg was, gaven de vaak verbluffende animatiefilmpjes een extra dimensie aan het verhaal dat hij wilde vertellen.

De wereld ligt dan misschien wel aan zijn voeten -de clip van 'Somebody That I Used To Know' is een enorme hype op YouTube en celebrities als Ashton Kutcher en Lily Allen hebben de clip op hun twitter gepost-, toch blijft Gotye eenvoudig en bescheiden. Zijn Belgische kantje, allicht. Zo leek hij zelf best onder de indruk te zijn van de omstandigheden, hoe zou je zelf zijn, en voelde hij zich niet te beroerd om de makers van de filmpjes met lof te overstelpen of na het nummer 'I Feel Better' als een verlegen schooljongen zijn liefde aan vriendin Tash te verklaren. Een langgerekte 'ooohh' van het Australische publiek was zijn deel.

Dat publiek had hij toen echter al lang in zijn binnenzak, na een door merg en been scheurende versie van 'Hearts A Mess' en een enthousiast onthaald 'Somebody That I Used To Know', met gastzangeres Kimbra als kers op de taart. En dan vergeten we nog nummers als 'Eyes Wide Open', 'Don't Worry, We'll Be Watching You', 'Save Me' of 'State Of The Art' waarin Gotye zelf als een bezetene op zijn drumstel zat te rammen of als een volleerde 'computer wizard' aan de knoppen van zijn symphonizer draaide. Werkelijk alles zat perfect in elkaar, ook de videos die synchroon met de muziek achter zijn rug werden afgespeeld. Moet u zeker eens opzoeken op YouTube, die clips. Ze zijn de moeite waard.

Wegens tijdsgebrek -het optreden begon door omstandigheden een half uurtje later- sloeg Gotye de bisronde over. Dat overdreven applaus hoefde hij niet en dus speelde hij, zichtbaar genietend, de bisnummers maar gewoon als verlengstuk van zijn set. Met 'Learnalilgivinanlovin' deed Gotye het dak van het Sydney Opera House er net niet afgaan ... Het zou trouwens zonde geweest zijn. In ieder geval, deze Gotye is een 'must see'. Eind dit jaar komt hij trouwens naar België. U kan er maar beter snel bij zijn. (br.hln)


22-08-2011 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aangedane Foo Fighters herdenken Pukkelpop

Aangedane Foo Fighters herdenken Pukkelpop

Klik op de foto om ' These Days ' te beluisteren





Foo Fighters, de band die donderdagavond Pukkelpop zou afsluiten, heeft tijdens een concert op het Frequency-festival in Oostenrijk uitgebreid stilgestaan bij de dodelijke ramp die het Limburgse festival trof.

Frontman Dave Grohl kreeg bijval van het publiek toen hij voor het nummer 'These Days' zijn persoonlijke versie van de noodlottige donderdagavond gaf.

"Vanavond is de eerste avond van onze korte Europese tour", verklaarde Grohl op het podium in Oostenrijk. "Het had de twééde avond moeten zijn, want eergisteren hadden we op Pukkelpop moeten spelen. Op weg naar het concert, toen we op zo'n 30 kilometer van het festival waren, belde iemand ons om te zeggen dat er een grote storm was, podia waren ingestort en dat er misschien mensen waren omgekomen. Mijn eerste reactie was dat we, uit respect voor de slachtoffers, beter op een ander moment konden terugkeren."

"Vanavond hebben we geluk, omdat het zo'n mooie nacht is", vervolgde Dave Grohl. "Soms is het net in het in het midden van een tragedie dat je ook de mooie dingen moet zien. Toen ik vanochtend wakker werd en het zonlicht zag, besefte ik: deze avond kan oké zijn. Elke ochtend dat je wakker wordt, is het begin van een goede dag."

Daarop zette de groep 'These Days' in. "One of these days the ground will drop out from beneath your feet/ One of these days your heart will stop and play its final beat/ One of these days the clocks will stop and time won't mean a thing", begint die song. (br.hln)


22-08-2011 om 10:59 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
21-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry slaagt er niet in vegetarisch te eten

Katy Perry slaagt er niet in vegetarisch te eten

http://img810.imageshack.us/img810/4069/katyperryrussellbrand.jpg


Twee jaar geleden beloofde Katy Perry aan Russell Brand om vlees af te zweren. Russell is al meer dan 20 jaar een overtuigd vegetariër, en voor hem wilde Katy vlees wel opgeven. Dacht ze.

Maar de zangeres is eigenlijk dol op vlees, en ze slaagt er niet altijd in  om de verleiding van een stukje kip of kalkoen te weerstaan, zo schrijft de Daily Mail.

"Het is moeilijk voor haar. Ze heeft het een tijdlang volledig opgegeven, maar ze worstelt ermee", aldus een vriend van Katy.

Voor Russell is het de normaalste zaak van de wereld. "Zelfs als junkie bleef ik trouw aan het vegetarisme. 'Je zal heroïne spuiten, maar geen hamburger eten', zoiets." De belangijkste motivatie voor komiek en acteur Brand is het dierenleed dat met de vleesindustrie gepaard gaat.

Iets dat dierenrechtenorganisatie PETA goed in de oren klinkt. Eerder dit jaar werd Russell dan ook verkozen tot meest sexy vegetariër van het jaar. Tal van andere celebs eten ook vegetarisch, zoals Alicia Silverstone, Anna Hathaway, Carrie Underwood, Joss Stone, Natalie Portman en Hayden Panettiere. Anderen zijn zelf veganisten, onder wie Lea Michele, Alyssa Milano, Olivia Wilde en River Phoenix.

Voor elke celebrity die zichzelf tot het vegetarisme bekeert, is er ook een die het terug opgeeft. Drew Barrymore, Kelly Osbourne en Gwyneth Paltrow zijn maar enkele van de grote namen.


21-08-2011 om 17:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maanrock start onder stralende zon, maar draagt Pukkelpop in gedachten

Maanrock start onder stralende zon, maar draagt Pukkelpop in gedachten


http://img830.imageshack.us/img830/3717/maanrock.jpg


In Mechelen is deze gisterenmiddag de zestiende editie van het gratis stadsfestival Maanrock van start gegaan. Het festival kwam trager op gang dan vorig jaar, maar kan toch op een goede opkomst rekenen. Bijzondere aandacht gaat naar Pukkelpop.

De eerste noten op Maanrock werden op het middaguur onder een stralende zomerzon gespeeld door het jonge The Pilot Light. Mensen genoten staand op de Grote Markt van de muziek of zetten zich op de terrasjes er rond. Tegen dat de vierde band, Freaky Age, aan zijn set moest beginnen, stond de markt vol.
 
Niemand kon voorbij aan het drama van Pukkelpop. Black Cassette zag zijn show daar geschrapt, de mannen van The Galacticos droegen nog de sporen van de hagel. Op de videoschermen op de festivalsite is ook een zwarte rouwband te zien en voor aanvang deden de organisatoren een veiligheidsronde van liefst 2,5 uur. "We laten de artiesten de mogelijkheid om iets te zeggen, maar dat moeten ze zelf weten", zegt organisator Kurt Moens.
 
De weersvoorspellingen worden ook nauwlettend in het oog gehouden. Onder het podium controleert iemand permanent de windsnelheden. Via de schermen werd het publiek ook geïnformeerd. De schrik voor onweer vanavond zit erin. "Vandaag zou het misschien al vroeger beginnen regenen, wat goed is", zegt Moens. Tussen de optredens door wordt ook opgeroepen om te sms'en voor Consortium 12-12.
 
Voorlopig waren er geen incidenten. De politie moest om verwarring te vermijden wel tien Nederlanders vragen hun T-shirt uit te trekken of binnenstebuiten te keren. Ze droegen immers ongevraagd het logo van het festival met eigen opschriften.


21-08-2011 om 10:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burgemeester Hasselt: Toekomst Pukkelpop onzeker

Burgemeester Hasselt: "Toekomst Pukkelpop onzeker"


http://img9.imageshack.us/img9/3796/toekomstpukkelpop.jpg
Burgemeester Hilde Claes (links), naast organisator Chokri Mahassine.


Er is voorlopig geen slecht nieuws te melden over de mensen die gewond raakten bij het drama van donderdag op het muziekfestival Pukkelpop in Kiewit. Dat heeft de Hasseltse burgemeester Hilde Claes vanochtend gezegd op Radio 1. Wel verklaarde ze de toekomst van het festival 'onzeker'.

Claes was ter plaatse toen het noodweer losbarstte boven de festivalweide. Ze zegt dat ze onmiddellijk begreep dat er gewonden en misschien zelfs doden zouden vallen. Ze nam direct maatregelen om een crisiscentrum in te richten, en wees deze ochtend resoluut de kritiek af dat er gewaarschuwd had moeten worden voor het mogelijke onweer.

Het meteorologisch instituut KMI had immers een algemene waarschuwing gegeven met code oranje. Dat betekent onweer "dat gepaard kan gaan met grote schade aan gebouwen, ontwortelde bomen, blikseminslagen en plaatselijke wateroverlast". Maar niemand had kunnen voorspellen dat het onweer net boven Pukkelpop op zijn hevigst zou zijn, luidde het. Iets wat overigens ook het parket van Hasselt al zei.

De beslissing om het festival volledig af te gelasten, noemde Claes opnieuw de enige juiste beslissing. Ze voegde toe dat ze waarschijnlijk geen goedkeuring zou hebben gegeven om het festival te laten doorgaan op slechts een podium. Dan zou immers al het volk, dat normaal verspreid is over de verschillende podia op het terrein, op een enkele plaats samenkomen.

Claes herhaalde ten slotte dat het niet zeker is of Pukkelpop nog een toekomst heeft. Dat zal in de komende maanden duidelijk worden, zei ze. Maar als het muziekfestival opnieuw georganiseerd wordt, zullen er zonder twijfel plaatsen of momenten ingelast worden om de slachtoffers te herdenken.


Bij het drama vielen vijf doden en tien zwaargewonden, van wie er drie in kritieke toestand verkeren. Honderdveertig mensen moesten verzorgd worden. Van vier doden is de identiteit gekend. Het gaat om een 21-jarig meisje uit Hamme, een jong koppel uit Beringen en een dertiger uit Rijkevorsel.


21-08-2011 om 10:52 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwaar zieke Tony Corsari wordt ereburger Tienen en treedt in huwelijk

Zwaar zieke Tony Corsari wordt ereburger Tienen en treedt in huwelijk




Het stadsbestuur van het Vlaams-Brabantse Tienen heeft deze namiddag op een speciale gemeenteraad Tony Corsari het ereburgerschap van de stad verleend. De zwaar zieke Corsari, wiens echte naam André Parengh is, was zelf aanwezig op de zitting en kreeg de oorkonde uit de handen van burgemeester Marcel Logist. Ondanks zijn ziekte is Corsari vandaag ook in het huwelijk getreden met zijn vriendin van vele jaren, Stella Borgelioen.


Tony Corsari was tijdens de jaren '50 en '60 op de toenmalige BRT een populaire presentator van tal van shows zoals "100.000 of niets", "Eén tegen allen", "Ontdek de Ster" en "De Muziekkampioen". Als zanger had hij grote hits met "Waarom zijn de bananen krom?" en "Het minirokje". In 1964 zette Corsari een punt achter zijn tv-carrière om zich volledig te wijden aan zijn job bij de toenmalige Commissie voor Openbare Onderstand (nu OCMW) in Brussel, waar hij opklom tot directeur-generaal.
 
Sinds februari 2009 vecht Tony Corsari tegen darmkanker. Ondanks verschillende therapieën en operaties, zaaide de kanker uit naar de lever en sinds kort ook naar zijn hersenen. Sinds korte tijd verblijft hij op de dienst palliatieve zorgen van een Gents ziekenhuis.
 
Dat weerhield er hem niet van om zijn vriendin deze week nog ten huwelijk te vragen. "Het was voor ons kort dag, maar we zijn er toch in geslaagd dat huwelijk vandaag te voltrekken", zegt de Tiense burgemeester Marcel Logist.


21-08-2011 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
20-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Campingspullen op Pukkelpop worden weggehaald

Campingspullen op Pukkelpop worden weggehaald


http://img153.imageshack.us/img153/7103/campingspullenoppukkelp.jpg



Deze ochtend zijn verschillende kampeerders op de terreinen van Pukkelpop neergestreken om hun achtergelaten spullen op te halen. Veel bezoekers lieten hun tent en materiaal achter in de exodus die volgde op het dodelijke onweer van eergisteren.

Vanmorgen boden verschillende mensen zich bij de kampeerterreinen aan in de hoop om hun tentje, kledij en kampeermateriaal te recupereren. Aanvankelijk zouden er begeleiders checken of niemand de tentjes kwam leegplunderen, meldt Radio 1. Deze mensen kwamen niet opdagen, toch besliste men om het campingterrein open te stellen. Er wordt links en rechts wel gepatrouilleerd of alles goed verloopt, maar structurele controles zijn er niet. Toch zou het leegmaken van de camping zonder problemen verlopen, meldt de openbare omroep nog. (br.hln - foto belga)


20-08-2011 om 11:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zieke Tony Corsari komt titel Tiens ereburger zelf afhalen

"Zieke Tony Corsari komt titel Tiens ereburger zelf afhalen"




Het stadsbestuur van Tienen overhandigt morgen om 14 uur de titel van ereburger aan André Parengh, beter bekend als Tony Corsari. Ondanks zijn ziekte zal de 84-jarige Corsari volgens de Tiense schepen van feestelijkheden Marie-Claire Loozen (sp.a) zelf aanwezig zijn in het stadhuis om zijn titel in ontvangst te nemen. "Ik had hierover vanmiddag nog contact met zijn vriendin", aldus Loozen.
 
Tony Corsari was tijdens de jaren 50 en 60 op de toenmalige BRT een populaire presentator van tal van shows zoals '100.000 of niets', 'Eén tegen allen', 'Ontdek de Ster' en 'De Muziekkampioen'.
 
Als zanger had hij grote hits met 'Waarom zijn de bananen krom?' en 'Het minirokje'. In 1964 zette Corsari een punt achter zijn tv-carrière om zich volledig te wijden aan zijn job bij de toenmalige Commissie voor Openbare Onderstand (nu OCMW) in Brussel, waar hij opklom tot directeur-generaal.

In 2010 maakte Tony Corsari in Man bijt hond bekend dat hij aan darmkanker lijdt en dat hij de behandeling heeft stopgezet.




20-08-2011 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
19-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maanrock neemt maatregelen voor storm zondag

Maanrock neemt maatregelen voor storm zondag


http://img51.imageshack.us/img51/90/pukkelpop.jpg


Omdat er stormweer aangekondigd wordt voor zondag gaat vanmiddag een extra veiligheidsoverleg door tussen organisatoren van het festival Maanrock, podiumbouwers en politie in Mechelen. Om Pukkelpop te herdenken, komt een zwarte rouwband op de videoschermen, zegt de organisatie.
 
"We hebben de podiumbouwers gecontacteerd om ons een toelichting te geven tegen welke windsnelheden de podia en de torens voorzien zijn en wat er eventueel moet aangepast worden", aldus Ann Palstermans, secretaris van de vzw Mechelse Feesten. "Maanrock is een veilig festival, maar we willen geen enkel risico nemen met het aangekondigde stormweer zondag."
 
Vanmorgen overlegde de organisatie hoe de gebeurtenissen in Pukkelpop herdacht kunnen worden. "We kozen voor een rouwband op onze videowall naast het podium en de kleinere schermen in het Maanrockcafé en de vipruimte. We willen het niet overladen, maar laten de artiesten de ruimte om een minuut stilte te vragen of een woordje te zeggen." Het gratis festival Maanrock vindt morgen en overmorgen plaats op de Grote Markt, IJzerenleen en de Vismarkt in Mechelen. (br.hln - beeld photonews)


19-08-2011 om 16:43 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Mark Ronson moest rennen voor zijn leven

Ook Mark Ronson moest rennen voor zijn leven


http://img850.imageshack.us/img850/8974/markronson.jpg


De Britse muzikant en producer Mark Ronson moest gisteren op Pukkelpop rennen voor zijn leven om uit de Chateau te geraken. Dat vertelt hij op de blogsite Tumblr.
 
Mark Ronson stond samen met zijn band in de Chateau naar de Smith Westerns te kijken toen de hel losbrak. "Iets als dit heb ik nooit eerder meegemaakt", schrijft hij op Tumblr. "Het dak scheurde en de verlichting en de steunpalen kwamen naar beneden. Mensen begonnen letterlijk voor hun leven te rennen. Eenmaal buiten werden we geteisterd door hagelbollen ter grootte van tennisballen. Wij waren bij de gelukkigen..."
 
Ronson drukt voorts zijn medeleven uit voor de slachtoffers en hun families. "Ik zal nog lang aan hen blijven denken", aldus de muzikant.


19-08-2011 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Artiesten betuigen hun steun

Artiesten betuigen hun steun voor de getroffenen op Pukkelpop


http://img585.imageshack.us/img585/5398/foofighters.jpg


Een aantal van de artiesten die gisteren op Pukkelpop stonden of vandaag of morgen nog hun opwachting moeten maken, lieten via Twitter en andere sociale media hun medeleven al blijken. Enkele impressies:

Foo Fighters: "Ons hart gaat uit naar iedereen die is getroffen door de tragische gebeurtenissen. (verschillende bands plaatsten deze boodschap op twitter)

30 Seconds To Mars: "Waanzinnige storm op Pukkelpop. Niet zeker of we wel kunnen optreden. Veiligheid voor alles.'' ... en later ... "Vier podia dicht, nog steeds regen en onweer. Als je hier bent, wees voorzichtig", gevolgd door: "Ernstige verwondingen op het festival. Meer slecht weer komt deze kant op. Wees alsjeblieft voorzichtig."

Good Charlotte: "Aan het bidden voor de jongeren die vandaag hier naar Pukkelpop kwamen en niet meer naar huis gaan.''

Yellowcard: "Mijn hart gaat uit naar de mensen op Pukkelpop. We zullen er morgen zijn. Ik wou dat ik op een kleine manier kan helpen''

Fake Blood: "Jezus. Verschrikkelijk nieuws over Pukkelpop. Tragedie."

dEUS: "Onze gedachten zijn bij iedereen op Pukkelpop nu."

The Wombats: "Deze orkaan was verschrikkelijk! Veel liefs."

Within Temptation: "Slecht nieuws: wegens noodweer jammer genoeg een dode op Pukkelpop. Onze gedachten zijn bij zijn/haar familie."

Wolf Gang: "Mijn God, verschrikkelijk. Niet te geloven, de storm was de ergste die wij ooit gezien hebben, wij waren in die tent, dertig minuten eerder."

Stromae: "Denk aan alle festivalgangers en aan Pukkelpop in Hasselt."

Fleet Foxes: "Wij zijn safe op Pukkelpop. Razende storm. Dit is verschrikkelijk. Gedachten uit naar iedereen."

The Naked & Famous: "Alsjeblieft, iedereen: help elkaar."

Chromeo: "Wij zijn oké, godzijdank en bedankt om het te vragen. Verschrikkelijke dag, onze gedachten zijn bij iedereen daar."

Eliza Doolittle: "Hoop innig dat iedereen oké is op Pukkelpop. Op onze bus was het erg spookachtig. We zijn allemaal er bezorgd."

Katy B: "Niet te geloven, die storm op het festival. Zo droevig dat mensen het leven lieten. Liefs ook voor alle gewonden."

The Antlers: "Het podium waar wij morgen verondersteld waren te spelen, is ingestort en mensen zijn doodgegaan. Onze gedachten gaan uit naar iedereen daar."


19-08-2011 om 12:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pukkelpopster: Man gereanimeerd voor mijn ogen


Pukkelpopster: "Man gereanimeerd voor mijn ogen"


http://img38.imageshack.us/img38/6985/getuigepukkelpop.jpg



"Het beeld van die man die ze schijnbaar tevergeefs probeerden te reanimeren, vergeet ik nooit meer." Dat zegt festivalgangster Katrien Coenegrachts (27) uit Hasselt in 'Het Laatste Nieuws'. "We gingen schuilen onder een tent met tafeltjes bij het hoofdpodium, waarbij ze speciale bieren schonken. Doordat er zo veel volk op elkaar gepakt stond, was vluchten quasi onmogelijk toen de tent scheurde en naar beneden kwam. We kropen daarom onder de tafels om te schuilen voor de zeer pijnlijke hagelstenen. Toen ik er terug onderuit kwam, zag ik een man liggen die een balk op zich had gekregen. Omstanders probeerden hem te reanimeren, maar hij zag al blauw en er kwam bloed uit zijn mond. Mijn vriend is een medewerker met een walkietalkie gaan zoeken, zodat die hulp kon inroepen."

"De wei was één grote chaos. Onderweg naar de uitgang zag ik nog twee meisjes liggen onder een paal van de 'shelter' bij de Boiler Room. Gelukkig waren we met de fiets en raakten we weg uit Kiewit. Onze vrienden zijn ook allemaal terecht. Ik was echt bang."  (br.hln - foto belga)


19-08-2011 om 11:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!