Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

05-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stemproblemen houden Adele opnieuw thuis

Stemproblemen houden Adele opnieuw thuis

Klik op de foto om ' Someone Like You' te beluisteren





Vervelend nieuws voor Adele. De zangeres heeft weer problemen met haar stem, waardoor ze haar volledige tournee door Amerika moet cancelen. "Ik volg elk advies op dat ik krijg en hou me aan alle voorgeschreven regels, maar het lijkt alsof dat niet genoeg is", meldt de Britse zangeres op haar site. Normaal had ze vrijdag moeten beginnen met touren.

Adele wordt naar eigen zeggen al sinds januari achtervolgd door stemproblemen: toen werd ze getroffen door een zwaar griepvirus. In april moest ze een aantal concerten in de VS afzeggen wegens een ontsteking aan de luchtwegen. En nu is het een bloeding aan de stembanden die haar thuishoudt.

"Zingen is mijn leven, mijn hobby, mijn vrijheid en ook mijn job. Ik heb geen andere keuze dan volledig te herstellen, anders beschadig ik mijn stem misschien voorgoed", geeft ze nog mee op haar website.


05-10-2011 om 15:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Live Nation mag 2,5 ha bos kappen op terrein Rock Werchter

Live Nation mag 2,5 ha bos kappen op terrein Rock Werchter


http://img20.imageshack.us/img20/4169/terreinrockwerchter.jpg

De Vlaams-Brabantse provincieraad keurde het ontwerp goed voor de herziening van het provinciaal ruimtelijk uitvoeringsplan voor het festivalterrein van Rock Werchter. Het huidige plan uit 2007 was aan herziening toe "omdat een aantal voorschriften een optimale werking en ontwikkeling in de weg stonden". Opvallend is dat festivalorganisator Live Nation het recht krijgt om aan de kant van het festivalterrein ongeveer 2,5 ha bos te kappen.

"De ontbossing, waarmee Live Nation plaats wil creëren voor extra podia, zal zich situeren aan de rechterzijde van de ingang. Ter compensatie zal Live Nation elders een even grote oppervlakte bos moeten aanplanten. Momenteel is de organisatie reeds bezig met de aankoop van de nodige terreinen in de regio. "Het nieuwe ontwerp breidt de oppervlakte van het festivalterrein overigens niet uit. Ook de ontbossing situeert zich binnen de vroeger afgebakende perimeter", aldus de bevoegde gedeputeerde Julien Dekeyser (Open VLD).
 
Het ontwerp-RUP wijzigt het bestaande nog op enkele andere punten. "De gemeente Rotselaar zal voortaan enkele kleinschalige evenementen mogen organiseren buiten de festivalperiode. Daarnaast verhuizen enkele Rock Werchter-campings uit het natuurgebied langs de Demer naar elders. Ook werden enkele buurtwegen en grachten verlegd", aldus Dekeyser. Over deze herziening werd met alle betrokkenen overleg gepleegd. Dat was ook het geval met het Agentschap Natuur en Bos. (br.hln)


05-10-2011 om 13:28 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deelnemer doet beklag over zoektocht naar Clouseau-talent

Deelnemer doet beklag over zoektocht naar Clouseau-talent


http://img831.imageshack.us/img831/8949/clouseautalent.jpg
Foto: vtm. De man naast Kris Wauters is niet Peter Schoenaerts.


Een nieuwe talentenjacht, een nieuwe klaagzang. In 'Humo' doet deelnemer Peter Schoenaerts zijn beklag over 'Domino', de zoektocht op vtm naar een hoofdrolspeler voor de Clouseau-musical. Vanwege zijn theaterervaring kreeg hij zélf de vraag om mee te doen aan de audities. "Zo'n programma ligt me niet, maar de rol interesseerde me wel. Daarom waagde ik dus mijn kans. Hoewel ik de reputatie van dit soort shows maar al te goed ken, was ik toch nog verrast door de behandeling van de deelnemers."

"Na een slechte auditie volgt er zware kritiek van de jury en dan mag je zonder bedankje naar huis", begint Schoenaerts. "Ik zag zelfs musicalacteurs met tranen in de ogen buitenstappen. Voor mensen zonder enige ervaring kan zoiets traumatisch zijn."

"Op de vtm-site staat een filmpje van een kandidaat die door de jury werd uitgelachen. Iedereen stak -onbezoldigd- tijd in dit programma, dan mag er toch een beetje respect tegenover staan. Geef feedback in plaats van hen uit te lachen."

Schoenaerts schopte het uiteindelijk tot de laatste twintig. Net niet bij de twaalf finalisten die op stage vertrokken dus. "Pas rond 20 uur 's avonds waren de gelukkigen bekend. Ze kregen een contract mee, dat de volgende ochtend al ondertekend moest zijn. Anders mochten ze niet mee. Maar hoe kan je op zo'n korte tijd zo'n bundel behoorlijk doornemen? Ik ben zelfs opgelucht dat ik niet bij de finalisten ben, anders had ik wellicht niet eens kritiek mogen geven." (br.hln)


05-10-2011 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Krijgt Bob Dylan dan eindelijk zijn Nobelprijs?

Krijgt Bob Dylan dan eindelijk zijn Nobelprijs?


http://img43.imageshack.us/img43/8651/bobdylan1.jpg


Twee dagen voor de jaarlijkse toekenning van de Nobelprijs voor de Literatuur is de legendarische Amerikaanse popmuzikant Bob Dylan plotseling in het favorietenkransje voor de begeerde onderscheiding opgedoken. De zeventigjarige Dylan is, net als wijlen Hugo Claus dat was, een naam die jaarlijks terugkomt als mogelijke keuze voor de Zweedse Academie.

Bij bookmaker Ladbrokes staat de rockdichter met elf tegen een plots op nummer vier in de favorietenlijst. Eerder dit jaar noteerde de singer-songwriter een hopeloze 101 tegen 1. Ladbrokes zat er de voorbije jaren vaak, maar niet altijd krèk op.

De top drie van de favorieten luidt als volgt: de 81-jarige Libanees-Syrische dichter Adonis staat 5/1, de Zweedse poeet Tomas Tranbströmer staat op 8/1 en de momenteel razend populaire Japanse romanschrijver Haruki Murakami met 9 tegen 1 op drie. Aangezien Nobelprijzen in principe nooit postuum worden toegekend, is er dit jaar geen Belgische kanshebber.

Vorig jaar ging de bekroning, goed voor omgerekend 1,1 miljoen euro, naar de Peruviaan Mario Vargas Llosa. (br.hln)


05-10-2011 om 11:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
04-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert Pattinson (weeral) verkozen tot allerknapste vent

Robert Pattinson (weeral) verkozen tot allerknapste vent


http://img26.imageshack.us/img26/944/robertpattinsonh.jpg
Robert Pattinson. 

Stop de persen: Robert Pattinson is verkozen tot de meest sexy man ter wereld, en dat al voor de derde maal op rij. De lezers van het modetijdschrift 'Glamour' zetten Taylor Lautner, zijn collega uit 'Twilight', op nummer twee. De top-vijf werd vervolledigd door Johnny Depp, David Beckham en Zac Efron.

"Meer dan 40.000 lezers hebben hun voorkeur uitgesproken in de heetste lijst van het jaar", aldus hoofdredactrice Jo Elvin. "En of ze een verschillende smaak hebben. Om u een idee te geven: zowel oude vos George Clooney als piepjonge snuiter Justin Bieber staat in de top-vijftig. Wat dat betekent? Niet over nadenken, gewoon genieten."

Ook nog in de top-tien: Gerard Butler, 'True Blood'-hunk Alexander Skarsgard, Troy-acteur Garrett Hedlund, Kings of Leon-bassist Jared Followill en -gek genoeg- prins Harry. Van oudere broer prins William geen spoor... Hugh Jackman sluit de lijst waardig af op de vijftigste positie.


04-10-2011 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pink gaat acteren

Pink gaat acteren


http://img143.imageshack.us/img143/7560/pinkqp.jpg


Pink gaat acteren. Volgens New York Magazine krijgt de zangeres een rolletje naast Gwyneth Paltrow en Mark Ruffalo in 'Thanks for Sharing', een comedy-drama over seksverslaafden.

Het wordt de eerste grote filmrol voor Pink. Ze had eerder al cameo's in 'Charlie's Angels: Full Throttle' en in de remake van 'Rollerbal' in 2002. Ze leende ook haar stem aan een van de figuren uit 'Happy Feet 2'.


04-10-2011 om 12:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna met hoge split in Madame Tussauds

Rihanna met hoge split in Madame Tussauds


http://img403.imageshack.us/img403/9558/madametussauds.jpg



Eigenlijk werden na Kylie Minogue de korte rokjes afgezworen omdat bezoekers er maar bleven onder gluren. Voor Rihanna maakt het Londense Madame Tussauds echter graag een uitzondering. De organisatoren onthulden gisteren een wassen dubbelgangster van de zangeres.

RiRi draagt een zwarte jurk met een enorm hoge split. Memorabel, want dezelfde outfit droeg ze ook al tijdens haar optreden in 'X Factor'. Qua pruik kreeg de 23-jarige ster ditmaal een rood exemplaar aangemeten.

Het wassen beeld werd in vier maanden gemaakt en kost zo'n 175.000 euro. Rihanna staat in dezelfde gang als haar collega's Britney Spears, Lady Gaga en Amy Winehouse. (br.hln - beeld photo news)


04-10-2011 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drummer Finse metalband Sole Remedy doodgereden in Nederland

Drummer Finse metalband Sole Remedy doodgereden in Nederland


http://img820.imageshack.us/img820/7577/soleremedy.jpg



De 30-jarige drummer van de Finse metalband Sole Remedy is in de nacht van zondag op maandag in het Nederlands-Limburgse Baarlo overleden door een verkeersongeval. Hij werd overreden toen de bestuurder van de truck met geluidsapparatuur van de band achteruit reed. Dat maakten politie en jongerencentrum Sjiwa vandaag bekend.
 
De band had vlak daarvoor opgetreden in het centrum. Het ongeval vond rond 01.30 uur plaats toen de drummer volgens een woordvoerder van Sjiwa tegen een hek lag te slapen en de truck vanaf de oprit de weg opreed. De 50-jarige chauffeur uit Baarlo zag de Fin daarbij over het hoofd. De man stierf ter plaatse.


03-10-2011 om 20:01 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haatmail voor boer die topless Rihanna van zijn veld stuurde

Haatmail voor boer die topless Rihanna van zijn veld stuurde

http://img694.imageshack.us/img694/2841/rihannapl.jpg


De Noord-Ierse landbouwer die vorige week Rihanna van zijn korenveld stuurde omdat hij het onbetamelijk vond dat ze daar topless rondliep, wordt met haatmail bestookt door fans van de zangeres.

De fans noemen Alan Graham "een bijbelvreter" en "een maniak". "Maar ik laat het over me heen gaan, het zal wel gauw ophouden", verklaart de boer in The Sun.

Andere fans vragen de man of hij de korenaren wil verkopen die Rihanna zou hebben aangeraakt tijdens de fotosessie in het veld. "Dat ga ik niet doen, maar misschien noem ik wel een graansoort naar haar". Overigens: Rihanna is bij Graham altijd welkom voor een kopje thee met een koekje.

"Ze was lief en voornaam toen ik met haar sprak. Ze mag nog terugkomen, als ik maar op voorhand weet wat ze gaat aantrekken".


03-10-2011 om 19:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kiss-bassist Gene Simmons huwt zijn vriendin Shannon Tweed

Kiss-bassist Gene Simmons huwt zijn vriendin Shannon Tweed


http://img155.imageshack.us/img155/7476/genesimmonsshannontweed.jpg

Gene Simmons, de 61-jarige bassist van de Amerikaanse hardrockband Kiss, is in het huwelijksbootje getreden met actrice Shannon Tweed, zijn zeven jaar jongere vriendin. Dat gebeurde gisterenavond in Bevery Hills, volgens celebritywebsite People.com.

Tijd om na te denken over een echtverbintenis hadden Simmons en Tweed rijkelijk. Zij zijn al 28 jaar een stel en hebben twee volwassen kinderen: Nick (22) en Sophie (19).
 
Volgens People.com waren zowat 400 gasten uitgenodigd voor de trouwpartij, onder wie Playboystichter Hugh Hefner (85) en de andere leden van Kiss.
 
Die groep bestaat uit 1973 en is onder andere bekend voor extravagante outfits. Kiss heeft in de Verenigde Staten alleen al meer dan 40 miljoen albums verkocht.


03-10-2011 om 11:59 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
02-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Brand mag Canada niet binnen

Russell Brand mag Canada niet binnen


http://img200.imageshack.us/img200/6262/russellbrandi.jpg


De Canadese autoriteiten blijken, in navolging van die van Japan, geen fan van Katy Perry's echtgenoot Russell Brand.

De komiek heeft een show in Canada moeten uitstellen omdat hij het land niet in mag. "HELP! Ik ben bijna te laat voor mijn show omdat de douane ons het land niet in laat!", schrijft hij op Twitter. "Laat me erin! Ik moet optreden voor 5.000 Canadezen."

Helaas bleken de smeekbedes van Russell van geen enkele invloed, waardoor hij uiteindelijk genoodzaakt was zijn show uit te stellen. "Het spijt me. Ik mag Canada niet in. We moeten de grenzen tussen naties en onze gedachten vernietigen."

Het is niet de eerste keer dat de Brit problemen heeft bij de douane: eerder dit jaar werd hij Japan uitgezet vanwege een incident van tien jaar geleden. Het is niet bekend waarom de Canadese autoriteiten besloten Russell niet toe te laten.



02-10-2011 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Marsden is opnieuw vrijgezel

James Marsden is opnieuw vrijgezel


http://img28.imageshack.us/img28/2706/lisalindejamesmarsden.jpg
Lisa Linde en James Marsden. 


De Amerikaanse acteur James Marsden is opnieuw op de vrijgezellenmarkt. Zijn vrouw, actrice Lisa Linde, heeft vorige week officieel de scheiding aangevraagd. Bovendien heeft ze om de voogdij van hun twee jonge kinderen, Jack en Mary, gevraagd.

In 2008 zei de 38-jarige acteur uit 'X-men' en '27 dresses'  nog: "Mijn hele leven draait om mijn gezin samen houden. Wanneer ik niet werk, wil ik thuis zijn."


02-10-2011 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AC/DC troeft Nirvana af bij Q-Music

AC/DC troeft Nirvana af bij Q-Music

Klik op de foto om ' Thunderstruck ' te beluisteren





De massale aandacht voor het 20-jarige jubileum van grunge-classic 'Nevermind' heeft er niets aan kunnen veranderen: niet Nirvana maar AC/DC kaapte de eerste plaats weg in de Q-Rock 100. In die lijst mochten de luisteraars zelf hun favoriete hitparade met rocknummers samenstellen.

De Q-Rock 100 werd vandaag gedurende 12u aan elkaar gepraat door Wim Oosterlinck en Anke Buckinx, die daarvoor het alter ego 'rockbitch Anke' uit de kast haalde. Het nummer waarmee de Australiërs de top 100 aanvoerden, was 'Thunderstruck'. Nirvana's 'Smells Like Teen Spirit' strandde op 2, Kings of Leon haalden brons met hun 'Sex On Fire'

De top 10 ziet er als volgt uit:
1. AC/DC - Thunderstruck
2. Nirvana - Smells Like Teen Spirit
3. Kings Of Leon - Sex On Fire
4. Metallica - One
5. Guns 'n' Roses - Paradise City
6. Bryan Adams - Summer Of '69
7. Metallica - Nothing Else Matters
8. Within Temptation - Ice Queen
9. Deep Purple - Child In Time
10. Pearl Jam - Alive


01-10-2011 om 20:07 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Courtney Love schrijft biografie

Courtney Love schrijft biografie

Klik op de foto om ' Dirty Girls ' te beluisteren





Courtney Love, de weduwe van Nirvana-zanger Kurt Cobain, is niet van plan een blad voor de mond te nemen in de autobiografie die ze samen met rockbiograaf Anthony Bozza gaat schrijven. Love wil het hebben over haar leven als onbekende muzikant, haar huwelijk met Cobain, haar drugverslavingen, haar poging om het te maken in Hollywood en het fortuin van Nirvana dat haar naar eigen zeggen ontfutseld is.

Courtney is naar eigen zeggen al in 1996 gestopt met heroïne, maar gaf eerder dit jaar toe dat ze in 2005 terug aan het spul raakte en toen zelfs met een overdosis poogde uit het leven te stappen.

Naast Cobain had Love affaires met onder meer Billy Corgan van Smashing Pumpkins, Alex James van Blur, Liam Gallagher van Oasis en de Britse komiek Steve Coogan.


01-10-2011 om 13:11 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen Vlamingen genomineerd voor AKO Literatuurprijs

Geen Vlamingen genomineerd voor AKO Literatuurprijs


http://img193.imageshack.us/img193/7947/jeroenbrouwers.jpg
Jeroen Brouwers. 


Zes auteurs hebben kans om dit jaar de AKO Literatuurprijs te winnen. Juryvoorzitter Ernst Hirsch Ballin maakte vanavond in Nieuwsuur de nominaties bekend.
 
Het gaat om Jeroen Brouwers ('Bittere bloemen'), Arnon Grunberg ('Huid en Haar'), Peter Buwalda ('Bonita Avenue'), Marente de Moor ('De Nederlandse maagd'), Marja Pruis ('Kus me, straf me') en P.F. Thomése ('De weldoener').
 
De AKO Literatuurprijs is een van de belangrijkste literaire prijzen van Nederland. Er stonden dit jaar 25 boeken op de longlist. De winnaar, die 50.000 euro ontvangt, wordt eind oktober bekendgemaakt. (br.hln)


01-10-2011 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Femke wint finale Junior Eurosong 2011

Femke wint finale Junior Eurosong 2011

Klik op de foto om ' Een kusje meer ' te beluisteren





Femke Verschueren zal ons land dit jaar verdedigen op de finale van het Junior Eurovisiesongfestival in Armenië. De elfjarige haalde het in de Belgische finale met het nummer 'Een kusje meer'.
 
Het negende Junior Eurovisiesongfestival vindt plaats in de Armeense hoofdstad Jerevan op zaterdag 3 december. Het kindersongfestival werd vorig jaar gewonnen door de Armeen Vladimir Arzumanyan.


30-09-2011 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedaan met Magical Flying Thunderbirds

Gedaan met Magical Flying Thunderbirds

Klik op de foto om ' Le Lac Du Connemara ' te beluisteren





The Magical Flying Thunderbirds zijn niet meer. De coverband met onder meer Studio 100-componist Miguel Wiels en 'de Charel' heeft beslist "op een hoogtepunt te stoppen" en hun sabatjaar tot in de eeuwigheid door te trekken. Dat meldt manager Rick Tubbax. Een afscheidsconcert komt er niet.

Het verhaal van The Magical Flying Thunderbirds heeft tien jaar geduurd. Vooral in de laatste jaren nam hun succes een hoge vlucht, wat op tien jaar tijd ruim duizend concerten opleverde. "Naar schatting meer dan 500.000 Vlamingen hebben samen met de coverband live een feestje gebouwd", maakt Tubbax zich sterk.
 
Eerder dit jaar besliste de groep al een adempauze in te lassen. Er waren voor 2011 ruim driehonderd aanvragen binnengelopen, maar dat was "moeilijk combineerbaar met alle levens buiten The Magical Flying Thunderbirds". "Iedereen in de band vond het na een fantastische periode mooi om op een hoogtepunt in alle schoonheid te eindigen", verduidelijkt Tubbax nog. Een afscheidsconcert komt er niet. (br.hln)


30-09-2011 om 21:25 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bekijk hier de nieuwe clip van dEUS

Bekijk hier de nieuwe clip van dEUS

Klik op de foto om ' Constant Now ' te beluisteren





Een paar weken nadat dEUS de eerste single van hun nieuwste album 'Keep You Close' heeft uitgebracht, komt de Antwerpse rockband nu ook met de clip van 'Constant Now'.  Het album scheert hoge toppen in de Vlaamse hitparade. 'Keep You Close' staat momenteel op de eerste plaats in de Ultratoplijst. De nieuwe videoclip die door frontman Tom Barman werd geregisseerd kan u hier bekijken. (br.hln)


30-09-2011 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bange Sharon Stone verkoopt huis onder de prijs

Bange Sharon Stone verkoopt huis onder de prijs

http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Sharon-Stone1.jpg


Vorige maand werd haar stalker vlak voor haar huis aangehouden, de man mag niet meer in haar buurt komen. Maar toch verkoopt Sharon Stone haar huis, onder de prijs nog wel, omdat ze er zich niet meer veilig voelt.

De 53-jarige Stone slaagde erin Philip Barnes een omgangsverbod op te leggen. De man beweert dat hij de vader is van een van haar adoptiekinderen en schreef haar een brief waarin hij haar waarschuwt dat ze met geen enkele man mag daten. Eerder dit jaar werd nog een andere stalker op haar eigendom aangetroffen.

Stone betaalde in 2006 8 miljoen euro voor het huis in Hollywood, ze biedt het nu aan voor 6,3 miljoen euro. Het huis heeft een fitnesszaal, een cinema, zwembad, spa en tennisterrein.



30-09-2011 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crystal Harris veilt Hefners verlovingsring

Crystal Harris veilt Hefners verlovingsring


http://img18.imageshack.us/img18/1890/crystalharris.jpg


Diamonds are Forever? Niet voor Crystal Harris, de voormalige Playmate die Hugh Hefner enkele weken voor hun geplande huwelijk de bons gaf. Crystal veilt nu de platinum verlovingsring met een 3.39 karaats diamant bij Christie's. Verwacht wordt dat de ring voor 20.000 tot 30.000 dollar aan de vrouw zal gebracht worden. Naar eigen zeggen kon Crystal de ring niet meer zien omdat hij haar slechte herinneringen bracht.


30-09-2011 om 13:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!