Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

27-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijfarts Jackson huilt tijdens getuigenis vroegere patiënten

Lijfarts Jackson huilt tijdens getuigenis vroegere patiënten

http://img402.imageshack.us/img402/723/conradmurray.jpg


Op het proces in Los Angeles tegen de vroegere lijfarts van popster Michael Jackson wegens doodslag door nalatigheid hebben vroegere patiënten dokter Conrad Murray (58) in bescherming genomen. Conrad Murray kreeg tranen in de ogen toen hij onder lof bedolven werd.
 
Murray wordt ervan beschuldigd Jackson in juni 2009 te hebben gedood met een overdosis van het narcoticamiddel Propofol. Het openbaar ministerie portretteert de arts als een onbekwame geldwolf.
 
De verdediging wil aantonen dat de zanger aan geneesmiddelen verslaafd was en zichzelf buiten medeweten van de arts de dodelijke dosis had ingespoten.
 
Vijf getuigen van de verdediging zeiden dat Murray hen zeer goed heeft behandeld. Hij is de "beste arts" die de vroegere hartpatiënt Andrew Guest naar eigen zeggen kende. "Enkel dankzij hem ben ik nog in leven".
 
De 82-jarige Ruby Mosley loofde de nauwgezetheid en de bereidheid van de arts om kansarme patiënten zonder honorarium te behandelen.
 
Murray was zichtbaar door deze getuigenissen geroerd en veegde regelmatig tranen weg. Wellicht zal de arts niet zelf getuigen.
Indien schuldig bevonden, riskeert de man tot vier jaar cel en verlies van zijn toelating om de geneeskunde uit te oefenen.


27-10-2011 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad wil dat Angelina vijf kilo aankomt


Brad wil dat Angelina vijf kilo aankomt

http://img703.imageshack.us/img703/7675/angelinajolies.jpg


Brad Pitt heeft zijn vrouw Angelina Jolie gesmeekt om voortaan iets meer te eten. Brad (47) maakt zich zorgen om de gezondheid van Angelina (36), die nu nog magerder dan ooit zou zijn. Hij wil dat zijn vrouw zo'n vijf kilo aankomt.

Een bron onthult aan het Britse tijdschrift Now dat Angelina een verontrustend eetpatroon heeft. "Angelina krijgt niet meer dan 800 calorieën per dag binnen. Soms drinkt ze alleen maar thee en eet ze wat nootjes".

27-10-2011 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBC biedt Kylie Minogue miljoen pond om in jury talentenshow te zitten

BBC biedt Kylie Minogue miljoen pond om in jury talentenshow te zitten


http://img263.imageshack.us/img263/8459/kylieminoguea.jpg



De BBC heeft Kylie Minogue een miljoen pond (1.147.000 euro) geboden om in de jury van de nieuwe talentenshow 'The Voice' te zetelen. Dit terwijl de Britse openbare omroep 2.000 medewerkers aan de deur zet en programma's schrapt in een groot besparingsplan.

Kylie had aanvankelijk 2,5 miljoen pond gevraagd. Het miljoen pond is precies wat Bruce Forsyth vangt voor de grootste show van de BBC, 'Strictly Come Dancing' en het dubbele van wat ITV Tulisa betaalt voor 'X Factor'.

Jessie J heeft al toegezegd om in de jury van 'The Voice' te zetelen, besprekingen met Tom Jones zijn in het finale stadium. Rapper Will.i.am is ook getipt, maar hem én Kylie in de jury zetten, dat gaat het budget van de BBC te boven.

27-10-2011 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
26-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna's bustier-met-tepelkwasten verkocht voor 51.000 euro

Madonna's bustier-met-tepelkwasten verkocht voor 51.000 euro


http://img507.imageshack.us/img507/4207/madonnametbustier.jpg



Het 24 jaar oude bustier dat Madonna droeg voor haar eerste wereldtournee in 1987, heeft een biedingsoorlog onder haar fans ontketend. Het opvallende corset in zwart en goud ging uiteindelijk voor 72.000 dollar of ruim 51.000 euro onder de hamer.

Verwacht werd dat het kleinood voor ongeveer 6.500 dollar zou verkocht worden. Het  bustier, ontworpen door Trashy Lingerie, hing voordien in de Rock and Roll Hall of Fame en in het museum Frederick's of Hollywood.


26-10-2011 om 15:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.München verbiedt concert Rammstein

München verbiedt concert Rammstein


http://img685.imageshack.us/img685/9900/rammsteinrh.jpg


De autoriteiten in de Duitse stad München hebben een uitverkocht concert van de metalband Rammstein verboden omdat het gepland was op de zogeheten Dodenzondag, de Lutherse variant van het rooms-katholieke Allerzielen.

Concertorganisator MCT reageerde vol onbegrip op het besluit en klaagt over willekeur. "Tientallen andere concerten mogen wel doorgaan op Dodenzondag", aldus de organisatie. De band, die naar eigen zeggen 'Tanzmetall' maakt, had in het verleden wel vaker problemen met de overheid. Zo werd het album 'Liebe ist für alle da' in 2009 aanvankelijk verboden voor vrije verkoop aan kinderen en jongeren.


26-10-2011 om 15:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jess Donckers breekt met Frank Molnar

Jess Donckers breekt met Frank Molnar

http://img545.imageshack.us/img545/9380/jessdonckersfrankmolnar.jpg


Voormalig Playboy-model Jess Donckers veranderde gisteren haar status op Facebook droogweg van 'gehuwd' naar 'vrijgezel', waarmee duidelijk werd dat haar huwelijk met Frank Molnar voorbij is. De geruchten dat het niet meer boterde tussen Donckers en Molnar deden al enkele weken de ronde. De twee trouwden anderhalf jaar geleden.

"Ik ben nog niet in staat om te reageren", zegt Molnar, bekend van Big brother en GunkTV. "Ik moet het eerst zelf allemaal nog beseffen en uitzoeken".


26-10-2011 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Tyler breekt tanden na val in hotelkamer

Steven Tyler breekt tanden na val in hotelkamer

Klik op de foto om ' Feels So Good  ' te beluisteren






Steven Tyler, de zanger van de Amerikaanse rockgroep Aerosmith, is voor verzorging naar het ziekenhuis gemoeten nadat hij in zijn hotelkamer in het Paraguayaanse Asuncion was gevallen.
 
De 62-jarige zanger liep verwondingen op aan de wenkbrauw en de mond en brak twee tanden, aldus de online editie van de krant ABC.
 
De groep toert momenteel door Latijns-Amerika en moest normaal gezien dinsdagavond optreden in de Paraguayaanse hoofdstad.


26-10-2011 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse stierf door drank en niet door drugs

"Amy Winehouse stierf door drank en niet door drugs"


http://img839.imageshack.us/img839/2770/amywinehousei.jpg

Het was de drank die Amy Winehouse de dood indreef, en niet de drugs. Dat is het resultaat van het toxicologisch onderzoek op het lijk van de betreurde zangeres, zo meldt The Sun.

Amy's vader Mitch en haar mama Janis worden vandaag verwacht op de zitting over het gerechtelijk onderzoek naar de dood van hun dochter in St Pancras in hartje Londen. De familie liet eerder al weten dat er bij de lijkschouwing geen sporen van drugs werden gevonden in het lichaam van Winehouse, maar wél van alcohol. Volgens The Sun is de drank ook de doodsoorzaak, maar dat moet straks nog officieel bekendgemaakt worden.

Amy Winehouse werd op 23 juli op 27-jarige leeftijd dood aangetroffen in haar huis in Camden. Haar vader Mitch (60) beweerde toen dat Amy een "wonderbaarlijk herstel" van haar drugsverslaving had doorgemaakt en dat ze al drie weken geen druppel alcohol had aangeraakt. De familie suggereerde dat de zangeres zou gestorven zijn aan de gevolgen van het te snel afkicken van de alcohol, tegen het advies van haar dokters in, die een geleidelijke alcoholstop aanrieden.

Intussen is boezemvriendin Kelly Osbourne woedend voor de wrede neptweet 'Miss ya darling! x' (ik mis je schat), die iemand in Amy's naam naar Kelly stuurde. Andere ziekelijke twitterberichten waren: 'Ik leef nog en stel het goed. Ik ben alleen niet bij jou. Maar ik waak over jou, vanuit de blauwe hemel. Mis je papa. Ik hou ook van jou x'.

"Dat is verdomd niet grappig", antwoordde Kelly Osbourne. "Je zou beschaamd moeten zijn." (br.hln)


26-10-2011 om 12:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelfs na hun dood blijven MJ en Elvis grootverdieners

Zelfs na hun dood blijven MJ en Elvis grootverdieners

http://img85.imageshack.us/img85/50/michaeljacksonh.jpg


Zelfs dood worden enkele sterren rijker en rijker: Michael Jackson, Elvis Presley en Marilyn Monroe zijn de drie best verdienende artiesten die al in het hiernamaals vertoeven. Dat meldt het Amerikaanse zakenblad Forbes.

Sinds oktober 2010 heeft Michael Jackson ruim 170 miljoen dollar verdiend. In dezelfde periode kwam er voor Elvis 55 miljoen dollar in het laatje en werd Marilyn Monroe 27 miljoen dollar rijker.

Actrice Liz Taylor, overleden in maart, doet haar intrede op de vijfde plaats in de lijst met een verdiend fortuin van 12 miljoen dollar sinds oktober. De top vijf wordt afgesloten met op een vierde plaats Charles Schultz, auteur van 'Peanuts' in een gelijke stand met John Lennon.

Vaak komen deze inkomsten uit auteursrechten, in Taylors geval is het voornamelijk de opbrengst van haar parfum 'White Diamonds'. In 2010 stond Michael Jackson eveneens aan de top van de rangschikking, gevolgd door Elvis en Lord of the Rings-schrijver Tolkien.


26-10-2011 om 12:23 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
25-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echte liefde of schone schijn? Demi brengt Ashton bezoekje op set

Echte liefde of schone schijn? Demi brengt Ashton bezoekje op set 'Two and a Half Men'

http://img33.imageshack.us/img33/7753/demimoored.jpg

Demi Moore mag zich dan wel diep vernederd voelen door het bedrog van manlief Ashton Kutcher, toch blijft de actrice haar echtgenoot door dik en dun steunen. Moore bracht haar toyboy gisteren een bezoekje op de set van 'Two and a Half Men', waar ze zich in alle stilte in de gigantische trailer van Kutcher terugtrokken.

"Demi kwam niet naar de opnames kijken, dat doet ze namelijk nooit, maar ze heeft wel de hele dag in zijn trailer gezeten", verklapt een bron aan Us. Volgens diezelfde ooggetuige glimlachte ze af en toe, en zette Demi het publiek na de opnames naar haar hand door zelfs een paar grapjes te maken.

"Toen Kutcher terug naar zijn trailer ging, legde hij zijn arm om Demi. Ze gedroegen zich als een koppel. Ze praatten tegen elkaar en ze glimlachten naar elkaar. Alles leek zo normaal tussen die twee", voegt de insider eraan toe.

Een vriend van het koppel onthulde vorige week nog dat Demi in zak en as zat nadat Ashtons slippertje in San Diego aan het licht kwam: "Ze houdt van hem, maar ze wil hem niet vergeven omdat hij haar zo vernederd heeft." (br.hln - foto ap)


25-10-2011 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna uitgejouwd op première van eigen film

Madonna uitgejouwd op première van eigen film

http://img818.imageshack.us/img818/1888/madonnas.jpg

Het leven van sterren loopt niet altijd van een leien dakje. Madonna werd in Londen zelfs uitgejouwd op de première van 'W.E.', het romantische drama dat ze zelf regisseerde. Eigen schuld dikke bult, want de 'queen of pop' maakte amper tijd vrij voor haar fans. En dat terwijl sommigen toch urenlang in de kou op haar gewacht hadden...

Hoewel de film ook al bakken kritiek te verwerken kreeg, verloor Madonna er haar glimlach niet bij. "Het kan me niet schelen wat de recensenten ervan vinden, zolang het publiek het maar apprecieert", klonk het. Teken aan de wand echter: op enkele grote namen uit de modewereld na -zoals Georgio Armani en Valentino- waren er opvallend weinig bekende koppen te bespeuren.

Wat er nog in de pijplijn zit? Misschien een musical over haar leven. "En dan mag Andrea Riseborough mijn rol vertolken, want ze is ongelooflijk om mee te werken", aldus 'Madge'.

Voor Madonna is het al de tweede maal dat ze zich achter de camera waagt. In 2008 werd ook de muzikale komedie 'Filth and wisdom' vakkundig afgebrand, en dat terwijl met  Richard E Grant toch een heuse lieveling van de Britten meespeelde.

Ook privé komt de zangeres in lastig vaarwater terecht. Haar oudere broer Anthony Ciccone leeft al achttien maanden op straat, maar op financiële hulp hoeft hij duidelijk niet te rekenen. De ellende begon toen hij zijn job op een wijngaard -die nota bene eigendom is van zijn vader- kwijtspeelde.

"Mijn familie heeft me de rug toegekeerd toen ik het zwaar te verduren kreeg. Waarom is mijn zus multimiljardair en ben ik dakloos, die vraag heb ik mezelf al ontelbare keren gesteld. Ik heb geen inkomen en moet zelfs flessen en blikjes inzamelen om te overleven", aldus Anthony. (br.hln)


25-10-2011 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LiLo doet Playboy voor 1 miljoen dollar

LiLo doet Playboy voor 1 miljoen dollar


http://img88.imageshack.us/img88/2284/liloye.jpg


Lindsay Lohan, die 16 uur per week als poetshulp in een mortuarium werkt, gaat naakt in het mannenblad. Ze doet dat niet voor een appel en een ei. De deal met Playboy is al maanden in onderhandeling, en LiLo haalde het onderste uit de kan. Aanvankelijk bood Hefner haar 750.000 dollar, maar daar haalde ze haar neus voor op. LiLo eiste een miljoen dollar (720.000 euro) en volgens TMZ.com ging Hefner uiteindelijk overstag.

De fotosessie zou het voorbije weekend al begonnen zijn, een en ander moet immers gecombineerd worden met haar door de rechter opgelegd gemeenschapswerk in het lijkenhuis. Over multitasking gesproken.

Marilyn Monroe

Het is niet de eerste keer dat Lindsay (25) bloot poseert. Drie jaar geleden poseerde ze als Marilyn Monroe, die zes weken voor haar dood een reeks naaktfoto's liet maken door fotograaf Bert Stern. Toen liet LiLo al weten dat ze met bloot niet het minste probleem heeft.

"Ik hoefde er niet lang over na te denken. Werken met Bert Stern aan een sessie ter ere van Marilyn Monroe, dat vond ik een grote eer. Ik wilde de look van Marilyn terug tot leven wekken, het bloot poseren heeft me op geen enkel moment gestoord".


25-10-2011 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet te missen: Wanda Jackson in AB

Niet te missen: Wanda Jackson in AB

Klik op de foto om ' Let's Have a Party ' te beluisteren






Ze was in de jaren vijftig even het liefje van Elvis Presley, die haar aanspoorde op de trein van de rock-'n-roll te springen. Zo werd Wanda Jackson de eerste vrouw die een rock-'n-roll single opnam, en het was meteen prijs: 'Let's Have A Party' uit 1958 verkocht miljoenen en misstaat tot vandaag niet op uw digitale jukebox. Inmiddels draagt ze al geruime tijd de kroon van de Queen of Rockabily, en op haar vierenzeventigste doet ze dat waardig. Morgen treedt ze op in de Ancienne Belgique, met als begeleidingsband de Belgische Seatsniffers.

Jackson bedacht een gouden formule toen ze in de jaren vijftig country aan snelle rockabilly koppelde. Toen rockabilly zijn beste tijd had gehad, schakelde ze wijselijk over naar mainstream country. Het was echter de Europese revival van rockabilly die haar dik tien jaar geleden opnieuw onder de aandacht bracht. Met Elvis Costello, Lee Rocker (Strat Cats) en The Cramps nam ze in 2003 het album 'Heart Trouble' op. In 2006 trad ze op in het Hof ter Lo, toen ook al met de Seatsniffers en nog eens drie jaar later werd ze opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame.

Jack White van The White Stripes nodigde haar vorig jaar uit in zijn studio in Nashville, waar hij Wanda omringde met jonge wolven van The Raconteurs en My Morning Jacket en Karen Elson, toen nog zijn vrouw. Het resultaat was het album 'The Party Ain't Over' dat begin dit jaar verscheen en aantoonde dat haar rauwe, energieke stem nog staat als een huis. Of, zoals Bob Dylan haar omschrijft: 'an atomic bomb with lipstick on'.
Tickets voor het concert kosten 22 euro en kan je hier reserveren.


25-10-2011 om 00:51 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
24-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay uitgeroepen tot beste act ter wereld

Coldplay uitgeroepen tot beste act ter wereld

Klik op de foto om ' Speed of Sound ' te beluisteren




Coldplay wint de Q Award voor beste band van het moment en gaf zo Muse, Arcade Fire, Kasabian, Arctic Monkeys en U2 het nakijken. De awards van het muziekblad, die vannamiddag in Londen werden uitgereikt, werden door Chris Martin omschreven als 'de Olympische Spelen van de muziek'.

Coldplay greep evenwel naast de award voor beste live-act, die naar Biffy Clyro ging. De award 'Greatest Act of the Last 25 Years', die eenmalig werd uitgereikt om de 25ste verjaardag van het magazine te vieren, ging naar U2.

Andere grote winnaars waren onder meer Noel Gallagher (Q Icon Award), Gary Barlow van Take That (Classic Songwriter) en Siouxie Sioux (Outstanding Contribution to Music).

Adele, die niet kwam opdagen, kreeg twee awards: beste track voor 'Rolling in the Deep' en beste artieste. De award voor beste mannelijke artiest ging naar Tinie Tempah. (br.hln)


24-10-2011 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk stopt voorlopig met optreden

Anouk stopt voorlopig met optreden

Klik op de foto om ' Been Here Before ' te beluisteren




De Haagse zangeres Anouk stopt na komende zomer voor onbepaalde tijd met optreden. De moeder van vier kinderen wil meer tijd thuis en in de studio doorbrengen, zo laat ze vandaag weten.

Na succesvolle optredens op diverse festivals het afgelopen jaar begint Anouk 2012 met een groot optreden in Arnhem. Op zondag 11 maart geeft de zangeres een concert in GelreDome in Arnhem. Dit concert zal voorlopig het laatste stadionconcert van Anouk zijn in een lange periode.

Eerder dit jaar bracht Anouk haar nieuwe album 'To Get Her Together' uit dat meteen platina werd. Voorafgaand aan de release van dit album plaatste Anouk het nummer 'Killer Bee' als opwarmertje op Youtube. Daarna volgende de eerste officiële single 'Down and Dirty'. Anouk heeft inmiddels zeven succesvolle studioalbums op haar naam staan die bijna allemaal de nummer 1 positie in de albumchart behaalden.

Anouk heeft in de afgelopen 15 jaar in heel wat verschillende zalen en op diverse festivals opgetreden. De laatste jaren raakten al deze concerten steevast uitverkocht. Onlangs heeft Anouk besloten om na de zomer van 2012 voor een onbepaalde periode te stoppen met optreden.

Anouk: "Ik wil meer thuis en in de studio zijn. Dat bevalt mij goed daar voel ik mij het beste. Mijn passie ligt nu meer bij het maken van muziek dan bij het optreden. Na verloop van tijd zal ik wel weer eens live gaan spelen maar ik denk dat ik na de GelreDome show niet snel meer een stadionconcert ga geven."


24-10-2011 om 17:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna's broer is dakloos

Madonna's broer is dakloos: "Het kan iedereen overkomen"

http://img849.imageshack.us/img849/423/madonnax.jpg


Terwijl Madonna gisteren met knikkende knieën haar film 'W.E.' in Londen in première zag gaan, beeft haar oudere broer Anthony Ciccone (55) letterlijk van de kou. Al anderhaf jaar woont Anthony op straat in Traverse City, Michigan. Voordien werkte hij op de wijngaard van zijn vader Tony, Ciccone Vineyard, maar daar werd hij aan de deur gezet.

"Mijn familie heeft me de rug toegekeerd toen ik het moeilijk had. Al een ziljoen keren heb ik de vraag moeten beantwoorden, waarom mijn zus multimiljardair is en ik dakloos ben. Zeg nooit nooit. Dit kan iedereen overkomen".

Anthony is de tweede van acht kinderen, onder wie Madonna, en heeft nog halfbroer Mario en halfzus Jennifer.

"Ik heb geen inkomen. Ik verzamel flessen en blikjes en zo nu en dan heb ik een baantje. Mijn gezondheid lijdt hieronder. Als je op bevroren beton slaapt zonder deftige isolatie, bevries je. Je hebt er geen idee van hoe vreselijk dat is. Je zenuwen raken aangetast. Maar dat is slechts het begin. Op de duur raakt je weefsel beschadigd. Dan begin je lichaamsdelen te verliezen. Een vriend van me is al zijn tenen kwijt. Heel wat daklozen sterven hier aan onderkoeling".

Het fortuin van zijn zus wordt op 500 miljoen euro geschat, ze heeft drie huizen in New York.


24-10-2011 om 13:01 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alexandre Desplat derde keer op rij beste filmcomponist van het jaar

Alexandre Desplat derde keer op rij beste filmcomponist van het jaar


http://img695.imageshack.us/img695/3953/alexandredesplat.jpg


Voor het derde jaar op rij werd de Franse filmcomponist Alexandre Desplat verkozen als "Film Composer of the Year" door de World Soundtrack Academy. Dat werd vanavond bekendgemaakt op de 11de uitreiking van de World Sountrack Awards, het slotevenement van het Filmfestival Gent.

Alexandre Desplat schreef muziek voor onder meer "A Better Life", "The Burma Conspiracy", "The King's Speech" en "Harry Potter and the Deatly Hallows" (1 en 2).
 
Vlaams minister van Cultuur Joke Schauvliege reikte Hans Zimmer de prijs uit voor "Best Original Score of the Year" voor "Inception". De "Best Original Song Written for a Film" is "We Belong Together" van Randy Newman uit "Toy Story 3". Alex Heffes is verkozen tot "Discovery of the Year" met scores voor "The First Grader" en "The Rite".
 
Filmliefhebbers wereldwijd gaven uit een selectie van zestig films de "Public Choice Award" aan componist A.R. Rahman (127 Hours). De "Sabam Award for Best Young European Composer" ging naar Gabriel Heinrich, met muziek voor een kortfilm van de Belgische regisseur Nicolas Provost. Op het filmmuziekevenement werd discopionier Giorgio Moroder (Midnight Express, Scarface, Flashdance) geëerd met een Lifetime Achievement Award.
 
Onder leiding van Dirk Brossé bracht het Brussels Philharmonic zaterdagavond muziek van Hans Zimmer, Elliot Goldenthal, Howard Shore en Abel Korzeniowski, de winnaar van de World Soundtrack Discovery Award 2010. (br.hln)



24-10-2011 om 11:56 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
22-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stone Roses verkopen 225.000 kaarten binnen uur

Stone Roses verkopen 225.000 kaarten binnen uur


http://img64.imageshack.us/img64/4030/stoneroses.jpg


The Stone Rose anno 2011: John Squire, Gary 'Mani' Mounfield, Ian Brown en Reni. © getty
De deze week aangekondigde reünie van de Stone Roses heeft in Engeland een een enorme run op kaarten voor hun eerste concerten teweeggebracht. Binnen een uur werden er 225.000 tickets voor hun eerste drie concerten in Manchester verkocht.
Volgens de band zelf zijn er nog nooit zoveel concertkaarten binnen zo'n korte tijd verkocht. De opbrengst van de kaartverkoop bedraagt zo'n 14,2 miljoen euro bruto.

Aanvankelijk waren er twee concerten op 29 en 30 juni 2012 aangekondigd, maar toen de 150.000 kaarten binnen veertien minuten waren uitverkocht werd er een derde gig op 1 juli aangekondigd. Ook deze was binnen een kwartier uitverkocht.

De concerten worden gehouden in het Heaton Park in Manchester. Daarna zal de band een wereldtournee houden. Of de band België gaat aandoen is nog niet bekendgemaakt.


22-10-2011 om 22:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kuifje en Spielberg veroveren Brussel

Kuifje en Spielberg veroveren Brussel

Klik op de foto om de trailer te bekijken





Aan de Brusselse bioscoop UGC De Brouckère verzamelden vanmiddag honderden mensen voor de wereldpremière van de nieuwste film van Steven Spielberg, 'The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn', ('De avonturen van Kuifje: het Geheim van de Eenhoorn'). De rode loper werd onder andere bevolkt door regisseur Steven Spielberg en acteur Jamie Bell (Kuifje).
 
Spielberg ontving overigens vandaag in Brussel het ereteken van Commandeur in de Kroonorde voor zijn oeuvre. Dit ereteken is een van de hoogste onderscheidingen in de Nationale Orden van het Koninkrijk België. Het ereteken werd overhandigd door vicepremier en minister van Financiën Didier Reynders.

De stad organiseerde tal van activiteiten om de première op te luisteren en hoopt dat stripliefhebbers massaal naar onze hoofdstad trekken om zich onder te dompelen in de stripgeschiedenis van de stad. Kuifje's geestelijk vader Hergé werd als Georges Remi in 1907 in Brussel geboren.



22-10-2011 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Stone is verslaafd... aan zichzelf

Emma Stone is verslaafd... aan zichzelf


http://img97.imageshack.us/img97/7569/emmastonek.jpg

Emma Stone is verslaafd aan zichzelf. De 22-jarige actrice vindt het naar eigen zeggen verslavend om te lezen wat dagbladen en tijdschriften over haar te vertellen hebben.

"Ik ben niet zoals die sterren die zich van het internet moeten distantiëren omdat ze niks over zichzelf willen lezen. Ik moet wel eerlijk toegeven dat het vrij verslavend werkt, dus ik moet het met mate doen!"

"Ik word verslaafd aan het internet. Ik heb een twitteraccount. Ik hou constant in de gaten wat er gepost wordt maar zelf verstuur ik geen tweets. Ik zou niet willen dat ik iets zou zeggen en dat ik dat dan niet kan waarmaken!"

Ook al gaat ze vaak op het internet piepen om te achterhalen wat de mensen van haar vinden, toch vindt ze het helemaal niet leuk wanneer fans haar op straat herkennen: "Wanneer mensen iets tegen mij zeggen, dan is dat natuurlijk heel fijn, maar van zodra ze beginnen te fluisteren of naar mij wijzen dan voel ik me net een beest in de dierentuin. Dat is vooral erg eng en raar, waardoor ik me 'anders dan anderen' voel."


22-10-2011 om 16:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!