Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

25-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet te missen: Wanda Jackson in AB

Niet te missen: Wanda Jackson in AB

Klik op de foto om ' Let's Have a Party ' te beluisteren






Ze was in de jaren vijftig even het liefje van Elvis Presley, die haar aanspoorde op de trein van de rock-'n-roll te springen. Zo werd Wanda Jackson de eerste vrouw die een rock-'n-roll single opnam, en het was meteen prijs: 'Let's Have A Party' uit 1958 verkocht miljoenen en misstaat tot vandaag niet op uw digitale jukebox. Inmiddels draagt ze al geruime tijd de kroon van de Queen of Rockabily, en op haar vierenzeventigste doet ze dat waardig. Morgen treedt ze op in de Ancienne Belgique, met als begeleidingsband de Belgische Seatsniffers.

Jackson bedacht een gouden formule toen ze in de jaren vijftig country aan snelle rockabilly koppelde. Toen rockabilly zijn beste tijd had gehad, schakelde ze wijselijk over naar mainstream country. Het was echter de Europese revival van rockabilly die haar dik tien jaar geleden opnieuw onder de aandacht bracht. Met Elvis Costello, Lee Rocker (Strat Cats) en The Cramps nam ze in 2003 het album 'Heart Trouble' op. In 2006 trad ze op in het Hof ter Lo, toen ook al met de Seatsniffers en nog eens drie jaar later werd ze opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame.

Jack White van The White Stripes nodigde haar vorig jaar uit in zijn studio in Nashville, waar hij Wanda omringde met jonge wolven van The Raconteurs en My Morning Jacket en Karen Elson, toen nog zijn vrouw. Het resultaat was het album 'The Party Ain't Over' dat begin dit jaar verscheen en aantoonde dat haar rauwe, energieke stem nog staat als een huis. Of, zoals Bob Dylan haar omschrijft: 'an atomic bomb with lipstick on'.
Tickets voor het concert kosten 22 euro en kan je hier reserveren.


25-10-2011 om 00:51 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
24-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay uitgeroepen tot beste act ter wereld

Coldplay uitgeroepen tot beste act ter wereld

Klik op de foto om ' Speed of Sound ' te beluisteren




Coldplay wint de Q Award voor beste band van het moment en gaf zo Muse, Arcade Fire, Kasabian, Arctic Monkeys en U2 het nakijken. De awards van het muziekblad, die vannamiddag in Londen werden uitgereikt, werden door Chris Martin omschreven als 'de Olympische Spelen van de muziek'.

Coldplay greep evenwel naast de award voor beste live-act, die naar Biffy Clyro ging. De award 'Greatest Act of the Last 25 Years', die eenmalig werd uitgereikt om de 25ste verjaardag van het magazine te vieren, ging naar U2.

Andere grote winnaars waren onder meer Noel Gallagher (Q Icon Award), Gary Barlow van Take That (Classic Songwriter) en Siouxie Sioux (Outstanding Contribution to Music).

Adele, die niet kwam opdagen, kreeg twee awards: beste track voor 'Rolling in the Deep' en beste artieste. De award voor beste mannelijke artiest ging naar Tinie Tempah. (br.hln)


24-10-2011 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk stopt voorlopig met optreden

Anouk stopt voorlopig met optreden

Klik op de foto om ' Been Here Before ' te beluisteren




De Haagse zangeres Anouk stopt na komende zomer voor onbepaalde tijd met optreden. De moeder van vier kinderen wil meer tijd thuis en in de studio doorbrengen, zo laat ze vandaag weten.

Na succesvolle optredens op diverse festivals het afgelopen jaar begint Anouk 2012 met een groot optreden in Arnhem. Op zondag 11 maart geeft de zangeres een concert in GelreDome in Arnhem. Dit concert zal voorlopig het laatste stadionconcert van Anouk zijn in een lange periode.

Eerder dit jaar bracht Anouk haar nieuwe album 'To Get Her Together' uit dat meteen platina werd. Voorafgaand aan de release van dit album plaatste Anouk het nummer 'Killer Bee' als opwarmertje op Youtube. Daarna volgende de eerste officiële single 'Down and Dirty'. Anouk heeft inmiddels zeven succesvolle studioalbums op haar naam staan die bijna allemaal de nummer 1 positie in de albumchart behaalden.

Anouk heeft in de afgelopen 15 jaar in heel wat verschillende zalen en op diverse festivals opgetreden. De laatste jaren raakten al deze concerten steevast uitverkocht. Onlangs heeft Anouk besloten om na de zomer van 2012 voor een onbepaalde periode te stoppen met optreden.

Anouk: "Ik wil meer thuis en in de studio zijn. Dat bevalt mij goed daar voel ik mij het beste. Mijn passie ligt nu meer bij het maken van muziek dan bij het optreden. Na verloop van tijd zal ik wel weer eens live gaan spelen maar ik denk dat ik na de GelreDome show niet snel meer een stadionconcert ga geven."


24-10-2011 om 17:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna's broer is dakloos

Madonna's broer is dakloos: "Het kan iedereen overkomen"

http://img849.imageshack.us/img849/423/madonnax.jpg


Terwijl Madonna gisteren met knikkende knieën haar film 'W.E.' in Londen in première zag gaan, beeft haar oudere broer Anthony Ciccone (55) letterlijk van de kou. Al anderhaf jaar woont Anthony op straat in Traverse City, Michigan. Voordien werkte hij op de wijngaard van zijn vader Tony, Ciccone Vineyard, maar daar werd hij aan de deur gezet.

"Mijn familie heeft me de rug toegekeerd toen ik het moeilijk had. Al een ziljoen keren heb ik de vraag moeten beantwoorden, waarom mijn zus multimiljardair is en ik dakloos ben. Zeg nooit nooit. Dit kan iedereen overkomen".

Anthony is de tweede van acht kinderen, onder wie Madonna, en heeft nog halfbroer Mario en halfzus Jennifer.

"Ik heb geen inkomen. Ik verzamel flessen en blikjes en zo nu en dan heb ik een baantje. Mijn gezondheid lijdt hieronder. Als je op bevroren beton slaapt zonder deftige isolatie, bevries je. Je hebt er geen idee van hoe vreselijk dat is. Je zenuwen raken aangetast. Maar dat is slechts het begin. Op de duur raakt je weefsel beschadigd. Dan begin je lichaamsdelen te verliezen. Een vriend van me is al zijn tenen kwijt. Heel wat daklozen sterven hier aan onderkoeling".

Het fortuin van zijn zus wordt op 500 miljoen euro geschat, ze heeft drie huizen in New York.


24-10-2011 om 13:01 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alexandre Desplat derde keer op rij beste filmcomponist van het jaar

Alexandre Desplat derde keer op rij beste filmcomponist van het jaar


http://img695.imageshack.us/img695/3953/alexandredesplat.jpg


Voor het derde jaar op rij werd de Franse filmcomponist Alexandre Desplat verkozen als "Film Composer of the Year" door de World Soundtrack Academy. Dat werd vanavond bekendgemaakt op de 11de uitreiking van de World Sountrack Awards, het slotevenement van het Filmfestival Gent.

Alexandre Desplat schreef muziek voor onder meer "A Better Life", "The Burma Conspiracy", "The King's Speech" en "Harry Potter and the Deatly Hallows" (1 en 2).
 
Vlaams minister van Cultuur Joke Schauvliege reikte Hans Zimmer de prijs uit voor "Best Original Score of the Year" voor "Inception". De "Best Original Song Written for a Film" is "We Belong Together" van Randy Newman uit "Toy Story 3". Alex Heffes is verkozen tot "Discovery of the Year" met scores voor "The First Grader" en "The Rite".
 
Filmliefhebbers wereldwijd gaven uit een selectie van zestig films de "Public Choice Award" aan componist A.R. Rahman (127 Hours). De "Sabam Award for Best Young European Composer" ging naar Gabriel Heinrich, met muziek voor een kortfilm van de Belgische regisseur Nicolas Provost. Op het filmmuziekevenement werd discopionier Giorgio Moroder (Midnight Express, Scarface, Flashdance) geëerd met een Lifetime Achievement Award.
 
Onder leiding van Dirk Brossé bracht het Brussels Philharmonic zaterdagavond muziek van Hans Zimmer, Elliot Goldenthal, Howard Shore en Abel Korzeniowski, de winnaar van de World Soundtrack Discovery Award 2010. (br.hln)



24-10-2011 om 11:56 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
22-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stone Roses verkopen 225.000 kaarten binnen uur

Stone Roses verkopen 225.000 kaarten binnen uur


http://img64.imageshack.us/img64/4030/stoneroses.jpg


The Stone Rose anno 2011: John Squire, Gary 'Mani' Mounfield, Ian Brown en Reni. © getty
De deze week aangekondigde reünie van de Stone Roses heeft in Engeland een een enorme run op kaarten voor hun eerste concerten teweeggebracht. Binnen een uur werden er 225.000 tickets voor hun eerste drie concerten in Manchester verkocht.
Volgens de band zelf zijn er nog nooit zoveel concertkaarten binnen zo'n korte tijd verkocht. De opbrengst van de kaartverkoop bedraagt zo'n 14,2 miljoen euro bruto.

Aanvankelijk waren er twee concerten op 29 en 30 juni 2012 aangekondigd, maar toen de 150.000 kaarten binnen veertien minuten waren uitverkocht werd er een derde gig op 1 juli aangekondigd. Ook deze was binnen een kwartier uitverkocht.

De concerten worden gehouden in het Heaton Park in Manchester. Daarna zal de band een wereldtournee houden. Of de band België gaat aandoen is nog niet bekendgemaakt.


22-10-2011 om 22:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kuifje en Spielberg veroveren Brussel

Kuifje en Spielberg veroveren Brussel

Klik op de foto om de trailer te bekijken





Aan de Brusselse bioscoop UGC De Brouckère verzamelden vanmiddag honderden mensen voor de wereldpremière van de nieuwste film van Steven Spielberg, 'The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn', ('De avonturen van Kuifje: het Geheim van de Eenhoorn'). De rode loper werd onder andere bevolkt door regisseur Steven Spielberg en acteur Jamie Bell (Kuifje).
 
Spielberg ontving overigens vandaag in Brussel het ereteken van Commandeur in de Kroonorde voor zijn oeuvre. Dit ereteken is een van de hoogste onderscheidingen in de Nationale Orden van het Koninkrijk België. Het ereteken werd overhandigd door vicepremier en minister van Financiën Didier Reynders.

De stad organiseerde tal van activiteiten om de première op te luisteren en hoopt dat stripliefhebbers massaal naar onze hoofdstad trekken om zich onder te dompelen in de stripgeschiedenis van de stad. Kuifje's geestelijk vader Hergé werd als Georges Remi in 1907 in Brussel geboren.



22-10-2011 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Stone is verslaafd... aan zichzelf

Emma Stone is verslaafd... aan zichzelf


http://img97.imageshack.us/img97/7569/emmastonek.jpg

Emma Stone is verslaafd aan zichzelf. De 22-jarige actrice vindt het naar eigen zeggen verslavend om te lezen wat dagbladen en tijdschriften over haar te vertellen hebben.

"Ik ben niet zoals die sterren die zich van het internet moeten distantiëren omdat ze niks over zichzelf willen lezen. Ik moet wel eerlijk toegeven dat het vrij verslavend werkt, dus ik moet het met mate doen!"

"Ik word verslaafd aan het internet. Ik heb een twitteraccount. Ik hou constant in de gaten wat er gepost wordt maar zelf verstuur ik geen tweets. Ik zou niet willen dat ik iets zou zeggen en dat ik dat dan niet kan waarmaken!"

Ook al gaat ze vaak op het internet piepen om te achterhalen wat de mensen van haar vinden, toch vindt ze het helemaal niet leuk wanneer fans haar op straat herkennen: "Wanneer mensen iets tegen mij zeggen, dan is dat natuurlijk heel fijn, maar van zodra ze beginnen te fluisteren of naar mij wijzen dan voel ik me net een beest in de dierentuin. Dat is vooral erg eng en raar, waardoor ik me 'anders dan anderen' voel."


22-10-2011 om 16:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met Sinead O'Connor in de kerk

Met Sinead O'Connor in de kerk: "I've been saved by Jesus, so fuck you!"

Klik op de foto om ' Black Boys On Mopeds ' te beluisteren





Sinead O'Connor was een relatief late toevoeging aan de affiche van Iceland Airwaves, een festival met 250 bands dat mid oktober op een veertigtal podia loopt in Reykjavik. De Ierse zangeres trad er op in een wel erg bijzondere setting: Fríkirkjan, een naar onze normen piepklein kerkje. Maar het bleek een perfecte gok van de organisatie.

Gek dat de Angelsaksische pers compleet afwezig was in Fríkirkjan. Muziekaal is O'Connor ook niet echt hot, maar als magneet van controverse het jongste jaar des te meer. Zo was er een openhartige biecht in een Ierse krant over hoe moeilijk de zangeres het wel had als alleenstaande moeder, hoe ze toevlucht zocht in drank en pillen (en daardoor haar kinderen ook bijna verloor), hoe ze financieel aan de grond zit, hoe de gedachte van zelfmoord al meerdere keren in haar was opgekomen.

En niet eens zo lang geleden plaatste ze een oproep voor een bedpartner op haar site, wegens "al zo lang zonder seks dat ik gekke dingen ga doen". Ze was zelfs bereid tot anale seks stond er. Het was grappig bedoeld, ongetwijfeld, maar kwam eerder zielig over. De tabloids zagen er nieuw bewijs in van O'Connors morele afzonk.

We gaan niet flauw doen. O'Connor heeft grote problemen, en het was vooral het idee dat dit misschien wel eens de laatste keer zou kunnen zijn om haar in actie te zien dat ons in de eerste plaats de kerk in kreeg. De verwachtingen om een goed optreden te zien waren zoals de temperatuur buiten: rond nul.

Wel, Sinead O'Connor speelde twee uur. En 't was zowaar een goed optreden. Ze had uiteraard de setting mee. "I'm going to get in so much trouble for standing here playing at the altar", grapte ze in het begin. Er zouden nog veel grapjes over de kerk volgen, maar het werd nooit somber.

Zelfs de meest traumatische gebeurtenis in haar carrière tackelde O'Connor met de glimlach: de Bob Dylan-tribute in Madison Square Garden, een paar dagen nadat ze op de Amerikaanse tv een foto van de paus had verscheurd uit protest tegen het feit dat de kerk niks deed aan het misbruik van kinderen door priesters. O'Connor werd toen op het podium op op zo'n boegeroep onthaald door de duizenden aanwezigen dat ze haar muzikanten vertelde te stoppen en alleen Bob Marley's "War" begon te zingen.

Ze werd daarvoor quasi unaniem gekruisigd in de pers, afgeschilderd als een compleet doorgedraaid, onredelijk wicht, een trut die zot van glorie was geworden door haar succes. Bijna twintig jaar later heeft de geschiedenis Sinead O'Connor echter gelijk gegeven. De dag van haar optreden in Reykjavik kopten Amerikaanse newssites nog maar eens over opnieuw een bisschop die beschuldigd wordt van het verdoezelen van kindermisbruik door zijn priesters.

O'Connor refereerde er tijdens haar optreden naar door een anecdote te vertellen over hoe ze op tv naar de realityshow Cheaters zat te kijken (een programma waar mensen hun overspelende partners confronteren met hun ontrouw). "Eén van de vreemdlopende mannen vergoeilijkte zijn gedrag door te roepen:  I've been saved by Jesus, so fuck you!" Ik zou zo graag mijn volgende plaat "I've been saved by Jesus, so fuck you!" willen noemen grapte O'Connor, "but they won't let me get away with that, I'm sure. Maybe Bob Dylan can."

O'Connor speelde overigens haar grootste hit, een pakkend "Nothing compares to you", maar sloot zelfs dat moment af met een grapje. "Nothing compares to you, except the banana, peeled or unpeeled, I don't care, though when they're unpeeled they can get awful messy." Het was een knipoog naar iets wat ze op haar blog had geschreven, over bananen en masturberen, waardoor ze, u raadt het, door het slijk werd gehaald in de tabloids. Met een "Thank you for staying with me, because bananas are boring, you see, when you're over forty-three", sloot de zangeres haar set af. Ze kreeg een staande ovatie. Het zal haar deugd hebben gedaan. (br.hln)


22-10-2011 om 16:24 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
21-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé laat gigantische kinderkamer bouwen

Beyoncé laat gigantische kinderkamer bouwen

http://img809.imageshack.us/img809/914/beyoncenjayz.jpg


De ongeboren baby van Beyoncé en Jay-Z mag op beide oren slapen. Het kind mag niks tekort komen dus besloot het showbizzkoppel om een enorme kinderkamer van meer dan 200 vierkante meter te bouwen.

"Hun appartement in New York zal een kinderkamer van 205 vierkante meter hebben", verklapt een insider aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. 'B' en Jay-Z mogen dan wel in de wolken zijn met hun zwangerschap, een aantal vrienden vindt dat ze een beetje aan het overdrijven zijn. "Sommige mensen vragen zich af of ze hun baby wel in zo'n gigantische kamer alleen willen laten."

Of de r&b-diva zich iets van de commentaar aantrekt, valt te betwijfelen. Zij focust zich ten volle op haar zwangerschap, wat de rest daarvan vindt kan haar gestolen worden. "Alles gaat geweldig, ik ben zo blij met alles wat er zich momenteel in mijn leven afspeelt. Ik ben niet zenuwachtig omdat ik weet dat we er klaar voor zijn, de timing is perfect. We zijn op het juiste moment getrouwd, en nu gaan we op het juiste moment een kindje krijgen. We wilden geen overhaaste beslissingen nemen, we zijn blij hoe alles is verlopen", aldus Beyoncé.

De vedetten weten sinds kort het geslacht van hun baby, maar ze houden het nieuws voorlopig geheim.




21-10-2011 om 19:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soulwaxmas voor de derde keer in Hasselt

Soulwaxmas voor de derde keer in Hasselt

http://img219.imageshack.us/img219/686/soulwaxmas.jpg


Op vrijdag 23 december is het weer dansen geblazen tussen de kerstballen in de Ethias Arena met Soulwax, 2manydjs live en very special guests.

Op vrijdag 23 december trekt de slee van 2manydjs langs de Ethias Arena en belooft het weer een avond vol "holy joy" te worden. Naar goede gewoonte is er Soulwax, spelen 2manydjs ten dans en brengen ze in hun zog enkele very special guests mee. De namen worden later bekend gemaakt.

Tickets kosten 37 euro in voorverkoop, waarvan 2 euro rechtstreeks naar het Steunfonds voor de slachtoffers van de Pukkelpopstorm gaat. De ticketverkoop start op maandag 24 oktober  via:  www.soulwaxmasbelgium.be




21-10-2011 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carla Bruni dreigt met gerechtelijke stappen

Carla Bruni dreigt met gerechtelijke stappen


http://img189.imageshack.us/img189/4045/carlabrunib.jpg


Het is Carla Bruni menens. De Franse presidentsvrouw heeft een advocaat onder de arm genomen en dreigt met gerechtelijke stappen wanneer er onrechtmatig foto's van haar pasgeboren kind in de pers verschijnen. Dat meldt de krant Le Parisien.

Zoals verwacht, is de jacht op de eerste foto's geopend. "En er zullen ook foto's komen, daar moet je niet aan twijfelen", zegt Matthias Gürtler, hoofdredacteur van het tijdschrift Gala.

Bruni beviel woensdagavond van een dochtertje Giulia, haar eerste kind met de Franse president Nicolas Sarkozy. De president zelf reageerde verheugd op de geboorte van hun kind en bedankte de medewerkers van een afvalbedrijf tijdens een bezoek in het westen van land voor de cadeautjes die hij van hen mocht ontvangen. (br.hln)


21-10-2011 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Westlife stopt na veertien jaar en 44 miljoen verkochte albums

Westlife stopt na veertien jaar en 44 miljoen verkochte albums

Klik op de foto om ' If I Let You Go ' te beluisteren





De Ierse popgroep Westlife geeft er de brui aan. De mannen, bekend van nummers als 'Flying Without Wings' en de Billy Joel-cover 'Uptown Girl' gaan als vrienden uit elkaar. 'We bedanken onze fans voor een briljante carrière.'

Nicky Byrne (33), Kian Egan (31) Mark Freehily (31) en Shane Filan (32) maakten hun splitsing gisteravond officieel bekend. Ze benadrukten samen veertien nummer 1-hits in Groot-Brittannië te hebben gescoord en in totaal 44 miljoen albums te hebben verkocht. Aan de veertien jaar waarin ze samen optraden, beleven ze goede herinneringen die ze voor altijd zullen koesteren.

Op hun website laat Westlife weten: 'De beslissing is helemaal in harmonie gemaakt. We hebben tot nu toe ons hele volwassen leven samen gedeeld, we zijn toe aan welverdiende pauze en nieuwe uitdagingen.'

De Ieren nemen niet stilletjes afscheid. Deze kerst komt er nog een album met 'greatest hits' uit en vanaf volgend jaar mei geeft de band een afscheidstournee van negen dagen.

De leden van Westlife - in eerste instantie waren het er vijf - werden als tieners in 1998 samengebracht. Ze braken door in 1999, met het nummer Swear It Again. Hun manager was Louis Walsh, die ook bekend is als jurylid in de Britse X Factor. Hoewel hun succes in Groot-Brittannië ongekend was, lukte het Westlife niet dat succes in de Verenigde Staten te evenaren.


21-10-2011 om 12:28 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
20-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett slaat Joseph Gordon-Levitt aan de haak

Scarlett slaat Joseph Gordon-Levitt aan de haak


http://img838.imageshack.us/img838/2682/scarlettjosephgordonlev.jpg


Scarlett Johansson (26) is in New York in innige omhelzing gespot met de 30-jarige acteur. Volgens ooggetuigen zagen de twee er verliefd en dolgelukkig uit.

"Ze ontmoetten elkaar in het kader van een film die ze samen wilden doen, maar het is verder gegaan", aldus een bron in Us Weekly.

Gordon-Levitt kreeg vorig jaar een Golden Globe voor zijn rol in de tragikomedia '(500) Days of Summer' en was voordien bekend van '3rd Rock from the Sun'.

In december vorig jaar kwam er een einde aan het huwelijk van Scarlett met Ryan Reynolds. Dat ging haar naar eigen zeggen enorm naar het hart, en ze ging troost zoeken bij haar familie. Niet veel later vond ze die in de armen van Sean Penn.

"Aanvankelijk was ik redelijk depressief. Maar na een week raapte ik mezelf weer samen en zat ik de hele tijd in de gym. Gelukkig heb ik enkele heel goede vriendinnen die me al vijftien jaar bijstaan. Met hen kan ik over alles praten. Met mijn tweelingbroer Hunter heb ik ook een heel hechte band. Dan is er ook mijn oma Dorothy. Zij werd onlangs 89, een ongelooflijk schattige, lieve en verstandige vrouw".


20-10-2011 om 15:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukkige Sarkozy blijft zwijgzaam over dochter

Gelukkige Sarkozy blijft zwijgzaam over dochter

http://img593.imageshack.us/img593/2096/sarkozy.jpg


De Franse president Nicolas Sarkozy heeft voor het eerst officieel gereageerd op de geboorte van zijn dochter. "Ik ben heel gelukkig, maar het betreft hier een privézaak", zo zei hij tijdens een bezoek aan een bedrijf in het departement Mayenne, in het oosten van Frankrijk.
 
Sarkozy voegde er aan toe dat zijn echtgenote, Carla Bruni-Sarkozy, en zijn dochter, die gisterenavond ter wereld kwam, het goed stellen. De president kreeg in het bedrijf, een afvalverwerkingsbedrijf, verschillende cadeaus aangeboden, waaronder een slabbetje. Wat de naam van zijn dochter betreft, laat Sarkozy graag de eer aan zijn vrouw om die officieel bekend te maken. Franse media maakten al bekend dat die Dahlia luidt. (br.hln - foto ap)


20-10-2011 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber riskeert vijf jaar cel

Justin Bieber riskeert vijf jaar cel

http://img802.imageshack.us/img802/950/justinbieberj.jpg

Er hangt Justin Bieber een gevangenisstraf van maximaal vijf jaar boven het hoofd. Dit vanwege een wetsvoorstel dat bij het Amerikaanse congres is ingediend. De wet stelt dat wie met copyright beschermd materiaal op internet zet en daar commercieel beter van wordt een celstraf kan krijgen.

Laat dat nu net de manier zijn waarop Justin Bieber is doorgebroken. De tienerster begon zijn carrière met filmpjes op YouTube waarin hij liedjes van anderen zingt. Hij is daar, gezien zijn gigantische succes, commercieel beter van geworden en dus strafbaar.

Trouwe fans hebben de spandoeken inmiddels tevoorschijn gehaald en strijden onder de leuze 'Free Bieber!' voor de vrijheid van de zanger. Op de actiewebsite Free Bieber! kunnen fans een petitie tekenen om de tienerster een toekomst achter tralies te besparen.


20-10-2011 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carla Bruni bevalt van dochter Dahlia

Carla Bruni bevalt van dochter Dahlia

http://img844.imageshack.us/img844/2647/hoogzwangerecarlabruni.jpg


Carla Bruni, de echtgenote van de Franse president Nicolas Sarkozy, is in Parijs bevallen van een dochter. Volgens Franse media kreeg het meisje de naam Dahlia. Het is het eerste kind voor het koppel. Ze hebben beiden al kinderen uit eerdere huwelijken. Eerder werd al bekendgemaakt dat er geen officiële mededeling over de geboorte zal volgen. Het is de eerste keer dat een Franse president tijdens zijn ambtstermijn vader wordt.

Bruni heeft al een zoon uit een vorige relatie: de tienjarige Aurélien. Sarkozy is vader van drie zonen: Pierre (26), Jean (25) en Louis (14). De twee beschouwen de geboorte van hun kind als een privé-aangelegenheid en zullen geen officiële aankondigingen doen over de baby. De First Lady heeft zelfs al gezegd dat ze haar tweede kind nooit zal laten fotograferen.


20-10-2011 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
19-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verontrustend:

Verontrustend: "Demi Moore weegt nog amper 40 kilo"


http://img851.imageshack.us/img851/9576/demimoore.jpg


Demi Moore gaat van dunner naar dunst: de bedrogen echtgenote (1m65) zou immers nog maar 40 kilogram wegen. De uitgemergelde actrice was nog slechts een schim van zichzelf toen ze gisteren moederziel alleen op de première van haar nieuwste thriller 'Margin Call' opdaagde.

"Ze speelde op korte tijd 5 kilo kwijt, maar volgens mij weegt ze nu zelfs nog een stuk minder dan dat", aldus voedingsexpert Majid Ali. "Die uitstekende jukbeenderen en haar ingevallen gezicht zijn geen gezond teken. Stress zorgt er namelijk voor dat je jouw eetlust verliest."

"Het is overduidelijk dat ze momenteel door een verschrikkelijke periode gaat", vertelt de New Yorkse psychotherapeut Jessica Aronson aan RadarOnline. "Het is helemaal niet ongewoon dat mensen gewicht verliezen wanneer ze met stress kampen."

Moore bekende ooit aan het Britse magazine Elle dat ze "extreem geobsedeerd was met haar gewicht", wat haar ongezonde uiterlijk zou kunnen verklaren. "Vaak zien we dat vrouwen zich op hun gewicht gaan focussen omdat ze zo alle pijn en andere problemen kunnen vergeten."


19-10-2011 om 23:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Meus gaat trouwen

Jeroen Meus gaat trouwen


http://img834.imageshack.us/img834/2559/jeroenmeusstphaniederoo.jpg


Topkok Jeroen Meus stapt in het huwelijksbootje met zijn vriendin Stéphanie De Roover. Dat meldt de krant Het Laatste Nieuws.

De 33-jarige Meus is acht jaar samen met Stéphanie. Samen runnen ze restaurant 'Luzine' in Wilsele. De trouwdatum staat nog niet vast.

Meus is onder meer bekend van het tv-programma 'Plat préféré' en laat zijn kookkunsten tegenwoordig bewonderen in 'Dagelijkse Kost'. (br.hln)


19-10-2011 om 23:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog tickets voor Bob Dylan en Mark Knopfler vanavond

Nog tickets voor Bob Dylan en Mark Knopfler vanavond

Klik op de foto om ' Things Have Changed  ' te beluisteren





Het concert van Bob Dylan en Mark Knopfler, vanavond in het Sportpaleis, is al maanden uitverkocht. Maar nu zijn er na het plaatsen van het podium in de zaal een 100-tal extra plaatsen in verkoop gezet. Tickets zijn beschikbaar via Gracialive.be, Teleticketservice.be of 070 345 345.

Het concert zal stipt om 20 uur aanvangen. De reden hiervoor is dat de show 210 minuten duurt, pauze inbegrepen. Zo kan het publiek met De Lijn terug naar huis.

Het is dus aangeraden om tijdig naar het Sportpaleis te komen. Deuren voor het dubbelconcert gaan open om 18.30 uur.

Met uw ticket kunt u gratis gebruik maken van De Lijn in Antwerpen.
Fotograferen of filmen is strikt verboden tijdens dit dubbelconcert.


19-10-2011 om 16:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!