Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

19-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog tickets voor Bob Dylan en Mark Knopfler vanavond

Nog tickets voor Bob Dylan en Mark Knopfler vanavond

Klik op de foto om ' Things Have Changed  ' te beluisteren





Het concert van Bob Dylan en Mark Knopfler, vanavond in het Sportpaleis, is al maanden uitverkocht. Maar nu zijn er na het plaatsen van het podium in de zaal een 100-tal extra plaatsen in verkoop gezet. Tickets zijn beschikbaar via Gracialive.be, Teleticketservice.be of 070 345 345.

Het concert zal stipt om 20 uur aanvangen. De reden hiervoor is dat de show 210 minuten duurt, pauze inbegrepen. Zo kan het publiek met De Lijn terug naar huis.

Het is dus aangeraden om tijdig naar het Sportpaleis te komen. Deuren voor het dubbelconcert gaan open om 18.30 uur.

Met uw ticket kunt u gratis gebruik maken van De Lijn in Antwerpen.
Fotograferen of filmen is strikt verboden tijdens dit dubbelconcert.


19-10-2011 om 16:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LiLo moet van rechter in lijkenhuis werken

LiLo moet van rechter in lijkenhuis werken


http://img207.imageshack.us/img207/2756/lindsaylohandk.jpg


Lindsay Lohan moet van de rechter in het mortuarium haar gemeenschapsdienst afwerken. Nadat haar prestaties in een vrouwentehuis en bij het Rode Kruis ondermaats bleken, droeg rechter Stephanie Sautner de probatiedienst op LiLo aan het werk te zetten in een lijkenhuis in Los Angeles. Daar zal de actrice 120 uur de vloer moeten vegen.

Voor ze bij het Rode Kruis begon, werd Lindsay al aan de deur gezet in het vrouwencentrum waar ze gemeenschapsdienst deed. LiLo kreeg 380 uur gemeenschapsdienst opgelegd, maar haar inspanningen in het vrouwenhuis waren "zeer ondermaats" en ze werd er na 60 uur al bedankt voor onbewezen diensten.

Maar er hangt de 25-jarige Lindsay nog meer boven het hoofd. Vandaag nog moet ze voor de rechter verschijnen omdat ze haar probatievoorwaarden heeft geschonden. Ze riskeert alsnog anderhalf jaar celstraf.

Hoewel ze uit twee centra voor gemeenschapsdienst werd getrapt, is Lindsay naar verluidt "heel gedreven" om haar straf te volbrengen. Dat beweert althans haar woordvoerder: "De voorbije week heeft Lindsay elke dag gewerkt bij het Rode Kruis, en het voorbije weekend heeft ze therapiesessies ondergaan. Ze is enorm gefocust op haar de verplichtingen die de rechter haar oplegde". Vraag is maar of de rechter dat ook zo ervaart.


19-10-2011 om 15:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pukkelpoppers hebben recht op geldelijke terugbetaling

"Pukkelpoppers hebben recht op geldelijke terugbetaling"


http://img542.imageshack.us/img542/2285/pukkelpopramp.jpg

Er is heel wat te doen rond de voorgestelde oplossing voor de onfortuinlijke Pukkelpoppers. Die krijgen na de vreselijke ramp dit jaar een terugbetaling van hun ticket in de vorm van drank- en eetbonnen, verspreid over drie jaargangen. Ongeveer de helft van de gedupeerden zou echter gewoon cash geld terugeisen. Een advocaat beweert in Het Laatste Nieuws dat ze daar ook recht op hebben.

Afgelast of stopgezet, daar draait het in de kleine lettertjes rond. "Bij afgelasting van het evenement zal de ticketprijs, exclusief de service- en administratiekost, worden teruggestort aan de persoon of firma die de bestelling heeft gedaan." Dat staat te lezen in de verkoopvoorwaarden op het e-ticket.

Maar organisator Chokri Mahassine stelde maandag een andere 'oplossing' voor dan een terugbetaling in baar geld. Eet- en drankbonvouchers verspreid over de komende drie edities van het Hasseltse muziekfestival. Hij zegt dat Pukkelpop die rampzalige vrijdag niet werd afgelast maar stopgezet. "Natuurlijk is Pukkelpop wél afgelast", zegt advocaat Alex Wijnant in Het Laatste Nieuws. "Op die eerste festivaldag toen het onweer losbarstte, mag je nog spreken van overmacht en stopzetting. Maar niet voor de twee daaropvolgende dagen. Als ontevredenen naar de rechter stappen, acht ik de kans groot dat ze gelijk krijgen."

Op het net gonst het van boze maar ook enthousiaste reacties op het voorstel van Mahassine. Er is begrip voor, omdat het festival anders failliet gaat en er dus nooit meer een editie van Pukkelpop zal plaatsvinden, maar er is dus ook ongenoegen. Sommigen willen bijvoorbeeld niet opdraaien voor de geleden financiële schade door bands die hun miljoenengage wél kregen zonder te spelen.

Verder moest de organisatie op Facebook aan een festivalganger toegeven dat zijn ongebruikte drank- en eetbonnen van dit jaar - ter waarde van 250 euro - niet gecompenseerd zullen worden en niet geldig zijn voor Pukkelpop 2012.

Pukkelpop drukte maandag nog de stiekeme wens uit dat niet iedereen gebruik zou maken van hun "geste", om het populaire muziekfestival te redden. Op dit moment is het echter helemaal niet duidelijk of de organisatie ook werkelijk in haar opzet zal slagen. (br.hln)


19-10-2011 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te koop: een tand van John Lennon

Te koop: een tand van John Lennon


http://img26.imageshack.us/img26/3928/johnlennonyokoonoi.jpg


Zoek je nog een bijzonder vreemd en duur maar ook een beetje vies kerstcadeau voor een Beatles-fan? Dan heb je geluk, want volgende maand wordt een van John Lennons tanden geveild in het Engelse Stockport. Er wordt verwacht dat de tand meer dan 11.000 euro zal opbrengen.

Lennon had de tand in de jaren zestig aan zijn huisvrouw Dot Jarlett gegeven. Haar familie heeft de tand altijd bijgehouden. "John stond in de keuken met zijn tand in zijn handen", vertelt de zoon van Jarlett. "Hij vroeg aan Dot om hem weg te gooien, maar toen zei hij plots: 'Jouw dochter is een fan van de Beatles, je mag hem aan haar geven als souvenir'. Mijn moeder heeft de tand effectief aan mijn zus gegeven en zij heeft hem altijd bijgehouden."

De tand wordt geveild met een verklaring van Jarlett waarin de oorsprong uitgelegd wordt.


19-10-2011 om 11:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitgemergelde Demi Moore moederziel alleen op de rode loper

Uitgemergelde Demi Moore moederziel alleen op de rode loper

http://img851.imageshack.us/img851/9576/demimoore.jpg


Demi Moore laat de roddels over Ashtons slippertje niet aan haar hart komen: de actrice stapte gisteren vol moed maar tegelijkertijd ook moederziel alleen over de rode loper van haar nieuwste film Margin Call, wat de geruchten van een nakende echtscheiding alleen maar hardnekkiger maakt.

De bedrogen echtgenote was in Manhattan voor de première van haar nieuwste film, mét trouwring, al liet ze toyboy Ashton echter thuis. Kutcher werd zaterdag nog gespot op het 'William J Clinton Decade of Difference Concert' in Los Angeles, maar ook weer zonder het gezelschap van vrouwtje lief.

Een graatmagere Demi (48) wilde dan wel geen interviews geven, voor het fotomoment wilde ze wel eventjes tijd vrijmaken. "Iedereen zag hoe mager ze eruit zag", vertelt een ooggetuige. "Het leek alsof ze in een goede bui was, ze zag er zelfs een beetje blij uit." Ook de afterparty liet ze aan zich voorbij gaan.


19-10-2011 om 00:41 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
18-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metallica noemt nieuwe album 'compleet anders, maar beste werk ooit'

Metallica noemt nieuwe album 'compleet anders, maar beste werk ooit'

Klik op de foto om de korte preview te beluisteren





Metallica noemt 'Lulu', het album waarmee de groep samenwerkt met Lou Reed en dat 31 oktober uitkomt, één van de beste albums die de band ooit gemaakt heeft.

James Hetfield en de zijnen zagen het project met de 69-jarige Reed - die in de jaren '60 doorbrak met The Velvet Underground - vooral als een artistieke onderneming. 'We waren volledig uit onze comfort-zone, en hierdoor kwamen we met dingen waar we normaal niet op zouden komen. Dit is iets dat mensen totaal niet van ons zullen verwachten. Ik denk dat het één van de beste dingen is die we ooit gemaakt hebben', zegt gitarist Kirk Hammett tegen Revolver magazine.

'Het album toont dat de band nog steeds spontaan en extreem creatief kan zijn. We zijn al jaren niet meer oprecht spontaan geweest, waarschijnlijk niet meer sinds de jaren '80.'

Het album moet volgens Hammett niet beoordeeld worden op heavy-metalstandaarden, anders wordt het misschien verkeerd begrepen. 'Lulu' is gebaseerd op een toneelstuk uit 1913 van de Duitse toneelschrijver Frank Wedekind over het leven van een misbruikte danseres.

Op YouTube is een korte preview verschenen van het nummer 'The View' van het album. De reacties hierop zijn overwegend negatief. 'Wat is dit voor bagger', en 'Dit is niet Metallica', schrijven fans.


18-10-2011 om 20:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schwarzenegger: van gouverneur tot sheriff

Schwarzenegger: van gouverneur tot sheriff


http://img202.imageshack.us/img202/9302/schwarzenegger.jpg


In de Amerikaanse staten New Mexico en Nevada zijn de opnames begonnen voor de actiewestern 'The Last Stand'. In die film speelt de Terminator en oud-gouverneur van Californië Arnold Schwarzenegger ondanks eerdere beloften om nooit nog voor de camera's te staan, de rol van een ouder wordende sheriff van een kleine stad die het aan de grens met Mexico aan de stok krijgt met drugsbaronnen.

Naast de 63-jarige Oostenrijkse Amerikaan spelen collega's als Forest Whitaker, Luiz Guzman, Johnny Knoxville en Harry Dean Stanton. De regie is in handen van de Zuid-Koreaan Kim Jee-Woon, bekend van de horrorprent 'A Tale of two sisters' en de gangsterfilm 'A bittersweet life'. Voor Arnie betekent 'The Last Stand' zijn eerste filmrol sinds 'Terminator 3' uit 2003.
 
Na alle filmplannen te hebben afgezworen maakte de voormalige Mister Universe op het einde van zijn ambtsperiode als Governator zijn comebackplannen bekend. Die moesten vervolgens voor enkele maanden in de koelkast omdat een affaire van Arnie met een voormalige huishoudster van de familie aan het licht was gekomen. Uit het overspel was een zoon voortgesproten, reden genoeg voor echtgenote Maria Shriver om de scheiding aan te vragen. (br.hln)


18-10-2011 om 12:01 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga zingt voor Bill Clinton: Ik voelde me Marylin Monroe

Lady Gaga zingt voor Bill Clinton: "Ik voelde me Marylin Monroe"

Klik op de foto om het filmpje te bekijken. Bill Clinton is te zien op 13.34 min





Bill Clinton die 65 geworden is én de tiende verjaardag van de Clinton Foundation, de stichting die zich inzet voor gezondheid, milieu en economie: dat verdient een stevig feestje. Zaterdagavond was het dan ook goed raak in de Hollywood Bowl in Californië. Verschillende popsterren en muzieklegendes tekenden present om hun vroegere president in de bloemetjes te zetten.

Lady Gaga noemde de serenade die ze bracht zelfs haar "eerste echte Marylin Monroe-moment". Het blonde sekssymbool zette in 1962 al de toon door 'Happy birthday, Mr. President' te zingen voor John F. Kennedy.

Gaga had zich voor de gelegenheid ook uitgedost als Marylin en paste verschillende strofes van haar eigen songs lichtjes aan. 'Bad romance' werd zo 'Bill romance. "Ik dacht: ik nodig gewoon Lady Gaga uit, dan ben ik zeker dat ik een hartaanval krijg", grapte Clinton. 

"Ik moet de enige persoon in de geschiedenis zijn die president geweest is en daarna zowel Lady Gaga als de minister van Buitenlandse Zaken (Hillary Clinton; nvdr) op zijn verjaardagsfeest mag verwelkomen. Ik wil Hillary trouwens bedanken omdat ik haar veertig jaar geleden mocht leren kennen. Toen ik haar ontmoette, hield ze zich al met dit soort nobel werk bezig. En toen was dat nog lang niet zo 'cool' als in deze tijden."

Wie het evenement wilde bijwonen, moest tussen 50 en 550 dollar (36 en 400 euro) afdokken. Onder meer Ashton Kutcher, Ellen DeGeneres, Colin Farrell, Stevie Wonder en Usher -die letterlijk zijn broek scheurde op het podium- waren van de partij. Bono sloot het concert af met een akoestische set. (br.hln - foto getty)

18-10-2011 om 01:16 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
17-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pukkelpop blijft bestaan

Pukkelpop blijft bestaan

http://img411.imageshack.us/img411/90/pukkelpop.jpg


Pukkelpop blijft ook de komende jaren bestaan. Eigenaars van tickets zullen vergoedingen krijgen in de vorm van drank- en eetbonnen voor 2012, 2013 en 2014. De toekomst van het festival was in gevaar na het drama dat zich in augustus afspeelde tijdens een hevige onweersbui.



17-10-2011 om 16:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nikki Reed en Paul McDonald getrouwd

Nikki Reed en Paul McDonald getrouwd


http://img192.imageshack.us/img192/7751/nikkireedenpaulmcdonald.jpg


Nikki Reed (23), bekend van haar rol als Rosalie Hale uit 'Twilight Saga', is gisteren getrouwd met 'American Idol'-deelnemer Paul McDonald (27). De twee ontmoetten elkaar in maart, in juni kondigden ze hun huwelijk al aan. De twee trouwden in een private ranch in Malibu met een honderdtal gasten.


17-10-2011 om 16:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBC weert Bono's campagneclip tegen honger in Afrika

BBC weert Bono's campagneclip tegen honger in Afrika

Klik op de foto om de clip te bekijken





Een clip waarin onder meer Bono, George Clooney, Annie Lennox en Colin Farrell de huidige hongersnood in de Hoorn van Afrika als obsceniteit bestempelen, mag niet op de BBC getoond worden. Volgens de keuringsraad is de boodschap politiek geladen.

De clip van de door Bono opgerichte goeddoelorganisatie 'One' is onderdeel van de campagne 'Hungry No More', die regeringen oproept de oorzaken van de hongersnood aan te pakken.

Druk op politieke leiders
Het filmpje van een minuut, met als titel 'The F Word: Famine is the Real Obscenity', draagt volgens de Britse keuringsraad Clearcast een politieke boodschap uit, en volgens de mediawet van 2003 kan dat niet op de openbare omroep.

"De wet stelt dat advertenties van verenigingen met voornamelijk politieke doelstellingen niet uitgezonden mogen worden. Dat is het geval bij One, de organisatie stelt immers dat het uitoefenen van druk op politieke leiders een van hun bestaansredenen is", aldus een woordvoerder van Clearcast.

Bij One vinden ze de ban "absurd", hun directeur Adrian Lovett benadrukt dat One geen politieke partij is en geen politieke banden heeft.

"We begrijpen dat de mediawet bedoeld is om politieke propaganda van de televisie weg te houden. Maar onze clip gaat over het lot van 750.000 mensen in Afrika die, zo waarschuwen de Verenigde Naties, nog voor het einde van dit jaar dreigen te sterven. Als we die crisis niet onder de aandacht houden en er niet op wijzen hoe dringend er actie moet ondernomen worden, worden die mensen vergeten. Wie kan bezwaar hebben tegen zo'n boodschap? We vechten deze beslissing aan en hopen dat de BBC de zaak opnieuw bekijkt".

Clearcast wijst erop dat indien een zender een boodschap uitzendt die in strijd is met de reglementering op politieke advertenties, die zender een boete riskeert van mediawaakhond Ofcom en zelfs zijn uitzendlicentie kan verliezen. (br.hln)


17-10-2011 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicky Vankets getrouwd met vriend Koen

Nicky Vankets getrouwd met vriend Koen


http://img856.imageshack.us/img856/7870/nickyvanketskoendemey.jpg



Modeontwerper Nicky Vankets is gisteren in het stadhuis van Hasselt getrouwd met zijn vriend Koen De Mey. Honderden mensen  kwamen het koppel bekijken. Het huwelijk zou normaal voltrokken worden door burgemeester Hilde Claes, maar zij meldde zich ziek.

Het huwelijk werd georganiseerd door 'weddingplanner' Joyce De Troch, die daarbij assistentie kreeg van haar schoonbroer Christophe Stienlet en de persverantwoordelijke van Vankets.


16-10-2011 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bee Gee Robin Gibb weer met maagproblemen in ziekenhuis

Bee Gee Robin Gibb weer met maagproblemen in ziekenhuis


http://img842.imageshack.us/img842/4123/robingibb.jpg


Robin Gibb (61) is donderdag met spoed naar het ziekenhuis gebracht, zo meldt The Sun. Gee Gibb had erge maagpijn en ondergaat medische onderzoeken in het ziekenhuis van Oxford. De voorbije maanden belandde Gibb al verscheidene keren met darmproblemen in het ziekenhuis.

Een woordvoerder van Gibb laat weten dat de zanger een maag- en darmontsteking heeft en vraagt in naam van de familie zijn privacy te respecteren.

Gibbs vrouw Dwina is bij hem, zijn zoon Spencer vloog speciaal over uit Amerika. Vorig jaar kreeg Gibb een spoedoperatie aan een geblokkeerde darm, dezelfde kwaal die zijn tweelingbroer en Bee Gee-bandlid Maurice in 2003 fataal werd.

"Het was een schok. Ik kreeg te horen dat mijn darm elk moment kon barsten, wat binnen het halfuur mijn dood had betekend". (br.hln)


16-10-2011 om 20:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan riskeert anderhalf jaar cel

Lindsay Lohan riskeert anderhalf jaar cel


http://img207.imageshack.us/img207/2756/lindsaylohandk.jpg


Woensdag moet Lindsay Lohan zich verantwoorden voor de rechter in Los Angeles. Dan zal ze weten of ze een celstraf krijgt wegens het missen van haar therapiesessies, zo meldt TMZ.com.

Rechter Stephanie Sautner gaf de 25-jarige LoLa onlangs een uitbrander omdat LiLo nog altijd geen therapeut had gevonden voor de haar opgelegde wekelijkse sessies. Die maakten deel uit van haar veroordeling voor het stelen van een halssnoer, in januari van dit jaar. Ze kreeg daarvoor ook 35 dagen huisarrest. LiLo voert ter haar verdediging aan dat ze de therapiesessies over de telefoon kreeg.

De voorbije maand was ze in Frankrijk voor een modellenopdracht, een trip waarvoor ze naar eigen zeggen de toestemming kreeg van haar probatie-ambtenaar.


16-10-2011 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Sound of Music voor het eerst welkom in Salzburg

The Sound of Music voor het eerst welkom in Salzburg

Klik op de foto om ' Edelweiss ' te beluisteren





De filmversie van 'The Sound of Music' is rond de feestdagen haast jaarlijkse kost op onze televisiezenders. Maar in Salzburg, de stad waar het verhaal zich afspeelt, was het succesvolle verhaal tot nu toe taboe. Het theater van de stad heeft echter besloten de musical eindelijk te spelen.

Salzburg - net als de rest van Oostenrijk - steunde Adolf Hitler tijdens de Twee Wereldoorlog. In 1938 vluchtte de familie von Trapp weg uit de stad en hun verhaal vormde de basis voor 'The Sound of Music'. Oostenrijk had meerdere decennia nodig om te herstellen van z'n schuldgevoel na de oorlog en daardoor waren ook de mooie liedjes uit 'The Sound of Music' te pijnlijk.

Komende zondag zal de musical in een Duitstalige versie dan toch opgevoerd worden in het theater van Salzburg. Daarna volgt er wekelijks een vertoning tot in juni. En de musical is nog voor de première ook in Oostenrijk al een succes, want de eerste vier voorstellingen zijn volledig uitverkocht. Tot in januari hebben 90 procent van de kaartjes al een eigenaar gevonden.

Zwijgen over de oorlog
Toch was er heel wat kritiek op de plannen om de musical in Salzburg op te voeren. "Sommige mensen vonden het nog steeds niet kunnen om een show te brengen die Salzburg en de rest van Oostenrijk aan hun rol in de oorlog herinnert", zegt Carl Philip von Maldeghem, directeur van het Landestheater, in The Telegraph. Al verschillende decannia heeft de stad het moeilijk met 'The Sound of Music'. Het verhaal was eerst een succes op Broadway, waarna in 1965 de beroemde film werd gemaakt met Julie Andrews en Christopher Plummer.

"Zoals grote delen van Oostenrijk heeft Salzburg zijn verleden lange tijd niet onder ogen willen zien. Wie tijdens de oorlog leefde, wou er niet over praten", zegt von Maldeghem. Pas in 2005 werd 'The Sound of Music' voor het eerst ten tonele gebracht in Oostenrijk, maar de voorstelling werd geen succes. Ook de filmversie werd met de grond gelijk gemaakt als een verkeerde Hollywood-versie van Oostenrijk in die moeilijke jaren.

De nieuwe generatie lijkt de band met de oorlogsjaren doorbroken te hebben. En dus is er misschien eindelijk een plaats voor 'The Sound of Music' in de Oostenrijkse harten. In Salzburg lijken ze te beseffen dat ze er veel toeristen mee kunnen lokken. Al enkele jaren bestaan er rondleidingen langs de belangrijkste plaatsen uit het verhaal. De meeste bezoekers zijn wel buitenlanders, want de Oostenrijkse en Duitse interesse bleef beperkt.

Skiresort in Vermont
De echte familie von Trapp is alvast opgetogen over het initiatief om 'The Sound of Music' naar Salzburg te brengen. "Het is het verhaal van een moedige Oostenrijkse man die opkomt voor waar hij in gelooft", zegt Sam von Trapp, de 39-jarige kleinzoon van Maria von Trapp. "Ik hoop dat de mensen van Salzburg van de musical zullen genieten."

Zijn grootmoeder Maria wou een non worden toen ze voor één van de zeven kinderen van Georg von Trapp, een kapitein op rust, moest gaan zorgen. Ze werd verliefd op de weduwenaar en ze trouwden in 1927. Hij was toen 47, zij pas 22. Samen kregen ze nog drie kinderen. In 1935 vormden ze een familiekoor en na de annexatie van Oostenrijk vluchtten ze naar Italië.

Daarna trokken ze naar de Verenigde Staten waar ze een boerderij in Vermont omtoverden tot een skiresort. Die wordt nog steeds door één van de kinderen, Johannes (72), geleid. Kapitein von Trapp stierf in 1947, Maria leefde nog tot 1987. (br.hln)


16-10-2011 om 19:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rundskop wint dubbel op Frans filmfestival

'Rundskop' wint dubbel op Frans filmfestival


http://img571.imageshack.us/img571/5349/rundskop.jpg

De film "Rundskop" is opnieuw in de prijzen gevallen op een Frans filmfestival voor jonge filmmakers. Michael R. Roskam beloond als beste regisseur. Matthias Schoenaerts kreeg de award voor beste acteur.

Het Festival International des Jeunes Realisateurs van Saint-Jean-de-Luz reikte nog andere prijzen uit. De prijs voor beste film ging naar "Une bouteille à la mer" van Thierry Benesti. Die film vertelt het verhaal van een Franse die in Jeruzalem woont en na een aanslag begint te corresponderen met een Palestijn.
 
In totaal waren tien langspeelfilms waren geselecteerd: vijf Franse en vijf buitenlandse. Het festival was aan zijn zestiende editie toe en richt zich op debuut- of bijna debuutfilms.

'Rundskop' is flink op weg om een internationaal succes te worden. De film kaapte al meerdere binnenlandse en buitenlandse prijzen weg, onder meer in de States, Canada, Kroatië en nu dus ook in Frankrijk. De film werd ook genomineerd voor de European Film Awards en is de Belgische inzending voor de Oscars. Ook 'Adem' en 'Hasta la vista baby' scoren in het buitenland.


16-10-2011 om 02:16 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De buik van Beyoncé: je kan er niet naast kijken

De buik van Beyoncé: je kan er niet naast kijken

http://img849.imageshack.us/img849/4084/beyonc.jpg


Beyoncé domineerde met twéé verhalen de showbizzpagina's deze week: haar 'gestolen/geleende' danspasjes van Anna Teresa De Keersmaker en 'Is de buik nu vals of echt?'. Zoals deze foto's bewijzen: de zwangere buik bestaat, en je kan er moeilijk naast kijken.

Dat Beyoncé zwanger was, werd bekend gemaakt op de MTV Video Music Awards eind augustus. Niet lang daarna doken de eerste geruchten op dat Beyoncé 'sjoemelde' met haar buik: de zangeres zou op dat moment nog maar twee maanden ver geweest zijn en pronkte toch met een behoorlijke buik. 

"Een prothesebuik!" klonk het toen. De aanklacht kreeg niet veel aandacht, en verdween snel naar de achtergrond.

Begin deze week was het echter weer prijs: bij een tv-optreden zou Beyoncé weer een valse buik gedragen hebben en prompt werd het gerucht gelanceerd dat ze helemaal niet zwanger zou zijn. Over mediamisleiding gesproken. Ditmaal kwam er wel en fel protest: Beyoncé is wel zwanger, de aanklachten zijn vals, fulmineerde de woordvoerster.

De laatste paparazzifoto's van Beyoncé tonen dat ook duidelijk aan: de wereldster is duidelijk écht zwanger. Niet alleen de bolling van haar buik maar ook haar flink gegroeide borsten bewijzen dat. (br.hln - beeld photo news)




16-10-2011 om 02:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J.R. uit Dallas heeft kanker

J.R. uit Dallas heeft kanker


http://img269.imageshack.us/img269/5986/66578711.jpg


De Amerikaanse acteur Larry Hagman, die wereldwijd beroemd werd als Dallas-schurk J.R. Ewing, lijdt aan kanker. Dat heeft de 80-jarige acteur zelf bekendgemaakt.

"Ik wil dat iedereen weet dat het om een veel voorkomende en behandelbare vorm van kanker gaat", zei hij aan People.com. Meer details wilde Hagman niet geven.
 
Ondanks zijn ziekte zal Hagman de komende weken toch deelnemen aan de opnames voor de nieuwe Dallas-serie.

15-10-2011 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoogzwangere Carla Bruni nog aan het shoppen

Hoogzwangere Carla Bruni nog aan het shoppen

http://img844.imageshack.us/img844/2647/hoogzwangerecarlabruni.jpg



Nog steeds geen nieuws van het Carla Bruni-front. Deze keer weten we het zeker, want gisteren werd de Franse presidentsvrouw nog gekiekt terwijl ze aan het shoppen was. Ze stapte binnen in een kinderwinkel, niet ver van de bekende kerk La Madeleine in Parijs. Met haar onopvallende outfit en zwarte bril slaagde ze er zelfs bijna in de fotografen te verschalken. Diezelfde paparazzi houden inmiddels al enkele dagen de wacht aan de befaamde Clinique de la Muette.

Een weekje geleden trapten verschillende media nog in de val van een Franse komiek, die beweerde dat Carla Bruni "un nouveau nez" gebaard had. Geen baby dus, maar een nieuwe neus. In theorie zou een geboorte nochtans best gekund hebben, want de nieuwe spruit was al uitgerekend voor 3 oktober. (br.hln - beeld photonews)


15-10-2011 om 11:51 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
14-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Avatar wordt het meest illegaal gedownload

Avatar wordt het meest illegaal gedownload

http://img51.imageshack.us/img51/5427/avatarhzu.jpg


De 3D blockbuster 'Avatar' is de film die het meest illegaal gedownload wordt. Dat meldt de website TorrentFreak.

De regisseur van de film uit 2009, James Cameron, had nochtans voorspeld dat het gebruikt van 3D ervoor zou zorgen dat er minder illegale kopieën zouden gemaakt worden. Ondertussen werd 'Avatar' al 21 miljoen keer illegaal gedownload.

Op een gedeelde tweede plaats staan 'The Dark Knight', en 'Transformers' (elk 19 miljoen keer) gevolgd door 'Inception' (18 miljoen keer).


14-10-2011 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!