Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

16-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rundskop wint dubbel op Frans filmfestival

'Rundskop' wint dubbel op Frans filmfestival


http://img571.imageshack.us/img571/5349/rundskop.jpg

De film "Rundskop" is opnieuw in de prijzen gevallen op een Frans filmfestival voor jonge filmmakers. Michael R. Roskam beloond als beste regisseur. Matthias Schoenaerts kreeg de award voor beste acteur.

Het Festival International des Jeunes Realisateurs van Saint-Jean-de-Luz reikte nog andere prijzen uit. De prijs voor beste film ging naar "Une bouteille à la mer" van Thierry Benesti. Die film vertelt het verhaal van een Franse die in Jeruzalem woont en na een aanslag begint te corresponderen met een Palestijn.
 
In totaal waren tien langspeelfilms waren geselecteerd: vijf Franse en vijf buitenlandse. Het festival was aan zijn zestiende editie toe en richt zich op debuut- of bijna debuutfilms.

'Rundskop' is flink op weg om een internationaal succes te worden. De film kaapte al meerdere binnenlandse en buitenlandse prijzen weg, onder meer in de States, Canada, Kroatië en nu dus ook in Frankrijk. De film werd ook genomineerd voor de European Film Awards en is de Belgische inzending voor de Oscars. Ook 'Adem' en 'Hasta la vista baby' scoren in het buitenland.


16-10-2011 om 02:16 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De buik van Beyoncé: je kan er niet naast kijken

De buik van Beyoncé: je kan er niet naast kijken

http://img849.imageshack.us/img849/4084/beyonc.jpg


Beyoncé domineerde met twéé verhalen de showbizzpagina's deze week: haar 'gestolen/geleende' danspasjes van Anna Teresa De Keersmaker en 'Is de buik nu vals of echt?'. Zoals deze foto's bewijzen: de zwangere buik bestaat, en je kan er moeilijk naast kijken.

Dat Beyoncé zwanger was, werd bekend gemaakt op de MTV Video Music Awards eind augustus. Niet lang daarna doken de eerste geruchten op dat Beyoncé 'sjoemelde' met haar buik: de zangeres zou op dat moment nog maar twee maanden ver geweest zijn en pronkte toch met een behoorlijke buik. 

"Een prothesebuik!" klonk het toen. De aanklacht kreeg niet veel aandacht, en verdween snel naar de achtergrond.

Begin deze week was het echter weer prijs: bij een tv-optreden zou Beyoncé weer een valse buik gedragen hebben en prompt werd het gerucht gelanceerd dat ze helemaal niet zwanger zou zijn. Over mediamisleiding gesproken. Ditmaal kwam er wel en fel protest: Beyoncé is wel zwanger, de aanklachten zijn vals, fulmineerde de woordvoerster.

De laatste paparazzifoto's van Beyoncé tonen dat ook duidelijk aan: de wereldster is duidelijk écht zwanger. Niet alleen de bolling van haar buik maar ook haar flink gegroeide borsten bewijzen dat. (br.hln - beeld photo news)




16-10-2011 om 02:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J.R. uit Dallas heeft kanker

J.R. uit Dallas heeft kanker


http://img269.imageshack.us/img269/5986/66578711.jpg


De Amerikaanse acteur Larry Hagman, die wereldwijd beroemd werd als Dallas-schurk J.R. Ewing, lijdt aan kanker. Dat heeft de 80-jarige acteur zelf bekendgemaakt.

"Ik wil dat iedereen weet dat het om een veel voorkomende en behandelbare vorm van kanker gaat", zei hij aan People.com. Meer details wilde Hagman niet geven.
 
Ondanks zijn ziekte zal Hagman de komende weken toch deelnemen aan de opnames voor de nieuwe Dallas-serie.

15-10-2011 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoogzwangere Carla Bruni nog aan het shoppen

Hoogzwangere Carla Bruni nog aan het shoppen

http://img844.imageshack.us/img844/2647/hoogzwangerecarlabruni.jpg



Nog steeds geen nieuws van het Carla Bruni-front. Deze keer weten we het zeker, want gisteren werd de Franse presidentsvrouw nog gekiekt terwijl ze aan het shoppen was. Ze stapte binnen in een kinderwinkel, niet ver van de bekende kerk La Madeleine in Parijs. Met haar onopvallende outfit en zwarte bril slaagde ze er zelfs bijna in de fotografen te verschalken. Diezelfde paparazzi houden inmiddels al enkele dagen de wacht aan de befaamde Clinique de la Muette.

Een weekje geleden trapten verschillende media nog in de val van een Franse komiek, die beweerde dat Carla Bruni "un nouveau nez" gebaard had. Geen baby dus, maar een nieuwe neus. In theorie zou een geboorte nochtans best gekund hebben, want de nieuwe spruit was al uitgerekend voor 3 oktober. (br.hln - beeld photonews)


15-10-2011 om 11:51 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
14-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Avatar wordt het meest illegaal gedownload

Avatar wordt het meest illegaal gedownload

http://img51.imageshack.us/img51/5427/avatarhzu.jpg


De 3D blockbuster 'Avatar' is de film die het meest illegaal gedownload wordt. Dat meldt de website TorrentFreak.

De regisseur van de film uit 2009, James Cameron, had nochtans voorspeld dat het gebruikt van 3D ervoor zou zorgen dat er minder illegale kopieën zouden gemaakt worden. Ondertussen werd 'Avatar' al 21 miljoen keer illegaal gedownload.

Op een gedeelde tweede plaats staan 'The Dark Knight', en 'Transformers' (elk 19 miljoen keer) gevolgd door 'Inception' (18 miljoen keer).


14-10-2011 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dEUS kickstart tournee met uitverkochte show in Londen


dEUS kickstart tournee met uitverkochte show in Londen

Klik op de foto om ' Constant Now ' te beluisteren





Vorige week deden ze een exclusieve try-out in Diksmuide, maandag stonden ze nog in Parijse tv-studio maar dinsdag was de échte start van de nieuwe tournee van dEUS, in de uitverkochte Londense Koko. De vernedering die dat andere groepje Belgen diezelfde avond oploopt, op een grasveld in Düsseldorf, compenseren Tom Barman en zijn bende ruimschoots. Altijd geweten dat onze nationale trots niet op een voetbalplein maar op een rockpodium zou zegevieren, maar het geeft een enorme kick als je daar getuige van kan zijn. Op de afterparty glunderen Tom, Mauro, Alan, Stephan en Klaas heel terecht: als je Londen in je zak steekt, verdien je een feestje.


14-10-2011 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
13-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KI doet op 10 november uitspraak in zaak-Pfaff

KI doet op 10 november uitspraak in zaak-Pfaff


http://img26.imageshack.us/img26/3434/pfaff.jpg
Carmen en Jean-Marie hier met Larry Hagman alias JR Ewing uit Dallas.


De kamer van inbeschuldigingstelling (KI) in Antwerpen heeft zich vandaag over de zaak van Jean-Marie Pfaff en zijn vrouw Carmen gebogen. Op 10 november volgt de uitspraak. De raadkamer in Antwerpen had de Pfaffs in december een opschorting van straf gegeven voor fiscale fraude en belastingontduiking. Ze hadden schuld bekend en een dading met de fiscus gesloten, waardoor ze wat de raadkamer betrof niet voor de rechtbank hoefden te verschijnen.
 
Het parket had echter hun doorverwijzing gevorderd en ging in beroep, waardoor de zaak bij de KI belandde. Daar wilde men eerst bewijzen zien dat ze de fiscus wel degelijk betaald hebben. Twee weken geleden werden de nodige stukken neergelegd en vandaag werd de zaak dan gepleit. Over een maand weten de Pfaffs of het bij een opschorting blijft.


13-10-2011 om 19:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse choreografe wil clip Beyoncé laten verbieden

"Vlaamse choreografe wil clip Beyoncé laten verbieden"

Klik op de foto om de clip te bekijken





De Vlaamse topchoreografe Anne Teresa De Keersmaeker wil de plagiaatclip van superster Beyoncé wereldwijd laten verbieden. Dat meldt de krant Het Laatste Nieuws, die een fax van De Keersmaekers advocaten aan Sony Music USA kon inkijken. Beyoncé gaf al toe dat ze zich "inspireerde" op 'Rosas danst Rosas' van De Keersmaeker. Een monsterproces tussen David en Goliath lijkt in de maak.

Oude rot in het vak, Anne Teresa De Keersmaeker, was van in den beginne niet echt opgezet - laat staan vereerd - met het regelrechte plagiaat dat ze vaststelde in de nieuwe clip 'Countdown' van Beyoncé - waarvoor de Amerikaanse zangeres overigens heel wat complimenten kreeg. De Vlaamse choreografe zag stukken gekopieerd uit haar eigen voorstelling 'Rosas danst Rosas' (uit 1984) en uit 'Achterland'. Tot de decors en de kledij toe werd er duchtig gepikt.

Beyoncé gaf het plagiaat vervolgens toe in een persbericht, waarin ze stelde dat de clip heel wat referenties bevat, onder andere ook aan het ballet 'Rosas danst Rosas'. Nogal arrogant voegde de steenrijke echtgenote van Jay-Z eraan toe dat De Keersmaeker blij mocht zijn met de gedroomde reclame, want 'Countdown' telt al meer dan twee miljoen hits op het internet.

In de fax naar Sony Music wordt volgens Het Laatste Nieuws geen gewag gemaakt van een schadeclaim, maar wordt met onmiddellijke ingang de stopzetting van de wereldwijde verspreiding van de clip geëist. Het lijkt er sterk op dat De Keersmaeker aanstuurt op een monsterproces, als er geen minnelijke schikking kan getroffen worden. Want de verspreiding nu nog stilleggen in het internettijdperk is zo goed als onmogelijk.

De fax is dus gericht aan de platenmaatschappij en niet persoonlijk aan Beyoncé. Het vermogen van de superster wordt geschat op 200 miljoen euro. Samen met haar man Jay-Z loopt dat op tot 600 miljoen euro. Het is niet uitgesloten dat De Keersmaeker op het einde van de rit een flinke schadevergoeding kan opstrijken. (br.hln)


13-10-2011 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Striptekenaar van Dan Cooper overleden

Striptekenaar van Dan Cooper overleden


http://img833.imageshack.us/img833/6723/albertweinberg.jpg


Albert Weinberg, de striptekenaar van de avonturen van piloot Dan Cooper, is op 29 september op 89-jarige leeftijd overleden. Dat heeft uitgeverij Le Lombard bekendgemaakt.

Albert Weinberg werd op 9 april 1922 in Luik geboren. Sinds meerdere jaren woonde hij in Zwitserland. Zijn tekentalenten werd tijdens zijn militaire dienstplicht door zijn medesoldaten ontdekt. Na zijn demobilisatie in 1947 begon hij Victor Hubinon bij te staan en werkte mee aan de reeksen "Buck Danny" en "Blondin & Cirage" in Kuifje. Van 1949 tot 1954 was hij als auteur-tekenaar verantwoordelijk voor de reeks "Luc Condor" in het tijdschrift Héroïc Albums.

Vanaf november 1954 verschenen de lucht- en ruimtevaartavonturen van Dan Cooper in Kuifje. Er verschenen 41 albums rond deze Canadese legerpiloot die vertaald werden in vijftien talen en nog steeds een internationaal succes kennen. In 2004, ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van zijn helden, ontving Weinberg het eerste erediploma dat de Royal Canadian Air Force toekende aan een striptekenaar.


13-10-2011 om 13:37 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
12-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RTL schrapt 'Miss België' wegens tegenvallende kijkcijfers

RTL schrapt 'Miss België' wegens tegenvallende kijkcijfers


http://img267.imageshack.us/img267/5622/missbelgieverkiezing.jpg


Na Vtm zendt ook RTL-TVI de Miss België-verkiezing niet langer uit. Vooral de tegenvallende kijkcijfers liggen aan de basis van deze beslissing.

"Sinds 1991 zond RTL als partner van het Miss België-comité elk jaar de verkiezing uit. Vermits er in Vlaanderen nog geen zender bekend is die de wedstrijd zal uitzenden en zo'n organisatie toch de nodige tijd in beslag neemt, laten we dit jaar de kelk aan ons voorbijgaan", aldus een woordvoerder.

RTL benadrukt wel dat ze de verkiezing wil blijven steunen. "We blijven openstaan voor een nieuwe samenwerking en willen gerust ook reclame blijven maken", klinkt het. En natuurlijk blijft ook de deur openstaan voor knappe Waalse kandidates à la Sandrine Corman, die sinds 1998 niet meer van het scherm te slaan was.

De échte doorn in het oog van RTL is echter zonder meer de matige belangstelling. De Waalse kijker ligt niet meer wakker van het kroontje en de kijkcijfers zijn -net als in Vlaanderen overigens- al verscheidene jaren in vrije val. De zender geeft de organisatie dan ook een veeg uit de pan. "Hoe constructief onze samenwerking ook geweest is, er moet eens diep nagedacht worden over het concept. De uitzending moet aangepast worden aan de eisen van de Belgische tv-kijker in 2012", klinkt het. Het Miss België-comité, onder leiding van Darline Devos, heeft vooralsnog niet gereageerd.



12-10-2011 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matt Damon en Michael Douglas worden geliefden

Matt Damon en Michael Douglas worden geliefden


http://img266.imageshack.us/img266/5656/michaeldouglasmattdamon.jpg


De Amerikaanse acteur Michael Douglas zal de flamboyante Amerikaanse pianist Liberace spelen in een biopic. Zijn jongere amant Scott Thorson zal gespeeld worden door Matt Damon. De film zal inzoomen op hun relatie, die zich afspeelde tijdens een periode waarin ze zich outen als homoseksueel dodelijk zou geweest zijn voor Liberace's carrière. 'Behind the Candelabra' zal geregistreerd worden door Steven Soderbergh.


12-10-2011 om 17:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad & Angelina worden nieuwe buren van Jennifer

"Brad & Angelina worden nieuwe buren van Jennifer"


http://img40.imageshack.us/img40/5199/angelinabradf.jpg

Brangelina is op huizenjacht, en dat heeft Jennifer Aniston geweten. Volgens de laatste geruchten zouden Brad en Angelina hun oog hebben laten vallen op een liefdesnestje dat wel erg dicht in de buurt ligt van het appartement van Jen en Justin...

Jennifer Aniston en Justin Theroux telden onlangs 4,5 miljoen euro neer voor hun gloednieuwe thuis in West Village, maar nu zouden ook Brad (47) en Angelina (36) van plan zijn om in dezelfde buurt te gaan wonen.

"Angie houdt van de levendige sfeer in West Village", vertelt een bron aan het Britse blad Now. "Ze voelt zich op haar gemak wanneer ze er met de kids rondwandelt, en er zijn ook veel restaurantjes."

"Ze weet dat Jennifer er net een stekje heeft gekocht maar dat kan haar niet zoveel schelen. Ze vindt dat ze dit maar op een volwassen manier moeten aanpakken."

Maar volgens diezelfde insider zou Jennifer helemaal niet blij zijn met haar 'nieuwe buren': "Ze is razend. Jen wil alleen maar bij Justin zijn en ze denkt dat Angelina haar een hak wil zetten. West Village is een kleine wijk in Manhattan, het is haast onmogelijk dat ze elkaar niét tegen het lijf lopen."


11-10-2011 om 18:33 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Rihanna naakt op cover

 Rihanna naakt op cover

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





Rihanna poedelnaakt? Alweer? Jazeker! En deze keer zijn het enkel strategisch geplaatste bladeren die nog iets aan de verbeelding overlaten. Haar wezenloze blik doet vermoeden dat ze volgende keer echter nóg een stapje verder zou durven gaan.

Wie met zo'n foto uitpakt, mag wel eens met de spierballen rollen. Haar daarom uitroepen tot 'meest sexy vrouw op deze planeet'  -zoals 'Esquire' doet- lijkt ons dan weer een brug te ver.

Het plaatje geeft wel een dieper inzicht in de tattoo's van Rihanna. Op de wijsvinger van haar linkerhand staat 'Love', het pistool lijkt gericht naar haar rechterborst en een gebed in het sanskriet siert haar rechterheup.

"Woede aan de kant geschoven"
'Riri' kwam ook nog even terug op haar stormachtige relatie met Chris Brown. Die kende een dieptepunt in 2009, toen ze verrot geslagen werd in zijn auto. "Het heeft me heel wat tijd gekost, maar de woede die ik toen naar hem toe voelde heb ik aan de kant geschoven. Nu kijk ik vol spanning uit naar wat hij op professioneel vlak nog allemaal aan het bekokstoven is. De weg die hij afgelegd heeft is ongelooflijk, zelfs toen iedereen tegen hem was. Ik ben altijd een fan van hem geweest en hou echt van zijn muziek."

De norse expressie van de zangeres staat in schril contrast met het fenomenale jaar dat ze achter de rug heeft. Zo heeft ze met 'We found love' haar zesde nummer één-hit in vijf jaar in Groot-Brittannië te pakken, een record dat nooit eerder geëvenaard is door een vrouwelijke artieste. In vier dagen tijd ging haar nieuwste single meer dan 87.000 keer over de toonbank. En ook op liefdesvlak breekt een bloeiende tijd aan, nu ze met voormalig bokser Dudley O'Shaughnessy een jonge knaap aan de haak geslagen heeft.


11-10-2011 om 18:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adem genomineerd voor European Film Awards

'Adem' genomineerd voor European Film Awards

Klik op de foto om de trailer te bekijken



Hans van Nuffel


'Adem', het speelfilmdebuut van Hans van Nuffel, is genomineerd in de Discovery-categorie van de European Film Awards. De Europese Filmprijzen worden dit jaar uitgereikt in Berlijn op 3 december. Voor de Discovery Award nomineerde een jury vijf Europese films.

De andere films genomineerd in de Discovery-categorie van de European Film Awards zijn 'Atmen' van Karl Markovics (Oostenrijk), 'Michael' van Markus Schleinzer (Oostenrijk), 'Nothing's All Bad' van Mikkel Munch-Fals (Denemarken) en 'Tilva Ros' van Nikola Lezaic (Servië).
 
Het is nu aan de 2.500 leden van de European Film Academy om de winnaar aan te duiden. Nominaties in de andere categorieën, waar onder meer 'Rundskop' op de shortlist staat, worden begin november aangekondigd.
 
'Adem' vertelt het verhaal van mucopatiënten Tom (Stef Aerts) en Xavier (Wouter Hendrickx). Beiden raken bevriend in het ziekenhuis, waar ze in afwachting zijn van een longtransplantatie. De film heeft in binnen- en buitenland al meer dan 15 prijzen en vermeldingen op zijn palmares staan.



11-10-2011 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wordt Lady Gaga nieuwe gezicht van Queen ?

"Wordt Lady Gaga  nieuwe gezicht van Queen ?"


http://img255.imageshack.us/img255/5070/ladygagadf.jpg



Als het aan Queen-gitarist Brian May ligt, wordt Lady Gaga de opvolger van Freddie Mercury. De overige bandleden zijn sinds kort op zoek naar een nieuw gezicht voor de legendarische band. "We hebben het erover gehad of ze het gezicht van Queen kan worden", laat May weten. Gaga reageerde meteen enthousiast op het voorstel, maar heeft nog niets officieel toegezegd.

Lady Gaga, die haar naam heeft ontleend aan het hitje Radio Ga Ga van Queen, is overigens niet de enige over wie is gesproken. May vertelt dat er mogelijk een tv-show komt. "We discussieerden over een tv-show waarin verschillende artiesten te gast zouden zijn."

Toch heeft May stiekem hoop dat Gaga Freddie's opvolger wordt. "Ze is niet alleen een zangeres, maar schrijft ook haar eigen materiaal."


11-10-2011 om 11:59 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele: Niet roken maar praten verknalt mijn stem

Adele: "Niet roken maar praten verknalt mijn stem"





Adele is een babbeltante, en dat levert haar stemproblemen op. Wegens problemen met haar stembanden moest ze onlangs haar Amerikaanse tournee afgelasten. "Het is niet van het roken dat ik een keelontsteking kreeg. Ik praatte teveel. Ik beschadig mijn stem niet op het podium maar ernaast. Was ik geen zangeres, ik zou nog altijd een pakje sigaretten per dag roken. Roken is hetr liefste wat ik doe, het was bijzonder moeilijk het op te geven. Maar ik ben sterk geweest en ben gestopt zonder plakkers, kauwgom of hypnose", verklaart ze in The Sun.


11-10-2011 om 10:09 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
10-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jacksons broers geven benefiet voor kindslachtoffers aardbeving in Japan

Michael Jacksons broers geven benefiet voor kindslachtoffers aardbeving in Japan


http://img265.imageshack.us/img265/9335/michaeljacksonsbroers.jpg
Zus Latoya en broer Marlon met de kinderen van Michael tijdens het huldeconcert in Wales het voorbije weekend. 


De broers van Michael Jackson organiseren een benefietconcert ten voordele van kinderen die te lijden kregen onder de aardbeving in Japan in maart jongstleden. Het concert in Tokio zou volgens Jacksons moeder Katherine de volle goedkeuring gekregen hebben van de zanger.

Dat verklaarde ze gisteren tijdens een persconferentie in Londen. "Was Michael er nog, dan zou hij zeker iets gedaan hebben voor de slachtoffers van de aardbeving in Japan. Michael hield van kinderen, hij zou medelijden gehad hebben me de kinderen die hun ouders verloren of dakloos werden".

De opbrengst van de merchandisingverkoop tijdens het 'Michael Jackson Tribute Live', op 13 en 14 december, zal geschonken worden aan ASHIHINAGA, een hulporganisatie voor kinderen die getroffen werden door de aardbeving. (br.hln - beeld photo news)


10-10-2011 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onherkenbare Christina Aguilera op concert MJ

Onherkenbare Christina Aguilera op concert MJ


http://img695.imageshack.us/img695/5836/christinaaguilerad.jpg



Christina Aguilera heeft zaterdag een opgemerkt optreden gegeven tijdens het herdenkingsconcert voor Michael Jackson in Cardiff. Op muzikaal gebied was er weinig op aan te merken, maar de zangeres die de toeschouwers te zien kregen leek in de verste verte niet op de slanke, wulpse vrouw zoals we die doorgaans kennen.

Ze kwam daarentegen verwilderd en verslonsd voor de dag en leek eerder op een mislukte Tina Turner-pastiche. Dat Aguilera een paar kilootjes is bijgekomen, zal niemand haar kwalijk nemen. Maar zelfs de doorgewinterde fan moet toegeven dat enkel een korset en een panty misschien niet de juiste kledijkeuze was. Om over haar verwilderde haar nog maar te zwijgen.

Voor het tweede deel van haar optreden moet ze dan toch eens in de spiegel hebben gekeken. Ze verscheen in een lange rok en een jasje en leek ook even met haar haarborstel door haar coiffure gegaan te zijn. (br.hln - beeld photo news)

10-10-2011 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedrogen Demi Moore wil scheiden

"Bedrogen Demi Moore wil scheiden"


http://img839.imageshack.us/img839/6403/demimooreashtonkutcher.jpg

Demi Moore (48) heeft een echtscheidingsadvocaat onder de arm genomen nadat een ultieme poging om haar huwelijk met Ashton Kutcher (33) te redden op niets uitdraaide.

Het huwelijk kwam onder druk te staan toen aan het licht kwam dat Ashton zijn 15 jaar oudere vrouw had bedrogen met Sara Leal, een 23-jarige Texaanse. Dat gebeurde eind vorige maand, toen Kutcher de zesde verjaardag van zijn huwelijk met Moore had moeten vieren.

"Mevrouw Moore is vernederd. Vrijdag heeft ze een advocaat geconsulteerd met het oog op een scheiding. Ze wilde weten welke impact een scheiding zou hebben op haar fortuin. Zij is ongeveer 100 miljoen euro waard, hij bijna evenveel. Het was een zware beslissing voor mevrouw Moore, maar haar vertrouwen is geschonden", aldus een insider.

Toen Demi Moore in 2005 met Kutcher trouwde, had ze al twee huwelijken achter de rug, met songschrijver Freddy Moore en met acteur Bruce Willis.

"Ze wilde alles doen om haar huwelijk met Kutcher te redden, maar het verhaal van Sara Leal kon hij niet meer ontkennen gezien er foto's van waren". In een ultieme poging om de brokken te lijmen, nam Moore Kutcher nog mee naar een Kabbalahdienst. "Maar dat heeft niet geholpen, ze heeft het gehad met hem", aldus nog de insider.

Kutcher inviteerde de 23-jarige Sara Leal amen met een tiental andere vrouwen in zijn kamer in het Hard Rock Hotel in San Diego. "Toen ik binnenkwam, was het daar een zee van rondborstige blondines. Iedereen was aan het drinken. De meiden begonnen hun kleren uit te trekken en sprongen in de jacuzzi", getuigde Kimberly Perry, één van de genodigden. "Alle meiden stortten zich op Ashton, en met Sara heeft hij zeker seks gehad", stelde een andere ooggetuige, Megan McNutt. Volgens nog andere bronnen rotzooide Kutcher ook met een vriendin van Sara


10-10-2011 om 13:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-Beatle Paul McCartney voor de derde keer getrouwd

Ex-Beatle Paul McCartney voor de derde keer getrouwd

http://img199.imageshack.us/img199/4900/paulmccartneyh.jpg



De 69-jarige ex-Beatle Paul McCartney heeft in Londen voor de derde keer "I do" gezegd. Hij stapte in het huwelijksbootje met de rijke Amerikaanse erfgename Nancy Shevell (51).
 
De plechtigheid vond plaats in het stadhuis van Londen waar McCartney in 1969 al met zijn eerste vrouw Linda huwde. Zowat dertig gasten hoorden het koppel huwelijksgeloften uitwisselen. Bij het verlaten van het stadhuis werd het koppel toegejuicht door zowat 300 fans. (br.hln - foto reuters)


10-10-2011 om 12:20 geschreven door artist lover


» Reageer (4)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!