Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bezoek Spielberg kostte Brussel 400.000 euro

Bezoek Spielberg kostte Brussel 400.000 euro

http://img440.imageshack.us/img440/3562/spielberg.jpg

De komst van de Amerikaanse regisseur Steven Spielberg naar Brussel ter gelegenheid van de avant-première van de film "De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn", zou bijna 400.000 euro gekost hebben. Dat meldt Philippe Decloux (Ecolo), voormalig schepen bevoegd voor Cultuur in Brussel, op zijn Facebookpagina en staat te lezen in La Capitale.

"Het promotiebezoek van Spielberg aan Brussel kostte 133.000 euro per uur. Gelukkig bleef hij maar drie uur!", aldus Decloux. De cijfers werden echter niet bevestigd door Patrick Bontinck, directeur van de toerismedienst VisitBrussel.
 
"De komst van Spielberg heeft het Gewest niets gekost", verzekert hij. "De regisseur is naar hier gekomen voor de promotie van de film, maar we hebben hem daar niet voor betaald."
 
Het geld dat Brussel besteed heeft, was bedoeld voor andere zaken in verband met evenement. "Zo hebben we tussen de 150.000 en 200.000 euro betaald voor installaties op het Brouckèreplein en voor het organiseren van de parade met oldtimers", aldus Bontinck. Hij benadrukt dat zo'n media-evenement gewoonlijk tussen de drie en vier miljoen euro kost. (br.hln)


31-10-2011 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
30-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna plant comeback tijdens Olympische Spelen

Madonna plant comeback tijdens Olympische Spelen

http://img713.imageshack.us/img713/6495/madonnaj.jpg


Madonna wil haar comeback als zangeres tijdens de Olympische Spelen in het Londense Hyde Park maken. Muzikaal is Madonna (53) al enkele jaren op non-actief, maar nadat haar tweede film 'WE' werd neergesabeld door de critici, besluit ze terug te keren naar haar dagtaak.

In het voorjaar van 2012 komt Madonna met een nieuw album, de opvolger van 'Hard Candy' uit 2008. Het gerucht doet ook de ronde dat ze in februari zou optreden tijdens de Super Bowl.


30-10-2011 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans bestormen podium na afgelast concert Metallica

Fans bestormen podium na afgelast concert Metallica


http://img856.imageshack.us/img856/6123/metallicam.jpg


Metallica zou eergisteren spelen in de voorstad Gurgaon van New Delhi in de eerste van een serie concerten naar aanleiding van de allereerste Grote Prijs Formule 1 in India. Minder dan twee uur voor de groep zou aantreden en toen er al meer dan 25.000 mensen waren opgedaagd, lieten de organisatoren weten dat de show naar vandaag werd verplaatst. De fans waren daar niet mee opgezet.

Vier toplieden van het bedrijf dat een show van de Amerikaanse metalband Metallica nabij New Delhi hadden "georganiseerd" zijn vandaag gearresteerd, een dag nadat ze het evenement hadden afgelast.

Volgens de omroep NDTV beschadigden kwade fans - wellicht onder het motto 'Seek and Destroy' - het podium en apparatuur.
De politie van Gurgaon kreeg naar eigen zeggen veel klachten binnen over het uitstel en over het feit dat de organisatoren een weinig bevredigende uitleg zouden hebben gegeven. Vandaar de arrestatie van Rajesh Chandwani, operationeel manager van evenementenbureau DNA Entertainment Network, en drie leden van zijn team, aldus adjunc-politiecommissaris Maheshwar Dayal. Het kwartet wordt van bedrog beschuldigd.

Er waren niet alleen fans opgedaagd uit de regio New Delhi, maar ook uit zuidelijke en noordoostelijke deelstaten. Er waren ook mensen uit China, Nepal, Indonesië en Singapore op het uitgestelde evenement afgekomen.

Metallica zelf zegt op zijn website dat de show gisteren niet kon doorgaan uit veiligheidsoverwegingen ten opzichte van de fans. Ook gisteren werdt er niet gespeeld want op zo'n korte tijd kon niet alles worden geregeld. 


30-10-2011 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele zegt alle optredens af wegens operatie aan stembanden

Adele zegt alle optredens af wegens operatie aan stembanden

Klik op de foto om ' Someone Like You ' te beluisteren





Adele heeft alle optredens voor de laatste maanden van dit jaar afgezegd, omdat ze geopereerd wordt aan haar stembanden. De zangeres maakt zich ernstige zorgen over haar stemproblemen, maar laat op haar website weten dat ze verwacht volledig te herstellen.

In het magazine Rolling Stone vertelt ze: 'Zingen is mijn leven, mijn hobby, mijn liefde, mijn vrijheid en mijn baan. Ik heb geen keus en moet helemaal herstellen, anders loop ik het risico mijn stembanden voor altijd te beschadigen.'

De 23-jarige cancelde eerder deze maand haar tournee door de Verenigde Staten.

In het voorjaar werd een slijmvliesontsteking geconstateerd in haar strottenhoofd. De zangeres nam vervolgens tien dagen rust en ging daarna weer verder met haar promotietour in de VS. Even later raakte ze haar stem kwijt.

Eerder liet de Britse weten dat haar rookverslaving niets te maken heeft met haar stemproblemen. Ze beweert dat ze haar stembanden beschadigt door haar manier van praten. Ze kan niet aangeven hoelang het duurt voor ze weer kan optreden. (br.hln)


29-10-2011 om 22:10 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart Peeters met Artsen Zonder Vakantie naar Rwanda

Bart Peeters met Artsen Zonder Vakantie naar Rwanda


http://img560.imageshack.us/img560/8532/bartpeeters.jpg


Mediafiguur Bart Peeters, zijn gezin en twee Antwerpse leerlingen van de SISA-school vertrokken deze ochtend op een missie met Artsen Zonder Vakantie naar Rwanda.

Ze vergezellen Belgische artsen en verpleegkundigen die hun vakantiedagen opofferen om in Afrika lokaal medisch personeel op te leiden. Artsen Zonder Vakantie gaat ervan uit dat "kennis delen" de beste manier is om de mensen daar vooruit te helpen. In het zog van een team Belgische orthopedisten gaan de leerlingen Neal Willaert en Anthony Verbist nu tijdens de herfstvakantie aan de slag als videoreporters in Rwanda.

Neal en Anthony werden de winnaars van de publieksprijs van de eerste editie van de Clip Cup van Artsen Zonder Vakantie, een filmpjeswedstrijd voor vijfde- en zesdejaars middelbaar. In de vertrekhal op Zaventem werd deze ochtend ook het gezin van Bart Peeters uitgewuifd. "Ik ben fan van Artsen Zonder Vakantie. Ik beschouw die dokters als echte helden. Daarnaast is het fijn om wat tijd door te brengen met het ganse gezin", aldus Peeters.

Op 5 november worden ze terug in Brussel verwacht. (br.hln)


29-10-2011 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Specialist: Michael Jackson nam wellicht zelf overdosis

Specialist: "Michael Jackson nam wellicht zelf overdosis"


http://img811.imageshack.us/img811/6066/michaeljacksonpr.jpg


Een van de belangrijkste Amerikaanse specialisten op het vlak van narcose, heeft het opgenomen voor Michael Jacksons vroegere lijfarts Conrad Murray. De anesthesist Paul White zei tegen de jury dat de popster zichzelf wellicht de fatale dosis van het narcoticamiddel Propofol heeft toegediend.

White is de laatste getuige in het proces, dat aan zijn vijfde week toe is. De expert werd door de verdediging voorgedragen. Zijn getuigenis zal volgens de krant Los Angeles Times maandag worden voortgezet.
 
Volgens het autopsierapport overleed Wacko Jacko in juni 2009 aan een overdosis Propofol. De aanklager gaat ervan uit dat Jackson een grote hoeveelheid van het narcoticamiddel intraveneus kreeg toegediend. Conrad Murray zou daarvoor dan verantwoordelijk zijn.
 
Maar de beklaagde had tegen de politie verklaard dat hij zijn patiënt slechts een kleine hoeveelheid van het middel had toegediend. Volgens White is dat een geloofwaardige verklaring. Hij acht het mogelijk dat de lijfarts eerst een kleine dosis gaf aan Jackson en dat de King of Pop zichzelf vervolgens een tweede, grotere, dosis toediende buiten het medeweten van de arts.
 
Conrad Murray (58) wordt beschuldigd van doodslag door nalatigheid. Als hij schuldig wordt bevonden, riskeert hij tot vier jaar cel en het verlies van zijn toelating om de geneeskunde uit te oefenen.


29-10-2011 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marco Borsato is terug

Marco Borsato is terug


http://img602.imageshack.us/img602/9928/marcoborsato.jpg


De Nederlandse zanger Marco Borsato heeft vrijdagavond in het Nederlandse Kerkrade zijn rentree op het podium gemaakt na een lange afwezigheid.
 
Borsato gaf in de Rodahal de aftrap voor zijn "Dichtbij Tour" die hem nog twee dagen in Kerkrade houdt. Nederlands beroemdste zanger was lange tijd uitgeschakeld door een poliep op zijn stembanden.
 
Maar in Kerkrade was daar niets van te merken, meldde de regionale krant. Borsato speelde zijn hits en had zelfs nog een vleugje The Voice of Holland in petto voor het publiek.

Borsato komt eind november ook naar ons land. Op 21 november treedt hij op in de Elisabethzaal in Antwerpen, drie dagen later staat hij in Roeselare. Zijn Belgische tour wordt op 11 december afgesloten in de Ethias Arena in Hasselt.


29-10-2011 om 13:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthew Perry (42) is jeugdig uiterlijk kwijt

Matthew Perry (42) is jeugdig uiterlijk kwijt


http://img232.imageshack.us/img232/1056/matthewperryh.jpg


Toen Matthew Perry gisteren in Washington te gast was bij de National Association of Drug Court Professionals, maakte zijn uiterlijk heel wat tongen los. Met opgezwollen oogleden, een grijze baard en een dubbele kin zag de 42-jarige acteur er een pak ouder uit dan hij is.

Perry was in D.C. om er over zijn vroegere verslavingen te praten. De Friends-acteur was jarenlang verslaafd aan Vicodin, waarvoor hij zich in 1997 uiteindelijk liet behandelen. In 2001 meldde hij zich opnieuw aan bij de afkickkliniek, deze keer voor zijn verslaving aan alcohol en pepmiddelen.



29-10-2011 om 12:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pukkelpoppers kunnen goedkoper naar Rise Against in AB

Pukkelpoppers kunnen goedkoper naar Rise Against in AB

Klik op de foto om ' Prayer Of The Refugee  ' te beluisteren





Pukkelpoppers die op donderdag 18 augustus uitkeken naar het afgelaste optreden van de punkrockband Rise Against, kunnen in februari goedkoper naar het optreden van de Amerikanen in de Ancienne Belgique.

Rise Against: "Na de tragische gebeurtenissen op Pukkelpop dit jaar beloofden we onze fans om dit gemiste optreden goed te maken. We zijn dan ook erg blij met een extra halte in onze tournee en dit in de AB te Brussel op 28 februari".

Tickets voor dit concert kosten 15 euro (+ reservatiekosten) als je een Pukkelpop combiticket of een Pukkelpop dagticket kocht voor donderdag 18 augustus. Andere tickets kosten 25 euro. Architects en Touché Amoré treden die avond ook op.

De kopers van een Pukkelpopdagticket voor donderdag 18 augustus of van een Pukkelpop 2011 combi-ticket ontvangen per mail een speciale link. De ticketverkoop start vandaag, vrijdag 28 oktober, om 17u. Maximum twee tickets per persoon. De organisatoren raden iedereen aan om er snel bij te zijn, want de plaatsen zijn beperkt.


28-10-2011 om 18:46 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Damon Albarns nieuwe band: Rocketjuice and the Moon

Damon Albarns nieuwe band: Rocketjuice and the Moon


http://img7.imageshack.us/img7/885/damonalbarns.jpg



Damon Albarn, voorman van Blur en Gorillaz, heeft met Tony Allen van The Good, The Bad and The Queen en Flea van Red Hot Chili Peppers een nieuwe groep opgericht. Rocketjuice and the Moon debuteert morgen live in de Londense club Barbican.

"Iemand in Lagos ontwierp de hoes voor ons album, en zo noemde hij het. Ik vond het meteen een goeie naam, het is knap lastig een naam voor een nieuwe band te bedenken", verklaart Albarn in de Irish Times.

Het debuutalbum, dat volgend jaar uitkomt, zal titelloos zijn. Flea verklaarde in het verleden dat hij het inspirerend vond met Albarn te werken in de supergroep Atoms for Peace, waar ook Patti Smith en Thom Yorke deel van uitmaakten.


28-10-2011 om 18:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw: annulatieverzekering voor online tickets

Nieuw: annulatieverzekering voor online tickets

http://img38.imageshack.us/img38/5249/annulatieverzekeringonl.jpg


De website TicketNet.be lanceert een annulatieverzekering voor shows, culturele evenementen en concerten. Wie verzekerd is, krijgt het ticket terugbetaald wanneer hij of zij het evenement niet kan bijwonen door bijvoorbeeld een overlijden, diefstal en ziekte. Volgens Ticketnet gaat het om een uniek initiatief in België.

Wie op TicketNet.be tickets koopt voor een cultureel evenement kan voor een meerprijs intekenen op een annulatieverzekering, meldt de organisatie. Voor een bestelling van maximum 100 euro gaat het om drie euro. Voor bestellingen tussen 101 en 250 euro telt de besteller vijf euro neer.
 
De tickets worden terugbetaald in geval van overlijden, ziekte of ongeluk, diefstal van de tickets, geen beschikking hebben over de auto als gevolg van diefstal of ongeval, geboorte van een kind, zware schade veroorzaakt aan huis of voertuig, enz. "De meeste gevallen van overmacht zijn dus gedekt", luidt het.

Volgens TIcketNet.be gaat het om een uniek initiatief in België. "Wij hebben vastgesteld dat het ontbreken van deze optie, die al jaren bestaat in de toeristische sector, de verkoop echt afremt", zegt Dieter Kraewinkels, oprichter van de site. "Met deze verzekering willen wij dit obstakel uit de weg ruimen". (br.hln)


28-10-2011 om 18:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Tyler: Voedselvergiftiging deed me vallen

Steven Tyler: "Voedselvergiftiging deed me vallen

http://img840.imageshack.us/img840/7445/steventyler.jpg



Steven Tyler is niet weer aan de drank, ook al dacht iedereen dat de val die hij maakte in de badkamer van zijn hotel in Paraguay aan dronkenschap te wijten was. Gisteren stond Tyler overigens al terug op het podium met Aerosmith.

De 63-jarige Tyler toonde vandaag in The Today Show foto's van vlak na zijn val: een blauw oog en twee gebroken tanden. Naar eigen zeggen werd hij tijdens het douchen misselijk en viel hij flauw. "Ik werd wakker van het water dat over me stroomde en ik wist niet waar ik was. Natuurlijk begrijp ik dat mensen denken dat ik opnieuw aan de drank of de drugs zit, maar dat is niet het geval. Ik moet een voedselvergiftiging opgelopen hebben".

Tyler liet zijn twee tanden terug vastzetten en haalde gisteren het concert in dat hij eergisteren moest afgelasten wegens het incident. Twee jaar geleden moest de Amerikaanse tournee van Aerosmith afgelast worden nadat Tyler van het podium was gevallen in Zuid-Dakota.


28-10-2011 om 16:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp: Ik heb jaren weggezopen

Johnny Depp: "Ik heb jaren weggezopen"


http://img804.imageshack.us/img804/8150/johnnydepp.jpg


Omdat hij zijn status van tieneridool danig haatte, zocht Johnny Depp zijn toevlucht in de drank. Zijn rol in de tv-show '21 Jump Street' leverde hem instant roem op, maar die aandacht zat hem zo ongemakkelijk datt hij zich elke avond liet vollopen.

"Als je kunt kiezen tussen voortdurend aangestaard worden en in een donkere kamer gaan zitten, kies ik voor de donkere kamer. Ik had het gevoel dat ik een novelty was, en dat zat me enorm dwars. Als ik onder de mensen kwam, werd ik nerveus en was ik op mijn ongemak. De enige manier om dat te overwinnen, was zuipen. Op die manier heb ik een heleboel jaren verknald".

Het was pas nadat hij Vanessa Paradis ontmoette ("Ik zag haar hals en haar ogen en boem, ik was verkocht") dat hij de drank onder controle kreeg. "Enkele glazen wijn voor het eten, dat is zalig. Daarna naar de zonsondergang kijken terwijl de kinderen vlakbij spelen, dat is de perfectie voor mij", verklaart Depp in een interview in de Daily Mail.


28-10-2011 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Night of the Proms bijna uitverkocht

Night of the Proms bijna uitverkocht

Klik op de foto om ' Music was my first love ' te beluisteren




Vrijdag gaat in het Antwerpse Sportpaleis de jaarlijkse concertreeks 'Night of the Proms' in première. Drie van de zeven Belgische avonden zijn al uitverkocht en ook voor de overige concerten verloopt de voorverkoop erg vlot. Op de affiche staan naast vaste klanten als 'Mister Proms' John Miles en het symfonieorkest Il Novecento onder meer Seal, Angie Stone en Mick Hucknall (Simply Red).

De rode draad bij de headliners van dit jaar is volgens de organisatie naast hun hoge hitgehalte ook het brengen van "soulvolle" muziek. De artiesten staan als vanouds om beurten op het podium of verschijnen in bijzondere duetten en sluiten allen samen de show af. Ze krijgen daarbij telkens de begeleiding van Il Novecento, dirigent Robert Groslot en het koor Fine Fleur.

De shows van vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober zijn -net als die van zaterdag 5 november- volledig uitverkocht. Voor de overige avonden zijn wel nog een beperkt aantal tickets beschikbaar, al geldt dat voor vrijdag 4 november enkel voor het balkon. Door het grote succes van de ticketverkoop besliste de organisatie eerder al een zevende concert in te plannen op zaterdag 12 november. Kaartjes kosten telkens tussen de 22 en 43 euro.
 
Night of the Proms combineert op een concertreeks doorheen Europa al sinds 1985 klassieke- met popmuziek. De affiche is grotendeels gelijklopend, al voegt elk land eigen accenten toe.


28-10-2011 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
27-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber aangehouden

Justin Bieber aangehouden


http://img823.imageshack.us/img823/3676/justinbieberrv.jpg


Justin Bieber zal zijn ritje met zijn gloednieuwe 'batmobiel' in Los Angeles nog lang herinneren. De 17-jarige Canadees werd namelijk een paar dagen geleden aangehouden voor roekeloos rijgedrag. Dat schrijft entertainmentwebsite TMZ.

Volgens agenten reed het tieneridool als een razende gek en lapte hij in zijn omgebouwde Cadillac alle verkeersregels aan zijn laars.

Agenten zetten de wagen van Bieber vervolgens aan de kant en gaven de zanger een fikse uitbrander. Het popidool kwam er met een waarschuwing van af.


27-10-2011 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijfarts Jackson huilt tijdens getuigenis vroegere patiënten

Lijfarts Jackson huilt tijdens getuigenis vroegere patiënten

http://img402.imageshack.us/img402/723/conradmurray.jpg


Op het proces in Los Angeles tegen de vroegere lijfarts van popster Michael Jackson wegens doodslag door nalatigheid hebben vroegere patiënten dokter Conrad Murray (58) in bescherming genomen. Conrad Murray kreeg tranen in de ogen toen hij onder lof bedolven werd.
 
Murray wordt ervan beschuldigd Jackson in juni 2009 te hebben gedood met een overdosis van het narcoticamiddel Propofol. Het openbaar ministerie portretteert de arts als een onbekwame geldwolf.
 
De verdediging wil aantonen dat de zanger aan geneesmiddelen verslaafd was en zichzelf buiten medeweten van de arts de dodelijke dosis had ingespoten.
 
Vijf getuigen van de verdediging zeiden dat Murray hen zeer goed heeft behandeld. Hij is de "beste arts" die de vroegere hartpatiënt Andrew Guest naar eigen zeggen kende. "Enkel dankzij hem ben ik nog in leven".
 
De 82-jarige Ruby Mosley loofde de nauwgezetheid en de bereidheid van de arts om kansarme patiënten zonder honorarium te behandelen.
 
Murray was zichtbaar door deze getuigenissen geroerd en veegde regelmatig tranen weg. Wellicht zal de arts niet zelf getuigen.
Indien schuldig bevonden, riskeert de man tot vier jaar cel en verlies van zijn toelating om de geneeskunde uit te oefenen.


27-10-2011 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad wil dat Angelina vijf kilo aankomt


Brad wil dat Angelina vijf kilo aankomt

http://img703.imageshack.us/img703/7675/angelinajolies.jpg


Brad Pitt heeft zijn vrouw Angelina Jolie gesmeekt om voortaan iets meer te eten. Brad (47) maakt zich zorgen om de gezondheid van Angelina (36), die nu nog magerder dan ooit zou zijn. Hij wil dat zijn vrouw zo'n vijf kilo aankomt.

Een bron onthult aan het Britse tijdschrift Now dat Angelina een verontrustend eetpatroon heeft. "Angelina krijgt niet meer dan 800 calorieën per dag binnen. Soms drinkt ze alleen maar thee en eet ze wat nootjes".

27-10-2011 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBC biedt Kylie Minogue miljoen pond om in jury talentenshow te zitten

BBC biedt Kylie Minogue miljoen pond om in jury talentenshow te zitten


http://img263.imageshack.us/img263/8459/kylieminoguea.jpg



De BBC heeft Kylie Minogue een miljoen pond (1.147.000 euro) geboden om in de jury van de nieuwe talentenshow 'The Voice' te zetelen. Dit terwijl de Britse openbare omroep 2.000 medewerkers aan de deur zet en programma's schrapt in een groot besparingsplan.

Kylie had aanvankelijk 2,5 miljoen pond gevraagd. Het miljoen pond is precies wat Bruce Forsyth vangt voor de grootste show van de BBC, 'Strictly Come Dancing' en het dubbele van wat ITV Tulisa betaalt voor 'X Factor'.

Jessie J heeft al toegezegd om in de jury van 'The Voice' te zetelen, besprekingen met Tom Jones zijn in het finale stadium. Rapper Will.i.am is ook getipt, maar hem én Kylie in de jury zetten, dat gaat het budget van de BBC te boven.

27-10-2011 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
26-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna's bustier-met-tepelkwasten verkocht voor 51.000 euro

Madonna's bustier-met-tepelkwasten verkocht voor 51.000 euro


http://img507.imageshack.us/img507/4207/madonnametbustier.jpg



Het 24 jaar oude bustier dat Madonna droeg voor haar eerste wereldtournee in 1987, heeft een biedingsoorlog onder haar fans ontketend. Het opvallende corset in zwart en goud ging uiteindelijk voor 72.000 dollar of ruim 51.000 euro onder de hamer.

Verwacht werd dat het kleinood voor ongeveer 6.500 dollar zou verkocht worden. Het  bustier, ontworpen door Trashy Lingerie, hing voordien in de Rock and Roll Hall of Fame en in het museum Frederick's of Hollywood.


26-10-2011 om 15:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.München verbiedt concert Rammstein

München verbiedt concert Rammstein


http://img685.imageshack.us/img685/9900/rammsteinrh.jpg


De autoriteiten in de Duitse stad München hebben een uitverkocht concert van de metalband Rammstein verboden omdat het gepland was op de zogeheten Dodenzondag, de Lutherse variant van het rooms-katholieke Allerzielen.

Concertorganisator MCT reageerde vol onbegrip op het besluit en klaagt over willekeur. "Tientallen andere concerten mogen wel doorgaan op Dodenzondag", aldus de organisatie. De band, die naar eigen zeggen 'Tanzmetall' maakt, had in het verleden wel vaker problemen met de overheid. Zo werd het album 'Liebe ist für alle da' in 2009 aanvankelijk verboden voor vrije verkoop aan kinderen en jongeren.


26-10-2011 om 15:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!