Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

09-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zsa Zsa Gabor opnieuw met spoed opgenomen

Zsa Zsa Gabor opnieuw met spoed opgenomen


http://img502.imageshack.us/img502/4445/zsazsagabor.jpg


Zsa Zsa Gabor is vandaag opnieuw met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Volgens haar echtgenoot Frederic von Anhalt (67) raakte Zsa Zsa buiten bewustzijn als gevolg van een hevige griep. Er kwam ook bloed uit een slangetje dat aan haar maag is bevestigd, schrijft De Telegraaf.

De 94-jarige Zsa Zsa werd met spoed overgebracht naar het UCLA Ronald Reagan Medical Center. Sinds de voormalige actrice in 2010 haar heup brak is Zsa Zsa verschillende keren met spoed opgenomen in het ziekenhuis. In mei dit jaar werd zelfs voor haar leven gevreesd.


09-10-2011 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
08-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney trouwt morgen voor derde keer

Paul McCartney trouwt morgen voor derde keer

http://img511.imageshack.us/img511/5371/paulmccartneynancysheve.jpg



De 69-jarige ex-Beatle Paul McCartney treedt morgen in Londen voor de derde keer in het huwelijksbootje met de rijke Amerikaanse erfgename Nancy Shevell (51). Dat melden Britse media.
 
Het huwelijk zou plaatsvinden in het stadhuis van Westminster, in het centrum van Londen. McCartney trouwde in 1969 op dezelfde plaats met de Amerikaanse fotografe Linda Eastman, die later aan kanker overleed. Zijn tweede huwelijk in 2002 met het voormalige model Heather Mills eindigde in een scheiding in 2008.
 
Volgens 'The Sun' en 'The Daily Mirror' zou het koppel morgen trouwen in aanwezigheid van een dertigtal gasten. De informatie kon echter niet bevestigd worden door het stadhuis. Ook een woordvoerder van de ex-Beatle weigerde commentaar.


08-10-2011 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe clip Beyoncé gepikt van Vlaamse topchoreografe

Nieuwe clip Beyoncé gepikt van Vlaamse topchoreografe

Klik op de foto's om de videos te bekijken






Eergisteren hadden we nog woorden van lof voor Beyoncé: hoe ze zwanger opduikt in haar nieuwste videoclip en met zwarte pruiken en glossy lippen zichzelf opnieuw uitvindt, chapeau!






Nu blijkt echter dat de Amerikaanse zangeres op gebied van choreografie iets minder creatief geweest is. Treffend, hoe haar bewegingen als twee druppels water lijken op een dansvoorstelling uit 1984. En dan nog wel 'Rosas danst Rosas', van de hand van de Vlaamse Anne Teresa De Keersmaeker. In 2006 haalde deze beroemde choreografe nog de 68ste plek in de verkiezing van de 'Grootste Belg'.

In de onderste video  ziet u fragmenten van beide dames achter elkaar geplakt, zodat het plagiaat extra hard opvalt. Bovenaan vindt u de versie van Anne Teresa De Keersmaeker


08-10-2011 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart Peeters stopt met zingen

Bart Peeters stopt met zingen: "Nee, dit is geen verdwijntruc"

Klik op de foto om ' Ik hou meer van folk  ' te beluisteren





Vorige zaterdag stond Bart Peeters nog te swingen in het Sportpaleis tijdens het vijftiende verjaardagsfeestje van Milk Inc. Een beeld dat zeldzaam zal worden, want na tien jaar ononderbroken toeren last de creatieve duizendpoot een muzikale adempauze in. Op 26 november volgt de laatste voorstelling van zijn theatertournee 'De Ideale Man' in het Brugse Concertgebouw. Als tv-presentator gaat de 51-jarige zanger-gitarist-drummer wél verder.

"Voor alle duidelijkheid: dit zijn voorlopig en voor onbepaalde tijd de allerlaatste optredens", klinkt het in 'Het Laatste Nieuws'. "Neen, dit is geen verdwijntruc. We doorbreken nu wat bijna logisch werd: de vijfde plaat komt er niet in 2012, ze komt er pas nadat we allemaal een frisse neus zijn gaan halen. We hebben in tien jaar tijd vier platen gemaakt. Dat is best veel."

Het is overigens niet de eerste keer dat Peeters de stekker uit één van zijn succesvolle activiteiten trekt. In 1994 hield hij The Radios voor bekeken om bewust het zwarte gat op te zoeken. Daarna volgden nog heel veel tv-werk én een intieme theatershow.

"Er is toch niks mooier dan te kunnen stoppen op het ogenblik dat je denkt dat je net de plezantste voorstelling aller tijden hebt gespeeld", vindt broer en manager Stijn Peeters. "Bart wil straks ook achter de schermen van de tv-wereld gaan werken. Het was de voorbije jaren zo hectisch, zo druk, dat er nauwelijks nog kon nagedacht worden. Dat gaat nu wel kunnen. Uit ervaring weet ik dat in zo'n periode altijd geweldige nieuwe ideeën ontstaan."


08-10-2011 om 00:30 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
07-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carla Bruni aan het bevallen?

Carla Bruni aan het bevallen?


http://img262.imageshack.us/img262/6877/carlabruni1.jpg


Baby-alarm voor Carla Bruni. Volgens de Franse zender Europe 1 zou de Franse presidentsvrouw momenteel aan het puffen zijn in de verloskamer, maar officiële bevestiging is er voorlopig niet. "Alles moet in gereedheid gebracht worden", zou een anonieme ziekenhuisbron verklaard hebben.

Waar of niet? Lastig te zeggen. De voorbije twee dagen staken dezelfde geruchten immers ook al de kop op. Bovendien lijkt het nieuwtje deze keer vooral ontstaan omdat er extra activiteit heerst rond kliniek La Muette in Parijs. Nicolas Sarkozy bevindt zich overigens nog steeds in Armenië, waar hij via een ontmoeting met de president extra stemmen hoopt te scoren in eigen land.

Anderzijds moet het er natuurlijk wel eens van komen. Bruni was immers uitgerekend voor 3 oktober, vier dagen geleden dus al.

Wat wel vaststaat, is dat Carla gebruik zal maken van één van de ruimere bevallingsruimtes. Om veiligheidsredenen worden drie à vier naburige kamers vrijgehouden. (br.hln)


07-10-2011 om 18:07 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-vrouw Sean Connery overleden

Ex-vrouw Sean Connery overleden


http://img824.imageshack.us/img824/403/dianecilentoseanconnery.jpg



De Australische actrice Diane Cilento is op 78-jarige leeftijd overleden. De doodsoorzaak is nog niet bekend. De ex-vrouw van Sean Connery verwierf bekendheid in de jaren vijftig en zestig door verschillende films, waarin ze speelde met grote namen als Charlton Heston en Paul Newman.
 
Cilento was in 1956 genomineerd voor een Tony Award voor haar rol als Helen of Troy in het theaterstuk 'Tiger at the Gates'. Voor de film 'Tom Jones' werd Cilento in 1963 genomineerd voor een Oscar, in de categorie beste vrouwelijke bijrol. Het huwelijk in 1962 van de actrice met James Bond-acteur Connery was haar tweede. De twee kregen een zoon, maar in 1973 ging het stel uit elkaar.
 
Ze beloofde in 1985 voor de derde keer eeuwige trouw aan Anthony Shaffer. Samen zetten ze in het noorden van Australië een openluchttheater op in een regenwoud.


07-10-2011 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Concert Michael Forever niet live op tv

Concert 'Michael Forever' niet live op tv


http://img17.imageshack.us/img17/7905/michaeljacksonzt.jpg


'Michael Forever: the tribute concert', een eerbetoon van bekende artiesten aan de overleden King of Pop, wordt zaterdag wereldwijd toch niet rechtstreeks uitgezonden.

Artiesten als Beyoncé en Christina Aguilera zingen zaterdagavond in Wales bekende en minder bekende nummers van de op 25 juni 2009 overleden Michael Jackson. Het concert zou in zo'n 30 landen worden uitgezonden, maar dat kan door problemen met de copyrights niet doorgaan.


07-10-2011 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel C open boek over boulimie

Mel C open boek over boulimie


http://img7.imageshack.us/img7/8978/melanieci.jpg


In een interview met 'The Daily Mail' lucht Melanie haar hart over de depressie en de eetstoornis waarmee ze te kampen kreeg tijdens haar Spice Girls-avontuur.

Zo gaf ze bloot dat, ondanks de fantastische ervaringen, het echt vechten was om te blijven meedraaien in de spotlight. Veel leugens, roddels en gemene opmerkingen over haar uiterlijk gaven haar rake klappen. "Ik was jong en beïnvloedbaar en vond het zwaar om over mezelf te lezen."

Vandaag voelt ze zich een andere mens en zit ze veel beter in haar vel. In februari 2009 werd haar dochtertje Scarlet geboren en papa Thomas Starr is ondertussen al sinds 2002 een vaste waarde in Mel C's leven.

Tijdens het interview droomde ze weg naar haar eigen muzikale kindertijd. Haar moeder zong in een band en haar stiefvader speelde bas. "Er waren altijd muzikanten in huis, het was een gelukkige tijd."

De muziekkriebel heeft duidelijk ook Scarlet te pakken,
aangezien Mel vertelde dat ze graag met een grote glimlach
toekijkt hoe haar kleine meid op een speelgoedgitaar tokkelt en meezingt

Tot slot deelde ze nog haar ervaringen over de laatste reünie van de Spice Girls. "De laatste tour was fantastisch! Het wakkerde oude vriendschappen opnieuw aan en vernieuwde mijn appreciatie voor de andere meisjes."

Op de vraag of ze die geweldige ervaring graag nog eens wilt herhalen, antwoorde ze: "De Olympische Spelen zouden geniaal zijn.
Maar ik weet er het fijne nog niet van. Ik zou heel graag iets doen, maar dan moeten we alle vijf betrokken worden."

De Spice Girls dus misschien in Londen in 2012. Afwachten maar. (br.hln)




07-10-2011 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selah Sue wint Europese prijs voor jong toptalent

Selah Sue wint Europese prijs voor jong toptalent

Klik op de foto om ' Raggamuffin ' te beluisteren






Zangeres Selah Sue is een van de winnaars van de European Border Breakers Awards, de prijs voor nieuw toptalent in de Europese popmuziek. Dat meldt Androulla Vassiliou, Europees Commissaris voor Cultuur.
 
In totaal zijn tien jonge artiesten in de prijzen gevallen. Ze zijn beloond voor het feit dat ze tussen augustus 2010 en juli 2011 over de eigen landsgrenzen heen succes geboekt hebben met hun eerste internationaal uitgebrachte album.

Agnes Obel, Anna Calvi, Ben l'Oncle Soul
Naast Selah Sue vielen ook Agnes Obel (Denemarken), Anna Calvi (VK), Swedish House Mafia (Zweden), Boy (Duitsland), Ben l'Oncle Soul (Frankrijk), James Vincent McMorrow (Ierland), Afrojack (Nederland), Elektro Guzzi (Oostenrijk) en Alexandra Stan (Roemenië) in de prijzen.
 
De winnaars werden geselecteerd op basis van verkoopcijfers en airplaygegevens en een stemming onder de radiostations van de European Broadcasting Union en festivals die deelnemen aan het Europese talentenuitwisselingsprogramma ETEP.
 
Op 11 januari 2012 vindt de prijsuitreiking plaats in Groningen, tijdens het Eurosonic-Noorderslag-festival. Een van de winnaars zal daar ook een publieksprijs in ontvangst mogen nemen. Hiervoor kan tussen 1 november en 31 december gestemd worden op de website van de European Border Breakers Awards: www.ebba-awards.eu.
 
De afgelopen jaren wonnen onder meer Milow, Adele, Mumford & Sons en Lykke Li al een EBBA-award.


07-10-2011 om 00:35 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
06-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pink Floyd terug in studio? Dat zou tijdverlies zijn

Nick Mason: "Pink Floyd terug in studio? Dat zou tijdverlies zijn"

Klik op de foto om ' Time' te beluisteren



Nick Mason


Nieuw werk van Pink Floyd hoeven we volgens drummer Nick Mason niet meer verwachten. De band is al sinds 1996 officieel gesplit, hoewel ze nog enkele concerten gaven, waaronder dat op Live 8 in 2005 en in mei nog voor 'The Wall' in Londen. Opnieuw de studio ingaan, zou volgens Mason "tijdverlies" zijn.

"Ik denk niet dat er een kans bestaat dat we nog samen gaan opnemen. Dat zou voor iedereen tijdverlies zijn. Het duurt ook zo lang om een album op te nemen. Bovendien worden die tegenwoordig gratis gedownload, dus je gaat een jaar lang werken aan iets dat gewoon wordt weggegeven", aldus Mason op guitarworld.com.

De band, die verder bestaat uit gitarist David Gilmour en bassist Roger Waters, kan volgens Mason wel nog eens op een podium samenkomen. "Hoewel David er niet happig op is. Maar mocht er nog eens een Live 8 zijn, of iets dat hem en Roger nauw aan het hart ligt, zie ik het wel gebeuren. Een wereldtournee zit er weliswaar niet meer in".


06-10-2011 om 18:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollywood-acteur Charles Napier (75) overleden

Hollywood-acteur Charles Napier (75) overleden


http://img856.imageshack.us/img856/7177/charlesnapier.jpg


Hollywoodacteur Charles Napier is gisterennamiddag overleden in het Memorial Hospital van zijn woonplaats Bakerfield. De vooral om zijn bijrollen bekende acteur werd 75. Dat meldt de plaatselijke krant The Bakersfield.
 
Als B-acteur kon Napier een indrukwekkende filmlijst voorleggen: 'Philadelphia', 'Silence of the Lambs', 'Rambo II - First Blood' en, vooral, 'The Blues Brothers', waar hij gestalte gaf aan Tucker McElroy. Zijn favoriete rol was die van 'tough guy', de stoere jongen.
 
Napier debuteerde in 1968 in afleveringen van de detectivereeks 'Mannix' en van 'Mission: Impossible'. Later volgden rollen in tv-reeksen als 'Star Trek' en 'Kojak'. In 'Kojak' werkte hij samen met een toen eveneens nog volslagen onbekende acteur, Sylvester Stallone.


06-10-2011 om 17:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelfs fanfare swingt op 'Every day I'm shufflin'

Zelfs fanfare swingt op 'Every day I'm shufflin'

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





'Every day I'm shufflin': in discotheken her en der was er deze zomer geen ontsnappen aan. Dat het populaire deuntje van LMFAO niet alleen voor ambiance kan zorgen in duistere keten bewijst nu ook de fanfare van de universiteit van Ohio, beter bekend als de Marching 110. De toeschouwers van de American football-match Ohio Bobcats-Kent State gingen tijdens de rust dan ook volledig uit hun dak.

Het cijfer 110 stond in eerste instantie voor het aantal bandleden, maar sinds 2006 tellen ze inmiddels al tweehonderd muzikanten. Nu verwijst het getal naar het percentage inspanning dat van iedere deelnemer verwacht wordt.


06-10-2011 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste grote sponsor voor Woods na seksschandalen

Eerste grote sponsor voor Woods na seksschandalen


http://img84.imageshack.us/img84/6199/woodsy.jpg


De Amerikaanse golfer Tiger Woods zal voortaan een Rolex aan zijn pols dragen. De overeenkomst met de maker van luxehorloges betekent de eerste grote sponsordeal voor Woods sinds de schandalen over zijn herhaaldelijke ontrouw en zijn echtscheiding.

"Rolex is ervan overtuigd dat Tiger Woods nog een lange carrière voor de boeg heeft en dat hij alle kwaliteiten bezit om de geschiedenis van de golfsport te blijven bepalen", zo staat in een mededeling op de website van Rolex. Woods had tot juli nog een overeenkomst met de Zwitserse horlogemaker TAG Heuer, maar dat contract werd niet vernieuwd.
 
Nadat de seksverslaving en de buitenechtelijke avonturen van de topgolfer bekend waren geraakt, verloor Woods meerdere sponsors.
Onder andere belbedrijf AT&T, adviesbureau Accenture en sportdrankmerk Gatorade haakten af. Andere bedrijven, zoals sportartikelenproducent Nike en de maker van computerspellen Electronic Arts, behielden wel hun vertrouwen.
 
Woods trok zich in december 2009 voor onbepaalde tijd terug uit het professionele golfcircuit. Hij maakte in april 2010 een comeback, maar kon sindsdien geen enkel toernooi meer winnen. Deze week verdween hij voor het eerst in 15 jaar uit de top vijftig van de wereldranglijst van het golf. Rolex is ook sponsor van onder meer Woods' collega Phil Mickelson en van de tennissterren Roger Federer en Caroline Wozniacki. (br.hln - foto afp)


06-10-2011 om 11:29 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie liedje tussen Piqué en Shakira lijkt uitgezongen

Mooie liedje tussen Piqué en Shakira lijkt uitgezongen

http://img440.imageshack.us/img440/8120/piquenshakira.jpg
Shakira en Piqué in betere tijden.


Er lijkt een einde te komen aan het sprookje tussen zangeres Shakira en topvoetballer Gerard Piqué. Volgens Zuid-Amerikaanse media heeft de 24-jarige Barça-verdediger zijn 34-jarige vriendin ingeruild voor een jonger exemplaar.

Het nieuws is vooralsnog niet bevestigd door een van beide partijen, maar het is al wel twee weken geleden sinds Piqué en de zangeres samen in het openbaar verschenen. Mocht het effectief tot een breuk komen, dan krijgt Shakira meteen ook een koekje van eigen deeg. Eerder dit jaar wees ze haar vriend, met wie ze elf jaar samen was, de deur voor een avontuur met de Spaanse wereldkampioen.


06-10-2011 om 11:08 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
05-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Legendarische folkzanger Bert Jansch overleden

Klik op de foto om ' Reynardine ' te beluisteren





Bert Jansch, de legendarische Schotse folkmuzikant en één van de stichters van de band Pentangle, is op 67-jarige leeftijd overleden na een lange strijd tegen longkanker. Dat melden verscheidene websites. Zowel solo als lid van Pentangle gold Jansch als een belangrijke figuur in de folkrevival van de jaren zestig.
 
Jansch, geboren op 3 november 1943 in Glasgow, heeft meer dan 20 albums op zijn naam staan. Hij speelde verscheidene instrumenten en stond bekend als virtuoos akoestische gitaarspeler. Zijn muziek heeft invloed gehad op artiesten als Paul Simon, Johnny Marr, Pete Doherty, Jimmy Page, Nick Drake, Donovan en Neil Young.
 
De carrière van Jansch ging van start begin jaren zestig, met gelegenheidsoptredens in Britse folkclubs. Daarna, tussen 1963 en 1965, trok hij de hort op en speelde in Europa als straatmuzikant en in bars en cafés. In 1968 richtte hij Pentangle op, een folkrockband waarin hij banjo, Appalachian dulcimer, recorder, concertina en zelfs elektrische gitaar speelde. 'Basket Of Light', het derde album (1969), was behoorlijk succesvol. De originele bezetting van Pentangle ging in 1973 uit elkaar, maar hervormde in 1980 en opnieuw in 2007. Hij bleef er tot 1995.
 
Jansch kreeg twee Lifetime Achievement Awards bij de BBC Folk Awards: in 2001 voor zijn solo-optredens en in 2007 als lid van Pentangle.  (br.hln)


05-10-2011 om 15:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stemproblemen houden Adele opnieuw thuis

Stemproblemen houden Adele opnieuw thuis

Klik op de foto om ' Someone Like You' te beluisteren





Vervelend nieuws voor Adele. De zangeres heeft weer problemen met haar stem, waardoor ze haar volledige tournee door Amerika moet cancelen. "Ik volg elk advies op dat ik krijg en hou me aan alle voorgeschreven regels, maar het lijkt alsof dat niet genoeg is", meldt de Britse zangeres op haar site. Normaal had ze vrijdag moeten beginnen met touren.

Adele wordt naar eigen zeggen al sinds januari achtervolgd door stemproblemen: toen werd ze getroffen door een zwaar griepvirus. In april moest ze een aantal concerten in de VS afzeggen wegens een ontsteking aan de luchtwegen. En nu is het een bloeding aan de stembanden die haar thuishoudt.

"Zingen is mijn leven, mijn hobby, mijn vrijheid en ook mijn job. Ik heb geen andere keuze dan volledig te herstellen, anders beschadig ik mijn stem misschien voorgoed", geeft ze nog mee op haar website.


05-10-2011 om 15:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Live Nation mag 2,5 ha bos kappen op terrein Rock Werchter

Live Nation mag 2,5 ha bos kappen op terrein Rock Werchter


http://img20.imageshack.us/img20/4169/terreinrockwerchter.jpg

De Vlaams-Brabantse provincieraad keurde het ontwerp goed voor de herziening van het provinciaal ruimtelijk uitvoeringsplan voor het festivalterrein van Rock Werchter. Het huidige plan uit 2007 was aan herziening toe "omdat een aantal voorschriften een optimale werking en ontwikkeling in de weg stonden". Opvallend is dat festivalorganisator Live Nation het recht krijgt om aan de kant van het festivalterrein ongeveer 2,5 ha bos te kappen.

"De ontbossing, waarmee Live Nation plaats wil creëren voor extra podia, zal zich situeren aan de rechterzijde van de ingang. Ter compensatie zal Live Nation elders een even grote oppervlakte bos moeten aanplanten. Momenteel is de organisatie reeds bezig met de aankoop van de nodige terreinen in de regio. "Het nieuwe ontwerp breidt de oppervlakte van het festivalterrein overigens niet uit. Ook de ontbossing situeert zich binnen de vroeger afgebakende perimeter", aldus de bevoegde gedeputeerde Julien Dekeyser (Open VLD).
 
Het ontwerp-RUP wijzigt het bestaande nog op enkele andere punten. "De gemeente Rotselaar zal voortaan enkele kleinschalige evenementen mogen organiseren buiten de festivalperiode. Daarnaast verhuizen enkele Rock Werchter-campings uit het natuurgebied langs de Demer naar elders. Ook werden enkele buurtwegen en grachten verlegd", aldus Dekeyser. Over deze herziening werd met alle betrokkenen overleg gepleegd. Dat was ook het geval met het Agentschap Natuur en Bos. (br.hln)


05-10-2011 om 13:28 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deelnemer doet beklag over zoektocht naar Clouseau-talent

Deelnemer doet beklag over zoektocht naar Clouseau-talent


http://img831.imageshack.us/img831/8949/clouseautalent.jpg
Foto: vtm. De man naast Kris Wauters is niet Peter Schoenaerts.


Een nieuwe talentenjacht, een nieuwe klaagzang. In 'Humo' doet deelnemer Peter Schoenaerts zijn beklag over 'Domino', de zoektocht op vtm naar een hoofdrolspeler voor de Clouseau-musical. Vanwege zijn theaterervaring kreeg hij zélf de vraag om mee te doen aan de audities. "Zo'n programma ligt me niet, maar de rol interesseerde me wel. Daarom waagde ik dus mijn kans. Hoewel ik de reputatie van dit soort shows maar al te goed ken, was ik toch nog verrast door de behandeling van de deelnemers."

"Na een slechte auditie volgt er zware kritiek van de jury en dan mag je zonder bedankje naar huis", begint Schoenaerts. "Ik zag zelfs musicalacteurs met tranen in de ogen buitenstappen. Voor mensen zonder enige ervaring kan zoiets traumatisch zijn."

"Op de vtm-site staat een filmpje van een kandidaat die door de jury werd uitgelachen. Iedereen stak -onbezoldigd- tijd in dit programma, dan mag er toch een beetje respect tegenover staan. Geef feedback in plaats van hen uit te lachen."

Schoenaerts schopte het uiteindelijk tot de laatste twintig. Net niet bij de twaalf finalisten die op stage vertrokken dus. "Pas rond 20 uur 's avonds waren de gelukkigen bekend. Ze kregen een contract mee, dat de volgende ochtend al ondertekend moest zijn. Anders mochten ze niet mee. Maar hoe kan je op zo'n korte tijd zo'n bundel behoorlijk doornemen? Ik ben zelfs opgelucht dat ik niet bij de finalisten ben, anders had ik wellicht niet eens kritiek mogen geven." (br.hln)


05-10-2011 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Krijgt Bob Dylan dan eindelijk zijn Nobelprijs?

Krijgt Bob Dylan dan eindelijk zijn Nobelprijs?


http://img43.imageshack.us/img43/8651/bobdylan1.jpg


Twee dagen voor de jaarlijkse toekenning van de Nobelprijs voor de Literatuur is de legendarische Amerikaanse popmuzikant Bob Dylan plotseling in het favorietenkransje voor de begeerde onderscheiding opgedoken. De zeventigjarige Dylan is, net als wijlen Hugo Claus dat was, een naam die jaarlijks terugkomt als mogelijke keuze voor de Zweedse Academie.

Bij bookmaker Ladbrokes staat de rockdichter met elf tegen een plots op nummer vier in de favorietenlijst. Eerder dit jaar noteerde de singer-songwriter een hopeloze 101 tegen 1. Ladbrokes zat er de voorbije jaren vaak, maar niet altijd krèk op.

De top drie van de favorieten luidt als volgt: de 81-jarige Libanees-Syrische dichter Adonis staat 5/1, de Zweedse poeet Tomas Tranbströmer staat op 8/1 en de momenteel razend populaire Japanse romanschrijver Haruki Murakami met 9 tegen 1 op drie. Aangezien Nobelprijzen in principe nooit postuum worden toegekend, is er dit jaar geen Belgische kanshebber.

Vorig jaar ging de bekroning, goed voor omgerekend 1,1 miljoen euro, naar de Peruviaan Mario Vargas Llosa. (br.hln)


05-10-2011 om 11:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
04-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert Pattinson (weeral) verkozen tot allerknapste vent

Robert Pattinson (weeral) verkozen tot allerknapste vent


http://img26.imageshack.us/img26/944/robertpattinsonh.jpg
Robert Pattinson. 

Stop de persen: Robert Pattinson is verkozen tot de meest sexy man ter wereld, en dat al voor de derde maal op rij. De lezers van het modetijdschrift 'Glamour' zetten Taylor Lautner, zijn collega uit 'Twilight', op nummer twee. De top-vijf werd vervolledigd door Johnny Depp, David Beckham en Zac Efron.

"Meer dan 40.000 lezers hebben hun voorkeur uitgesproken in de heetste lijst van het jaar", aldus hoofdredactrice Jo Elvin. "En of ze een verschillende smaak hebben. Om u een idee te geven: zowel oude vos George Clooney als piepjonge snuiter Justin Bieber staat in de top-vijftig. Wat dat betekent? Niet over nadenken, gewoon genieten."

Ook nog in de top-tien: Gerard Butler, 'True Blood'-hunk Alexander Skarsgard, Troy-acteur Garrett Hedlund, Kings of Leon-bassist Jared Followill en -gek genoeg- prins Harry. Van oudere broer prins William geen spoor... Hugh Jackman sluit de lijst waardig af op de vijftigste positie.


04-10-2011 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!