Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

07-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is de nieuwe K3!

Dit is de nieuwe K3!

http://oi65.tinypic.com/20kpqba.jpg

Eindelijk weten we het! De nieuwe K3-meisjes zijn topfavorieten... Hanne, Klaasje en Marthe! Voor de drie publiekslievelingen begint het grote K3-avontuur nu echt.

Schorre kelen van het roepen en het luidkeels meezingen, helemaal buiten adem van het fanatiek meedansen, nagels tot pijnlijke stompjes herleid en mogelijk ook een jaar van ons leven kwijt door de spanning... De zoektocht naar de nieuwe K3'tjes heeft Vlaanderen en Nederland volledig in de ban gehouden. Maar eindelijk is het zover. Na een spetterende finaleshow weten we wie de nieuwe K3 is. De topfavorieten hebben het uiteindelijk gehaald.

"Met veel trots en veel liefde geef ik mijn plaatsje door aan Hanne", zei Karen. "Het meisje dat mijn plaats mag innemen -en ik weet dat ze dat heel goed gaat doen- is Klaasje", aldus Josje. "En ik vertrouw mijn plekje met heel veel liefde toe aan Marthe", sloot Kristel af. "Het zijn toppertjes", zei ze. Kristel noemde het trio eerder zelfs een "match made in heaven".

07-11-2015 om 01:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Binge-watching' is Brits woord van het jaar

'Binge-watching' is Brits woord van het jaar

http://oi68.tinypic.com/2vryb84.jpg

Nog bijna zestig nachten slapen en het jaar 2015 zit er op. Voor het Britse woordenboek Collin's is begin november laat genoeg op het jaar om al een woord van het jaar te kiezen. Dat is 'binge-watching' geworden, het tv-kijken als marathongebeuren.

Volgens de opstellers van het woordenboek is het binge-watching het voorbije jaar verdrievoudigd, waardoor het woord "een samenvatting van een grote verandering in ons vrijetijdspatroon is geworden". De meest voorkomende vorm van binge-watching is het in één ruk consumeren van een hele tv-serie.

Een mogelijke Nederlandse term, naar analogie met het binge-drinking (comazuipen, een vroegere laureaat) en binge-eating (comavreten), voor het continu tv-kijken is "comakijken".

05-11-2015 om 22:31 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje over K3-finalisten: "Ze doen het allemaal goed"

Josje over K3-finalisten: "Ze doen het allemaal goed"

http://oi66.tinypic.com/2iru1au.jpg

Josje Huisman noemt het een 'gek gevoel' dat morgenavond een nieuw K3-tijdperk begint. ''Ik voel wel een soort van zenuwen door mijn lijf'', erkent de jongste K3-zangeres.

De 29-jarige blondine weet als geen ander wat de zes finalisten doormaken. K3 zoekt K3 roept herinneringen op aan de talentenjacht die ze zelf in 2009 won. ''Het doet me heel veel denken aan die tijd, het hele traject vanaf de auditierondes is een grote flashback voor mij'', vertelt Josje tussen de repetities door.

De finalisten vragen K3 het hemd van het lijf. ''Ze willen vooral weten hoe ons leven eruitziet. Hun levens veranderen binnenkort in sneltreinvaart. Ze gaan meteen aan het werk en beginnen een heel nieuw leven. Zelf besefte ik die nieuwe realiteit destijds pas na een jaar."

De Nederlandse finalisten Jindra, Klaasje en Lisa en de Belgische Hanne, Lauren en Marthe hebben volgens Josje allemaal de kwaliteiten in huis om een nieuwe meidengroep te vormen. ''Iedereen doet het goed op zijn eigen manier. Allemaal hebben ze veel geleerd. Ze worden tijdens de shows goed begeleid en hebben ons nauwelijks nodig. Ik voel met ze mee tijdens de finale, elke week vind ik het spannend'', vervolgt Josje.

05-11-2015 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Sesamstraat' verhuist naar Nederlandse digitale zender

'Sesamstraat' verhuist naar Nederlandse digitale zender

http://oi63.tinypic.com/2ns55sg.jpg

NPO1, het voormalige Nederland 1, stopt met het uitzenden van kinderprogramma Sesamstraat. Het legendarische kinderprogramma verhuist vanaf 1 januari 2016 naar het themakanaal NPO Zappelin Xtra. Enkel mensen met digitale televisie in Nederland kunnen die zender ontvangen. Het lijkt er dan ook op dat het programma in Vlaanderen van het scherm verdwijnt.

Het kinderuurtje tussen 5 en 6 's middags verdwijnt, omdat kinderen steeds meer op een andere manier naar programma's kijken,'' aldus de NPO. De tv-zender wijst op de 'Zapp app' die volgens een woordvoerster erg populair is onder de jeugd. De app zou al 700.000 keer zijn gedownload in Nederland.

Op 10 november 1969 werd in de Verenigde Staten Sesame Street voor het eerst uitgezonden. Op 4 januari 1976 werd de eerste reguliere uitzending van Sesamstraat uitgezonden op de Nederlandse televisie. De Vlaamse Sien Diels acteerde tientallen jaren in de reeks, net als Paula Sleyp.

05-11-2015 om 22:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk: "Alles wat ik wilde, is gelukt"

Anouk: "Alles wat ik wilde, is gelukt"

http://oi63.tinypic.com/md1q8z.jpg

Het eerste verzamelalbum van de Nederlandse zangeres A­nouk (40) omvat dertig hits. Ze beluistert ze geen van alle ooit nog thuis, zegt ze in een interview met onze collega's van het Algemeen Dagblad. "Wat is geweest, vind ik totaal niet interessant meer."

Ze had er eigenlijk weinig zin in. Zo'n verzamel-cd, het leek Anouk een signaal ter afsluiting van een carrière. "Zoiets van: dit waren de grootste hits en nu tot ziens. Als ik iets niet wil uitstralen, is dat het." Tot haar manager Kees iets opmerkte waar volgens haar best wel eens waarheid in zat. "Hij zei: 'Dit heb je in al die jaren nooit gedaan en er zijn nu nog mensen die het kopen.' Toen dacht ik: Whatever, doe het maar."

En zo verschijnt morgen 'Greatest Hits', een verzameling van dertig nummers die vrijwel allemaal een plek in het Nederlandse collectieve muzikale geheugen vergaarden. Van haar recalcitrante onafhankelijkheidshymne 'Nobody's Wife' tot haar laatste, van verliefdheid tintelende single 'Dominique'. Twee liedjes geschreven vanuit diametraal andere gemoedstoestanden, 17 jaar van elkaar gescheiden.

Als jij alle nummers na elkaar beluistert...
"Dat doe ik niet, man. Wat is geweest, vind ik totaal niet interessant meer. Maar nu je het zegt: het zal best wel raar klinken, qua productie en zangstem en zo. Heel verschillend. Maar ik luister echt never nooit mijn eigen muziek terug."

Zelfs niet als je een dinertje geeft, dat je 'Birds' even op de achtergrond opzet?
Giert het uit: "Je bent niet goed bij je hoofd! Never! De enige muziek die je bij mij thuis hoort, zijn de nieuwe tracks die ik aan het schrijven ben."

Welk gevoel heb je dan als je die dertig liedjes achter elkaar ziet staan?
"Dan ik denk toch: Jeetje, ik mag blij zijn dat ik er na zo'n tijd nog ben. Alles wat ik wilde, is gelukt: moeder worden, heel veel kinderen krijgen en dat allemaal goed kunnen betalen. En dan ook nog met wat ik het liefst doe: muziek maken. Wie, behalve Marco Borsato, gaat er zo lang mee? Trijntje misschien."

Over Trijntje gesproken. Hoe reageerde ze op jouw optreden bij RTL Late Night? Je bekritiseerde daar haar optreden op het Songfestival met jouw compositie 'Walk Along'.
"Daar was ze niet zo blij mee, merkte ik. Het ding is: ik heb haar sinds het Songfestival nooit meer gezien. Ze heeft na die uitzending m'n voicemail minutenlang ingesproken. Maar daar heb ik niet zo veel mee. Ik spreek iemand liever face to face. Ik heb haar laten weten: de deur staat hier voor je open, kom een kop koffie drinken. Maar ze had geen tijd, stuurde ze terug. Ik heb haar ook gezegd: 'Ik begrijp je probleem niet. Want alles wat ik zei, heb ik jou al verteld.'"

Wanneer heb je het haar dan gezegd?
"Tijdens het Songfestival al. Toen ik die jurk zag, heb ik haar geappt. Kijk, als je zelf te weinig creatieve mind hebt om een koers uit te zetten, moet je die door anderen laten bepalen. Maar als die niet zo veel smaak hebben, gaat het mis. Dat is wat er is gebeurd. Toch heb ik ook met haar te doen. Ik denk dat ze aan dat Songfestival wel een klap heeft overgehouden. Ze is er klaar mee nu. Dat begrijp ik wel, maar je moet ook tegen kritiek kunnen. En ik ga niemand coveren, omdat ik je toevallig goed ken. Zo leef ik niet. Nou goed. Op naar Douwe Bob. Ik verwacht dat hij het goed gaat doen."

Die nieuwe muziek waar je over sprak: er is een nieuw album in de maak?
"Dat ga ik er volgend jaar uitgooien als het goed is, ja. Echt een te gekke grooveplaat wordt het. Benieuwd of radiozenders er iets mee kunnen. Intussen probeer ik ook heel goede popsongs te schrijven. Een paar daarvan gebruik ik voor de finalisten van 'The Voice'."

Hoe bevalt het je daar als coach?
"Op zich wel oké, hoor. In het begin ging het moeilijk. Drie dagen in die stoelen en dan honderd mensen voor je snufferd. Zo heavy om dan gefocust te blijven. En ik moest wennen aan die tv-manieren. Toen ze me vroegen, zeiden ze: 'Blijf vooral jezelf.' Maar ze dachten denk ik toch dat ik mee zou gaan in die  hypertheatrale reacties, die daar normaal zijn. Het is geen onwil, maar ik heb die skills gewoon niet."

Wat vind je van het niveau van de kandidaten?
"Nou, soms begrijp ik dat overdreven reageren van de anderen wel weer. Er komt zoveel crap voorbij, dat je echt 'thank God' denkt, wanneer iemand écht wat kan. En daarbij heb ik ook iets ontdekt: er zijn mensen die geweldig kunnen zingen, maar toch heel saai zijn. Het is gewoon heel moeilijk iemand te oordelen op zijn stem. Het gaat echt om het totaalplaatje: lichaamstaal, houding, gezichtsuitdrukking."

Over 'The Voice' werd altijd gezegd: 'Het is eerlijker om kandidaten alleen op hun stem te beoordelen.'
"Omdat er veel mensen bij 'Idols' of 'X Factor' werden afgewezen vanwege hun uiterlijk. Stond er iemand met een kei van een stem, maar met acne of overgewicht, dan kon hij naar huis. Goed dat dit voorbij is. Maar alleen een goede stem is ook niet genoeg. Van die honderd mensen die ik heb gezien, waren er hooguit vijf van wie ik een heel concert zou kunnen aanhoren.''

Hoeveel van hen zitten er in jouw team?
'Twee, denk ik. Maar ik zeg nu niet wie.'

Jij sprak al eerder over deelname aan 'The Voice'. In deze krant zei je in 2011: 'Ze betalen niet genoeg.'
"Klopt. Als ik de plank compleet missla en een load of shit over me heen krijg, wil ik wel even naar mijn bankrekening kunnen kijken en denken: zo erg is het niet, want mijn kinderen kunnen weer een paar jaar naar school."

Je noemde jouw 'Voice'-collega Marco Borsato in 2007 in deze krant onecht. Ook zei je toen: 'Hij heeft een deal met de roddelbladen'. Hoe is jullie omgang in de studio?
"We hebben eigenlijk niet zo veel contact. We zien elkaar bij de besprekingen, zeggen elkaar vriendelijk gedag. Meer niet. Het is respectvol, maar we hebben weinig gespreksstof buiten het programma."

Wil je die uitspraken terugnemen?
"Nee joh. Dat zag ik in die tijd zo. Ik heb daar geen spijt van, maar zou zoiets nu moeilijk vinden om te zeggen. Misschien is hij echt zo als hij zich voor de camera's gedraagt. Ik kan me bijna niet voorstellen dat als je kinderen hebt, je hun op televisie een heel ander type laat zien dan zij thuis tegenkomen."

Op de plaat staat ook je eerste Nederlandstalige single, een liefdesverklaring aan je nieu­we vriend 'Dominique'. Wat vond hij ervan?
"Hij heeft hem wekenlang in de douche gedraaid. Stond-ie mee te zingen. Elke ochtend. Tot het me de strot uitkwam, haha."

Hij is bij je ingetrokken?
"Ja, klopt."

Eerder zei je dat je het met mannen nooit meer verder wilde laten komen dan 'gezellig latten'. Weer een lachsalvo. "Nou, dat is waar, ja. Maar ik zei ook: 'Zeg nooit nooit'. En dan zul je het net zien. Op het moment dat ik alles wil afsluiten, probeer ik het toch weer."

Hoe kennen jullie elkaar?
"Hij is basketbalcoach van mijn zoon Benjahmin. Ik zag Dominique vaak reageren op Benjahmins Instagram en zei: 'Wie is dat? Je nieuwe coach? Jeetjemina, dan moet ik toch weer wat vaker langskomen daar. Wat een stuk!' Benjahmin vond dat natuurlijk stom, maar de volgende keer stond ik mooi langs de lijn.

In het lied zing je: 'Oh baby, wat heb je me aangedaan/Nee, dit wil ik niet'
"Ik heb weleens geprobeerd hem het huis uit te duwen, ja. Niet te dichtbij komen, dacht ik. Er is zo veel gebeurd, toch? Maar toen dacht ik: ik leef maar één keer, we zien wel hoe het gaat. En ik heb er echt vertrouwen in. Maar ik heb het uiteraard wel voorgelegd aan mijn kinderen. Zij zeiden: 'Kom op mam, doe het nou.' Toch zijn er nooit garanties, dat weet ik maar al te goed. Dus geniet ik van wat ik nu heb. Dominique is ongecompliceerd vrolijk en ook heel goed met mijn kinderen. Hij vindt het echt leuk om met hen op te trekken. Dat doet een moeder goed."

Zou je met hem nog een zesde kind willen?
"Ik weet het niet. Maar eerlijk: ik hoop het wel. Dan moet het alleen wel snel natuurlijk, ik ben op weg naar de 41. Ik weet niet of ik mezelf al te oud vind. En het is ook eng. Ik heb vijf gezonde kinderen, wil het noodlot niet tarten. Maar het zou voor hem zo leuk zijn. Hij is wat jonger dan ik, heeft geen eigen kinderen en wil het ook een keer zelf meemaken. Dat begrijp ik maar al te goed."

05-11-2015 om 22:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook doven wisten dat Nora uit 'K3 zoekt K3' vals zong

Ook doven wisten dat Nora uit 'K3 zoekt K3' vals zong

http://oi67.tinypic.com/55jd3a.jpg

Afgelopen vrijdag moesten twee meisjes K3 zoekt K3, de zoektocht naar de opvolgsters van de huidige K3-zangeressen Karen, Kristel en Josje, verlaten. Nora was een van hen. Zij kon de jury niet overtuigen met haar solo met valse klanken. Dat die solo vals klonk, konden ook doven en slechthorenden weten door de teletekst-ondertiteling.

Toen Nora het liedje K3 Airlines inzette was meteen duidelijk dat er enkele valse noten aan te pas kwamen. De ondertitelaar van teletekst liet dat dan ook blijken en schreef 'vals gezang' als ondertiteling.

Bij VTM noemen ze dat geen uitschuiver. "De ondertiteling is voor doven en slechthorenden die het enkel moeten doen met de ondertitels. De situatie moet dus beknopt beschreven worden zoals die is. Als iedereen hoort dat het niet echt op de toon is, zou het raar zijn om dit niet mee te geven", klinkt het in Het Nieuwsblad.

05-11-2015 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-lid van Scientology doet boekje open over Tom Cruise en John Travolta

Ex-lid van Scientology doet boekje open over Tom Cruise en John Travolta

http://oi63.tinypic.com/5lvry9.jpg

Actrice Leah Remini, bekend van onder andere 'The King of Queens', was een tijdlang lid van Scientology. Maar nu is ze er helemaal klaar mee. Ze schreef een boek over haar tijd bij de organisatie. Daarin praat ze openlijk over Tom Cruise en John Travolta, ook lid van Scientology.

Ze vond Tom Cruise zeker niet indruwekkend als 'Scientologist'. "Als acteur is hij zeker groter, maar als Scientology-lid was ik beter." Ze vertelde ook dat Cruise een groot kind was dat soms explosieve uitbarstingen had.

Remini had ook een schokkend verhaal over Suri Cruise, de dochter van Tom Cruise en Katie Holmes. Ze hoorde een baby huilen tijdens een chique diner dat werd gehouden voor hun huwelijk. Ze ging naar de toiletten en zag Suri op de vloer liggen. Remini overtuigde onder meer de zus van Tom en zijn assistent om haar wat melk te geven.

Tijdens een interview met ABC News over haar boek vertelde Remini vorige week nog dat Cruise en Holmes destijds een officiële klacht bij de Scientologykerk tegen haar hadden ingediend. "Omdat ik hun trouw zou hebben verpest", zei ze daarover. Tijdens het trouwfeest kaartte ze immers de mysterieuze verdwijning aan van de vrouw van kerkleider David Miscavige. De kerk ontkent echter dat de vrouw verdwenen zou zijn.

Over John Travolta was ze positiever. "Hij is fan van de technologie van Scientology. Hij gelooft er in. John is een heel lieve man."

05-11-2015 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
04-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pascale Naessens over aanbiedingen: "Voorlopig hou ik de boot af"

Pascale Naessens over aanbiedingen: "Voorlopig hou ik de boot af"

http://oi68.tinypic.com/5wxqjd.jpg

Pascale Naessens is enorm succesvol met haar kookboeken. Een kookprogramma staat momenteel niet op de agenda. Al zijn er wel voorstellen geweest.

"Er zijn al voorstellen geweest, maar voorlopig hou ik de boot af. Er zijn al zoveel kookprogramma's, goeie en slechte. Moet ik nu het zoveelste maken? Daar heb ik geen zin in", is ze duidelijk in Goesting.

Geen tijd
Ze heeft wel een visie over een kookprogramma. "Bovendien is het programma dat ik voor ogen heb een ongelooflijk dure productie, want eten is veel meer dan voeding alleen. Ik wil voeding niet alleen herleiden tot wat er op je bord ligt."

"Als ik aan voeding denk, denk ik aan romantiek, gezelligheid, maar ook aan natuur, de invloed op onze hersenen. Bovendien heb ik nu geen tijd, ik ben fulltime bezig met de passies die ik graag doe. Een goed programma, daar steek je veel tijd en energie in."

04-11-2015 om 22:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."George Clooney en zijn Amal zijn zwanger"

"George Clooney en zijn Amal zijn zwanger"

http://oi68.tinypic.com/w2now.jpg

De geruchtenmolen in Hollywood draait volop sinds het gerucht naar buiten kwam dat George Clooney (54) eindelijk vader wordt. Volgens OK Magazine zou zijn beeldschone Amal (37), met wie hij in september vorig jaar in het huwelijksbootje stapte, zwanger zijn. Het stel zelf wil (nog) niets bevestigen.

Superster Clooney maakte er nooit een geheim van zijn carrière op de eerste plaats te zetten. Zou hij dat voor Amal opzij schuiven? "Amal is 14 weken zwanger", klinkt het overtuigd in OK Magazine.

Pastelroze jurkje
Het ranke figuurtje van de Britse advocate Amal is dikwijls onderwerp van gesprek in showbizzland. Een ontluikend babybuikje zou bewijzen dat ze een kindje verwacht. Geruchten over de komst van een showbizzbaby gaan rond sinds de filmpremière van 'Our Brand is Crisis', op 27 oktober, alwaar de twee zich stapelverliefd tussen de genodigden begaven. Amal schitterde in een pastelroze jurkje die haar beginnende buikje zou verbergen.

Vier jaar geleden, voordat George voor de charmes van de brunette viel, dacht de acteur heel anders over gezinsuitbreiding. "Ik heb altijd geweten dat het vaderschap niet aan mij is besteed. Kinderen opvoeden vergt een enorm engagement en moet je topprioriteit zijn. Mijn prioriteit is mijn werk. Dat is ook de reden waarom ik nooit meer zal trouwen", zei hij tegen de Australische Daily Telegraph.

04-11-2015 om 22:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daniel Craig: "8 maanden getraind om stunts zelf te doen"

Daniel Craig: "8 maanden getraind om stunts zelf te doen"

http://oi64.tinypic.com/123b72e.jpg

James Bond-fans mogen ein-de-lijk de Martini bovenhalen - shaken not stirred natuurlijk: vanaf vandaag draait de langverwachte nieuwe Bondfilm 'Spectre' in onze zalen. Trekt voor de vierde keer de smoking aan: Daniel Craig, in real life even flegmatiek en cool als 007. "Ik heb twee jaar Bond geademd. Nu wil ik hem even niet meer zijn."

'Spectre' belooft ook in onze contreien een kaskraker van formaat te worden, want tot dusver heeft de film overal waar hij al uitkwam records gebroken, met ruim 80 miljoen dollar (73 miljoen euro) opbrengst - en dan moeten de Amerikanen nog komen. "De beste Bond-film ooit" is de Britse pers unaniem, maar tegelijk rijst de vraag: wordt 'Spectre' de vierde en laatste met Daniel Craig in de hoofdrol? De charismatische Brit bleek een godsgeschenk te zijn voor de Bond-franchise, maar liet eerder optekenen dat hij "nog liever zijn polsen oversnijdt" dan nogmaals achter het stuur van een Aston Martin plaats te vatten.

"Eerlijk: ik heb géén idee of ik nog eens in de huid van James Bond kruip", vertelt Daniel Craig ons persoonlijk in Londen. "Het enige wat Sam (Mendes, de regisseur, red.) en ik de voorbije twee jaar hebben zitten doen is James Bond eten, drinken en ademen - en nu wil ik het even niet meer. Maar wat de toekomst brengt, weet ik niet. Bond heeft me ook heel veel mooie dingen geschonken. Ik mag met de beste mensen samenwerken, en had nooit durven te dromen dat we zulke hoge toppen zouden scheren."

Relaxen
Craig vond naar eigen zeggen het spelplezier terug tijdens de opnames van 'Spectre': "Tijdens mijn eerste Bondfilm 'Casino Royale' kon ik vrijuit spelen - de volgende films kwam er meer druk door het succes van de eerste. Dankzij de goede zorgen van Sam viel die druk nu weer weg, en kon ik gewoon relaxen en genieten van het spel."

Daniel Craig zegt maar liefst 8 maanden te hebben getraind om zo veel mogelijk stuntwerk zelf te doen. Niet zonder risico: de 47-jarige acteur moest geopereerd worden aan zijn knie na een ongeluk op de set. "Ik ben misschien wijzer geworden, maar ik veer inderdaad niet zo goed meer op als vroeger", lacht hij. "Maar het team heeft uitstekend werk gedaan: zelfs in de scènes die ik niet zelf deed, valt het niet op dat ik het niet ben." Craig is overigens iets te bescheiden: zelfs de spectaculaire helikopterstunt deed hij voor een groot deel zelf, en volgens Sam Mendes was hij "in een betere conditie dan tijdens 'Skyfall'".

Monica Bellucci
Ook deze keer mag James Bond twee exquise Bondgirls aan zijn degen rijgen: de Franse Léa Seydoux (30) en Monica Bellucci, met haar 51 jaar de oudste Bondgirl ooit. Hoe het was om met twee verschillende types, en vooral: generaties, actrices samen te werken, willen we nog weten? "Je bedoelt met een blondine en een brunette?", lacht Craig. "Ach er is al heel wat inkt gevloeid over de keuze van de Bondgirls, maar voor mij was het een 'no-brainer'. Ze zijn allebei fantastische actrices, die de lat erg hoog leggen. Voor mij was het een privilege om naast hen op de set te mogen staan."

04-11-2015 om 22:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo zal de finale van 'K3 zoekt K3' verlopen

Zo zal de finale van 'K3 zoekt K3' verlopen

http://oi65.tinypic.com/28txqhe.jpg

Vrijdagavond is het eindelijk zover, dan weten we welke drie meisjes Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman zullen opvolgen als K3-zangeressen. De finale van K3 zoekt K3 belooft alvast een spannende show te worden.

De zes overgebleven meisjes, Hanne, Klaasje, Lisa, Jindra, Marthe en Lauren, namen afgelopen week al plaats in de kappersstoel en kregen al dan niet een nieuwe haarkleur. Welke dat wordt pas vrijdag duidelijk. Die haarkleur zal meteen een grote rol spelen in de finale. Met de nieuwe verdeling acht K3-combinaties mogelijk zijn met telkens één roodharige, één zwartharige en één blonde kandidate. De kijkers én juryleden Karen, Kristel, Josje, Gert Verhulst en Miguel Wiels zullen niet langer stemmen op één kandidate, maar wel op hun ideale K3-combinatie.

Battle
Na het laatste live televisieoptreden van Karen, Kristel en Josje als K3 volgt een spannende muzikale battle waarin elke kandidaat het opneemt tegen haar rechtstreekse tegenstandster. Na de duels worden de acht mogelijke K3-combinaties aan de kijker voorgesteld in een flitsende K3-medley. Op de schouders van kijkend Vlaanderen en Nederland én van de jury rust meteen een moeilijke taak. Zij stemmen immers op hun favoriete combinatie en bepalen zo welke trio's nog steeds kans maken en welke drie combinaties worden geschrapt. De stemmen van de kijker en die van de jury tellen elk mee voor 50%. De opbrengst van de Vlaamse voting gaat trouwens integraal naar Rode Neuzen Dag.

Nieuw K3-nummer
Met de vijf resterende combinaties wordt vanaf dan de eindsprint ingezet. Elk trio brengt in primeur een gloednieuw K3-nummer. Nadat het publiek en de jury opnieuw hun stem hebben uitgebracht, wordt duidelijk welke winnende combinatie de nieuwe K3 wordt. Dat rood-zwart-blond-trio staat aan de start van een nieuw leven en een bloeiende carrière. Wie ziet zijn droom werkelijkheid worden in de ultraspannende finale van K3 Zoekt K3? Welke meiden mogen aan het einde van de finale als kersverse K3'tjes hun eerste single 10.000 Luchtballonnen zingen in de nieuwe, legendarische regenboogjurkjes? We komen het vrijdagavond te weten.

Dit weekend gingen de zes meisjes gelijk de kappersstoel in... Het blijft nog even een geheimpje wat het is geworden tot vrijdag. Wie heeft welke kleur denk je?

04-11-2015 om 22:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Bourlon: "Als de lancering van de nieuwe K3 mislukt? Dan is dat maar zo"

Hans Bourlon: "Als de lancering van de nieuwe K3 mislukt? Dan is dat maar zo"

http://oi64.tinypic.com/1z2ofgj.jpg

'K3 zoekt K3' nadert stilaan zijn einde. De opvolgsters van Karen, Josje en Kristel zullen binnenkort bekendgemaakt worden. Hans Bourlon, CEO van Studio 100, gaf in Humo zijn mening over de nieuwe start.

"Wat als de lancering mislukt? Dan is dat maar zo. Echt. De start was alvast fantastisch", verrast hij. Hij geeft ook meer prijs over de toekomstige plannen met K3.

Veel verkochte tickets
"Er zijn shows gepland vanaf 28 november tot april, met de huidige én de nieuwe K3. Die lopen bijzonder goed: er zijn al meer dan 215.000 tickets voorverkocht, wa tuitzonderlijk veel is. Verder zal de nieuwe K3 de nieuwe single '10.000 luchtballonnen' opnemen, de bijbehorende videoclip, en een cd."

03-11-2015 om 22:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kookgodin verdeelt wat avocado op een toast en verontwaardigt tv-kijkers

Kookgodin verdeelt wat avocado op een toast en verontwaardigt tv-kijkers

http://oi63.tinypic.com/2wekwtf.jpg

Haar nieuwe tv-show draait rond het presenteren van "ongecompliceerde" recepten. De kinderlijk eenvoudige bereidingen van kookgodin Nigella Lawson lokken verontwaardiging uit bij heel wat kijkers.

Gisteravond werd de eerste aflevering uitgezonden van 'Simply Nigella': de langverwachte terugkeer van Lawson naar de beeldbuis. Haar fans waren dan ook zeer benieuwd naar wat ze dit keer uit haar kookpotten zou toveren. Bitter weinig, volgens ontgoochelde kijkers.

Vooral het moment waarop Nigella wel eindeloos lang leek te doen over het uitsmeren van wat avocado op een toast, deed de wenkbrauwen fronsen. Simpel, dat wel. Maar de kijkers waren niet onder de indruk. "Is dit een recept?", was de teneur op sociale media.

03-11-2015 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-man woest op Halle Berry na beschuldiging mishandeling

Ex-man woest op Halle Berry na beschuldiging mishandeling

http://oi64.tinypic.com/2cp2rus.jpg

David Justice heeft op Twitter flink uitgehaald naar zijn ex-vrouw Halle Berry. De voormalig honkbalspeler beweert dat de actrice hem mishandeling in de schoenen heeft geprobeerd te schuiven. Ook waarschuwt hij Halle's aanstaande ex-man Olivier Martinez.

Justice en Berry waren getrouwd van 1992 tot en met 1997. "Ik, Eric (Benet, Halle's tweede man red.), Gabriel (Aubry, Berrys ex-vriend en vader van haar dochter red.) en Olivier waren allemaal haar 'prins op het witte paard', totdat het eindigde. Toen werden we allemaal de ergste mannen in de geschiedenis", begint David zijn tirade.

Berry heeft in het verleden toegegeven dat ze is mishandeld door een 'beroemde ex-vriend'. De actrice wilde nooit zijn naam noemen, waardoor het gerucht ging dat het om Justice ging. David heeft het zijn ex altijd kwalijk genomen dat ze deze geruchten nooit heeft ontkracht. "Ze was boos op me omdat ik haar had verlaten, daarom probeerde zij en haar team mijn imago kapot te maken. Het moest mijn schuld wel zijn." David zegt dat het Wesley Snipes is geweest die Halle ooit zo hard op haar oor heeft geslagen dat ze deels doof is geworden.

Waarschuwing
Halle kondigde vorige week aan na een huwelijk van twee jaar te gaan scheiden van Martinez, de vader van haar tweejarige zoon Maceo. En David waarschuwt hem. "Wacht maar, Olivier. Het komt eraan. Ze insinueerde dat haar dochter niet veilig was bij Gabriel. Zoek het maar op en ontdek de reden."

03-11-2015 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welke dames kroont Twitter tot de nieuwe K3?

Welke dames kroont Twitter tot de nieuwe K3?

http://oi64.tinypic.com/5y7z1d.jpg

Met zes zijn ze nog om de nieuwe K3 te worden. Dat betekent dat de helft van de kandidates nog moet afvallen en dat er vrijdag in de finale maar liefst negentien mogelijke combinaties zullen sneuvelen. Want er kan natuurlijk maar één trio winnen. Welk precies, dat is complex, maar hier gaan we toch met onze poging!

Uiteraard zien we pieken in de Twitterberichten over de kandidates net vóór, tijdens en net ná de liveshows van K3 Zoekt K3. Maar volgens het totale aantal vermeldingen op Twitter tot nu toe staan Jindra, Marthe en Klaasje helemaal bovenaan. Dat berekenden de taaltechnologen van Textgain op basis van alle tweets over de wedstrijd sinds 15 oktober.

03-11-2015 om 22:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift aangeklaagd voor diefstal songtekst

Taylor Swift aangeklaagd voor diefstal songtekst

http://oi67.tinypic.com/65wfg2.jpg

R&B-artiest Jesse Graham eist een schadevergoeding van 42 miljoen dollar (38 miljoen euro) van Taylor Swift voor haar hit 'Shake It Off'. Volgens Graham heeft Swift een tekstfragment gestolen van zijn song 'Haters Gone Hate'.

Jesse Graham, 50, dagvaardt Swift omdat hij ervan overtuigd is dat ze het refrein van 'Shake It Off' heeft gestolen uit zijn werk 'Haters Gone Hate'. Volgens de artiest is het niet mogelijk dat de zangeres uit zichzelf op de tekst van het nummer is gekomen.

Graham schreef het nummer in 2013, maar de artiest is weinig bekend. Swifts refrein bevat de tekst "cause the players gonna play, play, play, play, play/ And the haters gonna hate, hate, hate, hate, hate," terwijl in Grahams song de regel "haters gonna hate, players gonna play" voorkomt.

De bluesartiest zegt dat Swifts nummer dezelfde insteek heeft als het zijne. "Als ik niet het nummer 'Haters Gone Hate' had geschreven, dan zou de song 'Shake It Off' er niet zijn." Hij heeft naar eigen zeggen al vier of vijf keer gesproken met Big Machine, Swifts platenlabel, maar naar zijn eisen werd niet geluisterd. Aanvankelijk eiste hij een vermelding op Swifts album en een selfie met de zangeres, maar dat werd hem geweigerd.  Nu wil hij dus een schadevergoeding van 42 miljoen dollar. "Eerst wilde ik het laten gaan, maar dit nummer is echt helemaal het mijne," zei hij.

Wat Graham misschien nog niet weet is dat een nummer van 3LW uit 2000 ook de regels "Playas, the gonna play/ And haters, they gonna hate" omvat. Swifts advocaten hebben nog niet gereageerd op de zaak.

03-11-2015 om 22:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rode Duivel Yannick Ferreira-Carrasco vormt koppel met Miss België 2013

Rode Duivel Yannick Ferreira-Carrasco vormt koppel met Miss België 2013

http://oi68.tinypic.com/300ad81.jpg

Yannick Ferreira-Carrasco (22) kent leuke weken. Hij is aardig op dreef bij Atlético Madrid en ook naast het veld heeft hij succes. Sinds enkele weken vormt hij een koppel met Noémie Happart (22).

Noémie werd in 2013 verkozen tot Miss België. Volgens La Capitale zijn ze sinds 13 september samen. Toen veranderden ze hun status op Facebook. Via Instagram lieten ze ook merken dat ze samen Halloween vierden.

Carrasco kende zijn jeugdopleiding bij KRC Genk. Hij verliet de Limburgers voor AS Monaco en sinds dit seizoen speelt hij voor Atlético Madrid. Voor Happart is het niet haar eerste profvoetballer. Ze was eerder al samen met Leroy Labylle (MVV en ex-Standard).

03-11-2015 om 09:38 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
02-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 fragmenten die bewijzen dat 'De Ideale Wereld' niet mag verdwijnen

10 fragmenten die bewijzen dat 'De Ideale Wereld' niet mag verdwijnen

http://oi67.tinypic.com/358qbli.jpg

VIER-programma 'De Ideale Wereld', de dagelijkse dealer van prikkelende satire, komt ten vroegste in het najaar van 2016 weer op het scherm en keert allicht zelfs nooit meer terug. Dat meldt Humo. Enkele staaltjes van sterke televisie zullen de trouwe fans missen. Een bloemlezing.

De besparingsreceptie van Wetstraatreporter Sven de Leijer

Minister-president Bourgeois houdt naar jaarlijkse gewoonte de Septemberverklaring, de Vlaamse state of the union aan het eind van het zomerreces. Normaal wordt die altijd afgesloten met een uitgebreide receptie, behalve dit jaar dan. Maar dat was buiten DIW-Wetstraatreporter Sven de Leijer gerekend.

02-11-2015 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele weigert exclusief Brits tv-contract

Goedele weigert exclusief Brits tv-contract

http://oi67.tinypic.com/oa7xmq.jpg

Goedele Liekens heeft zo veel succes in Groot-Brittannië met haar programma 'Sex in Class' dat Channel Four haar een exclusief contract heeft aangeboden. De Vlaamse peinst echter niet over een overstap, vertelt ze aan het AD.

"Op zich kan het, want ze hebben me al gevraagd of ik een exclusief contract zou willen voor een aantal verschillende programma's. Maar de televisie bij ons opgeven? Nee, dat nooit!", vertelt Goedele aan de krant.

"Sex in Class is in Engeland supergoed ontvangen. Ik heb nog nooit in mijn leven zo'n bom aan positieve reacties over mij heen gekregen. The Guardian schreef: 'We moeten die vrouw klonen'. Dat was echt schrikken hoor. Vooral voor een Vlaming. Trots zijn zit niet echt in onze genen."

Goedele Liekens tekende begin vorig jaar een contract van twee jaar bij RTL Nederland. Vanaf maandag presenteert ze een tweede seizoen van Sex Academy op RTL5.

02-11-2015 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spannend: K3-finalistes hebben al een bezoekje aan de kapper gebracht

Spannend: K3-finalistes hebben al een bezoekje aan de kapper gebracht

http://oi68.tinypic.com/10on22o.jpg

Studio-100 baas Gert Verhulst is formeel: de nieuwe K3 moet opnieuw bestaan uit een brunette, een blondje en een roodharig meisje. Toen de kandidates dat in de vorige liveshow te weten kwamen, moesten ze duidelijk even slikken. Maar zo gezegd, zo gedaan. Op de Facebookpagina van 'K3 zoekt K3' is te zien dat de finalistes intussen al een bezoekje aan de kapper hebben gebracht. Voor de kijker is het nog even nagelbijtend afwachten tot vrijdag, want de meisjes poseerden allemaal geheimzinnig met een dikke, wollen muts op.

Blijkbaar mochten de kandidates zelf ook niet meteen weten welke haarkleur ze zouden krijgen, want op een foto bij de kapper is te zien dat de meisjes allemaal geblinddoekt in de kapperstoel zitten.

Intussen weten Hanne, Klaasje, Marthe, Jindra, Lisa en Lauren zelf welk nieuw kleurtje ze hebben gekregen, maar wij nog niet. Afwachten dus tot de grote finale van vrijdagavond, waarin ze allemaal hun nieuwe coupe zullen onthullen en ze rechtstreeks de strijd zullen aangaan met de meisjes met dezelfde haarkleur.

02-11-2015 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!