Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

22-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele haalt geweldige grap uit met Adele-imitators

Adele haalt geweldige grap uit met Adele-imitators

http://oi65.tinypic.com/2uiw0uc.jpg

Wat als zangeres Adele (25) in de huid zou kruipen van één van haar talrijke imitators?  Dat is de insteek van deze leuke clip die de BBC gisteravond uitzond. Talkshowpresentator en goede vriend Graham Norton zat mee in het complot.

We zie hoe een vermomde Adele, na uren make-up én met een nepkin en een nepneus, plaatsneemt tussen andere kandidates voor een verzonnen talentenjacht. Ze stelt zich er voor als kinderjuf 'Jenny'.  "Ik kijk echt uit naar de nieuwe plaat", merkte een nep-Adele op. "Ze heeft er wel de tijd voor genomen", klaagde 'Jenny'. "Zeg dat maar eens in d'r gezicht, ik ben benieuwd hoe ze zou reageren."

Net als de andere Adele-imitators moet 'Jenny' auditie doen met de klassieker 'Make You Feel My Love'. Nog voor ze het podium op moet, heeft 'Jenny' aardig last van de zenuwen.

De andere Adele-imitators spreken haar moedige woordjes in waarna 'Jenny' toch doorzet. Verbazing alom bij de andere kandidates, als ze merken dat Jenny's stem wel heel hard op die van Adele trekt...  Na een korte discussie of het echt Adele is die voor hen staat, krijgen de fans het door en vloeien de tranen volop.

De clip is een promotiefilmpje voor het concert dat Adele onlangs op de BBC gaf. De beelden daarvan zijn drie weken online te zien via BBC Music.

22-11-2015 om 00:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber breekt Brits hitlijstrecord

Justin Bieber breekt Brits hitlijstrecord

http://oi64.tinypic.com/10oo7yd.jpg

Justin Bieber heeft een record verbroken in de Top 40 van Groot-Brittannië. De Britse hitlijst bevat maar liefst acht nummers van zijn nieuwe album Purpose. Het is de eerste keer in de geschiedenis van de hitlijsten dat een artiest zoveel hitnoteringen in de lijst heeft staan, meldt BBC.

Zijn nieuwe single Sorry staat bovenaan in de Britse hitlijst en verdrong Adele van de eerste plaats. Justin domineert de top 5 met drie nummers. Love Yourself staat op de derde plek en What Do You Mean staat op vijf. Met acht noteringen in de Britse Top 40 heeft Justin het record van Elvis Presley uit 1957 verbroken. Elvis had destijds zeven nummers in de Top 40.

One Direction
Justins album Purpose doet het bij de Britten ook heel goed, al verkocht One Direction nog meer exemplaren van Made in the A.M.. One Direction verkocht in de eerste week 93.189 exemplaren van het album. Daarmee is Made in the A.M. het snelst verkopende album van het jaar in Groot-Brittannië. Justin Biebers Purpose blijft slechts met 3000 achter. De BBC verwacht dat One Direction niet lang titelhouder blijft en dat Adele komende week nog meer albums verkoopt.

21-11-2015 om 03:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Malkovich maakt film die pas over 100 jaar uitkomt

John Malkovich maakt film die pas over 100 jaar uitkomt

http://oi66.tinypic.com/23kyz4p.jpg

Acteur John Malkovich heeft samen met regisseur Robert Rodriguez een film gemaakt die pas over een eeuw vertoond zal worden. De film, die de toepasselijke titel '100 Years' kreeg, speelt zich af in het heden, maar wordt pas in 2115 vertoond.

John Malkovich werd door het likeurmerk Louis XIII Cognac benaderd met de vraag om een idee uit te werken rond voor een promotiecampagne rond de drank, die zelf honderd jaar rijpt vooraleer hij verkocht wordt. Op dit ogenblik verkoopt het merk cognac die gestookt werd in 1915.

De film '100 Years' zal pas op 18 november 2115 vertoond worden. Tot dan wordt de film bewaard in een kluis van het bedrijf Louis XIII. De safe is beveiligd met een tijdsslot dat pas over honderd jaar weer zal openen.

Waar de film precies over gaat, wordt geheim gehouden. Regisseur Robert Rodriguez licht wel een tipje van de sluier op en vertelt dat het verhaal "emotioneel geladen" is. Er werden drie teasers vrijgegeven. Ze tonen dezelfde scène in drie verschillende interpretaties van hoe de toekomst eruit kan zien. De bedoeling van de teasers is om de kijker een idee te geven van hoe de wereld eruit zal zien als iemand over 100 jaar de kluis opent. De scènes maken dus geen deel uit van de eigenlijke film.

 "Toen het project voor de eerste keer werd voorgesteld, waren er verschillende opties voor hoe de toekomst eruit zou zien," aldus Malkovich. "Een ongelooflijk high-tech doorgedreven computerversie van de wereld, een deels in elkaar gestorte post-Chernobyl, 'back-to-nature'-maatschappij en dan een retrotoekomst zoals die werd voorgesteld in science fiction in de jaren 1940 en 1950."

Het merk Louis XIII zal 1000 metalen tickets uitdelen aan invloedrijke klanten. Hun nakomelingen zullen zo de kans krijgen om over 100 jaar naar de voorstelling van '100 Years' te gaan. De film wordt bewaard op een klassieke filmrol en zal vertoond worden met een oude projector.

21-11-2015 om 03:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Armand maakte 'Ben ik te min' echt mee

Armand maakte 'Ben ik te min' echt mee

http://oi63.tinypic.com/125qk5i.jpg

Neem het leven niet te serieus, je overleeft het toch niet. Die uitspraak van de Nederlandse protestzanger Armand typeerde zijn kijk op de wereld misschien wel het best. De Eindhovenaar overleed donderdag op 69-jarige leeftijd. Een protestzanger in hippietijd, fervent cannabisgebruiker, die vooral zal worden herinnerd door zijn hit 'Ben ik te min'.

Armand zijn echte naam is Herman van Loenhout, geboren op 10 april 1946. Als tiener speelde hij in (meest Engelstalige) bands in en rond Eindhoven, zoals Splendour Boys, Shannon Boys en Les Gilets.

Meisje uit Roosendaal
Zijn doorbraak kwam in 1967 als soloartiest met direct, naar later zou blijken, zijn enige echte hit. De oorspronkelijke tekst was 'Ben ik een beest', maar toen zijn moeder tijdens een oefensessie naar boven riep of hij niet iets fatsoenlijks kon schrijven, paste Armand die tekst aan. 'Ben ik te min' gaat over een meisje uit Roosendaal waar Armand niet mee om mocht gaan. Het nummer werd pas later een hit. Drie maanden na verschijning pikte Radio Veronica het op, met een plek in de Nederlandse Top 40 tot gevolg. Het nummer zou liefst veertien weken in de hitlijst blijven staan.

De roodharige zanger profileerde zich steeds meer als voorstander van geestverruimende middelen, wat eind jaren zestig nog illegaal was. "Rook er nog een of bak er een cake van!'', was een van de uitspraken uit die tijd van Armand, die in de hippietijd ook streed tegen kruisraketten, het grootkapitaal en de burgerlijkheid.

Platenmaatschappij Phonogram zette de zanger vanwege zijn drugsgebruik aan de kant. Armand stopte met het maken van muziek, ging aan de harddrugs en raakte in een diep dal. Twee jaar later bracht de Noord-Brabander weer muziek uit, maar het succes van zijn eerste jaren evenaarde hij niet meer.

Helemaal uit beeld verdween Armand nooit. De zanger bleef voor veel mensen de verpersoonlijking van de vrije jaren zestig en zeventig. In 1998 stond hij op Lowlands, en in 2012 nog eens, toen met The Kik. Met de Rotterdamse band was hij de laatste jaren erg actief. "Ik doe al die festivals met The Kik heel graag, maar ik houd de hardcore Armand-adepten in ere'', zei hij tegen de VPRO. En ook op oudere leeftijd bleef hij zich afzetten tegen de gevestigde orde. Toen het Maagdenhuis in Amsterdam begin dit jaar werd bezet door boze studenten, was hij ook van de partij. "Het werd godverdomme weer eens tijd. Sinds de bezetting van 1969 hebben we genoegen genomen met repressieve tolerantie.''

21-11-2015 om 03:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christoff en zijn nieuwe vriend wonen al samen

Christoff en zijn nieuwe vriend wonen al samen

http://oi65.tinypic.com/30a5m4i.jpg

Christoff is weer gelukkig in de liefde. Hij vormt sinds enkele maanden een koppel met Jef, een 24-jarige ingenieur en ruiter. De twee wonen al samen. Dat bevestigde de zanger in Het Laatste Nieuws.

"Jef en ik zijn vrij snel gaan samenwonen ja. Als het goed zit, zit het goed. Dan moet je geen maanden wachten om elkaar nog beter te leren kennen. Zelfs na acht jaar heeft het leven nog verrassingen in petto, dat heb ik nu wel geleerd. Maar deze liefde voelt goed en daarom heb ik gezegd: we gaan nú genieten."

Hij verbergt zijn relatie zeker niet. "Het is de eerste keer in mijn carrière dat ik zeg: iedereen mag weten wie mijn vriend is. 2015 is een kanteljaar geweest. Mensen hebben gezien dat het niet goed met mij ging, nu mogen ze ook weten dat ik weer gelukkig ben. Voor één keer laat ik in mijn ziel kijken."

21-11-2015 om 03:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Om deze reden zal Kathleen Aerts voor onbepaalde tijd in Zuid-Afrika wonen

Om deze reden zal Kathleen Aerts voor onbepaalde tijd in Zuid-Afrika wonen

http://oi63.tinypic.com/28btqoh.jpg

Kathleen Aerts vertrekt voor onbepaalde tijd naar Zuid-Afrika. De voormalige zangeres van K3 wil ten volle genieten van de laatste periode uit haar moeders leven. De moeder van Kathleen lijdt al jaren aan jongdementie.

"De gezondheid van mama gaat razendsnel achteruit. Hoeveel tijd ons samen nog rest kan niemand ons vertellen, maar ik ben vastbesloten om elk moment te koesteren en geen seconde te laten verdampen. Geen betere plek op aarde om tot rust te komen, dan Zuid-Afrika", zegt ze aan Het Belang van Limburg.

"De laatste periode uit mama's leven wil ik intens, samen met haar, beleven. Ik wil in alle rust elk moment samen koesteren en haar een plekje geven dicht bij mijn gezin. Daarom brengen we alles in gereedheid om ons voor onbepaalde tijd - samen met mama - terug te trekken in Zuid-Afrika. De rust, de zon en onze liefde die haar omringt: het zal haar - én ons - goed doen."

De drie allerbelangrijkste dingen
"Mama, mijn gezin en muziek: dat zijn de drie allerbelangrijkste dingen in mijn leven. En voorlopig wil ik mij even alleen daarmee bezighouden. Even een stap achteruit zetten en tijd maken om te genieten van mijn kinderen, mijn man en mijn mama. Nieuwe liedjes maken onder de Afrikaanse zon. Mijn liefde voor muziek opnieuw voluit beleven in een prachtige setting. Ik kijk daar enorm naar uit."

21-11-2015 om 03:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijksproblemen bij Kate Beckinsale?

Huwelijksproblemen bij Kate Beckinsale?

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken002/media_xll_4.jpg

Kate Becksinale vertoeft momenteel in Praag voor de filmopnames van 'Underworld 5'. Haar man Len Wiseman profiteert van haar afwezigheid en zet de bloemetjes buiten.

TMZ meldt dat hij werd gespot met het 24-jarige model CJ Franco. Ze gingen feesten in de nachtclub 'The Nice Guy'. Het was al de derde keer dat hij aan haar zijde werd gezien.

Kate en Len zijn al sinds 2004 getrouwd. Het management van Kate wil niet reageren op de geruchten dat er huwelijksproblemen zijn tussen de twee.

19-11-2015 om 23:48 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook 'Two And A Half Men'-vriendin woedend op Charlie Sheen

Ook 'Two And A Half Men'-vriendin woedend op Charlie Sheen

http://oi64.tinypic.com/2mczub9.jpg

Charlie Sheen zijn laatste grote succes was zijn vertolking van 'Charlie' in de Amerikaanse tv-reeks 'Two And A Half Men'. Daar was hij een notoir vrouwenversierder en onder meer Jenny McCarthy speelde er zijn vriendin. Zij is boos op de acteur.

Dat komt door het verzwijgen van zijn hiv-besmetting. "Omdat ik zijn vriendin speelde in de serie. Het is een tijd geleden maar toch denk ik: 'Bah'! Het is niet eerlijk, het is eng. Dat had waardevolle informatie kunnen zijn. Als je ziet hoeveel mensen zijn vriendin hebben gespeeld... Niet dat je het kunt krijgen van zoenen, maar toch is het niet niets."

De manager van Charlie reageerde op de uitlatingen. "Charlie raakte pas lang nadat hij weg was bij 'Two And A Half Men' geïnfecteerd met het hiv-virus, dus ook pas lang nadat hij met Jenny werkte."

19-11-2015 om 23:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milk Inc keert in 2016 helemaal terug

Milk Inc keert in 2016 helemaal terug

http://oi64.tinypic.com/optetk.jpg

Goed nieuws voor de fans van Milk Inc. Linda Mertens en Regi Penxten gaan daan weer voluit met de groep. De groep kende een sabbatperiode van ongeveer anderhalf jaar.

Die sabbatperiode werd ingelast vanwege de zwangerschap van Linda. Zij werd de trotse moeder van dochtertje Lio. In 2016 starten zij en Regi dus terug met Milk Inc.

Volgens Het Belang van Limburg gaan ze in 2016 het 20-jarige bestaan vieren met tal van optredens. Daarin gaan ze oude én nieuwe hits brengen. Het is zeer waarschijnlijk dat er ook een nieuw album zal verschijnen.

19-11-2015 om 23:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe laat de mannenharten sneller slaan met deze gewaagde foto

Lesley-Ann Poppe laat de mannenharten sneller slaan met deze gewaagde foto

http://oi64.tinypic.com/34ilpva.jpg

Al 95 dagen lang kan je elke dag een sexy foto van Lesley-Ann Poppe bekijken op Instagram. Op dag 95 pakte ze uit met een gewaagde foto in de douche.

De blondine neemt een douche. Ze toont haar achterwerk, maar de voorzijde kunnen haar fans niet aanschouwen. Lesley-Ann houdt van een beetje mysterie en houdt haar hand voor haar linkerborst. De actie is voor het goede doel. Op dag 100 stopt ze met de foto's.

"Gewoon... Omdat ik het een mooie foto vind... Nog 5 dagen en dan tijd voor de rolkraagtruien :) #100days#dailylifeinunderwear #day95", schreef ze bij haar foto.

19-11-2015 om 23:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is het briljante antwoord van Stephen Hawking op terreur van IS

Dit is het briljante antwoord van Stephen Hawking op terreur van IS

http://oi68.tinypic.com/203uyw.jpg

De vreselijke aanslagen in Frankrijk hebben Europa veranderd. Sinds vrijdagavond kampeert de onzekerheid voortdurend in ons hoofd. Wat in Parijs gebeurd is, kan ieder van ons overkomen. De briljante fysicus Stephen Hawking waarschuwt al jaren dat het een grote vergissing zou zijn om geweld met geweld te beantwoorden. We moeten ons bezinnen want zijn woorden zijn nu belangrijker dan ooit. Angst en vergelding zijn niet de juiste weg.

"Onze ontwikkeling gaat met rasse schreden vooruit", schreef hij al eerder. "Onze kennis groeit exponentieel net zoals onze technologieën. Maar mensen beschikken nog steeds over hun instinct, in het bijzonder over een agressieve impuls die we ook als holbewoners al hadden. Dergelijke agressie vergrootte toen onze overlevingskansen maar wanneer onze moderne technologieën hand in hand gaan met die aloude agressie, dan is de gehele mensheid in gevaar."

Intelligent?
Hawking vervolgt: "In Syrië zien we de moderne technologieën aan het werk onder de vorm van bommen en chemische wapens om het 'intelligente' politieke proces vooruit te helpen. Maar het doden van 100.000 volwassenen en kinderen is niet erg intelligent. Het is buitengewoon dom dat bijvoorbeeld zo verhinderd wordt dat humanitaire hulp de hospitalen bereikt waardoor lichaamsdelen van kinderen moeten geamputeerd worden omdat andere medische middelen ontbreken."

Empathie
Volgens hem moeten we onze angst overwinnen en onze agressie aan banden leggen om IS te verslaan. In plaats van politieke doelen met wapens na te streven, zet Hawking al zijn hoop op empathie. "De menselijke eigenschap die ik het liefst zou willen versterken, is de empathie", verklaart hij. "Ze verenigt ons in een vredige, liefdevolle toestand."

Angst
We moeten beseffen dat IS niet zo sterk is als de terreurorganisatie doet uitschijnen. Op militair vlak kan IS het niet halen van Europa. Ook in het Midden-Oosten kunnen de moslimterroristen hun territorium niet vrijwaren. IS is zwak en heeft maar één wapen tegen ons: angst opwekken en de mensen tegen elkaar opzetten.

Vergelding
Opkomende islamofobie en de drang naar vergelding, zijn net zaken die IS wil zien gebeuren. De terroristen willen dat onze maatschappij uit elkaar valt zodat hun wereldbeeld kan domineren. Dat valt ook op te maken uit het manifest van IS waarin ze de wereld willen opdelen in gelovigen en ongelovigen wat moet uitmonden in een grote oorlog.

Eensgezind
De woorden van Hawking zijn ontzettend belangrijk omdat ze ons eraan herinneren dat we intelligent moeten handelen. Indien we toelaten dat vooroordelen onze geest bezoedelen, spelen we IS eenvoudigweg in de kaart. We moeten nog meer eensgezindheid, tolerantie en liefde tonen om deze crisis te overwinnen.

19-11-2015 om 17:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische Staat doet afstand van nazi-roofkunst uit collectie van Koninklijke Bibliotheek

Belgische Staat doet afstand van nazi-roofkunst uit collectie van Koninklijke Bibliotheek

http://oi63.tinypic.com/nvb4fn.jpg

De Koninklijke Bibliotheek van België (KBR) geeft een tekening uit de 17de eeuw terug aan de nabestaanden van slachtoffers uit de Tweede Wereldoorlog. De teruggave kadert binnen internationale afspraken die zijn gesloten op de zogeheten Conferentie van Washington uit 1998. Dat meldt de KBR vandaag.

Het gaat om de originele tekening "Gezicht op het Kattenberghof in Antwerpen met ruiters op de voorgrond" van de Brusselse kunstenaar Gillis Neyts. Op 6 november 1978 kocht de Koninklijke Bibliotheek van België via het Amsterdamse filiaal van veilinghuis Sotheby's de tekening van Neyts. Daar deze tekening na de oorlog meermaals door dit veilinghuis werd verhandeld, liet volgens de KBR niets vermoeden dat de tekening op 15 maart 1939 onrechtmatig door de Sicherheitspolizei-Sicherheitsdienst werd ontvreemd van Dr. Arthur Feldmann, een joodse kunstverzamelaar uit Brno in de huidige Tsjechische Republiek.

Elke Sleurs, staatssecretaris bevoegd voor de kunstcollecties van de federale wetenschappelijke instellingen, heeft beslist om de tekening terug te geven aan de rechtmatige erfgenamen, die worden vertegenwoordigd door Uri Peled Feldmann. Eerder werden ook andere tekeningen van oude meesters uit de geroofde Feldmann-collectie teruggevonden in The British Museum in Londen en de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag.

Neyts werd in de late jaren 1610 of begin jaren 1620 vermoedelijk geboren in Overijse bij Brussel. Gedurende het eerste deel van zijn carrière was hij actief in Antwerpen, waar hij in 1643 in het huwelijk trad. In 1665 woonde hij in Namen. Vermoedelijk overleed hij in 1687 in Antwerpen. Hoewel een tachtigtal schilderijen van Neyts bewaard is gebleven, is hij voornamelijk bekend als tekenaar van topografische gezichten. Het "Gezicht op het Kattenberghof in Antwerpen met ruiters op de voorgrond" is op basis van de signatuur te dateren in de jaren 1660-1670.

18-11-2015 om 22:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstwerk van Fabre ingehuldigd in Antwerpse kathedraal

Kunstwerk van Fabre ingehuldigd in Antwerpse kathedraal

http://oi63.tinypic.com/dzb7k9.jpg

In de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal van Antwerpen is vandaag "De man die het kruis draagt" ingehuldigd, een sculptuur van Jan Fabre dat een op Fabre lijkende figuur voorstelt die een groot christelijk kruis op zijn hand probeert te balanceren. Het is het eerste nieuwe kunstwerk dat een vaste plaats krijgt in de kathedraal sinds 1924.

"De man die het kruis draagt" is een bronzen variant van een wassen beeld dat vorig jaar te zien was in een expo van een Antwerpse kunstgalerij.

Bart Paepen, pastoor van de Antwerpse kathedraal, was meteen vragende partij om het in huis te halen. "Voor het eerst is de centrale figuur in een kunstwerk in deze kathedraal niet God, een heilige, een profeet of een engel", zegt hij. "Dit is een gewone mens zoals u en ik - sorry, Jan - die te gast is in dit huis en zoekt naar balans. Bezoekers aan de kathedraal moeten niet enkel bezig zijn met de kunstkenmerken van de zeventiende-eeuwse barok die hier te zien is, maar ook de 'spirit' van het gebouw aan den lijve ondervinden. In deze dagen van extremistisch geweld moeten we laten voelen wat religie kan doen als je het in alle vrijheid in je leven toelaat en het in vraag kan stellen."

Fabre zelf verklaarde vereerd en te zijn dat een van zijn werken nu in de kathedraal prijkt. "Oude meesters zoals Rubens en Van Dyck zijn altijd een inspiratie voor mij geweest", zei hij. "Bovendien staat mijn sculptuur hier op één lijn en dus in relatie met de Kruisafname van Rubens. Ik ben hier een dwerg in het land der reuzen."

18-11-2015 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Waes: "Voor het geld moet je 'De Slimste Mens' niet doen, neen"

Tom Waes: "Voor het geld moet je 'De Slimste Mens' niet doen, neen"

http://oi63.tinypic.com/2lmth8n.jpg

Tom Waes doet het goed in 'De Slimste Mens'. De presentator amuseert zich in het programma van Erik Van Looy. Voor het grote geld doet hij zeker niet mee aan de quiz.

"Je krijgt wel een soort onkostenvergoeding, maar met geld ben je totaal niet bezig op het moment dat je daar in je stoel gaat zitten, de studiolichten uitgaan en de tune begint", aldus Tom in Knack.

"Ik vind 'De Slimste Mens' de meest onbelangrijke quiz ter wereld, maar hij is tegelijk wel van staatsbelang. Die combinatie blijft ook na al die jaren een ijzersterke formule."

18-11-2015 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-minnares van Thibaut Courtois pakt stevig uit tijdens talentenshow

Ex-minnares van Thibaut Courtois pakt stevig uit tijdens talentenshow

http://oi63.tinypic.com/29avcp5.jpg

Emily Vanhoutte won in een dicht verleden het WK Discodansen en toonde in Hurghada dat ze die moves nog lang niet is verleerd. De dame, die recentelijk een affaire had met Rode Duivel Thibaut Courtois, verblijft momenteel in Egypte met de dertig finalistes voor Miss België en etaleerde er tijdens de talentenjacht haar bijzonder lenige kunstjes. Winnen deed Emily niet, maar tussen een resem zingende en dansende missen, was haar passage op zijn minst opmerkelijk.

18-11-2015 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eline De Munck onder de indruk tijdens bezoek aan Colombia: "Geen woorden"

Eline De Munck onder de indruk tijdens bezoek aan Colombia: "Geen woorden"

http://oi67.tinypic.com/6ezwhg.jpg

Voor de musical 'Maestro', die in maart 2016 in première gaat, is Eline De Munck samen met Bert Verbeke op doortocht in Colombia. Ze was er onder meer op bezoek in Bogota. Dat maakte indruk op haar.

Ze ging er op bezoek in de sloppenwijken. Via Instagram deelde ze het volgende filmpje. "Het leven zoals het (helaas) is in de sloppenwijken van #Bogota#Colombia #RealityCheck#OnceInALifetimeExperience #Muerto."

Eline deelde ook enkele foto's die niets aan de verbeelding overlaten. "Geen woorden", schreef Eline, duidelijk onder de indruk van de omstandigheden in de sloppenwijken.

18-11-2015 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijksplannen van Dimitri Bontinck gaan niet door

Huwelijksplannen van Dimitri Bontinck gaan niet door

http://oi67.tinypic.com/xp5v1h.jpg

Van uitstel komt dan toch afstel. De blitzverloving van Dimitri Bontinck (41) en Elke Schaevers (40), die aanvankelijk dit najaar bezegeld zou worden met een huwelijk, is gecrasht. "De maskers van Elke zijn afgevallen", zegt Dimitri.

"Dimitri Bontinck is weer vrijgezel, dus de dames zijn gewaarschuwd", liet de ex-militair afgelopen week plots aan Story weten. Vlaanderen, hou uw dochters binnen, want Dimitri is niet langer onder de pannen bij Elke, een ex-Misses Glamour Antwerpen die hij deze zomer leerde kennen. Het koppel maakte nochtans snel hun verloving bekend. Ze zouden dit najaar al trouwen, maar het huwelijk werd uitgesteld tot volgende zomer, zodat ze de kans kregen om in alle stilte te trouwen én met beter weer. Volgens Elke was er helemaal niks aan de hand, maar ondertussen zijn haar woorden achterhaald. Voor Dimitri is de liefdesbreuk een ferme opdoffer, zo blijkt uit de toon van zijn sms'en.  Elke zou hem net op haar veertigste verjaardag gedumpt hebben. "Net vandaag stuurt ze me de laan uit. Zogezegd omdat ze de druk van de media niet meer aan zou kunnen."

Overspel
Elke heeft, als verloofde van een berucht figuur, de laatste maanden wel heel wat bagger over zich heen gekregen. Nochtans is Dimitri ervan overtuigd dat zijn bekendheid haar net aantrok. En daar is hij niet langer van gediend. "Ik bevestig wat haar eigen vrienden en vriendinnen onlangs al in de pers zeiden: dat ze een BV uitkiest om zelf bekend te worden." Voor Dimitri hoeft een huwelijk ook niet meer, want volgens hem neemt Elke het niet nauw met trouw. Hij beschuldigt haar ook van overspel met een andere BV. "De maskers zijn afgevallen. Daarom wil ik bewust niet trouwen met haar", besluit hij.

Dimitri en Elke waren daarna niet langer bereikbaar voor meer commentaar.

18-11-2015 om 00:52 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kathleen Aerts verhuist naar Zuid-Afrika

Kathleen Aerts verhuist naar Zuid-Afrika

http://oi63.tinypic.com/2qi5xg4.jpg

Kathleen Aerts (37) stuurde haar kat naar de finale van K3 zoekt K3, en daar had ze een goede reden voor. Ze moet op doktersbevel rusten. En er is meer nieuws uit het kamp van Kathleen: binnenkort verhuist zij met haar gezin naar Zuid-Afrika.

Het was een historisch moment. Karen, Kristel en Josje die de fakkel doorgaven aan de nieuwe K3-meisjes Hanne, Klaasje en Marthe. Maar de grote afwezige tijdens die finale was Kathleen Aerts. De zangeres maakte elf jaar deel uit van het populaire meidentrio, maar tijdens de slotshow werd ze enkel door Karen kort bedankt. "Zonder Kathleen hadden we hier nooit gestaan" klonk het. Studio 100-baas Gert Verhulst deed er in Van Gils & gasten geheimzinnig over. "We vonden het bijzonder jammer dat Kathleen er niet bij kon zijn, maar het kon niet anders. Ik kan er niet over uitweiden, dat is interne keuken", zei hij.  

Geen tijd
Kathleen blijkt te kampen met gezondheidsproblemen. "Zo erg is het niet, hoor. Alleen wat pijnlijke fysieke ongemakken, maar meer wil ik daar niet over kwijt, want dat is privé", reageert de zangeres in Het Belang van Limburg. "Er zijn ook geen afspraken geweest met Studio 100. Ik had het druk met de promotie van mijn boek, Voor altijd mijn mama. Ik heb de shows dus niet zo goed kunnenvolgen. Hoe dan ook wens ik de nieuwe K3 een lange, succesvolle carrière. Of ik aanwezig zal zijn bij het allerlaatste optreden van Karen, Kristel en Josje op 17 april in Hasselt? Studio 100 heeft me de vraag nog niet gesteld, dus ik denk het niet."  

Naar het buitenland
En mochten ze toch aan Kathleen vragen om mee op het podium te komen, dan is de kans klein dat de blondine in het land zal zijn. We vernamen uit goede bron dat ze binnenkort samen met haar man Steven en hun twee kinderen Lewis en Jay naar Zuid-Afrika verhuist. Dat de zangeres haar hart verloren heeft aan dat land, is allang bekend. Elk jaar trekt ze rond Kerstmis naar daar. Uiteraard brengt ze dan ook een bezoekje aan Niels William, de oprichter van K3, die nu in Zuid-Afrika woont.

18-11-2015 om 00:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dries van Asparaguus zit nu in een instelling

Dries van Asparaguus zit nu in een instelling

http://oi64.tinypic.com/2irur5u.jpg

In juni leek er niets aan de hand toen Dries en Guus 'Mijn Pop-uprestaurant' wonnen, maar amper een paar maanden later liep het fout. Dries sloeg hun zaak boven discotheek Versuz kort en klein. "Hij zit nu in een instelling om aan zijn problemen te werken", vertelt Guus in Dag Allemaal.

Het nieuws sloeg in Vlaanderen in als een bom: Dries ging door het lint en verwoestte de inboedel van hun pop-up in Versuz compleet. Ondanks de heisa en de onmiddellijke stopzetting van de samenwerking liet Guus zijn vriend echter niet vallen. "Hij belt mij soms", vertelt hij. "Hij zit erg verveeld met wat er gebeurd is. Hij heeft al tientallen keren zijn excuses aangeboden. Ook aan onze sponsors. Toch moedig, vind ik. Dries zit nu in een instelling, waar hij aan zijn problemen werkt."

Een nieuwe samenwerking zit er echter niet meteen in. "Ik hoop alleszins dat hij snel weer beter is. En wie weet, misschien dat we rond de tafel kunnen zitten... Voorlopig ben ik uitsluitend met mijn eigen toekomst bezig." En die ziet er opnieuw rooskleurig uit, met zijn nieuwe pop-up 'Guus' Thing'. Hij stopt er klassiekers in een nieuw jasje. "'Stoofvlees met peperkoek, appelstroop en winterbier, bijvoorbeeld', zegt hij. "En in een grote spiegeltent serveren we winterse street food. Kortom,  ik ben weer op en top."

18-11-2015 om 00:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brigitta Callens: "Ik heb Peter Boeckx terug naar zijn vrouw gestuurd"

Brigitta Callens: "Ik heb Peter Boeckx terug naar zijn vrouw gestuurd"

http://oi65.tinypic.com/2hwfdvs.jpg

Half september maakten tv-maker Peter Boeckx en Brigitta Callens aan de wereld duidelijk dat hun liefde nooit meer stuk ging. Maar nu blijkt de liefde alweer voorbij. "Ik heb Peter naar zijn echtgenote gestuurd om zijn huwelijk te proberen redden. Intussen is hun scheiding afgeblazen", aldus Brigitta in Dag Allemaal.

Callens vertelt dat ze zich al vanaf het begin ongemakkelijk voelde bij de situatie tussen Peter en zijn ex-vrouw.  "Toen ik met Peter begon, wist ik niet dat hij nog getrouwd was, dat hij de scheiding maar pas had aangevraagd", vertelt ze. "Toen hij me dat vertelde, keek ik op de Facebook-pagina van zijn vrouw Katrien. En tja, ik zag al die foto's van hen samen. Ik dacht eraan hoe verschrikkelijk het voor haar moest zijn om beelden van haar man met mij te zien."

Peter en Brigitta zagen elkaar ook weinig door hun werk, dus maakte Callens een moeilijke beslissing. "Uiteindelijk heb ik Peter naar zijn echtgenote gestuurd. Om alles uit te klaren. Dat klinkt nogal raar, maar in mijn ogen is het huwelijk heilig. Zowel Juul (haar ex-man, nvdr) als ik hebben werkelijk álles geprobeerd om toch samen te blijven. Ik voelde aan dat het verhaal van Peter en Katrien nog niet áf is."

Uiteindelijk werd de scheiding tussen de twee afgeblazen. Boeckx liet weten dat hij nu tot het uiterste gaat om de relatie nog te redden. "Hoe raar het ook mag klinken: ik voel me er opgelucht en dankbaar bij", aldus Callens. "Ik ben de schakel geweest, waardoor dat koppel elkaar opnieuw heeft gevonden."

De maat is nu echter vol: Callens zal nooit meer met de pers praten. "Dit is mijn laatste interview", aldus Brigitta. "Ik breek met de showbizz. Na mijn scheiding van Juul probeerde ik al uit de schijnwerpers te blijven. Maar nu is het écht definitief. Ik wil verdwijnen, weg van het BV-wereldje."

18-11-2015 om 00:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!