Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

18-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kathleen Aerts verhuist naar Zuid-Afrika

Kathleen Aerts verhuist naar Zuid-Afrika

http://oi63.tinypic.com/2qi5xg4.jpg

Kathleen Aerts (37) stuurde haar kat naar de finale van K3 zoekt K3, en daar had ze een goede reden voor. Ze moet op doktersbevel rusten. En er is meer nieuws uit het kamp van Kathleen: binnenkort verhuist zij met haar gezin naar Zuid-Afrika.

Het was een historisch moment. Karen, Kristel en Josje die de fakkel doorgaven aan de nieuwe K3-meisjes Hanne, Klaasje en Marthe. Maar de grote afwezige tijdens die finale was Kathleen Aerts. De zangeres maakte elf jaar deel uit van het populaire meidentrio, maar tijdens de slotshow werd ze enkel door Karen kort bedankt. "Zonder Kathleen hadden we hier nooit gestaan" klonk het. Studio 100-baas Gert Verhulst deed er in Van Gils & gasten geheimzinnig over. "We vonden het bijzonder jammer dat Kathleen er niet bij kon zijn, maar het kon niet anders. Ik kan er niet over uitweiden, dat is interne keuken", zei hij.  

Geen tijd
Kathleen blijkt te kampen met gezondheidsproblemen. "Zo erg is het niet, hoor. Alleen wat pijnlijke fysieke ongemakken, maar meer wil ik daar niet over kwijt, want dat is privé", reageert de zangeres in Het Belang van Limburg. "Er zijn ook geen afspraken geweest met Studio 100. Ik had het druk met de promotie van mijn boek, Voor altijd mijn mama. Ik heb de shows dus niet zo goed kunnenvolgen. Hoe dan ook wens ik de nieuwe K3 een lange, succesvolle carrière. Of ik aanwezig zal zijn bij het allerlaatste optreden van Karen, Kristel en Josje op 17 april in Hasselt? Studio 100 heeft me de vraag nog niet gesteld, dus ik denk het niet."  

Naar het buitenland
En mochten ze toch aan Kathleen vragen om mee op het podium te komen, dan is de kans klein dat de blondine in het land zal zijn. We vernamen uit goede bron dat ze binnenkort samen met haar man Steven en hun twee kinderen Lewis en Jay naar Zuid-Afrika verhuist. Dat de zangeres haar hart verloren heeft aan dat land, is allang bekend. Elk jaar trekt ze rond Kerstmis naar daar. Uiteraard brengt ze dan ook een bezoekje aan Niels William, de oprichter van K3, die nu in Zuid-Afrika woont.

18-11-2015 om 00:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dries van Asparaguus zit nu in een instelling

Dries van Asparaguus zit nu in een instelling

http://oi64.tinypic.com/2irur5u.jpg

In juni leek er niets aan de hand toen Dries en Guus 'Mijn Pop-uprestaurant' wonnen, maar amper een paar maanden later liep het fout. Dries sloeg hun zaak boven discotheek Versuz kort en klein. "Hij zit nu in een instelling om aan zijn problemen te werken", vertelt Guus in Dag Allemaal.

Het nieuws sloeg in Vlaanderen in als een bom: Dries ging door het lint en verwoestte de inboedel van hun pop-up in Versuz compleet. Ondanks de heisa en de onmiddellijke stopzetting van de samenwerking liet Guus zijn vriend echter niet vallen. "Hij belt mij soms", vertelt hij. "Hij zit erg verveeld met wat er gebeurd is. Hij heeft al tientallen keren zijn excuses aangeboden. Ook aan onze sponsors. Toch moedig, vind ik. Dries zit nu in een instelling, waar hij aan zijn problemen werkt."

Een nieuwe samenwerking zit er echter niet meteen in. "Ik hoop alleszins dat hij snel weer beter is. En wie weet, misschien dat we rond de tafel kunnen zitten... Voorlopig ben ik uitsluitend met mijn eigen toekomst bezig." En die ziet er opnieuw rooskleurig uit, met zijn nieuwe pop-up 'Guus' Thing'. Hij stopt er klassiekers in een nieuw jasje. "'Stoofvlees met peperkoek, appelstroop en winterbier, bijvoorbeeld', zegt hij. "En in een grote spiegeltent serveren we winterse street food. Kortom,  ik ben weer op en top."

18-11-2015 om 00:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brigitta Callens: "Ik heb Peter Boeckx terug naar zijn vrouw gestuurd"

Brigitta Callens: "Ik heb Peter Boeckx terug naar zijn vrouw gestuurd"

http://oi65.tinypic.com/2hwfdvs.jpg

Half september maakten tv-maker Peter Boeckx en Brigitta Callens aan de wereld duidelijk dat hun liefde nooit meer stuk ging. Maar nu blijkt de liefde alweer voorbij. "Ik heb Peter naar zijn echtgenote gestuurd om zijn huwelijk te proberen redden. Intussen is hun scheiding afgeblazen", aldus Brigitta in Dag Allemaal.

Callens vertelt dat ze zich al vanaf het begin ongemakkelijk voelde bij de situatie tussen Peter en zijn ex-vrouw.  "Toen ik met Peter begon, wist ik niet dat hij nog getrouwd was, dat hij de scheiding maar pas had aangevraagd", vertelt ze. "Toen hij me dat vertelde, keek ik op de Facebook-pagina van zijn vrouw Katrien. En tja, ik zag al die foto's van hen samen. Ik dacht eraan hoe verschrikkelijk het voor haar moest zijn om beelden van haar man met mij te zien."

Peter en Brigitta zagen elkaar ook weinig door hun werk, dus maakte Callens een moeilijke beslissing. "Uiteindelijk heb ik Peter naar zijn echtgenote gestuurd. Om alles uit te klaren. Dat klinkt nogal raar, maar in mijn ogen is het huwelijk heilig. Zowel Juul (haar ex-man, nvdr) als ik hebben werkelijk álles geprobeerd om toch samen te blijven. Ik voelde aan dat het verhaal van Peter en Katrien nog niet áf is."

Uiteindelijk werd de scheiding tussen de twee afgeblazen. Boeckx liet weten dat hij nu tot het uiterste gaat om de relatie nog te redden. "Hoe raar het ook mag klinken: ik voel me er opgelucht en dankbaar bij", aldus Callens. "Ik ben de schakel geweest, waardoor dat koppel elkaar opnieuw heeft gevonden."

De maat is nu echter vol: Callens zal nooit meer met de pers praten. "Dit is mijn laatste interview", aldus Brigitta. "Ik breek met de showbizz. Na mijn scheiding van Juul probeerde ik al uit de schijnwerpers te blijven. Maar nu is het écht definitief. Ik wil verdwijnen, weg van het BV-wereldje."

18-11-2015 om 00:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheen: "Ja, ik heb hiv"

Charlie Sheen: "Ja, ik heb hiv"

http://oi64.tinypic.com/2ykgkeu.jpg

De Amerikaanse acteur Charlie Sheen heeft hiv. Dat heeft de voormalige ster uit 'Two and a Half Men' vandaag in een interview met NBC News Today gezegd. "Ik moet toegeven dat ik inderdaad hiv-positief ben", vertelde hij in het gesprek met presentator Matt Lauer.

"Deze drie letters veranderen mijn leven, het is een keerpunt", zei hij in het interview. Met de bekentenis wil de acteur naar eigen zeggen een halt toeroepen aan de geruchten en halve waarheden die de laatste tijd in de pers verschenen. "Sommige van mijn zogenaamde vrienden hebben me voor miljoenen dollars gechanteerd om mijn ziekte geheim te houden. Ik vertrouwde hen en ik dacht dat ze mij konden helpen. In plaats daarvan hebben ze mij verraden", aldus de acteur.

De 50-jarige acteur kreeg de diagnose vier jaar geleden na een doktersbezoek, maar hij weet niet hoe hij het virus opliep. "Het begon met een reeks ernstige aanvallen van hoofdpijn. Ik dacht dat ik een hersentumor had. Ik dacht dat het gedaan was met mij."

Sheen is vooral bekend als de losbandige vrijgezel Charlie Harper uit de sitcom 'Two and a Half Men'. In 2011 werd hij door het productieteam van de televisieserie ontslagen na klachten over zijn gedrag op en buiten de set. De acteur was jarenlang verslaafd aan drugs en seks.

18-11-2015 om 00:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jelle Cleymans weet wat hij wil doen na 'Thuis'

Jelle Cleymans weet wat hij wil doen na 'Thuis'

http://oi64.tinypic.com/6oo8w7.jpg

Jelle Cleymans stopte na acht jaar met 'Thuis'. De acteur weet goed wat hij wil doen met zijn loopbaan. Hij heeft een duidelijke visie over zijn toekomst.

"Ik wil naar een praatprogramma toewerken waar flink wat vlees aan zit. Zoals 'De Wereld Draait Door' op de Nederlandse tv, dat is mijn lievelingstalkshow", vertelt hij in Het Belang van Limburg.

Geen gesprekken
"Niemand is erin geslaagd in de buurt te komen, al zijn er wel al enkele pogingen ondernomen. Bij 'Café Corsari' hebben ze het bijvoorbeeld geprobeerd, maar dat is niet helemaal gelukt. Ik mag graag denken dat ik het recept heb, maar dat ga ik hier natuurlijk niet op tafel leggen."

Hij voerde nog geen gesprekken met zenders. "Nee, het is nog te vroeg. Je moet zelf al wat geleefd hebben voor je een talkshow kan modereren. En ik ben ook afhankelijk van de logge machine die televisie is. Met een plaat maken is het anders. Als ik zeg dat ik een nieuwe cd wil, begin ik er gewoon aan."

16-11-2015 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evy Gruyaert: "Ik had geen zin om eeuwig quizprogramma's te doen"

Evy Gruyaert: "Ik had geen zin om eeuwig quizprogramma's te doen"

http://oi66.tinypic.com/161bbbq.jpg

Met 'Hoeveel ben je Waard' heeft Evy Gruyaert een nieuw programma op VIER. Voordien was ze quizmaster in 'De Val Van 1 Miljoen' en 'Weet Ik Veel'. Daar had ze genoeg van.

"Dat is verleden tijd en dat vind ik oké, want ik had geen zin om het eeuwige quizmadammeke van VIER te zijn", verklaart ze in Het Belang van Limburg.

VRT
Ze was ook omroepster. Daar kwam ook een einde aan. "Ik ben nog steeds blij dat ik er indertijd mee gestopt ben. Ik bleef bij de VRT inhoudelijk op mijn honger zitten. Niet dat het geen uitdaging was om dezelfde programma's steeds op een andere manier aan te kondigen, maar ik wilde toch vooral zelf de programma's maken."

16-11-2015 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cara Delevingne streek in 2014 dagelijks dit enorme bedrag op

Cara Delevingne streek in 2014 dagelijks dit enorme bedrag op

http://oi67.tinypic.com/syqvrt.jpg

Cara Delevingne zet haar carrière als model op een lager pitje. Ze gaat voluit voor een loopbaan als actrice. Financieel boerde ze nochtans zeer goed in de modellenwereld.

Het Britse model diende haar administratie in van haar bedrijf 'Cara & Co'. Daaruit blijkt dat ze in 2014 ongeveer 12.000 euro per dag verdiende. In totaal streek ze 4,4 miljoen euro op. Ze deed opdrachten voor onder meer Chanel, Burberry, Topshop en Mulberry.

De 23-jarige Delevingne is het modellenwereldje beu en wil het over een andere boeg gooien.

16-11-2015 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evi Hanssen meter van stigWA: "Mijn broer is al jarenlang in behandeling"

Evi Hanssen meter van stigWA: "Mijn broer is al jarenlang in behandeling"

http://oi66.tinypic.com/33d9zpe.jpg

Evi Hanssen nam onlangs het meterschap van stigWa op zich. Dat is een project van het psychiatrisch centrum (PC) Bethanië in Zoersel. Met stigWa hopen ze het stigma dat op geestelijke gezondheid kleeft, weg te werken.

Ze wordt via haar broer geconfronteerd met psychiatrische zorgen. "Mijn oudere broer Koen is al jaren in behandeling. We zijn thuis met vier kinderen, hij is de middelste. Hij heeft ook in Duffel gezeten, overal eigenlijk. Mijn ouders hebben er alles aan gedaan om hem te helpen: Bachbloesems, gezinstherapie, mediums, alternatieve therapie, noem maar op."

"Sinds 2,5 jaar is hij in dagtherapie in PC Bethanië en verblijft hij in De Sprong, een huis van Bethanië", vertelt ze in Gazet van Antwerpen. Evi was twee jaar toen Koen problemen kreeg.

Dwanggedachten
"Hij was zeven jaar toen hij van school naar huis kwam met 'tics'. Het tourettesyndroom maar in de jaren tachtig kende men dat allemaal nog niet zo." Koen heeft last van dwanggedachten en angsten.

"Als hij daarover vertelt, herken ik veel van die zaken. Iedereen denkt wel eens: 'wat als ik nu ineens aan mijn stuur draai? Of als ik hier ineens op de alarmknop druk in de tram?' Maar het verschil is dat ik geen angst heb voor die gedachten, dat het mij niet verlamt, terwijl dat bij Koen wel het geval is."

16-11-2015 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Charlie Sheen onthult dat hij hiv-positief is"

"Charlie Sheen onthult dat hij hiv-positief is"

http://oi65.tinypic.com/2wlqydz.jpg

Charlie Sheen onthult morgen dat hij hiv-positief is. Dat meldt TMZ. Tv-zender NBC maakte vandaag alleen bekend dat Sheen dinsdag te gast is in de Today Show en een 'onthullende persoonlijke boodschap' heeft.

Ingewijden rond de show lieten TMZ echter al weten dat Sheen het in het praatprogramma over zijn gezondheid gaat hebben. Een Amerikaans roddelblad schreef maandag dat Sheen al jarenlang geheimhoudt dat hij seropositief is.

De 50-jarige acteur schepte eerder op dat hij met duizenden vrouwen de lakens deelde.

16-11-2015 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eagles of Death Metal in veiligheid, maar erg aangedaan na drama in Bataclan

Eagles of Death Metal in veiligheid, maar erg aangedaan na drama in Bataclan

http://oi67.tinypic.com/6r12d5.jpg

Het management van de Amerikaanse garagerockband band Eagles of Death Metal heeft via verschillende sociale media gereageerd op de gijzeling in theater Bataclan in de Franse hoofdstad Parijs waarbij terroristen zeker honderd bezoekers gegijzeld hielden en tientallen doden vielen.

"We zijn nog steeds bezig om de veiligheid en de verblijfplaats van al onze bandleden en de crew. Onze gedachten zijn bij alle mensen die betrokken zijn bij deze tragische situatie'', was de eerste reactie op officiële Facebookpagina van de band die vorig jaar nog op Pinkpop en Rock Werchter stond. De band is momenteel bezig met een Europese tournee.
Zondag zouden ze optreden in het Koninklijk Circus in Brussel. Over een mogelijke annulatie van dat concert is nog geen nieuws, maar het is nog maar de vraag of de bandleden twee dagen na de gruwelijke ervaringen in Parijs opnieuw het podium op wil.

De schietpartij door een of twee mensen in Bataclan begon een uur na het begin van een optreden van de Californische rockband. Speciale Franse politietroepen hebben twee terroristen gedood tijdens een bestorming van het Parijse theater.

Moeder van zanger: '"Ze zijn zwaar aangedaan"
Het management van de band meldde via BuzzFeed dat de volledige band de verschrikkelijke aanslag heeft overleefd. Jo Ellen Hughes, de moeder van zanger Jesse sprak met nieuwsagentschap Reuters vanuit haar woning in Californië. Ze telefoneerde vannacht met haar zoon die 'erg aangedaan en geëmotioneerd' is. Volgens haar zou de volledige band het drama overleefd hebben, maar ze voegde er nog aan toe dat ze er niet helemaal zeker van was omdat de band en crew van elkaar werden gescheiden tijdens de aanslag. 
Verschillende bronnen bevestigen nu ook dat de groep wel degelijk op het podium stond toen de hel losbarstte.

16-11-2015 om 09:59 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
15-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Disneyland Parijs dicht: fandag Christoff valt in het water

Disneyland Parijs dicht: fandag Christoff valt in het water

http://oi68.tinypic.com/2le48wj.jpg

Het themapark Disneyland Parijs bleef vandaag gesloten na de aanslagen in de Franse hoofdstad. "In het licht van de ernst van de gebeurtenissen in Frankrijk en uit solidariteit met de Franse regering en de slachtoffers van deze gruwelijke aanslagen, heeft Disneyland Parijs beslist het themapark zaterdag 14 november niet te openen", klonk het.

Charmezanger Christoff zou vandaag normaal gezien zijn kerstalbum 'Kerstmis met jou' voorstellen in Disneyland Parijs voor een leger fans. Dit evenement kon uiteraard niet doorgaan.

Christoff was al enkele dagen van tevoren ter plekke om een tv-special op te nemen. «Veiligheid boven alles,» reageert hij aangeslagen vanuit het park. «Ik zou niet willen dat 'mijn mensen' naar hier afreizen en hen iets overkomt. Alle bussen - zo'n 700 fans - zijn deze ochtend dan ook in België gebleven. En ook uit solidariteit met de slachtoffers is een sluiting van het park maar logisch.»

"Wees voorzichtig"
Christoff had vrijdagavond laat pas iets in de gaten toen hij een sms'je kreeg van zijn moeder. «Wees voorzichtig,» klonk het. Hier in het park was alles heel rustig, niemand had een idee dat zich op tien minuten rijden zo'n drama aan het afspelen was. De veiligheidsmaatregelen zijn hier sowieso al erg scherp. Ik heb deze nacht wel geen oog dichtgedaan, toen de omvang van de situatie langzaam duidelijk werd. Midden in de nacht heb ik nog een crisisvergadering gehouden met mijn manager, zodat we de fans goed konden informeren. De sfeer hier is er één van verslagenheid.»

Christoff en zijn crew keren vandaag nog terug naar België. «Dat zou ondanks de strenge grenscontroles wel mogelijk zijn, vertelt men hier. Er zou wel een heel lange file staan aan de grens.»

Het is de allereerste keer in het 23-jarig bestaan van Disneyland dat het pretpark een volledige dag gesloten werd. In 1999 ging het park wel al eens een halve dag dicht door een zware storm.

15-11-2015 om 16:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans Eagles of Death Metal willen band op nr 1 in hitlijsten

Fans Eagles of Death Metal willen band op nr 1 in hitlijsten

http://oi66.tinypic.com/15x55v.jpg

Fans van Eagles Of Death Metal (EODM) zijn een online campagne begonnen om ervoor te zorgen dat de groep bovenaan komt te staan in de Britse hitlijsten. Vrijdagavond openden terroristen tijdens een optreden van de Amerikaanse band in de Parijse concerthal Bataclan het vuur op concertgangers waardoor er meer dan tachtig doden vielen.

"Help Eagles Of Death Metal naar nummer één uit solidariteit, tegen terrorisme en voor vrede", zo staat op de Facebookpagina van de actie te lezen. "We vinden het een mooi gebaar om de EODM-versie van Save A Prayer te downloaden en zo naar de eerste plaats in de hitlijsten te helpen om de band en allen die geraakt zijn door de tragedie te steunen."

Volgens de fans gaat het niet om financieel gewin, aangezien de royalties van de cover naar Duran Duran gaan, maar ze benadrukken dat ze de campagne enkel in het leven geroepen hebben om een sterk statement te maken.

15-11-2015 om 16:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muzikant Hendrik Willemyns (Arsenal) over LSD-gebruik: "Fantastische ervaring"

Muzikant Hendrik Willemyns (Arsenal) over LSD-gebruik: "Fantastische ervaring"

http://oi64.tinypic.com/15x0c5d.jpg

Hendrik Willemyns, die samen met John Roach het popcollectief Arsenal vormt, was vrijdag te gast in het Canvas-programma 'Alleen Elvis Blijft Bestaan'. Hij had het er over zijn druggebruik en hoe hij het eigenlijk niet wil afraden aan jongeren, ook niet aan zijn eigen kinderen.

Willemyns was als jonge kerel gefascineerd door drugs en het escapisme dat ermee gepaard gaat. Als 17-jarige nam hij al eens LSD, wat hij een fantastische ervaring vond. "Het was een avontuur", aldus Willemyns. "Ik vond LSD geweldig interessant, ik ben het blijven gebruiken tot het foutliep."

Na zijn 'bad trip' zwoer Willemyns LSD af: "Het was alsof ik in een psychische ziekte terechtkwam", zegt de muzikant, die de gevaren van druggebruik relativeert: "Er zijn risico's aan verbonden, maar dat is ook het geval bij iemand die parachutespringt. Het hoort er gewoon bij."

Gastheer Thomas Van der Veken, die zich vragen stelde bij het standpunt van Willemyns, vroeg of hij het dan ook aan zijn eigen kinderen zou aanraden: "Je wil toch niet dat je kinderen uit het raam springen?" "Nee, maar dan wil ik ook niet dat ze met de auto rijden, alcohol drinken of reizen", antwoordde Willemyns.

"En al die slachtoffers die vallen door drugs?" vraagt Van der Veken. "Ik denk dat dat eigenlijk nog goed meevalt hoor", besluit Willemyns. "Je kan drugs ook niet wegdenken uit de muziek."

15-11-2015 om 16:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koninklijke familie viert Te Deum onder verhoogde veiligheidsmaatregelen

Koninklijke familie viert Te Deum onder verhoogde veiligheidsmaatregelen

http://oi64.tinypic.com/2s6lhty.jpg

In de kathedraal van Sint-Michiel en Sint-Goedele in Brussel is ter gelegenheid van Koningsdag het Te Deum gevierd, in aanwezigheid van de leden van de koninklijke familie en de federale regering. Voor de dienst waren verhoogde veiligheidsmaatregelen van kracht.

In de buurt van de kathedraal was zondagmorgen een grote politieaanwezigheid. Ook de veiligheidsdiensten van het paleis waren nadrukkelijker aanwezig. Een honderdtal geïnteresseerden stond buiten de leden van de koninklijke familie op te wachten.

Naast Koning Albert en koningin Paola waren ook prinses Astrid en prins Lorenz aanwezig. Traditioneel wonen de koning en de koningin zelf het Te Deum niet bij. Prins Laurent had eerder in de week ziek afgezegd.

Van de federale regering waren premier Charles Michel (MR), vice-eersteministers Kris Peeters (CD&V) en Didier Reynders (MR) en ministers van Justitie Koen Geens (CD&V), Defensie Steven Vandeput (N-VA), Energie Marie-Christine Marghem (MR) en Mobiliteit Jaqueline Galant (MR) aanwezig. De dienst werd ook bijgewoond door vertegenwoordigers van de islam, het judaïsme en de orthodoxe en protestantse kerk, de pauselijke nuntius, en door burgers die daarvoor vooraf een aanvraag hadden ingediend.

Bij het buitenkomen namen de leden van de koninklijke familie uitgebreid de tijd om de wachtende burgers te begroeten. De leden van de regering verlieten de kerk via de zijuitgang.

15-11-2015 om 16:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Benji Madden verkoopt huis voor 1,4 miljoen

Benji Madden verkoopt huis voor 1,4 miljoen

http://oi63.tinypic.com/2rm9hes.jpg

Nadat Cameron Diaz haar luxeappertement te koop heeft gezet, heeft ook Benji Madden zijn huis in de heuvels van Hollywood te koop gezet voor ongeveer 1,4 miljoen euro. Voor dat bedrag krijgt de nieuwe eigenaar volgens Variety een woning met drie slaapkamers en drie badkamers.

Op foto's is te zien dat het een donkerbruin boshut-achtig huis is, omringd door bomen en met een ruim terras. Benji kocht het huis uit de jaren vijftig in 2013 en heeft van binnen weinig aan de originele stijl veranderd. Wel heeft hij een likje verse verf aangebracht en nieuwe badkamers en een nieuwe keuken laten bouwen.

Benji heeft zijn huis niet meer nodig nu hij getrouwd is met Cameron Diaz en in haar villa in Beverly Hills is ingetrokken.

15-11-2015 om 11:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue bevestigt nieuwe relatie

Kylie Minogue bevestigt nieuwe relatie

http://oi68.tinypic.com/orphzo.jpg

Kylie Minogue (47) heeft een nieuwe vriend. Ze bevestigde dat Joshua Sasse (27) en zijzelf een koppel zijn. De geruchten liepen al enkele maanden.

"Ja, ik heb een relatie met Joshua Sasse", deelde ze mee. Kylie en Joshua leerden elkaar kennen tijdens de opnames van 'Galavant'. In september werden ze voor het eerste hand in hand gezien.

Kylie brak in 2013 met model Andres Velencoso. Ook hij was tien jaar jonger en ze waren vijf jaar samen. Voordien had ze ook een relatie met Olivier Martinez.

15-11-2015 om 02:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NCIS-actrice aangevallen door dakloze

NCIS-actrice aangevallen door dakloze

http://oi68.tinypic.com/aa9k7q.jpg

De politie in Los Angeles heeft een 45-jarige dakloze man gearresteerd nadat die NCIS-actrice Pauley Perrette op straat had aangevallen.

Perrette speelt in NCIS de rol van wetenschapper Abby Sciuto. De actrice noemt haar aanvaller een psychopathische dakloze die haar in haar gezicht heeft geslagen en dreigde haar te vermoorden.

Perrette liep op straat in Hollywood toen de man haar lastigviel. ''Ik raakte in een shock, zakte ineen op het trottoir", twittert ze. "Ik ben getraumatiseerd. Mijn huis, mijn geliefde Hollywood. Mijn leven is vanavond veranderd. Je kunt niet in je eentje buiten lopen. Ik ging vannacht bijna dood."

Pauley tekende voor de politie een goed signalement van haar belager. Met behulp van deze schets pakte de politie de man op.

15-11-2015 om 02:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eagles of Death Metal in veiligheid, maar erg aangedaan na drama in Bataclan

Eagles of Death Metal in veiligheid, maar erg aangedaan na drama in Bataclan

http://oi67.tinypic.com/p4zlv.jpg

Het management van de Amerikaanse garagerockband band Eagles of Death Metal heeft via verschillende sociale media gereageerd op de gijzeling in theater Bataclan in de Franse hoofdstad Parijs waarbij terroristen zeker honderd bezoekers gegijzeld hielden en tientallen doden vielen.

"We zijn nog steeds bezig om de veiligheid en de verblijfplaats van al onze bandleden en de crew. Onze gedachten zijn bij alle mensen die betrokken zijn bij deze tragische situatie'', was de eerste reactie op officiële Facebookpagina van de band die vorig jaar nog op Pinkpop en Rock Werchter stond. De band is momenteel bezig met een Europese tournee.
Zondag zouden ze optreden in het Koninklijk Circus in Brussel. Over een mogelijke annulatie van dat concert is nog geen nieuws, maar het is nog maar de vraag of de bandleden twee dagen na de gruwelijke ervaringen in Parijs opnieuw het podium op wil.

De schietpartij door een of twee mensen in Bataclan begon een uur na het begin van een optreden van de Californische rockband. Speciale Franse politietroepen hebben twee terroristen gedood tijdens een bestorming van het Parijse theater.

Moeder van zanger: '"Ze zijn zwaar aangedaan"
Het management van de band meldde via BuzzFeed dat de volledige band de verschrikkelijke aanslag heeft overleefd. Jo Ellen Hughes, de moeder van zanger Jesse sprak met nieuwsagentschap Reuters vanuit haar woning in Californië. Ze telefoneerde vannacht met haar zoon die 'erg aangedaan en geëmotioneerd' is. Volgens haar zou de volledige band het drama overleefd hebben, maar ze voegde er nog aan toe dat ze er niet helemaal zeker van was omdat de band en crew van elkaar werden gescheiden tijdens de aanslag. 
Verschillende bronnen bevestigen nu ook dat de groep wel degelijk op het podium stond toen de hel losbarstte.

15-11-2015 om 02:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Disneyland Parijs dicht: fandag Christoff valt in het water

Disneyland Parijs dicht: fandag Christoff valt in het water

http://oi68.tinypic.com/30ht1yw.jpg

Het themapark Disneyland Parijs bleef vandaag gesloten na de aanslagen in de Franse hoofdstad. "In het licht van de ernst van de gebeurtenissen in Frankrijk en uit solidariteit met de Franse regering en de slachtoffers van deze gruwelijke aanslagen, heeft Disneyland Parijs beslist het themapark zaterdag 14 november niet te openen", klonk het.

Charmezanger Christoff zou vandaag normaal gezien zijn kerstalbum 'Kerstmis met jou' voorstellen in Disneyland Parijs voor een leger fans. Dit evenement kon uiteraard niet doorgaan.

Christoff was al enkele dagen van tevoren ter plekke om een tv-special op te nemen. «Veiligheid boven alles,» reageert hij aangeslagen vanuit het park. «Ik zou niet willen dat 'mijn mensen' naar hier afreizen en hen iets overkomt. Alle bussen - zo'n 700 fans - zijn deze ochtend dan ook in België gebleven. En ook uit solidariteit met de slachtoffers is een sluiting van het park maar logisch.»

"Wees voorzichtig"
Christoff had vrijdagavond laat pas iets in de gaten toen hij een sms'je kreeg van zijn moeder. «Wees voorzichtig,» klonk het. Hier in het park was alles heel rustig, niemand had een idee dat zich op tien minuten rijden zo'n drama aan het afspelen was. De veiligheidsmaatregelen zijn hier sowieso al erg scherp. Ik heb deze nacht wel geen oog dichtgedaan, toen de omvang van de situatie langzaam duidelijk werd. Midden in de nacht heb ik nog een crisisvergadering gehouden met mijn manager, zodat we de fans goed konden informeren. De sfeer hier is er één van verslagenheid.»

Christoff en zijn crew keren vandaag nog terug naar België. «Dat zou ondanks de strenge grenscontroles wel mogelijk zijn, vertelt men hier. Er zou wel een heel lange file staan aan de grens.»

Het is de allereerste keer in het 23-jarig bestaan van Disneyland dat het pretpark een volledige dag gesloten werd. In 1999 ging het park wel al eens een halve dag dicht door een zware storm.

15-11-2015 om 02:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neil Young 70: rockgod met enorme invloed en amper 1 hit

Neil Young 70: rockgod met enorme invloed en amper 1 hit

http://oi63.tinypic.com/1551beu.jpg

Neil Young. De naam doet ongetwijfeld zelfs bij niet-fans een belletje rinkelen. In lijstjes van de meest genoemde muzikale invloeden haalt de Canadese singer-songwriter vlot de top tien bij zijn collega's. Godfather of Grunge ook. Een heel grote meneer in de muziekwereld, dát zeker. Neil Percival Young wordt vandaag 70. Hiep hiep!

Geboren in Toronto in de Canadese staat Ontario, exact 70 jaar geleden vandaag. Al snel trok de jonge muzikant de grens over naar Zuid-Californië, in een zwarte lijkwagen van het merk Pontiac. Er kwam een groep van, nadat hij en Bruce Palmer (bas) Stephen Stills (gitaar) op Sunset Boulevard in Los Angeles hadden ontmoet: Buffalo Springfield. Neil was daarna de Young in Crosby, Stills, Nash & Young, een band die op Woodstock stond. Opnieuw met Stephen Stills met wie hij een soort van professionele knipperlichtrelatie had. De derde formatie die we hier zeker moeten vermelden is uiteraard Crazy Horse. De min of meer vaste begeleidingsgroep van het eigenwijze houthakkershemd.

Min of  meer
Het is altijd 'min of meer' of 'soort van' bij Neil Young. De verrassende loner is niet voor één gat te vangen. Van knallende elektrische gitaren met Crazy Horse over strakkere sets met Booker T. & The MG's tot akoestische pareltjes met zichzelf: Neil Young deed - en doet! - het allemaal, én nog formidabel ook.

Zelf werden we jaren geleden verliefd op 's mans muziek na een intieme beluistering - koptelefoon, please! - van A Man Needs A Maid, waarin Neil Young zowaar zelfs met klassieke muziek flirt. Het hele album Harvest is steengoed. Het bevat onder meer zijn - gek genoeg - enige echte hit, Heart Of Gold. Het bekende The Needle And The Damage Done pronkt er ook op.

Van de jaarlijkse top 100 aller tijden kent de brede muziekliefhebber vast nog Like A Hurricane en Keep On Rocking In The Free World. De film Philadelphia leverde Young dan weer een Oscarnominatie voor zijn gelijknamige titelsong. Het was Bruce Springsteen die de Oscar in de wacht sleepte met Streets of Philadelphia uit diezelfde film. Bruce deelde het beeldje met Neil in zijn dankwoord.

Omvangrijk oeuvre
Het oeuvre van Neil Young omvat meer dan 40 officiële albums. Dan tellen we de bootlegs nog niet mee. Zijn laatste plaat dateert van dit jaar. Een stevig iPodje vol dus, na een carrière van ongeveer een halve eeuw. Laten we het daarom simpelweg houden op: er is in principe voor elk wat wils. En voor Neil zelf: Tonight's The Night. Want, Hey Hey, My My, dat is het áltijd, Old Man!

Amper één hit, een krakkemikkig stemmetje en toch zo veel invloed op de muziekgeschiedenis: faut le faire! Idolatrie is ons verder compleet vreemd, maar voor good ol' Neil maken we toch graag een uitzondering. Min of meer. Congratz!

13-11-2015 om 11:13 geschreven door artist lover


» Reageer (5)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!