Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

10-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De 3 meisjes die 8 miljoen per jaar moeten opbrengen

De 3 meisjes die 8 miljoen per jaar moeten opbrengen

http://oi66.tinypic.com/t69k0h.jpg

Voor Marthe, Hanne en Klaasje start een fantastisch avontuur. Het voorbije weekend leefden ze op een grote, roze wolk, vanaf vandaag is het menens. Want K3 is zoveel meer dan dat leuke meidengroepje dat honderdduizenden kinderharten sneller doet slaan. Het is één van de drie topproducten van ­Studio 100 Benelux.

Hoe luid de K3-kassa precies rinkelt, is strikt geheim. Maar dat het om vele miljoenen euro's gaat, staat buiten kijf - volgens de­rijkstebelgen.be gaat het om een ­omzet van zo'n 8 miljoen per jaar. Bij Studio 100 schatten ze dat K3 best nog 15 jaar meekan.

En óf de ­inzet hoog is...

• Meer dan 180 liedjes
• 19 cd's
• 5,5 miljoen albums verkocht in 15 jaar
• 5 bioscoopfilms met meer dan 2,3 miljoen bezoekers
• 13 tournees en 3 musicals met 2,14 miljoen bezoekers
• 3 miljoen merchandiseproducten verkocht (brooddozen, T-shirts, shampoo...)
• 1 miljoen boeken en strips verkocht
• 5 miljoen views per maand op YouTube
• Bijna 70.000 fans op Facebook
• 1 tekenfilmserie die in 5 landen loopt

10-11-2015 om 08:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie kent de schattige Franklin uit 'My Wife and Kids' nog? Hij is een beetje 'gegroeid'

Wie kent de schattige Franklin uit 'My Wife and Kids' nog? Hij is een beetje 'gegroeid'

http://oi64.tinypic.com/35n3ndz.jpg

De naam Noah Gray-Cabey zegt je waarschijnlijk niets, maar zijn personage Franklin Aloysius Mumford uit 'My Wife and Kids' ken je misschien wel. Het geniale liefje van Kady, een pianovirtuoos en de grootste romanticus ooit was een fantastisch personage, maar de acteur die hem speelde lijkt totaal niet meer op hem. Vijftien jaar na de serie is de kleine, magere Franklin een gigantische man geworden met veel spieren. Zijn brein heeft hij niet verloren, want hij studeert aan Harvard.

Op zijn Instagrampagina pronkt de ooit tengere 'Franklin' met zijn indrukwekkende torso. Hij traint samen met de enige echte Gerard Butler.

10-11-2015 om 08:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
09-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Dora van der Groen is overleden

Actrice Dora van der Groen is overleden

http://oi67.tinypic.com/k4xqib.jpg

De Antwerpse actrice en toneelregisseur Dora van der Groen is overleden. Van der Groen, onder andere bekend van haar rol in de film Pauline en Paulette, werd 88 jaar oud. Dat meldt haar zoon.

Van der Groen begon haar carrière als actrice bij de Antwerpse Koninklijke Nederlandse Schouwburg. Later speelde ze bij de Brusselse Koninklijke Vlaamse Schouwburg.

Van der Groen was bovendien jarenlang artistiek leider van de toneelafdeling van het Koninklijk Vlaams Muziekconservatorium in Antwerpen. In de film Pauline en Paulette speelde ze de verstandelijk gehandicapte Pauline, zus van Paulette, een rol van wijlen Ann Petersen. In de kortfilm Leonie uit 1996 vertolkte ze ook een dementerende vrouw, net als in Villa des Roses van Frank Van Passel.

Ook was ze een veelgevraagd televisie-acteur, met rollen in series als Terug naar Oosterdonk, Moeder, waarom leven wij, De Bossen van Vlaanderen en Wij, Heren van Zichem.

Van der Groen verbleef al een aantal jaar in het Huis Perrekes in Geel, een woonproject voor mensen met dementieverschijnselen.

Dora van der Groen was getrouwd met de acteur Tone Brulin en later met Wies Andersen.

Rouwregister

De stad Antwerpen opent een rouwregister voor de zondag overleden Dora van der Groen, "uit respect voor het werk van deze belangrijke Antwerpse actrice en docente". Het document zal vanaf dinsdag beschikbaar zijn aan de balie van het stadhuis op de Grote Markt. Tot de dag van de begrafenis kan je er van 08.00 uur tot 17.30 uur terecht om een rouwboodschap achter te laten.

09-11-2015 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristel zal een veel grotere rol spelen voor de nieuwe K3 dan verwacht

Kristel zal een veel grotere rol spelen voor de nieuwe K3 dan verwacht

http://oi63.tinypic.com/2j3o9hf.jpg

Nu Hanne, Klaasje en Marthe plots in een volledig nieuw avontuur worden gedropt, hebben ze nood aan iemand die ze goed begeleidt. Die rots in de branding wordt Kristel Verbeke, die geen tourmanager wordt, maar wel de manager van K3.

"Ik word de manager van K3. Na zeventien jaar laat ik K3 niet zomaar los. Ik zal Hanne, Klaasje en Marthe alles doorgeven wat ik geleerd heb. Ik blijf betrokken bij K3, maar ik word géén tourmanager", zegt Kristel op de site van Studio 100. "Dat is iemand die het reilen en zeilen van een tour begeleidt. Die ons met het busje naar het optreden brengt, en alle praktische zaken regelt. Ik kan niet met een busje rijden, laat staan parkeren."

Stefan Staes wordt net als voor de 'oude K3' de tourmanager voor Hanne, Klaasje en Marthe. Kristel heeft de overkoepelende supervisie over het reilen en zeilen van K3: "Van interviewaanvragen over kledij tot decor en videoclips."

Kristel hoopt dat de drie meisjes goede vriendinnen worden. "Maar dat zijn ze al denk ik. En mochten er eens spanningen zijn, dan ga ik dat aanpakken zoals ik dat bij mijn dochters doe: soms zal ik er een klapke mee doen, soms laat ik ze het onder elkaar regelen. Eén van mijn beste vriendinnen is psychologe, en ik doe zelf ook aan yoga. Indien het nodig is, sleur ik ze alle drie wel eens op een matje naast mij", grapt Kristel.  

09-11-2015 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inbreker mishandelt dochter Humberto Tan

Inbreker mishandelt dochter Humberto Tan

http://oi65.tinypic.com/2dc8g0k.jpg

De Nederlandse presentator Humberto Tan (50) heeft een heftig weekend achter de rug. Een inbreker probeerde zaterdag- op zondagnacht zijn slag te slaan in het huis van Tan, nabij Amsterdam. Toen zijn 18-jarige dochter Isa de inbreker op heterdaad betrapte, werd ze aangevallen.

Isa kwam thuis van een avondje uit, toen ze de inbreker zag in de tuin. Ze belde direct alarmnummer 112, meldt showbizzprogramma RTL Boulevard. Toen de inbreker haar zag, werd ze neergeslagen.

De dochter van Tan liep daarbij een hersenschudding op, waarna de inbreker vluchtte. Een zoektocht naar de geweldpleger door Tan en zijn buurman leverden niets op.

"Humberto is erg geschrokken. Alle zorg gaat nu uit naar Isa. Je denkt dat je dochter veilig thuiskomt vanuit het drukke Amsterdam en dat gebeurt dit'', aldus Boulevard-presentator Albert Verlinde.

De politie Amsterdam wil maandagavond geen uitspraken over de zaak doen. "Omwille de wet op de privacy geven wij geen informatie'', aldus een woordvoerder.

Humberto Tan presenteert sinds zomer 2013 praatshow RTL Late Night op de commerciële zender RTL 4. Het programma behoort tot de best bekeken programma's in Nederland. In de jaren '90 was Tan een van de presentatoren van Studio Sport op de NOS.

09-11-2015 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gitaar van John Lennon voor 2,4 miljoen dollar onder de hamer

Gitaar van John Lennon voor 2,4 miljoen dollar onder de hamer

http://static2.hln.be/static/photo/2015/14/7/4/20151108042549/media_xll_8144554.jpg

Een verloren gewaande gitaar van de Britse muzikant John Lennon (1940-1980) is gisteren in Beverly Hills voor een recordbedrag van 2,4 miljoen dollar (zowat 2,2 miljoen euro) geveild. Volgens het Amerikaanse veilinghuis Julien's gaat het om het hoogste bedrag dat ooit tijdens een openbare verkoop voor een gitaar werd neergeteld.

De J-160E Gibson van de ex-Beatle brengt een pak meer op dan verwacht. Schatters van het veilinghuis hadden gerekend op een verkoopprijs van 600.000 tot 800.000 dollar.

Lennon zou de akoestische gitaar in 1962 gekocht hebben. Hij speelde er onder meer de Beatles-hits "Love Me Do", "She Loves You", "I Want to Hold Your Hand" en "All My Loving" op. Maar eind 1963 raakte het instrument vermist na een optreden in Londen. Later dook de gitaar weer op in Californië, maar het was pas vorig jaar dat Beatles-expert Andy Babiuk het instrument als Lennons gitaar kon identificeren.

Het vorige veilingrecord voor een gitaar bedroeg 965.000 dollar. Eind 2013 werd dat bedrag neergeteld voor de Fender Stratocaster waarmee Bob Dylan in 1965 aantrad tijdens zijn historische concert op het Newport Folk Festival. Het was toen de eerste keer dat Dylan met een elektrische gitaar optrad, waardoor hij op boegeroep werd onthaald door fans die vonden dat hij de folkmuziek had "verraden". (br.hln)

09-11-2015 om 09:32 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
07-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dimitri Vegas en Anouk Matton zijn koppel

Dimitri Vegas en Anouk Matton zijn koppel

http://oi64.tinypic.com/15hoffn.jpg

De beste dj ter wereld Dimitri Vegas (33) ontkent de geruchten niet langer: hij bezweek de voorbije maand voor Anouk ­Matton (23). Het tegendeel beweren, kan ook niet meer, want de twee zijn ­onafscheidelijk en als MATTN reist ze met haar 'platenbaas' de ­wereld rond.

Ze hoeft niet langer langs een zij-ingang worden binnengeloodst. Voortaan mag mooie Anouk ­Matton openlijk aan zijn zijde. Het meisje dat al jaren mannen verleidt via de zwoele covers van mannenbladen strikte nu ook ­officieel de helft van het 'Nummer 1 dj'-duo. Niet geheel onverwacht, want recent kreeg ze uit het niets een felbegeerd plaatsje op het label van de broers. Als ­eerste vrouw ooit.

07-11-2015 om 01:43 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Piet Huysentruyt haalt uit: "Je doet toch ook geen pop-uptandarts op televisie?"

Piet Huysentruyt haalt uit: "Je doet toch ook geen pop-uptandarts op televisie?"

http://oi64.tinypic.com/6iqhch.jpg

Piet Huysentruyt vindt het niet kunnen dat er veel kookprogramma's zijn die volgens hem niet de nodige kwaliteit hebben. Zo is hij van mening dat het niet goed is voor het imago van chef-kok.

"Het is nooit mijn bedoeling geweest om bekend te zijn. Ik wou gewoon dat er gekookt werd op tv en dat is me toen ook gelukt. Ik heb de amateurs en de hobbykoks van het scherm gehouden. Maar bon, dat is weer naar de vaantjes", vertelt hij in Goesting.

Pop-uprestaurant
"Alleen op Njam! wordt er nog echt gekookt. Ik erger mij daar aan. Wij hebben een beroep waar niet mee gelachen moet worden. Het is niet omdat koken succes heeft dat je er allerlei randactiviteiten van moet maken, zoals een pop-uprestaurant. Wat een zever. Je doet toch ook geen pop-uptandarts op tv? Of pop-updokter? Weet jij nog wie er gewonnen heeft de laatste keer? Voilà, dat is mijn punt."

07-11-2015 om 01:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Sesamstraat blijft op tv"

"Sesamstraat blijft op tv"

http://oi66.tinypic.com/24vmyw2.jpg

Volgens de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) blijft Sesamstraat vanaf 1 januari gewoon te zien op NPO 3. Het kinderprogramma zit namelijk ook in de ochtenduitzending van Zappelin, en dat blijft zo. Alleen de avondeditie, een herhaling van de ochtendshow, komt te vervallen, zo laat de NPO weten in een reactie over alle ophef omtrent de verhuizing.

Sesamstraat wordt in de ochtend ook beter bekeken in de doelgroep van drie tot vijf jaar (40 procent tegen 15 procent), aldus de omroep. "Veel kijkers zijn met Sesamstraat opgegroeid en we begrijpen de emotie die de verhuizing losmaakt bij de oudere kijkers en de mensen die betrokken zijn bij Sesamstraat." De keuze om het kinderprogramma op NPO 1 te vervangen door Tijd voor Max heeft ermee te maken dat kinderen steeds meer flexibel naar programma's kijken, niet alleen op tv maar ook via NPO Gemist en internet. Bovendien zitten er rond 17.30 uur ook veel ouderen voor de televisie, licht de omroep verder toe.

"Dat het voor de vaste kijkers van de avonduitzending van Sesamstraat wennen is, begrijpen we natuurlijk. Er zijn nog voldoende manieren om Sesamstraat te volgen: op tv en online, live en op een later moment als het de kijker beter uitkomt. Sesamstraat blijft en is te zien op elke plek, op ieder moment, voor iedereen."

De uitzending van 17.30 uur is vanaf 1 januari rond dezelfde tijd te zien op het digitale themakanaal Zapp Xtra.

07-11-2015 om 01:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marthe barst in tranen uit als haar broer plots voor haar neus staat

Marthe barst in tranen uit als haar broer plots voor haar neus staat

http://oi63.tinypic.com/1znbhqw.jpg

Alsof de emoties nog niet hoog genoeg opliepen tijdens de finale van 'K3 zoekt K3' kreeg Marthe vlak voor ze één van de gloednieuwe K3'tje werd nog een andere grote verrassing. Haar broer, die ze al een jaar niet meer gezien heeft, stond plots voor haar neus op het podium. Een dolblije en compleet verraste Marthe deed geen moeite om haar tranen van geluk te verbergen en vloog hem in de armen.

07-11-2015 om 01:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is de nieuwe K3!

Dit is de nieuwe K3!

http://oi65.tinypic.com/20kpqba.jpg

Eindelijk weten we het! De nieuwe K3-meisjes zijn topfavorieten... Hanne, Klaasje en Marthe! Voor de drie publiekslievelingen begint het grote K3-avontuur nu echt.

Schorre kelen van het roepen en het luidkeels meezingen, helemaal buiten adem van het fanatiek meedansen, nagels tot pijnlijke stompjes herleid en mogelijk ook een jaar van ons leven kwijt door de spanning... De zoektocht naar de nieuwe K3'tjes heeft Vlaanderen en Nederland volledig in de ban gehouden. Maar eindelijk is het zover. Na een spetterende finaleshow weten we wie de nieuwe K3 is. De topfavorieten hebben het uiteindelijk gehaald.

"Met veel trots en veel liefde geef ik mijn plaatsje door aan Hanne", zei Karen. "Het meisje dat mijn plaats mag innemen -en ik weet dat ze dat heel goed gaat doen- is Klaasje", aldus Josje. "En ik vertrouw mijn plekje met heel veel liefde toe aan Marthe", sloot Kristel af. "Het zijn toppertjes", zei ze. Kristel noemde het trio eerder zelfs een "match made in heaven".

07-11-2015 om 01:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Binge-watching' is Brits woord van het jaar

'Binge-watching' is Brits woord van het jaar

http://oi68.tinypic.com/2vryb84.jpg

Nog bijna zestig nachten slapen en het jaar 2015 zit er op. Voor het Britse woordenboek Collin's is begin november laat genoeg op het jaar om al een woord van het jaar te kiezen. Dat is 'binge-watching' geworden, het tv-kijken als marathongebeuren.

Volgens de opstellers van het woordenboek is het binge-watching het voorbije jaar verdrievoudigd, waardoor het woord "een samenvatting van een grote verandering in ons vrijetijdspatroon is geworden". De meest voorkomende vorm van binge-watching is het in één ruk consumeren van een hele tv-serie.

Een mogelijke Nederlandse term, naar analogie met het binge-drinking (comazuipen, een vroegere laureaat) en binge-eating (comavreten), voor het continu tv-kijken is "comakijken".

05-11-2015 om 22:31 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje over K3-finalisten: "Ze doen het allemaal goed"

Josje over K3-finalisten: "Ze doen het allemaal goed"

http://oi66.tinypic.com/2iru1au.jpg

Josje Huisman noemt het een 'gek gevoel' dat morgenavond een nieuw K3-tijdperk begint. ''Ik voel wel een soort van zenuwen door mijn lijf'', erkent de jongste K3-zangeres.

De 29-jarige blondine weet als geen ander wat de zes finalisten doormaken. K3 zoekt K3 roept herinneringen op aan de talentenjacht die ze zelf in 2009 won. ''Het doet me heel veel denken aan die tijd, het hele traject vanaf de auditierondes is een grote flashback voor mij'', vertelt Josje tussen de repetities door.

De finalisten vragen K3 het hemd van het lijf. ''Ze willen vooral weten hoe ons leven eruitziet. Hun levens veranderen binnenkort in sneltreinvaart. Ze gaan meteen aan het werk en beginnen een heel nieuw leven. Zelf besefte ik die nieuwe realiteit destijds pas na een jaar."

De Nederlandse finalisten Jindra, Klaasje en Lisa en de Belgische Hanne, Lauren en Marthe hebben volgens Josje allemaal de kwaliteiten in huis om een nieuwe meidengroep te vormen. ''Iedereen doet het goed op zijn eigen manier. Allemaal hebben ze veel geleerd. Ze worden tijdens de shows goed begeleid en hebben ons nauwelijks nodig. Ik voel met ze mee tijdens de finale, elke week vind ik het spannend'', vervolgt Josje.

05-11-2015 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Sesamstraat' verhuist naar Nederlandse digitale zender

'Sesamstraat' verhuist naar Nederlandse digitale zender

http://oi63.tinypic.com/2ns55sg.jpg

NPO1, het voormalige Nederland 1, stopt met het uitzenden van kinderprogramma Sesamstraat. Het legendarische kinderprogramma verhuist vanaf 1 januari 2016 naar het themakanaal NPO Zappelin Xtra. Enkel mensen met digitale televisie in Nederland kunnen die zender ontvangen. Het lijkt er dan ook op dat het programma in Vlaanderen van het scherm verdwijnt.

Het kinderuurtje tussen 5 en 6 's middags verdwijnt, omdat kinderen steeds meer op een andere manier naar programma's kijken,'' aldus de NPO. De tv-zender wijst op de 'Zapp app' die volgens een woordvoerster erg populair is onder de jeugd. De app zou al 700.000 keer zijn gedownload in Nederland.

Op 10 november 1969 werd in de Verenigde Staten Sesame Street voor het eerst uitgezonden. Op 4 januari 1976 werd de eerste reguliere uitzending van Sesamstraat uitgezonden op de Nederlandse televisie. De Vlaamse Sien Diels acteerde tientallen jaren in de reeks, net als Paula Sleyp.

05-11-2015 om 22:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk: "Alles wat ik wilde, is gelukt"

Anouk: "Alles wat ik wilde, is gelukt"

http://oi63.tinypic.com/md1q8z.jpg

Het eerste verzamelalbum van de Nederlandse zangeres A­nouk (40) omvat dertig hits. Ze beluistert ze geen van alle ooit nog thuis, zegt ze in een interview met onze collega's van het Algemeen Dagblad. "Wat is geweest, vind ik totaal niet interessant meer."

Ze had er eigenlijk weinig zin in. Zo'n verzamel-cd, het leek Anouk een signaal ter afsluiting van een carrière. "Zoiets van: dit waren de grootste hits en nu tot ziens. Als ik iets niet wil uitstralen, is dat het." Tot haar manager Kees iets opmerkte waar volgens haar best wel eens waarheid in zat. "Hij zei: 'Dit heb je in al die jaren nooit gedaan en er zijn nu nog mensen die het kopen.' Toen dacht ik: Whatever, doe het maar."

En zo verschijnt morgen 'Greatest Hits', een verzameling van dertig nummers die vrijwel allemaal een plek in het Nederlandse collectieve muzikale geheugen vergaarden. Van haar recalcitrante onafhankelijkheidshymne 'Nobody's Wife' tot haar laatste, van verliefdheid tintelende single 'Dominique'. Twee liedjes geschreven vanuit diametraal andere gemoedstoestanden, 17 jaar van elkaar gescheiden.

Als jij alle nummers na elkaar beluistert...
"Dat doe ik niet, man. Wat is geweest, vind ik totaal niet interessant meer. Maar nu je het zegt: het zal best wel raar klinken, qua productie en zangstem en zo. Heel verschillend. Maar ik luister echt never nooit mijn eigen muziek terug."

Zelfs niet als je een dinertje geeft, dat je 'Birds' even op de achtergrond opzet?
Giert het uit: "Je bent niet goed bij je hoofd! Never! De enige muziek die je bij mij thuis hoort, zijn de nieuwe tracks die ik aan het schrijven ben."

Welk gevoel heb je dan als je die dertig liedjes achter elkaar ziet staan?
"Dan ik denk toch: Jeetje, ik mag blij zijn dat ik er na zo'n tijd nog ben. Alles wat ik wilde, is gelukt: moeder worden, heel veel kinderen krijgen en dat allemaal goed kunnen betalen. En dan ook nog met wat ik het liefst doe: muziek maken. Wie, behalve Marco Borsato, gaat er zo lang mee? Trijntje misschien."

Over Trijntje gesproken. Hoe reageerde ze op jouw optreden bij RTL Late Night? Je bekritiseerde daar haar optreden op het Songfestival met jouw compositie 'Walk Along'.
"Daar was ze niet zo blij mee, merkte ik. Het ding is: ik heb haar sinds het Songfestival nooit meer gezien. Ze heeft na die uitzending m'n voicemail minutenlang ingesproken. Maar daar heb ik niet zo veel mee. Ik spreek iemand liever face to face. Ik heb haar laten weten: de deur staat hier voor je open, kom een kop koffie drinken. Maar ze had geen tijd, stuurde ze terug. Ik heb haar ook gezegd: 'Ik begrijp je probleem niet. Want alles wat ik zei, heb ik jou al verteld.'"

Wanneer heb je het haar dan gezegd?
"Tijdens het Songfestival al. Toen ik die jurk zag, heb ik haar geappt. Kijk, als je zelf te weinig creatieve mind hebt om een koers uit te zetten, moet je die door anderen laten bepalen. Maar als die niet zo veel smaak hebben, gaat het mis. Dat is wat er is gebeurd. Toch heb ik ook met haar te doen. Ik denk dat ze aan dat Songfestival wel een klap heeft overgehouden. Ze is er klaar mee nu. Dat begrijp ik wel, maar je moet ook tegen kritiek kunnen. En ik ga niemand coveren, omdat ik je toevallig goed ken. Zo leef ik niet. Nou goed. Op naar Douwe Bob. Ik verwacht dat hij het goed gaat doen."

Die nieuwe muziek waar je over sprak: er is een nieuw album in de maak?
"Dat ga ik er volgend jaar uitgooien als het goed is, ja. Echt een te gekke grooveplaat wordt het. Benieuwd of radiozenders er iets mee kunnen. Intussen probeer ik ook heel goede popsongs te schrijven. Een paar daarvan gebruik ik voor de finalisten van 'The Voice'."

Hoe bevalt het je daar als coach?
"Op zich wel oké, hoor. In het begin ging het moeilijk. Drie dagen in die stoelen en dan honderd mensen voor je snufferd. Zo heavy om dan gefocust te blijven. En ik moest wennen aan die tv-manieren. Toen ze me vroegen, zeiden ze: 'Blijf vooral jezelf.' Maar ze dachten denk ik toch dat ik mee zou gaan in die  hypertheatrale reacties, die daar normaal zijn. Het is geen onwil, maar ik heb die skills gewoon niet."

Wat vind je van het niveau van de kandidaten?
"Nou, soms begrijp ik dat overdreven reageren van de anderen wel weer. Er komt zoveel crap voorbij, dat je echt 'thank God' denkt, wanneer iemand écht wat kan. En daarbij heb ik ook iets ontdekt: er zijn mensen die geweldig kunnen zingen, maar toch heel saai zijn. Het is gewoon heel moeilijk iemand te oordelen op zijn stem. Het gaat echt om het totaalplaatje: lichaamstaal, houding, gezichtsuitdrukking."

Over 'The Voice' werd altijd gezegd: 'Het is eerlijker om kandidaten alleen op hun stem te beoordelen.'
"Omdat er veel mensen bij 'Idols' of 'X Factor' werden afgewezen vanwege hun uiterlijk. Stond er iemand met een kei van een stem, maar met acne of overgewicht, dan kon hij naar huis. Goed dat dit voorbij is. Maar alleen een goede stem is ook niet genoeg. Van die honderd mensen die ik heb gezien, waren er hooguit vijf van wie ik een heel concert zou kunnen aanhoren.''

Hoeveel van hen zitten er in jouw team?
'Twee, denk ik. Maar ik zeg nu niet wie.'

Jij sprak al eerder over deelname aan 'The Voice'. In deze krant zei je in 2011: 'Ze betalen niet genoeg.'
"Klopt. Als ik de plank compleet missla en een load of shit over me heen krijg, wil ik wel even naar mijn bankrekening kunnen kijken en denken: zo erg is het niet, want mijn kinderen kunnen weer een paar jaar naar school."

Je noemde jouw 'Voice'-collega Marco Borsato in 2007 in deze krant onecht. Ook zei je toen: 'Hij heeft een deal met de roddelbladen'. Hoe is jullie omgang in de studio?
"We hebben eigenlijk niet zo veel contact. We zien elkaar bij de besprekingen, zeggen elkaar vriendelijk gedag. Meer niet. Het is respectvol, maar we hebben weinig gespreksstof buiten het programma."

Wil je die uitspraken terugnemen?
"Nee joh. Dat zag ik in die tijd zo. Ik heb daar geen spijt van, maar zou zoiets nu moeilijk vinden om te zeggen. Misschien is hij echt zo als hij zich voor de camera's gedraagt. Ik kan me bijna niet voorstellen dat als je kinderen hebt, je hun op televisie een heel ander type laat zien dan zij thuis tegenkomen."

Op de plaat staat ook je eerste Nederlandstalige single, een liefdesverklaring aan je nieu­we vriend 'Dominique'. Wat vond hij ervan?
"Hij heeft hem wekenlang in de douche gedraaid. Stond-ie mee te zingen. Elke ochtend. Tot het me de strot uitkwam, haha."

Hij is bij je ingetrokken?
"Ja, klopt."

Eerder zei je dat je het met mannen nooit meer verder wilde laten komen dan 'gezellig latten'. Weer een lachsalvo. "Nou, dat is waar, ja. Maar ik zei ook: 'Zeg nooit nooit'. En dan zul je het net zien. Op het moment dat ik alles wil afsluiten, probeer ik het toch weer."

Hoe kennen jullie elkaar?
"Hij is basketbalcoach van mijn zoon Benjahmin. Ik zag Dominique vaak reageren op Benjahmins Instagram en zei: 'Wie is dat? Je nieuwe coach? Jeetjemina, dan moet ik toch weer wat vaker langskomen daar. Wat een stuk!' Benjahmin vond dat natuurlijk stom, maar de volgende keer stond ik mooi langs de lijn.

In het lied zing je: 'Oh baby, wat heb je me aangedaan/Nee, dit wil ik niet'
"Ik heb weleens geprobeerd hem het huis uit te duwen, ja. Niet te dichtbij komen, dacht ik. Er is zo veel gebeurd, toch? Maar toen dacht ik: ik leef maar één keer, we zien wel hoe het gaat. En ik heb er echt vertrouwen in. Maar ik heb het uiteraard wel voorgelegd aan mijn kinderen. Zij zeiden: 'Kom op mam, doe het nou.' Toch zijn er nooit garanties, dat weet ik maar al te goed. Dus geniet ik van wat ik nu heb. Dominique is ongecompliceerd vrolijk en ook heel goed met mijn kinderen. Hij vindt het echt leuk om met hen op te trekken. Dat doet een moeder goed."

Zou je met hem nog een zesde kind willen?
"Ik weet het niet. Maar eerlijk: ik hoop het wel. Dan moet het alleen wel snel natuurlijk, ik ben op weg naar de 41. Ik weet niet of ik mezelf al te oud vind. En het is ook eng. Ik heb vijf gezonde kinderen, wil het noodlot niet tarten. Maar het zou voor hem zo leuk zijn. Hij is wat jonger dan ik, heeft geen eigen kinderen en wil het ook een keer zelf meemaken. Dat begrijp ik maar al te goed."

05-11-2015 om 22:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook doven wisten dat Nora uit 'K3 zoekt K3' vals zong

Ook doven wisten dat Nora uit 'K3 zoekt K3' vals zong

http://oi67.tinypic.com/55jd3a.jpg

Afgelopen vrijdag moesten twee meisjes K3 zoekt K3, de zoektocht naar de opvolgsters van de huidige K3-zangeressen Karen, Kristel en Josje, verlaten. Nora was een van hen. Zij kon de jury niet overtuigen met haar solo met valse klanken. Dat die solo vals klonk, konden ook doven en slechthorenden weten door de teletekst-ondertiteling.

Toen Nora het liedje K3 Airlines inzette was meteen duidelijk dat er enkele valse noten aan te pas kwamen. De ondertitelaar van teletekst liet dat dan ook blijken en schreef 'vals gezang' als ondertiteling.

Bij VTM noemen ze dat geen uitschuiver. "De ondertiteling is voor doven en slechthorenden die het enkel moeten doen met de ondertitels. De situatie moet dus beknopt beschreven worden zoals die is. Als iedereen hoort dat het niet echt op de toon is, zou het raar zijn om dit niet mee te geven", klinkt het in Het Nieuwsblad.

05-11-2015 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-lid van Scientology doet boekje open over Tom Cruise en John Travolta

Ex-lid van Scientology doet boekje open over Tom Cruise en John Travolta

http://oi63.tinypic.com/5lvry9.jpg

Actrice Leah Remini, bekend van onder andere 'The King of Queens', was een tijdlang lid van Scientology. Maar nu is ze er helemaal klaar mee. Ze schreef een boek over haar tijd bij de organisatie. Daarin praat ze openlijk over Tom Cruise en John Travolta, ook lid van Scientology.

Ze vond Tom Cruise zeker niet indruwekkend als 'Scientologist'. "Als acteur is hij zeker groter, maar als Scientology-lid was ik beter." Ze vertelde ook dat Cruise een groot kind was dat soms explosieve uitbarstingen had.

Remini had ook een schokkend verhaal over Suri Cruise, de dochter van Tom Cruise en Katie Holmes. Ze hoorde een baby huilen tijdens een chique diner dat werd gehouden voor hun huwelijk. Ze ging naar de toiletten en zag Suri op de vloer liggen. Remini overtuigde onder meer de zus van Tom en zijn assistent om haar wat melk te geven.

Tijdens een interview met ABC News over haar boek vertelde Remini vorige week nog dat Cruise en Holmes destijds een officiële klacht bij de Scientologykerk tegen haar hadden ingediend. "Omdat ik hun trouw zou hebben verpest", zei ze daarover. Tijdens het trouwfeest kaartte ze immers de mysterieuze verdwijning aan van de vrouw van kerkleider David Miscavige. De kerk ontkent echter dat de vrouw verdwenen zou zijn.

Over John Travolta was ze positiever. "Hij is fan van de technologie van Scientology. Hij gelooft er in. John is een heel lieve man."

05-11-2015 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
04-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pascale Naessens over aanbiedingen: "Voorlopig hou ik de boot af"

Pascale Naessens over aanbiedingen: "Voorlopig hou ik de boot af"

http://oi68.tinypic.com/5wxqjd.jpg

Pascale Naessens is enorm succesvol met haar kookboeken. Een kookprogramma staat momenteel niet op de agenda. Al zijn er wel voorstellen geweest.

"Er zijn al voorstellen geweest, maar voorlopig hou ik de boot af. Er zijn al zoveel kookprogramma's, goeie en slechte. Moet ik nu het zoveelste maken? Daar heb ik geen zin in", is ze duidelijk in Goesting.

Geen tijd
Ze heeft wel een visie over een kookprogramma. "Bovendien is het programma dat ik voor ogen heb een ongelooflijk dure productie, want eten is veel meer dan voeding alleen. Ik wil voeding niet alleen herleiden tot wat er op je bord ligt."

"Als ik aan voeding denk, denk ik aan romantiek, gezelligheid, maar ook aan natuur, de invloed op onze hersenen. Bovendien heb ik nu geen tijd, ik ben fulltime bezig met de passies die ik graag doe. Een goed programma, daar steek je veel tijd en energie in."

04-11-2015 om 22:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."George Clooney en zijn Amal zijn zwanger"

"George Clooney en zijn Amal zijn zwanger"

http://oi68.tinypic.com/w2now.jpg

De geruchtenmolen in Hollywood draait volop sinds het gerucht naar buiten kwam dat George Clooney (54) eindelijk vader wordt. Volgens OK Magazine zou zijn beeldschone Amal (37), met wie hij in september vorig jaar in het huwelijksbootje stapte, zwanger zijn. Het stel zelf wil (nog) niets bevestigen.

Superster Clooney maakte er nooit een geheim van zijn carrière op de eerste plaats te zetten. Zou hij dat voor Amal opzij schuiven? "Amal is 14 weken zwanger", klinkt het overtuigd in OK Magazine.

Pastelroze jurkje
Het ranke figuurtje van de Britse advocate Amal is dikwijls onderwerp van gesprek in showbizzland. Een ontluikend babybuikje zou bewijzen dat ze een kindje verwacht. Geruchten over de komst van een showbizzbaby gaan rond sinds de filmpremière van 'Our Brand is Crisis', op 27 oktober, alwaar de twee zich stapelverliefd tussen de genodigden begaven. Amal schitterde in een pastelroze jurkje die haar beginnende buikje zou verbergen.

Vier jaar geleden, voordat George voor de charmes van de brunette viel, dacht de acteur heel anders over gezinsuitbreiding. "Ik heb altijd geweten dat het vaderschap niet aan mij is besteed. Kinderen opvoeden vergt een enorm engagement en moet je topprioriteit zijn. Mijn prioriteit is mijn werk. Dat is ook de reden waarom ik nooit meer zal trouwen", zei hij tegen de Australische Daily Telegraph.

04-11-2015 om 22:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daniel Craig: "8 maanden getraind om stunts zelf te doen"

Daniel Craig: "8 maanden getraind om stunts zelf te doen"

http://oi64.tinypic.com/123b72e.jpg

James Bond-fans mogen ein-de-lijk de Martini bovenhalen - shaken not stirred natuurlijk: vanaf vandaag draait de langverwachte nieuwe Bondfilm 'Spectre' in onze zalen. Trekt voor de vierde keer de smoking aan: Daniel Craig, in real life even flegmatiek en cool als 007. "Ik heb twee jaar Bond geademd. Nu wil ik hem even niet meer zijn."

'Spectre' belooft ook in onze contreien een kaskraker van formaat te worden, want tot dusver heeft de film overal waar hij al uitkwam records gebroken, met ruim 80 miljoen dollar (73 miljoen euro) opbrengst - en dan moeten de Amerikanen nog komen. "De beste Bond-film ooit" is de Britse pers unaniem, maar tegelijk rijst de vraag: wordt 'Spectre' de vierde en laatste met Daniel Craig in de hoofdrol? De charismatische Brit bleek een godsgeschenk te zijn voor de Bond-franchise, maar liet eerder optekenen dat hij "nog liever zijn polsen oversnijdt" dan nogmaals achter het stuur van een Aston Martin plaats te vatten.

"Eerlijk: ik heb géén idee of ik nog eens in de huid van James Bond kruip", vertelt Daniel Craig ons persoonlijk in Londen. "Het enige wat Sam (Mendes, de regisseur, red.) en ik de voorbije twee jaar hebben zitten doen is James Bond eten, drinken en ademen - en nu wil ik het even niet meer. Maar wat de toekomst brengt, weet ik niet. Bond heeft me ook heel veel mooie dingen geschonken. Ik mag met de beste mensen samenwerken, en had nooit durven te dromen dat we zulke hoge toppen zouden scheren."

Relaxen
Craig vond naar eigen zeggen het spelplezier terug tijdens de opnames van 'Spectre': "Tijdens mijn eerste Bondfilm 'Casino Royale' kon ik vrijuit spelen - de volgende films kwam er meer druk door het succes van de eerste. Dankzij de goede zorgen van Sam viel die druk nu weer weg, en kon ik gewoon relaxen en genieten van het spel."

Daniel Craig zegt maar liefst 8 maanden te hebben getraind om zo veel mogelijk stuntwerk zelf te doen. Niet zonder risico: de 47-jarige acteur moest geopereerd worden aan zijn knie na een ongeluk op de set. "Ik ben misschien wijzer geworden, maar ik veer inderdaad niet zo goed meer op als vroeger", lacht hij. "Maar het team heeft uitstekend werk gedaan: zelfs in de scènes die ik niet zelf deed, valt het niet op dat ik het niet ben." Craig is overigens iets te bescheiden: zelfs de spectaculaire helikopterstunt deed hij voor een groot deel zelf, en volgens Sam Mendes was hij "in een betere conditie dan tijdens 'Skyfall'".

Monica Bellucci
Ook deze keer mag James Bond twee exquise Bondgirls aan zijn degen rijgen: de Franse Léa Seydoux (30) en Monica Bellucci, met haar 51 jaar de oudste Bondgirl ooit. Hoe het was om met twee verschillende types, en vooral: generaties, actrices samen te werken, willen we nog weten? "Je bedoelt met een blondine en een brunette?", lacht Craig. "Ach er is al heel wat inkt gevloeid over de keuze van de Bondgirls, maar voor mij was het een 'no-brainer'. Ze zijn allebei fantastische actrices, die de lat erg hoog leggen. Voor mij was het een privilege om naast hen op de set te mogen staan."

04-11-2015 om 22:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!