Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

26-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe kinderzender van Medialaan heet 'Kadet' en gaat vanaf 18 december van start

Nieuwe kinderzender van Medialaan heet 'Kadet' en gaat vanaf 18 december van start

http://oi65.tinypic.com/okzggj.jpg

De nieuwe kinderzender van Medialaan is Kadet gedoopt. De zender gaat vanaf vrijdagnamiddag 18 december van start. Dat maakt het moederbedrijf van VTM bekend.

Kadet wordt gelanceerd vlak voor de start van de kerstvakantie, op vrijdag 18 december om 16.00 uur. Op de nieuwe kinderzender zullen voornamelijk internationale animatie- en live actionreeksen uitgezonden worden zoals 'Star Wars Rebels', 'Ultimate Spider-man' en 'Transformers'. "Actie, avontuur, humor en vriendschap staan centraal in de programmatie van Kadet, dat zich vooral richt op 8 tot 12-jarigen", meldt Medialaan.

"Net voor de kerstvakantie begint, zullen de kinderen in Vlaanderen onze nieuwe kinderzender Kadet ontdekken. We gaan voor de allerbeste internationale animatiereeksen en zijn ook blij dat we hiervoor een samenwerking aangaan met Disney", zegt Ricus Jansegers, programmadirecteur van Medialaan.

Naast Kadet blijft ook VTMKZOOM, dat zich richt op kinderen tussen 4 en 9 jaar, bestaan.

Programmatie

De eerste uitzenddag van Kadet op vrijdag 18 december 2015 ziet er zo uit:

16.00 - 17.35: Spy Kids 3
17.35 - 18.15: Ultimate Spider-Man
18.15 - 18.55: Zeke and Luther
18.55 - 19.35: Star Wars Rebels
19.35 - 20.15: Kick Buttowski
20.15 - 20.55: The Super Hero Squad Show
20.55 - 21.35: Avengers Assemble
21.35 - 22.15: Transformers: Robots in Disguise
22.15 - 22.55: Pokémon de serie: XY  - Ontdekkingsreis door Kalos
22.55 - 00.00: Draken: Rijders van Berk

Kadet wordt uitgezonden via kanaal 30 (Telenet) en kanaal 161 (Proximus), op de plaats van muziekzender JIM. Die zal voor de laatste keer uitzenden op woensdag 16 december.

26-11-2015 om 22:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nasrien Cnops: "Ik heb een overaanbod aan 'mannenvlees'"

Nasrien Cnops: "Ik heb een overaanbod aan 'mannenvlees'"

http://oi68.tinypic.com/29bbyvo.jpg

Een maand geleden deed Nasrien Cnops een oproep om de perfecte date te vinden voor het Festival van de Ambiance. De voormalige MNM-dj wilde het Festival graag bijwonen, maar wilde als vrijgezelle vrouw niet zonder date verschijnen. Ze vroeg de organisatoren daarom om hulp. "Als jullie voor mij een date regelen, dan kom ik", klonk het. Meer dan 500 mannen boden zich uiteindelijk als mogelijke date aan.

"Ik heb een overaanbod aan 'mannenvlees' gekregen", zegt Nasrien met enige verontwaardiging. "Ik kan tegen veel, maar een aantal mannen vonden het blijkbaar nodig om hun kandidatuur te stellen met enkele naaktfoto's van zichzelf en daar knap ik op af. Gelukkig gaat het om een minderheid." Samen met twee vriendinnen, selecteerde Nasrien 10 kandidaten die ze vanavond ontmoet tijdens een 'ambiance speeddate-sessie'. "De 10 mannen die ik wel zie zitten, heb ik geselecteerd op de inhoud. Wat ze mij gemaild hebben en hoe ze mij dingen verteld hebben, vind ik even belangrijk als hoe ze eruitzien. Uiteraard kijk je naar de 'verpakking', maar bij mij is ook de 'inhoud' belangrijk. Ik val voor mannen met persoonlijkheid, met humor en uitstraling. Wat ik vooral wil doen, is mij goed amuseren op het Festival van de Ambiance. Even alle zorgen en terreurdreigingen vergeten, gewoon eens goed feesten en als ik dat kan doen met fijn gezelschap, dan ben ik een gelukkige vrouw."    

Met de uiteindelijke winnaar verschijnt Nasrien volgende week zaterdag op het Festival van de Ambiance.
  
Wie zelf het Festival van de Ambiance wil meemaken op zaterdag 5 december in 't Kuipke in Gent (met optredens van o.a. 2 Unlimited, Christoff, De Romeo's, 2 Fabiola, Yves Segers, Willy Sommers, DJ Ward, Lindsay, Sasha & Davy,  Rob de Nijs, Jan Smit), kan nog tickets kopen via www.festivalvandeambiance.be

26-11-2015 om 22:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vonken spatten ervan af tussen Koen Wauters en Nathalie Meskens

Vonken spatten ervan af tussen Koen Wauters en Nathalie Meskens

http://oi67.tinypic.com/nx9eys.jpg

Jonas Van Geel en Koen Wauters maakten er gisterenavond een leuke boel van. De twee kwamen hun belofte na en zette de Lotto Arena helemaal op z'n kop tijdens hun unieke Van Geel & Wauters concert ten voordele van Rode Neuzen Dag.

"We hebben toch de volle één keer gerepeteerd", klonk het bij de heren voor aanvang van het concert. Maar dat was er niet aan te merken. De sfeer in de Antwerpse Lotto Arena zat helemaal goed en de 7.400 aanwezigen waren dolenthousiast. Teksten werden van begin tot eind meegezongen en er weerklonk zelfs een indrukwekkende a capella van Anne door het voltallige publiek en zonder de hulp van Koen.  

Mysterieuze gast
Naast Jonas en Koen nam ook Bart Peeters even plaats op het podium. Maar ook Nathalie Meskens haalde haar beste zangstem boven. Eerst verscheen ze in een jurkje met Angelina Jolie-split, later in een kort glitterjurkje. "Zowel Clouseau als The Radio's zijn jeugdidolen. Al ga ik nu niet zeggen dat ik ooit verliefd was op Koen of Bart", klonk het lichtjes blozend. Toen Nathalie op het podium stond met Koen spatten de vonken er dan ook vanaf.  Ook Stan Van Samang, die samen met Lisa Castelli, het Rode Neuzen Themalied Fix You zingt, werd er achteraf bijgeroepen. "Dit is echt een geweldige avond. We zitten achter de coulissen net of we op een festival zitten. Tot je de deur opent en merkt dat het vriest", klonk het droog.

De highlights worden op VTM uitgezonden na de Rode Neuzen Show op 5 december.

26-11-2015 om 22:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wesley Sneijder moest Yolanthe geruststellen: "Hij had gelijk"

Wesley Sneijder moest Yolanthe geruststellen: "Hij had gelijk"

http://oi67.tinypic.com/j8mhxv.jpg

Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder werden onlangs de trotse ouders van Xess. Yolanthe had het de dagen nadien moeilijk.

"Onze grootste droom is eindelijk uitgekomen en het is nog mooier dan dat ik me had kunnen voorstellen. Xess is nu een maandje oud en niet meer weg te denken uit ons leven."

De bevalling duurde twee dagen en dat was zeer intens. "Toch is het me gelukt rustig te blijven." (...) "Wes, mijn rots in de branding tijdens de bevalling, heeft de navelstreng doorgeknipt. Trots, geëmotioneerd", zegt ze in Grazia.

Moeilijk
Na drie dagen moest Wesley terug aan de slag bij Galatasaray. Dat was niet makkelijk voor Yolanthe. "En toen kwamen de baby blues. Ik was over-emotioneel en wist niet eens waaróm. Ik keek naar ons baby'tje en dacht: 'Als hij maar gelukkig wordt, als niemand hem maar pijn doet, als ik hem maar kan beschermen'. Dat maakte me verdrietig, ik dacht: doe ik het wel goed? Uiteindelijk bleek alle hysterie voor niets, zoals Wes al had voorspeld."

25-11-2015 om 23:17 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moora Vander Veken stelt fans van 'Thuis' gerust

Moora Vander Veken stelt fans van 'Thuis' gerust

http://oi63.tinypic.com/1z689au.jpg

Moora Vander Veken speelt 'Olivia' in de populaire serie 'Thuis'. Ze heeft goed nieuws voor de fans van dat programma. Een exit is zeker nog niet voor de nabije toekomst.

"Bij 'Thuis' kan ik laten zien wat ik in mijn mars heb. Ik hoop daar nog lang te mogen blijven. Stap voor stap leer ik mezelf kennen. Je mag daar ook niet bang voor zijn want dan ga je doordraaien", zegt ze in Jet Magazine.

Via sociale media laat ze de echte Moora zien. "Sociale media zijn erg handig om te laten zien wie je echt bent. Via Instagram en Facebook kunnen mijn echte fans mij volgen. Zo zien ze me niet alleen als Olivia."

Toekomst
Aan de toekomst denkt ze een beetje. "Als ik ooit geen werk heb als actrice, dan zou ik mijn diploma communicatie kunnen bovenhalen. Maar ik denk dat ik dan eerder een eigen theaterstuk of film in elkaar zou steken en zo mijn eigen werk zou maken. Ik heb te veel goesting om dingen te doen, om te kunnen zitten wachten op werk."

25-11-2015 om 23:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum showt pikante foto

Heidi Klum showt pikante foto

http://oi67.tinypic.com/2utqhic.jpg

Sexy model Heidi Klum (42) heeft op Instagram een verleidelijke foto geplaatst. Het model, gehuld in slechts een zwarte kanten string, promoot hiermee haar nieuwe lingerielijn Heidi Klum Intimates.

"Ik hou ervan om brutaal te zijn", zet de blondine onder de foto. Met haar lange, natte haren kijkt ze zwoel de camera in. Maar alle ogen zijn vooral op haar derrière gericht.

Het is niet de eerste keer dat de blondine halfnaakt voor de camera staat: op haar Instagram deelt ze vele pikante kiekjes met haar volgers.

Heidi werd in 2014 benoemd tot creative director én het nieuwe gezicht van haar eigen lijn bij lingeriemerk Bendon. Haar Heidi Klum Intimates verving de eerdere lingerielijn van collega-model Elle Macpherson. Klum is tot dusver een succesvolle opvolger gebleken. De blondine vertelde aan de Australische Daily Mail dat zij het een "ontzettend spannende" ervaring vindt.

Naast Heidi Klum Intimates besloot de Duitse schoonheid een meer betaalbare lijn te ontwerpen voor Amerikaans warenhuis Macy's, genaamd Heidi.

25-11-2015 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelder van dit lingeriemodel puilt uit van de schoenen

Kelder van dit lingeriemodel puilt uit van de schoenen

http://oi66.tinypic.com/os8w90.jpg

'Hoeveel ben je waard?' trok naar een sexy fotoshoot met model Lynneke van den Heuvel. Een expert schatte ook de waarde van haar immense schoenencollectie.

Inboedelexpert Maxime Sys was onder de indruk van Lynnekes 'schoenenwalhalla'. Haar verzameling neemt dan ook een hele kelderkamer in.

25-11-2015 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Thuis' vanavond meer dan ooit hot op sociale media

'Thuis' vanavond meer dan ooit hot op sociale media

http://oi68.tinypic.com/11a8z6o.jpg

Toon leeft, maar hij zal moeten vechten voor zijn leven. En de baby van Sam, die heeft het gehaald! Opluchting en bezorgdheid bij de kijkers van de soap Thuis dus. En dat zullen we op Twitter en Facebook geweten hebben. De hashtags #thuis en #thuisopeen zijn niet van de lucht.

De aflevering van Thuis van gisteravond scoorde al enorm, met maar liefst 1.452.817 kijkers. En dat zal vanavond niet anders zijn geweest. Want toen de gijzeling van Sam en Emma door ex-agent en pedofiel Danny tot een einde kwam, schoot die Danny Toon in de borst. Maar Toon leeft dus nog, al is hij er erg aan toe. "De kogel is uit zijn long gehaald en ze houden hem in een kunstmatige coma", vertelde Tim aan Sam.

Dokter Judith had nog meer nieuws: "De operatie is geslaagd en hij is stabiel", klonk het na een telefoontje naar het ziekenhuis. Maar aan het einde van de uitzending begon de monitor waaraan Toon ligt te piepen, toen hij een klaplong kreeg.

Voor Sam en Toon was er wel goed nieuws: ze kon haar baby houden, nadat ze een bloeding kreeg. "Nog een maandje wachten hé", klonk het toen Tim over haar buik wreef.

25-11-2015 om 22:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele Liekens verbaasd over "lege vierbaansweg", midden in Brusselse voetgangerszone

Goedele Liekens verbaasd over "lege vierbaansweg", midden in Brusselse voetgangerszone

http://oi66.tinypic.com/wrm3p0.jpg

Om eens te voelen hoe het tegenwoordig met de terreurdreiging gesteld is in Brussel, voert het Nederlandse tv-programma 'RTL Boulevard' Goedele Liekens op. Maar die blijkt Brussel toch niet zo goed te kennen als ze doet uitschijnen.

"Arme Belgen, zo kreunend onder juk van de terreurdreiging", zo lijkt het nieuwsitem van 'RTL Boulevard' te suggereren. De makers van het tv-programma willen zelf ook eens rondlopen in die belegerde stad die Brussel heet. Met de hulp van Goedele Liekens, die zegt op een paar kilometer van het stadscentrum te wonen, worden de Nederlanders rondgeleid.

Onder de indruk toont Liekens de grote politieaanwezigheid en de legervoertuigen. "Het voelt alsof ik in de Gazastrook ben." Ze omschrijft hoe veel 'kippenvel van angst' ze krijgt bij de hele situatie. "Je kan moeilijk niet angstig zijn als je zo rondkijkt."

Waarop ze naar de Anspachlaan wijst: "Dit is normaal een vierbaansweg, vol auto's, zeker op dit uur. Leeg gewoon." Wat Liekens niet lijkt te beseffen, is dat ze pal in het midden van de voetgangerszone staat, die op die plek intussen al vijf maanden in voege is. Voor de periode van de viervaksbaan moet je op de Anspachlaan al terug naar 2012. Zo lang heerst die terreurdreiging hier nu ook weer niet.

24-11-2015 om 22:15 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maggie De Block toen ze 17 was

Maggie De Block toen ze 17 was

http://oi67.tinypic.com/2hcm5cg.jpg

Ze was 17 jaar en hield zich nauwgezet aan een moordend dieet van sla en tomaten, waardoor ze voortdurend flauwviel. Tot ze besloot dat zo'n leven niet voor haar bestemd was en dat ze vrede moest nemen met de gevolgen van de erfelijke belasting.

Vanavond is Maggie De Block (53), minister van Volksgezondheid en de populairste politica van Vlaanderen en Wallonië, te gast in het Eén-programma 'Het Huis'. Gastheer Erik Goens moest lang aandringen voor hij de minister mocht wegplukken uit haar biotoop in de Wetstraat. In 'Het Huis' praat ze open over haar afkomst, haar ambitie en haar eeuwige strijd tegen de kilo's. En belooft ze in 'De Biecht­kamer' opnieuw wat te doen tegen dat gewicht. Door te starten met tien lessen aquagym.

24-11-2015 om 22:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De Lau' en Roos gaan trouwen

'De Lau' en Roos gaan trouwen

http://oi67.tinypic.com/vevurn.jpg

Twee maanden nadat Astrid Bryan aankondigde dat ze verloofd is met haar vriend Bram, heeft ook haar broer Laurens (35) groot nieuws. Hij heeft zijn vriendin Roos Vandekerckhove (32) ten huwelijk gevraagd.

Echt romantisch kan je het aanzoek van Laurens niet noemen. "Ik heb Roos gevraagd op het vliegtuig naar België. Ik hecht zelf niet zo veel belang aan een aanzoek, maar ik weet dat vrouwen dat wel belangrijk vinden, dus ik dacht: hoe kan ik het beter vragen dan op het vliegtuig, tussen Amerika en België in?" Laurens ging niet op één knie in het gangpad, maar pakte het onopvallender aan. "We hadden onze hond Olaf mee op het vliegtuig, en die lag aan onze voeten. Toen ik bukte om te kijken of alles in orde was met hem, heb ik het Roos langs mijn neus weg gevraagd. Ik zat toch al op mijn knieën", lacht hij in Story.

Nog geen ring
Roos was alvast verrast, maar zei volmondig ja. De Gentse kreeg wel geen ring van haar verloofde. "Ik heb haar voorlopig ten huwelijk gevraagd met een ring die ze al had. Ik zou het stom vinden om in Amerika een verlovingsring te kopen, terwijl Antwerpen dé diamantstad van de wereld is. We kunnen die ring dus beter samen gaan kiezen, nu we hier toch een tijdje in het land zijn."

Boek
Laurens vertelde ook over de zaken waar hij zich in Amerika mee bezig houdt nu hij niet langer voor John Bryan, de ex-man van zijn zus, werkt.  "Ik werk als zelfstandig consultant. Ik bestudeer en analyseer informatie en financiële gegevens en probeer een oplossing te bieden aan mijn klanten. In mijn vrije tijd werk ik aan een boek dat gaat over alles wat ik de voorbije jaren heb meegemaakt. Zonder het zelf te willen of te beseffen ben ik van de ene op de andere dag een publiek figuur geworden. Het wordt een bloemlezing van de mooie momenten in de media en misschien wel een afrekening met de heel wat minder aangename figuren die je in die wereld onmogelijk kunt ontlopen. Het is dus non-fictie, maar misschien pas ik wel enkele namen aan. Ik heb geen zin in een klacht wegens laster en eerroof."

24-11-2015 om 22:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De Ideale Wereld' verhuist naar Canvas

'De Ideale Wereld' verhuist naar Canvas

http://oi67.tinypic.com/r9llc4.jpg

Het satirische actualiteitsprogramma De Ideale Wereld verruilt Vier voor Canvas. De VRT heeft daarover een overeenkomst gesloten met Woestijnvis. Het is de eerste keer dat het productiehuis en de openbare omroep zullen samenwerken sinds de breuk in 2011.

In De Ideale Wereld neemt Otto-Jan Ham samen met een centrale gast, Jelle De Beule en Sven De Leijer de actualiteit onder de loep. Sinds 2013 was het programma vier avonden per week te zien op VIER.

VIER kondigde enkele weken geleden al aan dat er voor het satirische actuamagazine geen plaats meer was. De kijkcijfers waren te laag voor een commerciële zender en er zat ook nog nauwelijks groei in. De VRT gooit nu een reddingsboei uit naar Otto-Jan Ham en co door het programma over te nemen. De Ideale Wereld moet zo meteen Canvas helpen. De vernieuwde zender heeft het nog steeds erg moeilijk en slaagt er moeilijk in zijn stempel te drukken. Het vaak spraakmakende De Ideale Wereld moet daar mee verandering in brengen.  

Meteen verandert ook de hele avond van Canvas. Canvas start vanaf 4 januari een halfuur vroeger. Om 20 uur komt er een kort journaal dat gevolgd wordt door Terzake dat inzoomt op de nieuws van de dag. Daarna volgt De Afspraak met gesprekken en reportages over de bredere actualiteit.

De Ideale Wereld vult drie keer per week de laatavond van Canvas, op dinsdag, woensdag en donderdag. Op maandag is er Extra Time.

24-11-2015 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe sluit uitdaging af met pikante foto

Lesley-Ann Poppe sluit uitdaging af met pikante foto

http://oi63.tinypic.com/2n1yyoo.jpg

Honderd dagen geleden ging Lesley-Ann Poppe de uitdaging aan om 100 dagen lang in ondergoed of bikini te poseren terwijl ze dagdagelijkse dingen doet. Die uitdaging sloot ze nu af met een naaktfoto.

Lesley-Ann deelde eerder al foto's waarop ze naakt te zien was, maar dan verborg ze de juiste dingen met een handdoek, zeep of een goedgeplaatste hand. Voor de laatste foto gebruikte ze gewoon twee zwarte balkjes die later toegevoegd werden aan de foto. "De laatste foto... Overdag genomen in een Antwerpse winkelstraat (De Lange Gasthuisstraat, red.). Opgelucht en trots tegelijk. Heb veel geld ingezameld voor Moeders voor Moeders VZW, waarmee veel gezinnen geholpen zullen zijn. Ik hoop ook dat jullie ervan genoten hebben. Bon, nu is het tijd om die winterjas aan te trekken, brrrr.... :) xxxx", schrijft Poppe bij de foto.  

Per foto die de blondine met de wereld deelde, ging 25 euro naar de vzw Moeders voor Moeders.

24-11-2015 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sofia Vergara en Joe Manganiello getrouwd

Sofia Vergara en Joe Manganiello getrouwd

http://oi63.tinypic.com/2ue070w.jpg

Sofia Vergara en Joe Manganiello zijn getrouwd. De twee acteurs hebben elkaar gisteren het jawoord gegeven tijdens een luxueus huwelijksfeest in Florida.

Het huwelijk werd om 19 uur voltrokken tijdens een ceremonie in een goed bewaakt resort in Palm Beach. Sofia, die een unieke jurk vol kraaltjes van ontwerper Zuhair Murad droeg, werd naar het altaar begeleid door haar 23-jarige zoon Manolo. Haar nichtje Claudia Daniela was haar bruidsmeisje.

Verder zaten onder anderen Sofia's collega's uit de serie Modern Family, Joe's collega's uit de film Magic Mike en Sofia's goede vriendin Reese Witherspoon onder de vierhonderd gasten. De feestelijkheden begonnen eerder in het weekend al, met een feestje aan het zwembad zondagmiddag en een diner en feest zaterdagavond.

Sofia droeg het hele weekend witte outfits. Het hele feest kostte naar verluidt maar liefst vier miljoen dollar (3,8 miljoen euro). Het stel kreeg geen cadeaus. In plaats daarvan hadden Sofia en Joe hun gasten verzocht een donatie over te maken aan een kinderziekenhuis. De 38-jarige Joe vroeg Sofia (43) bijna een jaar geleden ten huwelijk, ongeveer zes maanden nadat ze begonnen te daten.

23-11-2015 om 23:10 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift grote winnares American Music Awards

Taylor Swift grote winnares American Music Awards

http://oi68.tinypic.com/2pr6xx3.jpg

Taylor Swift kwam gisteravond in Los Angeles als de grote winnares van de American Music Awards uit de bus. De zangeres won de prijzen voor het favoriete pop-of rockalbum met haar plaat 1989, lied van het jaar met Blank Space en werd verkozen tot favoriete eigentijdse artiest.

In de categorie favoriete vrouwelijke pop- or rockartiest werd Taylor verslagen door Ariana Grande. Ook in de categorie artiest van het jaar wist Taylor, die vanwege haar wereldtournee afwezig was, haar nominatie niet te verzilveren. Deze felbegeerde award ging naar de boyband One Direction, die verder de prijs voor het favoriete duo of groep won.

Nicki Minaj en The Weeknd wonnen ook twee prijzen elk. Nicki kreeg de awards voor de favoriete rap- of hiphopartiest en die voor het favoriete rap- of hiphopalbum, met haar plaat The Pinkprint. Daarmee versloeg ze Drake en J. Cole. The Weeknd won de prijzen voor de favoriete mannelijke soul- of R&B-artiest en het favoriete soul- of R&B-album, met de plaat Beauty Behind The Madness.

Overige awards waren voor onder anderen Carrie Underwood (favoriete countryzangeres), Sam Hunt (nieuwe artiest), Enrique Iglesias (favoriete Latin-artiest), Ed Sheeran (favoriete mannelijke pop- of rockartiest) en Rihanna (favoriete vrouwelijke soul- of R&B-artiest).

Jennifer Lopez praatte het evenement aan elkaar en prijzen werden uitgedeeld door onder anderen Prince en Kylie Jenner.

23-11-2015 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Laurent verkoopt kantoorgebouw om uit rode cijfers te geraken

Prins Laurent verkoopt kantoorgebouw om uit rode cijfers te geraken

http://oi65.tinypic.com/n56btd.jpg

Prins Laurent zet het gebouw te koop van zijn vennootschap in de Aarlenstraat 63 in Brussel, berichten de kranten van de groep Sudpresse vandaag. De verkoop moet zijn bedrijf Rec Arlon 67 er weer bovenop helpen.

Rec Arlon 67 heeft een passief van 960.000 euro. Het gebouw waarin het bedrijf gevestigd is, ligt in de Europese wijk en is 2.600 vierkante meter groot. Volgens Sudpresse kan het voor meer dan een miljoen euro worden verkocht.

Het gebouw zou oorspronkelijk worden verhuurd, maar dat zou niet voldoende geweest zijn om uit de rode cijfers te geraken.

23-11-2015 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Martine Tanghe viert 60ste verjaardag (en dit was haar eerste journaal)

Martine Tanghe viert 60ste verjaardag (en dit was haar eerste journaal)

http://oi64.tinypic.com/33eo0bd.jpg

Martin Tanghe viert vandaag, 23 november, haar 60ste verjaardag. Het boegbeeld van de VRT-nieuwsdienst maakte 37 jaar geleden haar debuut op televisie. Alvast van harte gefeliciteerd Martine!

Op woensdag 10 mei 1978 maakte ze haar debuut als nieuwslezeres. Martine, toen 22 jaar, is dus al vele jaren actief voor de VRT. In de jaren '90 nam ze wel even loopbaanonderbreking om woordvoerster te worden voor het Vlaams Parlement.

Eind 2011 kende Martine een moeilijke periode. Er werd toen borstkanker vastgesteld. Ze verdween toen bijna een jaar van het scherm en kreeg enorm veel steun van kijkers en vele BV's.

23-11-2015 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Studio 100: extra beveiliging komende K3-concerten

Studio 100: extra beveiliging komende K3-concerten

http://oi64.tinypic.com/1zqq4uh.jpg

Ook Studio 100 gaat extra veiligheidsmaatregelen nemen naar aanleiding van de terreurdreiging. Bij de populaire K3-shows die vanaf zaterdag in Flanders Expo in Gent gepland staan en later nog naar Antwerpen, Hasselt en Oostende trekken, zal het bedrijf "de waakzaamheid vergroten" en een strengere toegangscontrole voorzien.

Bagage, (rug)zakken en grote (hand)tassen zijn tot nader order niet toegestaan voor bezoekers. "We volgen hiermee de aanbevelingen van de bevoegde veiligheidsinstanties", zegt Ann Janssens van Studio 100.

In een mededeling op zijn website stelt Studio 100 te begrijpen dat het publiek met "extra zorgen" kampt naar aanleiding van de berichten in de media over de terreurdreiging. "Studio 100 is hierover in constant en nauw overleg met de bevoegde veiligheidsinstanties", klinkt het. "Samen met hen en de lokale overheden is er besloten om de waakzaamheid bij de evenementen te vergroten."
        
De afscheidstour van Karen, Kristel en Josje en meteen ook de kennismaking van het nieuwe K3 (Hanne, Klaasje en Marthe) met de fans zal zaterdag wel zoals gepland van start gaan, stelt het bedrijf. Hoe lang de extra maatregelen zullen gelden, zal afhangen van hoe de terreurdreiging evolueert. "Voorlopig concentreren we ons op de K3-shows van dit weekend", zegt Janssens. "Nadien, bijvoorbeeld met het oog op de Grote Sinterklaasshow, zien we wel verder."

23-11-2015 om 22:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Pauw en gasten eren overleden Armand met joints

Jeroen Pauw en gasten eren overleden Armand met joints

http://oi68.tinypic.com/2ducbus.jpg

De donderdag overleden protestzanger Armand was een dag later onderwerp van gesprek in het televisiepraatprogramma van Jeroen Pauw. De presentator en een aantal van zijn gasten staken aan het einde van de uitzending een joint op, ter ere van de zanger die naast zijn muziek bekend stond om zijn drugsgebruik.

Aan tafel in Pauw zaten gisteravond onder meer de zangers Lucky Fonz en Dave von Raven van de Rotterdamse band The Kik. De laatste bracht dit jaar met zijn band nog een album uit met Armand.

Joints
De zangers waren in het programma om de overleden protestzanger te eren. Dat eindigde aan het einde van de uitzending met het uitdelen van enkele joints. "Dit was een van zijn grootste wensen", zegt The Kik-zanger terwijl hij en zijn collega-zanger Lucky Fonz de rookwaar verspreiden onder de gasten aan tafel.

"Dit is mijn eerste joint ooit, he", grapt cabaretier Dolf Jansen, die ook te gast was, vlak voor het aansteken ervan. Journalisten Derk Sauer en Stefan de Vries bedanken vriendelijk. Zij zien lachend toe hoe Jeroen Pauw zijn joint aansteekt en in een wolk van rook het programma uitblaast (in bovenstaande video vanaf minuut zeven).

23-11-2015 om 11:06 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
22-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Schleierhaft" van Tim Ellrich wint prijs voor beste kortfilm op Holebifilmfestival

"Schleierhaft" van Tim Ellrich wint prijs voor beste kortfilm op Holebifilmfestival

http://oi67.tinypic.com/95odah.jpg

Tijdens het Holebifilmfestival is zaterdagavond in het Provinciehuis in Leuven de prijs voor beste kortfilm uitgereikt aan de 26-jarige Duitse regisseur Tim Ellrich voor "Schleierhaft". Deze film was ook de laureaat in de Jong Talentwedstrijd. De kortfilm "Golden" van de eveneens Duitse regisseur Kai Stänicke kreeg de OUTtv Audience Award.

Voor "Holebikort 2015" werden meer dan 150 kortfilms uit 33 verschillende landen ingestuurd. Een jury selecteerde hieruit 6 films waaruit het publiek gisterenavond in Leuven een laureaat kon kiezen. De winnende kortfilm "Schleierhaft" vertelt het verhaal van een moslimtravestiet die gekleed in de boerka van zijn schoonmoeder de straat optrekt. Aan de prijs is een bedrag van 1.000 euro verbonden. Regisseur Tim Ellricht ging zoals gezegd ook naar huis met de prijs voor het beste Jonge Talent, die 300 euro waard is. De OUTtv Audience Award ter waarde van 500 euro werd toegekend door de kijkers van die zender.

In het kader van het Holebifilmfestival, die inmiddels aan zijn vijftiende editie toe is en nog tot 28 november loopt, worden niet alleen films, maar ook toneel, zang en dans met een holebi- of transgenderthema getoond in elf steden en gemeenten in Vlaams-Brabant. Het festival wil bijdragen tot de aanvaarding en integratie van holebi's en transgenders in onze samenleving en mensen helpen "uit de kast" te komen. Het volledige programma is consulteerbaar op www.holebifilmfestival.be

22-11-2015 om 00:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!