Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

18-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanker slaat weer toe bij Sylvia Kristel (59)

Kanker slaat weer toe bij Sylvia Kristel (59)


http://img600.imageshack.us/img600/1566/sylviakristel.jpg


De keelkanker die de Nederlandse actrice Sylvia Kristel bijna tien jaar geleden bedwong, is teruggekeerd. Dat meldt het blad Privé. Kristel, die samen met wijlen Hugo Claus in 1975 zoon Arthur kreeg, is vooral bekend van de twee softerotische 'Emmanuelle'-films maar speelde in meer dan vijftig internationale films. Ze kende ook succes als schrijfster, regisseur en schilderes.

In 2003 werd bij Kristel keelkanker vastgesteld. Ze kreeg toen 35 bestralingen en een aantal chemokuren, waarna ze genezen werd verklaard. Ook de uitzaaiingen in haar longen wist ze te bedwingen. Ze stond op het punt een tournee door Nederland te maken met de theatervoorstelling 'Calendar Girls', maar dat plan wordt nu gedwarsboomd omdat ze opnieuw behandeld moet worden.

Het leven van Kristel wordt gekenmerkt door artistieke hoogtepunten en persoonlijke tragedies. Ze speelde serieuze rollen, onder meer in 'Alice ou la dernière fugue' van Claude Chabrol, en overtrof de box-office cijfers van 'Emmanuelle' met de luchtige Amerikaanse sekskomedie 'Private Lessons'.

Haar relatie met acteur Ian McShane eindigde tragisch met drank- en drugsproblemen. Kristel verhuisde naar Amerika en na een kortstondig huwelijk met een zakenman stierf ze bijna de hongerdood. Ze zwoer de drugs af en speelde onder meer in 'Lady Chatterley's Lover' en 'Mata Hari'. Haar tweede echtgenoot, regisseur Philippe Blot, pluimde haar financieel.

In de jaren '90 oogstte ze succes als schilderes. Nadat ze de kanker bedwong, stortte ze zich op poëzie en muziek, in 2006 verscheen haar biografie 'Naakt'. Datzelfde jaar kreeg ze op het Tribeca Film Festival een speciale juryprijs voor de animatiefilm 'Topor et Moi'. In 2009 speelde ze in het theaterstuk 'Wie weet overleeft de begeerte me', waarin ze vertelt over haar leven op het hoogtepunt van haar carrière, haar relaties en haar verslaving.



18-01-2012 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Davenport bevallen van dochtertje

Lindsay Davenport bevallen van dochtertje


http://img339.imageshack.us/img339/4481/lindsaydavenport.jpg


Lindsay Davenport is voor de derde keer mama geworden. De tennisster zette op maandag een flinke dochter ter wereld.

"We zijn zo blij om aan te kondigen dat ons derde kind vanmorgen gearriveerd is", schrijft de 35-jarige Davenport op Twitter. "Een grote, mooie en gezonde dochter van 4,5 kilo! Iedereen stelt het goed."

Lindsay en haar echtgenoot Jonathan Leach hebben nog geen naam uitgekozen voor het kersvers zusje van Lauren Andrus (2,5) en Jagger Jonathan (4,5). "We hebben nog geen naam, hopelijk komt het er morgen van."


18-01-2012 om 11:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inspecteur De Cock uit Baantjer overleden

Inspecteur De Cock uit Baantjer overleden


http://img694.imageshack.us/img694/1662/baantjer.jpg


Piet Römer -beter bekend als De Cock in de politieserie Baantjer- is op 83-jarige leeftijd overleden. Hij stierf in zijn slaap, in het bijzijn van zijn familie.

Legendarisch was de spelling van zijn familienaam, "met cé oo cé ka.". De Nederlandse acteur kroop elf seizoenen lang -van 1995 tot 2006- in de huid van de bekende inspecteur. "Baantjer is heel rustig, anekdotisch en erg Amsterdams", zei Römer daarover in 2000. Hij was ook de enige bij onze noorderburen die tot drie maal toe de Gouden Televizier-ring wist te winnen. Zijn acteerprestaties leverden hem ook het ereburgerschap van Amsterdam op.

Begin vorig jaar was Römer al eens ernstig ziek. Hij lag toen zeven weken deels in coma met een zware longontsteking. Wonder boven wonder overleefde hij die lijdensweg. "Het had zo over geweest kunnen zijn", verlaarde hij toen in het AD. "En dan was het, wat mij betreft, ook afgelopen geweest. Jammer maar einde verhaal, want ik ben niet religieus geaard. Vroeger al niet en nu nog steeds niet."

Sinds 1956 speelde Römer in verschillende televisieseries, zoals het legendarische 'Stiefbeen en Zoon' en 't Schaep met de vijf poten'. Ook meer dan zestig theaterproducties en een twintigtal films staan op zijn palmares. Daarnaast vervulde hij ook zestien jaar lang de rol van hoofdpiet bij de intocht van sinterklaas. Römer was tot slot ook als zanger actief, bijvoorbeeld in het liedje 'Het zal je kind maar wezen'.

"Ik heb Goldoni en Shakespeare gespeeld, Pinter en Brecht. Als de gelegenheid zich voordoet, doe ik dat met plezier nog eens, maar de ambitie hoef ik niet meer te hebben, want ik heb 't gedáán. Ik heb een prachtige toekomst achter me", zei hij enkele jaren geleden.

Römer werd op 2 april 1928 in Amsterdam geboren als helft van een tweeling. Zijn broer Paul was tv-regisseur. Dat hij uiteindelijk acteur werd, is eigenlijk toevallig. Römer speelde bij een amateurgezelschap en ging op advies van een kennis eind jaren veertig naar de toneelschool. Maar na drie maanden werd hij al van school gestuurd, officieel wegens gebrek aan talent.

Römer werd figurant bij het Amsterdams Toneel Gezelschap en kon vanaf 1952 terecht bij De Witte Vogel, een jeugdgezelschap in Den Haag. Hij speelde onder meer bij toneelgroep Centrum, de Haagsche Comedie, Stadstoneel Rotterdam en Orkater. In het najaar van 2002 stond hij na jaren van tv-werk weer op de planken, bij toneelgezelschap De Ploeg. Met de cabaretiers van NUHR - en voor het eerst met zijn zoon Han - speelde hij de wrange gezinskomedie 'Festen'.


18-01-2012 om 11:42 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
17-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soul-bandleider Jimmy Castor overleden

Soul-bandleider Jimmy Castor overleden

Klik op de foto om ' Troglodyte ' te beluisteren





Jimmy Castor, voorman van de funk-soulband Jimmy Castor Bunch die in de vroege jaren zeventig een reeks hits scoorde, is gisteren overleden in Las Vegas. Castor werd 64, de doodsoorzaak is nog onbekend, zo meldt RollingStone.com.

Castor was saxofonist en percussionist en zijn bands speelden zowat alles: van doowoop tot R&B, soul en rauwe funk.

Hij kreeg dan ook de bijnaam 'The Everything Man'. In 1973 had The Jimmy Castor Bunch een hit met 'Troglodyte (Cave Man)', dat later zou gesampeld worden door Niggers With Attitude. De hit 'It's Just Begun' werd dan weer gebruikt voor een breakdance battle in 'Flashdance'. Naast NWA sampelden onder meer ook Ice Cube, Eric B. and Rakim en Kanye West de muziek van Castor.

In zijn latere jaren tourde Jimmy Castor met een heruitgave van de doowopgroep The Teenagers, wiens in 1968 overleden zanger Frankie Lymon een schoolvriend van Castor was.


17-01-2012 om 22:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Public Enemy brengt dit jaar twee albums uit

Public Enemy brengt dit jaar twee albums uit

http://img88.imageshack.us/img88/4633/publicenemy.jpg


Legendarische hiphopband Public Enemy brengt deze zomer het album 'Most of My Heroes Still Don't Appear on No Stamp' uit, in september komt al meteen 'The Evil Empire of Everything' uit.

Rapper Chuck D verklaart aan Billboard.com: "Het zijn twee statements in één en dezelfde adem".

De band heeft ook toegezegd mee te zullen werken met het straatfestival 'Operation Skid Row', waarvan de opbrengst naar de daklozen van Los Angeles gaat. "Het is niet mijn bedoeling met hiphop een tycoon te worden die biljarden verdient en een yacht heeft. Dat is mijn plaats niet. Het is eerder mijn taak mensen samen te brengen en een goede zaak te dienen. We zullen het de daklozen comfortabel maken  en hen een platform bieden om te zeggen wat ze willen".

Sinds 1987 bracht Public Enemy twaalf albums uit. Het laatste was 'How You Sell Soul to a Soulless People Who Sold Their Soul?' uit 2007.


17-01-2012 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peaches Geldof krijgt zoontje op verjaardag overleden moeder

Peaches Geldof krijgt zoontje op verjaardag overleden moeder


http://img233.imageshack.us/img233/9189/peachesgeldof.jpg
Peaches en Bob Geldof


Peaches Geldof, de 22-jarige dochter van 'Saint Bob', heeft onthuld dat ze een jongen verwacht en dat ze uitgerekend is om op 24 april te bevallen. Dat is ook de verjaardag van haar moeder Paula Yates, die in 2000 overleed aan een overdosis heroïne. "Het is haar manier om me te tonen dat ze over me waakt", meent Peaches.

Vijf maanden hield Peaches haar zwangerschap geheim voor haar vader, aan wie ze het blijde nieuws op tweede kerstdag vertelde. "Ik was zo gelukkig toen ik vernam dat ik zou bevallen op de verjaardag van mijn moeder. Dat is voor mij als een knipoog van mama, een teken dat ze over mij en mijn baby waakt", verklaart Peaches in de Daily Mail.

Peaches was elf toen haar moeder Paula Yates, die haar vader jaren eerder had verlaten voor INXS-zanger Michael Hutchence, in september 2000 overleed aan een overdosis heroïne. Ze was toen 41 en drie jaar eerder had Hutchence zich op zijn 37ste verhangen in een hotelkamer.

Haar vader was volgens Peaches opgetogen en overweldigd door het nieuws. Haar verloofde, muzikant Thomas Cohen, is twintig. Na een jaar verkering verloofden ze zich vorige maand. "Papa was zo gelukkig, vooral toen ik zei dat het een jongen wordt. De arme man is al zijn hele leven omringd door vrouwen".

Sir Bob gaf ook zijn toekomstige schoonzoon zijn zegen. "Hij bood Tom een glas champagne aan en zei hem dat hij blij was met mijn keuze. Van alle vriendjes die ik ooit heb gehad, is Tom zijn favoriet. Hij zei dat we nooit uit elkaar mogen gaan, dat we ons kind gelukkig moeten maken, trouwen en voor altijd samenblijven".

Peaches, die de voorbije jaren in het nieuws kwam wegens haar druggebruik, winkeldiefstallen en extreme diëten, zegt dat ze haar avonden nu doorbrengt met het surfen naar babykleertjes.

Peaches en Thomas Cohen, zanger van artrockband S.C.U.M., waren al vijf jaar bevriend toen ze in december 2010 een stel werden. In 2009 scheidde ze van rockmuzikant Max Drummey na een huwelijk van zes maanden. Ze waren in Las Vegas getrouwd toen ze elkaar tien dagen kenden.

Peaches en Thomas kochten onlangs een huis in Londen.


17-01-2012 om 10:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat u nog niet wist: Angelina Jolie mist een lichaamsdeel

Wat u nog niet wist: Angelina Jolie mist een lichaamsdeel

http://img715.imageshack.us/img715/5250/angelinajoliex.jpg


Acteren is een zwaar beroep. Kijk maar naar Angelina Jolie die een stuk elleboog kwijtspeelde tijdens de opnames van Tomb Raider.

De 36-jarige Hollywoodster vertelde onlangs in een interview hoe ze zich zwaar bezeerde op de filmset. "Ik mis een stuk elleboog", verklapt Jolie. "Ik zat voor een scène op veertig meter hoogte in een harnas en botste ergens tegenaan. Ik bezeerde mijn linkerelleboog, en dat is nooit meer goed gekomen."

"Ze hebben de meeste stukjes van mijn elleboog teruggevonden maar er zweeft nog steeds een klein deeltje rond in mijn lichaam", aldus de mama van zes.


17-01-2012 om 10:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Cure doet deze zomer Europese festivals aan

The Cure doet deze zomer Europese festivals aan

Klik op de foto om ' A Forest ' te beluisteren





Belgische fans van The Cure mogen beginnen hopen en watertanden. De band rond Robert Smith (foto) maakte vandaag bekend dat er deze zomer een Europese tournee komt.

Bij de drie festivals die vandaag werden aangekondigd zijn nog geen optredens in ons land, maar geen nood: de komende weken volgen meer tourdata.

Vandaag zette The Cure al het Zweedse Hultsfred-festival op de agenda, samen met Hurricane en Southside in Duitsland. Daarmee is de lijst met concerten verre van volledig. Zo is er nog geen enkel Brits optreden aangekondigd, maar zouden er wel onderhandelingen met het Nederlandse Pinkpop aan de gang zijn.

Binnen afzienbare tijd weten we wellicht dus of de legendarische groep ook België aandoet, én op welk festival dat wordt. Indien ons land in de tournee zit, zijn de grootste kanshebbers uiteraard Rock Werchter en Pukkelpop.

The Cure putte tijdens recente concerten zwaar uit haar newwave-verleden. Robert Smith en co speelden dan hun debuutplaat 'Three Imaginary Boys' en de twee vroege klassiekers 'Seventeen Seconds' en 'Faith' integraal live.


17-01-2012 om 10:43 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
16-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meryl Streep schaamt zich voor vuilgebekte speech


Meryl Streep schaamt zich voor vuilgebekte speech

http://img577.imageshack.us/img577/866/merylstreep.jpg


Gênant momentje voor Meryl Streep op de uitreiking van de Golden Globes in LA. Toen de 62-jarige 'Iron Lady' haar award voor 'beste actrice in een dramafilm' in ontvangst mocht nemen, was Streep zo overmand door emoties dat ze het podium opging zonder haar bril. Wat volgde was een "Oh shit! Mijn bril!", vlak voordat ze aan haar speech begon.

Terwijl een zenuwachtige Meryl wat probeert te improviseren, schieten Harvey Weinstein en George Clooney haar te hulp door haar bril door het publiek door te geven.

"Ik kan niet geloven dat ik 'shit' zei op tv", vertelt Streep backstage aan de reporters. "Ik had zo een goede speech voorbereid maar ik kon het niet eens lezen. Al had ik mijn tekst op de eerste rij gezet, dan zou ik het nog niet kunnen zien omdat ik mijn bril op de tafel had laten liggen."


16-01-2012 om 18:37 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baby van Beyoncé is wietsoort

Naam baby Beyoncé is wietsoort


http://img683.imageshack.us/img683/3412/beyoncetr.jpg


Blue Ivy, het tien dagen oude dochtertje van Beyoncé en Jay-Z, heeft ongevraagd haar naam geleend aan een nieuwe wietsoort. In Californië kan je nu in illegale winkels een wietje kopen dat 'OG Blue Ivy' heet. 'OG' staat daarbij voor 'Original Ganster', naar het album van rapper Ice-T.

Beyoncé en Jay-Z hebben vooralsnog niet gereageerd op het onrechtmatig gebruik van de naam van hun baby.


16-01-2012 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Artist' en 'The Descendants' kapen hoofdprijs weg op Golden Globes

'The Artist' en 'The Descendants' kapen hoofdprijs weg op Golden Globes

http://img823.imageshack.us/img823/1461/michelhazanavicius.jpg
Michel Hazanavicius


De zwarte-witte stomme film 'The Artist' kaapte drie awards weg op de 69ste Golden Globes, de nieuwe Clooney-film 'The Descendants' moest genoegen nemen met twee. In de categorie tv was kaapte de familiekomedie 'Modern Family' de hoofdprijs weg. 'Le Gamin au Vélo' van de broers Dardenne viel niet in de prijzen.

'The Artist', een film van Michel Hazanavicius was met zes nominaties een van de favorieten van de avond, en haalde zijn eerste award binnen dankzij de muziek van Ludovic Bource. De film werd ook bedacht met de prijs voor beste komedie/musical en ook beste komische acteur (Jean Dujardin).

Hazanavicius greep wel naast de Golden Globe voor beste scenario. Die ging naar Woody Allen voor 'Midnight in Paris'. Martin Scorsese werd nog eens beste regisseur voor 'Hugo'.

'The Descendants' kaapte ook beste film weg in de categorie drama. George Clooney (voor zijn rol in 'The Descendants') werd beste acteur in een drama. De andere genomineerde Clooney-film 'The Ides of March' werd zo compleet overklast.

De Oscarstrijd voor beste actrice spitst zich toe op Meryl Streep en Michelle Williams, die alletwee wonnen op de Golden Globes: Meryl Streep als beste actrice in een drama ('The Iron Lady) en Michelle Williams werd benoemd tot beste actrice in een komedie ('My week with Marilyn').

Meryl Streep is een oudgediende, en ze vond duidelijk dat haar prijs naar iemand anders had moeten gaan: Mia Wasikowska in 'Jane Eyre'. Michelle Williams bedankte haar dochter Mathilda in haar bedankingsspeech: "Zonder jouw kus en knuffel elke ochtend voor het werk zou ik het niet gekund hebben."
 
De 82-jarige Canadese acteur Christopher Plummer was de eerste artiest van de avond die een prijs ontving, voor zijn bijrol in 'Beginners'. Octavia Spencer haalde beste vrouwelijke bijrol binnen voor de film 'The Help'.

Steven Spielberg mocht ook nog eens een beeldje in ontvangst nemen voor zijn bewerking van 'Kuifje' (beste animatiefilm).

Zangeres Madonna won dan weer de award voor beste lied, 'Masterpiece' uit haar eigen geregiseerde film 'W.E.'. Een streep door de rekening van Elton John, die eveneens genomineerd was met 'Hello hello' uit de animatiefilm 'Gnomeo & Juliet'. Op voorhand gezegd had Elton stoer gezegd dat Madonna "no fucking chance" had om de award te winnen. Verkeerd gedacht, Elton!

De Golden Globes prijzen ook tv-series. De familiekomedie 'Modern Family' werd bedacht met beste komische tv-serie, 'Homeland' werd beste dramareeks. Die laatste leverde ook beste drama-actrice (Claire Danes), haar tegenhanger werd Kelsey Grammer in Boss.

Geen enkele Modern Family-acteur kon de nominatie voor beste acteur in een komische reeks verzilveren, die ging naar Laura Dern (Enlightened). Matt LeBlanc ('Episodes') werd beste acteur in een komische serie. Kate Winslet was de beste actrice in een tv-serie of minireeks voor 'Mildred Pierce'. De BBC-reeks Downtown Abbey won dan weer de prijs voor beste miniserie.


16-01-2012 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen award voor broers Dardenne op Golden Globes

Geen award voor broers Dardenne op Golden Globes


http://img546.imageshack.us/img546/9282/broersdardenne.jpg



De film 'A Separation' van de Iraniër Asghar Farhadi heeft op de 69ste Golden Globes de award voor 'beste niet-Engelstalige film' gewonnen. De Belgische broers Dardenne, die met 'Le Gamin au Vélo' eveneens genomineerd waren voor de prijs, zagen de award aan hun neus voorbijgaan.
 
De andere kanshebbers voor de award waren Pedro Almodovar en zijn laatste film 'La Piel que habito' (The Skin I live in), 'The Flowers of War' van de Chinees Zhang Yimou en 'In the Land of Blood and Honey' van Angelina Jolie, die een film in het Bosnisch draaide. 'Le Gamin au Vélo' won eerder al de Grand Prix op het Filmfestival van Cannes en de European Award voor beste scenario.


16-01-2012 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelsey Grammers vrouw verwacht tweeling

Kelsey Grammers vrouw verwacht tweeling

http://img214.imageshack.us/img214/4545/kelseygrammerkaytewalsh.jpg


Kelsey Grammer (56), bekend uit 'Cheers' en de spin-off 'Frasier', verwacht zijn vijfde én zesde kind bij zijn vrouw Kayte Walsh (32).

Grammer onthulde backstage bij de Golden Globes gisteren dat zijn vrouw tussen de vier en zes maanden zwanger is. Grammer trouwde in februari vorig jaar met de voormalige airhostess, ze kreeg in het najaar van 2010 een miskraam.

De acteur is al vader van zoon Jude (7) en dochter Mason (10) uit zijn huwelijk met Camille Donatacci. Met vriendin Barrie Buckner kreeg hij Greer (19) en dochter Spencer komt uit zijn eerste huwelijk met Doreen Alderman. Ook is Kelsey al opa van Spencers drie maanden oude zoontje Emmett.

Grammer ontmoette Kayte zes maanden voordat hij zijn scheiding van Camilla aankondigde. "We leerden elkaar kennen op een vlucht naar Engeland. Het was zeer romantisch, hoewel zij aan het werken was. Enkele dagen later gingen we in Londen samen koffie drinken en we beleefden een magische avond in de sneeuw rond Kerstmis".


16-01-2012 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mohammed Ali wordt 70

Mohammed Ali wordt 70

http://img696.imageshack.us/img696/986/mohammedali.jpg

Mohammed Ali wordt overmorgen 70, en de bokslegende werd daarom in de bloemetjes gezet in zijn geboortestad Louisville in de Amerikaanse staat Kentucky.

Enkele honderden genodigden woonden het feest met diner gisteren bij, en betaalden daarvoor 1.000 dollar, bestemd voor het goede doel.

Ook Ali, die fel verzwakt is door de ziekte van Parkinson, maakte (even) zijn opwachting. Vanop een balkon werd hij toegejuicht en zongen de genodigden 'Happy birthday' voor The Louisville Lip, die bedankte met een applausje.



16-01-2012 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
15-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liesbeth List stopt met optreden

Liesbeth List stopt met optreden

Klik op de foto om ' Pastorale ' te beluisteren



Liesbeth List met wijlen Ramses Shaffy


Zangeres Liesbeth List (70) stopt met optreden. Haar jubileumtour van de komende maanden is meteen haar afscheidstournee. "Op een gegeven moment houdt het wel op", zei de zangeres in een interview, dat de NOS vandaag uitzond.

List werd vorige maand 70 jaar. Om die mijlpaal te vieren, is ze vandaag het middelpunt van een jubileumconcert in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Het concert vormt de aftrap van haar jubileumshow. List toert de komende drie maanden door Nederland met het programma '70 jaar Liesbeth'.
 
"Misschien heeft het er wel mee te maken dat ik het wel genoeg vind", aldus List in het interview. De zangeres is moe van het iedere dag in de auto zitten, in de file staan en midden in de nacht thuis komen. "Mijn privéleven is heilig voor mij. Af en toe wil ik helemaal niets hebben. Zo'n avond in je eentje voor de microfoon is heel erg intensief; op een gegeven ogenblik ben je moe."


15-01-2012 om 16:04 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
14-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shakira en Piqué gaan trouwen

"Shakira en Piqué gaan trouwen"

http://img576.imageshack.us/img576/2677/shakirapique.jpg


Als we de Spaanse versie van People mogen geloven, dan stappen Shakira en Piqué dit jaar nog in het huwelijksbootje.

De zangeres en de voetballer vormen sinds februari vorig jaar een koppel en zouden nu klaar zijn voor de volgende stap: trouwen. Volgens het magazine zijn de twee van plan om zich deze zomer in de echt te verbinden.

Eerder deed het gerucht de ronde dat de 24-jarige Piqué en de 34-jarige Colombiaanse popster in verwachting waren van hun eerste kindje, maar dat nieuws werd nog niet bevestigd.


14-01-2012 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinéad O'Connor heeft haar man niet nodig:

Sinéad O'Connor heeft haar man niet nodig: "Ik heb tien vingers en een heleboel speeltjes"

Klik op de foto om ' Nothing Compares To You ' te beluisteren





Het huwelijk van Sinéad O'Connor is nog maar eens voorbij. De zangeres en haar echtgenoot Barry Herridge gingen amper twee weken na hun trouw uit elkaar om vervolgens de brokken te lijmen, maar nu ziet het ernaar uit dat het sprookje voorgoed gedaan is. O'Connor blijft echter niet bij de pakken zitten en is ervan overtuigd dat ze het ook zonder man kan stellen: "Ik heb tien vingers en een heleboel speeltjes, en dan heb ik het niet over speelgoed."

Volgens O'Connor is haar stukgelopen huwelijk de schuld van de Ierse media. Op haar website schreef ze het volgende: "Zijn verbintenis met mij werd iets slechts in zijn leven. Sinds we getrouwd zijn werd ik langzaam maar zeker erg ziek door alles wat ze mijn echtgenoot hebben aangedaan. Dat kon ik gewoon niet aan. Ik werd depressief."

"Het gedrag van een bepaalde krant heeft mijn man en mij heel veel schade berokkend. Zij maakten ons huwelijk ondraaglijk en nu dat het voorbij is, hoop ik dat de media de arme man met rust laten zodat hij met zijn leven kan verder gaan."

"Ik zal nooit nog een relatie beginnen omdat ik niet wil dat ze opnieuw hetzelfde gaan doen met iemand van wie ik hou, dat kan ik niet aan. Ik ga mezelf zijn en als iemand daar problemen mee heeft, dan moeten ze maar in therapie gaan. Ik ben een prachtmens. Ik ben wie ik ben. Zoals Bridget Jones dat zou zeggen. Ik zal altijd mezelf blijven. Als 'mezelf zijn' betekent dat de Ierse media mijn liefdesleven moet verwoesten, dan is dat maar zo. Ik heb tien vingers en een heleboel speeltjes (geen echt speelgoed natuurlijk) maar ik heb ze nu wel nodig, dus misschien kunnen jullie er wel een paar opsturen!"


14-01-2012 om 10:54 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
13-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad en Angelina delen zondag award uit op Golden Globes

Brad en Angelina delen zondag award uit op Golden Globes

http://img542.imageshack.us/img542/5284/bradenangelina.jpg

Brad Pitt en Angelina Jolie zullen zondag een award uitreiken op de Golden Globe Awards. Beide sterren zijn ook zelf genomineerd voor een prijs: hij zowel als regisseur en als acteur, zij voor haar debuut als filmmaakster in het Bosnische oorlogsdrama 'In the land of blood and honey'.

Het sterrenkoppel schaart zich daarmee in een lange rij van beroemdheden die zeker op het podium mogen schitteren. Of wat dacht u van onder meer Natalie Portman, George Clooney, Mila Kunis, Reese Witherspoon, Michelle Pfeiffer, Salma Hayek en Nicole Kidman?
 
De Belgische gebroeders Dardenne maken met 'Le Gamin au Vélo' dan weer kans op de award voor 'beste niet-Engelstalige film'. Ze kruisen onder meer de degens met Pedro Almodovar en zijn laatste film 'La Piel que habito' (The Skin I live in). De andere kanshebbers zijn 'A Separation' van de Iraniër Asghar Farhadi, 'The Flowers of War' van de Chinees Zhang Yimou en... jawel, Angelina Jolie. 'Le Gamin au Vélo' won eerder al de Grand Prix op het Filmfestival van Cannes en de European Award voor beste scenario.
 
Favoriet voor de meeste prijzen op de Golden Globes is 'The Artist', een pastiche in zwartwit over de stomme Hollywoodfilms. De film van Michel Hazanavicius werd genomineerd in de categorieën 'beste komedie', 'beste regie', 'beste scenario', 'beste komische acteur' (Jean Dujardin), 'beste vrouwelijke bijrol' (Bérénice Bejo) en 'beste soundtrack'. De Golden Globes zijn een organisatie van de Hollywood Foreign Press Association (HFPA) en worden dit jaar gepresenteerd door de Britse komiek Ricky Gervais.


13-01-2012 om 18:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baby Beyoncé staat nu al in de hitlijsten

Baby Beyoncé staat nu al in de hitlijsten

http://img717.imageshack.us/img717/7108/beyoncejay.jpg


De dochter van Beyoncé Knowles en Jay-Z heeft zich nu al een weg gebaand naar de top. Amper een week oud en toch is ze nu al de jongste baby ooit die een plek verovert in de Billboard-charts.
 
De jonge vader Jay-Z heeft meteen enkele geluidjes die zijn dochter maakte opgenomen en op plaat uitgebracht. 'Glory' heet het lied dat hij samen met zijn dochter brengt. Slechts 48 uur na haar geboorte stond het meisje al in de hitlijsten.
 
Blue Ivy verslaat hierdoor Stevie Wonders dochter Aisha. Haar vader schreef in de jaren 70 de hit 'Isn't she lovely'. Aisha's naam stond volgens Billboard oorspronkelijk niet bij de credits, maar pas twee jaar later.


13-01-2012 om 18:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ramp o ramp: Hulk Hogan gaat zijn snor afscheren

Ramp o ramp: Hulk Hogan gaat zijn snor afscheren

http://img94.imageshack.us/img94/7052/hulkhoganh.jpg


Hulk Hogan is van plan zijn wereldberoemde snor af te scheren. Op die manier hoopt de beroemde worstelaar meer kans te maken op filmrollen. "En mijn hoofdharen gaan er ook af, dus dat zou wel eens schrikken kunnen zijn", legt hij uit op TMZ.

Een onbeduidende mededeling? Denk maar snel wat anders, want in de Verenigde Staten staan ze op hun achterste poten. De fans zijn er immers rotsvast van overtuigd dat hun held zijn ziel zal verliezen en voor het American Mustache Institute valt de pil al helemaal niet te slikken.

"Als Hulk zijn snor afscheert, dreigen heel wat Amerikaanse lotgenoten in een diepe depressie te belanden", luidt haar oordeel. "Hopelijk bedenkt Hulk Hogan zich nog, anders gaat hij heel wat personen -voor wie hij een voorbeeld was- ontgoochelen", aldus voorzitter Aaron Perlut.



13-01-2012 om 18:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!